Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

wwwooooooooooowwwwwwww harikasın darısı bizim başımıza inşallah
tebrik ederim canım inşallah bir daha kilo almazsın hayatına hep böyle sağlıklı bir şekilde devam edersim

yagmurla geldın ızmıre hosgeldın

o sen pazara gıdersen benı unutursun yaww...seymı yapsak yakamızda kırmızı karanfıllerle pazarda gezerken rastlassakmı:))durozelden telefonlasalımda carsamba bı ısım yok gıbı 1e kdr spor salonundayım snr bosum haberleselım..

aklım hep oramda zaten yuruyorum dınlıorum yıyorum dınlıorum agrı varmı dıe...

az önce babamla konuştum (işe gitmişti ) sevgilim (torunu) bereketiyle geldi diyor
inşallah çarşambaya kadar açar hava. annem ben ve kızım gelcez inşallah pazara. kızım olacağı için üşütmesin diye kendimi kaybedek kadar çok gezemicem sen özelden numaranı ver ben seni ararım benim özelden mesaj atmaya yetkim yok (gerçi kontrol etmedim belki mesaj sayım artınca gelmiştir)

evet tartıldım kızlar, sonuç +400gr:)
bu hafta artıdayım malesef, ama aslında sabitim bence, çünkü gece yatarken tıkındım:))) ve şuan birazda ödem var bende, arada olur öyle ellerimde falan. işte hepsi bi 400gr eder:)
neyse başta bozulsamda sonradan sabit olmam bile güzel geldi bana:)
çok zor iş bu kilo verme işi......
nette okudum; kilo vermek kolay olsaydı o kadar çok kilolu insanlar görmezdik sokaklarda diye yazmış biri....
bencede çok haklı, ve ille çok kilolu olmaktada değil sorun, kilo kilodur +5te olsa +10da olsa +..da olsa hem....
tabi dozu artırmamak en iyisi:)
asuman ablam nerelerdesin? bugün sabah yoksun:) öpüyorum koccaman

olsun canım sabıt kalmakta bişi haftaya gider ödemin varsa yeşil çay iç canım acayıp işe yarıyor

yemedim içmediii(( yalan tabiii lafın gelişi)))
gittim aile hekiminee dr bey dedim adım sayar dağıtıyomuşunuzzz
adam ilk sen geldin daha demezmii:)))
neyse aldım bi aldıma dair imza attım okadar
ayarladımm bakalımm adımlarımı saymaya başladı bile
teşekkür ederimm netten sipriş verecektimm
maşşallah diyim bu ay bana baya uğurlu geldiii
aceba günde kaç adım atarsak zayıflarız kiiii:)))

yenaaaa tarihleri karıştıran hatuunn ekmeksizlik nasıııı gidiyoooooo

sabah 2dlm ekmek tam buğday
kk peynir tulum olandan
1 domates
4 zeytin 1 çay kaşığı bal

öğlen domatesli tulum peynirli 2 de sucuk koydum tost
limonlu madan suyu

arada yeşil çayyy içerim biskevitle:)

akşama menüde nohut var pilavı yemem ekmekte çok oldu bugünn

lasly yapmak lazımmm 3 mill
adımsayrın hatruna

3.günüm iyi gidiyor gibi..Bu sabah az midem bulandı zeytinleri zorla yedim ondan heralde...

Sadece araştırma için bile nasıl zorlanmış biz her daim o ağırlıktayız..
paylaşım için merciiii.

öfff yoruldum, bende gripten dolayı hamile gibi oldum iyice 2hareketle yoruluyorum
çarşıya gittim geldim çok şükür, son zaman pilim bitsede epeyde yürüdüm, mecbur alcaklarım vardı çarşıdan çıktım bende.
yenam karatay diyeti kitabınıda aldım:)
boş zamanımda okuyacam inşaallah.
dışarda hava süper burada da kızlar, sanki ilkbahar, şuabt ayında hemide, rabbim sonumuzu hayır etsin inşaallah
bahar havası güzelde, ama de si var işte......

Son düzenleme:
olsun canım sabıt kalmakta bişi haftaya gider ödemin varsa yeşil çay iç canım acayıp işe yarıyor

evet canım, sağolasın:)

benim ödem vücudumun hassaslığından canım, arada bir olur, hani yorulunca falan olurya öyle işte, hassas oluncada diğer kişilere göre biraz daha çabuk ödem tutuyorum ben.
zaten günlük 1bardak yeşilçayda içiyorum canım, hakkaten metabolizmayı ne çalıştırıyo demi bu yeşilçay:)
yeşilçayda olmasa halim harap benim.....
az buçuk yeşilçayla yakıyom işte biraz bişeyleri.....
sanada mesaj yazmıştım yukarda, görmediysen diye kopyalayım dedim tekrardan, hemen aşağıda:)
koccaman öptüm hayriyeciğim:)

Inşallah ödemdir canım bol su içersen yarına gider bakarsın
Ben bu sabah kardeşime gittim sonra eve gelince de okuldan kızlar geldi eşim geldi yemek hazırladım yedik şimdi çayımızı içiyoruz ancak oturduk

Merhabalar herkese
Yenacım geçmiş olsun başağrın geçmiştir inşallah
Derincim sen ve kuzucuk daha iyisinizdir inşallah
Burda da havalar çok sıcak sanki bahar gelmiş gezmek yürümek lazım da bende hiç enerji yok işte

iyi aksamlar hanımlar sizleri bu aralar uzaktan takip ediyorum kendimi de zor tutuyordum:)
umarım herkesler iyidir..
bana gelecek olursak hafif bulantılarım ve koku hassasiyetim var ama buna şükür

Evet bildiniz teyze olucaksınız insallah
Tabiki ben kucagıma almadan sevinemeyecegim ilk melegimi ansızın kaybedince şimdiden hayal kuramıyorum..
Kaybetme korkum var ve hep dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum..

Haftaya İstanbul a önerilen bir prof.dr a gidecegim..bebegimin sağlılıgı ve rahim dikişi için görüşecegiz..
Elimizden geleni yapıp tüm sartları zorluyacagız artık..
İnşallah Allah da yardımcımız olacak..off ne duygusalım

Aranızda bana emegi gecen öyle cok insan var ki..Yeni gelen arkadaslarım belki bilmez eskilerden oldugum için..
Dualarıma katılanlar,yapmam gerekeni yazanlar,hatta oturdugu yerden şifa olsun diye yerli malı gönderenler :)

Çok çok teşekkür ediyorum size güzel gelişmelerimi yazacagım hep ve bir gözüm sizde haberiniz olsun

Bu arada Allah ım tüm isteyen arkadaslarıma nasip etsin bilirim ne zor 4yıldır hergün hergece bunun için uğras verdik eşimle..
Sizlerde pes etmeyin Allah ım emeklerinizi bosa cıkarmasın ve ben duamda isteyen arkadaslarımın adını geçiriyorum..

Son düzenleme:
Canım meryemcim çok sevindim
Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavruna hayırlısıyla inşallah canım dualarımız sizinle inşallah

selamun aleyküm güzeller
bugün bir selam veremedim.
sabah evden çıktım akşam üzeri döndüm.
bugün bebeği yıkamaya gittim. saçını kestik. bıcı bıcı yaptık.lohusa şerbeti bitmiş şerbet yaptım geldim.
giderkende gelirkende yürüdüm.
meryemcim hoş geldin. senin adına çok sevindim.gerçi bana sürpriz olmadı. daha önce görmüştüm hem birazcıkta kırılmıştım bize yazmadı diye Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.

Gecmis yapmadan menumu yazayim

sabah: 2kasik yulaf, sut, 1kiwi

ara: 1bardak yogurt

ögle: kiymali taze fasulye 1 tabak

ara: 1portakal

eve gelince: 1kibrit kutusu bayaz peynir, 1dilim salam (cooook acikmistim)

aksam: karisik sebze sulu, 1tane tavuk kofte

ara: 2kayisi, findik, badem, ceviz (bir avuc)

3litre suyumu tamamlarim
yesilcayimi icerim

Helal olsun kiz sana!!! Afferim!!! Kimsede israr etmemis oda super birsey canim :)

Takma kafana canim ya :) dolunaydan dolayi olabilir... 15i yada 16si dolunay cunku... bende yarin artilarda olucagim buyuk ihtimalle...

coook sansliymissin :) demekki ilk sen istemissin oda iyimis :)

gunde 10'000 adim atin diyorlar canim :)

Mmery cim coook sevindim senin ve esinin adina!!! Allahim sag salim bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin!! Sen hic agir kaldirma dikkat et kendine

gördüm canım benım çok teşekkurlerr tansiyonum normaldı zaten benimk genelde duşer biraz işle uğraşınca unuttum heralde hafifledi çok teşekkur ederim ilgin için canım brnde seni öpüyorum

canım hayırlı olsun bebeğin rabbım sağa salım kucağınaversin inşallah

çokk sevindim canım...Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…