Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kızımı uyuttum, geçmişi okudum yanınıza geldim
biraz oyalanayım 11:30-12 gibi kızımı yedirip yatmayı düşünüyorum
size anlattım mı bilmiyorum ama kızımın yabancılama huyu vardı
eşimin tarafına gittiğimizde hep ağlıyordu gözlerinden yaşlar gele gele
burada şimdiye kadar kimseyi yabancılamadı dayısına dedesine gülücükler atıyor
yolda gelirken otobüstekiler kucaklayıp sevdi dinlenme tesislerinde garsonlar falan sevdi kimseye gıkı çıkmadı şaştım kaldım

rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende 22 yaşındayım martta 23 olcam çocukluktan tombişim çok üzülüyorum 117 yle başladım beşini dengeli diyetle verdim 112 oldum, sonra süre yavaş gelince saçmaladım İsveç diyeti yaptım 103 e indim İsveçle, sevinçten uçuyordum ama tabi 1 haftada 9 kg verince bırakır bırakmaz aldım şimdi 108 e çıktım yine bugün 9 lu bitki çayına başladım yaza zayıf girmek istiyorum 6 yıldır 2'li rakamları hiç görmedim benim en büyük problemim spor yapamıyorum üşengeçlik tembellik bi de koşu bandım var olduğu halde tembelim bana bi hal çaresi bulun lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn hep aynı diyeti uygulasam sürekli verir miyim

kız 10000 çok zor beee inşallah yaparımmm 3000 adımda 120 calori gösteriyooo normal ev içi hareketlerimle düşün artıkınn spor şart yanii yediklerimizi yakmak için

canıımmm sabrettin allahın izniylleeee kavuşşacaksın inşallah yavruna verende Allah alandaa sen normal hayatına biraz daha dikkatli hareketlerla devam et eğer nasibinizde varsa ne yaparsan yap gelir dünyaya

dualarım seninle ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUNNNN

http://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM spor olarak bunu yapabilirsin 45 dakika 6 km yürümüş kadar oluyosunn

burada yazılanları falan okur günlük menülerini paylaşırsan dahada hızlı kilo verebilirsin kolaygelsin

İyi geceler nursenam yarın görüşürüz tartı güler inşallah sana
Bana bi tarafıyla gülecek o kesin zati :)))

bak şu bıcırığaa baba tarafına gidince cadılık yapmış anne tarafına gülücükler saçmış

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar
ne yaparsınız ayol ben gine boyun ağrısıyla uyandım elhamdulıllah hayırlısı bakalım bugun buralar karanlık sabah sabah içim karardı evden sanırsam yağacak hayırlı rahmetler olsun inşallah
nursena nasıl gidiyor adım sayar bugun bende gidip sorayım dedim ama her ildemi varki bu uygulama bide onu kafama takarım dıyede korkuyorum hayatım kılo verme uzerine oldu başka bişey düşünemez oldum eşimde kızıyor takma bukadar yavaş gitsin 1 senede olacagına 2 3 senede olsun hayat kılodan ibaret deyil diyor ama gel sen bunu bana anlat yapıyorum ya 5er 10ar gitsin istiyorum veremeyıncede kafaya takıyorum işte aman neyse çenem düştü kahvaltı hazırlıycam kılo muda yazıp kalkayım öpüyorum hepıcınızı

KİLOM 134.1
SPOR 120 DK

hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
gökçecim kilom aynı
meyracım 80 dk yürüyüşüm var
şimdiden ikinizin de ellerinize sağlık

aleykümselam arkadaşım bendede takıntı varrr çok fena veremeyince ağlıyasım geliyooo bu takıntı memnun olmama haline dönüşüyo 80 olduğumda bile memnun deildim şimdi o kiloya gelebilmek için neler vermezdimm sanırım yaşta ilerleyince hayattanmı geçiyoruz napıyoruzzz türlü türlü ssorunlar bu saatten sonra benden bişey olmaz hesabııı aman hayırlısı olsun

hayırlı cumalrr
yeni kilom hayal kırıklığı nedeni günde 3 bardak su içmem sanırımm suyu fazlalaştırmalıyımmm

kilom aynıı
spor 60 dakikaaa
teşekkürederimm

GÜNAYDIN GÜZELLER HAYIRLI CUMALARRRR

kaçak olduğumn farkındayımmm (

Meryemcim Allah sabretmenin emeğinin karşılığını vermiş hayırlı uğurlu olsun kuzum.herşey iyiolucak endişe etme kendine dikkat et yeter

nursenam adımsayarın hayırlı olsun bendede var adımsayar pili bitti değiştircek adam lazım

Yenam naptın sen canım yaaa süpersinnn maşallah maşallahhh ayrıntıları istiyorum düzene oturt birde

dafim bebişiniz ve sen iyisiniz değilmi sende dünya telaşı çok Allah güç kuvvet versin sana

diğer güzellerde iyi ise sorun yokkk canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…