- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
iyi aksamlar hanımlar sizleri bu aralar uzaktan takip ediyorum kendimi de zor tutuyordum:)
umarım herkesler iyidir..
bana gelecek olursak hafif bulantılarım ve koku hassasiyetim var ama buna şükür
Evet bildiniz teyze olucaksınız insallah
Tabiki ben kucagıma almadan sevinemeyecegim ilk melegimi ansızın kaybedince şimdiden hayal kuramıyorum..
Kaybetme korkum var ve hep dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum..
Haftaya İstanbul a önerilen bir prof.dr a gidecegim..bebegimin sağlılıgı ve rahim dikişi için görüşecegiz..
Elimizden geleni yapıp tüm sartları zorluyacagız artık..
İnşallah Allah da yardımcımız olacak..off ne duygusalım
Aranızda bana emegi gecen öyle cok insan var ki..Yeni gelen arkadaslarım belki bilmez eskilerden oldugum için..
Dualarıma katılanlar,yapmam gerekeni yazanlar,hatta oturdugu yerden şifa olsun diye yerli malı gönderenler :)
Çok çok teşekkür ediyorum size güzel gelişmelerimi yazacagım hep ve bir gözüm sizde haberiniz olsun
Bu arada Allah ım tüm isteyen arkadaslarıma nasip etsin bilirim ne zor 4yıldır hergün hergece bunun için uğras verdik eşimle..
Sizlerde pes etmeyin Allah ım emeklerinizi bosa cıkarmasın ve ben duamda isteyen arkadaslarımın adını geçiriyorum..
kız 10000 çok zor beee inşallah yaparımmm 3000 adımda 120 calori gösteriyooo normal ev içi hareketlerimle düşün artıkınn spor şart yanii yediklerimizi yakmak içinHelal olsun kiz sana!!! Afferim!!! Kimsede israr etmemis oda super birsey canim :)
Takma kafana canim ya :) dolunaydan dolayi olabilir... 15i yada 16si dolunay cunku... bende yarin artilarda olucagim buyuk ihtimalle...
coook sansliymissin :) demekki ilk sen istemissin oda iyimis :)
gunde 10'000 adim atin diyorlar canim :)
Mmery cim coook sevindim senin ve esinin adina!!! Allahim sag salim bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin!! Sen hic agir kaldirma dikkat et kendine
iyi aksamlar hanımlar sizleri bu aralar uzaktan takip ediyorum kendimi de zor tutuyordum:)
umarım herkesler iyidir..
bana gelecek olursak hafif bulantılarım ve koku hassasiyetim var ama buna şükür
Evet bildiniz teyze olucaksınız insallah
Tabiki ben kucagıma almadan sevinemeyecegim ilk melegimi ansızın kaybedince şimdiden hayal kuramıyorum..
Kaybetme korkum var ve hep dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum..
Haftaya İstanbul a önerilen bir prof.dr a gidecegim..bebegimin sağlılıgı ve rahim dikişi için görüşecegiz..
Elimizden geleni yapıp tüm sartları zorluyacagız artık..
İnşallah Allah da yardımcımız olacak..off ne duygusalım
Aranızda bana emegi gecen öyle cok insan var ki..Yeni gelen arkadaslarım belki bilmez eskilerden oldugum için..
Dualarıma katılanlar,yapmam gerekeni yazanlar,hatta oturdugu yerden şifa olsun diye yerli malı gönderenler :)
Çok çok teşekkür ediyorum size güzel gelişmelerimi yazacagım hep ve bir gözüm sizde haberiniz olsun
Bu arada Allah ım tüm isteyen arkadaslarıma nasip etsin bilirim ne zor 4yıldır hergün hergece bunun için uğras verdik eşimle..
Sizlerde pes etmeyin Allah ım emeklerinizi bosa cıkarmasın ve ben duamda isteyen arkadaslarımın adını geçiriyorum..
bende 22 yaşındayım martta 23 olcam çocukluktan tombişimçok üzülüyorum 117 yle başladım beşini dengeli diyetle verdim 112 oldum, sonra süre yavaş gelince saçmaladım İsveç diyeti yaptım 103 e indim İsveçle, sevinçten uçuyordum ama tabi 1 haftada 9 kg verince bırakır bırakmaz aldım şimdi 108 e çıktım yine bugün 9 lu bitki çayına başladım yaza zayıf girmek istiyorum 6 yıldır 2'li rakamları hiç görmedim benim en büyük problemim spor yapamıyorum üşengeçlik tembellik bi de koşu bandım var olduğu halde tembelim bana bi hal çaresi bulun lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn hep aynı diyeti uygulasam sürekli verir miyim
Nursena hayırlı olsun adımsayarın bol hareketli günlerin olsun inşallah
saol asummm benim adam çenene taksan adımdan daha çok sayar diyo:)))
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::))) bu adamların hepsi aynı galiba yaa benimki de aynı durumda aynısını derdi büyük ihtimal
İyi geceler nursenam yarın görüşürüz tartı güler inşallah sana
Bana bi tarafıyla gülecek o kesin zati :)))
bak şu bıcırığaa baba tarafına gidince cadılık yapmışkızlar kızımı uyuttum, geçmişi okudum yanınıza geldim
biraz oyalanayım 11:30-12 gibi kızımı yedirip yatmayı düşünüyorum
size anlattım mı bilmiyorum ama kızımın yabancılama huyu vardı
eşimin tarafına gittiğimizde hep ağlıyordu gözlerinden yaşlar gele gele
burada şimdiye kadar kimseyi yabancılamadı dayısına dedesine gülücükler atıyor
yolda gelirken otobüstekiler kucaklayıp sevdi dinlenme tesislerinde garsonlar falan sevdi kimseye gıkı çıkmadı şaştım kaldım
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar
ne yaparsınız ayol ben gine boyun ağrısıyla uyandım elhamdulıllah hayırlısı bakalım bugun buralar karanlık sabah sabah içim karardı evden sanırsam yağacak hayırlı rahmetler olsun inşallah
nursena nasıl gidiyor adım sayar bugun bende gidip sorayım dedim ama her ildemi varki bu uygulama bide onu kafama takarım dıyede korkuyorum hayatım kılo verme uzerine oldu başka bişey düşünemez oldum eşimde kızıyor takma bukadar yavaş gitsin 1 senede olacagına 2 3 senede olsun hayat kılodan ibaret deyil diyor ama gel sen bunu bana anlat yapıyorum ya 5er 10ar gitsin istiyorum veremeyıncede kafaya takıyorum işte aman neyse çenem düştü kahvaltı hazırlıycam kılo muda yazıp kalkayım öpüyorum hepıcınızı
KİLOM 134.1
SPOR 120 DK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?