Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa ben imza falan atmadım bizim sağlık ocağında hemen bitmiş bizim burda şişman daha fazla demekki
sevindim senin adına bol bol adımlar atarız inşallah

canım kusura bakma bende cevap vereyim evet her ilde varmış ama herhalde büyük ilerde daha fazladır tahmini sizin nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama bende kilo veremeyince ağlayasım gelir benimde eşim kızar veriken iyi vermeyince neoluyor yavaş yavaş der ben size bir şey sormak istiyorum siz diyetisyene gidipmi rejim yapıyorsunuz kilonuz oldukca fazla verirken fazla fazla verirsiniz avntajlısınız aslında ben 96 ile başladığımda bir ablam 85 ile başlamıştı ben 2 kilo verirken o 100 gr veriyordu inanın beni yanlış anlamayın ablanız olarak yazıyorum hayırlı cumalar

kızlar babam yürüyüşe başladı diye tartı almış. dün yağmurluydu yürüyüşe çıkamadık ama bugün hava güzel akşama çıkarız herhalde.
kilom:95 spor yok
yaaa bu arada ben adet oldum karnım ağrıyor unutmuşum ben bu işleri yaa böyle karın ağrıları oluyordu bu dönemde di mi :)
bu arada çok şükür artıya geçmedim belki adet şişkinliğim falanda vardır (kendimi avutuyorum işte)

bak şu bıcırığaa baba tarafına gidince cadılık yapmış anne tarafına gülücükler saçmış
aynen öyle yaptı fıstık

Gökçecim nevzamansız arkadaşımız bildirime yetişemeyebileceği ihtimaline karşı kg'sini bildirmemi rica etti

KG: 96,8

SPORU yok

günaydın arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...

nursena bende o videoyu yapıyorum ikimillede bırakıyorum yalnız bir ay oldu tekrardan başlayalı...

kilom 124.6

hayır asla yallnış anlamam teşekkur ederim ilginize beni diyetisyenlerde harcadıgım zamanlar bu hale getırdı yap bırak yap bırak her seferınde 2 katı aldım tabı başlarken butun tahlıllerımı yaptırdım çok şukur hiçbir sorun yok kendim dengeleyince daha ıstıkrarlı gidiyorum gibi ama işte sadece 1 kilo vermişim ona yakınıyorum

Hayırlı cumalar arkadaşlar...

Umarım hepiniz iyisinizdir...Ben pek iyi değilim;yani motivasyon açısından...Bir süredir topiğede gereken ilgiyi gösteremiyorum;kusuruma bakmayın lütfen...Hakkınıza girmek istemem;bu aralar pek paylaşımım olamıyor listeye almazsanız anlayışla karşılarım.Ben yine sizlerle görüşmeye ve kaç kilo olduğumu söylemeye gelirim;ama bu ara beni af edin hiç sebepsiz kendimi iyi hissetmiyorum...Kilo vermek yerine alıyorum tabii beklenen son...Umarım sizde herşey yolundadır...Geçmişi okuyamadım bu arada...

KİLOM:100

Hepinizi öpüyorum...

Asum hemşom nasılsın canım iyimisin?

sendede hep tatlı telaşeler koşturuyosun
diyet dışında iyiyim şükür canım Allaha şükür kendi çapımızda koşturuyoruz işte
sen de hep yoğunsun Allah kolaylık versin canım

ablacım ben de aynı durumdayım maalesef bir türlü toparlanamıyorum kilo verdikten sonraki 3. senem olacak ilk defa bu kadar kilo aldım 90a yaklaşıyorum giderek
sen her fırsatta uğra yine de ablacım

Selamün aleyküm...

ben kötüyüm kızlar yaa bi toparlıyamıyorum kendimi ne olcak halim....yemek yapmaya yemeye herşeye üşeniyorum...çok saçma sapan besleniyorum....midem kazındıkça gidip bikaç lokma bişey yiyip geçiştiriyorum...buda hemen artı olarak döndü tabii...off offf...:18:

hoşgeldin ablacım özledik olur ablam öyle arada hepımızın dağıldığı zamanlar oluyor sen sıksık gel bura olmasa hepten boşluyoruz

selamun aleyküm kızlar
cumanız mübarek olsun

kilo : 88. 0
spor : 175 dk.
gökçecim
meyracım
şimdiden ikinizin de ellerinize sağlık

çok sağol yasemincim. iyiyiz çok şükür. Rabbim hep böyle tatlı telaşlar versin.
senide sık sık görürsek dahada iyi olucaz

bravo arkadaşlar kilo vermeye başlamışsınız. ben ise o kilolara düşmek için daha uğraşmam lazım şuan 3 hanelerdeyim çünkü :))

Hayirli canalar herkese giremedim 1 haftadır kızkardeşimden bahsetmiştim size suyu azalmıştı sizlerde dua etmiştiniz Allah razi olsun hepinizden bebeği kaybettik maalesef daha dogrusu dogum yaptırdılar onun yanına geldim cok zor bir süreçtir 3 0 saat sancı çekti güzelim bwbek anneyi zehirlemeye başlamış tedavisi devam ediyor binada şükür Gökçe cim bu hafta ve önümüzdeki hafta izinli olmak istoyorum malum diyet gitti kılınada bakamadım adanadaydım simdi kilo veren herkesi tebrik ederim

sağol asucum düzeldi çok şükür...

Sen hamilesin de bana ne oluyor okuyunca çok duyguladım...Dikkat et kendine canım benim hepimizin bebeğini taşıyosun şu an
Doktordan sonra bizi de bilgilendir ve kafandan olumsuzlukları at hiç kalmsaın.

Rüya gibi gelmiştir bir haftada 9 kilo değilmi.? ama işin gerçeği öyle değil işte...
Heenüz çok gençsin canım...Dengeli beslenerek yürüyerek rahatlıkla verirsin emin ol...

saol asummm benim adam çenene taksan adımdan daha çok sayar diyo:)))

bakış açısına bakarmısın ay çok güldüm

hayriyeciğim buraya ilk geldiğin de kilon kaçtı unuttun heralde...
Lütfen lütfen biraz şükür edelim

Sen eltingillerin görümcengillerin yapıklarına karşı koyan bir kahramansın taammı..

hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
gökçecim kilom aynı
meyracım 80 dk yürüyüşüm var
şimdiden ikinizin de ellerinize sağlık

Sana da hayırlı cumalar güzel asu

gelelim asıl konuya

KG :93,7 kg

SPOR 260 DK

Kızlar elinize emeğinize sağlıkk

esram hedefi tutturamadımmmm

Merhaba yasemin hanım nasılsınız...Esra hanımlar nasıl.? Nevin hanımlar nasıl.?

Beyzuşum bitanem lütfen böyle karamsar olma...Seni çok seviyorum ben, üzgün olmana dayanamam ama...
Noolmuş ki kilo aldıysan. neden aldığımızı biliyoruz onu yapmazsak zaten gidiyor az da olsa biliyosun bunu...
Artık kendimizi suçlamayalım tamammı iki bisküvi arası güllü lokumum ))
Arada gel ben seni çok özlüyorum..

zeynepçim sen çok yoruldun bu aralar kendine vakit ayıramadın ondan sebeple olabilir canım...
Sakın depresyona falan girme..Hiç iyi bişey değil çünkü...ben girdim çabuk çıktım Allahtan...

Çok üzüldüm başınız sağolsun...Ablanızada geçmiş olsun

Son düzenleme:

bugün ilk kez yaptım çok hoşuma gitti yürüyüş bandından daha zevkli çok teşekkür ederim :) düzenli yaparsam olur mu bu iş dersiniz? her gün mü yapmalıyım?

çok geçmiş olsun canım ALLAH ablana şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…