yemedim içmediii(( yalan tabiii lafın gelişi)))
gittim aile hekiminee dr bey dedim adım sayar dağıtıyomuşunuzzz
adam ilk sen geldin daha demezmii:)))
neyse aldım bi aldıma dair imza attım okadar
ayarladımm bakalımm adımlarımı saymaya başladı bile
teşekkür ederimm netten sipriş verecektimm
maşşallah diyim bu ay bana baya uğurlu geldiii
aceba günde kaç adım atarsak zayıflarız kiiii:)))
yenaaaa tarihleri karıştıran hatuunn ekmeksizlik nasıııı gidiyoooooo
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar
ne yaparsınız ayol ben gine boyun ağrısıyla uyandım elhamdulıllah hayırlısı bakalım bugun buralar karanlık sabah sabah içim karardı evden sanırsam yağacak hayırlı rahmetler olsun inşallah
nursena nasıl gidiyor adım sayar bugun bende gidip sorayım dedim ama her ildemi varki bu uygulama bide onu kafama takarım dıyede korkuyorum hayatım kılo verme uzerine oldu başka bişey düşünemez oldum eşimde kızıyor takma bukadar yavaş gitsin 1 senede olacagına 2 3 senede olsun hayat kılodan ibaret deyil diyor ama gel sen bunu bana anlat yapıyorum ya 5er 10ar gitsin istiyorum veremeyıncede kafaya takıyorum işte aman neyse çenem düştü kahvaltı hazırlıycam kılo muda yazıp kalkayım öpüyorum hepıcınızı
KİLOM 134.1
SPOR 120 DK
aynen öyle yaptı fıstıkbak şu bıcırığaa baba tarafına gidince cadılık yapmışanne tarafına gülücükler saçmış
canım kusura bakma bende cevap vereyim evet her ilde varmış ama herhalde büyük ilerde daha fazladır tahmini sizin nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama bende kilo veremeyince ağlayasım gelir benimde eşim kızar veriken iyi vermeyince neoluyor yavaş yavaş der ben size bir şey sormak istiyorum siz diyetisyene gidipmi rejim yapıyorsunuz kilonuz oldukca fazla verirken fazla fazla verirsiniz avntajlısınız aslında ben 96 ile başladığımda bir ablam 85 ile başlamıştı ben 2 kilo verirken o 100 gr veriyordu inanın beni yanlış anlamayın ablanız olarak yazıyorum hayırlı cumalar
diyet dışında iyiyim şükür canım Allaha şükür kendi çapımızda koşturuyoruz işteAsum hemşom nasılsın canım iyimisin?
sendede hep tatlı telaşeler koşturuyosun
Hayırlı cumalar arkadaşlar...
Umarım hepiniz iyisinizdir...Ben pek iyi değilim;yani motivasyon açısından...Bir süredir topiğede gereken ilgiyi gösteremiyorum;kusuruma bakmayın lütfen...Hakkınıza girmek istemem;bu aralar pek paylaşımım olamıyor listeye almazsanız anlayışla karşılarım.Ben yine sizlerle görüşmeye ve kaç kilo olduğumu söylemeye gelirim;ama bu ara beni af edin hiç sebepsiz kendimi iyi hissetmiyorum...Kilo vermek yerine alıyorum tabii beklenen son...Umarım sizde herşey yolundadır...Geçmişi okuyamadım bu arada...
KİLOM:100
Hepinizi öpüyorum...
Umarım hepiniz iyisinizdir...Ben pek iyi değilim;yani motivasyon açısından...Bir süredir topiğede gereken ilgiyi gösteremiyorum;kusuruma bakmayın lütfen...Hakkınıza girmek istemem;bu aralar pek paylaşımım olamıyor listeye almazsanız anlayışla karşılarım.Ben yine sizlerle görüşmeye ve kaç kilo olduğumu söylemeye gelirim;ama bu ara beni af edin hiç sebepsiz kendimi iyi hissetmiyorum...Kilo vermek yerine alıyorum tabii beklenen son...Umarım sizde herşey yolundadır...Geçmişi okuyamadım bu arada...
Hepinizi öpüyorum...
çok sağol yasemincim. iyiyiz çok şükür. Rabbim hep böyle tatlı telaşlar versin.GÜNAYDIN GÜZELLER HAYIRLI CUMALARRRR
kaçak olduğumn farkındayımmm(
Meryemcim Allah sabretmenin emeğinin karşılığını vermiş hayırlı uğurlu olsun kuzum.herşey iyiolucak endişe etme kendine dikkat et yeter
nursenam adımsayarın hayırlı olsun bendede var adımsayar pili bitti değiştircek adam lazım
Yenam naptın sen canım yaaa süpersinnn maşallah maşallahhhayrıntıları istiyorum düzene oturt birde
dafim bebişiniz ve sen iyisiniz değilmi sende dünya telaşı çok Allah güç kuvvet versin sana
diğer güzellerde iyi ise sorun yokkk canlarr
Merhabalar herkese
Yenacım geçmiş olsun başağrın geçmiştir inşallah
Derincim sen ve kuzucuk daha iyisinizdir inşallah
Burda da havalar çok sıcak sanki bahar gelmiş gezmek yürümek lazım da bende hiç enerji yok işte
iyi aksamlar hanımlar sizleri bu aralar uzaktan takip ediyorum kendimi de zor tutuyordum:)
umarım herkesler iyidir..
bana gelecek olursak hafif bulantılarım ve koku hassasiyetim var ama buna şükür
Evet bildiniz teyze olucaksınız insallah
Tabiki ben kucagıma almadan sevinemeyecegim ilk melegimi ansızın kaybedince şimdiden hayal kuramıyorum..
Kaybetme korkum var ve hep dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum..
Haftaya İstanbul a önerilen bir prof.dr a gidecegim..bebegimin sağlılıgı ve rahim dikişi için görüşecegiz..
Elimizden geleni yapıp tüm sartları zorluyacagız artık..
İnşallah Allah da yardımcımız olacak..off ne duygusalım
Aranızda bana emegi gecen öyle cok insan var ki..Yeni gelen arkadaslarım belki bilmez eskilerden oldugum için..
Dualarıma katılanlar,yapmam gerekeni yazanlar,hatta oturdugu yerden şifa olsun diye yerli malı gönderenler :)
Çok çok teşekkür ediyorum size güzel gelişmelerimi yazacagım hep ve bir gözüm sizde haberiniz olsun
Bu arada Allah ım tüm isteyen arkadaslarıma nasip etsin bilirim ne zor 4yıldır hergün hergece bunun için uğras verdik eşimle..
Sizlerde pes etmeyin Allah ım emeklerinizi bosa cıkarmasın ve ben duamda isteyen arkadaslarımın adını geçiriyorum..
bende 22 yaşındayım martta 23 olcam çocukluktan tombişimçok üzülüyorum 117 yle başladım beşini dengeli diyetle verdim 112 oldum, sonra süre yavaş gelince saçmaladım İsveç diyeti yaptım 103 e indim İsveçle, sevinçten uçuyordum ama tabi 1 haftada 9 kg verince bırakır bırakmaz aldım şimdi 108 e çıktım yine bugün 9 lu bitki çayına başladım yaza zayıf girmek istiyorum 6 yıldır 2'li rakamları hiç görmedim benim en büyük problemim spor yapamıyorum üşengeçlik tembellik bi de koşu bandım var olduğu halde tembelim bana bi hal çaresi bulun lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn hep aynı diyeti uygulasam sürekli verir miyim
saol asummm benim adam çenene taksan adımdan daha çok sayar diyo:)))
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar
ne yaparsınız ayol ben gine boyun ağrısıyla uyandım elhamdulıllah hayırlısı bakalım bugun buralar karanlık sabah sabah içim karardı evden sanırsam yağacak hayırlı rahmetler olsun inşallah
nursena nasıl gidiyor adım sayar bugun bende gidip sorayım dedim ama her ildemi varki bu uygulama bide onu kafama takarım dıyede korkuyorum hayatım kılo verme uzerine oldu başka bişey düşünemez oldum eşimde kızıyor takma bukadar yavaş gitsin 1 senede olacagına 2 3 senede olsun hayat kılodan ibaret deyil diyor ama gel sen bunu bana anlat yapıyorum ya 5er 10ar gitsin istiyorum veremeyıncede kafaya takıyorum işte aman neyse çenem düştü kahvaltı hazırlıycam kılo muda yazıp kalkayım öpüyorum hepıcınızı
KİLOM 134.1
SPOR 120 DK
hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
gökçecim kilom aynı
meyracım 80 dk yürüyüşüm var
şimdiden ikinizin de ellerinize sağlık
gelelim asıl konuya
KG :93,7 kg
SPOR 260 DK
Kızlar elinize emeğinize sağlıkk
esram hedefi tutturamadımmmm
Hepinizi öpüyorum...
Selamün aleyküm...
ben kötüyüm kızlar yaa bi toparlıyamıyorum kendimi ne olcak halim....yemek yapmaya yemeye herşeye üşeniyorum...çok saçma sapan besleniyorum....midem kazındıkça gidip bikaç lokma bişey yiyip geçiştiriyorum...buda hemen artı olarak döndü tabii...off offf...:18:
Hayirli canalar herkese giremedim 1 haftadır kızkardeşimden bahsetmiştim size suyu azalmıştı sizlerde dua etmiştiniz Allah razi olsun hepinizden bebeği kaybettik maalesef daha dogrusu dogum yaptırdılar onun yanına geldim cok zor bir süreçtir 3 0 saat sancı çekti güzelim bwbek anneyi zehirlemeye başlamış tedavisi devam ediyor binada şükür Gökçe cim bu hafta ve önümüzdeki hafta izinli olmak istoyorum malum diyet gitti kılınada bakamadım adanadaydım simdi kilo veren herkesi tebrik ederim
http://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM spor olarak bunu yapabilirsin 45 dakika 6 km yürümüş kadar oluyosunn
burada yazılanları falan okur günlük menülerini paylaşırsan dahada hızlı kilo verebilirsin kolaygelsin
Hayirli canalar herkese giremedim 1 haftadır kızkardeşimden bahsetmiştim size suyu azalmıştı sizlerde dua etmiştiniz Allah razi olsun hepinizden bebeği kaybettik maalesef daha dogrusu dogum yaptırdılar onun yanına geldim cok zor bir süreçtir 3 0 saat sancı çekti güzelim bwbek anneyi zehirlemeye başlamış tedavisi devam ediyor binada şükür Gökçe cim bu hafta ve önümüzdeki hafta izinli olmak istoyorum malum diyet gitti kılınada bakamadım adanadaydım simdi kilo veren herkesi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?