Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok üzüldüm geçmiş olsun kardeşine Allah sabır versin inşallah

canım çok uzuldum rabbim karadeşini tez vakitte sağlığına kavuştursun inşallah

le
hayriyeciğim buraya ilk geldiğin de kilon kaçtı unuttun heralde...
Lütfen lütfen biraz şükür edelim

Sen eltingillerin görümcengillerin yapıklarına karşı koyan bir kahramansın taammı..

yenam senı sevıyorum canım çok saol hatırlıyorumda işte insanoğlu doyumsuz hep fazlası olsun ıstıyor

Canım meryemcim çok sevindim
Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavruna hayırlısıyla inşallah canım dualarımız sizinle inşallah
sagolasın Asuman ablacım insallah iyi dileklerine cok cok mutlu oldum:)
dafi ablam kırılma bana..inan sorunlu basladık biraz ara kanamalar gec döllenme olusundan kalp atısı gec duyma falan derken bir tamam diyip yazamadım buraya yoksa istemezmiyim hayır duanızı almak..
diger topicte de regl günlerimi biliyorlardı o yüzden hemen yazmak zorunda kaldım:)
Ailelere de daha gecen hafta söledık korkuyorum çünkü ben.. Amin ablacım..
Mmery cim coook sevindim senin ve esinin adina!!! Allahim sag salim bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin!! Sen hic agir kaldirma dikkat et kendine
Aminnn canım bir kucagıma sag salim alayım daha ne isteyeyim ben..yok kuzum ne agır kaldırması tüm gün ayaklar havada yatıyorum..suyumu bile ben almıyorum..teşekkür ederim

canım hayırlı olsun bebeğin rabbım sağa salım kucağınaversin inşallah
inşallah canım kocaman bir aminnn diyorum..Tüm isteyenlerle birlikte insallah.
çokk sevindim canım...Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin...
Amin zeynepim sağolasın duacı arkadasım benim:) seninkiler gibi tatlılarım olsun benimde
rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn Hasibe teşekkür ederim..
Aminnnn nursenam olacak insallah basaracagım bu sefer..
Güzel dualarına öyle memnun oldumki...
Sen basım sıkıstıgı anda yardımıma kostun Allah da seni sıkıntıya sokmasın arkadasım

Meryemcim Allah sabretmenin emeğinin karşılığını vermiş hayırlı uğurlu olsun kuzum.herşey iyiolucak endişe etme kendine dikkat et yeter
Teşekkür ederim canımmm Allah hepimizin emeginin karsılıgını versin inşallah..
dualarımdasın herzaman
Sen hamilesin de bana ne oluyor okuyunca çok duyguladım...Dikkat et kendine canım benim hepimizin bebeğini taşıyosun şu an
Doktordan sonra bizi de bilgilendir ve kafandan olumsuzlukları at hiç kalmsaın.
Yenacım canım benim duygulu arkadasım..
çok dikkat ediyorum çok hep yatıyorum simdiden belim omzum agrımaya baslasa da 9ay boyunca hepte yatacagım ama Napayım buna şükür diyorum..
yazarım canım doktordan gelince de..paylaşmadan duramam:) benim her zaman varolan ve var olacak topicim

Pentagram ne denir ki.. kelimeler ne kifayesizdir şimdi biliyorum..
Allah ablanın yardımcısı olsun yanında olmaya calısın lütfen yalnız kalmasın
ben de yavrumu kaybettim o sancılardan sonra.. nasıl birseydir bilirim..
Bu son yasadıgı acı olur insallah...
acısını hiç unutmayacak ama biraz dindirecek bir mucizeyle yeniden bir an önce hayata dönmesi tek dileğim

çok üzüldüm canım...Rabbim ablana sağlık sıhhat versin tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin....

zeynepçim sen çok yoruldun bu aralar kendine vakit ayıramadın ondan sebeple olabilir canım...
Sakın depresyona falan girme..Hiç iyi bişey değil çünkü...ben girdim çabuk çıktım Allahtan...

depresyon denilen şey buysa girdim galibaa......:26:ama tek sebebi yorgunluk değil yenacım..yorgunluk ayaklarını uzatıp oturunca yada güzel bir uyku çekince geçerde geçmeyen bitmek bilmeyen başka sıkıntılar var...neyse uzatmıyayım...sizinde keyfinizi kaçırmayayım bu durum elimde değil çünkü....

Selamün Aleyküm kızlar

Herkese hayırlı cumalar diliyorum ve inşallah herkes iyidir

Canım kusura bakma uzun zamandır hiç yazamadım sana ama hep aklımda olanlardasın ( sende Allah razı olsun beni unutmayanlardansın )
Canım hepimiz dönem dönem böyle hissedebiliyoruz ama ben senin çabuk toparlanacağına inanıyorum
Aklından perhiz lafını çıkarttığın an inan beynimiz daha az uğraşıyor bizimle
Çok şükür ben kilo bakımından tavan yaptıktan sonra kilo vermeye başladım Darısı seninde başına

Yüreği güzel insan kocaman öpüyorum seni inşallah çok güzel haberlerinide okurum

Kızzzzzzzzzzzzzzzzzz hani KKya girerken benim profilin yanında yazını görmesem hiç haberim bile olmayacak
Ben sana geçenlerde demedim ki kız yakında gelicek o kuzu diye
Yine abdala malum olmuş

İnan çok ama çok sevindim Rabbim sizleri nazarlardan saklasın canım
İnşallah kuzucuğunuda sağlıkla kuçağına almayı nasip edecek Rabbim ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Her duamda sende vardın zaten artık çoğul olarak o dua

Yine bir kehanette bulunayım
İçimden bir ses anası gibi güzel bir prensesin geleceğini söylüyor
Bakalım bu tutacakmı
Bu arada enişteye de selam onuda tebrik ediyorum

canım ablana çookk geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda acısını unuttursun. benzerini meryemde yaşadı.okurken nefesim kesildi sonunda şaka yaptım demesini diledim. gece rüyama girdi. ben bu kadar etkilenmişsem kim bilir yaşayan nasılda etkilenmiştir dedim. Rabbim kendi sabrından versin.

canımın içi ben takıldım sadece sana kırılırmıyım hiç sen yeterki iyi ol. bebişini sağlıkla kucağına al başka birşey istemem. okuyunca çok heyecanlandım hemen buraya yazmak geçti içimden ama yazılması gerekiyorsa kendisi yazar dedim tuttum kendimi

zeynepcim bana gönül yorgunluğun var gibi geldi. bu günlerde ailelerle yakın ilişki içindeydin sanırım bazı şeyleri kafana takmış, birşeylere kırılmış olabilirsin. insan bazı şeylere kırıldığında yaşama sevincini kaybediyor bazen. herşeyi boş vermeyi dene. aslında taktığın şeyin çokta takılacak birşey olmadığını, hayatın bunlara takılacak kadar uzun olmadığını düşün ve bir yerden başlayıp tekrar hayata tutun canım

burda tam ifade edememişim meryem bize yazdığı zaman demek istedim. düzeltme butonunda sorun var . düzeltmiyor

selamün aleyküm.....

ay kızlar çok yorgunum şuan, bugün feci yoğun bi gündü benim için, yoğunluğa sabah yatağımda uyanarak başladım.
nete girecek hiç vaktim yoktu, daha yeni eve geldim ve böylelikle ancak şimdi girebildim nete.
galiba kilo bildirimi içinde gecikmemişimdir henüz.

eltim geçen doktora gelmişti söylemişti, ondan mr istemişlerdi, o da bulunduğu ilçede onu çektirmiş bugünde çocukların okulu tatilmiş, durum böyle olunca onlarda çıkmışlar yola.
sabah uyuyordum telefon çaldı arayan eltim, biz geldik diye, tamam buyrun gelin dedim, kalktım.
evi topladım geldiler, çocukları bana bırakıp onlar hastaneye gittiler, sonra tekrar geldiler kaynım cumaya gitti işte.
sonra bi çay faslı derken birlikte alışveriş merkezine gidelim istediler, olur dedim, oraya gittik 3saat kadar avmdeydik, kaynımında çarşıda işi varmış o bizi avmye bırakıp çarşıya gitti. sonra benim günüm vardı birde bugün o galayana geldi böylece
neyse alışverişten sonra beni günüme bırakıp onlar gittiler ne kadar kalın desemde, gidelim dediler.
birazda günde oturup eve kendimi zor attım, yoruldum grip halimle, neyse olcak dünya hayatı işte.
daha ev toplanacak şimdide....
çenem düştü
eltimle kayfe içtik avmde, en güzeli buydu:)
bi an lise yıllarım geldi aklıma kahve içerken, evlendim evleneli çok nadirdir yani dışarda kahve falan içmem, eşimle zaten çok az gideriz böyle yerlere
o baktı bu baktı diye rahat vermez eşim, ondan götürmezde kolay kolay kahve içmeye falan, avmye gideriz ama tabi.
çok şükür eltimde de önemli bişey yokmuş, vertigoymuş, ama baya muzdarip halinden, baş dönmesi çok var.

kilo bildirimi:
98.8 kg

geçmiş olsun eltıne sende yardımcı olmuşsun ellerine sağlık canım
babamdada oldu 2 ayayakın oldu çok zorlanmıstı oda ama ilaç tedavısı ile geçti sayılır şükür umarım eltınınkıde çabuk geçer sende dikkat et canım kendine

selam kızlar
benimde eltiler geliyor şimdi bize biraz önce aradı bende gelin çay içelim dedim hemen alel acele bi poacayuurdum bide hazır pasta kekım vardı onada bı krema surdum çayımı koydum beklıyorum kendimede karnı bahar haşladım onlar gelmeden yoğutla yıycem
yazık bana neyse onlar gidince gelirim görüşürüz

Son düzenleme:

inşaallah, sağol canım benim...

sanada kolay gelsin canım, yeme boşver şeker zehir gerçekten, çok az tüketmek yeterli.

bu arada babacığına da çok geçmiş olsun canım, tamamen geçer inşaallah onunkide.

olur cecoşummmm olur senin haberin olmaz olur mu
Amin canım ah sagol dualarına ne mutlu oluyorum bilsen..

hahah kız diyen yüzde 10..gerisi erkek bekliyor
hayırlısı olsun kuzum cinsiyet hiç öenmli degil lüx benim için..
tabiki söylerim canım..sen de daha sık gel özletme kendini

iyi akşamlar
meyracım yorulmuşsun ama günün dolu dolu geçmiş ben severim koşturmalı günleri
ben de tüm gün evdeydim öğlene kadar uyuşuk uyuşuk oturdum sonra ya Allah deyip ayaklandım bir yandan yemek yaptım bir yandan da biraz temizlik yaptım daha çok iş var ama yine de iyi oldu devamı gelir inşallah
diyet işi yine başarısızdı bence kahvaltı iyiydi ama öz önce çayla yaramaz şeyler yedim midem bulandı keşke yemeseydim ama iş işten geçti tabii karman çorman gönderdim mideye ne bulduysam
artık bu saatten sonra bişey yemezsem dengelerim inşallah
su içmeyi iyice ihmal ettim bu sıralar suya ve yeşilçaya başlamam lazım

Aleyküm selam banucum..Nasılsın.?
Sen gayet iyi kilo veriyordun gerimi aldın yoksa ben gibi..

Geçmiş olsun eltine meyracım..
Dışarıda kız kıza kahve keyfi bana da çok iyi gelir

Benim içimden erkek geçiyor nedense

pentagramm 42 kardeşciğine geçmiş olsun Allah bu acıyı bir daha yaşatmasın inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalır acısını unutur

hoşgeldin banucum...çok sevindim seni buralarda gördüğüme...bende bakıyorum ara ara sana...takipteyim yani...çok sağol canım...sende gayet iyi gidiyosun bence...bende kısa zamanda toparlanmak için uğraşıyorum...diyeti istesemde önemsiyemiyorum bu sıra zaten...ama inşallah hep beraber güzel kilolar vericezz...evlendiğim zamanki halime geri dönmek istiyorum artık...bende öpüyorum seni canım..çok özletme kendini gel sık sık...

haklısın ablacım....insanlara karşı güvenim kalmadı artık....bazan elimde olsa alıp başımı gidesim geliyo ama yapamam tabiki...aynen öyle ben üzüldüğümle sıkıldığımla kalıyorum zaman akıp gidiyo...herkes hayatını yaşıyo...ama ne oluyo biliyomusun ben çok içime kapanıyorum insanların bu halini gördükçe kimseyle konuşamıyorum muhabbet edemiyorum güler yüz gösteremiyorum soğuk nevale biri haline geliyorum..kendimden bile soğuyorum böyle bir durumdaa....neyse geçicek inşallah buda geçicek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…