Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Derin

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ Fazey40 & Masalmelek
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Uskuplu
ooo birinci olmuşum çok sevindim ben yena olur diyordum unutmuşum izinli olduğunu ....ikili rakamlara düşmeden sevinmek yok ...
meryy sağlıkla kucağına al inşallah canım...

spor yapan arkadaşlarımıda kutluyrum...ben bu hafta yapamadım ayağımdan dolayı inşallah haftaya ....

kiz yenosss ne alaka! aksam 22de yapiyorum ya :) aslinda daha erkende olabilir ama belli bir saat olsun diye oyle yaptim?! hani boylelikle hic bir zaman gecikmem allahin izni ile :)
Eeee sen hala girmiycenmi listeye?

Bugün özel bir günmüydü .? 14 Şubatta ne var.?
afiyet olsun yediklerin yaramasın gökçeciğim...

ŞEkerim ben artık beğenmiyorum sizi. listenize de düşünme aşamasındayım girsemmi acep diye..

Canım emeğine sağlık..Haftaya inşallah yazdırıcam kendimi

Derin nasıl oldun canım.? Düzeldimi ayağın.?

Eşim 1 günlüğüne Uşak'a gittti..OĞlum ağlaya ağlaya uyudu ;(
birbirlerine kanka diyorlar öylesine düşkün ki bu ara babasına.. aşk yaşıyorllar resmen..

Allah hiç bir çocuğu annesiz babasız büyütmesin...

bizde kutlamiycaktik guya Cocugu kresten aldim eve geldim esim dediki cocugu ananesine götürsene beraber bas basa yemek yiyelim :) Ben daha fark etmemistim bile onun birseyler hazirladigini sonra annemi aradim dedim musaitseniz iremi getireyim size oda yok getirme biz gecerken aliriz dedi mc donald'a gittiler :) bizde esimle süslendik püslendik tabi beyefendi masayi hazirlarken yatak odasindan cikmaaa dedi bende diom napio bu bir ciktim masayi suslemis :) ama ben ona bisi almadimda yapmadimda gerci turk kahvesini yaptim

he he ne güzel olmuş maşaallah:)
bizde 2senedir hep kutladık, hediyeleştik, ama bu sene ikimizde sevgililer gününü manasız bulduk
yani maddi sömürü tarzında, ve sevgi 1güne sığmaz babında, bu sene hal böyle olunca ne hediyeleştik nede kutladık:)
yalnız eşim sevgililer gününü 13şubat sanıyomuş, ilginçtirki aynen bende öyle sanıyodum, vesselam bugün sevgililer günü diye cips kola almış gelmişD
işte oturduk yedik 1gün önceden:)
maksat midemiz bayram etsin oldu yani bu sene sadeceD
bi güzel kalorileri, şekerleri yığdım bünyeme böyleliklede......
14kubatçıyız biz bu seneD aşşağıya bak:))))
neyin kafası bu böyle.....
[video=youtube;W64Xx7Z8_mk]http://www.youtube.com/watch?v=W64Xx7Z8_mk[/video]

ay ayaklarım ağrıyooo......
uykumda bastııı, aklımda geçmişte.....
listeden sonra eşim gelince kapatmak zorunda kalmıştım neti

amin.

hiç kıyamam ağlayan çocuklara....
çocuklar çok masumlar

allah kavuştursun diyim ozaman şerbetliye bende:)

kızlar ellerinize sağlık herkesi tebrik ederim ama özellikle kilo veren ve spor yapanları
HARİKASINIZZZZZZ

ay kızlar bugün ne oldu, avmde kendime bir bileklik aldım, konu şuki tezgahtar beni baya saf yerine koydu
önce dediki tüm bileklikler ve yüzükler 15tl dedi.
bende habire bakıyorum hepsi çok hoş olunca hangisini alayım diye, birazda kararsızım, ama tezgahtar adam bizlede uğraşmıyo yani sinir falan olsa neyse.
önce bileklikleri sonra yüzükleri inceledim, yüzüklerden birini beğendim, ama küçük geldi, bunu büyütebilirmisiniz dedim?
baktı bana ne dese beğenirsiniz?
bu kadar yüzüğün içinden beğene beğene bunumu beğendin dedi, sanki arkadaşıyım siz yok hiç...
bende evet dedim, hepsini büyütebilirdim bir bunu büyütemezdim gidip bunu beğenmişsin dediDD
güleyimmi ağlayayımmı....
öyle diyince bileklik almaya karar verdim, 50 verdim 30verdi, ama 15demiştiniz dedim aaa öylemi dedi bozuk paralarını koyduğu kasedeki paraları saymaya koyuldu 5 tlyi vermek için sonra hepsini toplayıp onca bozuk parayı avcuma döktü, eksik olabilir helal edin dedi
olsun sorun değil fazla olursa siz helal edin dedim bende saftirik gibi....
hala şaşkınım ben salak gibi nasıl aldım o kadar 5kuruşlu 10 kuruşlu 5tlyi anlamıyorum.
o esnada eşim ağrıyodu adam parayı verirken, bi yandan çocuklar hadi sıkıldık diye çekiştiriyorlardı, ondan kafam döndü aslında.

dalgınlığına gelmiştir :)
bende de bazen öyle bozuk paralar birikiyor 1 lira olacak şekilde bolüp poşete koyuyorum. sonra pazarda esnafa veriyorum alışverişte :) onlarında canına minnet zaten bozuk vereyim mi diyorum hepside ver abla diyor :) sabah erkenden pazar yaptığım için sorun olmuyor sende bu şekilde değerlendirebilirsin

ve aleykümselam
hoş geldin cecoş
seni buralarda görmek güzel

ve aleyküm selam meyracım günün yoğun geçmiş.
bende bugün çarşıya çıktım. ayaklarım şişmiş eve zor geldim.

bugün elti günü herhalde bende çarşıya çıktım eltim takıldı peşime.onun ihtiyaçlarını aldık. benimkiler kaldı görsün istemedim fesat dafi ama hep aynı şeyi yaşıyorum ne zaman kendime birşey alsam ertesi gün gidip aynısını alıyor bıktım daltonlar gibi görünmekten önümüzdeki hafta bebek mevliti var. bütün kıyafetlerim üzerimden düşüyor. giyecek birşey bulamıyorum dedim. nerden söylediysem. kıyafet alıcağımı düşünüp düştü peşime. onun bütün ihtiyaçlarını aldık tamam dedim sen gidebilirsin. yooo işim yok birlikte döneriz dedi.cüzdandaki paramı çantanın cebine attım bebeğin ihtiyaçlarını aldım. sadece kahve alıcam cüzdanda param bitti dedim. bende geleyim kahve almaya dedi. geldi kahve alırken cüzdanıma baktı baktıki cüzdan boş şimdi ne yapıcaksın dedi. camiye gidip namaz kılıcam eve yetişmez dedim. iyi ozaman sen camiye git ben eve gideyim dedi.
camiden sonra kendime kıyafet, örtü, terlik aldım eve döndm.
kendimi çok fesat gördüm ama mecbur ediyorlar
vijdanımıda rahatlattım

asuuu bende su ve yeşil çayı ihmal ettim bu ara

tebrikler kızlaarr
meyracım ellerine sağlık canım.
bebek işe yaradı hergün git gel derken spor listesine girdim

tebrik ederim kızlar
gökcecim ellerine sağlık canım

yenaaa senin ayağın nasıl oldu.

asuuu yeleği bitirdinmi.

meyracım bozuk paraları dolmuşcularda seve seve alırlar

sağol canım benim güzel fikirin için:)

bende bugün çarşıya çıktım. ayaklarım şişmiş eve zor geldim.

kıyamam ablam......
bende çok yürüyünce bugün benimde ağrıyo şuan ayaklarım, ama benimki yorgunluk ağrısı zorlama değil.
aslında sen ayaklarını duvara dikip 15-20dk öyle dursan çok faydası olur şuan sana, senin yerinde ben olsam yapardım şimdi yatmadan:)
çok faydasını görürsün.....
böyle yapınca kan devrinin hızlanması ayakların daha çabuk kendini toplamasını sağlıyo....

kızçeler tebrikler:)

gökçem ellerine sağlık balım.....

sağol canım benim güzel fikirin için:)
ay sağol meyracım aslında hergün kaldırıyordum bugün aklıma gelmemişti dur bir kaldırayım

[/COLOR]

dafi ablacım ben yatayım artık, hayırlı geceler, tatlı uykular.....

Son düzenleme:
günaydın hanımlar çocuklar uyurken bir bakayım hem kahvatımı yapıyorum hmde geçmişi okudum dafi benim elti olmadığı için bilmem ama benimde görümce var aldığımı alır alamazsa bendekini ister versen bir türlü vermesen bir türlü insanlar kendileri kaybediyor farkında değiller neyse anlıyorum kıyafetler benimde düşüyor çoktandır pantolon ile idare ediyorum ama pardüsüm düşüyor bu kötü oldu geçen pijama alırken satıcı kız abla pardüsün çok büyük giymenin özel bir nedenimi var diye sordu evet dedim bana büyük olması hoşuma gidiyor şimdiye kadar hiç büyük olan kıyafetim olmadı bu gün büyük kızı dersaneye bırakıp çarşıya gidip beğendiğim bütün pardüsüleri mantoları deniycem büyük beden mağazalırından kurtuldum bu sevinci bilmeyen anlamaz hepimiz inşallah başaracağız ankaranın baharı geç gelir mayıs 1 rejim bitecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…