ooo birinci olmuşum çok sevindim ben yena olur diyordum unutmuşum izinli olduğunu ....ikili rakamlara düşmeden sevinmek yok ...HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Derin
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ Fazey40 & Masalmelek:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Uskuplu
sabah muhakkak kahvalti yapmalisin! sonra 2bardak 9lu bitki cayi icme... cunku 4bardak olmus oluyor oda cok... gunde en fazla 2bardak ic ondan canim.
ama kilosu çok fazla olanlar 5 bardağa kadar içebilir diyordu.. Artık hızlıca vermek istiyorum yok mu şöyle ayda 7-8 kg veren ne yaptı nasıl verdi kendime olan inancımı yitirdim bişeylerden medet umuyorum
kiz yenosssne alaka! aksam 22de yapiyorum ya :) aslinda daha erkende olabilir ama belli bir saat olsun diye oyle yaptim?! hani boylelikle hic bir zaman gecikmem allahin izni ile :)
Eeee sen hala girmiycenmi listeye?
ooo birinci olmuşum çok sevindim ben yena olur diyordum unutmuşum izinli olduğunu ....ikili rakamlara düşmeden sevinmek yok ...
meryy sağlıkla kucağına al inşallah canım...
spor yapan arkadaşlarımıda kutluyrum...ben bu hafta yapamadım ayağımdan dolayı inşallah haftaya ....
Bugün özel bir günmüydü .? 14 Şubatta ne var.?
afiyet olsun yediklerin yaramasın gökçeciğim...
ŞEkerim ben artık beğenmiyorum sizi.listenize de düşünme aşamasındayım girsemmi acep diye..
Canım emeğine sağlık..Haftaya inşallah yazdırıcam kendimi
sabah muhakkak kahvalti yapmalisin! sonra 2bardak 9lu bitki cayi icme... cunku 4bardak olmus oluyor oda cok... gunde en fazla 2bardak ic ondan canim.
ama kilosu çok fazla olanlar 5 bardağa kadar içebilir diyordu.. Artık hızlıca vermek istiyorum yok mu şöyle ayda 7-8 kg veren ne yaptı nasıl verdi kendime olan inancımı yitirdim bişeylerden medet umuyorum
hmmm canim sen hizli sekilde kilo vermeye bakma! saglikli sekilde vermeye bak! bundan sonra artilarda degilde hep eksilerde olmaya bak ama rakam onemli olmasin tamam ?
Eşim 1 günlüğüne Uşak'a gittti..OĞlum ağlaya ağlaya uyudu ;(
birbirlerine kanka diyorlar öylesine düşkün ki bu ara babasına.. aşk yaşıyorllar resmen..
Allah hiç bir çocuğu annesiz babasız büyütmesin...
oyyyy kiyamam ben kuzuna :)
aminnnnnn
bizde kutlamiycaktik guya Cocugu kresten aldim eve geldim esim dediki cocugu ananesine götürsene beraber bas basa yemek yiyelim :) Ben daha fark etmemistim bile onun birseyler hazirladigini sonra annemi aradim dedim musaitseniz iremi getireyim size oda yok getirme biz gecerken aliriz dedi mc donald'a gittiler :) bizde esimle süslendik püslendik tabi beyefendi masayi hazirlarken yatak odasindan cikmaaa dedi bende diom napio bu bir ciktim masayi suslemis :) ama ben ona bisi almadimda yapmadimda gerci turk kahvesini yaptim
Eşim 1 günlüğüne Uşak'a gittti..OĞlum ağlaya ağlaya uyudu ;(
birbirlerine kanka diyorlar öylesine düşkün ki bu ara babasına.. aşk yaşıyorllar resmen..
Allah hiç bir çocuğu annesiz babasız büyütmesin...
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]175 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... burcu8181
Haftanın spor üçüncüsü...... dafi:124::124:
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Derin
ay kızlar bugün ne oldu, avmde kendime bir bileklik aldım, konu şuki tezgahtar beni baya saf yerine koydu
önce dediki tüm bileklikler ve yüzükler 15tl dedi.
bende habire bakıyorum hepsi çok hoş olunca hangisini alayım diye, birazda kararsızım, ama tezgahtar adam bizlede uğraşmıyo yani sinir falan olsa neyse.
önce bileklikleri sonra yüzükleri inceledim, yüzüklerden birini beğendim, ama küçük geldi, bunu büyütebilirmisiniz dedim?
baktı bana ne dese beğenirsiniz?
bu kadar yüzüğün içinden beğene beğene bunumu beğendin dedi, sanki arkadaşıyım siz yok hiç...
bende evet dedim, hepsini büyütebilirdim bir bunu büyütemezdim gidip bunu beğenmişsin dediDD
güleyimmi ağlayayımmı....
öyle diyince bileklik almaya karar verdim, 50 verdim 30verdi, ama 15demiştiniz dedim aaa öylemi dedi bozuk paralarını koyduğu kasedeki paraları saymaya koyuldu 5 tlyi vermek için sonra hepsini toplayıp onca bozuk parayı avcuma döktü, eksik olabilir helal edin dedi
olsun sorun değil fazla olursa siz helal edin dedim bende saftirik gibi....
hala şaşkınım ben salak gibi nasıl aldım o kadar 5kuruşlu 10 kuruşlu 5tlyi anlamıyorum.
o esnada eşim ağrıyodu adam parayı verirken, bi yandan çocuklar hadi sıkıldık diye çekiştiriyorlardı, ondan kafam döndü aslında.
ve aleykümselamSelamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı cumalar diliyorum ve inşallah herkes iyidir
Canım kusura bakma uzun zamandır hiç yazamadım sana ama hep aklımda olanlardasın( sende Allah razı olsun beni unutmayanlardansın )
Canım hepimiz dönem dönem böyle hissedebiliyoruz ama ben senin çabuk toparlanacağına inanıyorum
Aklından perhiz lafını çıkarttığın an inan beynimiz daha az uğraşıyor bizimle
Çok şükür ben kilo bakımından tavan yaptıktan sonra kilo vermeye başladımDarısı seninde başına
Yüreği güzel insan kocaman öpüyorum seni inşallah çok güzel haberlerinide okurum
Kızzzzzzzzzzzzzzzzzz hani KKya girerken benim profilin yanında yazını görmesem hiç haberim bile olmayacak
Ben sana geçenlerde demedim ki kız yakında gelicek o kuzu diye
Yine abdala malum olmuş
İnan çok ama çok sevindimRabbim sizleri nazarlardan saklasın canım
İnşallah kuzucuğunuda sağlıkla kuçağına almayı nasip edecek Rabbim ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Her duamda sende vardın zaten artık çoğul olarak o dua
Yine bir kehanette bulunayım
İçimden bir ses anası gibi güzel bir prensesin geleceğini söylüyor
Bakalım bu tutacakmı
Bu arada enişteye de selam onuda tebrik ediyorum
ve aleyküm selam meyracım günün yoğun geçmiş.selamün aleyküm.....
ay kızlar çok yorgunum şuan, bugün feci yoğun bi gündü benim için, yoğunluğa sabah yatağımda uyanarak başladım.
nete girecek hiç vaktim yoktu, daha yeni eve geldim ve böylelikle ancak şimdi girebildim nete.
galiba kilo bildirimi içinde gecikmemişimdir henüz.
eltim geçen doktora gelmişti söylemişti, ondan mr istemişlerdi, o da bulunduğu ilçede onu çektirmiş bugünde çocukların okulu tatilmiş, durum böyle olunca onlarda çıkmışlar yola.
sabah uyuyordum telefon çaldı arayan eltim, biz geldik diye, tamam buyrun gelin dedim, kalktım.
evi topladım geldiler, çocukları bana bırakıp onlar hastaneye gittiler, sonra tekrar geldiler kaynım cumaya gitti işte.
sonra bi çay faslı derken birlikte alışveriş merkezine gidelim istediler, olur dedim, oraya gittik 3saat kadar avmdeydik, kaynımında çarşıda işi varmış o bizi avmye bırakıp çarşıya gitti. sonra benim günüm vardı birde bugün o galayana geldi böylece
neyse alışverişten sonra beni günüme bırakıp onlar gittiler ne kadar kalın desemde, gidelim dediler.
birazda günde oturup eve kendimi zor attım, yoruldum grip halimle, neyse olcak dünya hayatı işte.
daha ev toplanacak şimdide....
çenem düştü
eltimle kayfe içtik avmde, en güzeli buydu:)
bi an lise yıllarım geldi aklıma kahve içerken, evlendim evleneli çok nadirdir yani dışarda kahve falan içmem, eşimle zaten çok az gideriz böyle yerlere
o baktı bu baktı diye rahat vermez eşim, ondan götürmezde kolay kolay kahve içmeye falan, avmye gideriz ama tabi.
çok şükür eltimde de önemli bişey yokmuş, vertigoymuş, ama baya muzdarip halinden, baş dönmesi çok var.
kilo bildirimi:
98.8 kg
bugün elti günü herhaldegeçmiş olsun eltıne sende yardımcı olmuşsun ellerine sağlık canım
babamdada oldu 2 ayayakın oldu çok zorlanmıstı oda ama ilaç tedavısı ile geçti sayılır şükür umarım eltınınkıde çabuk geçer sende dikkat et canım kendine
selam kızlar
benimde eltiler geliyor şimdi bize biraz önce aradı bende gelin çay içelim dedim hemen alel acele bi poacayuurdum bide hazır pasta kekım vardı onada bı krema surdum çayımı koydum beklıyorum kendimede karnı bahar haşladım onlar gelmeden yoğutla yıycem
yazık bananeyse onlar gidince gelirim görüşürüz
asuuu bende su ve yeşil çayı ihmal ettim bu araiyi akşamlar
meyracım yorulmuşsun ama günün dolu dolu geçmiş ben severim koşturmalı günleri
ben de tüm gün evdeydim öğlene kadar uyuşuk uyuşuk oturdum sonra ya Allah deyip ayaklandım bir yandan yemek yaptım bir yandan da biraz temizlik yaptım daha çok iş var ama yine de iyi oldu devamı gelir inşallah
diyet işi yine başarısızdı bence kahvaltı iyiydi ama öz önce çayla yaramaz şeyler yedim midem bulandı keşke yemeseydim ama iş işten geçti tabii karman çorman gönderdim mideye ne bulduysam
artık bu saatten sonra bişey yemezsem dengelerim inşallah
su içmeyi iyice ihmal ettim bu sıralar suya ve yeşilçaya başlamam lazım
tebrikler kızlaarr[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]175 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... burcu8181
Haftanın spor üçüncüsü...... dafi:124::124:
aramıza hoş geldin elifce
çok az yiyorsun metebolizman yavaşlarsa veremezsin. belki çabuk vermek istiyorsun ama şimdi bu kadar az yersen bir süre sonra duraklama olduğunda daha az yemen gerekir. o zaman azaltamadığında tekrar almaya başlarsın. başlarda biraz daha yiyebilirsin. protein ağırlıklı beslenirsen çok yesen bile verebilirsin.
dalgınlığına gelmiştir :)
bende de bazen öyle bozuk paralar birikiyor 1 lira olacak şekilde bolüp poşete koyuyorum. sonra pazarda esnafa veriyorum alışverişte :) onlarında canına minnet zaten bozuk vereyim mi diyorum hepside ver abla diyor :) sabah erkenden pazar yaptığım için sorun olmuyorsende bu şekilde değerlendirebilirsin
bende bugün çarşıya çıktım. ayaklarım şişmiş eve zor geldim.
sağol canım benim güzel fikirin için:)
ay sağol meyracım aslında hergün kaldırıyordum bugün aklıma gelmemiştikıyamam ablam......
bende çok yürüyünce bugün benimde ağrıyo şuan ayaklarım, ama benimki yorgunluk ağrısı zorlama değil.
aslında sen ayaklarını duvara dikip 15-20dk öyle dursan çok faydası olur şuan sana, senin yerinde ben olsam yapardım şimdi yatmadan:)
çok faydasını görürsün.....
böyle yapınca kan devrinin hızlanması ayakların daha çabuk kendini toplamasını sağlıyo....
kızçeler tebrikler:)
gökçem ellerine sağlık balım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?