Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

enem yedikmi fırçayı iyiler iyiler selamları varrr

herkese merhaba...haklısınız çok uzak kaldım...

hayatım baya hareketli ve stresli malesef.babamın rahatsızlığı sebebiyle haftaya yanımıza gelicekler...

tedavisinin ne şekilde olacağı muyene öncesi belli değil ama ilik nakline karar verilirse uzun bir dönem bizi bekliyor demektir...bizde evimizi ve hayatımızı ona göre düzenledik...elimizden geldiğince rahat ettirmek istiyoruz...

bebek tedavisi ertelendi 1-2 ay daha vardır bunda da bir hayır kilo vermek için fırsat doğdu...

herkesi seviyorum. sohbetleri özledim...hasta olanlara şifa diliyorum...görüşmek üzre...

Günaydın minik kuzucuklar..

yenaaa senin ayağın nasıl oldu.

asuuu yeleği bitirdinmi.

meyracım bozuk paraları dolmuşcularda seve seve alırlar

tamamen iyileşmedi ama daha iyi daficiğim sağolasın varolasın düşündüğün için..

Senin eltin maşallah sakız gibi bişeymiş..Hele cüzdanına bakması ayrı bir olay..
neyse iyi kurtarmışsın kendini camiye giderek ) hem namazını kılmışsın hem ondan kurtulmuşsun..
,

Ukala herif sinir olurum ben de öylelerine...Geçen kayınvaldeme kaban bakıyoruz dükkkanın birin de bize de denk geldi öyle ukala herif..
Ama pişma oldu adam. ben görümcem ve cadı kızım bir açtık ağzımızı adam neye uğradığını şaşırdı..Çıktıktan sonra da gülmekten yerlere yattık adamın yüz şeklini düşünüp ) hakketti ama..

ne mutlu size.. Darısı hepimize inş..

Merhabalar hayırlı hafta sonları dilerim
Daficim cuma yerine Çarşamba gittik ve yeleği yetiştirdim :)
Kahvaltı hazırlamam lazım bekledim yok hazırlayan mecbur artık ellerimden öper duyanda sanki hazırlanma ihtimali var dı sanacak herkes uyuyor daha

günayydınnnn kızlarrr
bugün ilk kez yaptım çok hoşuma gitti yürüyüş bandından daha zevkli çok teşekkür ederim :) düzenli yaparsam olur mu bu iş dersiniz? her gün mü yapmalıyım?
devamlı yaparsan acayip inceltiyooo bence zamanın varsa her gün yap her 1 mil 15 dakika gün içinde bölebilirsin
benim birileri gelip gidince yada ben tatile gidip gelince ev düzeni çocukların huyları toparlayana kadar düzene girene kadar nedense çok mutsuz huzrsuz oluyorummm sende yoğundun ondan sanırımm
ayyyy ben çok takarım yaaaa saçma sapan şeyleriii aslında umursamasamyaa olmuyo işte kaynanam hiç takmaz maşşallah yaşlanmıyo onun içinde
dert yanmaya ararım bazan sıkılınca dinlemez beni deil kimsenin sorununu dinlemez dinleyipta canını sıkmazz yanii
buraya gelirken kızım babanne diye ağlıyo ayrılıyom diye babannesii 9 yaşında kıza kızım ağlama çauk yaşlanırsın diyoo benimsıplarda yapıştı ağlaya ağlaya içi dışına çıktı bebelerinn

eltine geçmiş olsun

bende geçen sene lise arkadaşlarımla buluştuk okulumuzun karşısında kafe vardı orada buluşup kahve içtikk ayy harika bi gündüüüü çokk eğlenmiştikkk

maşşallahh yaaaa bende yemesem yaaa kızlar puaca istedi yaptımda yedimde iyimiii:18::18::18::18:
kızıyorum kendimeee
tebrik ederim sporcularııı
ellerine sağlık liste için

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Derin

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ Fazey40 & Masalmelek
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Uskuplu
maşşallahhhhh

amannn asuuu benim adam da öle kahvaltı kazırlama yeteneği sıfır bende kızlar büyüyünce hazırlar diyodummm

offf bu kadar dinlence yeter sanırım evv aldı başını gidiyoo ben temizliğime gidemmmm evi temizlemem lazım bide kızlara oda takımı bakmaya gidicez bakalım hayırlısı

daha dikkatli olacam teşekkür ederim 2010 da açılmış bir konu var karbonhidrat diyeti onu uygulamaya başlayacağım bakalım sonuç ne olacak

amannn asuuu benim adam da öle kahvaltı kazırlama yeteneği sıfır bende kızlar büyüyünce hazırlar diyodummm
çok beklersin dermişim :)bende de hata var alıştırmadım kızları hep ben yaptım herşeyi öyle olunca akıllarına bile gelmiyor tabii
offf bu kadar dinlence yeter sanırım evv aldı başını gidiyoo ben temizliğime gidemmmm evi temizlemem lazım bide kızlara oda takımı bakmaya gidicez bakalım hayırlısı

kolay gelsin ben dün azcık yaptım bugün de devam edecektim güya ama canım istemiyor
arkadaş kahveye çağırdı ona uğrarım biraz sonrası Allah kerim
kızlara da gönlünüze göre bişeyler bulursunuz inşallah

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzel hafta sonları canlarım

Ve aleyküm selam...

hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı..bugün biraz daha iyiyim..güzell bir kahvaltı yaptım...sonra kuzularımla oynadım biraz sonra girişip ortalığı topladım..kombimde bir sıkıntı var suyu ısıtmıyo servisi aradım onu bekliyorum....yemekte koydum ocağa bu arada kafam rahat azcık size bakınayım diye oturdum işte...

yenacım Allah kavuştursun canım....

asuman abla banada eşim şimdiden kahvaltı hazırlarken yada sofra kurardan yardım etsin kızlar alıştır diyo bende uygulamaya çalışıyorum ama ileriki yaşlarda işe yararmı bilmiyorum....

nevincim babacına çok geçmiş olsun...Rabbim şifalar versin canım....

dafi ablacım bi garipmiş eltinde ya...biz üç eltiyiz çok şükür hiç böyle sıkıntılarımız yok..tabiki anlaşamadığımız şeyler var ama birbirimizin huyunu iyi biliriz ona göre davranırız...

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerr...Azminiz daim olsun inşallah....

bu arada kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum...

sporcu arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyorumm...

gökçecim meyracım listeler için ellerinize sağlıkk.....

Meyracım ellerine emeğine sağlık Sporcu diğer hatunlarımızıda kutlarım

aleyküm selam :)

Nasılsın canım..Alınmıyorsun değilmi şaka yapıyorum..

Yok yenam ya ne alıncam seni sefiyorumm

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Derin

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ Fazey40 & Masalmelek
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Uskuplu

Gökçem eline emeğine sağlık kg veren hatunları da canı gönülden kutlarımm

Hayırlı cumartesiler ( iş yerinde bir arkadaş var her gün böyle hitap eder o günlerden ne ise artık )

umarım herkesler iyidir.

Yenam nasılsın diye sormuşun iyiyim canım idare eder moddayım kg anlamında çok çok iyi gidemiyorum ama akmasada damlar diyorum :26:

Zeynepcim bugün daha iyi olmana sevindim takmıycaksın canım fazla ince düşüncelere ne biz milletin istediği gibi olabiliriz ne onlar senin istediğin kişilikte olabilir kendini üzersin kafaya takıp kendi modunu düşürürsün

Neşeli nursenam kızlarına inşallah istediğin gibi takım bulursun canım

Asum ahhh birde beraber içebilsek şu kahvelerden valla özenmiyor değilim

selam kızlar
canım çok sıkkın amcamın vefaat haberinialdım sabah annemler apar topar ankkaraya gittiler bizde yarın sabah çıkıcaz ikindi namazında kaldıracaklarmış amcama üzüldüm babama daha çok üzüldüm amcamla babam arasında bı kırgınlık vardı babam sert görunur ama çok yufka yureklıdır çok ozkuyordu kardeşını bızbılıyorduk hasret gittiler birbirlerine bu dunyada kımseye kırılmaya kırmaya deymezömur bır nefes ölüm allahın emrı tabikiama uzun yıllar saçma sapan şeyler yuzunden görüşmediler 2 ay önce kardeşimin düğününde 1saat göruştuler simdide boyle ebedi ayrıldılar malesef çok acı neyse kafanızı şişirdim içim şişti sabahtan beri dertleşmek istedim rabbime emanet olun

yok canım neden şişiresin kafamızı, iyi oldu bak sende bize yazıp rahatlamış oldun bi nebze.
çok iyi anlıyorum seni.... bende üzüldüm okuyunca durumu
başınız sağolsun, inşaallah bu küslük olayının olmasındada vardır bi hayır.
vefaat eden kişi bol bol dua beklermiş artık, dua onu mutlu edermiş, bende bu konunun özüne bu denli babamın vefaatından sonra yakın oldum, aslında baban yinede amcanın arkasından bol bol dua yollasa bi şekilde azda olsa ruhları yine buluşmuş olur kanatimce.
sende allaha emanet ol canım.

Allah rahmet eylesin...Rabbim sabırlar versin size ve ailesine....

Hayırlı Cumartesiler canım
Bir gün nasip olur beraber içmek de inşallah canım
selamün aleyküm.....

herkese iyi hafta sonları:)
Aleykümselam meyracım
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah

inşaallah canım.
bende çok sevindim gerçekten, hayırlı olsun, allahım hayırlı doğumlarla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşaallah, AMİN.
artı benim içimdende kız geçiyo cinsiyeti:))))
öpüyorum sizi

ilginç:)

başınız sağolsun, çok geçmiş olsun, rabbim yar ve yardımcınız olsun olsun inşaallah canım, AMİN.

Selamün Aleyküm kızlar

Herkese hayırlı cumalar diliyorum ve inşallah herkes iyidir

aleyküm selam:)
hoşgeldin canım topike:)
iyiyim ben şükür, yuvarlanıp gidiyoz işte, teşekkürler.
sen nasılsın canım? çocuklar nasıllar?

yavaş yavaş toplamaya başladın ablam kendini her anlamda farkındasın dimi bak sende:)
gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten inşaallah.....
ellerine sağlık işlerin içinde, oh ne güzel mis:)

(ama %2 yagdan gitmis gecen haftaya bakarak, kas %0,4 artmis)

süper......

allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım.
allaha emanet olasın, görüşürüz......

ohhh iyi olmuş, yeri geldiğinde hakedene hakkını avcuna verecen, dilinize sağlık:))))
bende rahatladım böylece şuan:)))

Hayırlı cumartesiler ( iş yerinde bir arkadaş var her gün böyle hitap eder o günlerden ne ise artık )

pazar gelişi cumartesiden bellidir......
cumartesi ona tatili hatırlattığından öyle diyodur belki:)))
hoşuma gitti güzelmiş bu selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…