enem yedikmi fırçayı iyiler iyiler selamları varrr
yenaaa senin ayağın nasıl oldu.
asuuu yeleği bitirdinmi.
meyracım bozuk paraları dolmuşcularda seve seve alırlar
ay kızlar bugün ne oldu, avmde kendime bir bileklik aldım, konu şuki tezgahtar beni baya saf yerine koydu
önce dediki tüm bileklikler ve yüzükler 15tl dedi.
bende habire bakıyorum hepsi çok hoş olunca hangisini alayım diye, birazda kararsızım, ama tezgahtar adam bizlede uğraşmıyo yani sinir falan olsa neyse.
önce bileklikleri sonra yüzükleri inceledim, yüzüklerden birini beğendim, ama küçük geldi, bunu büyütebilirmisiniz dedim?
baktı bana ne dese beğenirsiniz?
bu kadar yüzüğün içinden beğene beğene bunumu beğendin dedi, sanki arkadaşıyım siz yok hiç...
bende evet dedim, hepsini büyütebilirdim bir bunu büyütemezdim gidip bunu beğenmişsin dediDD
güleyimmi ağlayayımmı....
öyle diyince bileklik almaya karar verdim, 50 verdim 30verdi, ama 15demiştiniz dedim aaa öylemi dedi bozuk paralarını koyduğu kasedeki paraları saymaya koyuldu 5 tlyi vermek için sonra hepsini toplayıp onca bozuk parayı avcuma döktü, eksik olabilir helal edin dedi
olsun sorun değil fazla olursa siz helal edin dedim bende saftirik gibi....
hala şaşkınım ben salak gibi nasıl aldım o kadar 5kuruşlu 10 kuruşlu 5tlyi anlamıyorum.
o esnada eşim ağrıyodu adam parayı verirken, bi yandan çocuklar hadi sıkıldık diye çekiştiriyorlardı, ondan kafam döndü aslında.
günaydın hanımlar çocuklar uyurken bir bakayım hem kahvatımı yapıyorum hmde geçmişi okudum dafi benim elti olmadığı için bilmem ama benimde görümce var aldığımı alır alamazsa bendekini ister versen bir türlü vermesen bir türlü insanlar kendileri kaybediyor farkında değiller neyse anlıyorum kıyafetler benimde düşüyor çoktandır pantolon ile idare ediyorum ama pardüsüm düşüyor bu kötü oldu geçen pijama alırken satıcı kız abla pardüsün çok büyük giymenin özel bir nedenimi var diye sordu evet dedim bana büyük olması hoşuma gidiyor şimdiye kadar hiç büyük olan kıyafetim olmadı bu gün büyük kızı dersaneye bırakıp çarşıya gidip beğendiğim bütün pardüsüleri mantoları deniycem büyük beden mağazalırından kurtuldum bu sevinci bilmeyen anlamaz hepimiz inşallah başaracağız ankaranın baharı geç gelir mayıs 1 rejim bitecek inşallah
devamlı yaparsan acayip inceltiyooo bence zamanın varsa her gün yap her 1 mil 15 dakika gün içinde bölebilirsinbugün ilk kez yaptım çok hoşuma gitti yürüyüş bandından daha zevkli çok teşekkür ederim :) düzenli yaparsam olur mu bu iş dersiniz? her gün mü yapmalıyım?
benim birileri gelip gidince yada ben tatile gidip gelince ev düzeni çocukların huyları toparlayana kadar düzene girene kadar nedense çok mutsuz huzrsuz oluyorummm sende yoğundun ondan sanırımmçok üzüldüm canım...Rabbim ablana sağlık sıhhat versin tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin....
depresyon denilen şey buysa girdim galibaa......:26:ama tek sebebi yorgunluk değil yenacım..yorgunluk ayaklarını uzatıp oturunca yada güzel bir uyku çekince geçerde geçmeyen bitmek bilmeyen başka sıkıntılar var...neyse uzatmıyayım...sizinde keyfinizi kaçırmayayım bu durum elimde değil çünkü....
ayyyy ben çok takarım yaaaa saçma sapan şeyleriii aslında umursamasamyaa olmuyo işte kaynanam hiç takmaz maşşallah yaşlanmıyo onun içinde
canım ablana çookk geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda acısını unuttursun. benzerini meryemde yaşadı.okurken nefesim kesildi sonunda şaka yaptım demesini diledim. gece rüyama girdi. ben bu kadar etkilenmişsem kim bilir yaşayan nasılda etkilenmiştir dedim. Rabbim kendi sabrından versin.
canımın içi ben takıldım sadece sanakırılırmıyım hiç sen yeterki iyi ol. bebişini sağlıkla kucağına al başka birşey istemem. okuyunca çok heyecanlandım hemen buraya yazmak geçti içimden ama yazılması gerekiyorsa kendisi yazar dedim tuttum kendimi
zeynepcim bana gönül yorgunluğun var gibi geldi. bu günlerde ailelerle yakın ilişki içindeydin sanırım bazı şeyleri kafana takmış, birşeylere kırılmış olabilirsin. insan bazı şeylere kırıldığında yaşama sevincini kaybediyor bazen. herşeyi boş vermeyi dene. aslında taktığın şeyin çokta takılacak birşey olmadığını, hayatın bunlara takılacak kadar uzun olmadığını düşün ve bir yerden başlayıp tekrar hayata tutun canım
eltine geçmiş olsunselamün aleyküm.....
ay kızlar çok yorgunum şuan, bugün feci yoğun bi gündü benim için, yoğunluğa sabah yatağımda uyanarak başladım.
nete girecek hiç vaktim yoktu, daha yeni eve geldim ve böylelikle ancak şimdi girebildim nete.
galiba kilo bildirimi içinde gecikmemişimdir henüz.
eltim geçen doktora gelmişti söylemişti, ondan mr istemişlerdi, o da bulunduğu ilçede onu çektirmiş bugünde çocukların okulu tatilmiş, durum böyle olunca onlarda çıkmışlar yola.
sabah uyuyordum telefon çaldı arayan eltim, biz geldik diye, tamam buyrun gelin dedim, kalktım.
evi topladım geldiler, çocukları bana bırakıp onlar hastaneye gittiler, sonra tekrar geldiler kaynım cumaya gitti işte.
sonra bi çay faslı derken birlikte alışveriş merkezine gidelim istediler, olur dedim, oraya gittik 3saat kadar avmdeydik, kaynımında çarşıda işi varmış o bizi avmye bırakıp çarşıya gitti. sonra benim günüm vardı birde bugün o galayana geldi böylece
neyse alışverişten sonra beni günüme bırakıp onlar gittiler ne kadar kalın desemde, gidelim dediler.
birazda günde oturup eve kendimi zor attım, yoruldum grip halimle, neyse olcak dünya hayatı işte.
daha ev toplanacak şimdide....
çenem düştü
eltimle kayfe içtik avmde, en güzeli buydu:)
bi an lise yıllarım geldi aklıma kahve içerken, evlendim evleneli çok nadirdir yani dışarda kahve falan içmem, eşimle zaten çok az gideriz böyle yerlere
o baktı bu baktı diye rahat vermez eşim, ondan götürmezde kolay kolay kahve içmeye falan, avmye gideriz ama tabi.
çok şükür eltimde de önemli bişey yokmuş, vertigoymuş, ama baya muzdarip halinden, baş dönmesi çok var.
kilo bildirimi:
98.8 kg
maşşallahh yaaaa bende yemesem yaaa kızlar puaca istedi yaptımda yedimde iyimiii:18::18::18::18:geçmiş olsun eltıne sende yardımcı olmuşsun ellerine sağlık canım
babamdada oldu 2 ayayakın oldu çok zorlanmıstı oda ama ilaç tedavısı ile geçti sayılır şükür umarım eltınınkıde çabuk geçer sende dikkat et canım kendine
selam kızlar
benimde eltiler geliyor şimdi bize biraz önce aradı bende gelin çay içelim dedim hemen alel acele bi poacayuurdum bide hazır pasta kekım vardı onada bı krema surdum çayımı koydum beklıyorum kendimede karnı bahar haşladım onlar gelmeden yoğutla yıycem
yazık bananeyse onlar gidince gelirim görüşürüz
tebrik ederim sporcularııı[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]175 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... burcu8181
Haftanın spor üçüncüsü...... dafi:124::124:
maşşallahhhhhHAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Derin
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ Fazey40 & Masalmelek:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Uskuplu
kilo çizelgesi yapabilirsinn kaç kilosun ki
çokta az yersen ömür boyu az yemek zorunda kalırsın diyetini bırakır burakmaz hızlı alırsınnn
çocuklar çok etkileniyooooo allah kavuştursunnEşim 1 günlüğüne Uşak'a gittti..OĞlum ağlaya ağlaya uyudu ;(
birbirlerine kanka diyorlar öylesine düşkün ki bu ara babasına.. aşk yaşıyorllar resmen..
Allah hiç bir çocuğu annesiz babasız büyütmesin...
bizimkilerde bu hafta gece çalıştı adamaı göremediler dün evdeydii anam ne şebeklikle yaptılar anlatamam
offff çok güzel bi duygu bende 48 bedenden 42 bedene kadar düşmüştümm ama büyük beden alma okadar kafama yerleşmiştiki çarşıya çıktımmı hep bunun en büyük bedeni varmı diye soruları kafamda hiç küçük bedenlere bakmazdımm larç bedene sığarken hep xl alıp eve gelmişimdirrr yılların alışkanlığıııgünaydın hanımlar çocuklar uyurken bir bakayım hem kahvatımı yapıyorum hmde geçmişi okudum dafi benim elti olmadığı için bilmem ama benimde görümce var aldığımı alır alamazsa bendekini ister versen bir türlü vermesen bir türlü insanlar kendileri kaybediyor farkında değiller neyse anlıyorum kıyafetler benimde düşüyor çoktandır pantolon ile idare ediyorum ama pardüsüm düşüyor bu kötü oldu geçen pijama alırken satıcı kız abla pardüsün çok büyük giymenin özel bir nedenimi var diye sordu evet dedim bana büyük olması hoşuma gidiyor şimdiye kadar hiç büyük olan kıyafetim olmadı bu gün büyük kızı dersaneye bırakıp çarşıya gidip beğendiğim bütün pardüsüleri mantoları deniycem büyük beden mağazalırından kurtuldum bu sevinci bilmeyen anlamaz hepimiz inşallah başaracağız ankaranın baharı geç gelir mayıs 1 rejim bitecek inşallah
allah herkeze tatırsınn bu duyguyuu zayıflayıp alalım yeni ciciler
herkese merhaba...haklısınız çok uzak kaldım...
hayatım baya hareketli ve stresli malesef.babamın rahatsızlığı sebebiyle haftaya yanımıza gelicekler...
tedavisinin ne şekilde olacağı muyene öncesi belli değil ama ilik nakline karar verilirse uzun bir dönem bizi bekliyor demektir...bizde evimizi ve hayatımızı ona göre düzenledik...elimizden geldiğince rahat ettirmek istiyoruz...
bebek tedavisi ertelendi 1-2 ay daha vardır bunda da bir hayır kilo vermek için fırsat doğdu...
herkesi seviyorum. sohbetleri özledim...hasta olanlara şifa diliyorum...görüşmek üzre...
canım geçmiş olsun kolay gelsinnnn allah şifa versin babana
Merhabalar hayırlı hafta sonları dilerim
Daficim cuma yerine Çarşamba gittik ve yeleği yetiştirdim :)
Kahvaltı hazırlamam lazım bekledim yok hazırlayan mecbur artık ellerimden öper duyanda sanki hazırlanma ihtimali var dı sanacak herkes uyuyor daha
daha dikkatli olacam teşekkür ederim 2010 da açılmış bir konu var karbonhidrat diyeti onu uygulamaya başlayacağım bakalım sonuç ne olacakaramıza hoş geldin elifce
çok az yiyorsun metebolizman yavaşlarsa veremezsin. belki çabuk vermek istiyorsun ama şimdi bu kadar az yersen bir süre sonra duraklama olduğunda daha az yemen gerekir. o zaman azaltamadığında tekrar almaya başlarsın. başlarda biraz daha yiyebilirsin. protein ağırlıklı beslenirsen çok yesen bile verebilirsin.
[/COLOR]
kilo çizelgesi yapabilirsinn kaç kilosun ki
çokta az yersen ömür boyu az yemek zorunda kalırsın diyetini bırakır burakmaz hızlı alırsınnn
evet haklisınız bu konuda çok uyarı aldım artık biraz daha arttıracağım besinimi ama yaklaşık 1 aydır aypıyorum şimdi arttırsam kilo alır mıyım vücudum alışmış mıdır artık bu düzene bu arada bu diyete başlarken 17 ocakta 112 kg ydim 103 e düştüm dediğiniz gibi bir iki gün boşlayınca araya da regl girince tekrar 1008 i buldum ama bir aydır ekmek ve şeker doğru dürüst yemedim 2010 da burda bi konu açılmış karbonhidrat diyeti diye onu uygulayacağım bakalım sonu ne olacak..
çok beklersin dermişim :)bende de hata var alıştırmadım kızları hep ben yaptım herşeyi öyle olunca akıllarına bile gelmiyor tabiiamannn asuuu benim adam da öle kahvaltı kazırlama yeteneği sıfır bende kızlar büyüyünce hazırlar diyodummm
offf bu kadar dinlence yeter sanırım evv aldı başını gidiyoo ben temizliğime gidemmmm evi temizlemem lazım bide kızlara oda takımı bakmaya gidicez bakalım hayırlısı
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzel hafta sonları canlarım
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]175 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... burcu8181
Haftanın spor üçüncüsü...... dafi:124::124:
aleyküm selam :)
Nasılsın canım..Alınmıyorsun değilmi şaka yapıyorum..
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Derin
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Derin
selam kızlar
canım çok sıkkın amcamın vefaat haberinialdım sabahannemler apar topar ankkaraya gittiler bizde yarın sabah çıkıcaz ikindi namazında kaldıracaklarmış amcama üzüldüm babama daha çok üzüldüm amcamla babam arasında bı kırgınlık vardı babam sert görunur ama çok yufka yureklıdır çok ozkuyordu kardeşını bızbılıyorduk hasret gittiler birbirlerine bu dunyada kımseye kırılmaya kırmaya deymez ömur bır nefes ölüm allahın emrı tabikiama uzun yıllar saçma sapan şeyler yuzunden görüşmediler 2 ay önce kardeşimin düğününde 1saat göruştuler simdide boyle ebedi ayrıldılar malesef çok acı neyse kafanızı şişirdim içim şişti sabahtan beri dertleşmek istedim rabbime emanet olun
selam kızlar
canım çok sıkkın amcamın vefaat haberinialdım sabahannemler apar topar ankkaraya gittiler bizde yarın sabah çıkıcaz ikindi namazında kaldıracaklarmış amcama üzüldüm babama daha çok üzüldüm amcamla babam arasında bı kırgınlık vardı babam sert görunur ama çok yufka yureklıdır çok ozkuyordu kardeşını bızbılıyorduk hasret gittiler birbirlerine bu dunyada kımseye kırılmaya kırmaya deymez ömur bır nefes ölüm allahın emrı tabikiama uzun yıllar saçma sapan şeyler yuzunden görüşmediler 2 ay önce kardeşimin düğününde 1saat göruştuler simdide boyle ebedi ayrıldılar malesef çok acı neyse kafanızı şişirdim içim şişti sabahtan beri dertleşmek istedim rabbime emanet olun
selam kızlar
canım çok sıkkın amcamın vefaat haberinialdım sabahannemler apar topar ankkaraya gittiler bizde yarın sabah çıkıcaz ikindi namazında kaldıracaklarmış amcama üzüldüm babama daha çok üzüldüm amcamla babam arasında bı kırgınlık vardı babam sert görunur ama çok yufka yureklıdır çok ozkuyordu kardeşını bızbılıyorduk hasret gittiler birbirlerine bu dunyada kımseye kırılmaya kırmaya deymez ömur bır nefes ölüm allahın emrı tabikiama uzun yıllar saçma sapan şeyler yuzunden görüşmediler 2 ay önce kardeşimin düğününde 1saat göruştuler simdide boyle ebedi ayrıldılar malesef çok acı neyse kafanızı şişirdim içim şişti sabahtan beri dertleşmek istedim rabbime emanet olun[/QU
inne lillahi ve inna ileyhi raciun
allah rahmet eylesin başınız sağolsun
ankara çok soğuk ve yağmurlu hazırlık gelin
Hayırlı Cumartesiler canımHayırlı cumartesiler( iş yerinde bir arkadaş var her gün böyle hitap eder o günlerden ne ise artık )
umarım herkesler iyidir.
Yenam nasılsın diye sormuşun iyiyim canım idare eder moddayım kg anlamında çok çok iyi gidemiyorum ama akmasada damlar diyorum :26:
Zeynepcim bugün daha iyi olmana sevindim takmıycaksın canım fazla ince düşüncelere ne biz milletin istediği gibi olabiliriz ne onlar senin istediğin kişilikte olabilir kendini üzersin kafaya takıp kendi modunu düşürürsün
Neşeli nursenam kızlarına inşallah istediğin gibi takım bulursun canım
Asum ahhh birde beraber içebilsek şu kahvelerden valla özenmiyor değilim
Aleykümselam meyracımselamün aleyküm.....
herkese iyi hafta sonları:)
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallahselam kızlar
selam kızlar
canım çok sıkkın amcamın vefaat haberinialdım sabahannemler apar topar ankkaraya gittiler bizde yarın sabah çıkıcaz ikindi namazında kaldıracaklarmış amcama üzüldüm babama daha çok üzüldüm amcamla babam arasında bı kırgınlık vardı babam sert görunur ama çok yufka yureklıdır çok ozkuyordu kardeşını bızbılıyorduk hasret gittiler birbirlerine bu dunyada kımseye kırılmaya kırmaya deymez ömur bır nefes ölüm allahın emrı tabikiama uzun yıllar saçma sapan şeyler yuzunden görüşmediler 2 ay önce kardeşimin düğününde 1saat göruştuler simdide boyle ebedi ayrıldılar malesef çok acı neyse kafanızı şişirdim içim şişti sabahtan beri dertleşmek istedim rabbime emanet olun[/QU
inne lillahi ve inna ileyhi raciun
allah rahmet eylesin başınız sağolsun
ankara çok soğuk ve yağmurlu hazırlık gelin
Yağmur var ama çok soğuk değil gibi ben şimdi yürüdüm de geldim Kızılay'a :)
iyi aksamlar hanımlar sizleri bu aralar uzaktan takip ediyorum kendimi de zor tutuyordum:)
umarım herkesler iyidir..
bana gelecek olursak hafif bulantılarım ve koku hassasiyetim var ama buna şükür
Evet bildiniz teyze olucaksınız insallah
Tabiki ben kucagıma almadan sevinemeyecegim ilk melegimi ansızın kaybedince şimdiden hayal kuramıyorum..
Kaybetme korkum var ve hep dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum..
Haftaya İstanbul a önerilen bir prof.dr a gidecegim..bebegimin sağlılıgı ve rahim dikişi için görüşecegiz..
Elimizden geleni yapıp tüm sartları zorluyacagız artık..
İnşallah Allah da yardımcımız olacak..off ne duygusalım
Aranızda bana emegi gecen öyle cok insan var ki..Yeni gelen arkadaslarım belki bilmez eskilerden oldugum için..
Dualarıma katılanlar,yapmam gerekeni yazanlar,hatta oturdugu yerden şifa olsun diye yerli malı gönderenler :)
Çok çok teşekkür ediyorum size güzel gelişmelerimi yazacagım hep ve bir gözüm sizde haberiniz olsun
Bu arada Allah ım tüm isteyen arkadaslarıma nasip etsin bilirim ne zor 4yıldır hergün hergece bunun için uğras verdik eşimle..
Sizlerde pes etmeyin Allah ım emeklerinizi bosa cıkarmasın ve ben duamda isteyen arkadaslarımın adını geçiriyorum..
kızlar kızımı uyuttum, geçmişi okudum yanınıza geldim
biraz oyalanayım 11:30-12 gibi kızımı yedirip yatmayı düşünüyorum
size anlattım mı bilmiyorum ama kızımın yabancılama huyu vardı
eşimin tarafına gittiğimizde hep ağlıyordu gözlerinden yaşlar gele gele
burada şimdiye kadar kimseyi yabancılamadı dayısına dedesine gülücükler atıyor
yolda gelirken otobüstekiler kucaklayıp sevdi dinlenme tesislerinde garsonlar falan sevdi kimseye gıkı çıkmadı şaştım kaldım
Hayirli canalar herkese giremedim 1 haftadır kızkardeşimden bahsetmiştim size suyu azalmıştı sizlerde dua etmiştiniz Allah razi olsun hepinizden bebeği kaybettik maalesef daha dogrusu dogum yaptırdılar onun yanına geldim cok zor bir süreçtir 3 0 saat sancı çekti güzelim bwbek anneyi zehirlemeye başlamış tedavisi devam ediyor binada şükür Gökçe cim bu hafta ve önümüzdeki hafta izinli olmak istoyorum malum diyet gitti kılınada bakamadım adanadaydım simdi kilo veren herkesi tebrik ederim
Selamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı cumalar diliyorum ve inşallah herkes iyidir
iyi akşamlar
meyracım yorulmuşsun ama günün dolu dolu geçmiş ben severim koşturmalı günleri
ben de tüm gün evdeydim öğlene kadar uyuşuk uyuşuk oturdum sonra ya Allah deyip ayaklandım bir yandan yemek yaptım bir yandan da biraz temizlik yaptım daha çok iş var ama yine de iyi oldu devamı gelir inşallah
diyet işi yine başarısızdı bence kahvaltı iyiydi ama öz önce çayla yaramaz şeyler yedim midem bulandı keşke yemeseydim ama iş işten geçti tabii karman çorman gönderdim mideye ne bulduysam
artık bu saatten sonra bişey yemezsem dengelerim inşallah
su içmeyi iyice ihmal ettim bu sıralar suya ve yeşilçaya başlamam lazım
(ama %2 yagdan gitmis gecen haftaya bakarak, kas %0,4 artmis)
herkese merhaba...haklısınız çok uzak kaldım...
hayatım baya hareketli ve stresli malesef.babamın rahatsızlığı sebebiyle haftaya yanımıza gelicekler...
tedavisinin ne şekilde olacağı muyene öncesi belli değil ama ilik nakline karar verilirse uzun bir dönem bizi bekliyor demektir...bizde evimizi ve hayatımızı ona göre düzenledik...elimizden geldiğince rahat ettirmek istiyoruz...
bebek tedavisi ertelendi 1-2 ay daha vardır bunda da bir hayır kilo vermek için fırsat doğdu...
herkesi seviyorum. sohbetleri özledim...hasta olanlara şifa diliyorum...görüşmek üzre...
Ukala herif sinir olurum ben de öylelerine...Geçen kayınvaldeme kaban bakıyoruz dükkkanın birin de bize de denk geldi öyle ukala herif..
Ama pişma oldu adam. ben görümcem ve cadı kızım bir açtık ağzımızı adam neye uğradığını şaşırdı..Çıktıktan sonra da gülmekten yerlere yattık adamın yüz şeklini düşünüp) hakketti ama..
Ve aleyküm selam...
hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı..bugün biraz daha iyiyim..güzell bir kahvaltı yaptım...sonra kuzularımla oynadım biraz sonra girişip ortalığı topladım..kombimde bir sıkıntı var suyu ısıtmıyo servisi aradım onu bekliyorum....yemekte koydum ocağa bu arada kafam rahat azcık size bakınayım diye oturdum işte...
yenacım Allah kavuştursun canım....
asuman abla banada eşim şimdiden kahvaltı hazırlarken yada sofra kurardan yardım etsin kızlar alıştır diyo bende uygulamaya çalışıyorum ama ileriki yaşlarda işe yararmı bilmiyorum....
nevincim babacına çok geçmiş olsun...Rabbim şifalar versin canım....
dafi ablacım bi garipmiş eltinde ya...biz üç eltiyiz çok şükür hiç böyle sıkıntılarımız yok..tabiki anlaşamadığımız şeyler var ama birbirimizin huyunu iyi biliriz ona göre davranırız...
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerr...Azminiz daim olsun inşallah....
bu arada kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum...
sporcu arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyorumm...
gökçecim meyracım listeler için ellerinize sağlıkk.....
Hayırlı cumartesiler( iş yerinde bir arkadaş var her gün böyle hitap eder o günlerden ne ise artık )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?