Hayırlı Cumartesiler canım
Bir gün nasip olur beraber içmek de inşallah canım
Aleykümselam meyracım
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
Yağmur var ama çok soğuk değil gibi ben şimdi yürüdüm de geldim Kızılay'a :)
sizin nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama ben oldukca yüksek bir tepede oturuyorum demeki onun için bana soğuk geldi
bende bu gün kızılaya gidip pardesü bakacaktım yağmur ve soğuk esinti durdurdu beni
selam kızlar
canım çok sıkkın amcamın vefaat haberinialdım sabahannemler apar topar ankkaraya gittiler bizde yarın sabah çıkıcaz ikindi namazında kaldıracaklarmış amcama üzüldüm babama daha çok üzüldüm amcamla babam arasında bı kırgınlık vardı babam sert görunur ama çok yufka yureklıdır çok ozkuyordu kardeşını bızbılıyorduk hasret gittiler birbirlerine bu dunyada kımseye kırılmaya kırmaya deymez ömur bır nefes ölüm allahın emrı tabikiama uzun yıllar saçma sapan şeyler yuzunden görüşmediler 2 ay önce kardeşimin düğününde 1saat göruştuler simdide boyle ebedi ayrıldılar malesef çok acı neyse kafanızı şişirdim içim şişti sabahtan beri dertleşmek istedim rabbime emanet olun
Hayırlı Cumartesiler canım
Bir gün nasip olur beraber içmek de inşallah canım
Aleykümselam meyracım
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
sizin nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama ben oldukca yüksek bir tepede oturuyorum demeki onun için bana soğuk geldi
bende bu gün kızılaya gidip pardesü bakacaktım yağmur ve soğuk esinti durdurdu beni
ayrancıdayım ben canım yüksekler daha serindir tabii haklısın
selam kızlar
canım çok sıkkın amcamın vefaat haberinialdım sabahannemler apar topar ankkaraya gittiler bizde yarın sabah çıkıcaz ikindi namazında kaldıracaklarmış amcama üzüldüm babama daha çok üzüldüm amcamla babam arasında bı kırgınlık vardı babam sert görunur ama çok yufka yureklıdır çok ozkuyordu kardeşını bızbılıyorduk hasret gittiler birbirlerine bu dunyada kımseye kırılmaya kırmaya deymez ömur bır nefes ölüm allahın emrı tabikiama uzun yıllar saçma sapan şeyler yuzunden görüşmediler 2 ay önce kardeşimin düğününde 1saat göruştuler simdide boyle ebedi ayrıldılar malesef çok acı neyse kafanızı şişirdim içim şişti sabahtan beri dertleşmek istedim rabbime emanet olun
iyi geceler
nursena güle güle kullansın prensens eşyalarını güzel güzel çalışsın derslerine inşallah
ev işi seni bekler merak etme pek vefalı olur kendileri :)
15000 adım çok iyi ben de kızılaya yürüdüm kaç adım olar ki
amin asumm
aman iş hiç bitmiyo eskiler nasu yetiştiriyomuş kii işleri hoş bizim gibim gezmiylardıda ondan evden çıktımmı bi daha iş yapasım gelmiyo benimm
kızlar bugün misafirlerimiz vardı yarın daha da kalabalık bir misafir grubu gelecek bu aralar giremeyebilirim
hepinizi çoookkkk öpüyorum
oyyy oyyy şu saate kadar totoşum yer görmedi adım sayar 15 000 dedi
öldümm güya ev temizleyim dedim kocam geldi hadi kıza çalışma masası bakalım dedi 1 de bi çıktım evden mağzalar falan dolandık aslında eşim tüm takım istiyodu taşınıyoruz gerek yok şimdilik idare ettikleri gardolabı var sedece çalışma masası bide şifonyer aldım kıza nasıl güzel modeller varda sabit ev lazımm aklımız kaldı kızım çok sevindi sandalyesi falan aldık
ürünler gelene kadar alışverişe gittik markette aradılar geldik diye koştur koştur eve geldik yerini ayarla yerleştir yemek yedik tabi dışardan söyledi eşim yemek yetiştiremeyince yemek sonrası kalan alışverişimi yaptım bir iki ihtiyaç vardı yediğimde erimiştirr sanırımm şimdide ıhlamur kaynattım içicem limonlu limonluu
anamm ev gene kaldı asuuuuuuuuuuuuuu uyusak uyanınca temizlenmiş olsa keşkeee
yenacım ayağım daha iyi ama dr 10 gün basmayacaksın dedi.. tabii ben çocuklarla fazla ouramyorum inşallah sorun olmaz...
oğulcuklarım başınız sağolsun allah sabır versin..
nursena güle güle kullanın canım yeni eşyalarınızı...
akşam yine sabaha kadar uyumadı nisam iştahsızlık var grip var ishal var kusma var öksürük var yok yok drlarda beş para etmez kaç gündür oda bnde perişan olduk...yatayım bakalım inşallah bu gece uyuruz....
fatmacım bırak düşsün üzerimizden buda güzel bir duygugünaydın hanımlar çocuklar uyurken bir bakayım hem kahvatımı yapıyorum hmde geçmişi okudum dafi benim elti olmadığı için bilmem ama benimde görümce var aldığımı alır alamazsa bendekini ister versen bir türlü vermesen bir türlü insanlar kendileri kaybediyor farkında değiller neyse anlıyorum kıyafetler benimde düşüyor çoktandır pantolon ile idare ediyorum ama pardüsüm düşüyor bu kötü oldu geçen pijama alırken satıcı kız abla pardüsün çok büyük giymenin özel bir nedenimi var diye sordu evet dedim bana büyük olması hoşuma gidiyor şimdiye kadar hiç büyük olan kıyafetim olmadı bu gün büyük kızı dersaneye bırakıp çarşıya gidip beğendiğim bütün pardüsüleri mantoları deniycem büyük beden mağazalırından kurtuldum bu sevinci bilmeyen anlamaz hepimiz inşallah başaracağız ankaranın baharı geç gelir mayıs 1 rejim bitecek inşallah
nevincim arada bir uğra güzelim. özlüyoruz seni hem babanıda merak ediyoruz.
herkese merhaba...haklısınız çok uzak kaldım...
hayatım baya hareketli ve stresli malesef.babamın rahatsızlığı sebebiyle haftaya yanımıza gelicekler...
tedavisinin ne şekilde olacağı muyene öncesi belli değil ama ilik nakline karar verilirse uzun bir dönem bizi bekliyor demektir...bizde evimizi ve hayatımızı ona göre düzenledik...elimizden geldiğince rahat ettirmek istiyoruz...
bebek tedavisi ertelendi 1-2 ay daha vardır bunda da bir hayır kilo vermek için fırsat doğdu...
herkesi seviyorum. sohbetleri özledim...hasta olanlara şifa diliyorum...görüşmek üzre...
sorma yenacım. iyi oldu hem ibadet hem alışveriş olduGünaydın minik kuzucuklar..
tamamen iyileşmedi ama daha iyi daficiğim sağolasın varolasın düşündüğün için..
Senin eltin maşallah sakız gibi bişeymiş..Hele cüzdanına bakması ayrı bir olay..
neyse iyi kurtarmışsın kendini camiye giderek) hem namazını kılmışsın hem ondan kurtulmuşsun..
,
nursena senin kurtlar vadiside bir alem. yaşlanmaz o kadıngünayydınnnn kızlarrr
benim birileri gelip gidince yada ben tatile gidip gelince ev düzeni çocukların huyları toparlayana kadar düzene girene kadar nedense çok mutsuz huzrsuz oluyorummm sende yoğundun ondan sanırımm
ayyyy ben çok takarım yaaaa saçma sapan şeyleriii aslında umursamasamyaa olmuyo işte kaynanam hiç takmaz maşşallah yaşlanmıyo onun içinde
dert yanmaya ararım bazan sıkılınca dinlemez beni deil kimsenin sorununu dinlemez dinleyipta canını sıkmazz yanii
buraya gelirken kızım babanne diye ağlıyo ayrılıyom diye babannesii 9 yaşında kıza kızım ağlama çauk yaşlanırsın diyoo benimsıplarda yapıştı ağlaya ağlaya içi dışına çıktı bebelerinn
asucum alıştır benceçok beklersin dermişim :)bende de hata var alıştırmadım kızları hep ben yaptım herşeyi öyle olunca akıllarına bile gelmiyor tabii
kolay gelsin ben dün azcık yaptım bugün de devam edecektim güya ama canım istemiyor
arkadaş kahveye çağırdı ona uğrarım biraz sonrası Allah kerim
kızlara da gönlünüze göre bişeyler bulursunuz inşallah
inna lillahi ve inna ileyhi raciunselam kızlar
nursena güle güle kullanın yeni eşyanızıoyyy oyyy şu saate kadar totoşum yer görmedi adım sayar 15 000 dedi
öldümm güya ev temizleyim dedim kocam geldi hadi kıza çalışma masası bakalım dedi 1 de bi çıktım evden mağzalar falan dolandık aslında eşim tüm takım istiyodu taşınıyoruz gerek yok şimdilik idare ettikleri gardolabı var sedece çalışma masası bide şifonyer aldım kıza nasıl güzel modeller varda sabit ev lazımm aklımız kaldı kızım çok sevindi sandalyesi falan aldık
ürünler gelene kadar alışverişe gittik markette aradılar geldik diye koştur koştur eve geldik yerini ayarla yerleştir yemek yedik tabi dışardan söyledi eşim yemek yetiştiremeyince yemek sonrası kalan alışverişimi yaptım bir iki ihtiyaç vardı yediğimde erimiştirr sanırımm şimdide ıhlamur kaynattım içicem limonlu limonluu
anamm ev gene kaldı asuuuuuuuuuuuuuu uyusak uyanınca temizlenmiş olsa keşkeee
bırak canım. biraz ellerinden birşeyler ye. biraz rahat et . biraz sana hizmet etsinler. evlendikten sonra yine sen onlara koşturacaksınHaklısın daficim alıştırmam lazım kızları işlere
Aslında kurmama kaldırmama yardım ediyorlar da hazırlığını ben yapıyorum bu yaz artık iyice onlara bırakırım bu işleri
meyracım sen nasılsın canım
dün akşam son yazdığın mesajı görmemişim kusura bakma
geçmiş olsun canım.yok estağfirullah ablacım, önemli değil:)
bende iyiyim şükürde bugün 20lik dişim iltihap yaptı, o baya sıkıntı verdi bana, halada aynı.
senede 1 mutlaka yapar o iltihabı bi bu 20lik dişlerim, zamanı geldi galiba
sizin misafirlerde çok ayıp etmişler, çeşit çeşit insan var işte ablam ya hayatta, bazısına aklım sırrım ermiyor benim....
insanda biraz feraset olacak amaaa ama işte sadece yoksa yok oluyo işte.
nato kafa nato mermer işte bazıları.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?