Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
ayyyyyyyy sinir oldum yaaaaa

saat 12gibi girdim kk ya okuyum hazir kiz yok rahat rahat diye cevapta yazarim diye... internet sayfasi hata verip durdu... meger butun gece bilgisayar acik kalmis... ben koltukta uyuya kaldimda esimde bilgisayarimi kapamayi akil etmemis...
neyseki simdi girdim sorun olmadi simdilik allaha sukur insallahta olmaz... yanliz butun alintilarim gitmis... aklimda kaldigi kadari ile

Meyracim aslinda bizde esimle facebookta o 14kubat videosunu paylastik maddi durum yuzunden kutlamiycaktik hatta :)
Esimde cicegi söyle almis, 2haftadir sigarasindan artan bozuklulari biriktirmis :)
Yemegide evde ne varsa onla hal etmis :)
yani coook ucuza bir sevgililer gunu oldu :) Ama coook guzel oldu :)

Ellerine saglik dediginiz icin hepinize tesekkurler!!! Sizin mutlu olmaniz yetiyor bana canlar

baska ne vardi hatirlamiyorum :S

Basiniz sag olsun canim... coook uzuldum canim Dedigin gibi aile arasinda kirginlik olmamasi lazim konu ne olursa olsun...

kızlar mrb bugun cok yoruldum uykusuzum işlerımden dolayı gun bnm ıcın sabahın 4unde baslıo 2gundur gozlerım kapanmak uzere bı slm verıyımde dedım gecmısı okurken uyur kalırsam sızı unuttugumu dusunmeyın:)

kızlar bugün misafirlerimiz vardı yarın daha da kalabalık bir misafir grubu gelecek bu aralar giremeyebilirim
hepinizi çoookkkk öpüyorum

allahh rahmet eylesinn bizdede dayımla annemm öleee küs gibi özel bi ortam olmadımı görüşmüyolar nerdeyse anneannem öldükten sonra
bi evin direği kadın kadın öldümüü her kez dağılıyoo dedemde garip kaldı sığmıyo biyere fani dünya

oyyy oyyy şu saate kadar totoşum yer görmedi adım sayar 15 000 dedi
öldümm güya ev temizleyim dedim kocam geldi hadi kıza çalışma masası bakalım dedi 1 de bi çıktım evden mağzalar falan dolandık aslında eşim tüm takım istiyodu taşınıyoruz gerek yok şimdilik idare ettikleri gardolabı var sedece çalışma masası bide şifonyer aldım kıza nasıl güzel modeller varda sabit ev lazımm aklımız kaldı kızım çok sevindi sandalyesi falan aldık
ürünler gelene kadar alışverişe gittik markette aradılar geldik diye koştur koştur eve geldik yerini ayarla yerleştir yemek yedik tabi dışardan söyledi eşim yemek yetiştiremeyince yemek sonrası kalan alışverişimi yaptım bir iki ihtiyaç vardı yediğimde erimiştirr sanırımm şimdide ıhlamur kaynattım içicem limonlu limonluu
anamm ev gene kaldı asuuuuuuuuuuuuuu uyusak uyanınca temizlenmiş olsa keşkeee

iyi geceler
nursena güle güle kullansın prensens eşyalarını güzel güzel çalışsın derslerine inşallah
ev işi seni bekler merak etme pek vefalı olur kendileri :)
15000 adım çok iyi ben de kızılaya yürüdüm kaç adım olar ki

amin asumm
aman iş hiç bitmiyo eskiler nasu yetiştiriyomuş kii işleri hoş bizim gibim gezmiylardıda ondan evden çıktımmı bi daha iş yapasım gelmiyo benimm

amin asumm
aman iş hiç bitmiyo eskiler nasu yetiştiriyomuş kii işleri hoş bizim gibim gezmiylardıda ondan evden çıktımmı bi daha iş yapasım gelmiyo benimm

Haklısın valla evden çıktın mı işten kopuyorsun işin sırrı bu sanırım :)
Bizim dikkatimizi dağıtacak çok neden var ama :))))

yenacım ayağım daha iyi ama dr 10 gün basmayacaksın dedi.. tabii ben çocuklarla fazla ouramyorum inşallah sorun olmaz...

oğulcuklarım başınız sağolsun allah sabır versin..
nursena güle güle kullanın canım yeni eşyalarınızı...

akşam yine sabaha kadar uyumadı nisam iştahsızlık var grip var ishal var kusma var öksürük var yok yok drlarda beş para etmez kaç gündür oda bnde perişan olduk...yatayım bakalım inşallah bu gece uyuruz....

kızlar bugün misafirlerimiz vardı yarın daha da kalabalık bir misafir grubu gelecek bu aralar giremeyebilirim
hepinizi çoookkkk öpüyorum

kolay gelsin canim sana :)

Gule gule kullansin fistik

Daha iyilesemedinizmi... ayyy kiyamam kuzuya coook gecmis olsun canim!!!

selamun aleyküm güzeller
ben yine bu saatte ancak girebildim eve
geçmişe bir göz attım hepsini okuyamadım. okuduklarımdan alıntı yaptım bir selam vereyim tekrar dönücem geçmişe.
bugün biraz canım sıkıldı. insanların düşüncesizliğine kızdım
yeğenim misafir gelicek dedi. akrabalar haber vermişler gelicez diye. lohusa kız. bebek hasta yeni çıktı hastahaneden haberli geliyorlar. sabah namazı kalktım kuru dolma yaptım. bir sürü hazırlık. yeğenimde tatlı yapmış. gittim kalan hazırlıkları tamamladık. kv. si geldi. oda sarma yapmış. bekle bekle gelen giden olmadı. başka haberli olmayan misafir geldi. çayı demledik haberlilerin gelmesini bekliyoruz.gelmedi. ''bir telefon et çayı demledik sizi bekliyoruz de'' dedim. yeğenim telefon etti. bir tanesinin bebeği rahatsızlanmış pazartesi gideriz diye karar almışlar. diğerleride başka yerlere gitmişler.zahmet edip bize haber veren olmamış
onca hazırlık yapıldı. iyikide başka misafir geldi.bende kızdım. '' pazartesi hiçbir şey yapmıyorsun. lohusa şerbeti, kurabiye , çukulata ikram et yeter '' dedim.
insan bir haber vermezmi.
ben pazartesi gidemem artık. biraz temizlik yapmam lazım. haftaya mevlit var. köyden, inegölden gelenlere yemek vericez. yemeği bizim evde vericez. benim toparlanmam lazım. bir süredir evi ihmal ettim.
fatmacım bırak düşsün üzerimizden buda güzel bir duygu benim biraz kendime güvenim geldi büyük beden aramadım arkadaşımın oğlunun kapalı çarşıda giyim mağazası var hiç alışveriş yapamıyordum. dün gittim.mevlitte giymek için birşeyler alıcam ama sonrada herzaman giyebileceğim birşeyler olsun dedim. abla çok güzel bir etek modelim var sanada çok yakışır üzerinede bir triko veririm hem şık olur hem herzaman kullanırsın dedi. ilk çıkarttığı etekde trikoda oldu üzerime çok güzel bir duyguymuş bu

nevincim arada bir uğra güzelim. özlüyoruz seni hem babanıda merak ediyoruz.

sorma yenacım. iyi oldu hem ibadet hem alışveriş oldu
canım senin ayağının iyileşmeside bayaa uzun sürdü bir problem kalmaz inşallah

nursena senin kurtlar vadiside bir alem. yaşlanmaz o kadın

asucum alıştır bence
bizim kızlarda geldiklerinde kahvaltı hazırlarken çağırdım yanıma. gelin bana yardım edin dedim. dolaptan bir iki tabak koydular masaya gerisini ben yaptım. eşim masaya oturunca '' ay dedesi bugün sofra bir başka güzel değilmi '' dedim. eşimde anladı. evveet bir farklılık var sanki dedi. bencede var çünkü kızlarım hazırladı dedim çok hoşlarına gitti. birazda süslemeyi gösterdim. son geldiklerinde ikiside erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamışlar salatalıkların, domateslerin canı çıkmıştı biraz ama olsun heveslenmişler. bende artık ay kızlarım büyümüşte bize kahvaltı hazırlamış falan dedim çok sevindiler. çokta iştahlı yediler.

Haklısın daficim alıştırmam lazım kızları işlere
Aslında kurmama kaldırmama yardım ediyorlar da hazırlığını ben yapıyorum bu yaz artık iyice onlara bırakırım bu işleri

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
hayriyecim ne demek kafanızı şişirdim. biz burda bir aile olduk. birbirimizin derdiyle dertlenip dualarımıza katıyoruz. her zaman sıkıntılarını anlatabilirsin canım.
Allah sabırlar versin. Rabbim amcanada rahmetiyle muamele eylesin.ölümlü dünyada maddeye fazla takılmamak gerekiyor. kırgınlıklarıda en kısa sürede arkaya atmak gerekiyor buna bir daha inandım.

nursena güle güle kullanın yeni eşyanızı

Haklısın daficim alıştırmam lazım kızları işlere
Aslında kurmama kaldırmama yardım ediyorlar da hazırlığını ben yapıyorum bu yaz artık iyice onlara bırakırım bu işleri
bırak canım. biraz ellerinden birşeyler ye. biraz rahat et . biraz sana hizmet etsinler. evlendikten sonra yine sen onlara koşturacaksın bebek geldi geleli evde oturamadım ben şu mevlitte olsa bitse rahatlasak dedim rahatlarsın sen mevlitten sonra biz size taşınacaz dediler
sende koşturup duracaksın
ama güzel koşturmalar bunlar. Rabbim o günleri göstersinde sende koştur. onun tadıda bir başka
bizim yeğenler birde bebeğe eşimin adını verdiler pek bir sevndi oda

meyracım sen nasılsın canım
dün akşam son yazdığın mesajı görmemişim kusura bakma

meyracım sen nasılsın canım
dün akşam son yazdığın mesajı görmemişim kusura bakma

yok estağfirullah ablacım, önemli değil:)
bende iyiyim şükürde bugün 20lik dişim iltihap yaptı, o baya sıkıntı verdi bana, halada aynı.
senede 1 mutlaka yapar o iltihabı bi bu 20lik dişlerim, zamanı geldi galiba
sizin misafirlerde çok ayıp etmişler, çeşit çeşit insan var işte ablam ya hayatta, bazısına aklım sırrım ermiyor benim....
insanda biraz feraset olacak amaaa ama işte sadece yoksa yok oluyo işte.
nato kafa nato mermer işte bazıları.....

geçmiş olsun canım.

merhaba ben 92 kg ve geçen sene 104 kgdan 77 kg düşmüştüm ama malesef şuan tekrar 92 kg çıktım.psikoljik nedenlerle yeme durumumu iştahımı baskılıyamıyorum.şu reklamı dönen fat block adındaki ilacı sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı ve kullanmak konusunda emin değilim bu konuda bi fikri olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…