- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
merhaba ben 92 kg ve geçen sene 104 kgdan 77 kg düşmüştüm ama malesef şuan tekrar 92 kg çıktım.psikoljik nedenlerle yeme durumumu iştahımı baskılıyamıyorum.şu reklamı dönen fat block adındaki ilacı sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı ve kullanmak konusunda emin değilim bu konuda bi fikri olan varmı ?
oyyy oyyy şu saate kadar totoşum yer görmedi adım sayar 15 000 dedi
öldümm güya ev temizleyim dedim kocam geldi hadi kıza çalışma masası bakalım dedi 1 de bi çıktım evden mağzalar falan dolandık aslında eşim tüm takım istiyodu taşınıyoruz gerek yok şimdilik idare ettikleri gardolabı var sedece çalışma masası bide şifonyer aldım kıza nasıl güzel modeller varda sabit ev lazımm aklımız kaldı kızım çok sevindi sandalyesi falan aldık
ürünler gelene kadar alışverişe gittik markette aradılar geldik diye koştur koştur eve geldik yerini ayarla yerleştir yemek yedik tabi dışardan söyledi eşim yemek yetiştiremeyince yemek sonrası kalan alışverişimi yaptım bir iki ihtiyaç vardı yediğimde erimiştirr sanırımm şimdide ıhlamur kaynattım içicem limonlu limonluu
anamm ev gene kaldı asuuuuuuuuuuuuuu uyusak uyanınca temizlenmiş olsa keşkeee
yenacım ayağım daha iyi ama dr 10 gün basmayacaksın dedi.. tabii ben çocuklarla fazla ouramyorum inşallah sorun olmaz...
oğulcuklarım başınız sağolsun allah sabır versin..
nursena güle güle kullanın canım yeni eşyalarınızı...
akşam yine sabaha kadar uyumadı nisam iştahsızlık var grip var ishal var kusma var öksürük var yok yok drlarda beş para etmez kaç gündür oda bnde perişan olduk...yatayım bakalım inşallah bu gece uyuruz....
selam kızlar
canım çok sıkkın amcamın vefaat haberinialdım sabahannemler apar topar ankkaraya gittiler bizde yarın sabah çıkıcaz ikindi namazında kaldıracaklarmış amcama üzüldüm babama daha çok üzüldüm amcamla babam arasında bı kırgınlık vardı babam sert görunur ama çok yufka yureklıdır çok ozkuyordu kardeşını bızbılıyorduk hasret gittiler birbirlerine bu dunyada kımseye kırılmaya kırmaya deymez ömur bır nefes ölüm allahın emrı tabikiama uzun yıllar saçma sapan şeyler yuzunden görüşmediler 2 ay önce kardeşimin düğününde 1saat göruştuler simdide boyle ebedi ayrıldılar malesef çok acı neyse kafanızı şişirdim içim şişti sabahtan beri dertleşmek istedim rabbime emanet olun
Meyracim aslinda bizde esimle facebookta o 14kubat videosunu paylastik maddi durum yuzunden kutlamiycaktik hatta :)
Esimde cicegi söyle almis, 2haftadir sigarasindan artan bozuklulari biriktirmis :)
Yemegide evde ne varsa onla hal etmis :)
yani coook ucuza bir sevgililer gunu oldu :) Ama coook guzel oldu :)
.
oyyy oyyy şu saate kadar totoşum yer görmedi adım sayar 15 000 dedi
öldümm güya ev temizleyim dedim kocam geldi hadi kıza çalışma masası bakalım dedi 1 de bi çıktım evden mağzalar falan dolandık aslında eşim tüm takım istiyodu taşınıyoruz gerek yok şimdilik idare ettikleri gardolabı var sedece çalışma masası bide şifonyer aldım kıza nasıl güzel modeller varda sabit ev lazımm aklımız kaldı kızım çok sevindi sandalyesi falan aldık
ürünler gelene kadar alışverişe gittik markette aradılar geldik diye koştur koştur eve geldik yerini ayarla yerleştir yemek yedik tabi dışardan söyledi eşim yemek yetiştiremeyince yemek sonrası kalan alışverişimi yaptım bir iki ihtiyaç vardı yediğimde erimiştirr sanırımm şimdide ıhlamur kaynattım içicem limonlu limonluu
anamm ev gene kaldı asuuuuuuuuuuuuuu uyusak uyanınca temizlenmiş olsa keşkeee
yenacım ayağım daha iyi ama dr 10 gün basmayacaksın dedi.. tabii ben çocuklarla fazla ouramyorum inşallah sorun olmaz...
oğulcuklarım başınız sağolsun allah sabır versin..
nursena güle güle kullanın canım yeni eşyalarınızı...
akşam yine sabaha kadar uyumadı nisam iştahsızlık var grip var ishal var kusma var öksürük var yok yok drlarda beş para etmez kaç gündür oda bnde perişan olduk...yatayım bakalım inşallah bu gece uyuruz....
selamun aleyküm güzeller
ben yine bu saatte ancak girebildim eve
geçmişe bir göz attım hepsini okuyamadım. okuduklarımdan alıntı yaptım bir selam vereyim tekrar dönücem geçmişe.
bugün biraz canım sıkıldı. insanların düşüncesizliğine kızdım
yeğenim misafir gelicek dedi. akrabalar haber vermişler gelicez diye. lohusa kız. bebek hasta yeni çıktı hastahaneden haberli geliyorlar. sabah namazı kalktım kuru dolma yaptım. bir sürü hazırlık. yeğenimde tatlı yapmış. gittim kalan hazırlıkları tamamladık. kv. si geldi. oda sarma yapmış. bekle bekle gelen giden olmadı. başka haberli olmayan misafir geldi. çayı demledik haberlilerin gelmesini bekliyoruz.gelmedi. ''bir telefon et çayı demledik sizi bekliyoruz de'' dedim. yeğenim telefon etti. bir tanesinin bebeği rahatsızlanmış pazartesi gideriz diye karar almışlar. diğerleride başka yerlere gitmişler.zahmet edip bize haber veren olmamış
onca hazırlık yapıldı. iyikide başka misafir geldi.bende kızdım. '' pazartesi hiçbir şey yapmıyorsun. lohusa şerbeti, kurabiye , çukulata ikram et yeter '' dedim.
insan bir haber vermezmi.
ben pazartesi gidemem artık. biraz temizlik yapmam lazım. haftaya mevlit var. köyden, inegölden gelenlere yemek vericez. yemeği bizim evde vericez. benim toparlanmam lazım. bir süredir evi ihmal ettim.
yok estağfirullah ablacım, önemli değil:)
bende iyiyim şükürde bugün 20lik dişim iltihap yaptı, o baya sıkıntı verdi bana, halada aynı.
senede 1 mutlaka yapar o iltihabı bi bu 20lik dişlerim, zamanı geldi galiba
sizin misafirlerde çok ayıp etmişler, çeşit çeşit insan var işte ablam ya hayatta, bazısına aklım sırrım ermiyor benim....
insanda biraz feraset olacak amaaa ama işte sadece yoksa yok oluyo işte.
nato kafa nato mermer işte bazıları.....
merhaba ben 92 kg ve geçen sene 104 kgdan 77 kg düşmüştüm ama malesef şuan tekrar 92 kg çıktım.psikoljik nedenlerle yeme durumumu iştahımı baskılıyamıyorum.şu reklamı dönen fat block adındaki ilacı sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı ve kullanmak konusunda emin değilim bu konuda bi fikri olan varmı ?
selamün aleyküm.....
herkese iyi pazarlar.....
Merhaba arkadaşlar bende 99 kiloyla bugün diyete başladım.bu sefer çok kararlıyım ve litfen sizlerde bana destek olun.17 aylık evliyim ve çocuğum olmuyo doktorum bi sorunum olmadığını söylesede ben kilolarımla ilgisi olduğunu düşünüyorum.çok sıkıldım artık bu kilolardan ve kurtulmak istiyorum.Bismillah deyip sabah başladım.inşallah başarırım.
Merhaba arkadaşlar bende 99 kiloyla bugün diyete başladım.bu sefer çok kararlıyım ve litfen sizlerde bana destek olun.17 aylık evliyim ve çocuğum olmuyo doktorum bi sorunum olmadığını söylesede ben kilolarımla ilgisi olduğunu düşünüyorum.çok sıkıldım artık bu kilolardan ve kurtulmak istiyorum.Bismillah deyip sabah başladım.inşallah başarırım.
tünaydınlar,
Mutlu pazarlar...
ve aleyküm selam meyracımselamün aleyküm.....
evet yenacım geçen kış düşük yapan yeğenim. kardeşimin kızı eltimin gelini. yani hem benim, hem eşimin yeğeni.aslında normalde ben kendi yeğenlerime bu kadar çok gelip gitmem. eşimin yeğenleriyle daha yakın ilişkilerimiz. maddi yönden bütün yeğenlerine destek oluyoruz. bunlara olan destekte eşimin yeğeni olduğundantünaydınlar,
millete gezme lazım işte...Demiyorlar lohusa kadını niye üzüyoruz böyle..
Dafi senin yeğeninmi eşinin yeğenimi.? hani düşük yapan bir yeğenin vardı o mu.??
Merhaba arkadaşlar! sanırım sporla aramızı düzelttik :) evet 3 gündür düzenli step yapıyorum bide mekikle yerde bisiklet falan sürüyorum toplam 1 saat falan sürüyor, tavsiyeleriniz üzere hafif kahvaltı da yapıyorum, Kararım karbonhidrat diyetini uygulamak bakalım bu defa ne olacak
selamün aleyküm.....
tünaydınlar,
Mutlu pazarlar...
Hayriyeciğim başınız sağolsun Mekanı cennet olur inş..
Rahatsızlık verme gibi bişey olamaz öyle düşünme lütfen..bizim topik farklı bir topik dolayısyla ilişkimiz de farklı..her ne kadar zaman zaman eleştirilsekte hayat diyet üzerine,menü bildirimi üzerine kurulu değil...
ne güzel bir davranış,ne düşünceliymiş eşin...Sakın bir daha şikayet etme daş olursun )
Güzel günler de sağlıklı günler de kullanın eşyalarınız nursenacım...
Benim önce ki yıllar da verdı adım sayarım kemere takıyordum, eşofmanın pantolunun vb..Senin model de öylemi.?
Derinciğim uzun sürdü kızın hastalığı neden acaba..geçmiş olsun..Kaç aylık oldu unuttum ben...yeni ek gıdaya geçtiysen o yapmış olabilirmi diyeceğim ama daha büyüktü sanırım değilmi.??
millete gezme lazım işte...Demiyorlar lohusa kadını niye üzüyoruz böyle..
Dafi senin yeğeninmi eşinin yeğenimi.? hani düşük yapan bir yeğenin vardı o mu.??
Meyracım geçmiş olsun...
MErhaba...Hiçbirimiz zayıflama hapı vb..kullanmıyoruz..Bence siz de kullanmayın maşallah geçen yıl ne güzel kilo vermişsiniz..
Demek ki çok başarılısınız bu konu da yine aynısını yaparsınız..
aleyküm selam canım.
-----
zeynepçiğim nasıl oldun,daha iyi ve pozitifsin değilmi.?
Masallah super!!! böyle devam edersen etkilerini faydalarini görürsün canim!
QUOTE]
Teşekkür ederim bu defa farklı olacakmış gibi hissediyorum oldukça da umutluyum :) bende cuma günü kg bildirimi yaparım inşallah hem böyle kendimi kontrol altında hissederim süper olur :)
Merhaba hoşgeldin aramıza...Azmin daim olsun biz elbet destek oluruz sana ama sen de bol bol paylaşım yaparak motive olabilirsin..
Kaç yaşındasın.?
tekrar dusersin canim bak bir kere basarmissin bir daha basarirsin!!
En son kilo verdiginde nasil yaptin? benim nacizane fikrim o ilaci kullanma derim ama sen bilirsin canim...
Hosgeldin aramiza!!! her gun menulerini paylas boylelikle insan buraya yazicagini bildigi icin daha fazla dikkat ediyor yediklerine...
Bu arada yeni gelen arkadaslar. Her cuma kilo ve spor bildirimi gunumuz! Ve yeni gelenler 3ncu haftaki paylasimlarinda listeye girebiliyorlar.
Azminiz daim olsun!!!
selamun aleyküm güzeller
hayırlı pazarlar hepinize
ve aleyküm selam meyracım
evet yenacım geçen kış düşük yapan yeğenim. kardeşimin kızı eltimin gelini. yani hem benim, hem eşimin yeğeni.aslında normalde ben kendi yeğenlerime bu kadar çok gelip gitmem. eşimin yeğenleriyle daha yakın ilişkilerimiz. maddi yönden bütün yeğenlerine destek oluyoruz. bunlara olan destekte eşimin yeğeni olduğundanbenimde yeğenim olduğu için biraz daha yakın oluyor.
aramıza hoş geldin martisara Azmin daim olsun.canım çocuk konusunda eşinde dr. a çıktımı. benim kuzenimde yıllardır tedavi görüyor. hiç problem çıkmıyordu. meğerse kocasının olmuyormuş ve bunu kızdan gizlemişler. ailesi problem çıkartmasın diye kızı boşu boşuna dr. a götürüyorlarmış. eşindede sorun yoksa zayıflamanın yanında hayıt suyu iç istersen. çok faydasını görenler olduğunu biliyorum.
Masallah super!!! böyle devam edersen etkilerini faydalarini görürsün canim!
QUOTE]
Teşekkür ederim bu defa farklı olacakmış gibi hissediyorum oldukça da umutluyum :) bende cuma günü kg bildirimi yaparım inşallah hem böyle kendimi kontrol altında hissederim süper olur :)
Hadi bakalim insallah!!! Evet insan kontrol altinda olmus oluyor iyi oluyor :)
hoşbulduk canım. bende hergün paylaşmayı düşünüyorum.burası beni şimdiden epey motive etti çünkü.bu arada cuma kilo ve spor bildirimi süpermiş.bende bu cuma paylaşıcam:))
Super o zaman :)
merhaba arkadaslar, buyuk bir azimle basladigim diyetimde su an hayal kirikliklarima devam ediyor bulunuyorum.. en son bir kac hafta once 92.8-e inmisdim ama su anda 95.4-e geri donmus bulunuyorumyine her gun kendimi kandiriyorum bugun de yiyeyim yarin baslarim diye diye kac hafta oldu.. lutfen bi motive edin yardim eli uzatin bu sefer de vazgecersem bir daha hic baslayamam..
Kizzzzz bu kadar umutsuzluga kapilma!!!!
Bende aralikta 3hafta boyunca salmistim... yemistimde yemistim... verdigim kilonun 6kilosunu geri almistim... ama bak simdi 90kg yim... 6yildir hic bu kadar zayif olmamistim!!
Hadi bakalim kendini toparla!!! Hemen simdi tekrar basla saglikli yemeye!!!
buraya SIK SIK gel yediklerini paylas, yanlisin varsa biz uyaririz seni... her gun buraya menu paylasmak insani frenliyor canim!
Ne olur umitsizlige kapilma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?