Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar! sanırım sporla aramızı düzelttik :) evet 3 gündür düzenli step yapıyorum bide mekikle yerde bisiklet falan sürüyorum toplam 1 saat falan sürüyor , tavsiyeleriniz üzere hafif kahvaltı da yapıyorum, Kararım karbonhidrat diyetini uygulamak bakalım bu defa ne olacak

Bi kere önceden başarmışsın yine başarabilirsin sıkma canını Allah büyük insanlar azimle ve yüksek moralle kanser hastalığını bile yeniyor emin ol bizde başaracağız.( Bu arada doğrusu bende o ilacı merak ediyorum tatlım gelişmeleri bekliyorum)

hayırlı olsun aldıklarınız.

aman bebekte ishale dikkat et!

tünaydınlar,

Mutlu pazarlar...

Hayriyeciğim başınız sağolsun Mekanı cennet olur inş..

Rahatsızlık verme gibi bişey olamaz öyle düşünme lütfen..bizim topik farklı bir topik dolayısyla ilişkimiz de farklı..her ne kadar zaman zaman eleştirilsekte hayat diyet üzerine,menü bildirimi üzerine kurulu değil...

ne güzel bir davranış,ne düşünceliymiş eşin...Sakın bir daha şikayet etme daş olursun )

Güzel günler de sağlıklı günler de kullanın eşyalarınız nursenacım...
Benim önce ki yıllar da verdı adım sayarım kemere takıyordum, eşofmanın pantolunun vb..Senin model de öylemi.?

Derinciğim uzun sürdü kızın hastalığı neden acaba..geçmiş olsun..Kaç aylık oldu unuttum ben...yeni ek gıdaya geçtiysen o yapmış olabilirmi diyeceğim ama daha büyüktü sanırım değilmi.??

millete gezme lazım işte...Demiyorlar lohusa kadını niye üzüyoruz böyle..
Dafi senin yeğeninmi eşinin yeğenimi.? hani düşük yapan bir yeğenin vardı o mu.??

Meyracım geçmiş olsun...

MErhaba...Hiçbirimiz zayıflama hapı vb..kullanmıyoruz..Bence siz de kullanmayın maşallah geçen yıl ne güzel kilo vermişsiniz..
Demek ki çok başarılısınız bu konu da yine aynısını yaparsınız..

selamün aleyküm.....

herkese iyi pazarlar.....

aleyküm selam canım.

-----

zeynepçiğim nasıl oldun,daha iyi ve pozitifsin değilmi.?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende 99 kiloyla bugün diyete başladım.bu sefer çok kararlıyım ve litfen sizlerde bana destek olun.17 aylık evliyim ve çocuğum olmuyo doktorum bi sorunum olmadığını söylesede ben kilolarımla ilgisi olduğunu düşünüyorum.çok sıkıldım artık bu kilolardan ve kurtulmak istiyorum.Bismillah deyip sabah başladım.inşallah başarırım.

Merhaba hoşgeldin aramıza...Azmin daim olsun biz elbet destek oluruz sana ama sen de bol bol paylaşım yaparak motive olabilirsin..

Kaç yaşındasın.?

Son düzenleme:

hoşgeldin:)
azmetmen lazım ama....

tünaydınlar,

Mutlu pazarlar...

selamun aleyküm güzeller
hayırlı pazarlar hepinize

selamün aleyküm.....

ve aleyküm selam meyracım

tünaydınlar,

millete gezme lazım işte...Demiyorlar lohusa kadını niye üzüyoruz böyle..
Dafi senin yeğeninmi eşinin yeğenimi.? hani düşük yapan bir yeğenin vardı o mu.??
evet yenacım geçen kış düşük yapan yeğenim. kardeşimin kızı eltimin gelini. yani hem benim, hem eşimin yeğeni.aslında normalde ben kendi yeğenlerime bu kadar çok gelip gitmem. eşimin yeğenleriyle daha yakın ilişkilerimiz. maddi yönden bütün yeğenlerine destek oluyoruz. bunlara olan destekte eşimin yeğeni olduğundan benimde yeğenim olduğu için biraz daha yakın oluyor.

aramıza hoş geldin martisara Azmin daim olsun.canım çocuk konusunda eşinde dr. a çıktımı. benim kuzenimde yıllardır tedavi görüyor. hiç problem çıkmıyordu. meğerse kocasının olmuyormuş ve bunu kızdan gizlemişler. ailesi problem çıkartmasın diye kızı boşu boşuna dr. a götürüyorlarmış. eşindede sorun yoksa zayıflamanın yanında hayıt suyu iç istersen. çok faydasını görenler olduğunu biliyorum.

tekrar dusersin canim bak bir kere basarmissin bir daha basarirsin!!
En son kilo verdiginde nasil yaptin? benim nacizane fikrim o ilaci kullanma derim ama sen bilirsin canim...

Masallah super!!! böyle devam edersen etkilerini faydalarini görürsün canim!

selamün aleyküm.....

aleykum selam canim!!

sagol sanada iyi pazarlar

Haklisin canim bencede ama napiyim bazen öküzlügü tutuyor iste

Hosgeldin aramiza!!! her gun menulerini paylas boylelikle insan buraya yazicagini bildigi icin daha fazla dikkat ediyor yediklerine...

Bu arada yeni gelen arkadaslar. Her cuma kilo ve spor bildirimi gunumuz! Ve yeni gelenler 3ncu haftaki paylasimlarinda listeye girebiliyorlar.
Azminiz daim olsun!!!

hoşbulduk canım. bende hergün paylaşmayı düşünüyorum.burası beni şimdiden epey motive etti çünkü.bu arada cuma kilo ve spor bildirimi süpermiş.bende bu cuma paylaşıcam:))

hoşbulduk cnm.teşekkür ederim. dr.a ben gittim de eşim henüz gitmedi.doktor marta kadar beklememizi istedi.martta da olmazsa sperm testi yapılacak.bakalım artık hayırlısı.

merhaba arkadaslar, buyuk bir azimle basladigim diyetimde su an hayal kirikliklarima devam ediyor bulunuyorum.. en son bir kac hafta once 92.8-e inmisdim ama su anda 95.4-e geri donmus bulunuyorum yine her gun kendimi kandiriyorum bugun de yiyeyim yarin baslarim diye diye kac hafta oldu.. lutfen bi motive edin yardim eli uzatin bu sefer de vazgecersem bir daha hic baslayamam..

Kizzzzz bu kadar umutsuzluga kapilma!!!!
Bende aralikta 3hafta boyunca salmistim... yemistimde yemistim... verdigim kilonun 6kilosunu geri almistim... ama bak simdi 90kg yim... 6yildir hic bu kadar zayif olmamistim!!
Hadi bakalim kendini toparla!!! Hemen simdi tekrar basla saglikli yemeye!!!
buraya SIK SIK gel yediklerini paylas, yanlisin varsa biz uyaririz seni... her gun buraya menu paylasmak insani frenliyor canim!
Ne olur umitsizlige kapilma!

Menumu yazayim gerci daha aksam yemegini yemedik birazdan yigcez :) burda saat 18daha...

sabah-ogle: yogurtlu semiz otu salatasi, 1kk beyaz peynir

ara: karisik meyve (kiwi, portakal, elma) toplam 1porsyon olcak sekilde

aksam: kiymali salcali lahana, 1bardak yogurt

ara: ne yesemki ? kereviz sapi yerim :)

3litre suyumu tamamlarim
1bardak form cayi

vallahi yine soz verdim kendime yarin baslicam diye insallah basaririm.. artik her kes de dalga gecmeye basladi bir adim ileri iki adim geriye gidiyorsun diye.. ben de sinir yapip yiyorum sanki kime zarar veriyorsam kendimden baska.. aslinda hep ugruyorum buraya takip ediyorum ama yazmiyorum.. yarindan ben de menumu paylasayim o zaman :18:

doktor cocuk yapmak icin kilo vermen gerektigini soylemiyormu ben kimden duyduysam doktor kiloya kizio dio banada bu kiloyla(106yim)sakin dogurma demisdi

Su anda92 kilo olmak icin neler vermezdim beterin beteri var o yuzden ipin ucu kacmadan kendini toparlamalisin

meyracim gecmis olsun cektir kurtul

pentegram kardesine acil sifalar ins hersey bir dahakinde cok guzel olcak gorumcemde yasadik biz bunu simdi2 yasinda bir yakisiklisi var

herkese merhaba kizlar malum bnm gunler yogun gecio ve uyku duzenim yeme duzenim darmadaginik oldu nasil toparlarim bilmiorum ocakdan beri cok duzensiz diyet ve spor yapiorum ayda2 versem simdiye4 kilo gitmesi gerekiyordu esimde cocuk istedigini soyleyince daha bi strese girdim Muutsuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…