- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
vallahi yine soz verdim kendime yarin baslicam diye insallah basaririm.. artik her kes de dalga gecmeye basladi bir adim ileri iki adim geriye gidiyorsun diye.. ben de sinir yapip yiyorum sanki kime zarar veriyorsam kendimden baska.. aslinda hep ugruyorum buraya takip ediyorum ama yazmiyorum.. yarindan ben de menumu paylasayim o zaman :18:
Hayırlı geceler
Bugün eşimle dolaştık biraz yorulduk epeyce bugün de diyet yoktu hayatımda yarın olur inşallah
Yarın temizlik yapmayı planlıyorum Perşembe misafirim olacak büyük ihtimalle salı da ben yokum evde yarın yapmazsam bana zor olur sonra
kızlar misafirlerim gitti annem sağolsun kızımı uyuttu
bende çok yorgunum geçmişe bakamıcam
inşallah hepiniz iyisinizdir
görüşmek üzere öptüüümmmmm
zeynepçiğim nasıl oldun,daha iyi ve pozitifsin değilmi.?
Merhaba arkadaşlar bende 99 kiloyla bugün diyete başladım.bu sefer çok kararlıyım ve litfen sizlerde bana destek olun.17 aylık evliyim ve çocuğum olmuyo doktorum bi sorunum olmadığını söylesede ben kilolarımla ilgisi olduğunu düşünüyorum.çok sıkıldım artık bu kilolardan ve kurtulmak istiyorum.Bismillah deyip sabah başladım.inşallah başarırım.
hayırlı geceler kızlar.
benim bugün misafirim geldi şimdi yolcu ettim.
iyi bir temizlik yapaım diye düşünüp yatak odasındaki dolapları döktüm.dolabı temizleyip, kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim. örtülerin bir kısmını ütüledim yerleştirdim. misafir geldi ve diğer dolaplara hiç başlamadan bırakıp mutfağa geçtim. akşam yemeği hazırladım. tülleri makinaya atmıştım onları taktım. çay, kahve ikram derken başka işe bakamadım. sabah erken kalkar devam ederim diyordum şimdi kardeşim aradı. gelinin dişi ağrıyormuş sabah burdan arabaya pindireyim sen orda karşıla dişciye gidin dedi :44: benim işler yine sekteye uğradı. salı bebeğin akikasını kestiricez onunla uğraşırım, çarşamba bebeği dr. a götürcez. ben işleri ne zaman yapıcam bilmiyorum
öylede eşeledimki hemen toparlanacak gibi değil. yardımcı alsam benim dolaplarımın içini yapamazkien iyisi oturup tesbih çekeyim
Selamün aleyküm...
hiç fırsatım olmadı bugün...ara ara hızlıca bi göz attım ama yazamadım....küçük kuzum bütün gece huzursuz uyudu sabahta ağlayarak uyandı ve kustu ortalığı batırdı accık ateşide vardı hallsiz ve mızmızdı...onla uğraştım bütün gün ilaç falan verdim şimdi ablasıyla oynuyo güzel birde uyku çekti akşam saatlerinde gece beraber sabahlıcaz gibi...inşallah yarına bişeyciği kalmaz...doktorluk bi durum yoktu ama o halsiz bi o tarafa düşüyo bi diğer tarafa içim gitti yaa...şimdi böyle keyifli görünce bende rahatladım biraz...Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin....
.
hayırlı geceler kızlar.
iyi bir temizlik yapaım diye düşünüp yatak odasındaki dolapları döktüm.dolabı temizleyip, kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim. örtülerin bir kısmını ütüledim yerleştirdim. misafir geldi ve diğer dolaplara hiç başlamadan bırakıp mutfağa geçtim. akşam yemeği hazırladım. tülleri makinaya atmıştım onları taktım. çay, kahve ikram derken başka işe bakamadım. sabah erken kalkar devam ederim diyordum şimdi kardeşim aradı. gelinin dişi ağrıyormuş sabah burdan arabaya pindireyim sen orda karşıla dişciye gidin dedi :44: benim işler yine sekteye uğradı. salı bebeğin akikasını kestiricez onunla uğraşırım, çarşamba bebeği dr. a götürcez. ben işleri ne zaman yapıcam bilmiyorum
öylede eşeledimki hemen toparlanacak gibi değil. yardımcı alsam benim dolaplarımın içini yapamazkien iyisi oturup tesbih çekeyim
yenacım heralde diş çıkarıyor 10 aylık olduk canım ek gıdaya çoktan geçtik...tünaydınlar,
Mutlu pazarlar...
Hayriyeciğim başınız sağolsun Mekanı cennet olur inş..
Rahatsızlık verme gibi bişey olamaz öyle düşünme lütfen..bizim topik farklı bir topik dolayısyla ilişkimiz de farklı..her ne kadar zaman zaman eleştirilsekte hayat diyet üzerine,menü bildirimi üzerine kurulu değil...
ne güzel bir davranış,ne düşünceliymiş eşin...Sakın bir daha şikayet etme daş olursun )
Güzel günler de sağlıklı günler de kullanın eşyalarınız nursenacım...
Benim önce ki yıllar da verdı adım sayarım kemere takıyordum, eşofmanın pantolunun vb..Senin model de öylemi.?
Derinciğim uzun sürdü kızın hastalığı neden acaba..geçmiş olsun..Kaç aylık oldu unuttum ben...yeni ek gıdaya geçtiysen o yapmış olabilirmi diyeceğim ama daha büyüktü sanırım değilmi.??
millete gezme lazım işte...Demiyorlar lohusa kadını niye üzüyoruz böyle..
Dafi senin yeğeninmi eşinin yeğenimi.? hani düşük yapan bir yeğenin vardı o mu.??
Meyracım geçmiş olsun...
MErhaba...Hiçbirimiz zayıflama hapı vb..kullanmıyoruz..Bence siz de kullanmayın maşallah geçen yıl ne güzel kilo vermişsiniz..
Demek ki çok başarılısınız bu konu da yine aynısını yaparsınız..
aleyküm selam canım.
-----
zeynepçiğim nasıl oldun,daha iyi ve pozitifsin değilmi.?
heralde dişten diyoruz ama bakalım bugün dr ne diyecek....hayırlı olsun aldıklarınız.
aman bebekte ishale dikkat et!
iyileşemedik canım yaa bakalım bugün başka bir dra gideceğiz....çok sağol...kolay gelsin canim sana :)
Gule gule kullansin fistik
Daha iyilesemedinizmi... ayyy kiyamam kuzuya coook gecmis olsun canim!!!
Günaydın uyuyan topik.
Hayırlı haftalar diliyorum herkeşlere
geçmiş olsun canım...Umarım doktora gitmeden atlatırsınız...
Selamün aleyküm...
hiç fırsatım olmadı bugün...ara ara hızlıca bi göz attım ama yazamadım....küçük kuzum bütün gece huzursuz uyudu sabahta ağlayarak uyandı ve kustu ortalığı batırdı accık ateşide vardı hallsiz ve mızmızdı...onla uğraştım bütün gün ilaç falan verdim şimdi ablasıyla oynuyo güzel birde uyku çekti akşam saatlerinde gece beraber sabahlıcaz gibi...inşallah yarına bişeyciği kalmaz...doktorluk bi durum yoktu ama o halsiz bi o tarafa düşüyo bi diğer tarafa içim gitti yaa...şimdi böyle keyifli görünce bende rahatladım biraz...Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin....
sağol yenacım iyiyim...çok pozitif olmasamda daha iyiyim...
hoş geldinn....
hayırlı geceler kızlar.
esselamun aleykum
hayırlı haftelar kızlar herkez iyidir umarım biz gece geldik ankaradan son görevimizi yaptık ve döndük rabbim kiseyi bırbırıne kırgın ayırmasın bu dunyadan geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çok yorgunum başsalıgı mesajlarınıza çok teşekkur ederim annemlerde bugun dönecekler onlarada yemek falan hazırlamam lazım simdilik kaçıyorum hepinizi öpüyorum
Hayırlı günler
Sabah eşim toplantısı olduğu için erken gitti ben biraz daha uyudum sonra işe giriştim salonun balkon cam perde hallettim büyük kızın odasını süpürdüm sildim camı kaldı ama yemeğe giriştim çünkü 3 den sonra ev halkı aç bir halde patır patır dökülüyor çünkü az önce yemeğimizi yedik çayımı da demledim
Çay faslından sonra enerjim gelirse biraz daha çalışırım
Perşembe misafirim kesinleşti sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?