Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalim!!!
öyle diyen insanlara inat bu sefer basar ki görsünler...

Hayırlı geceler
Bugün eşimle dolaştık biraz yorulduk epeyce bugün de diyet yoktu hayatımda yarın olur inşallah
Yarın temizlik yapmayı planlıyorum Perşembe misafirim olacak büyük ihtimalle salı da ben yokum evde yarın yapmazsam bana zor olur sonra

kızlar misafirlerim gitti annem sağolsun kızımı uyuttu
bende çok yorgunum geçmişe bakamıcam
inşallah hepiniz iyisinizdir
görüşmek üzere öptüüümmmmm

iyi olmus esinle gezmissin :) yarin olur insallah diyet hayatinda canim :)
temizlik icinde kolay gelsin canim sana simdiden

kızlar misafirlerim gitti annem sağolsun kızımı uyuttu
bende çok yorgunum geçmişe bakamıcam
inşallah hepiniz iyisinizdir
görüşmek üzere öptüüümmmmm

iyi bare atlatmissin misafirleri :) oh kizinida annen uyutmus

Selamün aleyküm...

hiç fırsatım olmadı bugün...ara ara hızlıca bi göz attım ama yazamadım....küçük kuzum bütün gece huzursuz uyudu sabahta ağlayarak uyandı ve kustu ortalığı batırdı accık ateşide vardı hallsiz ve mızmızdı...onla uğraştım bütün gün ilaç falan verdim şimdi ablasıyla oynuyo güzel birde uyku çekti akşam saatlerinde gece beraber sabahlıcaz gibi...inşallah yarına bişeyciği kalmaz...doktorluk bi durum yoktu ama o halsiz bi o tarafa düşüyo bi diğer tarafa içim gitti yaa...şimdi böyle keyifli görünce bende rahatladım biraz...Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin....

zeynepçiğim nasıl oldun,daha iyi ve pozitifsin değilmi.?

sağol yenacım iyiyim...çok pozitif olmasamda daha iyiyim...

hoş geldinn....

hayırlı geceler kızlar.
benim bugün misafirim geldi şimdi yolcu ettim.
iyi bir temizlik yapaım diye düşünüp yatak odasındaki dolapları döktüm.dolabı temizleyip, kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim. örtülerin bir kısmını ütüledim yerleştirdim. misafir geldi ve diğer dolaplara hiç başlamadan bırakıp mutfağa geçtim. akşam yemeği hazırladım. tülleri makinaya atmıştım onları taktım. çay, kahve ikram derken başka işe bakamadım. sabah erken kalkar devam ederim diyordum şimdi kardeşim aradı. gelinin dişi ağrıyormuş sabah burdan arabaya pindireyim sen orda karşıla dişciye gidin dedi :44: benim işler yine sekteye uğradı. salı bebeğin akikasını kestiricez onunla uğraşırım, çarşamba bebeği dr. a götürcez. ben işleri ne zaman yapıcam bilmiyorum
öylede eşeledimki hemen toparlanacak gibi değil. yardımcı alsam benim dolaplarımın içini yapamazki en iyisi oturup tesbih çekeyim

bebegin akikasini kestirmek ne demek?

Günaydın uyuyan topik.

Hayırlı haftalar diliyorum herkeşlere

geçmiş olsun canım...Umarım doktora gitmeden atlatırsınız...

Dolap vb dışında diğer büyük temizliğine düzenli yardımcı alıyormusun dafi.? Aslın da iyi olur senin için. hep başkası için koşturuyorsun öyle olunca işler de kalıyor huzursuz oluyorsundur..

Son düzenleme:
günayyyyyydddınnnnnnnnnnnn kızlarrr mutluu kalorisiz bi hafta olsunnnn

geçmişş bi okuyuverdim kızımın dolabı için teşekkür ederimm insan çocukların gözlerindeki ışıltıyı görünce herşeyi unutuyoo annnelik böyle demekkii annem ayda bi öğretmen arkadaşlarıyla yemeğe giderdii akşamada ne yediyse aynısından alır gelirdi aman keyfine baksana ne diye bizede alıyon derdim boğazımdan geçmiyo derdi aynısı ben oldumm ayyy ben nası gurbete gelin geldimm anamm benim kızlara dayanamam sanırım ben yaw hayırlısı

dafiiiiiiiii annem yakın olsakta bi el atıverirdikkk işlerine ayy ben dolap sandık karıştırmayı severimm aneme ilk gittimmi bütün dolapları açar bakarım annemin babamın kıyafetlerinin kokusunu içime çekerimm offf tamamen duygusala bağladım olayııı :))
annemlerde bursada tam bilmiyorum ama çekirge dedi sanırım kaplıcadalar fizik görüyolar dün bütün türbeleri gezmişler dafii çok güzel diyooo
banada nasip olur inşallahhh bursayı gezmek

asumm işlerin sonu yokkk beee valla dün temizledimm ayy bende dağınığım sanırımm eşim diyoki bi evvde 4 çocuk gibiyiz evin altını üstüne getiriyoruz akşama kadar

yaseminnnnnnn gel artıkk menü paylaş yeter daaaaa

esselamun aleykum
hayırlı haftelar kızlar herkez iyidir umarım biz gece geldik ankaradan son görevimizi yaptık ve döndük rabbim kiseyi bırbırıne kırgın ayırmasın bu dunyadan geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çok yorgunum başsalıgı mesajlarınıza çok teşekkur ederim annemlerde bugun dönecekler onlarada yemek falan hazırlamam lazım simdilik kaçıyorum hepinizi öpüyorum

yenacım heralde diş çıkarıyor 10 aylık olduk canım ek gıdaya çoktan geçtik...
hayırlı olsun aldıklarınız.

aman bebekte ishale dikkat et!
heralde dişten diyoruz ama bakalım bugün dr ne diyecek....
kolay gelsin canim sana :)

Gule gule kullansin fistik

Daha iyilesemedinizmi... ayyy kiyamam kuzuya coook gecmis olsun canim!!!
iyileşemedik canım yaa bakalım bugün başka bir dra gideceğiz....çok sağol...

günaydın herkeze...biz daha iyileşemedik, bugün 1 saat uzaklıkta edremite özel dra gideceğiz 4 te randevumuz bişey yemediği için bezleride kuru çıkıyor çiş yapmıyor inşallah hepsi diştendir ....

alıntı yapamadım çocuğu olmayan arkadaşlar için daha önce burada çok kez yazdım .benimde ilk kızım 12 sene sonra geldi olmuyordu çocuğum banada kilodan diyorlardı nasıl üzülüyordum her yediğim kaçakta psikolojikman dahada yiyordum 135lerden 112ye düştüm zar zorda olsa ama yinede iki tüp bebekte negatifti ve daha sonra ben spora yazıldım çocuğum olmayacak artık kafatamn attım ...ve 112 kiloda hamile kaldım ,şu anda 4.5 yaşında mucizem ve çocuğum olmuyor diye korunmuyorduk 124 kiloda diğer kızıma hamile kaldım şimdi 10 aylık tabii kilo vermeye devam edin ama benim gibi kendinizi çok üzmeyin ne gatif etki yapıyıor..allah herkeze versin bn çok acılar çektim umudunuzu kaybetmeyin...

Birbirinden güzel KK üyeleri günaydınlar...
1 ay önceye kadar 92 kiloydum. buradan daha önce bu konuda konuştuğum danıştığım insanlar olmuştu.
İnat ettik yapıcaz edicez diye :) Reklamını gördüğüm bi ürünü satın aldım. Araştırıp resmi sitesini vs. buldum baya uğraştım ama buldum yani :) www.liposhotturkiye.com dan 2 kutu sipariş ettikten sonra sabah çay niyetine birer ölçü almaya başladım. limonata tarzı bir şey. işte geçtiğimiz aydan bu yana 83 e kadar düştüm. tabi daha yolum var, şu an 2. siparişimi bekliyorum. umarım 83 olduğum için beni bu konudan dışlamazsınız :)) daha before after fotoğrafımı paylaşıcam, öptüm

Selamün aleykümm....

Günaydın uyuyan topik.

Hayırlı haftalar diliyorum herkeşlere

geçmiş olsun canım...Umarım doktora gitmeden atlatırsınız...

sağol canım bugün daha iyi kuzum...

nursenacım hayırlı olsun yeni eşyalarınız...çok sevinmiştir kuzular...benimkide anne nezaman yatak dolap alcaz deyip duruyo...hele şu evi bi taşıyalım sonra artık bende başlıcam eksikleri almaya inşallah....

derin geçmiş olsun yavrucuna
dişiydi gazıydı bebekken bitmiyooo

yolcu eksikleride bitmiyo kiii bizim genelde kırılıyo taşınmaktan eee 9. evim bura 10 yıllık evliyiz
gönül neler istiyoda birinin borcunu öderken öbürü kırılıyo:))

emekliiğe inşallah

adım sayarla zayıflamaya devam ediyorumm günde 10000 adım garanti yapıyorumm oda orta aktif yaşam tarzuna denk geliyomuş daha fazlasını yapmak için uğraşıcam

diyet şuana kadar iyii
sabahtan tamizlik yaptımm
yemek yedik kzı okula yürüyerek burakıp geldim o bisikletle gitti yanımda
az dinlendim 2 gibi parka gidicem kızla artık 4 de kadar oynasınlar belki saçlaını kestiririm cadılarım miniğin saçlar uzadı devamlı toplatıyoo hem sıklaşır hem gürleşşinn

sonra gene iş banyoları falan olur sanırım:))

yemekte yok akşama
akşam olsada uyusammmmmm:44::44::44::44:

Son düzenleme:
selammm kizlar nasilsiniz ? ben pek iyi degilim butun gece oglusumla ugrastim.On aylik bebek disleri mi cikiyor neler oluyor anlamadim butun gece agladi durdu.Sabah uyaninca da burnu akiyordu.dun cok gezdik usutmustur ama ilkbahar havasi var burda, su anda 17 derece.
her neyse uykusuz ise geldim gozlerim kapaniyor istahim sifir bugun hicbisey yemedim desem dogrudur.hic ac degilim isten sonra da arkadasimin bir kutlamasina restorana gidiyoruz.dieti bnozmak istemiyorum herhalde salata falan yerim.
dunku menu inanilmaz gibi degil hatirlamiyorum )
bir dilim ekmek peynir zeytin kahve
bir dilim ekmek,elbasan tava yemegi,salata ve biraz da patlicanli yemekten yedim
diet bar ve kahve

Gecmis olsun canim ufakliga... insalalh doktora gitmene gerek kalmaz...

benim kizda hastaydi hafta sonu... bugun daha fazla oksuruyor diye goturmedim krese...

ah canim allah yardimcin olsun... bir halledemedin islerini canim ya kiyamam...

Hosgeldin canim

Hayırlı günler
Sabah eşim toplantısı olduğu için erken gitti ben biraz daha uyudum sonra işe giriştim salonun balkon cam perde hallettim büyük kızın odasını süpürdüm sildim camı kaldı ama yemeğe giriştim çünkü 3 den sonra ev halkı aç bir halde patır patır dökülüyor çünkü az önce yemeğimizi yedik çayımı da demledim
Çay faslından sonra enerjim gelirse biraz daha çalışırım
Perşembe misafirim kesinleşti sayılır

selamün aleyküm.....

herkese iyi haftalar olsun inşaallah bu hafta.....

bugünki kahvaltım
1hurma
1sb süt
2haşlanmış yumurta
1sb yeşilçay
şekersiz çay

eline sağlık ablacım:)
maşaallah
perşembe kim gelcekki?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…