Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım sizede geçmiş olsun....

selamün aleyküm.....

herkese iyi haftalar olsun inşaallah bu hafta.....

bugünki kahvaltım
1hurma
1sb süt
2haşlanmış yumurta
1sb yeşilçay
şekersiz çay

Ve aleyküm selam...

kahvaltın güzel ama az değilmi..:44:

ohh mis olmuştur...seviyorum temizliğin kokusunu yaa...ee misafir menün ne asuman ablacım...bugünlerde iştahım tavanda:26:ama yemiyorum hatta bugün ayran detoksuna başladım...ama tartım bi garip saçmalamaya başladı atasım var...

üzülme canım benim....
eşiminde artık çocuğu çok istediğini görünce bende bi garip olup üzülüyorum, bende istiyorum ama elden gelenim yok şuan için((
yani aynı dert bende de mevcut.
amaaan bu dünya sabır dünyası, elden geldikçe takmamaya çalışmak en akıllıcası bu hayatta hep....

evet en iyisi oturup tesbih çekmek:))))
şaka bi yana kolay gelsin ablam.....
bende geçen haftalarda griple uğraşınca evi hep üstün körü temizledim, beni iyi bir temizle artık diye bağırıyo benimde evde bana artık....
banada kolay gelsin

bende seni öpüyorum, kendine iyi bak... görüşürüz canım

Ve aleyküm selam...

kahvaltın güzel ama az değilmi..:44:

evet aslında az canım, canım pek bişey yemek istemedi ondan:)
kızınada çok geçmiş olsun canımcım.

Hic sorun olmadimi hamileliklerinde
nerede oturuyorsunuz ailem burhaniyedede edremite yerlesmeyi dusunuorum
gecmis olsun

oglusunada gecmis olsun

meyra kilo verelim kocalarimizi mutlu edelim

İyi akşamlar hatun kişiler..

Benim bugün yedinci günüm karatay da ve hiç ekmek yemedim. korktuğum gibi olmadı..Hoşuma gidiyor hatta doyana kadar yemek kaşık hesabı yapmamak...
Umarım hevesim yok olmaz menümü diğer tarafta paylaşıyordum yorumlar eleştiriler ve alışma süreci için artık burayada yazmak istiyorum...

Bugün yediklerim,

Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
az peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yeşillik ve turp

Ara,
1 kahve 1 lokum.. bu olmadı ama bebek lokumuydu herkes alınca yeyince ben de dayanamadım..

Akşam,
1 kase mercimek çorba
1 tabak menemen
salata
3 acı biber turşusu

Dün leslie1 yapmıştım 20 dk. olan.. bakalım bugün leslie2 yapmayı planlıyorum ayağım zorlanmazsa 30 dakikalık olanı yapacağım...

Son düzenleme:
nursena sorma canım hiç bitmiyor sağolasın...

bugün drdaydık özel dr tabii başka ..meğer yavrumun her yeri tıkalıymış balgamdan dolayı geniz akıntısı varmış iyikide götürmüşüz dra daha çekicektik yoksa antibiyotiğe başladık ..nefes alamadığı içinde uyuymıyormuş...

eline sağlık ablacım:)
maşaallah
perşembe kim gelcekki?:44:
eski komşularım gelecek canım inşallah
temizlik gibisi yok tabii canım bu ara demir eksikliğinden dolayı çabuk yoruluyorum fazla bişey yapamadım ama hiç yoktan iyi tabii
menü için var aklımda bişeyler de daha tam net değil nasip artık
maşallah canım güzel gidiyorsun çok mutlu oluyorum ben
spor için de dikkat et fazla zorlama kendini canım

geçmiş olsun kuzucuğa inşallah ilaçlar çabucak rahatlatır

bir hafta içinde diyet yapmadan 105 den 102 i ye düştüm üçretli öğretmenlik ve dershaneye başladım ayni anda sonuç bir haftada üç kilo süper yaa yemek değil demek ki kilo almamı sağlayan hareketsiz şimdi hareket çok yediklerime de dikkat ediyorum kilo vermek istiyorummmmmmmmmmmm hem de çok

meyra kilo verelim kocalarimizi mutlu edelim

aynen:)
:13:

maşaallah maşaallah....

tekrar geçmiş olsun canım.

eski komşularım gelecek canım inşallah

ne güzel:)
geçmişi yad etmek güzel oluyo.

hoşgeldin...azmin daim olsun....

yenacım çok başarılı gidiyosun tebrik ederim canım....ama lesli ayağını zorlamıyomu bi süre çok zorlamadan yapsan...

bu arada bir haftadır bende hiç ekmek yemedim...çok iştahlıyım ama zorda olsa tutuyorum kendimi kaçamak falan yapmamak için...pazar günü kızımın doğum günü var henüz bendemi yoksa annemdemi toplancaz karar vermedik ama güzel mamalar yapcaz ogünüde az hasarla kurtarırsam süper olucak...

kızlar ben geldim misafirleri geçirdik bugün
şimdi ev bomboş sessiz geliyor
biraz geçmişe bakınıp gelirim çok koptum bu aralar sayfadan

eşyaları güle güle kullansınlar canım. bende katılıyorum keşke uyuyup uyanınca ev tertemiz olsa

misafirler gerçekten terbiyesizlik yapmışlar bugün gelmişler mi bari?
inşallah bizimde alışverişte üzerimize cuk oturacak kıyafetler alacağımız günler gelecek
inşallah bende kızımın bize hizmet ettiği günleri görürüz

azmin daim olsun canım burada hepberaber vercez inşallah kilocuklarımızı

önce moralini yüksek tut kilolar verilir relax ol

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlar

Hayriyeciğim başınız sağolsun Mekanı cennet olur inşallah

ellerine saglik :) benim evde temizlenmesi lazim
bu hafta sonu yapamadim... artik haftaya hafta sonu dip köse temizlerim

sagol canim...

ooo ayran detoksu demek bravo!!! :)

Bebek isteyen arkadaslarim canlarim!!! Kafaniza takip stress yaparsaniz hic olmaz allah korusun!! O yuzden takmayin kafaniza... akisina birakin...

Helal olsun canim masallah bu sefer bayagi istikrarli goruyorum seni canimcim!!!
ben birde her gun 3haftada 1beden incelten 10 hareketi yapiyorum videoyu bulursam tekrar paylasayim isterseniz kizlarrrr daha dun basladim gerci

Gecmis olsun canim!! Insallah antibiyotik sayesinde bir kac gunde hic birseyi kalmaz canim!!!

Hosgeldin!!! Azmin daim olur insallah!!!

Simdiden kizinin yas gunu kutlu olsun canim!!!
Insallah o gunu fazla abartmadan atlatirsin... ama o gunu haftanin kacamagi olarakta sayabilirsin canim

merhaba hanımlar daha doğrusu iyi geceler bir kaçamak fırsat bulunca bir bakayım dedim iyisiniz dimi bu gün küçük kızımın aylık dr kontrolü vardı tıp fakültesinde gelişim geriliği vardı aylık pedişur diye bir süt içiyorduk 6 aylıkdı başaldığımızda bu gün yine gittim muayene olduk ve dr artık gelmenize gerek yok arayı kapatmış dedi ay nasıl sevindiğimi anlatamam sizinlede paylaşmak istedim sevincimi ......

asumanzeynep
yanlış anlamazsan sana tam bizlik salata tarifi versem dene istersen çok müthiş birşey ben geçen yapmıştım sadece bu salatayı yediler desem yalan değil malzemeyi sen dengelersin olurmu canım
yarım kilo ıspanak

5-6 dal yeşil soğan
1 nar
malzemeyi ince ince doğra narı temizleyip suyunu süz hepsini birleştir sosunu servis yapacağın zaman döküp servis et sos malzemesi umarım beğenirsin sosu için-zeytinyağ limon suyu nar ekşisi unttum yazmayı 1 çay bardağı ıslatılıp şişirilmiş ince bulgur kolay gelsin ....

Son düzenleme:
Gözünüz aydın çok sevindim maşallah kızına

Teşekkür ederim canım deneyeceğim inşallah

coook sevindim canim senin icin!!!

sagol canim...

ooo ayran detoksu demek bravo!!! :)

Simdiden kizinin yas gunu kutlu olsun canim!!!
Insallah o gunu fazla abartmadan atlatirsin... ama o gunu haftanin kacamagi olarakta sayabilirsin canim

sağol canım...

he ya ayran detoksu ama sevgili kocam bu akşam bikaç paket bisküvi alıp gelmiş ısrarla sende ye deyip durudu hemde saat onn bende inatla yemedimm afferim bana demiii...ama kokusu sayesinde içimden bi kaç gram yağ eridi sanırsam...

haklısın haftanın kaçamağı gibi olcak ama abartmadan üstesinden gelicem inşallah...

çok sevindim canım...gözünüz aydınn...

gözünüz aydın canım inşallah bundan sonra sorun yaşamadan gelişimi ve büyümesi devam eder

aynen:)
:13:

maşaallah maşaallah....

tekrar geçmiş olsun canım.

ne güzel:)
geçmişi yad etmek güzel oluyo.

çokkk teşekkürler hanımlar rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınav etmesin zor iş yaa
çok teşekkürler kızlar inşallah antibiyotikle çabuk düzeliriz gerçi bir aylık bir tedavi verdi drumuz...

fazey gözünüzaydın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…