Gecmis olsun canim ufakliga... insalalh doktora gitmene gerek kalmaz...
benim kizda hastaydi hafta sonu... bugun daha fazla oksuruyor diye goturmedim krese...
ah canim allah yardimcin olsun... bir halledemedin islerini canim ya kiyamam...
Hosgeldin canim
selamün aleyküm.....
herkese iyi haftalar olsun inşaallah bu hafta.....
bugünki kahvaltım
1hurma
1sb süt
2haşlanmış yumurta
1sb yeşilçay
şekersiz çay
Hayırlı günler
Sabah eşim toplantısı olduğu için erken gitti ben biraz daha uyudum sonra işe giriştim salonun balkon cam perde hallettim büyük kızın odasını süpürdüm sildim camı kaldı ama yemeğe giriştim çünkü 3 den sonra ev halkı aç bir halde patır patır dökülüyor çünkü az önce yemeğimizi yedik çayımı da demledim
Çay faslından sonra enerjim gelirse biraz daha çalışırım
Perşembe misafirim kesinleşti sayılır
herkese merhaba kizlar malum bnm gunler yogun gecio ve uyku duzenim yeme duzenim darmadaginik oldu nasil toparlarim bilmiorum ocakdan beri cok duzensiz diyet ve spor yapiorum ayda2 versem simdiye4 kilo gitmesi gerekiyordu esimde cocuk istedigini soyleyince daha bi strese girdimMuutsuzummmm
hayırlı geceler kızlar.
benim bugün misafirim geldi şimdi yolcu ettim.
iyi bir temizlik yapaım diye düşünüp yatak odasındaki dolapları döktüm.dolabı temizleyip, kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim. örtülerin bir kısmını ütüledim yerleştirdim. misafir geldi ve diğer dolaplara hiç başlamadan bırakıp mutfağa geçtim. akşam yemeği hazırladım. tülleri makinaya atmıştım onları taktım. çay, kahve ikram derken başka işe bakamadım. sabah erken kalkar devam ederim diyordum şimdi kardeşim aradı. gelinin dişi ağrıyormuş sabah burdan arabaya pindireyim sen orda karşıla dişciye gidin dedi :44: benim işler yine sekteye uğradı. salı bebeğin akikasını kestiricez onunla uğraşırım, çarşamba bebeği dr. a götürcez. ben işleri ne zaman yapıcam bilmiyorum
öylede eşeledimki hemen toparlanacak gibi değil. yardımcı alsam benim dolaplarımın içini yapamazkien iyisi oturup tesbih çekeyim
esselamun aleykum
hayırlı haftelar kızlar herkez iyidir umarım biz gece geldik ankaradan son görevimizi yaptık ve döndük rabbim kiseyi bırbırıne kırgın ayırmasın bu dunyadan geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çok yorgunum başsalıgı mesajlarınıza çok teşekkur ederim annemlerde bugun dönecekler onlarada yemek falan hazırlamam lazım simdilik kaçıyorum hepinizi öpüyorum
Ve aleyküm selam...
kahvaltın güzel ama az değilmi..:44:
Hic sorun olmadimi hamileliklerindegünaydın herkeze...biz daha iyileşemedik, bugün 1 saat uzaklıkta edremite özel dra gideceğiz 4 te randevumuz bişey yemediği için bezleride kuru çıkıyor çiş yapmıyor inşallah hepsi diştendir ....
alıntı yapamadım çocuğu olmayan arkadaşlar için daha önce burada çok kez yazdım .benimde ilk kızım 12 sene sonra geldi olmuyordu çocuğum banada kilodan diyorlardı nasıl üzülüyordum her yediğim kaçakta psikolojikman dahada yiyordum 135lerden 112ye düştüm zar zorda olsa ama yinede iki tüp bebekte negatifti ve daha sonra ben spora yazıldım çocuğum olmayacak artık kafatamn attım ...ve 112 kiloda hamile kaldım ,şu anda 4.5 yaşında mucizem ve çocuğum olmuyor diye korunmuyorduk 124 kiloda diğer kızıma hamile kaldım şimdi 10 aylık tabii kilo vermeye devam edin ama benim gibi kendinizi çok üzmeyin ne gatif etki yapıyıor..allah herkeze versin bn çok acılar çektim umudunuzu kaybetmeyin...
selammm kizlar nasilsiniz ? ben pek iyi degilim butun gece oglusumla ugrastim.On aylik bebek disleri mi cikiyor neler oluyor anlamadim butun gece agladi durdu.Sabah uyaninca da burnu akiyordu.dun cok gezdik usutmustur ama ilkbahar havasi var burda, su anda 17 derece.
her neyse uykusuz ise geldim gozlerim kapaniyor istahim sifir bugun hicbisey yemedim desem dogrudur.hic ac degilim isten sonra da arkadasimin bir kutlamasina restorana gidiyoruz.dieti bnozmak istemiyorum herhalde salata falan yerim.
dunku menuinanilmaz gibi degil hatirlamiyorum )
bir dilim ekmek peynir zeytin kahve
bir dilim ekmek,elbasan tava yemegi,salata ve biraz da patlicanli yemekten yedim
diet bar ve kahve
üzülme canım benim....
eşiminde artık çocuğu çok istediğini görünce bende bi garip olup üzülüyorum, bende istiyorum ama elden gelenim yok şuan için((
yani aynı dert bende de mevcut.
amaaan bu dünya sabır dünyası, elden geldikçe takmamaya çalışmak en akıllıcası bu hayatta hep....
evet en iyisi oturup tesbih çekmek:))))
şaka bi yana kolay gelsin ablam.....
bende geçen haftalarda griple uğraşınca evi hep üstün körü temizledim, beni iyi bir temizle artık diye bağırıyo benimde evde bana artık....
banada kolay gelsin
bende seni öpüyorum, kendine iyi bak... görüşürüz canım
evet aslında az canım, canım pek bişey yemek istemedi ondan:)
kızınada çok geçmiş olsun canımcım.
nursena sorma canım hiç bitmiyor sağolasın...Hic sorun olmadimi hamileliklerinde
nerede oturuyorsunuz ailem burhaniyedede edremite yerlesmeyi dusunuorum
gecmis olsun
oglusunada gecmis olsun
meyra kilo verelim kocalarimizi mutlu edelim[/QU
hiç sorun olmadı ..ayvalıkta oturuyoruz biz Burhaniye yarım saat bize ..hayırlı olsun inşallah allah size ve bütün isteyenlere versin....
UOTE=nursena;34056303]derin geçmiş olsun yavrucuna
dişiydi gazıydı bebekken bitmiyooo
yolcu eksikleride bitmiyo kiii bizim genelde kırılıyo taşınmaktan eee 9. evim bura 10 yıllık evliyiz
gönül neler istiyoda birinin borcunu öderken öbürü kırılıyo:))
emekliiğe inşallah
adım sayarla zayıflamaya devam ediyorumm günde 10000 adım garanti yapıyorumm oda orta aktif yaşam tarzuna denk geliyomuş daha fazlasını yapmak için uğraşıcam
diyet şuana kadar iyii
sabahtan tamizlik yaptımm
yemek yedik kzı okula yürüyerek burakıp geldim o bisikletle gitti yanımda
az dinlendim 2 gibi parka gidicem kızla artık 4 de kadar oynasınlar belki saçlaını kestiririm cadılarım miniğin saçlar uzadı devamlı toplatıyoo hem sıklaşır hem gürleşşinn
sonra gene iş banyoları falan olur sanırım:))
yemekte yok akşama
akşam olsada uyusammmmmm:44::44::44::44:
eski komşularım gelecek canım inşallaheline sağlık ablacım:)
maşaallah
perşembe kim gelcekki?:44:
temizlik gibisi yok tabii canım bu ara demir eksikliğinden dolayı çabuk yoruluyorum fazla bişey yapamadım ama hiç yoktan iyi tabiisağol canım sizede geçmiş olsun....
Ve aleyküm selam...
kahvaltın güzel ama az değilmi..:44:
ohh mis olmuştur...seviyorum temizliğin kokusunu yaa...ee misafir menün ne asuman ablacım...bugünlerde iştahım tavanda:26:ama yemiyorum hatta bugün ayran detoksuna başladım... ama tartım bi garip saçmalamaya başladı atasım var...
maşallah canım güzel gidiyorsun çok mutlu oluyorum benİyi akşamlar hatun kişiler..
Benim bugün yedinci günüm karatay da ve hiç ekmek yemedim. korktuğum gibi olmadı..Hoşuma gidiyor hatta doyana kadar yemek kaşık hesabı yapmamak...
Umarım hevesim yok olmaz menümü diğer tarafta paylaşıyordum yorumlar eleştiriler ve alışma süreci için artık burayada yazmak istiyorum...
Bugün yediklerim,
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
az peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yeşillik ve turp
Ara,
1 kahve 1 lokum.. bu olmadı ama bebek lokumuydu herkes alınca yeyince ben de dayanamadım..
Akşam,
1 kase mercimek çorba
1 tabak menemen
salata
3 acı biber turşusu
Dün leslie1 yapmıştım 20 dk. olan.. bakalım bugün leslie2 yapmayı planlıyorum ayağım zorlanmazsa 30 dakikalık olanı yapacağım...
nursena sorma canım hiç bitmiyor sağolasın...
bugün drdaydık özel dr tabii başka ..meğer yavrumun her yeri tıkalıymış balgamdan dolayı geniz akıntısı varmış iyikide götürmüşüz dra daha çekicektik yoksa antibiyotiğe başladık ..nefes alamadığı içinde uyuymıyormuş...
meyra kilo verelim kocalarimizi mutlu edelim
İyi akşamlar hatun kişiler..
Benim bugün yedinci günüm karatay da ve hiç ekmek yemedim. korktuğum gibi olmadı..Hoşuma gidiyor hatta doyana kadar yemek kaşık hesabı yapmamak...
Umarım hevesim yok olmaz menümü diğer tarafta paylaşıyordum yorumlar eleştiriler ve alışma süreci için artık burayada yazmak istiyorum...
Bugün yediklerim,
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
az peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yeşillik ve turp
Ara,
1 kahve 1 lokum.. bu olmadı ama bebek lokumuydu herkes alınca yeyince ben de dayanamadım..
Akşam,
1 kase mercimek çorba
1 tabak menemen
salata
3 acı biber turşusu
Dün leslie1 yapmıştım 20 dk. olan.. bakalım bugün leslie2 yapmayı planlıyorum ayağım zorlanmazsa 30 dakikalık olanı yapacağım...
bugün drdaydık özel dr tabii başka ..meğer yavrumun her yeri tıkalıymış balgamdan dolayı geniz akıntısı varmış iyikide götürmüşüz dra daha çekicektik yoksa antibiyotiğe başladık ..nefes alamadığı içinde uyuymıyormuş...
eski komşularım gelecek canım inşallah
bir hafta içinde diyet yapmadan 105 den 102 i ye düştüm üçretli öğretmenlik ve dershaneye başladım ayni anda sonuç bir haftada üç kilo süper yaa yemek değil demek ki kilo almamı sağlayan hareketsiz şimdi hareket çok yediklerime de dikkat ediyorum kilo vermek istiyorummmmmmmmmmmm hem de çok
Bugün yediklerim,
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
az peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yeşillik ve turp
Ara,
Akşam,
1 kase mercimek çorba
1 tabak menemen
salata
3 acı biber turşusu
eşyaları güle güle kullansınlar canım. bende katılıyorum keşke uyuyup uyanınca ev tertemiz olsaoyyy oyyy şu saate kadar totoşum yer görmedi adım sayar 15 000 dedi
öldümm güya ev temizleyim dedim kocam geldi hadi kıza çalışma masası bakalım dedi 1 de bi çıktım evden mağzalar falan dolandık aslında eşim tüm takım istiyodu taşınıyoruz gerek yok şimdilik idare ettikleri gardolabı var sedece çalışma masası bide şifonyer aldım kıza nasıl güzel modeller varda sabit ev lazımm aklımız kaldı kızım çok sevindi sandalyesi falan aldık
ürünler gelene kadar alışverişe gittik markette aradılar geldik diye koştur koştur eve geldik yerini ayarla yerleştir yemek yedik tabi dışardan söyledi eşim yemek yetiştiremeyince yemek sonrası kalan alışverişimi yaptım bir iki ihtiyaç vardı yediğimde erimiştirr sanırımm şimdide ıhlamur kaynattım içicem limonlu limonluu
anamm ev gene kaldı asuuuuuuuuuuuuuu uyusak uyanınca temizlenmiş olsa keşkeee
misafirler gerçekten terbiyesizlik yapmışlar bugün gelmişler mi bari?
selamun aleyküm güzeller
ben yine bu saatte ancak girebildim eve
geçmişe bir göz attım hepsini okuyamadım. okuduklarımdan alıntı yaptım bir selam vereyim tekrar dönücem geçmişe.
bugün biraz canım sıkıldı. insanların düşüncesizliğine kızdım
yeğenim misafir gelicek dedi. akrabalar haber vermişler gelicez diye. lohusa kız. bebek hasta yeni çıktı hastahaneden haberli geliyorlar. sabah namazı kalktım kuru dolma yaptım. bir sürü hazırlık. yeğenimde tatlı yapmış. gittim kalan hazırlıkları tamamladık. kv. si geldi. oda sarma yapmış. bekle bekle gelen giden olmadı. başka haberli olmayan misafir geldi. çayı demledik haberlilerin gelmesini bekliyoruz.gelmedi. ''bir telefon et çayı demledik sizi bekliyoruz de'' dedim. yeğenim telefon etti. bir tanesinin bebeği rahatsızlanmış pazartesi gideriz diye karar almışlar. diğerleride başka yerlere gitmişler.zahmet edip bize haber veren olmamış
onca hazırlık yapıldı. iyikide başka misafir geldi.bende kızdım. '' pazartesi hiçbir şey yapmıyorsun. lohusa şerbeti, kurabiye , çukulata ikram et yeter '' dedim.
insan bir haber vermezmi.
ben pazartesi gidemem artık. biraz temizlik yapmam lazım. haftaya mevlit var. köyden, inegölden gelenlere yemek vericez. yemeği bizim evde vericez. benim toparlanmam lazım. bir süredir evi ihmal ettim.
fatmacım bırak düşsün üzerimizden buda güzel bir duygubenim biraz kendime güvenim geldi büyük beden aramadım arkadaşımın oğlunun kapalı çarşıda giyim mağazası var hiç alışveriş yapamıyordum. dün gittim.mevlitte giymek için birşeyler alıcam ama sonrada herzaman giyebileceğim birşeyler olsun dedim. abla çok güzel bir etek modelim var sanada çok yakışır üzerinede bir triko veririm hem şık olur hem herzaman kullanırsın dedi. ilk çıkarttığı etekde trikoda oldu üzerime çok güzel bir duyguymuş bu
asucum alıştır bence
bizim kızlarda geldiklerinde kahvaltı hazırlarken çağırdım yanıma. gelin bana yardım edin dedim. dolaptan bir iki tabak koydular masaya gerisini ben yaptım. eşim masaya oturunca '' ay dedesi bugün sofra bir başka güzel değilmi '' dedim.eşimde anladı. evveet bir farklılık var sanki dedi. bencede var çünkü kızlarım hazırladı dedim çok hoşlarına gitti. birazda süslemeyi gösterdim. son geldiklerinde ikiside erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamışlar salatalıkların, domateslerin canı çıkmıştı biraz ama olsun heveslenmişler. bende artık ay kızlarım büyümüşte bize kahvaltı hazırlamış falan dedim çok sevindiler. çokta iştahlı yediler.
Merhaba arkadaşlar bende 99 kiloyla bugün diyete başladım.bu sefer çok kararlıyım ve litfen sizlerde bana destek olun.17 aylık evliyim ve çocuğum olmuyo doktorum bi sorunum olmadığını söylesede ben kilolarımla ilgisi olduğunu düşünüyorum.çok sıkıldım artık bu kilolardan ve kurtulmak istiyorum.Bismillah deyip sabah başladım.inşallah başarırım.
önce moralini yüksek tut kilolar verilir relax olmerhaba arkadaslar, buyuk bir azimle basladigim diyetimde su an hayal kirikliklarima devam ediyor bulunuyorum.. en son bir kac hafta once 92.8-e inmisdim ama su anda 95.4-e geri donmus bulunuyorumyine her gun kendimi kandiriyorum bugun de yiyeyim yarin baslarim diye diye kac hafta oldu.. lutfen bi motive edin yardim eli uzatin bu sefer de vazgecersem bir daha hic baslayamam..
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarnursena sorma canım hiç bitmiyor sağolasın...
Hayırlı günler
Sabah eşim toplantısı olduğu için erken gitti ben biraz daha uyudum sonra işe giriştim salonun balkon cam perde hallettim büyük kızın odasını süpürdüm sildim camı kaldı ama yemeğe giriştim çünkü 3 den sonra ev halkı aç bir halde patır patır dökülüyor çünkü az önce yemeğimizi yedik çayımı da demledim
Çay faslından sonra enerjim gelirse biraz daha çalışırım
Perşembe misafirim kesinleşti sayılır
sağol canım sizede geçmiş olsun....
ohh mis olmuştur...seviyorum temizliğin kokusunu yaa...ee misafir menün ne asuman ablacım...bugünlerde iştahım tavanda:26:ama yemiyorum hatta bugün ayran detoksuna başladım... ama tartım bi garip saçmalamaya başladı atasım var...
üzülme canım benim....
eşiminde artık çocuğu çok istediğini görünce bende bi garip olup üzülüyorum, bende istiyorum ama elden gelenim yok şuan için((
yani aynı dert bende de mevcut.
amaaan bu dünya sabır dünyası, elden geldikçe takmamaya çalışmak en akıllıcası bu hayatta hep....
Bugün yediklerim,
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
az peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yeşillik ve turp
Ara,
Akşam,
1 kase mercimek çorba
1 tabak menemen
salata
3 acı biber turşusu
nursena sorma canım hiç bitmiyor sağolasın...
bir hafta içinde diyet yapmadan 105 den 102 i ye düştüm üçretli öğretmenlik ve dershaneye başladım ayni anda sonuç bir haftada üç kilo süper yaa yemek değil demek ki kilo almamı sağlayan hareketsiz şimdi hareket çok yediklerime de dikkat ediyorum kilo vermek istiyorummmmmmmmmmmm hem de çok
yenacım çok başarılı gidiyosun tebrik ederim canım....ama lesli ayağını zorlamıyomu bi süre çok zorlamadan yapsan...
bu arada bir haftadır bende hiç ekmek yemedim...çok iştahlıyım ama zorda olsa tutuyorum kendimi kaçamak falan yapmamak için...pazar günü kızımın doğum günü var henüz bendemi yoksa annemdemi toplancaz karar vermedik ama güzel mamalar yapcaz ogünüde az hasarla kurtarırsam süper olucak...
Gözünüz aydın çok sevindim maşallah kızınamerhaba hanımlar daha doğrusu iyi geceler bir kaçamak fırsat bulunca bir bakayım dedim iyisiniz dimi bu gün küçük kızımın aylık dr kontrolü vardı tıp fakültesinde gelişim geriliği vardı aylık pedişur diye bir süt içiyorduk 6 aylıkdı başaldığımızda bu gün yine gittim muayene olduk ve dr artık gelmenize gerek yok arayı kapatmış dedi ay nasıl sevindiğimi anlatamam sizinlede paylaşmak istedim sevincimi ......
asumanzeynep
yanlış anlamazsan sana tam bizlik salata tarifi versem dene istersen çok müthiş birşey ben geçen yapmıştım sadece bu salatayı yediler desem yalan değil malzemeyi sen dengelersin olurmu canım
yarım kilo ıspanak
5-6 dal yeşil soğan
1 nar
malzemeyi ince ince doğra narı temizleyip suyunu süz hepsini birleştir sosunu servis yapacağın zaman döküp servis et sos malzemesi umarım beğenirsin sosu için-zeytinyağ limon suyu nar ekşisi
merhaba hanımlar daha doğrusu iyi geceler bir kaçamak fırsat bulunca bir bakayım dedim iyisiniz dimi bu gün küçük kızımın aylık dr kontrolü vardı tıp fakültesinde gelişim geriliği vardı aylık pedişur diye bir süt içiyorduk 6 aylıkdı başaldığımızda bu gün yine gittim muayene olduk ve dr artık gelmenize gerek yok arayı kapatmış dedi ay nasıl sevindiğimi anlatamam sizinlede paylaşmak istedim sevincimi ......
sagol canim...
ooo ayran detoksu demek bravo!!! :)
Simdiden kizinin yas gunu kutlu olsun canim!!!
Insallah o gunu fazla abartmadan atlatirsin... ama o gunu haftanin kacamagi olarakta sayabilirsin canim
merhaba hanımlar daha doğrusu iyi geceler bir kaçamak fırsat bulunca bir bakayım dedim iyisiniz dimi bu gün küçük kızımın aylık dr kontrolü vardı tıp fakültesinde gelişim geriliği vardı aylık pedişur diye bir süt içiyorduk 6 aylıkdı başaldığımızda bu gün yine gittim muayene olduk ve dr artık gelmenize gerek yok arayı kapatmış dedi ay nasıl sevindiğimi anlatamam sizinlede paylaşmak istedim sevincimi ......
eski komşularım gelecek canım inşallah
temizlik gibisi yok tabii canım bu ara demir eksikliğinden dolayı çabuk yoruluyorum fazla bişey yapamadım ama hiç yoktan iyi tabii
menü için var aklımda bişeyler de daha tam net değil nasip artık
maşallah canım güzel gidiyorsun çok mutlu oluyorum ben
spor için de dikkat et fazla zorlama kendini canım
geçmiş olsun kuzucuğa inşallah ilaçlar çabucak rahatlatır
aynen:)
:13:
maşaallah maşaallah....
tekrar geçmiş olsun canım.
ne güzel:)
geçmişi yad etmek güzel oluyo.
eşyaları güle güle kullansınlar canım. bende katılıyorum keşke uyuyup uyanınca ev tertemiz olsa
misafirler gerçekten terbiyesizlik yapmışlar bugün gelmişler mi bari?
inşallah bizimde alışverişte üzerimize cuk oturacak kıyafetler alacağımız günler gelecek
inşallah bende kızımın bize hizmet ettiği günleri görürüz
azmin daim olsun canım burada hepberaber vercez inşallah kilocuklarımızı
önce moralini yüksek tut kilolar verilir relax ol
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlar
Hayriyeciğim başınız sağolsun Mekanı cennet olur inşallah
ellerine saglik :) benim evde temizlenmesi lazim
bu hafta sonu yapamadim... artik haftaya hafta sonu dip köse temizlerim
sagol canim...
ooo ayran detoksu demek bravo!!! :)
Bebek isteyen arkadaslarim canlarim!!! Kafaniza takip stress yaparsaniz hic olmaz allah korusun!! O yuzden takmayin kafaniza... akisina birakin...
Helal olsun canimmasallah bu sefer bayagi istikrarli goruyorum seni canimcim!!!
ben birde her gun 3haftada 1beden incelten 10 hareketi yapiyorum videoyu bulursam tekrar paylasayim isterseniz kizlarrrr daha dun basladim gerci
Gecmis olsun canim!! Insallah antibiyotik sayesinde bir kac gunde hic birseyi kalmaz canim!!!
Hosgeldin!!! Azmin daim olur insallah!!!
Simdiden kizinin yas gunu kutlu olsun canim!!!
Insallah o gunu fazla abartmadan atlatirsin... ama o gunu haftanin kacamagi olarakta sayabilirsin canim
çok teşekkürler kızlar inşallah antibiyotikle çabuk düzeliriz gerçi bir aylık bir tedavi verdi drumuz...çokkk teşekkürler hanımlar rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınav etmesin zor iş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?