Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldim cnm

Dogru yoldasin o zmn sabir sabir sabir baska elden bisey gelmio
gokcecim ya bu erkekler nie bole anlamiorum insani sogutuolar walla konus seni cok kirdigini fark ederse oda yaptigina uzulur
bgn radikal kararlar aldim yarindan itibaren menu paylasimlarimla bndeki degisiklikleri fark eedeceksiniz
bi aksilik olmazsa biz yrn hasibegle bulusucaz izmirde olanlar davetlidir🎈👍😄
Bu arada bnde kabizlik problemi yasarim yesil yaprakli sebze kahve aci biber bnm bagirsaklarimi calistirir birde yesil cay(cok sik icmedigimden) bilginize denemesi bedava
herkese ii geceler

fayda etmez ki... amannn bilgisayarina asla dokunmam... zaten yari bozuk gibi... simdi ben kapatip ondan sonrada zor acilirsa vay halime...
suan oyun oynamiyor, efkarli efkarli muzik dinliyor... dedim kalbimi kirdin falan diye ne dese begenirsin, sen bir gul beklerken sevgililer gununde ben sana 3tane aldim demezmi... ayyy iyice cildirdim!!! Dedimki ben essaz yuzuktur altin bileziktir kolyedir falan beklerim aslinda! ama maddi durum iyi olmadigindan sakiza bile razi olurdum dedim... bir dahada bisi demedi... efkarli efkarli muzik dinliyor... amannnn ne hali varsa gorsun... cay demlemiycektim ona, az once koydum birazdan götürürüm ona.

yaaaa cok kirdigini fark etmez bence... yada fark etse bile belli etmez...

oooo hasibeg le buluscaksiniz demek!!! hayirli olsun bakalim canlarrrr bol sohbetler size o zaman :)

Benim oğlum 22
büyük kızım 12
sürprizim 4
40 yaşında doğum yaptım benimkiler bu kadar sizin kaç çocuğunuz var

Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin canım...
Benim haziran da 16 yaşın da olacak kızım...10 martta 6 yaşın da olacak oğlum var teyzesi..
27 ve 37 yaşım da doğurdum..belli olmaz belki 47-57 falan doğururum..

Sözümü geri alıyorum tatlım istediğin kadar çekiştirebilirsin..
Çok üzüldüm senin adına şuan..
Umarım hatasını anlar..

OĞlum nar çok sever..Bugün akşam üzeri koca bir kase nar ayıkladım tatlı kaşığıyla çizgifilm eşliğin de yemeye başladı..
sonra kapı çaldı oğlumun arkadaşı komşumuzun oğlu geldi ..Bunlar oyun oynamaya başladılar ben de mutfaktayım ''ömer diyor ki,barış annen izin verirse ben de nar yiyebilirmiyim..''oğlum da diyor ki ama çabuk biter bana kalmaz o zaman..
Bir kaşık alıp yanlarına gittim birlikte yeyin paylaşın bitince size tekrar getiririm dedim..
Neyse nar bitti oğlum mutfağa getirip bıraktı kaseyi içeri girince diyor ki'' ömer hadi eve git artık akşam oldu annem bana nar ayıklayacak yine..''

Son düzenleme:

sagol canim sözünü geri aldigin icin! Hak etti cunku!
vallahi hatasini anlasa bile bugun ozur dilemez yarinda ozur diliyorum demez... mesela ortaligi toplar, yada yemegi hazirlar... yada hic bisi yapmaz

hahahah ayyyy supermis senin oglun vallahi!!! Akil kupu akil kupu!!!!

Belki çok çabuk anlar hatasını ve gönlünü yeniden kazanır..
Öfkesini kontrol edemiyor değilmi.? az bişey bende de var o..

Sorma oğlumun söylediğini hala gülüyorum hatırlayınca )

Gökçeciğim daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum...Kızın iki dili biliyormu.? ev de türkçemi konuşuyorsunuz onunla.?

Dün akşam bir ara topikte 49 ziyaretçi var dı, çok şaşırmıştım..)

Asuuuu nasıl geçti gezmen.? neler yidin

Yemek deyince ayyy ben artık ıspanak neyin pişirmeyeceğim, tiksindim yaw.. o kadar çok ıspanak pişirmişim ki artık göresimiz yok.
Bir tek fazey'in tarifini yapmayı düşünüyorum onun için alabilirim..

iyi akşamlar
yenacım yedim işte Allah ne verdiyse en çok da sarma yedim :)
barış da çok tatlı maşallah ya nar sevgisine bayıldım
ben de ıspanak aldım ama nar almadım salatayı yapmayı düşünüyorum ben de

ya öfkesini kontrol edemiyor evet ama bugunku öfkelencek birsey yoktuki ortada,..
demin cayi demleyip bir bardak cay götürdüm ben cay istemiyorum diye trip atiyor bana ya... sanirsin ki ben herifim o kari ya...

Evet canim kizim turkceyide fransizcayida ana dili gibi biliyor, birde almancayida cat pat biliyor :)
evde turkce konusuyoruz, nede olsa kreste fransizca ve almanca konusuyor...

hadi canim 49kisi mi vardi topikte ohaaaa

hayırlı geceler kızlar
ben yine ancak gelebildim.
gökcecim eşinin tavrına üzüldüm canım. sende alttan alma fazlada üzerine gitme o umursamıyorsa sende akışına bırak kendini kahretme
çok teşekkürler canım

ve aleyküm selam meyracım.
bende birileri gelince yada biryerlere gidince şişiyorum. ama sanrım su içmeyi ihmal ettiğimden oluyor.

bak şu şerbetli paşaya

hayırlı geceler kızlar
ben yine ancak gelebildim.
gökcecim eşinin tavrına üzüldüm canım. sende alttan alma fazlada üzerine gitme o umursamıyorsa sende akışına bırak kendini kahretme

hayirli geceler
aynen canim cok haklisin... bir kac gun pek ilgilenmiycem onla bakalim ne olcak... en fazla cayini ve yemegini pisiririm cayinida kendisi koysun ben hic koyamam yani...

ya az once dedim farkindasin demi yaptiginin yanlis oldugunu diyorum, ne yaptimki ben diyor ya
neyse yaaa sallayim gitsin...

sıkma canını canım şimdiye kadar anlamadıysa bundan sonrada anlaması zor. sen kendini üzdüğünle kalırsın

Hosbulduk sevgili hasibeG ...

Yena oglunun tavrina cok güldüm ama bir öğretmen olarak onerim biz degerlerini kaybetmeye baslayan bir milletiz ve bu emperyalist dunyada yedigini paylasan, buyugune saygılı kotu davranisa hoşgörülü yaklasan o kadar az insan kaldi ki.biliyorsun ben anasinifi ogretmeni yim bu yil paylasmayi bilmeyen o kadar cok ogrencim var ki.o yuzden aylik milli egitiminde resim siir kompozisyon vs.konularinda yarislarla destekledigi bir DEGERLER EĞİTİMİ PROJESI yapiyoruz midyatta.cocuklarimiz 2+2 yi ogrenirken biz ebeynler olarak onlara degerlerimizi kaxandirmaya calismaliyiz.sakin beni yanlis anlama sen bunlari yapmiyorsun ya da cocugun boyle biri diye yazmadim bunlari.cocuklarinla ne kadar ilgili oldugunu ve kizinin guzel basarilarini biliyorum.sadece bunu belki de bir kisi bile okusa bir fazla erdemli birey yetistirmemize yardimci olacaktir.paylasmayan ogrencilerim yuzunden sinifta bir tane bireysel malzeme birakmadim.makas yapistirivi boya herseyi ortak kullaniyoruz.vee o kadar alistilar ki birisi en kucuk kiskanclik yapscak olsa hepsi birden ona biz arkadasiz ve eger paylasmazsak birimiz üzülüruz.bu da etkinlikten zevk almamamuzs neden olur gibi aciklamalar yapip arkadaslarini ikna ediyorlar :)

Ayy ne cok konustum.bu arada kizlar sabah 6 :00 Itibari ile leslisenin kixi ile birlikte oldugu 47dk 4 fast milles walk yurusunu yaptim.ozellikle basen karin ve yan taraflarindan dertli olanlara tavsiye ederim.kosmacali yorucu ama bir iki gun yaptiktan sonra alisiyorsunuz.

Herkese mutlu bir gun diliyorum.

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar kızlar inşallah herkez iyidir ben bu ara sureklı annemlerdeyim ezaya gelip giden oluyor gelinimizde hepsine yetişemiyor o yüzden buara oralardayım diyete dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı bakalım geç mişe bakamadım işleri halletmem gerek akşam erken gelebilirsem okurum hepınızı öpüyorum allah emanet olun

Günaydın şişmandaşlar,

İyi yapıyorsun hayriyeciğim yardıma gitmekle...Kolay gelsin..

Tabii ki yanlış anlamadım dediklerini, hatta davandan dolayı seni takdir ediyorum..
Öncelikle memur kıymeti bilen küçük bir yer de yaşadığın için şanslısın..velilerle çocuklarla rahatlıkla işbirliği içerisindesindir...
üzülerek belirtiyorum ki kozmopolit bir ortam da senin dediklerin yahut dilediklerin ütopik maalesef..

Düşün ufacık bir pastel boyaya bile isim yazıp ''aman çocuğum sakın karışmasın haa'' diyen koca bir veliye neyi aşılayacaksın..
Zaten anne baba tüm gün çalışıyor toplasan gün de maks 2-3 saat görüyor biricik çocuğunu, kendince hakldırı elbet. o sebeple komün yaşamaya ikna etmek zorlaşıyor...
Çok şanslıyız ki idealist bir öğretmenimiz var..Bir şekil de mesleki becerisini de kullanıp ikna ediyor biz velileri ve çocuklarımızı...
İnşallah ilköğretimde de böyle değerli öğretmene denk geliriz...

Bize gelirsek. iki kardeş olmaları zaten paylaşım demek Onun dışın da anne baba olarak önce karakter sahibi insan olmalarını sağlamaya çalışıyoruz..Merhametli,objektif bir birey olurlar umarım...
son olarak tüm çocuklar Allah'a emanet...

Son düzenleme:

sıkma canını canım şimdiye kadar anlamadıysa bundan sonrada anlaması zor. sen kendini üzdüğünle kalırsın

sabah kalktigimda bir baktim okul esyalarimin ustune bir mektup yazip birakmis... Mektubu sizinle paylasmak istiyorum, ve bu yaziya göre ne gibi bir tavir göstermem gerekir sizce?

Ne kadar çok degistik biz, neydik ne olduk vaybe, eskiden küste olsak iyi geceler demeden içim rahat etmezdi. Bu gece ise diyemedim, gururum engel oldu. Ilk defa askim gururuma yenildi. Pismanmiyim hiç bilmiyorum, aslinda özürde dilemem lazimdi biliyorum ama diliyemiyorum. Bu gece hiç vakit geçmedi. Yanimda yatiyorsun ama çoook uzagimdaydin. Bu gece içtigim 1paket sigaradan bile zevk almadim bu gece degisen bir seyler var. Ama senmisin yoksa benmi yoksa hayallerimmi bilmiyorum. Hani sana derdimya yasam sevincimsin diye, bu gece yasamdan hayallerimden senden, kendimden sogudum. Yikildim bee, biktim tükendim... Ilk defa kendimi yanliz, çaresiz kimsesiz hissettim. Yanimda varken yok gibisin hayallerim vardi benim civil civil simdi ise nefes aliyorum diye yasiyorum. Cok kötüyüm be nar cicegim. Olmak istedigim kisi degilim. Degisirmiyim bilmiyorum. Gecermi, gecse bile izleri kalir. Yuregim aciyor, canim yaniyor... Hayal kirikliklara artik tahammülüm yok. Bugun onu anladim, sen beni affetsende, ben affetmiyecegim kendimi!!! Uzulme sen herseyin en, en guzeline laiksin. Umarim hersey gönlünce olur...

ayyy coook guzel yazmissin canim :) ama paylasmayi ogretmek zor oluyor fazla insan yada baska cocuklu aileler ile gorusmeyince canim... ama kreste hic sorun yasamiyor...

slm kızlar:) bugün itibariyle 3. günümün sabahında 1 kg 200 gr vermiş bulunuyorum:)) kendimi aşırı kasmadan porsiyonlarımı küçülterek vermeye çalışıyorum.dün akşam kayınvalidemlerde accık kaçırdım ama bugün telafi ediyorum.bol yürüyüş +sporla...bu arada flash belleğime bissürü şarkı yükledim.oryantal,samba,ankara havaları vs..hergün o şarkıları açıp en az yarım saat oynuyorum evde deli gibi:)) ama hem eğleniyorum hem zayıflıyorum herkese tavsiye ederim:))

slm kızlar... kızım çok şükür epeyce düzeldi ,herşey para yani güzel bir dra gidince anında düzeldi 10 gündür uykusuz oda bende mahvolduk...bende yediklerime dikkat ediyorum çok şükür spor yapmamama rağmen 1 kilo eksideyim bu leslie harika bir şey metabolizmam çalışmaya başladı demekki 1 ay leslie yapınca şimdi 10 gündür yapamıyorum çok üzülüyorum ama iki üç gün geçsin başlıyacağım yapmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…