- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Merhaba arkadaşlar. Ben geldim yeniden .91 ile karsinizdayim.bir haftadir diyet iki gundur de spor yapıyorum. 50 beden deyim ve ben daha 27 yasindayim(( karar verdim ikinci bir bebek istiyorum rabbim nasip ederse.ama bu kilo ile degil.42 beden olmadan olmaz...leslisenin 4 fasr walk yürüyüş unu yapiyorum azicik uctan kistan diyete basladim.bu gunden sonrada herseyime dikkat etmek istiyorum.dafi yena ve tum arkadaslar hepinize sevgiler
Dogru yoldasin o zmn sabir sabir sabir baska elden bisey gelmioHaklısınız galiba sabır lazımdiyetisyene 15 gün önce gittim cuma kontrolüm var bakalım artık ama evde tartiliyorum bi gelişme yok maalesef 1-2 cm ölçü de farketmişim sadece..En büyuk problemim kocaman göbeğim var hamile gibi duruyorum
Hosbulduk ...yasadigin dyruma uzuldum ve insan bazen bu tur seyleri yasayabiliyor demekki esin internet oyun bagimlisi olmus beyin emirlerini onun uzerine kuruyor.ben boyle bur durumda kusmek yerine tam oyun ortasindayken cikaoatayi goturur eski gunlerden bahseder ve onu sihbete cekmeye çalışır olmazsa da o pc yi kapatirdim.tabii bu durumun sonucu ne olurdu onu bilmiyorum :)
Dogru yoldasin o zmn sabir sabir sabir baska elden bisey gelmio
gokcecim ya bu erkekler nie bole anlamiorum insani sogutuolar walla konus seni cok kirdigini fark ederse oda yaptigina uzulur
bgn radikal kararlar aldim yarindan itibaren menu paylasimlarimla bndeki degisiklikleri fark eedeceksiniz
bi aksilik olmazsa biz yrn hasibegle bulusucaz izmirde olanlar davetlidir🎈👍😄
Bu arada bnde kabizlik problemi yasarim yesil yaprakli sebze kahve aci biber bnm bagirsaklarimi calistirir birde yesil cay(cok sik icmedigimden) bilginize denemesi bedava
herkese ii geceler
Benim oğlum 22
büyük kızım 12
sürprizim 4
40 yaşında doğum yaptım benimkiler bu kadar sizin kaç çocuğunuz var
Ya kizlar kusura bakmayin tam gecmis yapamadim... havamda degilim... neden oldugunuda anlatayim hemen... Gerci yena tas olursun tas demisti
Ya ben bugun okuldan biraz erken ciktim... supermarkete girdim, aksam yemegi icin sos alayim diye... sonra aklima esime surpriz yapmak geldi... Ne bileyim dunden beri eski gunlerimiz aklima gelip duruyor :) askim iyice depresmisti yani anliycaginiz... neyse kalp kutu icinde isvicre nin luks cikolatasindan aldim (ucuzlamisti) her aksam cikolata yemeyi coook sever bilgisayari basinda...
ayni anda ufakligada supriz yumurta cikolatasi aldim kiskanmasin diye... once kiza verdim. sonra esime dedim ki sana suprizim var. kapa gözlerini dedim. cantadan cikardim al askim dedim icimden geldi dedim... aldigi gibi firlatti bumu suprizin diye? bende oturdum hüngür hüngür agladim... kaldirdim cikolata kutusunu... buyuk ihtimalle eger ozur dilemezse yarin okula goturucem yesin cocuklar...
neymis onun icin supriz sadece paysafecard olurmus (parayla internette oyun oynamak icin alinan bir kart)
offff offff:26:
Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin canım...
Benim haziran da 16 yaşın da olacak kızım...10 martta 6 yaşın da olacak oğlum var teyzesi..
27 ve 37 yaşım da doğurdum..belli olmaz belki 47-57 falan doğururum..
Sözümü geri alıyorum tatlım istediğin kadar çekiştirebilirsin..
Çok üzüldüm senin adına şuan..
Umarım hatasını anlar..
OĞlum nar çok sever..Bugün akşam üzeri koca bir kase nar ayıkladım tatlı kaşığıyla çizgifilm eşliğin de yemeye başladı..
sonra kapı çaldı oğlumun arkadaşı komşumuzun oğlu geldi ..Bunlar oyun oynamaya başladılar ben de mutfaktayım ''ömer diyor ki,barış annen izin verirse ben de nar yiyebilirmiyim..''oğlum da diyor ki ama çabuk biter bana kalmaz o zaman..
Bir kaşık alıp yanlarına gittim birlikte yeyin paylaşın bitince size tekrar getiririm dedim..
Neyse nar bitti oğlum mutfağa getirip bıraktı kaseyi içeri girince diyor ki'' ömer hadi eve git artık akşam oldu annem bana nar ayıklayacak yine..''
sagol canim sözünü geri aldigin icin! Hak etti cunku!
vallahi hatasini anlasa bile bugun ozur dilemez yarinda ozur diliyorum demez... mesela ortaligi toplar, yada yemegi hazirlar... yada hic bisi yapmaz
hahahahayyyy supermis senin oglun vallahi!!! Akil kupu akil kupu!!!!
Belki çok çabuk anlar hatasını ve gönlünü yeniden kazanır..
Öfkesini kontrol edemiyor değilmi.? az bişey bende de var o..
Sorma oğlumun söylediğini hala gülüyorum hatırlayınca)
Gökçeciğim daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum...Kızın iki dili biliyormu.? ev de türkçemi konuşuyorsunuz onunla.?
Dün akşam bir ara topikte 49 ziyaretçi var dı, çok şaşırmıştım..)
Asuuuu nasıl geçti gezmen.? neler yidin
Yemek deyince ayyy ben artık ıspanak neyin pişirmeyeceğim, tiksindim yaw.. o kadar çok ıspanak pişirmişim ki artık göresimiz yok.
Bir tek fazey'in tarifini yapmayı düşünüyorum onun için alabilirim..
çok teşekkürler canımo nedemek ablacım sendeki hayat koşturma bende olsa hiç düşmez jeton galiba anlatırım salatayı nedemek istediğin bu olsun
1 çay bardağı ıslatılmış ince bulgur
yarım kilo ince doğranmış ıspanak
4-6 dal yeşil soğan
1 nar
hepsini karıştırıp servis yapacağımız zaman nar ekşisi limon suyu zeytiyağ karşınımı döküyoruz
ve aleyküm selam meyracım.Selamün aleykümm....
ohh hamarat hatun....yok be yaa herşey gençlikte oluyo...yeni evliyken çoluk çocuk yokken bi günde her işi bitiriyodum şimdi nerdeee iki üç gün sürüyo...ama onca işle uğraşmak sorun değilde arada yemekle uğraşmak daha zor geliyo bana...tam güzel güzel işe dalmışsın çocukların yemek saati bırak herşeyi yemek yap yedir vs vs...ben temizlik yaparken hiç acıkmam..üç gün bişey yemesem aramam manyakmıyım ne...
valla ablacım benimde canım ekmek dahil çok şey istiyo bu aralar ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum işte....misafir koşturmacasında artılarım oldu daha onlardan kurtulamadım bir haftadır....oyüzden daha bi dikkat ediyorum....ya bide o ara çok abartmadım ama ben bir yere gidince yada bana birileri gelince acayip şişiyorum ben niye böyle oluyo bende bilmiyorum....pşikolojik herhal...
ayy olsada bende yesem dermişimm...resmen kokusunu aldım asuman ablaa...
Ve aleyküm selam....aynı dertten bende muzdaribim haftada bir kere anca çıkabiliyorum wcye..
tekrardan hoşgeldin arnazarcım....
nursenaa bende istiyom kız üçüncü bebişi hayırlısıyla 70 kilo olayım bırakıcam ilacı...beraber büyütürüz artıkın....
bak şu şerbetli paşayaOĞlum nar çok sever..Bugün akşam üzeri koca bir kase nar ayıkladım tatlı kaşığıyla çizgifilm eşliğin de yemeye başladı..
sonra kapı çaldı oğlumun arkadaşı komşumuzun oğlu geldi ..Bunlar oyun oynamaya başladılar ben de mutfaktayım ''ömer diyor ki,barış annen izin verirse ben de nar yiyebilirmiyim..''oğlum da diyor ki ama çabuk biter bana kalmaz o zaman..
Bir kaşık alıp yanlarına gittim birlikte yeyin paylaşın bitince size tekrar getiririm dedim..
Neyse nar bitti oğlum mutfağa getirip bıraktı kaseyi içeri girince diyor ki'' ömer hadi eve git artık akşam oldu annem bana nar ayıklayacak yine..''
hayırlı geceler kızlar
ben yine ancak gelebildim.
gökcecim eşinin tavrına üzüldüm canım. sende alttan alma fazlada üzerine gitme o umursamıyorsa sende akışına bırak kendini kahretme
sıkma canını canım şimdiye kadar anlamadıysa bundan sonrada anlaması zor. sen kendini üzdüğünle kalırsınhayirli geceler
aynen canim cok haklisin... bir kac gun pek ilgilenmiycem onla bakalim ne olcak... en fazla cayini ve yemegini pisiririmcayinida kendisi koysun ben hic koyamam yani...
ya az once dedim farkindasin demi yaptiginin yanlis oldugunu diyorum, ne yaptimki ben diyor ya
neyse yaaa sallayim gitsin...
hoşgeldim cnm
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar kızlar inşallah herkez iyidir ben bu ara sureklı annemlerdeyim ezaya gelip giden oluyor gelinimizde hepsine yetişemiyor o yüzden buara oralardayım diyete dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı bakalım geç mişe bakamadım işleri halletmem gerek akşam erken gelebilirsem okurum hepınızı öpüyorumallah emanet olun
Hosbulduk sevgili hasibeG ...
Yena oglunun tavrina cok güldüm ama bir öğretmen olarak onerim biz degerlerini kaybetmeye baslayan bir milletiz ve bu emperyalist dunyada yedigini paylasan, buyugune saygılı kotu davranisa hoşgörülü yaklasan o kadar az insan kaldi ki.biliyorsun ben anasinifi ogretmeni yim bu yil paylasmayi bilmeyen o kadar cok ogrencim var ki.o yuzden aylik milli egitiminde resim siir kompozisyon vs.konularinda yarislarla destekledigi bir DEGERLER EĞİTİMİ PROJESI yapiyoruz midyatta.cocuklarimiz 2+2 yi ogrenirken biz ebeynler olarak onlara degerlerimizi kaxandirmaya calismaliyiz.sakin beni yanlis anlama sen bunlari yapmiyorsun ya da cocugun boyle biri diye yazmadim bunlari.cocuklarinla ne kadar ilgili oldugunu ve kizinin guzel basarilarini biliyorum.sadece bunu belki de bir kisi bile okusa bir fazla erdemli birey yetistirmemize yardimci olacaktir.paylasmayan ogrencilerim yuzunden sinifta bir tane bireysel malzeme birakmadim.makas yapistirivi boya herseyi ortak kullaniyoruz.vee o kadar alistilar ki birisi en kucuk kiskanclik yapscak olsa hepsi birden ona biz arkadasiz ve eger paylasmazsak birimiz üzülüruz.bu da etkinlikten zevk almamamuzs neden olur gibi aciklamalar yapip arkadaslarini ikna ediyorlar :)
Ayy ne cok konustum.bu arada kizlar sabah 6 :00 Itibari ile leslisenin kixi ile birlikte oldugu 47dk 4 fast milles walk yurusunu yaptim.ozellikle basen karin ve yan taraflarindan dertli olanlara tavsiye ederim.kosmacali yorucu ama bir iki gun yaptiktan sonra alisiyorsunuz.
Herkese mutlu bir gun diliyorum.
sıkma canını canım şimdiye kadar anlamadıysa bundan sonrada anlaması zor. sen kendini üzdüğünle kalırsın
Hosbulduk sevgili hasibeG ...
Yena oglunun tavrina cok güldüm ama bir öğretmen olarak onerim biz degerlerini kaybetmeye baslayan bir milletiz ve bu emperyalist dunyada yedigini paylasan, buyugune saygılı kotu davranisa hoşgörülü yaklasan o kadar az insan kaldi ki.biliyorsun ben anasinifi ogretmeni yim bu yil paylasmayi bilmeyen o kadar cok ogrencim var ki.o yuzden aylik milli egitiminde resim siir kompozisyon vs.konularinda yarislarla destekledigi bir DEGERLER EĞİTİMİ PROJESI yapiyoruz midyatta.cocuklarimiz 2+2 yi ogrenirken biz ebeynler olarak onlara degerlerimizi kaxandirmaya calismaliyiz.sakin beni yanlis anlama sen bunlari yapmiyorsun ya da cocugun boyle biri diye yazmadim bunlari.cocuklarinla ne kadar ilgili oldugunu ve kizinin guzel basarilarini biliyorum.sadece bunu belki de bir kisi bile okusa bir fazla erdemli birey yetistirmemize yardimci olacaktir.paylasmayan ogrencilerim yuzunden sinifta bir tane bireysel malzeme birakmadim.makas yapistirivi boya herseyi ortak kullaniyoruz.vee o kadar alistilar ki birisi en kucuk kiskanclik yapscak olsa hepsi birden ona biz arkadasiz ve eger paylasmazsak birimiz üzülüruz.bu da etkinlikten zevk almamamuzs neden olur gibi aciklamalar yapip arkadaslarini ikna ediyorlar :)
Ayy ne cok konustum.bu arada kizlar sabah 6 :00 Itibari ile leslisenin kixi ile birlikte oldugu 47dk 4 fast milles walk yurusunu yaptim.ozellikle basen karin ve yan taraflarindan dertli olanlara tavsiye ederim.kosmacali yorucu ama bir iki gun yaptiktan sonra alisiyorsunuz.
Herkese mutlu bir gun diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?