- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
slm kızlar:) bugün itibariyle 3. günümün sabahında 1 kg 200 gr vermiş bulunuyorum:)) kendimi aşırı kasmadan porsiyonlarımı küçülterek vermeye çalışıyorum.dün akşam kayınvalidemlerde accık kaçırdım ama bugün telafi ediyorum.bol yürüyüş +sporla...bu arada flash belleğime bissürü şarkı yükledim.oryantal,samba,ankara havaları vs..hergün o şarkıları açıp en az yarım saat oynuyorum evde deli gibi:)) ama hem eğleniyorum hem zayıflıyorum herkese tavsiye ederim:))
slm kızlar... kızım çok şükür epeyce düzeldi ,herşey para yani güzel bir dra gidince anında düzeldi 10 gündür uykusuz oda bende mahvolduk...bende yediklerime dikkat ediyorum çok şükür spor yapmamama rağmen 1 kilo eksideyim bu leslie harika bir şey metabolizmam çalışmaya başladı demekki 1 ay leslie yapınca şimdi 10 gündür yapamıyorum çok üzülüyorum ama iki üç gün geçsin başlıyacağım yapmaya...
Hayırlı günler
Yarın için hazırlık yapıyorum daha işim çok ev sanki hiç temizlik yapılmamış gibi
Enerjim düşük herşey gözümde büyüyor
Hallederiz bi şekilde bugün ikramlıkların çoğunu yapmak istiyorum yarın da derler toplarım bir tek haşhaşlı kalır inşallah
Yarını da atlatayım daha düzgün beslenmeye bol su içmeye çalışacağım artık
sabah kalktigimda bir baktim okul esyalarimin ustune bir mektup yazip birakmis... Mektubu sizinle paylasmak istiyorum, ve bu yaziya göre ne gibi bir tavir göstermem gerekir sizce?
Ne kadar çok degistik biz, neydik ne olduk vaybe, eskiden küste olsak iyi geceler demeden içim rahat etmezdi. Bu gece ise diyemedim, gururum engel oldu. Ilk defa askim gururuma yenildi. Pismanmiyim hiç bilmiyorum, aslinda özürde dilemem lazimdi biliyorum ama diliyemiyorum. Bu gece hiç vakit geçmedi. Yanimda yatiyorsun ama çoook uzagimdaydin. Bu gece içtigim 1paket sigaradan bile zevk almadim bu gece degisen bir seyler var. Ama senmisin yoksa benmi yoksa hayallerimmi bilmiyorum. Hani sana derdimya yasam sevincimsin diye, bu gece yasamdan hayallerimden senden, kendimden sogudum. Yikildim bee, biktim tükendim... Ilk defa kendimi yanliz, çaresiz kimsesiz hissettim. Yanimda varken yok gibisin hayallerim vardi benim civil civil simdi ise nefes aliyorum diye yasiyorum. Cok kötüyüm be nar cicegim. Olmak istedigim kisi degilim. Degisirmiyim bilmiyorum. Gecermi, gecse bile izleri kalir. Yuregim aciyor, canim yaniyor... Hayal kirikliklara artik tahammülüm yok. Bugun onu anladim, sen beni affetsende, ben affetmiyecegim kendimi!!! Uzulme sen herseyin en, en guzeline laiksin. Umarim hersey gönlünce olur...
ooo super hadi bakalim azmin daim olsun canim!!!
ay sevindim hadi bakalim bir kac gune hic birseyi kalmaz :)
allah guc kuvvet versin canim :) Simdiden ellerine saglik!!!
sabah kalktigimda bir baktim okul esyalarimin ustune bir mektup yazip birakmis... Mektubu sizinle paylasmak istiyorum, ve bu yaziya göre ne gibi bir tavir göstermem gerekir sizce?
Ne kadar çok degistik biz, neydik ne olduk vaybe, eskiden küste olsak iyi geceler demeden içim rahat etmezdi. Bu gece ise diyemedim, gururum engel oldu. Ilk defa askim gururuma yenildi. Pismanmiyim hiç bilmiyorum, aslinda özürde dilemem lazimdi biliyorum ama diliyemiyorum. Bu gece hiç vakit geçmedi. Yanimda yatiyorsun ama çoook uzagimdaydin. Bu gece içtigim 1paket sigaradan bile zevk almadim bu gece degisen bir seyler var. Ama senmisin yoksa benmi yoksa hayallerimmi bilmiyorum. Hani sana derdimya yasam sevincimsin diye, bu gece yasamdan hayallerimden senden, kendimden sogudum. Yikildim bee, biktim tükendim... Ilk defa kendimi yanliz, çaresiz kimsesiz hissettim. Yanimda varken yok gibisin hayallerim vardi benim civil civil simdi ise nefes aliyorum diye yasiyorum. Cok kötüyüm be nar cicegim. Olmak istedigim kisi degilim. Degisirmiyim bilmiyorum. Gecermi, gecse bile izleri kalir. Yuregim aciyor, canim yaniyor... Hayal kirikliklara artik tahammülüm yok. Bugun onu anladim, sen beni affetsende, ben affetmiyecegim kendimi!!! Uzulme sen herseyin en, en guzeline laiksin. Umarim hersey gönlünce olur...
ayyy coook guzel yazmissin canim :) ama paylasmayi ogretmek zor oluyor fazla insan yada baska cocuklu aileler ile gorusmeyince canim... ama kreste hic sorun yasamiyor...
Yarın için ikramlıklarımın çoğu hazır rahatladım biraz şükür
Sabah erkenden hamurumu mayalar biraz poğaça biraz da haşhaşlı yaparım salataları hallederim hemencik
Şimdi de yatana kadar dinlene dinlene derleme toplama yaparım artık hiç bitmiyor bu işler yaaa
OĞlum nar çok sever..Bugün akşam üzeri koca bir kase nar ayıkladım tatlı kaşığıyla çizgifilm eşliğin de yemeye başladı..
sonra kapı çaldı oğlumun arkadaşı komşumuzun oğlu geldi ..Bunlar oyun oynamaya başladılar ben de mutfaktayım ''ömer diyor ki,barış annen izin verirse ben de nar yiyebilirmiyim..''oğlum da diyor ki ama çabuk biter bana kalmaz o zaman..
Bir kaşık alıp yanlarına gittim birlikte yeyin paylaşın bitince size tekrar getiririm dedim..
Neyse nar bitti oğlum mutfağa getirip bıraktı kaseyi içeri girince diyor ki'' ömer hadi eve git artık akşam oldu annem bana nar ayıklayacak yine..''
Hayırlı günler
Yarın için hazırlık yapıyorum daha işim çok ev sanki hiç temizlik yapılmamış gibi
Enerjim düşük herşey gözümde büyüyor
Hallederiz bi şekilde bugün ikramlıkların çoğunu yapmak istiyorum yarın da derler toplarım bir tek haşhaşlı kalır inşallah
Yarını da atlatayım daha düzgün beslenmeye bol su içmeye çalışacağım artık
Teşekkür ederim Gökçecim
Eşinle olanlara çok üzüldüm biz de limoniyiz bu ara tatsızlığım da ondan zaten çok zor eşler arası huzursuzluk insanın yaşama sevinci kalmıyor resmen
Allah dirlik düzen huzur versin cümlesine ve bizlere de inşallah
kızlarrrrr bız bugun hasıbeyle bulusduk kıs gunu (burda hava 20 derece)tişortla gezen bı manyak gorursen benım o dedım zaten uzakdan gorunce el salladı artık kılodanmı anladı tişorttanmı bılemedım:)))olen yemegı yedık sonra o bebısının yanına gıttı
Selamün aleykümm...
bugünüm amma koşturmaca geçti nasıl bitti bende anlamadım...dün akşam parka çıktık çocuklar bi güzel kurtlarını döktüler eve dönünce banyo yaptım sonra çamaşır yıka falan bugünde temizlik yaptım çamaşırları ütüledim yemek yaptım anca oturdum şimdi...küçük cadı bu ara gece uyumuyo hiç sabaha karşı uyuyoruz oyüzdende hiç dinlenmemiş gibi kalkıyorum yataktan...aman hasta olmasınlarda böyle gidelim sorun yok...hafta sonu annemlere geçicem...oyüzden perşembeden başlıcam mamaları hazırlamaya...yaş pastayı annem yapcak bende diğer çeşitleri bi kısmını evimden yapıp götürücem...hee bide tartım sonunda bugün yüzüme güldü güzel bir rakam gördümm...
gökçecim yazdıklarını ve eşinin mektubunu okudum üzüldüm ama ne demeliyim bilemedim...bence sen oyun konusunda haklısın
kararının arkasında dur ve alma kart falan...ve bide bi süre birbirinize zaman verseniz yada ufak bi tatil falan yani günlük yaşantınızdan sorumluluklarınızdan bikaç günde olsa uzaklaşsanız...ay aklımdan aynı anda
okadar çok şey geçtiki şuan hangisini yazmalıyım bilemedim...bizde bir zaman böyle bir dönemden geçtik ve resmen soğumuştum
eşime bir haftaydı sanırım mecbur kalmadıkça konuşmadım ama her ihtiyacınıda gördüm..herşey hergünkü gibi devam etti tek farkı
evde kıpır kıpır konuşken şen şakrak bir ben olmadan ama bir hafta sonra geldi sarıldı bana gel konuşalım dedi kii pek konuşmayan
bir adamdır oturup bir güzel konuştuk uzuncaa bir zaman problemsiz bir hayatımız oldu..ve o hafta aklına geldikçe eşimin hala içi
sızlar haketmiştim ama bi daha öyle yapma der...doğruyu söylemek gerekirse kasıtlı olarak yaptığım bir tavır değildi..konuşmak
sarılmak yada gidip yanına oturmak hiç içimden gelmiyodu gayri ihtiyarı gelişti o durum yanii...ay gene ne çok
konuşmuşum...sana geri dönersek canım neticede eşinin huyunu suyunu sen biliyorsun artık ona göre bi tutum sergiliyeceksin mecburen canım...
Rabbim kolaylık versin muhabbetinizi artırsın demekten başka birşey gelmiyo elimdenn...
canım dün gece okumuştum yazdıklarını, yaşadıklarınızı, çok uykulu olunca saçmalarım belki diye bugün yazmaktı niyetim sana bişeyler.
şimdi eşinin bu mektubunu okuyunca çok etkilendim, çok üzülmüş belli
ben hatta sana dicektimki bugün sen efkarlı efkarlı müzik dinliyor şimdide diye yazmışsın dün, demekki çok üzülmüşki efkarlı parçalar dinliyor dicektim...
aslında bi erkeğin ailesinde yetersiz kaldığı zamanları ona çok acı verir bence, ve düşünsene birinin kendini ifade edememesi ne kadar kötü bi durum.... heleki birde bir erkeğin eşine karşı böyle olması....
bence sevgi bilhassa kötü zamanlar için var, iyi günde biri olur yanında çünkü.
eğer eşinin bu mektubu yazmasında ayrılmak isteme gibi bi düşüncesi yoksa ona merhametle şefkatle karşılık ver.....
ya birde bence çoğu erkek AYNI, SADECE içine girip bakmak yeterli AYNI olduğunu anlamak için.
bence bu mektup ayrılma gibi bi düşüncesi yoksa eğer çok üzüldüğünden yazılan bir mektup olmuş.....
bende üzüldüm şahsen, inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun hep canım, hep mutlu olun inşaallah, dönem dönem olur böyle herkeste, birde her aile aynı şeyleri yaşıyacak diyede bişey yok, çünkü herkesin kaderi hayatı farklıdır, her sevgi farklı fedakarlık ister bence.....
bizde yaşadık bazı şeyler yeri geldi dönem dönem açıkçası.
selamün aleyküm.....
bugün günüm vardı, günüme gittim, dönüşte yürüyüş olması için epeyce yürüdük yengemle, iyi oldu bu yürüyüş.
günde tana gibi yedim çünkü
görüşürüz kızlar.
Teşekkür ederim Gökçecim
Eşinle olanlara çok üzüldüm biz de limoniyiz bu ara tatsızlığım da ondan zaten çok zor eşler arası huzursuzluk insanın yaşama sevinci kalmıyor resmen
Allah dirlik düzen huzur versin cümlesine ve bizlere de inşallah
alala cok ılgınc hersey gonlunce olsun ne demek ya sankı bı yere gıdıodaveda edıo gıbı bazen erkeklerın ozellıkle maddı olaylar yuzunden psıkolojısı bu anlamda bozulabılıo sen yuvayı yapan dişi kuş olarak kocacıgını rahatlatıp mutlu etmekle hukumlusun sekerım cogu hatun bu durumdan memnun olmasada yaradılısımızda bu var bu surecın gecıcı bır surec oldugunu unutma azcık sabır azcık ozverıondan sonra hersey guzel olucak sımdıden gecmıs olsun sekercım
kızlarrrrr bız bugun hasıbeyle bulusduk kıs gunu (burda hava 20 derece)tişortla gezen bı manyak gorursen benım o dedım zaten uzakdan gorunce el salladı artık kılodanmı anladı tişorttanmı bılemedım:)))olen yemegı yedık sonra o bebısının yanına gıttı
bugun sabah daha farklı uyandım daha kararlı pozıtıf dusununce pozıtıf seylerde oluyor ılgınc bır telefon aldım onuda sonra anlatıcam sıze sonra pılatese gıderken tembellıkden kısa yoldan gıdıyodum yuru kızım dedım 1saat yurudum okul kapı duvar kapıda bır not hoca yok gerısın gerıye 1saat daha yurudum ettımı 2 saat 12bın adım yuruyus ıyıydıde sırtımda cantam matım olmayaydı daa ıı olcakdı neyse geldım hazırlandım hasıbeyle bulusmaya gıderkende yurudum donusdede yurudum hava cok sıcakdı yuruyus sonunda ıcım yandı marketten dondurma aldım yedım(menumu paylasayım bariii...
menu
8:00 peynır,2dılımkepek,domates,bıber
10:00dondurma(100kalorı)
13:00 tavuklu salata ,ayran
14:30 cay
18:00 menemen,2dılım cavdar,acı bıber tursusu
aksama ne yerım bılmıorum portakal dusunuorum hayde hayırlısı...
İYİ AKŞAMLAR yoğunluklar davetsiz ani misolar üste bide biri gidiyo biri geliyo anlaşmmışlar gibiii
allah bide mutfak amerikan helak oldum
küçük sıpam da durmadı bugünn sabah kendime haşladığım yumurtayıda yedi 2 yumurta sığamadı evlere bulgurları havaya saçti misafirin yanında en nefret etiiğim süpürge açtım onu hallettim sen küp şekerleri oyuncağıyla odada oynuyoruz biz diye şekerliği uçur un gibi ezz haddii bidaha süpürge açç
onu hallettimmm misafirleri kapıdan geçirirken kalan keklari ufala yere bidaha süpür
sabahta evi süpürmüştümm kaç oldu süpürdüğüm anlamadımm
ayy cadı bi kızızm var yawww
neyse arada 1 saat uyudu ama hiç yapmadığı altına kaçırmışş
allahtan yatakta koruyucu pet falan vardıda ıslanmamış
biri geldimi hep böyle malesef devamlı bana alıştığından ilgi bekliyo misafir gelincede
küçük tosbam
gökçeee cimmm bi pisikoloktan yardım almayı düşünürmü eşinnn
bağımlılık çok kötüü
çok olmasada bende çok takılıyom pc ye eşimede gün doğuyo her hangi bi kızğınlığında akşama kadar pc başındasın diyoo
yesinler narını:)))))
çok faydalı yesin bol bol maşaallah şerbetli
ablacım bugün güne giderken otobüse bindim, yanıma senin oğlanın yaşlarında bi erkek çocuğu oturdu:)
ama senin oğlana çok benziyodu, çocuğu görünce direk barış geldi gözümün önüne, sende diyorsun ya çok hareketlidir diye, o da öyle hareketliydi.
hava çok sıcaktı bugün dışarda, kısa kollu bi gömlek giymiş çocuk mavilice, üşümedinmi böyle dedim, yoo yandım bile dedi:)))
hatta yanıma oturmadan önce otobüsün penceresini açıp öyle oturmuştu yanıma, sen üşümüyomusun diyince falanda utandı, yanımda utana utana oturdu sonrada:)))
inşaallah ablacım.
ayy haşhaşlıya bayılıram:)))
eskişehirlilerde bi başka yapıyo onu, bizim eski bi komşumuz ve yengelerimden biri hemşon senin:)
onlarda süper yaparlar, zaten sen çok güzel yapıyosundur eminim buna......
kolay gelsin şimdiden misafir telaşınız ablaaam, kocaman öpüyorum
amin.
bugün burasıda çok sıcaktı.
sagol canim cok guzel yazmissin. ellerine saglik canim
sagol canim coook iyi geldi yazdiklarin!!!
ohhh masallah!!! insallah eritmissindir yediklerini
aminnnn canim aminnnn cumlemizeeee
vaaaayyyy ne guzel bulusmussunuz!!! Masallah sende iyi yurumussun bugun!!!
ahhh canim benim desene kiz seni cildirtmis :)
Simdi bu mektubu okuyunca sabah, coook uzuldum, okula gidecek halim falan kalmadi, esimin yanina yattim sarildim. Oyle uyumusuz. Sagolsun kizimda bugun hic rahatsiz etmedi biziher seyini kendi yapti... suyunu almis biz uyurken, portakal alip soymus yemis...
neyse uyaninca esimle konustuk, cok azicik, cunku bana dediki dunku olayi unutalim lutfen, seni cok kirdim biliyorum, sakiz bile getirsen sevinmem gerekirdi, ama ben oyun icin kart aldin sandim o yuzden tepkim o kadar kotu oldu dedi...
ha birde esim benim zaten 6yildir psikyatriste gidiyor ilac tedaviside goruyor, ama bir turlu duzelemedi... Buranin dilini bilmedigi icin coook zorluk cekiyor... is bulamiyor... zaten psikolojik sorunlari yuzunden ve aldigi ilaclar yuzundende caliscak durumda degil... ben ona kac kere dedim, benim icin calisip calismaman onemli degil diye, yeterki sen iyi ol saglikli ol benim icin yeter dedim... o yuzden benim bu tarz yazilarim ilk ve son degil malesef... daha coook uzucu olaylar yasarim... 6yildir yaklasik olarak boyleyiz... ama normalinde mektubundada dedigi gibi muhakkak iyi geceler derdi... galiba bu aralar iyice kotulesti durumu... yardim edememek coook zor bir durum
sizleri seviyorum canlarimmmm
neresi?
ii yapmıssın okula gıtmemekle esın nerelı ?
ooo super hadi bakalim azmin daim olsun canim!!!
ay sevindim hadi bakalim bir kac gune hic birseyi kalmaz :)
allah guc kuvvet versin canim :) Simdiden ellerine saglik!!!
Duş aldım oturdum canım çay da var :)az bi dinlen artık ablacım yarınada takatin kalsın....bu arada haşhaşlı dediğin ne poğaçamı...:44:
Haklısın valla var biz de tembellik biraz :)asummmm kolay gelsinnnn bu ara banada zaman yetmiyoo eskiler nasıı hallediyomuş anlamadımmm okadar çocuk bulaşık çamaşırr pehhhh bizde hanımız diye geçiniyozz
Sağol canım aslında zor olacak bişey yok da ben büyütüyorum sanırım tembellikten olsa gerek :)yesinler narını:)))))
çok faydalı yesin bol bol maşaallah şerbetli
ablacım bugün güne giderken otobüse bindim, yanıma senin oğlanın yaşlarında bi erkek çocuğu oturdu:)
ama senin oğlana çok benziyodu, çocuğu görünce direk barış geldi gözümün önüne, sende diyorsun ya çok hareketlidir diye, o da öyle hareketliydi.
hava çok sıcaktı bugün dışarda, kısa kollu bi gömlek giymiş çocuk mavilice, üşümedinmi böyle dedim, yoo yandım bile dedi:)))
hatta yanıma oturmadan önce otobüsün penceresini açıp öyle oturmuştu yanıma, sen üşümüyomusun diyince falanda utandı, yanımda utana utana oturdu sonrada:)))
inşaallah ablacım.
ayy haşhaşlıya bayılıram:)))
eskişehirlilerde bi başka yapıyo onu, bizim eski bi komşumuz ve yengelerimden biri hemşon senin:)
onlarda süper yaparlar, zaten sen çok güzel yapıyosundur eminim buna......
kolay gelsin şimdiden misafir telaşınız ablaaam, kocaman öpüyorum
amin.
bugün burasıda çok sıcaktı.
Duş aldım oturdum canım çay da var :)
Haşhaşlı da mayalı hamurun içine ezilmiş haşhaşlı sürüp rulo yapıp kesiyorum canım öyle bişey işte
Haklısın valla var biz de tembellik biraz :)
Sağol canım aslında zor olacak bişey yok da ben büyütüyorum sanırım tembellikten olsa gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?