Simdi bu mektubu okuyunca sabah, coook uzuldum, okula gidecek halim falan kalmadi, esimin yanina yattim sarildim. Oyle uyumusuz. Sagolsun kizimda bugun hic rahatsiz etmedi bizi her seyini kendi yapti... suyunu almis biz uyurken, portakal alip soymus yemis...
neyse uyaninca esimle konustuk, cok azicik, cunku bana dediki dunku olayi unutalim lutfen, seni cok kirdim biliyorum, sakiz bile getirsen sevinmem gerekirdi, ama ben oyun icin kart aldin sandim o yuzden tepkim o kadar kotu oldu dedi...
ha birde esim benim zaten 6yildir psikyatriste gidiyor ilac tedaviside goruyor, ama bir turlu duzelemedi... Buranin dilini bilmedigi icin coook zorluk cekiyor... is bulamiyor... zaten psikolojik sorunlari yuzunden ve aldigi ilaclar yuzundende caliscak durumda degil... ben ona kac kere dedim, benim icin calisip calismaman onemli degil diye, yeterki sen iyi ol saglikli ol benim icin yeter dedim... o yuzden benim bu tarz yazilarim ilk ve son degil malesef... daha coook uzucu olaylar yasarim... 6yildir yaklasik olarak boyleyiz... ama normalinde mektubundada dedigi gibi muhakkak iyi geceler derdi... galiba bu aralar iyice kotulesti durumu... yardim edememek coook zor bir durum
sizleri seviyorum canlarimmmm
neresi?
Sağol canım aslında zor olacak bişey yok da ben büyütüyorum sanırım tembellikten olsa gerek :)
hee biliyom ablacım onu hatta haftasonu bende yapayım dedim annem çok sever ama haşhaş bulamadım buralardaa....
onun yerine tahinli çörek yapıcamm...
ilk defa yapıcam inşallah güzel olur....
psikolojik rahatsızlığın ızdırabını sen bana sor canım, 3senedir ilaç kullanan ve şuan bırakmaya çalışan biri olarak, ve hatta 12senedir bu sıkıntılı psikoloji ile uğraşan biri olarak bana sor.
ama eşin şanslıda senin gibi bi eşi olduğu için, şunu hiç unutma tatlım dermansız dert yoktur, bazen dermana ulaşmak güç oluyor ama onda da hikmetler oluyor, hayırlar oluyor.... bazen sorunlar sıkıntılar insanı çok olgunlaştırıyor, ve gün geliyor bu sıkıntıları iyikide yaşamışımda bu olgunluğa varabilmişim diyorsun hatta bazen.....
hamdım piştim yandım demiş mevlana.....
ama geçer bunlarda, geçmez diye birşey yok, dermansız dert yok, biz arayalım ve hiç ümidi kesmeyelim.
işte herkesin imtihanı bi türlü, rabbim bugünümüzü aratmasın, daha iyi günler versin inşaallah hepimize.
aslında şuan eşini çok daha iyi anlıyorum, ilaç içiyorum diyede kafasına çok takmasın eşin yaaa, çünkü çağımızda aslında antidepresan tarzı ilaç kullanmayan az insan var bence, hı dozu farklıdır tabiki.
bana bir doktor ne demişti biliyormusun, birgün kendimi bu panik ataktan dolayı çok çaresiz hissetmiştim, ağlıyordum, ve bana dediki; bak dedi panik atak oldukça zor bi hastalık ama çaresi mümkün dedi, allah insanın içini iyiyide kötüyüde vermiş dedi, içimizden iyiyide kötüyüde bulup çıkarmak bizim elimizde dedi.... yada iyiyide kötüyüde içimizde bastırmak yine bizim elimizde dedi.
hala unutmam bu sözlerini o doktorun, çok inançlı bi bayandı, allah razı olsun ondan.
hatta bir söz varya; ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZ.....
kısaca bunu özetlemiş aslında bana doktor.
ve canım, kalpler yalnız allahı anmakla mutmain olur, benim için öyle yani.
bende seni seviyorum canım.....
eşim bugün erken uyudu, şimdi kanepede horluyor:)
kalk yerine yat dedim, biraz burda yatıyım dedi, bende üzerine bişey örttüm artık o öyle diyince.
iyi sen yatcaksan bende internette sörf yapıyım o zaman biraz didim bende ona:)))
bugün günde bana sen zayıflamışsın dediler:)
inşaallah dedim bende, bu aralar diyet yaptığımı söyledim, çok sevindim bu sözleri duyunca bende:))))
artık yarın tartı günüm, yarın belli olur bu haftanın koyunu:)
inşaallah vermişimdir
ayyyy canim supersin!!!
Dedigin gibi dermansiz dert yok... ama bu sürec uzadikca morali bozuluyor... kur anin arapcasini degilde turkcesini okur mesela, sonra bol bol dua eder. namazida 5vakit kilmasada her gun en az 1vakit kilmaya calisir... Ben okula basladigimdan beri iyice saldim o isleri malesefinsallah en kisa zamanda tekrar basliyabilirim... :26:
ohhh iyi olmus boylelikle rahat rahat internette surf yaparsin
ooo demek fark etmis insanlar kilo verdigini ne guzel canim
sen oyle diyince kuzenlerim aklima geldi
onlar beni gormuyeli 10kilo verdim, kiskancliklarindan ortadan ikiye ayrilirlar
beni anca bir daha kuzenin dugunu var haziranda o zaman gorurler :) o zamana kadarda insallah citir olurum citir
hee biliyom ablacım onu hatta haftasonu bende yapayım dedim annem çok sever ama haşhaş bulamadım buralardaa....
onun yerine tahinli çörek yapıcamm...
ilk defa yapıcam inşallah güzel olur....
amin, bende inşaallah.
ne güzel eşin içinde....
benim zaten hayatta asıl tutanağım dualarım(türkçe arapça).
tabi bozulur morali, ama gerçek gerçektir, yani dermansız dert yoktur bazen biz bunu unutsakta bu böyledir canım.
sağol canım:)
inşaallah sanada canım çıtırlık yolunda:)
10kilo bile zaten çok büyük bi rakam:)
Tahinliyi geçen hafta denedim ben güzel oluyor aynı hamurdan yapıyorum içine haşhaş yerine şekerle tahin karıştırıp sürüyorum onu kesmeden büyük yuvarlak şekilde yapıyorum aynı hazır satılanlar gibi
Hamurum yeterse yaparım 1 tane de olsa belki
aminnnn canim hepimiz yaza citir gibi oluruz insallah!!!
oyle canim, unutmamak lazim dermansiz dert olmaz diye :)
aminnnn canim hepimiz yaza citir gibi oluruz insallah!!!
ayyyyy bayilirim has haslisina
kayinvalidemler hashasliya kömbe diyorlar, her gittigimizde kayinvalidem 5-6tepsi yapar kahvaltida yeriz :) ama bu gittigimde abartmiycam yediklerimi...
Her yörede yapılıyor değişik şekillerde ben kayınvalidemde gördüm ilk uşaklı kendisi sonra kendi yorumumu kattım kızlar da seviyor misafir bahane
Büyük kızım anne bunların hepsini 3 kişi için mi yaptın diyor :)
gökçecim sağol canım kızım epeyce düzeldi en azından uyumaya başladı ...,,eşin içinde çok geçmş olsun bende 3 senedir anksiyete hastasıyım çok zor bir hastalık allah kimseye vermesin....ben hamileliklerdi doğumdu ilaç kullanamadaım şimdi emzirme olayı bitti bir aydır ilaca başladım çok şükür daha iyiyim....
meyracım sen bu illet hastalığa erken yakalanmışsın canım yaaaa kıyamam...benim yıllarca çocuğum olmadı çok üzüldüm arkadan 7 sene kv ile oturdum hiç anlaşamadığım halde .ardından çocuğum oldu 3 sene çığlık çığlığa ağladı kapı dışarı çıkamadım bu hastalığa yakalandım ama bir türlü geçmiyor ,ilaç kullansanda tam olarak geçmiyor ....benim annem yıllardır panik atak teyzemin kızı panik atak ilacı bırakıyorlar tekrarlıyor....
sence??
estağfirullah ablam, asıl tembel benim:)
evet bu bir gerçek:)
inşaallah canım...
kutahyali canim
Tabii ki yanlış anlamadım dediklerini, hatta davandan dolayı seni takdir ediyorum..
Öncelikle memur kıymeti bilen küçük bir yer de yaşadığın için şanslısın..velilerle çocuklarla rahatlıkla işbirliği içerisindesindir...
üzülerek belirtiyorum ki kozmopolit bir ortam da senin dediklerin yahut dilediklerin ütopik maalesef..
Düşün ufacık bir pastel boyaya bile isim yazıp ''aman çocuğum sakın karışmasın haa'' diyen koca bir veliye neyi aşılayacaksın..
Zaten anne baba tüm gün çalışıyor toplasan gün de maks 2-3 saat görüyor biricik çocuğunu, kendince hakldırı elbet. o sebeple komün yaşamaya ikna etmek zorlaşıyor...
Çok şanslıyız ki idealist bir öğretmenimiz var..Bir şekil de mesleki becerisini de kullanıp ikna ediyor biz velileri ve çocuklarımızı...
İnşallah ilköğretimde de böyle değerli öğretmene denk geliriz...
Bize gelirsek. iki kardeş olmaları zaten paylaşım demekOnun dışın da anne baba olarak önce karakter sahibi insan olmalarını sağlamaya çalışıyoruz..Merhametli,objektif bir birey olurlar umarım...
son olarak tüm çocuklar Allah'a emanet...
sabah kalktigimda bir baktim okul esyalarimin ustune bir mektup yazip birakmis... Mektubu sizinle paylasmak istiyorum, ve bu yaziya göre ne gibi bir tavir göstermem gerekir sizce?
Ne kadar çok degistik biz, neydik ne olduk vaybe, eskiden küste olsak iyi geceler demeden içim rahat etmezdi. Bu gece ise diyemedim, gururum engel oldu. Ilk defa askim gururuma yenildi. Pismanmiyim hiç bilmiyorum, aslinda özürde dilemem lazimdi biliyorum ama diliyemiyorum. Bu gece hiç vakit geçmedi. Yanimda yatiyorsun ama çoook uzagimdaydin. Bu gece içtigim 1paket sigaradan bile zevk almadim bu gece degisen bir seyler var. Ama senmisin yoksa benmi yoksa hayallerimmi bilmiyorum. Hani sana derdimya yasam sevincimsin diye, bu gece yasamdan hayallerimden senden, kendimden sogudum. Yikildim bee, biktim tükendim... Ilk defa kendimi yanliz, çaresiz kimsesiz hissettim. Yanimda varken yok gibisin hayallerim vardi benim civil civil simdi ise nefes aliyorum diye yasiyorum. Cok kötüyüm be nar cicegim. Olmak istedigim kisi degilim. Degisirmiyim bilmiyorum. Gecermi, gecse bile izleri kalir. Yuregim aciyor, canim yaniyor... Hayal kirikliklara artik tahammülüm yok. Bugun onu anladim, sen beni affetsende, ben affetmiyecegim kendimi!!! Uzulme sen herseyin en, en guzeline laiksin. Umarim hersey gönlünce olur...
ayyy coook guzel yazmissin canim :) ama paylasmayi ogretmek zor oluyor fazla insan yada baska cocuklu aileler ile gorusmeyince canim... ama kreste hic sorun yasamiyor...
Derin birlikte birbirimize leslise koclugu yapalmm miiiislm kızlar... kızım çok şükür epeyce düzeldi ,herşey para yani güzel bir dra gidince anında düzeldi 10 gündür uykusuz oda bende mahvolduk...bende yediklerime dikkat ediyorum çok şükür spor yapmamama rağmen 1 kilo eksideyim bu leslie harika bir şey metabolizmam çalışmaya başladı demekki 1 ay leslie yapınca şimdi 10 gündür yapamıyorum çok üzülüyorum ama iki üç gün geçsin başlıyacağım yapmaya...
ayyyy canim supersin!!!
Dedigin gibi dermansiz dert yok... ama bu sürec uzadikca morali bozuluyor... kur anin arapcasini degilde turkcesini okur mesela, sonra bol bol dua eder. namazida 5vakit kilmasada her gun en az 1vakit kilmaya calisir... Ben okula basladigimdan beri iyice saldim o isleri malesefinsallah en kisa zamanda tekrar basliyabilirim... :26:
ohhh iyi olmus boylelikle rahat rahat internette surf yaparsin
ooo demek fark etmis insanlar kilo verdigini ne guzel canim
sen oyle diyince kuzenlerim aklima geldi
onlar beni gormuyeli 10kilo verdim, kiskancliklarindan ortadan ikiye ayrilirlar
beni anca bir daha kuzenin dugunu var haziranda o zaman gorurler :) o zamana kadarda insallah citir olurum citir
Sebzeleri her zaman yiyoruz ya özlemiyoruz İnan bikaç gün yemezsen onları da canın istiyor yani benim istiyor :)ya zaten bol bol yapmaktan bu kilolara geldik
insanin cani cektigi seyler hep ciss seyler... mesela hic bir zaman canim salata cekti sebze cekti dememama diger seyleri coook cekiyor canim
sende sagol derincim!!
Benim esimde panik atak canim... dedigin gibi ilaci biraktimi mahv oluyor... ama bunyeside artik ilaclara biraz bagisiklik kazandi galiba... cunku bu aralar pek fayda etmiyor ilaclari... ama esimde ilk zamanlardaki gibi agir ilac istemiyor cunku o zamanda iyice aptal gibi oluyor nerdeyse 24saat uyuyor falan... coook zor ya...
allahim bu derdi ceken herkese sifa versin... yanindakilerede sabir ve guc kuvvet versin insallah...
psikolojik rahatsızlığın ızdırabını sen bana sor canım, 3senedir ilaç kullanan ve şuan bırakmaya çalışan biri olarak, ve hatta 12senedir bu sıkıntılı psikoloji ile uğraşan biri olarak bana sor.
ama eşin şanslıda senin gibi bi eşi olduğu için, şunu hiç unutma tatlım dermansız dert yoktur, bazen dermana ulaşmak güç oluyor ama onda da hikmetler oluyor, hayırlar oluyor.... bazen sorunlar sıkıntılar insanı çok olgunlaştırıyor, ve gün geliyor bu sıkıntıları iyikide yaşamışımda bu olgunluğa varabilmişim diyorsun hatta bazen.....
hamdım piştim yandım demiş mevlana.....
ama geçer bunlarda, geçmez diye birşey yok, dermansız dert yok, biz arayalım ve hiç ümidi kesmeyelim.
işte herkesin imtihanı bi türlü, rabbim bugünümüzü aratmasın, daha iyi günler versin inşaallah hepimize.
aslında şuan eşini çok daha iyi anlıyorum, ilaç içiyorum diyede kafasına çok takmasın eşin yaaa, çünkü çağımızda aslında antidepresan tarzı ilaç kullanmayan az insan var bence, hı dozu farklıdır tabiki.
bana bir doktor ne demişti biliyormusun, birgün kendimi bu panik ataktan dolayı çok çaresiz hissetmiştim, ağlıyordum, ve bana dediki; bak dedi panik atak oldukça zor bi hastalık ama çaresi mümkün dedi, allah insanın içini iyiyide kötüyüde vermiş dedi, içimizden iyiyide kötüyüde bulup çıkarmak bizim elimizde dedi.... yada iyiyide kötüyüde içimizde bastırmak yine bizim elimizde dedi.
hala unutmam bu sözlerini o doktorun, çok inançlı bi bayandı, allah razı olsun ondan.
hatta bir söz varya; ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZ.....
kısaca bunu özetlemiş aslında bana doktor.
ve canım, kalpler yalnız allahı anmakla mutmain olur, benim için öyle yani.
bende seni seviyorum canım.....
eşim bugün erken uyudu, şimdi kanepede horluyor:)
kalk yerine yat dedim, biraz burda yatıyım dedi, bende üzerine bişey örttüm artık o öyle diyince.
iyi sen yatcaksan bende internette sörf yapıyım o zaman biraz didim bende ona:)))
bugün günde bana sen zayıflamışsın dediler:)
inşaallah dedim bende, bu aralar diyet yaptığımı söyledim, çok sevindim bu sözleri duyunca bende:))))
artık yarın tartı günüm, yarın belli olur bu haftanın koyunu:)
inşaallah vermişimdir
gökçecim sağol canım kızım epeyce düzeldi en azından uyumaya başladı ...,,eşin içinde çok geçmş olsun bende 3 senedir anksiyete hastasıyım çok zor bir hastalık allah kimseye vermesin....ben hamileliklerdi doğumdu ilaç kullanamadaım şimdi emzirme olayı bitti bir aydır ilaca başladım çok şükür daha iyiyim....
meyracım sen bu illet hastalığa erken yakalanmışsın canım yaaaa kıyamam...benim yıllarca çocuğum olmadı çok üzüldüm arkadan 7 sene kv ile oturdum hiç anlaşamadığım halde .ardından çocuğum oldu 3 sene çığlık çığlığa ağladı kapı dışarı çıkamadım bu hastalığa yakalandım ama bir türlü geçmiyor ,ilaç kullansanda tam olarak geçmiyor ....benim annem yıllardır panik atak teyzemin kızı panik atak ilacı bırakıyorlar tekrarlıyor....
sende sagol derincim!!
Benim esimde panik atak canim... dedigin gibi ilaci biraktimi mahv oluyor... ama bunyeside artik ilaclara biraz bagisiklik kazandi galiba... cunku bu aralar pek fayda etmiyor ilaclari... ama esimde ilk zamanlardaki gibi agir ilac istemiyor cunku o zamanda iyice aptal gibi oluyor nerdeyse 24saat uyuyor falan... coook zor ya...
allahim bu derdi ceken herkese sifa versin... yanindakilerede sabir ve guc kuvvet versin insallah...
Hayırlı sabahlar
İnşallah göründüğü gibi aydınlık mutlu bir gün olur
Ben gece pek uyuyamadım bugün sabah da 6 da kalktım zaten uyanıktım akşam olur inşallah uyku beni zorlamadan şu an için iyiyim bakalım
Hamurumu da mayaladım kızlar gidene kadar kabarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?