Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

psikolojik rahatsızlığın ızdırabını sen bana sor canım, 3senedir ilaç kullanan ve şuan bırakmaya çalışan biri olarak, ve hatta 12senedir bu sıkıntılı psikoloji ile uğraşan biri olarak bana sor.
ama eşin şanslıda senin gibi bi eşi olduğu için, şunu hiç unutma tatlım dermansız dert yoktur, bazen dermana ulaşmak güç oluyor ama onda da hikmetler oluyor, hayırlar oluyor.... bazen sorunlar sıkıntılar insanı çok olgunlaştırıyor, ve gün geliyor bu sıkıntıları iyikide yaşamışımda bu olgunluğa varabilmişim diyorsun hatta bazen.....
hamdım piştim yandım demiş mevlana.....
ama geçer bunlarda, geçmez diye birşey yok, dermansız dert yok, biz arayalım ve hiç ümidi kesmeyelim.
işte herkesin imtihanı bi türlü, rabbim bugünümüzü aratmasın, daha iyi günler versin inşaallah hepimize.
aslında şuan eşini çok daha iyi anlıyorum, ilaç içiyorum diyede kafasına çok takmasın eşin yaaa, çünkü çağımızda aslında antidepresan tarzı ilaç kullanmayan az insan var bence, hı dozu farklıdır tabiki.
bana bir doktor ne demişti biliyormusun, birgün kendimi bu panik ataktan dolayı çok çaresiz hissetmiştim, ağlıyordum, ve bana dediki; bak dedi panik atak oldukça zor bi hastalık ama çaresi mümkün dedi, allah insanın içini iyiyide kötüyüde vermiş dedi, içimizden iyiyide kötüyüde bulup çıkarmak bizim elimizde dedi.... yada iyiyide kötüyüde içimizde bastırmak yine bizim elimizde dedi.
hala unutmam bu sözlerini o doktorun, çok inançlı bi bayandı, allah razı olsun ondan.
hatta bir söz varya; ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZ.....
kısaca bunu özetlemiş aslında bana doktor.
ve canım, kalpler yalnız allahı anmakla mutmain olur, benim için öyle yani.
bende seni seviyorum canım.....

eşim bugün erken uyudu, şimdi kanepede horluyor:)
kalk yerine yat dedim, biraz burda yatıyım dedi, bende üzerine bişey örttüm artık o öyle diyince.
iyi sen yatcaksan bende internette sörf yapıyım o zaman biraz didim bende ona:)))
bugün günde bana sen zayıflamışsın dediler:)
inşaallah dedim bende, bu aralar diyet yaptığımı söyledim, çok sevindim bu sözleri duyunca bende:))))
artık yarın tartı günüm, yarın belli olur bu haftanın koyunu:)
inşaallah vermişimdir

sence??

Sağol canım aslında zor olacak bişey yok da ben büyütüyorum sanırım tembellikten olsa gerek :)

estağfirullah ablam, asıl tembel benim:)
evet bu bir gerçek:)

hee biliyom ablacım onu hatta haftasonu bende yapayım dedim annem çok sever ama haşhaş bulamadım buralardaa....

onun yerine tahinli çörek yapıcamm...

ilk defa yapıcam inşallah güzel olur....

inşaallah canım...

ayyyy canim supersin!!!
Dedigin gibi dermansiz dert yok... ama bu sürec uzadikca morali bozuluyor... kur anin arapcasini degilde turkcesini okur mesela, sonra bol bol dua eder. namazida 5vakit kilmasada her gun en az 1vakit kilmaya calisir... Ben okula basladigimdan beri iyice saldim o isleri malesef insallah en kisa zamanda tekrar basliyabilirim... :26:

ohhh iyi olmus boylelikle rahat rahat internette surf yaparsin

ooo demek fark etmis insanlar kilo verdigini ne guzel canim

sen oyle diyince kuzenlerim aklima geldi
onlar beni gormuyeli 10kilo verdim, kiskancliklarindan ortadan ikiye ayrilirlar
beni anca bir daha kuzenin dugunu var haziranda o zaman gorurler :) o zamana kadarda insallah citir olurum citir

amin, bende inşaallah.
ne güzel eşin içinde....
benim zaten hayatta asıl tutanağım dualarım(türkçe arapça).
tabi bozulur morali, ama gerçek gerçektir, yani dermansız dert yoktur bazen biz bunu unutsakta bu böyledir canım.

sağol canım:)
inşaallah sanada canım çıtırlık yolunda:)
10kilo bile zaten çok büyük bi rakam:)

hee biliyom ablacım onu hatta haftasonu bende yapayım dedim annem çok sever ama haşhaş bulamadım buralardaa....

onun yerine tahinli çörek yapıcamm...

ilk defa yapıcam inşallah güzel olur....

Tahinliyi geçen hafta denedim ben güzel oluyor aynı hamurdan yapıyorum içine haşhaş yerine şekerle tahin karıştırıp sürüyorum onu kesmeden büyük yuvarlak şekilde yapıyorum aynı hazır satılanlar gibi
Hamurum yeterse yaparım 1 tane de olsa belki

oyle canim, unutmamak lazim dermansiz dert olmaz diye :)

aminnnn canim hepimiz yaza citir gibi oluruz insallah!!!

ayyyyy bayilirim has haslisina
kayinvalidemler hashasliya kömbe diyorlar, her gittigimizde kayinvalidem 5-6tepsi yapar kahvaltida yeriz :) ama bu gittigimde abartmiycam yediklerimi...

Her yörede yapılıyor değişik şekillerde ben kayınvalidemde gördüm ilk uşaklı kendisi sonra kendi yorumumu kattım kızlar da seviyor misafir bahane
Büyük kızım anne bunların hepsini 3 kişi için mi yaptın diyor :)

ya zaten bol bol yapmaktan bu kilolara geldik

insanin cani cektigi seyler hep ciss seyler... mesela hic bir zaman canim salata cekti sebze cekti demem ama diger seyleri coook cekiyor canim

gökçecim sağol canım kızım epeyce düzeldi en azından uyumaya başladı ...,,eşin içinde çok geçmş olsun bende 3 senedir anksiyete hastasıyım çok zor bir hastalık allah kimseye vermesin....ben hamileliklerdi doğumdu ilaç kullanamadaım şimdi emzirme olayı bitti bir aydır ilaca başladım çok şükür daha iyiyim....

meyracım sen bu illet hastalığa erken yakalanmışsın canım yaaaa kıyamam...benim yıllarca çocuğum olmadı çok üzüldüm arkadan 7 sene kv ile oturdum hiç anlaşamadığım halde .ardından çocuğum oldu 3 sene çığlık çığlığa ağladı kapı dışarı çıkamadım bu hastalığa yakalandım ama bir türlü geçmiyor ,ilaç kullansanda tam olarak geçmiyor ....benim annem yıllardır panik atak teyzemin kızı panik atak ilacı bırakıyorlar tekrarlıyor....

sende sagol derincim!!
Benim esimde panik atak canim... dedigin gibi ilaci biraktimi mahv oluyor... ama bunyeside artik ilaclara biraz bagisiklik kazandi galiba... cunku bu aralar pek fayda etmiyor ilaclari... ama esimde ilk zamanlardaki gibi agir ilac istemiyor cunku o zamanda iyice aptal gibi oluyor nerdeyse 24saat uyuyor falan... coook zor ya...
allahim bu derdi ceken herkese sifa versin... yanindakilerede sabir ve guc kuvvet versin insallah...

Yena ablacim cok haklisin.iste söylediğin bu sebeplerden dolayi artik bayramlasmayan, selamlasmayan bir millet olduk.ins kucuk kivilcimlarls buyuk atesler yakabiliriz.yavrucuklarini ve seni kocaman öpüyorum. ..

Tesekkur edetim canim.ins uygulayan bir kisi bile olsa kardir.

Derin birlikte birbirimize leslise koclugu yapalmm miiii

Gokceee supersin.haxirana kadar 10 kilo da ben versemm :))) tatilde herkesin agzi acik beni uzlemesini izlerdim.

ya zaten bol bol yapmaktan bu kilolara geldik

insanin cani cektigi seyler hep ciss seyler... mesela hic bir zaman canim salata cekti sebze cekti demem ama diger seyleri coook cekiyor canim
Sebzeleri her zaman yiyoruz ya özlemiyoruz İnan bikaç gün yemezsen onları da canın istiyor yani benim istiyor :)

Âmin inşallah

Hayırlı sabahlar
İnşallah göründüğü gibi aydınlık mutlu bir gün olur
Ben gece pek uyuyamadım bugün sabah da 6 da kalktım zaten uyanıktım akşam olur inşallah uyku beni zorlamadan şu an için iyiyim bakalım
Hamurumu da mayaladım kızlar gidene kadar kabarır

Kıyamam sana...Ne kadar uzun zaman olmuş öyle...artık finale yaklaşıyorsun değilmi.? İlacı azaltmaya başladın...
Allah hayırlı şifalar versin canım...

MEyra cuma günü tartıl..Dün yemişsin bir sürü )
hem onlar da erir gider

Hadi gözün aydın derinciğim kızın iyileşior...Çocuklar hasta olunca insanın tüm enerjisi gidiyor değilmi.?

Gökçeciğim umarım siz ve tüm hastalara Allah hayrlı şifalar verir..
gerçekten ilaçların olumlu yanlarından çok olumsuz yanları da var...

Hayırlı sabahlar...Kolay gelsin bugün yoğunsun..

Günaydın arkadaşlar...

Dün akşam konu psikoloji üzerine olmuş..Ben dün geç geldim eve çok yorgundum hemen uyumuşum..

Gerçekten çok zor bir durum...Ben bir ara hatırlarsanız hep şikayet ederdim kendimi iyi hissetmiyorum içim pırpır diye..Birşeyler akıp gidiyor içimden sanki, hani yüksek bir yerden düşersin hissi gibi..
Kulakları çınlasın nevin ''yenacım panikatak belirtisi gibi ihmal etme git doktora demişti..''
Ben nedense kendim yenerim,hallederim,üstesinden gelirim inadıyla hep reddettim gitmeyi..Bunun yanısıra acaipte mutsuzum..
bir gün çamaşır yıkadım iki gün makina da kaldı çıkarıp asmaya takatim yok..ikinci gün makinadan çıkardım..2 gün de sepette durdu..4. günün sonun da yeniden makinaya attım çamaşırları yıkamak için...
Yakın bir arkadaşım da hep beni ikna etmeye çalışıyordu hadi gidelim hadi gidelim diye...
O çamaşır olayı kırılma noktası oldu benim için..
Nihayet gittik doktora, açıldıkça ve beni yönlendirdikçe anlattım hep anlattım o sordu ben anlattım..

Sonuç depresyon...En az 6 ay ilaç tedavisi verdi..Ben başladım ilaca..''namı-ı diğer mutluluk hapı'' İsmini yazmayayım şimdi..
Başladım, iyi güze.l ilk ay iştahım kapan dı falan hiç birşeyden tat almıyorum..İkinci ay iştah patlaması dünyayı yiyesim var..Ve acaip bir hissizlik,duyarsızlık algılama sorunu..Bitki gibiyim..Dünya yansa umurum da değil üzülmüyorum ama mutlu da olmaıyorum
3.ay gittiğim de ben ilaç kullanmak istemiyorum dedim çocuklarım var ve çok duygusuzum onlara haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor dedim Kararına saygı duyuyorum dedi..Azlatarak biraktım ben de...Toplam da 3 ay kullandım faydası olmuştur elbet Allah dermansız dert vermesin lakin getirisi kadar götürüsü de çok fazla...

Şİmdi aklıma geldi ekleyeyim Son seansta tam kalkmak üzereyken doktorun masasın da işe yaramayan kağıt parçaları vardı, eliyle buruşturup çöpe attı onları...Ben şimdi bu çöp kutusunu karıştırsam benim için iyi şeyler düşünmeszin değilmi dedi.
ben tabii yorumsuz
Bitti gitti çöpe attınm o kağıtları artık..Çıkarsam da bana faydası olmayacak..Sen de geçmişi bu kadar irdeleme diyerek şahane bir sonuçla uğurladı beni adamım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…