Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar :) tamda bozulan psikolojimi nasıl düzeltsem diyee düşünürkeeen damdan düşer gibii aranıza katıldım :) evet psikolojim bozuldu aldığım kilolar beni tembel* uyuşuk aynı zamandada hiç bir iş yapmadığım halde dağları taşımışım hisi yaratıcak kadar çoook yorgun hisetiriyor ....

bu durumu ancak kendim düzeltebilirim biliyorum bu ruh halimde geçici toparlıycam sizlerin desteği de bu konuda benim için çok değerlii geçen sene nisan başında 109 kiloo iken şimdilerdeee 130 kilo civarıyım nasıl becerdin diyee sormayın bu konudaa çok marifetliyimdir :)milyonuncu diyetime başlarken sizlerden bir selam almak bana iyi geliceek....

Sormayacağım çünkü ben de çok iyi beceriyorum...
geçen yıl bu aylar da 91 küsur iken şu an 105 lerdeyim ki vermiş halim...
Buraya başlarken 5 yıl önce üst sınırım 107 idi ve ben 110 ları gördüm..Öyle selvi boylu da değilm 1,60 boyum...

Neyse geçmişi irdelemiyoruz geleceğe bakıyoruz. hoşgeldin aramıza,azim ve irade seninle olsun...

teşekürler yena:) geçen cumadan beri başlamaya çalışıyorum ama yapamadım bu haftayı nasıl bu kiloyaa çıktım nasıl tekrardan bu kiloları vercem tarzı geçirdim benim üst sınırımda 125 diii mağlesef ...

Gunaydin kizlar

Bugun sabah 6 da kalktim.47 dk leskisem ile kostum..2 bardak ilik suyumu ictim. bir fincan sicak suya yarim cay kasigi zincefil ve yarim cay kasigi tarcin ekleyip yarimfa limon sikip ictim.kahvalti da bol gobek marulku peynirli yumurtali zeytinli az ekmekli kahvaltimi yaptim. Ara da 2 yasinsaki sirinem ile bi turk kahvesi yaptik ictik.biraz sonra okula gidecegim.ogle yemeginde ne varsa yerim.arada sut icerim.aksamda allah kerim.

Nasıl beslenmeyi düşünüyorsun .? Diyetisyen eşliğinde mi.?
yoksa ben zaten beslenmenin kitabını yazdım deyip kendi tarzınlamı.? )
Naçizane ilk başlarda bir heves çok kısma yemenden..

ne diyeliim bu yaz sen 91 kilo iken aldığın ve giyebildiğin kıyafetlerin içine gir:) bende 109 kilo iken indirimden aldığım ve daha hiç giyemediğim kıyafetlerin içine girebileyim...

Günaydın, vaaay türk kahvesi yapacak kadar büyümüş demek prensesimiz.
Biz de isteriz şöyle köpüklüsünden birer fincan...

Son düzenleme:
ne diyeliim bu yaz sen 91 kilo iken aldığın ve giyebildiğin kıyafetlerin içine gir:) bende 109 kilo iken indirimden aldığım ve daha hiç giyemediğim kıyafetlerin içine girebileyim...

Anlaştık..:13:
..

Nasıl beslenmeyi düşünüyorsun .? Diyetisyen eşliğinde mi.?
yoksa ben zaten beslenmenin kitabını yazdım deyip kendi tarzınlamı.? )
Naçizane ilk başlarda bir heves çok kısma yemenden..

yenacım klasik 6 öğün beslenicem mağlesef karatayda sana eşlik edemiyecem:) yok aniden kısamıyorum sende tavsiye ediyorsuun zaten... diyetisyen bende pek işe yaramıyor vee evet kitabını yazarım :))) ama bilgi değil uygulamaa eksikliği fazlasıyla var ve sonuç şekil A ben :)

yinede bağzen insan tüm bilgilerini unutuyor hayat koşuşturmacasında evdekilere ne pişireyim kendim ne yiyeyim derken bilgiler sıfırlanıp sınırlanıyor çeşitlilik aryorum bu konudaa bu yüzden zaman zaman sizlerin listelerindende kopyaa çekiceğim ...

imdaaat bu oyun klavyesindee harfleer yok ben bir mesaja bu kadar vakit mi ayıracaam :)))

hepimizin ortak sorunu...bilgi var uygulama yok
Yalnız yaşayanlar çok şanslı o bağlam da yada çocuk olmayan ev...Çocuklar her gördüklerini istiyorlar...Kek,kurabiye bağımlısı eş de olunca daha da zor....

evet menü paylaşımı çoğalsın biz de kopya çekelim gökçe yi tebrik ediyorum her menüsünü paylaşıyor..

Bu arada ben (karatay usulu) kabak mücver yapacağım akşama, bir de tarhana çorba..

Akşam görüşürüz.

Aleyküm selam
İşlerim bitti misafirleri bekliyorum

onlar gelene kadar accık dinlenmiş olursun ablacım...

of ya canım sıkkın benimde...bikaç gün önce annemin bir arkadaşına gitmiştik orda muhabbet kuşları vardı evin oğlu çocuklar sevsin diye kafesten çıkardı kuşta küçük kızın üstüne doğru öterek uçunca çok korktu benim yamyam...o gün bu gündür aklına geldiği an yada bişeyleri kuşa benzettiği an hıçkıra hıçkıra ağlıyo kucağımdan inmek istemiyo...hele son iki gündür her yarım saatte bir kriz gibi geliyo çocuğa...ne yapcağımı şaşırdım sürekli okuyorum falan oynuyorum onunla...bilgisayardan kuş resimleri sesleri falan dinletiyorum korkmasın alışsın diye izlerken korkmuyo bi sıkıntısı yok gibi ama hiç beklemediğim anda gece uykusunda falan ağlıyarak uyanıyo tuştan çot torttum anne diyoo...ne yapmamız lazım nasıl aşıcaz....nerdeyse bir hafta olcak hala aynı ilk andaki tepkiyi gösteriyo...

bu arada çok acıkmıştım azönce yoğurtlu karnıbahar alatası yaptım bi tabak kızlarla beraber yedik akşamada taze fasulye ve bulgur yaptım ama ben sade fasulye yerim diye düşünüyorum...bu sıra okadar karışıkki herşey bi düzen tutturunca tekrardan menü paylaşmaya başlıyacağım inşallah...

kızlar geçmiş yapamıyorum
bizim internet gitti
komşunun wifisinden bağlandım
yarın yola çıkcaz inşallah eve dönmek için
kilo bildirimimi akşam 7-8 gibi anca yapabilirim
sporum yok
bu gece yine misafirlerimiz var
anca yarın evime döndüğümde girerim nete
yarın görüşürüz hoşçakalın

canımsın kıyamam biz hanımlara fazlamı yükleniyorlar nedir artık bir çok hanımın psikolojisi bozuk yanlış anlama beni çok üzülürüm seni kırmak için söylemiyorum bende senin arkandayım zaten ben diyete başladığımda dr söylediğim şöyleydi ben diyet yaparım ama üzüldüğümde kendimi kaybederim yediklerimi hatırlalamam demiştim hemen acil psikolog dedi buldum ve gittim kaç seans gittim hatırlamıyorum kimisinde ağlama krizi geçirdim kimisinde çok eğlenceli idi ama bana söylediği duygularını açıklamammış ve içime atıp biriktirip yutmaya çalıştığım için yemek yiyormuşum tedavi gördüm şimdi üzülüp sinirlenince yemiyorum düşünüyorum su içip selavat çekiyorum ama şimdi moda söz var ya göğsüme öküz oturdu diye aynen öyleydim nefesim yetmezdi şimdi yok öyle şeyler tedavim bittimi hayır ben bir süre ara vermek istediğimi söyledim şimdi o aradayız kendimi iyi hissediyorum rabbim hepimize şifa versin

HG BENCE DOGRU YERDESIN...BIR YERDEN BASLAMAK GUZEL BENDE YENIDEN BASLADIM SAYILIR ILK BIR AY COK ZOR KENDINLE CEBELLESIOUN ABUR CUBUR YEMEMEK ICIN SONRA BUNYE ALISIO AMA BIRAKTIGIN AN TEKRAR BASA SARIOSUN...KARARLILIGIN DAIM OLSUN.

SABAH 6DA KALKIP SPOR YAPACAK ENERJININ KAYNAGI NEDIR BEN KENDIMI COKKK HALSIZ HISSEDIORUM

IYI YOLCULUKLARRR...

KUCUKKEN BENIM USTUME GUVERCIN TUUTTULAR OGUN BUGUNDUR KUSLARDAN KORKARIM UMARIM UFAKLIK BU DURUMU ATLATIR..INTERNETTEN ARASTIRDINMI YADA BI PSI KOLOGA SORSAN BELKI EVE BIR KUS ALSAN KORKUSUNU YENEBILIR;?!??!!!!

BUGUN BUTUN GUN TEMBELLIK YAPTIM SADECE YEMEK PISIRDIM YARIN ENERJIK OLMALIYIM BIR SURU ISIM VAR AMA MENU ANLAMINDA BASARILI BIR GUNDU BIRDE HIC ZARARLI BIRSEY YEMEME RAGMEN 1500 KALORIYE YAKLASDI YEDIKLERIM BAKIN NELER VARDI MENUDE

9:00 3DILIM EKMEK, PEYNIR , DOMATES ,SALATALIK ,ZERO
11:00 MUZLU SUT
14:00 2DILIM EKMEK, PEYNİR ,DOMATES ,ZERO
17:00 UZUM, CEVİZ
18:00 KAHVE,DIET KRAKER
19:30 PATLICAN SALATASI , YOGURT ,2DILIM EKMEK ,SALATALIK

Selammm kizlarrr!!!

bilmiomki nerede yasadigini kusura kalma kacirmisim orayi bide unutkanligim var b12 yetersizliginden potansiyel alzeimer hastasiyim ben😭

buraya alisamadi diyince bnde yurtdisi sandimdi

canim esim kutahyali ama biz Isviçre'de oturuyoruz yani kökeni orasi birde orda dogmus ama Isparta'da annesinin memleketinde büyümüs :)

ayyyy insallah vericez kiz hepimizzzz bu yaza kadar :)

Sebzeleri her zaman yiyoruz ya özlemiyoruz İnan bikaç gün yemezsen onları da canın istiyor yani benim istiyor :)

Âmin inşallah

yooook yaaa ben ozlemem sebzeyi... :

Gökçeciğim umarım siz ve tüm hastalara Allah hayrlı şifalar verir..
gerçekten ilaçların olumlu yanlarından çok olumsuz yanları da var...

Aminnn canim insallah...
evet dedigin gibi cok olumsuz yanlari da var malesef...

ayyyy ne guzel anlatmissin oyle!!! aynisini esimde yasadi bunlarin.... ve gerci halada yasiyor malesef...

doktorun dedigi son lafa bayildim canim!!!

Hosgeldinnnn!!! Nasil bu duruma geldin diye sormamiza gerek yok... nede olsa hepimiz biliyoruz nasil gelindigini

menu paylasimi dedinde... aslinda menu paylasimi haftada en az 3gun menu paylasmak mecburi olsa cok iyi olur :)

ayyy canim benim kiyamam ona!!! Kac yasindaydi kizin canim?
benim kizda 3yaslarinda sinekten coook korkuyordu... gordugu an agliyordu... 3-4ay surdu gecmesi...
sen yaptigin gibi devam et ona kus resmi göster, yada disari ciktiginizda kuslari göster özellikle ucan kuslari, korkma kizim ben varim yaninda birsey olmaz de, sonra onlar cici birsey yapmaz falan de...

tamam canim sen bildirimini yapabildigin an yap. zaten ben listeyi 22de yapiyorum..

Kizzzz bu neee ekmek sölenimi vardi bugun??
aksam sadece 1dilim ekmek yetermis canim... sabah saat 9da da 2dilim olsaymis, birde 5-6tane zeytin olsaymis.
sonra o zero dedigin nedir canim? kolami? eger kolaysa gunde bir kere icmeye baksan?
birde saat 18de diet kraker yemeseymisin...

Bu arada kizlar bundan sonra yorum yapicam menulerinize, hatalariniz varsa yazicam... Beni yanlis anlamayin lutfen! Hepimizin iyiligi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…