- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
canımsın kıyamam biz hanımlara fazlamı yükleniyorlar nedir artık bir çok hanımın psikolojisi bozuk yanlış anlama beni çok üzülürüm seni kırmak için söylemiyorum bende senin arkandayım zaten ben diyete başladığımda dr söylediğim şöyleydi ben diyet yaparım ama üzüldüğümde kendimi kaybederim yediklerimi hatırlalamam demiştim hemen acil psikolog dedi buldum ve gittim kaç seans gittim hatırlamıyorum kimisinde ağlama krizi geçirdim kimisinde çok eğlenceli idi ama bana söylediği duygularını açıklamammış ve içime atıp biriktirip yutmaya çalıştığım için yemek yiyormuşum tedavi gördüm şimdi üzülüp sinirlenince yemiyorum düşünüyorum su içip selavat çekiyorum ama şimdi moda söz var ya göğsüme öküz oturdu diye aynen öyleydim nefesim yetmezdi şimdi yok öyle şeyler tedavim bittimi hayır ben bir süre ara vermek istediğimi söyledim şimdi o aradayız kendimi iyi hissediyorum rabbim hepimize şifa versin
Bu arada kizlar bundan sonra yorum yapicam menulerinize, hatalariniz varsa yazicam... Beni yanlis anlamayin lutfen! Hepimizin iyiligi icin
Asumancığım nasılsın bidenem.?
Keyfin nasıl.? Yolundamı herşey yada bazı şeyler
valla gökçeciğim benden söylemesi bu topik onu kaldırmaz..O zaman kimse menü yazmaz..
ŞAyet uygun bir dille olursa olur..Ama cuma yarışmasında ki takımlar gibi eleştiren kıran yorumlar buraya uygun değil...
Ama sen yine kaptanlığımı yapıcam otoritemi konuşturucam diyorsan eyvallah..
Bugün yediklerim, gökçe'ye ithafen.
Sabah,
1 çay bardağı fıstık
2 yumurtadan maydanozlu,dereotlu,lorlu omlet
10 zeytin
1 günkurusu
domates ve yeşillik
Ara,
Sütlü kakhve
yeşilçay
Akşam,
Karatay usulü kabak mücver
ot salatası (cibez)
turp
yoğurt
Sağol yenam iyiyim şükür günümüz güzel geçti arkadaşlarla yorgun ve uykusuzum aslında
Genel anlamda keyifsizim ama canımız sağolsun diyorum sadece
Sabah erkenden büyük kızımla dişçilik fakültesine gideceğiz kızımın bikaç ufak çürüğü var bir de tel takılması gerekiyor aslında biberden başlayalım dedik ben de gitmişken baktırırım
Senin kızının bittiği diş tedavisi canım
Sağol yenam iyiyim şükür günümüz güzel geçti arkadaşlarla yorgun ve uykusuzum aslında
Genel anlamda keyifsizim ama canımız sağolsun diyorum sadece
Sabah erkenden büyük kızımla dişçilik fakültesine gideceğiz kızımın bikaç ufak çürüğü var bir de tel takılması gerekiyor aslında biberden başlayalım dedik ben de gitmişken baktırırım
Senin kızının bittiği diş tedavisi canım
haklisin galiba :)
neyse HERKES ISTEDIGI ZAMAN ISTEDIGI KADAR MENUSUNU YAZABILIR
benim konusma tarzim uygun dilmi bilmiyorum kiben biraz dusundugum gibi pat diye soylerim... ama art niyet olmadan söylemek isterim aslinda ama agzimdan pat diye ciki verir... cunku turkcem o konuda asiri duzgun degil malesef...
.
ayyyy tüylerim diken diken oluyor diş ve tel deyince..neler çektik...
Şu an yok şükür bitti ama telden sonra da bin defa gittik heralde dolgular için...
Kolay gelsin size canım....
Asuuu sen ne diyosun menü ve yorum konusun da..
Yok yapılabilir tabiiki hatta faydalı da olabilir..''Olmamış'' yerine ''olmasaydı daha iyi olurdu'' cümlesi gelirse şahane olur..demek istediğim ben bazen takip ediyorum takımları..Çok kırıcılar ukala bir şekil de şu olmamış bu olmamış belki onun damak zevkidir o şekil de kilo veriyordur..
Örneğin eleman sabah süt içmiş,öğlen çubuk kraker yemiş akşam kahve..bilen kişinin yorumu...Menünü beğendim)
Hayır nesini beğendin birşey yememiş ki..
Valla benim bu konuda söyleyecek sözüm yok doğru düzgün menüm de olmuyor genelde aslında olumlu etkisi olabilir bazı kişilere belki ama zorunlu olması gerekmez bence isteyen kendisine faydası olacağını düşünen paylaşmalı tabii ki
Genel karara saygı duyarım tabii
yaa simdiki gibi devam edelim iste :) isteyen paylassin zorunluluk olmasin...
evet canim haklisin!!
hele örnege bayildimhic birsey yemedim yazsada ooo menun supermis dicekler demek
Gökçe 80 leri gördünmü tartıda.?
esselamün aleykum
hayırlı akşamlar kızlar ben annemlerden yeni geldim çok yoğun geçiyor günler babam sıkıntısını atmaya bahçeye gitti bende onla gıttım yorulmuşum oraları temizledik otları cektık bacaklarım ağrımış eyılıp kallakmaktan akşamda mısafır bastırdı yenı oturdum sizler nasılsınız geçmişe bakamadım şimdi bakarım bıraz hepınızı öpüyorum
İyi geceler güzeller ben çıkıyorum çok yorgunum bugün...
Tabi ki yena teyzesi sen gel midyata.sana corba yapar puding yapar bir de kahvee :) simdilik bunlari biliyorGünaydın, vaaay türk kahvesi yapacak kadar büyümüş demek prensesimiz.
Biz de isteriz şöyle köpüklüsünden birer fincan...
Merhaba aranızda koşu bandı kullanan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?