Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menumu yazayim

sabah: 2kasik yulaf, sut, 1portakal

ara: 1kucuk muz

ogle: sapkereviz,rezene,lahana salatasi,
3tane tavuk köfte
1bucuk haslanmis patates

ara: 1 yesil elma

aksam: 1tabak corba

ara: 1bardak tarcinli sut

3litre suyumu tamamlarim
1form cayi icerim

aynen bana da öyle demişti...''Sen bedenine zarar vermişsin başkasına vermemek için..''
Allah beterinden korusun..Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olacak...
Sana da sevindim canım atlatmana ve ilaç kullanmamana...

Bu arada kizlar bundan sonra yorum yapicam menulerinize, hatalariniz varsa yazicam... Beni yanlis anlamayin lutfen! Hepimizin iyiligi icin

valla gökçeciğim benden söylemesi bu topik onu kaldırmaz..O zaman kimse menü yazmaz..
ŞAyet uygun bir dille olursa olur..Ama cuma yarışmasında ki takımlar gibi eleştiren kıran yorumlar buraya uygun değil...
Ama sen yine kaptanlığımı yapıcam otoritemi konuşturucam diyorsan eyvallah..

Bugün yediklerim, gökçe'ye ithafen.

Sabah,
1 çay bardağı fıstık
2 yumurtadan maydanozlu,dereotlu,lorlu omlet
10 zeytin
1 günkurusu
domates ve yeşillik

Ara,
Sütlü kakhve
yeşilçay

Akşam,
Karatay usulü kabak mücver
ot salatası (cibez)
turp
yoğurt

Son düzenleme:
Asumancığım nasılsın bidenem.?
Keyfin nasıl.? Yolundamı herşey yada bazı şeyler

Asumancığım nasılsın bidenem.?
Keyfin nasıl.? Yolundamı herşey yada bazı şeyler

Sağol yenam iyiyim şükür günümüz güzel geçti arkadaşlarla yorgun ve uykusuzum aslında
Genel anlamda keyifsizim ama canımız sağolsun diyorum sadece
Sabah erkenden büyük kızımla dişçilik fakültesine gideceğiz kızımın bikaç ufak çürüğü var bir de tel takılması gerekiyor aslında biberden başlayalım dedik ben de gitmişken baktırırım
Senin kızının bittiği diş tedavisi canım

haklisin galiba :)
neyse HERKES ISTEDIGI ZAMAN ISTEDIGI KADAR MENUSUNU YAZABILIR

benim konusma tarzim uygun dilmi bilmiyorum ki ben biraz dusundugum gibi pat diye soylerim... ama art niyet olmadan söylemek isterim aslinda ama agzimdan pat diye ciki verir... cunku turkcem o konuda asiri duzgun degil malesef...

bence guzel olmus canim tam karatay diyeti olmus

gecmis olsun canim... dis coook zor hic kolay degil... en nefret ettigim sey discidir benim...

ayyyy tüylerim diken diken oluyor diş ve tel deyince..neler çektik...
Şu an yok şükür bitti ama telden sonra da bin defa gittik heralde dolgular için...

Kolay gelsin size canım....

Yok yapılabilir tabiiki hatta faydalı da olabilir..''Olmamış'' yerine ''olmasaydı daha iyi olurdu'' cümlesi gelirse şahane olur..demek istediğim ben bazen takip ediyorum takımları..Çok kırıcılar ukala bir şekil de şu olmamış bu olmamış belki onun damak zevkidir o şekil de kilo veriyordur..
Örneğin eleman sabah süt içmiş,öğlen çubuk kraker yemiş akşam kahve..bilen kişinin yorumu...Menünü beğendim )
Hayır nesini beğendin birşey yememiş ki..

ayyyy tüylerim diken diken oluyor diş ve tel deyince..neler çektik...
Şu an yok şükür bitti ama telden sonra da bin defa gittik heralde dolgular için...

Kolay gelsin size canım....

Biz daha yeni başlayacağız bakalım ne kadar sürecek
Teşekkürler size de bir daha göstermesin Allah.

Asuuu sen ne diyosun menü ve yorum konusun da..

Asuuu sen ne diyosun menü ve yorum konusun da..

Valla benim bu konuda söyleyecek sözüm yok doğru düzgün menüm de olmuyor genelde aslında olumlu etkisi olabilir bazı kişilere belki ama zorunlu olması gerekmez bence isteyen kendisine faydası olacağını düşünen paylaşmalı tabii ki
Genel karara saygı duyarım tabii

evet canim haklisin!!
hele örnege bayildim hic birsey yemedim yazsada ooo menun supermis dicekler demek

yaa simdiki gibi devam edelim iste :) isteyen paylassin zorunluluk olmasin...

[SUB][/SUB] esselamün aleykum
hayırlı akşamlar kızlar ben annemlerden yeni geldim çok yoğun geçiyor günler babam sıkıntısını atmaya bahçeye gitti bende onla gıttım yorulmuşum oraları temizledik otları cektık bacaklarım ağrımış eyılıp kallakmaktan akşamda mısafır bastırdı yenı oturdum sizler nasılsınız geçmişe bakamadım şimdi bakarım bıraz hepınızı öpüyorum

İyi geceler güzeller ben çıkıyorum çok yorgunum bugün...

Gökçe 80 leri gördünmü tartıda.?

yarin gorursun canim gördüm azicik ucundan insallah biraz daha gitmis olur yarin...

hayirli aksamlar, kolay gelsin... bayagi yorulmussun canim...
bende optum seni :)

Günaydın, vaaay türk kahvesi yapacak kadar büyümüş demek prensesimiz.
Biz de isteriz şöyle köpüklüsünden birer fincan...
Tabi ki yena teyzesi sen gel midyata.sana corba yapar puding yapar bir de kahvee :) simdilik bunlari biliyor
Merhaba aranızda koşu bandı kullanan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?

Bende adler var.memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…