gökcecim gerçekten zor bı durum senınde imtihanın eşinle canım ama belliki oda huzursuz bu durumdan sen onun yanında ol canım yardıma ıhtıyacı var rabbım ailenizin huzuruna yenıden kavuştursun eşinide bu illetten kurtarsın inşallahsabah kalktigimda bir baktim okul esyalarimin ustune bir mektup yazip birakmis... Mektubu sizinle paylasmak istiyorum, ve bu yaziya göre ne gibi bir tavir göstermem gerekir sizce?
Ne kadar çok degistik biz, neydik ne olduk vaybe, eskiden küste olsak iyi geceler demeden içim rahat etmezdi. Bu gece ise diyemedim, gururum engel oldu. Ilk defa askim gururuma yenildi. Pismanmiyim hiç bilmiyorum, aslinda özürde dilemem lazimdi biliyorum ama diliyemiyorum. Bu gece hiç vakit geçmedi. Yanimda yatiyorsun ama çoook uzagimdaydin. Bu gece içtigim 1paket sigaradan bile zevk almadim bu gece degisen bir seyler var. Ama senmisin yoksa benmi yoksa hayallerimmi bilmiyorum. Hani sana derdimya yasam sevincimsin diye, bu gece yasamdan hayallerimden senden, kendimden sogudum. Yikildim bee, biktim tükendim... Ilk defa kendimi yanliz, çaresiz kimsesiz hissettim. Yanimda varken yok gibisin hayallerim vardi benim civil civil simdi ise nefes aliyorum diye yasiyorum. Cok kötüyüm be nar cicegim. Olmak istedigim kisi degilim. Degisirmiyim bilmiyorum. Gecermi, gecse bile izleri kalir. Yuregim aciyor, canim yaniyor... Hayal kirikliklara artik tahammülüm yok. Bugun onu anladim, sen beni affetsende, ben affetmiyecegim kendimi!!! Uzulme sen herseyin en, en guzeline laiksin. Umarim hersey gönlünce olur...
.
maşallah canım azmın hep surunslm kızlar:) bugün itibariyle 3. günümün sabahında 1 kg 200 gr vermiş bulunuyorum:)) kendimi aşırı kasmadan porsiyonlarımı küçülterek vermeye çalışıyorum.dün akşam kayınvalidemlerde accık kaçırdım ama bugün telafi ediyorum.bol yürüyüş +sporla...bu arada flash belleğime bissürü şarkı yükledim.oryantal,samba,ankara havaları vs..hergün o şarkıları açıp en az yarım saat oynuyorum evde deli gibi:)) ama hem eğleniyorum hem zayıflıyorum herkese tavsiye ederim:))
çok şükür canım kızının iyileşmesine sevindim kutlarım kılon içinde ben lesileyı bı oturtamadım zaman olmuyor bu aralar malesefslm kızlar... kızım çok şükür epeyce düzeldi ,herşey para yani güzel bir dra gidince anında düzeldi 10 gündür uykusuz oda bende mahvolduk...bende yediklerime dikkat ediyorum çok şükür spor yapmamama rağmen 1 kilo eksideyim bu leslie hnde imarika bir şey metabolizmam çalışmaya başladı demekki 1 ay leslie yapınca şimdi 10 gündür yapamıyorum çok üzülüyorum ama iki üç gün geçsin başlıyacağım yapmaya...
sen çozumu bulmuşsun şükür insan dualara nekadar sarılırsa okadar rahatlıyor aslında bılsekkı olanların hepsı rabbimden belkı bukadar parçalamayız olanlar karşısında kendımızı çünkü derdide veren rabbım ve bılıyoruzkı dermanı yalnız ondapsikolojik rahatsızlığın ızdırabını sen bana sor canım, 3senedir ilaç kullanan ve şuan bırakmaya çalışan biri olarak, ve hatta 12senedir bu sıkıntılı psikoloji ile uğraşan biri olarak bana sor.
ama eşin şanslıda senin gibi bi eşi olduğu için, şunu hiç unutma tatlımedermansız dert yoktur, bazen dermana ulaşmak güç oluyor ama onda da hikmetler oluyor, hayırlar oluyor.... bazen sorunlar sıkıntılar insanı çok olgunlaştırıyor, ve gün geliyor bu sıkıntıları iyikide yaşamışımda bu olgunluğa varabilmişim diyorsun hatta bazen.....
hamdım piştim yandım demiş mevlana.....
ama geçer bunlarda, geçmez diye birşey yok, dermansız dert yok, biz arayalım ve hiç ümidi kesmeyelim.
işte herkesin imtihanı bi türlü, rabbim bugünümüzü aratmasın, daha iyi günler versin inşaallah hepimize.
aslında şuan eşini çok daha iyi anlıyorum, ilaç içiyorum diyede kafasına çok takmasın eşin yaaa, çünkü çağımızda aslında antidepresan tarzı ilaç kullanmayan az insan var bence, hı dozu farklıdır tabiki.
bana bir doktor ne demişti biliyormusun, birgün kendimi bu panik ataktan dolayı çok çaresiz hissetmiştim, ağlıyordum, ve bana dediki; bak dedi panik atak oldukça zor bi hastalık ama çaresi mümkün dedi, allah insanın içini iyiyide kötüyüde vermiş dedi, içimizden iyiyide kötüyüde bulup çıkarmak bizim elimizde dedi.... yada iyiyide kötüyüde içimizde bastırmak yine bizim elimizde dedi.
hala unutmam bu sözlerini o doktorun, çok inançlı bi bayandı, allah razı olsun ondan.
hatta bir söz varya; ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZ.....
kısaca bunu özetlemiş aslında bana doktor.
ve canım, kalpler yalnız allahı anmakla mutmain olur, benim için öyle yani.
bende seni seviyorum canım.....
ilaçlar maalesef mahvediyor rabbım ihtiyaç duyurmasın eksıklıgınıde göstemisinGünaydın arkadaşlar...
Dün akşam konu psikoloji üzerine olmuş..Ben dün geç geldim eve çok yorgundum hemen uyumuşum..
Gerçekten çok zor bir durum...Ben bir ara hatırlarsanız hep şikayet ederdim kendimi iyi hissetmiyorum içim pırpır diye..Birşeyler akıp gidiyor içimden sanki, hani yüksek bir yerden düşersin hissi gibi..
Kulakları çınlasın nevin ''yenacım panikatak belirtisi gibi ihmal etme git doktora demişti..''
Ben nedense kendim yenerim,hallederim,üstesinden gelirim inadıyla hep reddettim gitmeyi..Bunun yanısıra acaipte mutsuzum..
bir gün çamaşır yıkadım iki gün makina da kaldı çıkarıp asmaya takatim yok..ikinci gün makinadan çıkardım..2 gün de sepette durdu..4. günün sonun da yeniden makinaya attım çamaşırları yıkamak için...
Yakın bir arkadaşım da hep beni ikna etmeye çalışıyordu hadi gidelim hadi gidelim diye...
O çamaşır olayı kırılma noktası oldu benim için..
Nihayet gittik doktora, açıldıkça ve beni yönlendirdikçe anlattım hep anlattım o sordu ben anlattım..
Sonuç depresyon...En az 6 ay ilaç tedavisi verdi..Ben başladım ilaca..''namı-ı diğer mutluluk hapı'' İsmini yazmayayım şimdi..
Başladım, iyi güze.l ilk ay iştahım kapan dı falan hiç birşeyden tat almıyorum..İkinci ay iştah patlaması dünyayı yiyesim var..Ve acaip bir hissizlik,duyarsızlık algılama sorunu..Bitki gibiyim..Dünya yansa umurum da değilüzülmüyorum ama mutlu da olmaıyorum
3.ay gittiğim de ben ilaç kullanmak istemiyorum dedim çocuklarım var ve çok duygusuzum onlara haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor dedimKararına saygı duyuyorum dedi..Azlatarak biraktım ben de...Toplam da 3 ay kullandım faydası olmuştur elbet Allah dermansız dert vermesin lakin getirisi kadar götürüsü de çok fazla...
Şİmdi aklıma geldi ekleyeyimSon seansta tam kalkmak üzereyken doktorun masasın da işe yaramayan kağıt parçaları vardı, eliyle buruşturup çöpe attı onları...Ben şimdi bu çöp kutusunu karıştırsam benim için iyi şeyler düşünmeszin değilmi dedi.
ben tabii yorumsuz
Bitti gitti çöpe attınm o kağıtları artık..Çıkarsam da bana faydası olmayacak..Sen de geçmişi bu kadar irdeleme diyerek şahane bir sonuçla uğurladı beni adamım.
hoş geldin canım üzülme ben her diyete başlayıp bıraktığımda 10 kilo artıyla aldım kıloları inşallah bu son olacak ve hayat tarzımızı değiştiricezmerhabalar :) tamda bozulan psikolojimi nasıl düzeltsem diyee düşünürkeeen damdan düşer gibii aranıza katıldım :) evet psikolojim bozuldu aldığım kilolar beni tembel* uyuşuk aynı zamandada hiç bir iş yapmadığım halde dağları taşımışım hisi yaratıcak kadar çoook yorgun hisetiriyor ....
bu durumu ancak kendim düzeltebilirim biliyorum bu ruh halimde geçici toparlıycam sizlerin desteği de bu konuda benim için çok değerlii geçen sene nisan başında 109 kiloo iken şimdilerdeee 130 kilo civarıyım nasıl becerdin diyee sormayın bu konudaa çok marifetliyimdir :)milyonuncu diyetime başlarken sizlerden bir selam almak bana iyi geliceek....
kıyamam kuzum ben çocuklar ençok korkudan ağlayınca içim parçalanıyor korkunca içinde nasıl bı şeyler yaşıyor kuzum inşallahen kısa zamanda unuturonlar gelene kadar accık dinlenmiş olursun ablacım...
of ya canım sıkkın benimde...bikaç gün önce annemin bir arkadaşına gitmiştik orda muhabbet kuşları vardı evin oğlu çocuklar sevsin diye kafesten çıkardı kuşta küçük kızın üstüne doğru öterek uçunca çok korktu benim yamyam...o gün bu gündür aklına geldiği an yada bişeyleri kuşa benzettiği an hıçkıra hıçkıra ağlıyo kucağımdan inmek istemiyo...hele son iki gündür her yarım saatte bir kriz gibi geliyo çocuğa...ne yapcağımı şaşırdım sürekli okuyorum falan oynuyorum onunla...bilgisayardan kuş resimleri sesleri falan dinletiyorum korkmasın alışsın diye izlerken korkmuyo bi sıkıntısı yok gibi ama hiç beklemediğim anda gece uykusunda falan ağlıyarak uyanıyo tuştan çot torttum anne diyoo...ne yapmamız lazım nasıl aşıcaz....nerdeyse bir hafta olcak hala aynı ilk andaki tepkiyi gösteriyo...
bu arada çok acıkmıştım azönce yoğurtlu karnıbahar alatası yaptım bi tabak kızlarla beraber yedik akşamada taze fasulye ve bulgur yaptım ama ben sade fasulye yerim diye düşünüyorum...bu sıra okadar karışıkki herşey bi düzen tutturunca tekrardan menü paylaşmaya başlıyacağım inşallah...
Sağol yenam iyiyim şükür günümüz güzel geçti arkadaşlarla yorgun ve uykusuzum aslında
Genel anlamda keyifsizim ama canımız sağolsun diyorum sadece
Sabah erkenden büyük kızımla dişçilik fakültesine gideceğiz kızımın bikaç ufak çürüğü var bir de tel takılması gerekiyor aslında biberden başlayalım dedik ben de gitmişken baktırırım
Senin kızının bittiği diş tedavisi canım
merhaba kizlaar, ve beeeen bilmem kac milyarinci diyetimi 3cu gunumde bozmus bulunuyorum
nasil bir seydir anlamiyorum kendim de, 93e iner inmez bi diyeti bozma sporu birakma eylemine giriyorum, tabi geliyor kilolar da,
su an 95im tabi
bilmem etkisi var mi yok mu ama su aralar moralim de cok bozuk, ne oldugumuz belli olmayan erkek arkadasimla aramiz bi garip.
bi garip nasil oluyor diye sormayin, vallahi ben de bilmiyorum. Bilmiyorum anacim sevgili miyiz arkadas miyiz neyiz, oyle garip bir iliski icindeyiz iste.
Buna bide ek olarak yurtdisinda master yapmak istiyorum, universiteleri arastirmaktan, gerekli belgeleri toplamaktan ve en fazla da dusunmekten depresyona girdim, ne olacak nasil olacak diye diye
belki hepsi bahane ama boyle olunca, hic motive filan kalmiyor, butun gunu yatagimda oturup bir seyler yemek icmek istiyorum
gökcecim gerçekten zor bı durum senınde imtihanın eşinle canım ama belliki oda huzursuz bu durumdan sen onun yanında ol canım yardıma ıhtıyacı var rabbım ailenizin huzuruna yenıden kavuştursun eşinide bu illetten kurtarsın inşallah
Tabi ki yena teyzesi sen gel midyata.sana corba yapar puding yapar bir de kahvee :) simdilik bunlari biliyor
Bende adler var.memnunum
ah canim benim seni coook iyi anliyorum... bir muddet kendine izin ver ama abartmamaya calis olurmu`?
aminnn canim aminnn
teşekkürler hoşbuldum :) evet bu ara kendimle cebeleşdiğim doğruu vee umarım kararlı olurum...HG BENCE DOGRU YERDESIN...BIR YERDEN BASLAMAK GUZEL BENDE YENIDEN BASLADIM SAYILIR ILK BIR AY COK ZOR KENDINLE CEBELLESIOUN ABUR CUBUR YEMEMEK ICIN SONRA BUNYE ALISIO AMA BIRAKTIGIN AN TEKRAR BASA SARIOSUN...KARARLILIGIN DAIM OLSUN.
Hosgeldinnnn!!! Nasil bu duruma geldin diye sormamiza gerek yok... nede olsa hepimiz biliyoruz nasil gelindigini
menu paylasimi dedinde... aslinda menu paylasimi haftada en az 3gun menu paylasmak mecburi olsa cok iyi olur :)
.
teşekkürler hoşbuldum :) evet hayat tarzımızın sürekli olarak değişmesii lazım ...da
hoş geldin canım üzülme ben her diyete başlayıp bıraktığımda 10 kilo artıyla aldım kıloları inşallah bu son olacak ve hayat tarzımızı değiştiricez
ya boyle durup durup aglamak istiyorum, zayiflamicam ben diye, zayiflamayacagim diye,
kendime izin vereyim diyorum da, fazla kaciriyorum bir gun oyle bir gun boyle, kafa denge psikoloji hic bir sey kalmadi vallahi
insan boyle oldugunda birisiyle paylasmak istiyor icindekileri, anlatmak, anlasilmak istiyorsun ama nerde..
canım burda anlatıp paylaşıyorsun yaaa ben seni anlıyorum gerek yapman gereken mastırın stresi gerekse arkadaşınla ilişki durumun yüzünden diyetine konsantre olamıyorsun dimiii ama zayıflıyamayacam diyede üzülüyorsun bunun için bence diyetine tam asılıp kendinee güvenini tazelemelisin bunu yapabilirsen ilişkinede pozitif enerji vericeğini düşünüyorum bu sana daha iyi gelicektir inan !!!
Bazı modeller apartmanda alt kata çok ses geçiriyor. Sen de böyle bir sorun oldu mu ? :44:
canım benım bece sen bikafanı toparla önce hayatımız boyu bu sorunlar hep olacak ozaman omrumuzu böyle geçirmek zorunda kalırız hayart akıp gidiyor çocukluğundan beri kilolu olan bırı olarak soyluyorum boşa geçen yıllarıma çok uzuluyorum ne gönlüce yiyebildim nede giyinebildim hep aralarda geçtı hayat beende seningibi mutlu olmak için yiyordum ama baktım bana bı fayda sağlamıyor sonrasında kılo alıp daha çok moralım bozuluyor bu böyle bır kısır döngü gidip duruyor bır dur dedım sende kararını al ve sımsıkı sarıl diyetine spora bı beş kilo versen zaten alacam diye aklın çıkıyor mecbur devam ediyorsun hayata daha güzel bakıyorsun ben senden çok kılokuyum ama bana zayıflamışsın dedılermı kendimi manken gibi hissediyorum bunun mutluluğu hiçbir yiyecekte yok emin ol şu izin işini birazeretle kendine kuçuk hedefler koy mesela 5 kiloda 1 öğün serbest gibi hadı başarabılırsın sakın ümidini kaybetmemerhaba kizlaar, ve beeeen bilmem kac milyarinci diyetimi 3cu gunumde bozmus bulunuyorum
nasil bir seydir anlamiyorum kendim de, 93e iner inmez bi diyeti bozma sporu birakma eylemine giriyorum, tabi geliyor kilolar da,
su an 95im tabi
bilmem etkisi var mi yok mu ama su aralar moralim de cok bozuk, ne oldugumuz belli olmayan erkek arkadasimla aramiz bi garip.
bi garip nasil oluyor diye sormayin, vallahi ben de bilmiyorum. Bilmiyorum anacim sevgili miyiz arkadas miyiz neyiz, oyle garip bir iliski icindeyiz iste.
Buna bide ek olarak yurtdisinda master yapmak istiyorum, universiteleri arastirmaktan, gerekli belgeleri toplamaktan ve en fazla da dusunmekten depresyona girdim, ne olacak nasil olacak diye diye
belki hepsi bahane ama boyle olunca, hic motive filan kalmiyor, butun gunu yatagimda oturup bir seyler yemek icmek istiyorum
merhaba kizlaar, ve beeeen bilmem kac milyarinci diyetimi 3cu gunumde bozmus bulunuyorum
su an 95im tabi
arnazar diyet koçluğu demişsinya ben çok fazla yapamıyorum hiç vaktim yok ama günde sadece zorda olsa yarım saatimi ayırıyorum iki millede bırakıyorum ....yoksa 3 mill 4 mill 5 millde yapmak isterim ama vaktim yok iki çocuk olunca ....
yenacım demek sende de başlamıştı çok zor yaa rabbim kimseye göstermesin benim doğumdan beri çok kötüydü görümcemin kanser oluşuda aynı günlerde ortaya çıkınca eşimin ağlamaları hastalığım nüksetti yine yoksa hamileliğimde daha rahattım....sonra bende bir korku başladı görümcemden dolayı ben ölücem çocuklarımın başına kötü birşey gelecek gibi saçma sapan düşünceler mutsuzluk.....gibi ....şimdi 1.5 aydır ilaca başladım dediğin mutluluk hapı p.... ile başlayan değilmi....bir parça iyiyim canım.....
dün bugün 123.5 görmüştüm tartıda yani eksi 1 dim yine ama bugün moral bozukluğu ile biraz diyeti bozdum , birde akşam un helvası yaptım dayanamadım yedim tabiki... benim küçük ağlıyor uykusu geldi bana pc yasak ...
Gunaydin kizlarrrrrr
kilo bildirimimi yapip okula gitcem :)
kilom 89,3 sonunda gordum 8li rakamlari
spor 165dakika
günayydınnn kızlarrrr hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsunn
assum kolay gelsinnn
çabucak çıkıcam dr a randevum var 10 da hazırlanayım
kadın doğuma hiç sevmem ama gidilecek mecbur
kiloma gelince deliricem onca spor adımsayar gr inmiyorum ama vücudum sıklaştı pantolonlar bol geliyoo hayırlısı bakalım
kilom aynı
sporumm 200 dk
gündede 10000 adımı hep geçtimm
haftaya 10 bin adım artı lasly yapıcam bakalım incemmi
Günaydın Canlar :) spor : 240 dk kilo bildirimi 106.5 fena değil 1.5 kayıpPazartesi gününe kadar bir hasta ziyareti için şehir dışındayım bu vesileyle dualarınızi bekliyorum hastamıza.
( Bu arada Eve geçinceye kadar spor yapamayacağım inşallah geri 108 e çıkmam çıkarsam çok üzülürüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?