Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlaar, ve beeeen bilmem kac milyarinci diyetimi 3cu gunumde bozmus bulunuyorum
nasil bir seydir anlamiyorum kendim de, 93e iner inmez bi diyeti bozma sporu birakma eylemine giriyorum, tabi geliyor kilolar da,
su an 95im tabi
bilmem etkisi var mi yok mu ama su aralar moralim de cok bozuk, ne oldugumuz belli olmayan erkek arkadasimla aramiz bi garip.
bi garip nasil oluyor diye sormayin, vallahi ben de bilmiyorum. Bilmiyorum anacim sevgili miyiz arkadas miyiz neyiz, oyle garip bir iliski icindeyiz iste.
Buna bide ek olarak yurtdisinda master yapmak istiyorum, universiteleri arastirmaktan, gerekli belgeleri toplamaktan ve en fazla da dusunmekten depresyona girdim, ne olacak nasil olacak diye diye
belki hepsi bahane ama boyle olunca, hic motive filan kalmiyor, butun gunu yatagimda oturup bir seyler yemek icmek istiyorum

gökcecim gerçekten zor bı durum senınde imtihanın eşinle canım ama belliki oda huzursuz bu durumdan sen onun yanında ol canım yardıma ıhtıyacı var rabbım ailenizin huzuruna yenıden kavuştursun eşinide bu illetten kurtarsın inşallah

maşallah canım azmın hep surun

çok şükür canım kızının iyileşmesine sevindim kutlarım kılon içinde ben lesileyı bı oturtamadım zaman olmuyor bu aralar malesef

sen çozumu bulmuşsun şükür insan dualara nekadar sarılırsa okadar rahatlıyor aslında bılsekkı olanların hepsı rabbimden belkı bukadar parçalamayız olanlar karşısında kendımızı çünkü derdide veren rabbım ve bılıyoruzkı dermanı yalnız onda
ilaçlar maalesef mahvediyor rabbım ihtiyaç duyurmasın eksıklıgınıde göstemisin
hoş geldin canım üzülme ben her diyete başlayıp bıraktığımda 10 kilo artıyla aldım kıloları inşallah bu son olacak ve hayat tarzımızı değiştiricez
kıyamam kuzum ben çocuklar ençok korkudan ağlayınca içim parçalanıyor korkunca içinde nasıl bı şeyler yaşıyor kuzum inşallahen kısa zamanda unutur

ayyyy ben hiç sevmiyorum şu diş olayımı benımde var ama korkudan gidemiyorum koca kadın rabbım yardım etsın

arnazar diyet koçluğu demişsinya ben çok fazla yapamıyorum hiç vaktim yok ama günde sadece zorda olsa yarım saatimi ayırıyorum iki millede bırakıyorum ....yoksa 3 mill 4 mill 5 millde yapmak isterim ama vaktim yok iki çocuk olunca ....

yenacım demek sende de başlamıştı çok zor yaa rabbim kimseye göstermesin benim doğumdan beri çok kötüydü görümcemin kanser oluşuda aynı günlerde ortaya çıkınca eşimin ağlamaları hastalığım nüksetti yine yoksa hamileliğimde daha rahattım....sonra bende bir korku başladı görümcemden dolayı ben ölücem çocuklarımın başına kötü birşey gelecek gibi saçma sapan düşünceler mutsuzluk.....gibi ....şimdi 1.5 aydır ilaca başladım dediğin mutluluk hapı p.... ile başlayan değilmi....bir parça iyiyim canım.....

dün bugün 123.5 görmüştüm tartıda yani eksi 1 dim yine ama bugün moral bozukluğu ile biraz diyeti bozdum , birde akşam un helvası yaptım dayanamadım yedim tabiki... benim küçük ağlıyor uykusu geldi bana pc yasak ...

ah canim benim seni coook iyi anliyorum... bir muddet kendine izin ver ama abartmamaya calis olurmu`?

aminnn canim aminnn

ah canim benim seni coook iyi anliyorum... bir muddet kendine izin ver ama abartmamaya calis olurmu`?

aminnn canim aminnn

ya boyle durup durup aglamak istiyorum, zayiflamicam ben diye, zayiflamayacagim diye,
kendime izin vereyim diyorum da, fazla kaciriyorum bir gun oyle bir gun boyle, kafa denge psikoloji hic bir sey kalmadi vallahi
insan boyle oldugunda birisiyle paylasmak istiyor icindekileri, anlatmak, anlasilmak istiyorsun ama nerde..

HG BENCE DOGRU YERDESIN...BIR YERDEN BASLAMAK GUZEL BENDE YENIDEN BASLADIM SAYILIR ILK BIR AY COK ZOR KENDINLE CEBELLESIOUN ABUR CUBUR YEMEMEK ICIN SONRA BUNYE ALISIO AMA BIRAKTIGIN AN TEKRAR BASA SARIOSUN...KARARLILIGIN DAIM OLSUN.
teşekkürler hoşbuldum :) evet bu ara kendimle cebeleşdiğim doğruu vee umarım kararlı olurum...

Hosgeldinnnn!!! Nasil bu duruma geldin diye sormamiza gerek yok... nede olsa hepimiz biliyoruz nasil gelindigini

menu paylasimi dedinde... aslinda menu paylasimi haftada en az 3gun menu paylasmak mecburi olsa cok iyi olur :)

.

gökçe üzülüyorum yaaa neden sonunda üzüleceğimizi bilebilee bırakırızkii kendimizi bilmem

menü paylaşımı hakında özelikle bizim kilo grubunda ters teper bilirim. ama rica ile güzel menü paylaşımları görmek benide mutlu eder. hergün örnek listeler uygulayamayabiliriz en iyisi listesi iyi olan paylaşsın....

da

hoş geldin canım üzülme ben her diyete başlayıp bıraktığımda 10 kilo artıyla aldım kıloları inşallah bu son olacak ve hayat tarzımızı değiştiricez
teşekkürler hoşbuldum :) evet hayat tarzımızın sürekli olarak değişmesii lazım ...

bu günki menümü yazayım

sabah 2 dilim tb.ekmeğiylee tost
domates salatalık

ara:4 adet kuru kayısı

öğlen :bir tabak tavuklu bulgur pilavı
bir tabak yoğurtlu kereviz salatası

ara: bir portakal

akşam:2 haşlanmış yumurta
peynir çay domates salatalık

ara:bir avuç kuruyemiş

yeterince su içtim idare eder bir gün olduu...

canım burda anlatıp paylaşıyorsun yaaa ben seni anlıyorum gerek yapman gereken mastırın stresi gerekse arkadaşınla ilişki durumun yüzünden diyetine konsantre olamıyorsun dimiii ama zayıflıyamayacam diyede üzülüyorsun bunun için bence diyetine tam asılıp kendinee güvenini tazelemelisin bunu yapabilirsen ilişkinede pozitif enerji vericeğini düşünüyorum bu sana daha iyi gelicektir inan !!!

aynen canim, diyet filan dusunecek hal kalmiyor artik kafam o kadar mesgul oluyorki, sonra da aman zaten bir ise yaramiyor bu diyet diyip basliyorum yemeye tabi.. son soyledigini ben de cok dusunuyorum, o da cok istiyordu zayiflamami, destek filan oluyordu, kirici bi sekilde degilde motive ederek beni zayiflamam gerektigini anlatiyordu. Eger gercekten zayiflasaydim neler oacagini neler degisecegini ben de merak ediyordum O da heralde gordu bir ileri bir geri gittigimi o da vazgecdi benden

bu arada kizlar ozur dilerim biliyorum cok depresif yaziyorum ama vallahi boyle bulent ersoya baglayip bagirip cagirasim var

Bazı modeller apartmanda alt kata çok ses geçiriyor. Sen de böyle bir sorun oldu mu ? :44:

Ben ozellikle sordum hayir ses gelmiyor dedi k omsum.5 yil motor garantili guzel memnunum ben.3 yil once hepsiburada dan almistim

Kilo bildirimi.ben bu hafta listeye giremem belki ama.90.4 kilo 250 dk spor.

Umarim herkesten gitmistir kilocuklar.sevgiler hayirli cumalar

günayydınnn kızlarrrr hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsunn
assum kolay gelsinnn
çabucak çıkıcam dr a randevum var 10 da hazırlanayım
kadın doğuma hiç sevmem ama gidilecek mecbur

kiloma gelince deliricem onca spor adımsayar gr inmiyorum ama vücudum sıklaştı pantolonlar bol geliyoo hayırlısı bakalım

kilom aynı
sporumm 200 dk

gündede 10000 adımı hep geçtimm

haftaya 10 bin adım artı lasly yapıcam bakalım incemmi

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzeler
dünkü yoğun günden sonra her yanım ağrıyor uyuşuk uyuşuk dolanıyorum evin içinde inşallah birazdan kendime gelirim buaralar herkez zayıfladığımı söylüyor ben de çok motıve oluyorum biryandanda gevşemekten korkuyorum :18:eski kıyafetlerim yavaş yavaş olmaya başladı mutluyum umutluyum ama bırazda hızlı gıtse şu kılolar çokdaha güzel olacak inşallah hepimiz çok çok eksı göruruz
KİLOM 132.9
SPOR 110 DK

canım benım bece sen bikafanı toparla önce hayatımız boyu bu sorunlar hep olacak ozaman omrumuzu böyle geçirmek zorunda kalırız hayart akıp gidiyor çocukluğundan beri kilolu olan bırı olarak soyluyorum boşa geçen yıllarıma çok uzuluyorum ne gönlüce yiyebildim nede giyinebildim hep aralarda geçtı hayat beende seningibi mutlu olmak için yiyordum ama baktım bana bı fayda sağlamıyor sonrasında kılo alıp daha çok moralım bozuluyor bu böyle bır kısır döngü gidip duruyor bır dur dedım sende kararını al ve sımsıkı sarıl diyetine spora bı beş kilo versen zaten alacam diye aklın çıkıyor mecbur devam ediyorsun hayata daha güzel bakıyorsun ben senden çok kılokuyum ama bana zayıflamışsın dedılermı kendimi manken gibi hissediyorum bunun mutluluğu hiçbir yiyecekte yok emin ol şu izin işini birazeretle kendine kuçuk hedefler koy mesela 5 kiloda 1 öğün serbest gibi hadı başarabılırsın sakın ümidini kaybetme ay çenem düştü kusura bakma:26:

Günaydın dostlar hayırlı cumalar....

Çok tanıdık tüm anlatılanlar ne güzel amacın var yapacaklarını sıralamışsın..O zaman kariyerinle ilgili planlara kanalize ol..
Diyeti çıkar aklından..''sağlığıma zararlı olanları tüketmeyeyim ki planlarım da başarılı olayım'' diye telkin de bulun kendine..
Yine buraya gel bizimle sohbet et..normal ve sğalıklı beslen kısıtlama kendini..Beynin rahatlasın şöyle diyet ve zayıflama fikrinden uzaklaşsın...

He ondan Sen de yan etkileri yokmu.?? Umarım çabucak düzelirsin ve gerek kalmaz canım...
Bu arada LEslie 2 mıl den fazla yapma zaten...Yazık eklemlerimize..O bile beni çok terletiyor ve yoruyor...

Gunaydin kizlarrrrrr
kilo bildirimimi yapip okula gitcem :)

kilom 89,3 sonunda gordum 8li rakamlari
spor 165dakika

gökçeciğim tebrik ederimama tehlikeli bir rakam 90 a hala çok yakın
hemen uzaklaşmaya bak

Geçmiş olsun, hayırdır.??

Son düzenleme:
Günaydın Canlar :) spor : 240 dk kilo bildirimi 106.5 fena değil 1.5 kayıp Pazartesi gününe kadar bir hasta ziyareti için şehir dışındayım bu vesileyle dualarınızi bekliyorum hastamıza.
( Bu arada Eve geçinceye kadar spor yapamayacağım inşallah geri 108 e çıkmam çıkarsam çok üzülürüm )

hastanıza rabbım şifalar versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…