Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tahmin ettim yurtdisinda yasadiginizi
gokcecim yorumlarin icin cok tesekkur ederim ben menumu yazicam ve bana istedigini istedigin sekilde soyleyebilirsin cumlelerin ne niyetle soledigini belli ediyor bazi insanlar gibi icin kotu deil senin fesat fesat sinsice laf sokmuyorsun mesela ii bi gun gecirdigimi zannediodum senin yorumdan snra listemi tekrar gozden gecirdim ve karbonhidrat fazlaligim oldugunu fark ettim ewet diyetisyenim 7 dilim ekmek veriyo olabilir ama yedigim kraker extradan 2 dilim ekmek yapio kolayada kesinlikle karsi bole bole duzelticem kendimi engel olamadigim kola istegimide yenip listeme harfiyen uyucam bana yorum yapmaya dvm edersen sevinirim dedigim gibi senin icin temiz arkadasim

gunaydin herkeze, dunku menu paylasimi yapayim :
meyva,kahve,yesil cay,
sutlu musli,diet kraker
kahve
bir tabak peynirli ketcapli spageti

Kilom 96

günaydınlar herkese bugün tartı günü tartı yüzlerinizi güldürsün inş. verebilenleri tebrik ediyorum veremeyenlere ve kendimede önümüzdeki hafta farkındalık diliyorum..:)

benim bugünki tartı göstergem: 127.5

geçmiş olsun hastanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah ...

Hayırlı cumalar arkadaşlar;hepinize iyi bildirimler diliyorum..

Benin diyet konusundaki moral motivasyonum hala çok düşük ve ben biraz üzerine gitmemeye karar verdim.Yıllardır kilo vermeye çalışıyorum ama bir türlü sağlıklı kiloya inemedim.Demek ki bu olayda benim çok yanlışım var...

Artık kilolarımla didişmek istemiyorum.Tabii bu yoldan çıktım ne olursa olsun demek değil ama diyet olayının beni ruhen çok yorduğunu anlıyorum.Yapabildiğim kadar zararsız beslenmeye devam edip bir süre sonra tekrar toparlanmayı planlıyorum...

Bu arada beni listeden çıkarabilirsiniz yada izinli sayabilirsiniz arkadaşlar...Sizleri tabii ki özlerim ve sohbetlere katılırım ama bir süre bana izin verin gerçekten sebepsiz bir motivasyon boulması yaşıyorum...Umarım kısa zamanda her şey yoluna girer.Hepinize iyi günler dilerim çok çok öpüyorum...Görüşmek üzere...

günaydın hanımlar hastalarımızmızmı var geçmiş olsun diyeyim asumanzeynep Allah yardımcın olsun benim kızada takılacak tel şubat tatilinde gitmemmiz gerekiyordu gidemedim yazı bekliyorum bakalım inşallah sen hangi hastaneye gidiyorsun bende çok korkarım diş ve doğum dr undan
gökçeirem gerçekten bravo 80 leri gördüysen tamamdır gelir devamı inşallah canım sakın eşin için sıkılıp yemeğe verme kendini çok sevdiğim bir söz vardır BİZ KADINLAR DÜNYAYI YÖNETİYORUZ KÜÇÜK SORUNLARIMI ÇÖZEMİYCEĞİZ psikoloğum söylemişti belkide böyle bir söz yok o uydurdu benim için bilemem sen eşini yola getirisin eminim neyse sana kolay gelsin kilo bildirimi yapıp çıkayım çenem düştü benimde
kilo- 79
spor yok

İçi kötü olan laf sokan sinsi insanlar kim.?? gökçe dışın da hepimiz zan altındayız şu an..

Beyzuşum ben sana yaızyorum hep bişeyle ama sen görmüyorsun...
Nasıl istersen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap tatlım..
Buraya gelmeyi ihmal etme tamammı.??
benim kilomu gördünmü ben de fenalardayım...Bu arada 10 gündür karatay yapıyorum.

Allah hayırlı şifalar versin hastanıza...

hayırlı cumalar güzeller

hastalarımıza rabbim acil şifalar versin tez zamanda iyileştirsin

benim kg :93 ( sonundaaa) takılıp kaldığım kg dir kendileri

spor 210 dk

burcu içi kötü olan kim bu topikte bu insanları suçlamaya girer?

MErhaba yasemin nasılsın canım...

İçi kötü olan laf sokan sinsi insanlar kim.?? gökçe dışın da hepimiz zan altındayız şu an..
Soz meclisden disari hayatimizda yokmu bole karaktersiz bos insanlar sakin kimse ustune alinmasin bir kez daha belirtiyim burda bulunus amacim kilo vermek disinda birsey deil cok yogun biriyim buraya zaman ayirior menu bildirimi yapiorsam bilinki kilo verme istegimdendir amacim kimseyle laf dalasina girmek deildir ben gecmisde bu konuda agzimin payini aldim kilo disinnda iki arkadasin arasini duzeltiyim die bir soru sordum ne esekligim kaldi ne burdan defolup gitmelerim o yuzden rica edicem herkesden kilo disinda bir konu hakkinda bnmle konusmayin sozum herkese bu konuda burda kapansin sinirlenip geriliorum

vallahi ben de sabah aynen boyle dusundum, diyet zayiflamak spor diye diye delirdim resmen, sadece zararli olanlari yemeden, beslenmeme devam edicem bir sure, cunku ben en az 3-4 senedir kisir dongu icersindeyim zayiflama konusunda, hal boyle olunca da cok bunaldim bir sure sonra..

aynen ben de cocuklugumdan beri kiloluyum, cocuklugum dedim 7-8 yasimdan beri, ondan once cok zayifmisim, ama hatirlamiyorum tabiki su anda 21 yasindayim ve tahmin edersin etrafimdaki kizlari gorunce, hos yalnizca kizlar da degil, herkes cok dikkat ediyor, iyice bunalima giriyorum, istedigim gibi giyinemiyorum eglenemiyorum, hep bir saklanma hali. zaten 3 sene once bu yuzden karar verdim zayiflamaya ama soyledigin gibi bir kisir dongu icine girdim. bana da hep zayiflasan guzel kizsin aslinda diyolar ay deliriyorum resmen, zayiflayinca da boyle devam etsen iyi olur filan diyolar, onlar da hakli surekli bi zayiflama ve kilo alma durumu oldugundan.. soyledigim gibi bugun yine basladim cok kisitlamadan, abur cubura dalmadan devam edebilirim insallah cok tesekkur ederim destekleriniz icin

Seninle zaten konuşmuyorum..Genel bir suçlama yaptığın için doğal olarak üstüme alınıp soru sordum...

merhabalar, hayırlı cumalar ,güzel bildirimler

sizi özledim yahu, nasıl keyifleriniz bakimm? ben güzel haberlerle geldim. annemin mide sonuçları temiz çıktı. karaciğerdekiler de bi süre daha bu şekilde takip edilecek küçük oldukları için. Allaha şükür moralimiz düzeldi, hayat normale dönüyor. Darısı Nevinimin babasının başına inşallah ve tüm hastalara..

hepinizi kocaman öperim, yine uğrarım inşallah. görüşmek üzere

Seninle zaten konuşmuyorum..Genel bir suçlama yaptığın için doğal olarak üstüme alınıp soru sordum...

Ay Yenacım seni bilmez miyim ne fesatsındır, ne için kötüdür
ama Allaha şükür küfürbaz değilsin bak, o harika

sıkma sen kimseye canını, öptüm kocaman. Barışa sevgiler

esracım bizde seni özledik canım bu güzel haberinede çok mutlu oldum rabbim hep böyle mutlu etsin seni canım benım en kısa zamanda dön aramıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…