Selammm kizlarrr!!!
canim esim kutahyali ama biz Isviçre'de oturuyoruzyani kökeni orasi birde orda dogmus ama Isparta'da annesinin memleketinde büyümüs :)
ayyyy insallah vericez kiz hepimizzzz bu yaza kadar :)
yooook yaaa ben ozlemem sebzeyi... :
Aminnn canim insallah...
evet dedigin gibi cok olumsuz yanlari da var malesef...
ayyyy ne guzel anlatmissin oyle!!! aynisini esimde yasadi bunlarin.... ve gerci halada yasiyor malesef...
doktorun dedigi son lafa bayildim canim!!!
Hosgeldinnnn!!! Nasil bu duruma geldin diye sormamiza gerek yok... nede olsa hepimiz biliyoruz nasil gelindigini
menu paylasimi dedinde... aslinda menu paylasimi haftada en az 3gun menu paylasmak mecburi olsa cok iyi olur :)
ayyy canim benim kiyamam ona!!! Kac yasindaydi kizin canim?
benim kizda 3yaslarinda sinekten coook korkuyordu... gordugu an agliyordu... 3-4ay surdu gecmesi...
sen yaptigin gibi devam et ona kus resmi göster, yada disari ciktiginizda kuslari göster özellikle ucan kuslari, korkma kizim ben varim yaninda birsey olmaz de, sonra onlar cici birsey yapmaz falan de...
tamam canim sen bildirimini yapabildigin an yap. zaten ben listeyi 22de yapiyorum..
Kizzzz bu neee ekmek sölenimi vardi bugun??
aksam sadece 1dilim ekmek yetermis canim... sabah saat 9da da 2dilim olsaymis, birde 5-6tane zeytin olsaymis.
sonra o zero dedigin nedir canim? kolami? eger kolaysa gunde bir kere icmeye baksan?
birde saat 18de diet kraker yemeseymisin...
Bu arada kizlar bundan sonra yorum yapicam menulerinize, hatalariniz varsa yazicam... Beni yanlis anlamayin lutfen! Hepimizin iyiligi icin
hastanıza rabbım şifalar versin inşallah canım
Günaydın Canlar :) spor : 240 dk kilo bildirimi 106.5 fena değil 1.5 kayıpPazartesi gününe kadar bir hasta ziyareti için şehir dışındayım bu vesileyle dualarınızi bekliyorum hastamıza.
( Bu arada Eve geçinceye kadar spor yapamayacağım inşallah geri 108 e çıkmam çıkarsam çok üzülürüm)
tahmin ettim yurtdisinda yasadiginizi
gokcecim yorumlarin icin cok tesekkur ederim ben menumu yazicam ve bana istedigini istedigin sekilde soyleyebilirsin cumlelerin ne niyetle soledigini belli ediyor bazi insanlar gibi icin kotu deil senin fesat fesat sinsice laf sokmuyorsun mesela ii bi gun gecirdigimi zannediodum senin yorumdan snra listemi tekrar gozden gecirdim ve karbonhidrat fazlaligim oldugunu fark ettim ewet diyetisyenim 7 dilim ekmek veriyo olabilir ama yedigim kraker extradan 2 dilim ekmek yapio kolayada kesinlikle karsi bole bole duzelticem kendimi engel olamadigim kola istegimide yenip listeme harfiyen uyucam bana yorum yapmaya dvm edersen sevinirim dedigim gibi senin icin temiz arkadasim
Hayırlı cumalar arkadaşlar;hepinize iyi bildirimler diliyorum..
Benin diyet konusundaki moral motivasyonum hala çok düşük ve ben biraz üzerine gitmemeye karar verdim.Yıllardır kilo vermeye çalışıyorum ama bir türlü sağlıklı kiloya inemedim.Demek ki bu olayda benim çok yanlışım var...
Artık kilolarımla didişmek istemiyorum.Tabii bu yoldan çıktım ne olursa olsun demek değil ama diyet olayının beni ruhen çok yorduğunu anlıyorum.Yapabildiğim kadar zararsız beslenmeye devam edip bir süre sonra tekrar toparlanmayı planlıyorum...
Bu arada beni listeden çıkarabilirsiniz yada izinli sayabilirsiniz arkadaşlar...Sizleri tabii ki özlerim ve sohbetlere katılırım ama bir süre bana izin verin gerçekten sebepsiz bir motivasyon boulması yaşıyorum...Umarım kısa zamanda her şey yoluna girer.Hepinize iyi günler dilerim çok çok öpüyorum...Görüşmek üzere...
Günaydın Canlar :) spor : 240 dk kilo bildirimi 106.5 fena değil 1.5 kayıpPazartesi gününe kadar bir hasta ziyareti için şehir dışındayım bu vesileyle dualarınızi bekliyorum hastamıza.
( Bu arada Eve geçinceye kadar spor yapamayacağım inşallah geri 108 e çıkmam çıkarsam çok üzülürüm)
hayırlı cumalar güzeller
hastalarımıza rabbim acil şifalar versin tez zamanda iyileştirsin
benim kg :93 ( sonundaaa) takılıp kaldığım kg dir kendileri
spor 210 dk
burcu içi kötü olan kim bu topikte bu insanları suçlamaya girer?
MErhaba yasemin nasılsın canım...
Soz meclisden disari hayatimizda yokmu bole karaktersiz bos insanlar sakin kimse ustune alinmasin bir kez daha belirtiyim burda bulunus amacim kilo vermek disinda birsey deil cok yogun biriyim buraya zaman ayirior menu bildirimi yapiorsam bilinki kilo verme istegimdendir amacim kimseyle laf dalasina girmek deildir ben gecmisde bu konuda agzimin payini aldim kilo disinnda iki arkadasin arasini duzeltiyim die bir soru sordum ne esekligim kaldi ne burdan defolup gitmelerim o yuzden rica edicem herkesden kilo disinda bir konu hakkinda bnmle konusmayin sozum herkese bu konuda burda kapansin sinirlenip geriliorumİçi kötü olan laf sokan sinsi insanlar kim.?? gökçe dışın da hepimiz zan altındayız şu an..
Günaydın dostlar hayırlı cumalar....
Çok tanıdık tüm anlatılanlarne güzel amacın var yapacaklarını sıralamışsın..O zaman kariyerinle ilgili planlara kanalize ol..
Diyeti çıkar aklından..''sağlığıma zararlı olanları tüketmeyeyim ki planlarım da başarılı olayım'' diye telkin de bulun kendine..
Yine buraya gel bizimle sohbet et..normal ve sğalıklı beslen kısıtlama kendini..Beynin rahatlasın şöyle diyet ve zayıflama fikrinden uzaklaşsın...
canım benım bece sen bikafanı toparla önce hayatımız boyu bu sorunlar hep olacak ozaman omrumuzu böyle geçirmek zorunda kalırız hayart akıp gidiyor çocukluğundan beri kilolu olan bırı olarak soyluyorum boşa geçen yıllarıma çok uzuluyorum ne gönlüce yiyebildim nede giyinebildim hep aralarda geçtı hayat beende seningibi mutlu olmak için yiyordum ama baktım bana bı fayda sağlamıyor sonrasında kılo alıp daha çok moralım bozuluyor bu böyle bır kısır döngü gidip duruyor bır dur dedım sende kararını al ve sımsıkı sarıl diyetine spora bı beş kilo versen zaten alacam diye aklın çıkıyor mecbur devam ediyorsun hayata daha güzel bakıyorsun ben senden çok kılokuyum ama bana zayıflamışsın dedılermı kendimi manken gibi hissediyorum bunun mutluluğu hiçbir yiyecekte yok emin ol şu izin işini birazeretle kendine kuçuk hedefler koy mesela 5 kiloda 1 öğün serbest gibi hadı başarabılırsın sakın ümidini kaybetmeay çenem düştü kusura bakma:26:
Soz meclisden disari hayatimizda yokmu bole karaktersiz bos insanlar sakin kimse ustune alinmasin bir kez daha belirtiyim burda bulunus amacim kilo vermek disinda birsey deil cok yogun biriyim buraya zaman ayirior menu bildirimi yapiorsam bilinki kilo verme istegimdendir amacim kimseyle laf dalasina girmek deildir ben gecmisde bu konuda agzimin payini aldim kilo disinnda iki arkadasin arasini duzeltiyim die bir soru sordum ne esekligim kaldi ne burdan defolup gitmelerim o yuzden rica edicem herkesden kilo disinda bir konu hakkinda bnmle konusmayin sozum herkese bu konuda burda kapansin sinirlenip geriliorum
Seninle zaten konuşmuyorum..Genel bir suçlama yaptığın için doğal olarak üstüme alınıp soru sordum...
merhabalar, hayırlı cumalar ,güzel bildirimler
sizi özledim yahu, nasıl keyifleriniz bakimm? ben güzel haberlerle geldim. annemin mide sonuçları temiz çıktı. karaciğerdekiler de bi süre daha bu şekilde takip edilecek küçük oldukları için. Allaha şükür moralimiz düzeldi, hayat normale dönüyor. Darısı Nevinimin babasının başına inşallah ve tüm hastalara..
hepinizi kocaman öperim, yine uğrarım inşallah. görüşmek üzere
geçmiş olsun hastanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?