Seninle zaten konuşmuyorum..Genel bir suçlama yaptığın için doğal olarak üstüme alınıp soru sordum...
Allah hayırlı şifalar versin hastanıza...
merhabalar, hayırlı cumalar ,güzel bildirimler
sizi özledim yahu, nasıl keyifleriniz bakimm? ben güzel haberlerle geldim. annemin mide sonuçları temiz çıktı. karaciğerdekiler de bi süre daha bu şekilde takip edilecek küçük oldukları için. Allaha şükür moralimiz düzeldi, hayat normale dönüyor. Darısı Nevinimin babasının başına inşallah ve tüm hastalara..
hepinizi kocaman öperim, yine uğrarım inşallah. görüşmek üzere
sıkma canım güzel canını karatay nasıl gidiyor
merhabalar, hayırlı cumalar ,güzel bildirimler
sizi özledim yahu, nasıl keyifleriniz bakimm? ben güzel haberlerle geldim. annemin mide sonuçları temiz çıktı. karaciğerdekiler de bi süre daha bu şekilde takip edilecek küçük oldukları için. Allaha şükür moralimiz düzeldi, hayat normale dönüyor. Darısı Nevinimin babasının başına inşallah ve tüm hastalara..
hepinizi kocaman öperim, yine uğrarım inşallah. görüşmek üzere
Ay Yenacım seni bilmez miyim ne fesatsındır, ne için kötüdür
ama Allaha şükür küfürbaz değilsin bak, o harika
sıkma sen kimseye canını, öptüm kocaman. Barışa sevgiler
Meyra ve dafi yok..bildirim de yapmadılar..
Sağol desteğin için hayriyeciğim.
Karatay iyi gidiyor çok şükür alıştım artık...senin nasıl gidiyor beslenmen...Kilo vermişsin tebrik ediyorum..
Hoşgelmişin esracım çok özledik seni...Artık dönüyosun değilmi.?)
selamün aleyküm.....
dün gündüz kuzenim vardı, onunla ilgilendim hep gündüz, akşama doğruda internet hep kastı, durum böyle olunca dün hiç yazamadım buraya canlarım, dün hep kısa kısa girdim girdim çıktım.
dün tartıldım bu hafta -300grdı:)))
ama nilüfer ablamın dediğini yapıp bugünde tartıldım sonuç baya farklı çıktı:) bu hafta -1kg:)))) yehooo
demek ablaların sözü tutulmalı:) sağol yenam
geçmişide bi ara okurum artık.
yettim ablam:)
nasılsın ablacım görüşmeyeli?:103:
hemen bildirimimide yapayım:)
tebrikler canım benım
kilo veriyorum ama hep azmış sankı verememişim hissi var içimde nerdeyse 18 kilo verdim ama ben gramlarla veriyormuşum gibi hissediyorum :26:
kilo bildirimi
bu hafta: 97.8 kg
Sağol desteğin için hayriyeciğim.
Karatay iyi gidiyor çok şükür alıştım artık...senin nasıl gidiyor beslenmen...Kilo vermişsin tebrik ediyorum..
yaaa öyle hisetme bak maşallah 18 kilo vermişsin azmı bıtkınlık başlamasın aynen devam :)
selam yeniyim -1 için tebrikler:)
teşekkür ederim, ozaman hoşgeldin sende aramıza:)
74 şehirmi:)
Hayırlı cumalar
Fatmacım ankara dişçilik fakültesine gittik ilk muayene olduk röntgenler çekildi ne yapılacağı belirlendi benim diştaşı temizliği ilk adımım onun için Nisan'ın ilk haftasına randevu verdiler:)
Kızımın da dolguları vs var ama ilk önce yirmişim dişlerinin hepsi gömülüymüş cerrahiye yönlendirdi ona randevu almadık kızım korktu araştırıp gerekliyse yazın yaptırırız dedik diş teli de bu işlemlerden sonra yapılmalıymış yani elde var sıfır
Esracım hoşgeldin çok sevindim annenle ilgili güzel haberlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?