Allahin sopasi yokki die bi laf vardirr bilirmisiniz kizlar sewerim ben bu lafi hayatta basimiza ne geliosa kalbimizin yansimasindandir allah herkesin kalbine iyilik versin ...
merhabalar, hayırlı cumalar ,güzel bildirimler
sizi özledim yahu, nasıl keyifleriniz bakimm? ben güzel haberlerle geldim. annemin mide sonuçları temiz çıktı. karaciğerdekiler de bi süre daha bu şekilde takip edilecek küçük oldukları için. Allaha şükür moralimiz düzeldi, hayat normale dönüyor. Darısı Nevinimin babasının başına inşallah ve tüm hastalara..
hepinizi kocaman öperim, yine uğrarım inşallah. görüşmek üzere
Selamün aleykümm...
ben geldimm...ama çok yorgunum sabah beri hamurişleriyle uğraşıyorum..bildirim günü olduğunu bile unutmuştum resmen...bılaşıkları bıraktım geldim...daha ev süprülcek banyolar yıkancak çocuklara çanta hazırlancak başlasam çok şeyler değilde gözümde büyüyo..bir yandan adet sancısı çekiyorum..af allahımm...
esracım hoşgeldin canım özledik senii...annen içinde çok sevindimm..
yenacımm
asuman ablacım çene cerrahisinden istediğiniz zaman randevu alabiliyomusunuzki...:44:ben uğraştım ama temmuzdan sonra açılıcakmış yeni randevu ozamana kadar hep doluymuş...gerçi sen ankaradasın orda işler biraz daha kolay sanırım...benim kuzen orda hastane işlerini çok kolay hallediyoda şaşırıp kalıyorum...
neyse ben kaçıyom işler bekliyo...hee bildirimi unutuyodum az dahaa...
kilo:82,5 düne göre 300 gr artıdayım ama olsun bunada şükür...
kızlar şimdiden ellerinize sağlık haftasonu çok bakamayabilirim....inşallah hepimiz güzel - ler görürüzz...
hayden Allaha emanet olunn....
esracım bizde seni özledik canım bu güzel haberinede çok mutlu oldum rabbim hep böyle mutlu etsin seni canım benım en kısa zamanda dön aramıza inşallah
hoş geldin canım annen için çok sevindim inşallah karaciğer içinde aynen sevindirsin
nevin hanım içinde çok geçmiş olsun anne baba olunca zor oluyor bazı şeyler
Hoşgelmişin esracım çok özledik seni...Artık dönüyosun değilmi.?)
Hayırlı cumalar
Fatmacım ankara dişçilik fakültesine gittik ilk muayene olduk röntgenler çekildi ne yapılacağı belirlendi benim diştaşı temizliği ilk adımım onun için Nisan'ın ilk haftasına randevu verdiler:)
Kızımın da dolguları vs var ama ilk önce yirmişim dişlerinin hepsi gömülüymüş cerrahiye yönlendirdi ona randevu almadık kızım korktu araştırıp gerekliyse yazın yaptırırız dedik diş teli de bu işlemlerden sonra yapılmalıymış yani elde var sıfır
Esracım hoşgeldin çok sevindim annenle ilgili güzel haberlere
Allahin sopasi yokki die bi laf vardirr bilirmisiniz kizlar sewerim ben bu lafi hayatta basimiza ne geliosa kalbimizin yansimasindandir allah herkesin kalbine iyilik versin ...
Selamün aleykümm...
ben geldimm...ama çok yorgunum sabah beri hamurişleriyle uğraşıyorum..bildirim günü olduğunu bile unutmuştum resmen...bılaşıkları bıraktım geldim...daha ev süprülcek banyolar yıkancak çocuklara çanta hazırlancak başlasam çok şeyler değilde gözümde büyüyo..bir yandan adet sancısı çekiyorum..af allahımm...
esracım hoşgeldin canım özledik senii...annen içinde çok sevindimm..
yenacımm
asuman ablacım çene cerrahisinden istediğiniz zaman randevu alabiliyomusunuzki...:44:ben uğraştım ama temmuzdan sonra açılıcakmış yeni randevu ozamana kadar hep doluymuş...gerçi sen ankaradasın orda işler biraz daha kolay sanırım...benim kuzen orda hastane işlerini çok kolay hallediyoda şaşırıp kalıyorum...
neyse ben kaçıyom işler bekliyo...hee bildirimi unutuyodum az dahaa...
kilo:82,5 düne göre 300 gr artıdayım ama olsun bunada şükür...
kızlar şimdiden ellerinize sağlık haftasonu çok bakamayabilirim....inşallah hepimiz güzel - ler görürüzz...
hayden Allaha emanet olunn....
Zeynepcim çok sağol canım, sana da geçmiş olsun.
bu arada ne güzel kilo vermişsin, harikasın
kolay gelsin canım
randevu işini hiç bilmiyorum kızım korktu 4 dişi de aynıymış hiç çıkamamış babasıyla konuşalım dedim zaten olursa da yaz tatilinde düşünürüz ama bana diştaşı temizliğine bile nisanın 9una gün verdiler
kilon için tebrik ederim solladın gittin beni maşallah
sağol canımm...hani şu hedefimiz doğum günümüz olan bi liste var yaa ordaki rakamı görmek istiyom bütüm derdim o....
sağol ablacımm...niyetim seni sollamak değildi ama biraz öyle oldu...
benim dişlerinde ikisi tamamen gömülü ikisininde yarısı diğer dişe doğru yatar vaziyetteymiş...bende korkuyom yaa...ama zaten randevuda alamadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...:44:
günaydın herkese
Kilo bildirimi=76.2
Hayırlı cumalar
Fatmacım ankara dişçilik fakültesine gittik ilk muayene olduk röntgenler çekildi ne yapılacağı belirlendi benim diştaşı temizliği ilk adımım onun için Nisan'ın ilk haftasına randevu verdiler:)
Kızımın da dolguları vs var ama ilk önce yirmişim dişlerinin hepsi gömülüymüş cerrahiye yönlendirdi ona randevu almadık kızım korktu araştırıp gerekliyse yazın yaptırırız dedik diş teli de bu işlemlerden sonra yapılmalıymış yani elde var sıfır
zeynep bir yeremi yazdınız hedefleri benim bilgim yok
aralıktaydı galiba meyra bi liste düzenlemişti herkes doğum gününde olmak istediği kiloyu söyledi ve oda liste yaptı....ama kimler katılmıştı tam olarak hatırlamıyorum benn....:26:
Canım yaa masallah 70 lerdesin ama burda olduğuna göre 90 larda miydin önceden ben yeniyim de merak ettim
sağol canım açıklama için ne güzel başalamışsınız bişeylere biz sadece karar verdik duruyorum bekliyorum haziranı
benim eşimde gömülü diş ameliyatı oldu yalana gerek yok zorlandı ama aldırmadan önceki başağrıları vardı vucudunda devamlı ağrılarla uyanırdı bitti olar gayet iyi ihmal etme bence düşün
selamün aleyküm.....
dün gündüz kuzenim vardı, onunla ilgilendim hep gündüz, akşama doğruda internet hep kastı, durum böyle olunca dün hiç yazamadım buraya canlarım, dün hep kısa kısa girdim girdim çıktım.
dün tartıldım bu hafta -300grdı:)))
ama nilüfer ablamın dediğini yapıp bugünde tartıldım sonuç baya farklı çıktı:) bu hafta -1kg:)))) yehooo
demek ablaların sözü tutulmalı:) sağol yenam
geçmişide bi ara okurum artık.
:
kilo veriyorum ama hep azmış sankı verememişim hissi var içimde nerdeyse 18 kilo verdim ama ben gramlarla veriyormuşum gibi hissediyorum :26:
dünki liste harikaydı ilk fırsatda bende kabak mücver yapıcaam :)
bugün ki kahvaltım
1hurma
1sb az ballı süt
1/2çb yer fıstığı
2kk peynir
10tane zeytin
4yk yoğurt
1sb yeşilçay
şekersiz çay
müessesemizde çayın her türü mevcuttur:))))
Hayırlı cumalar
kilom 123.6 -1 kilo yani spor hiç yok ayağımdan dolayı....
yenacım ben daha öncede içmiştim bırakmıştım o hapı şimdi piyasadan kalkmış benzer bir hapı z ile başlıyor onu içiyorum içeriği aynıymış...ben iyi olmaya başladım canım ama benim 3 senedir diz kapağımdan aşağı doğru karıncalanmalar canımı sıkıyor sürekli hissediyorum onları psikolojik deniliyor çünki sinirlenip üzülünce dahada artıyor karıncalanmalar ...onlar beni bir bıraksalar başka bişey istemeyeceğim....evet canım 2 mille leslie banada yetiyor biliyorsun hamile kalmadan önce 107 kiloya iki mille leslie ve diyetle beraber gelmiştim bu topikte yine gelirim inşallah....
Evet canım 90 ile başladım
Ne güzel çok sevindim senin adına ve motive edici bir durum :) peki ne kadar sürede verdin spor ve diyet dışında özel bir formülün var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?