Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahin sopasi yokki die bi laf vardirr bilirmisiniz kizlar sewerim ben bu lafi hayatta basimiza ne geliosa kalbimizin yansimasindandir allah herkesin kalbine iyilik versin ...

Allahin sopasi yokki die bi laf vardirr bilirmisiniz kizlar sewerim ben bu lafi hayatta basimiza ne geliosa kalbimizin yansimasindandir allah herkesin kalbine iyilik versin ...

yanlış anlaşılma oldu heralde kızlar, tamam sıkmayın canınızı lütfen....
sanal ortamda canlı mimiklerimiz olmayınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen....

Selamün aleykümm...

ben geldimm...ama çok yorgunum sabah beri hamurişleriyle uğraşıyorum..bildirim günü olduğunu bile unutmuştum resmen...bılaşıkları bıraktım geldim...daha ev süprülcek banyolar yıkancak çocuklara çanta hazırlancak başlasam çok şeyler değilde gözümde büyüyo..bir yandan adet sancısı çekiyorum..af allahımm...

esracım hoşgeldin canım özledik senii...annen içinde çok sevindimm..

yenacımm

asuman ablacım çene cerrahisinden istediğiniz zaman randevu alabiliyomusunuzki...:44:ben uğraştım ama temmuzdan sonra açılıcakmış yeni randevu ozamana kadar hep doluymuş...gerçi sen ankaradasın orda işler biraz daha kolay sanırım...benim kuzen orda hastane işlerini çok kolay hallediyoda şaşırıp kalıyorum...

neyse ben kaçıyom işler bekliyo...hee bildirimi unutuyodum az dahaa...

kilo:82,5 düne göre 300 gr artıdayım ama olsun bunada şükür...

kızlar şimdiden ellerinize sağlık haftasonu çok bakamayabilirim....inşallah hepimiz güzel - ler görürüzz...

hayden Allaha emanet olunn....

kolay gelsin canım
randevu işini hiç bilmiyorum kızım korktu 4 dişi de aynıymış hiç çıkamamış babasıyla konuşalım dedim zaten olursa da yaz tatilinde düşünürüz ama bana diştaşı temizliğine bile nisanın 9una gün verdiler
kilon için tebrik ederim solladın gittin beni maşallah

esracım bizde seni özledik canım bu güzel haberinede çok mutlu oldum rabbim hep böyle mutlu etsin seni canım benım en kısa zamanda dön aramıza inşallah

çok teşekkürler Hayriye abla sağolasın. hepimizi inşallah

hoş geldin canım annen için çok sevindim inşallah karaciğer içinde aynen sevindirsin

nevin hanım içinde çok geçmiş olsun anne baba olunca zor oluyor bazı şeyler

Fatima abla çok sağolasın, amin inşallah

Hoşgelmişin esracım çok özledik seni...Artık dönüyosun değilmi.?)

Asuman ablacım çok sağol

umarım sizin de dişleriniz bir an önce inci gibi olur

Burcu kiminle ne derdin varsa karnından konuşmadan açık açık yaz.

sen nasıl kötülükler yaptın da kayınpederin öldü, bayılacak kadar hastaydın sürekli, tekrar kilo alıp 100 kg üstüne çıktın. önce bi kendi hayatına bak. ayrıca Allah kimsenin dünyada karşısına kederi, sıkıntıyı, acıyı ceza diye çıkarmaz. çok yanlış anlamışsın sen din felsefesini. bu arada insanların hangi sıkıntıları için Allahın sopası yok diyorsan umarım bin beteri gelir senin başına. yazık gerçekten bu cahilliğine...

Zeynepcim çok sağol canım, sana da geçmiş olsun.

bu arada ne güzel kilo vermişsin, harikasın

Zeynepcim çok sağol canım, sana da geçmiş olsun.

bu arada ne güzel kilo vermişsin, harikasın

sağol canımm...hani şu hedefimiz doğum günümüz olan bi liste var yaa ordaki rakamı görmek istiyom bütüm derdim o....

sağol ablacımm...niyetim seni sollamak değildi ama biraz öyle oldu...

benim dişlerinde ikisi tamamen gömülü ikisininde yarısı diğer dişe doğru yatar vaziyetteymiş...bende korkuyom yaa...ama zaten randevuda alamadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...:44:

zeynep bir yeremi yazdınız hedefleri benim bilgim yok

sağol canım açıklama için ne güzel başalamışsınız bişeylere biz sadece karar verdik duruyorum bekliyorum haziranı
benim eşimde gömülü diş ameliyatı oldu yalana gerek yok zorlandı ama aldırmadan önceki başağrıları vardı vucudunda devamlı ağrılarla uyanırdı bitti olar gayet iyi ihmal etme bence düşün

zeynep bir yeremi yazdınız hedefleri benim bilgim yok

aralıktaydı galiba meyra bi liste düzenlemişti herkes doğum gününde olmak istediği kiloyu söyledi ve oda liste yaptı....ama kimler katılmıştı tam olarak hatırlamıyorum benn....:26:

Son düzenleme:
aralıktaydı galiba meyra bi liste düzenlemişti herkes doğum gününde olmak istediği kiloyu söyledi ve oda liste yaptı....ama kimler katılmıştı tam olarak hatırlamıyorum benn....:26:

meyra lütfen benide yazarmısın o listeye ben çok girmesemde siteye buralardayım benim hedefim

aslında 1 nisan istiyordum ama galiba 1 mayıs olacak benim doğum günüm falan yok onun için yaz başı diye hedefim olsun

eşine de geçmiş olsun mutlaka gerekli bişeyki yapılmasını istiyorlar
siz de başlayın yaza kadar randevuyu epey ileriye atıyorlar

kilom 123.6 -1 kilo yani spor hiç yok ayağımdan dolayı....

yenacım ben daha öncede içmiştim bırakmıştım o hapı şimdi piyasadan kalkmış benzer bir hapı z ile başlıyor onu içiyorum içeriği aynıymış...ben iyi olmaya başladım canım ama benim 3 senedir diz kapağımdan aşağı doğru karıncalanmalar canımı sıkıyor sürekli hissediyorum onları psikolojik deniliyor çünki sinirlenip üzülünce dahada artıyor karıncalanmalar ...onlar beni bir bıraksalar başka bişey istemeyeceğim....evet canım 2 mille leslie banada yetiyor biliyorsun hamile kalmadan önce 107 kiloya iki mille leslie ve diyetle beraber gelmiştim bu topikte yine gelirim inşallah....

Çok sevindim canım...Ablasının gulü

kilo veriyorum ama hep azmış sankı verememişim hissi var içimde nerdeyse 18 kilo verdim ama ben gramlarla veriyormuşum gibi hissediyorum :26:

Olurmu kız 18 kilo bir damacana düşün...

dünki liste harikaydı ilk fırsatda bende kabak mücver yapıcaam :)

Yap canım çok güzel oluyor...

bugün ki kahvaltım

1hurma
1sb az ballı süt
1/2çb yer fıstığı
2kk peynir
10tane zeytin
4yk yoğurt
1sb yeşilçay
şekersiz çay

müessesemizde çayın her türü mevcuttur:))))

MEyracım eğer karatay yapıyorsan bal yok canım..hurma ve kuru incirin de Gİ yüksek diye pek önerilmiyor...Günkurusu yiyebilirsin..
Afiyet olsun.. akşamları ne yiyorsun.?

Ayyy kolay gelsin elinizi verdiniz kolunuz kaptırıcaksınız...

Neden açık açık anlatmıyorsunuz derdinizi sorununuzu..LAfımı ortaya koyarım misali söyleyip gidiyorsunuz...
Sırf sizmi sinirleniyorsunuz bu gibi durumlar da..Sadece sizinmi duygularınız var siniriniz var..
Benim önerim isim vererek içinizdekini boşaltın rahatlayın bünyeye zararlı böylesi kin..

sevindim iyi gelmesine...İyisin maşallan derincim...hareketsizliğe rağmen 1 kilo gitmiş..

eneeem kızlar maşaallah 2gündür sohbetlerimiz yoğun olmuş eskiye nazaran:) ne güzel:)
çokta yapmam gereken işlerim var bugün akşam, geçmişi okudum ama bi kısmına sonra yazıcam cevap, yetişmez şuan çünkü.
nette zaten kasıp duruyor, aman neme lazım hemen şu spor listesini yapıveriyim net met gitmeden:)
bu parçam bizim net bağlantısına gelsin:))))))
kasma kasma kasma, kasmadan da olur böyle......
[video=youtube;oluZMVCmuRE]http://www.youtube.com/watch?v=oluZMVCmuRE[/video]

kızlar eşim bu aralar pek alıngan oldu:)
normalde hiç alıngan değildir, aslında hoşumada gitti alıngan olması nedense:)
havalardandır belkide bu hali....
normalde gündüzleri en az 2güne bir arardım, bu aralar pek arayamadım, neyse dün beni aradı artık niye aramıyorsun beni diye sitem ediyo bana imalıca telefonda:)))
bende dün öyle dedi diye bugün aradım, kocacığım hanım beni hiç aramıyo demesin diye bir arayım kocacığımı dedim dedim eşime, bu seferde ara dedim diyemi aradın diyor:))))
ayyy alıngan koncam benim:)
bu hoşuma gitti paylaşmak istedim sizinle.

Ne güzel çok sevindim senin adına ve motive edici bir durum :) peki ne kadar sürede verdin spor ve diyet dışında özel bir formülün var mi?

Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlern başına Daha önümde çok yolum var kilo vermek için kalori sayarak kilo veriyorum canım bugün 83 üncü günüm yaklaşık 14 kilo verdim özel formülüm yok sadece özel formülüm kalori saymak bende isterdim mucizevi birşey olsun ve beni incecik etsin ama... Tek formül boğazını tutacaksın herşeyden yiyip dengeli besleneceksin ve akşam yemiyeceksin o kadar tabi bu süreç içinde herşeyi de denedim lahana çorbası detoks içecekler falan filan hatta şimdi de maydanoz kürünü yapıyorum ama hiçbirini 15 günden yada 1 haftadan fazla yapmadım bence en büyük etken bilinçli beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…