kızlar eşim bu aralar pek alıngan oldu:)
normalde hiç alıngan değildir, aslında hoşumada gitti alıngan olması nedense:)
havalardandır belkide bu hali....
normalde gündüzleri en az 2güne bir arardım, bu aralar pek arayamadım, neyse dün beni aradı artık niye aramıyorsun beni diye sitem ediyo bana imalıca telefonda:)))
bende dün öyle dedi diye bugün aradım, kocacığım hanım beni hiç aramıyo demesin diye bir arayım kocacığımı dedim dedim eşime, bu seferde ara dedim diyemi aradın diyor:))))
ayyy alıngan koncam benim:)
bu hoşuma gitti paylaşmak istedim sizinle.
Çok sevindim canım...Ablasının gulü
MEyracım eğer karatay yapıyorsan bal yok canım..hurma ve kuru incirin de Gİ yüksek diye pek önerilmiyor...Günkurusu yiyebilirsin..
Afiyet olsun.. akşamları ne yiyorsun.?
Çoook tatlısınız maşallah barekallah Rabbim musmutlu etsin sizi amin
amin, sağol canım benim....
darısıda size inşaallah canım sözlünle....:123::123:
maşallah yenamaBugün yediklerim,
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz+fındık
10 zeytin
peynir
yeşillik domates
2 günkurusu
Akşam,
1 kase bol yeşillikli kısır
turşu
ayran
30 dk. yürüyüş
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlern başınaDaha önümde çok yolum var kilo vermek için kalori sayarak kilo veriyorum canım bugün 83 üncü günüm yaklaşık 14 kilo verdim özel formülüm yok sadece özel formülüm kalori saymak bende isterdim mucizevi birşey olsun ve beni incecik etsin ama... Tek formül boğazını tutacaksın herşeyden yiyip dengeli besleneceksin ve akşam yemiyeceksin o kadar tabi bu süreç içinde herşeyi de denedim lahana çorbası detoks içecekler falan filan hatta şimdi de maydanoz kürünü yapıyorum ama hiçbirini 15 günden yada 1 haftadan fazla yapmadım bence en büyük etken bilinçli beslenme
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]165 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA
[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ arnazar
Haftanın spor ikincisi ......... elifce1453 & burcu8181
Haftanın spor üçüncüsü...... nothinggg:124::124:
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]165 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA
[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tüm spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim:)
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]165 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA
[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
selamun aleyküm kızlar
çok geç kaldım ama gökce 22 de yapıcam demişti. inşallah yetişmişimdir.
gerçi değişen çok birşey yok
kilo : 88. 1
spor : yok
meyracım gökcecim ellerinize sağlık güzeller.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim
Kizlaaaaar annemlerdeyim coktandir gormedigim bir ablayla esi var misafir olarak. Onlar gidince anca eve gidicem... bu aksam gec cikarcam listeyi hakkinizi helal edin canlarim. Opppptummm sizleri seviyorum...
meyracım sen bu illet hastalığa erken yakalanmışsın canım yaaaa kıyamam...benim yıllarca çocuğum olmadı çok üzüldüm arkadan 7 sene kv ile oturdum hiç anlaşamadığım halde .ardından çocuğum oldu 3 sene çığlık çığlığa ağladı kapı dışarı çıkamadım bu hastalığa yakalandım ama bir türlü geçmiyor ,ilaç kullansanda tam olarak geçmiyor ....benim annem yıllardır panik atak teyzemin kızı panik atak ilacı bırakıyorlar tekrarlıyor....
Kıyamam sana...Ne kadar uzun zaman olmuş öyle...artık finale yaklaşıyorsun değilmi.? İlacı azaltmaya başladın...
Allah hayırlı şifalar versin canım...
Günaydın arkadaşlar...
Dün akşam konu psikoloji üzerine olmuş..Ben dün geç geldim eve çok yorgundum hemen uyumuşum..
Gerçekten çok zor bir durum...Ben bir ara hatırlarsanız hep şikayet ederdim kendimi iyi hissetmiyorum içim pırpır diye..Birşeyler akıp gidiyor içimden sanki, hani yüksek bir yerden düşersin hissi gibi..
Kulakları çınlasın nevin ''yenacım panikatak belirtisi gibi ihmal etme git doktora demişti..''
Ben nedense kendim yenerim,hallederim,üstesinden gelirim inadıyla hep reddettim gitmeyi..Bunun yanısıra acaipte mutsuzum..
bir gün çamaşır yıkadım iki gün makina da kaldı çıkarıp asmaya takatim yok..ikinci gün makinadan çıkardım..2 gün de sepette durdu..4. günün sonun da yeniden makinaya attım çamaşırları yıkamak için...
Yakın bir arkadaşım da hep beni ikna etmeye çalışıyordu hadi gidelim hadi gidelim diye...
O çamaşır olayı kırılma noktası oldu benim için..
Nihayet gittik doktora, açıldıkça ve beni yönlendirdikçe anlattım hep anlattım o sordu ben anlattım..
Sonuç depresyon...En az 6 ay ilaç tedavisi verdi..Ben başladım ilaca..''namı-ı diğer mutluluk hapı'' İsmini yazmayayım şimdi..
Başladım, iyi güze.l ilk ay iştahım kapan dı falan hiç birşeyden tat almıyorum..İkinci ay iştah patlaması dünyayı yiyesim var..Ve acaip bir hissizlik,duyarsızlık algılama sorunu..Bitki gibiyim..Dünya yansa umurum da değilüzülmüyorum ama mutlu da olmaıyorum
3.ay gittiğim de ben ilaç kullanmak istemiyorum dedim çocuklarım var ve çok duygusuzum onlara haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor dedimKararına saygı duyuyorum dedi..Azlatarak biraktım ben de...Toplam da 3 ay kullandım faydası olmuştur elbet Allah dermansız dert vermesin lakin getirisi kadar götürüsü de çok fazla...
Şİmdi aklıma geldi ekleyeyimSon seansta tam kalkmak üzereyken doktorun masasın da işe yaramayan kağıt parçaları vardı, eliyle buruşturup çöpe attı onları...Ben şimdi bu çöp kutusunu karıştırsam benim için iyi şeyler düşünmeszin değilmi dedi.
ben tabii yorumsuz
Bitti gitti çöpe attınm o kağıtları artık..Çıkarsam da bana faydası olmayacak..Sen de geçmişi bu kadar irdeleme diyerek şahane bir sonuçla uğurladı beni adamım.
of ya canım sıkkın benimde...bikaç gün önce annemin bir arkadaşına gitmiştik orda muhabbet kuşları vardı evin oğlu çocuklar sevsin diye kafesten çıkardı kuşta küçük kızın üstüne doğru öterek uçunca çok korktu benim yamyam...o gün bu gündür aklına geldiği an yada bişeyleri kuşa benzettiği an hıçkıra hıçkıra ağlıyo kucağımdan inmek istemiyo...hele son iki gündür her yarım saatte bir kriz gibi geliyo çocuğa...ne yapcağımı şaşırdım sürekli okuyorum falan oynuyorum onunla...bilgisayardan kuş resimleri sesleri falan dinletiyorum korkmasın alışsın diye izlerken korkmuyo bi sıkıntısı yok gibi ama hiç beklemediğim anda gece uykusunda falan ağlıyarak uyanıyo tuştan çot torttum anne diyoo...ne yapmamız lazım nasıl aşıcaz....nerdeyse bir hafta olcak hala aynı ilk andaki tepkiyi gösteriyo...
bu arada çok acıkmıştım azönce yoğurtlu karnıbahar alatası yaptım bi tabak kızlarla beraber yedik akşamada taze fasulye ve bulgur yaptım ama ben sade fasulye yerim diye düşünüyorum...bu sıra okadar karışıkki herşey bi düzen tutturunca tekrardan menü paylaşmaya başlıyacağım inşallah...
kilom 89,3 sonunda gordum 8li rakamlari
merhabalar, hayırlı cumalar ,güzel bildirimler
sizi özledim yahu, nasıl keyifleriniz bakimm? ben güzel haberlerle geldim. annemin mide sonuçları temiz çıktı. karaciğerdekiler de bi süre daha bu şekilde takip edilecek küçük oldukları için. Allaha şükür moralimiz düzeldi, hayat normale dönüyor. Darısı Nevinimin babasının başına inşallah ve tüm hastalara..
hepinizi kocaman öperim, yine uğrarım inşallah. görüşmek üzere
meyra lütfen benide yazarmısın o listeye ben çok girmesemde siteye buralardayım benim hedefim
aslında 1 nisan istiyordum ama galiba 1 mayıs olacak benim doğum günüm falan yok onun için yaz başı diye hedefim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?