HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Ogulcuklarim
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. _________ Meyra_ & Derin:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Y.O.L.C.U
AYIN 1.si _________ - 2,9 kg. ________ Ogulcuklarim & Derin
AYIN 2.si _________ - 1,8 kg. _________ Meyra_ & Gökçe_Iremim:81::118:
AYIN 3.sü _________ - 1,7 kg. _________ Masalmelek
kızlar ellerinize sağlık kilo vere spor yapan herkezi kutlarım ayyyy buarada birinci olmuşum sevindirik oldum
kızlar ben hafta sonu yokum bağ bahçe işleri var pazartesi görüşürüz inşallah hepinizi öptüm
günayydınnn kızlarrr dünn yorgunlukla geçtii dra gittim akşama kadar hastane ortamı mahfoldumm sonuçlar dahada mahfettiii
veee hazin son yaş 35 yolun yarısı ve ben tansiyon hastaıyım 15 -10 tansiyonum bir haftadır farkındaydımm sallanıp duruyodmm
sırf kilo yüzünden kilon çok dedi dr bu yaşta ilacaa başlayamam dedi ilk iş kilo verilecek tansiyon normale dönmezsse ilaç gibi çarelerine bakıcaz dedi
böbrekte taş varmışş
asummmm su içmedimi söyledi dr
günde 3 lt içilcek
rahimdede kist varmış adetten sonra tekrar ultrasyona bakılıcak
vel hasıll çok moralim bozukk eve geldimm kafam kazan gibiydi
az çamaşır katlarken minikte yerleştireyim çekmecelere dedi oyun oynuyoduu sen nası oldu anlamadım 5 çekmeceli dolap tepesine devrildii nası çıkardım çekmecelerin altından anlamadımmm kafası darbe falan almıştır diye uyutmadımm bi süre
eşimi çağırdım kıza bağırmaya başladı deli gibi yaramzsın iyi olmuş durmuyosun falan filan çocuk dahada korktuu öff acayip bi gündüü erkekler dengesiz varlıklar sabahta yağlı bağlı sarılıp uyudular falan dengesiz yaw
şimdide kahvaltımı ettimm ev temizlemem kızları banyo yaptırmam lazımm ama çok belim ağrıyo nedense bugünn
kilo verenleri spor yapanlara
çizelgeleri hazırlayanlara tebrik ve teşekkürlerimi sunarım
tabi yazarım.
doğum günü adı altında başka tarihlerde verilebiliyo.
şimdi bana vermen gereken bilgiler:)
-bu liste için belirlediğin tarih
-bu listeye başladığın kilon
-ve bu listede hedeflediğin kilon.
bana bunları yaz hemen eklerim senide canım:)
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Ogulcuklarim
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. _________ Meyra_ & Derin:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Y.O.L.C.U
AYIN 1.si _________ - 2,9 kg. ________ Ogulcuklarim & Derin
AYIN 2.si _________ - 1,8 kg. _________ Meyra_ & Gökçe_Iremim:81::118:
AYIN 3.sü _________ - 1,7 kg. _________ Masalmelek
kızlar ellerinize sağlık kilo vere spor yapan herkezi kutlarım ayyyy buarada birinci olmuşum sevindirik oldum
kızlar ben hafta sonu yokum bağ bahçe işleri var pazartesi görüşürüz inşallah hepinizi öptüm
günayydınnn kızlarrr dünn yorgunlukla geçtii dra gittim akşama kadar hastane ortamı mahfoldumm sonuçlar dahada mahfettiii
veee hazin son yaş 35 yolun yarısı ve ben tansiyon hastaıyım 15 -10 tansiyonum bir haftadır farkındaydımm sallanıp duruyodmm
sırf kilo yüzünden kilon çok dedi dr bu yaşta ilacaa başlayamam dedi ilk iş kilo verilecek tansiyon normale dönmezsse ilaç gibi çarelerine bakıcaz dedi
böbrekte taş varmışş
günde 3 lt içilcek
az çamaşır katlarken minikte yerleştireyim çekmecelere dedi oyun oynuyoduu sen nası oldu anlamadım 5 çekmeceli dolap tepesine devrildii nası çıkardım çekmecelerin altından anlamadımmm kafası darbe falan almıştır diye uyutmadımm bi süre
eşimi çağırdım kıza bağırmaya başladı deli gibi yaramzsın iyi olmuş durmuyosun falan filan çocuk dahada korktuu öff acayip bi gündüü erkekler dengesiz varlıklar sabahta yağlı bağlı sarılıp uyudular falan dengesiz yaw
şimdide kahvaltımı ettimm ev temizlemem kızları banyo yaptırmam lazımm ama çok belim ağrıyo nedense bugünn
Arkadaşlar bana da yardım edin benide aranıza alın ya noluryapamıyorum ben birilerinin beni itmesi lazım çok uğraştım çok sıkı rejim yaptım 95 kilodan 86 kiloya indim ondan sonra bıraktım yedim yedim geri 95 oldum boyum 1,75 25 yaşındayım 1 oğlum var 7 aylık emzirmiyorum birlikte zayıflamak istiyorum zayıflayıp motivasyon konusu açanlar takım arkadaşlarım sayesinde verdim diyor demekki birlilkte hareket etmek lazım bende burda devam etmek istiyorum.
Kizlar bugun sabah ben kalktim leslisenin plates lastigi kullandiigi 3 millik sporumu yapiyordum.baktim esim mutfaga gitti.makinayi bosaltmis.tost yapmis kahvaltiyi hazirlamis.sporumu bitirdim hemen limon zencefil tarcin cayimi ictim. ceyrek tost yaninda peynur domates salatalik 5 zeytin kahvaltimi yaptim. Rabbim benimde soyle 80 oldugum gun gelirse oturup bol bol dua edecem bir daga bu hallere gelmeyim diye.bugun sporda 6, gunun vee kilo listesine giremesem deee Sporda birinci olmusum.iyiki varsiniz canlar...
tebrikler kızlar:)
bu arada bende hep listeye girmişim çok şükür:) buna çooook sevindim....
gökçem canım ellerine sağlık, çok teşekkürler balım.....
teşekkürederim geçmiş olsun dileklerinize
ahh ahhh bende verip geri pis boğazım yüzünden 10 kilo alanlardanımArkadaşlar bana da yardım edin benide aranıza alın ya noluryapamıyorum ben birilerinin beni itmesi lazım çok uğraştım çok sıkı rejim yaptım 95 kilodan 86 kiloya indim ondan sonra bıraktım yedim yedim geri 95 oldum boyum 1,75 25 yaşındayım 1 oğlum var 7 aylık emzirmiyorum birlikte zayıflamak istiyorum zayıflayıp motivasyon konusu açanlar takım arkadaşlarım sayesinde verdim diyor demekki birlilkte hareket etmek lazım bende burda devam etmek istiyorum.
Canim hem sana hem yavrucuguna cok çok geçmiş olsun.
Umran ayni kari paylasiyoruz.benimde 2 yasinda kizim var.biyum 175 ve kilo 90.bende 86 ya dusup geri aldim.istersen birbirimize kockuk yaoabiliriz.hosgeldin aramiza
sağol :) son olarak hurmaa iyidir hurmaa
yenacim listen super!!!
de sadece 2ogunle nasil durabiliyorsun? ben duramam her halde?! biliyorum karatayda oyle ama ne bileyim...
böbrekte taş varmışş
günde 3 lt içilcek
Arkadaşlar bana da yardım edin benide aranıza alın ya noluryapamıyorum ben birilerinin beni itmesi lazım çok uğraştım çok sıkı rejim yaptım 95 kilodan 86 kiloya indim ondan sonra bıraktım yedim yedim geri 95 oldum boyum 1,75 25 yaşındayım 1 oğlum var 7 aylık emzirmiyorum birlikte zayıflamak istiyorum zayıflayıp motivasyon konusu açanlar takım arkadaşlarım sayesinde verdim diyor demekki birlilkte hareket etmek lazım bende burda devam etmek istiyorum.
Aralar 5 saat olmak kaydıyla 3 öğün de yapılabilir ama ben acıkmıyorum...Çünkü kahvaltı o kadar doyuruyor ki..derler di ama inanmazdım..Uygulayın ca anladım nasıl etkili bir yöntem olduğunu...
.
Mutlu huzurlu haftasonu diliyorum hepinize...
Çok sıcak kanlısınz kızlar teşekkür ederim nasıl katılıcam listeye nasıl diyet spor yapıyorsunuz kurallar varmı bütün sayfalara bakmıyım kısaca bilgi verebilirmisiniz
hadi yaa allah allah :) ben acikirim gibime geldide... ben memnunum 6ögünle
sagol canim sanada
:)
listelere girebilmek icin 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye dahil oluyorsun. dun gelmissin o yuzden 1nci haftan olarak sayiyorum, haftaya cumada bildirim yap ondan sonraki hafta listeye girersin!
Tekrar hosgeldin!
hadi yaa allah allah :) ben acikirim gibime geldide... ben memnunum 6ögünle
böbrekte taş varmışş
günde 3 lt içilcek
sana iyi hafta sonlari dikkat et kendine! :) pazartesi gorusuruz insalla
vayyy esinin ellerine saglik :)
yaaaa kiz kilo listesinde oldugunu görmemistim... görseydim senide koyardim listeye... kusura bakma hakkini helal et canim!coook yorgundum listeyi yaparken... ama zaten uzulmustum saat 22de yapamadim diye... o yuzden yapmadan uyku yasak bana dedim :) sizleri coooook seviyorummm
birsey degil canim
Şimdilik ben de memnunum 2 öğünle
Canim zaten ben eski uyelrrdenim ama bir haftadir yeniden paylasimda bulunuyorum.listeye girmemis olmam normal :)
Ins bu cuma benide alirsiniz listeye..
hatunlarım nasılsınız bakayım özledim hepinizi
bende kaçtım malumunuzbiraz kendimi topluyorum. yeniden doğuyorum bir nevi. karayiplerde hava sıcakmış dönesim yok şimdilik
canlarım bişey sorucam eliptik bisiklet kullanınız var mı aranızda? alıcam ben bu aralarda dogru dürüst bişey arıyorum tabikide uygun fiyatlıönerebileceğiniz marka model var mıdır?
Çok iyidir ben de çok severim kendilerine arasına cevizle hele hele...Fakaaaatt İnsülin direncimin kırılmasını engelliyorsa,çabuk acıkmamı sağlıyorsa bir süre uzak kalmalıyım maalesef kendi adıma..
Aralar 5 saat olmak kaydıyla 3 öğün de yapılabilir ama ben acıkmıyorum...Çünkü kahvaltı o kadar doyuruyor ki..derler di ama inanmazdım..Uygulayın ca anladım nasıl etkili bir yöntem olduğunu...
Canım çok geçmiş olsun...Hiiç telaşlanma kiloları verince herşey normale dönecek...Bak ne güzel yaşın genç avantaj senin için...
Kist önemli değildir tahminimce doğum kontrol hapıyla da tedavi ediliyor kimi..
Kızına geçmiş olsun kötü olmuş o kıyamam...KOorkmuşsunuzdur ikiniz de..
hepimizin amacı zayıflamak...Hoşgeldiniz aramıza...
canını sıkma ne var bunda bende öyle başladım diyete şöyle düşün kilo verince düşmez deyip ilaç verince daha zor ben öyle düşünerek teselli etmiştim kendimi kilo verdikce düzelir ben artık bayaa iyiyim diyete başladımığımda yüksekti benim küçük tansiyon daha yüksek olyordu yaklaşık 1 ay önce yine yükseldi ondada yeşil çayı çok içmiştim 3 gün sürdü bıraktım yeşilçayı o 3 gün içinde içmedim sonra tekrar başalayınca birşey olmadı sende düşünme yoksa yine yükselir çok geçmiş olsun geçecek inan buna
kızın içinde çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış bence allah korumuş amann erkekler hep aynı bağırınca ne olacak işte fıtrat meselesi bence sen yinede birine bir sadaka falan ver belayı savar derler
selamun aleyküm güzeller
nasılsınız
bu hafta pek ektif olamadım ama ara ara girip okudum.
esracım hoş geldin seni tekrar görmek güzel. annenede sevindim. Allah bir daha sıkıntı şatmasın.
nursenaaaa geçmiş olsun. tansiyon için üzülme canım. bendede vardı tansiyon büyüğüm 15 in küçük 10 un altına düşmüyordu. ilaç vermişti dr. ama ben ilaç kullanmadım. kolestrol 350 iydi. dahada yükseldiği oluyordu. heyet raporu çıkartıp ilaç yazdılar sürekli kullanmam gerekiyormuş. 15 gün kullanıp bıraktım. öce sadece sebze ve yeşillikle beslenerek kolestrolü düşürdüm. sonra diyet yaparak kilo verdim 2 yıldır bütün değerlerim normal. tansiyonumda normal. sadece çok stres yaptığımda yada çok kızdığımda çıkıyor. hiç bir ilaçta kullanmıyorum. kistte çabucak iyileşir inşallah.
küçük prensesede geçmiş olsun kıyamam ben ona canı yanmasa bile çok korkmuştur
arkadaşlarında dediği gibi sadaka ver.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun
teşekkür ederim bayanlarrr inşallah düzelicekkHayırlı hafta sonları dilerim
Gökçecim ellerine sağlık
Kilo verenleri kutlarım
Nursena sana da kızına da geçmiş olsun canım kilo verince hepsi düzelir bence de tansiyonu bizzat yaşadım biliyorum kist de bayanlarda oluyor genelde sen kontrolünü ihmal etme tabii kızını Allah korumuş yaramaz prenses bu ara iyice coştu bence de bir sadaka ver istersen
Yeni gelenler hoşgelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?