Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Ogulcuklarim

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. _________ Meyra_ & Derin
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Y.O.L.C.U

AYIN 1.si _________ - 2,9 kg. ________ Ogulcuklarim & Derin

AYIN 2.si _________ - 1,8 kg. _________ Meyra_ & Gökçe_Iremim

AYIN 3.sü _________ - 1,7 kg. _________ Masalmelek

tebrikler kızlar:)
bu arada bende hep listeye girmişim çok şükür:) buna çooook sevindim....
gökçem canım ellerine sağlık, çok teşekkürler balım.....

kolay gelsin o zaman canım.....

çok geçmiş olsun canım, kızınada çok geçmiş olsun, neyseki çocuğa bişey olmamış çok şükür.
bir sadaka ver istersen iyi olur canım bence.
öptüm.

heeeyyyy beni de ekleyin 27 ağustos kızımın doğum günü ve o zaman 80 kilo olmak istiyorum :) daha düşükte olursam olur ama şimfilik hedefim 80 başlangıç kilom 95.1 :)

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Ogulcuklarim

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. _________ Meyra_ & Derin

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Y.O.L.C.U

AYIN 1.si _________ - 2,9 kg. ________ Ogulcuklarim & Derin

AYIN 2.si _________ - 1,8 kg. _________ Meyra_ & Gökçe_Iremim

AYIN 3.sü _________ - 1,7 kg. _________ Masalmelek

herkesi tebrik ediyorum
gökçecim ellerine sağlık canım

Son düzenleme:

sana iyi hafta sonlari dikkat et kendine! :) pazartesi gorusuruz insallah öptümmm

Cooook gecmis olsun canim!!!
Kuzunada coook gecmis olsun!!! BU adamlar bazen boyle dengesiz olabiliyor canim...

hosgeldin yasdasim benim :) boydada 5cm fark var aramizda 25yasindayim 1,70 boyum. 4yasinda 1kizim var :)
Hep beraber zayiflariz insallah burda canim!

vayyy esinin ellerine saglik :)
yaaaa kiz kilo listesinde oldugunu görmemistim... görseydim senide koyardim listeye... kusura bakma hakkini helal et canim! coook yorgundum listeyi yaparken... ama zaten uzulmustum saat 22de yapamadim diye... o yuzden yapmadan uyku yasak bana dedim :) sizleri coooook seviyorummm

tebrikler kızlar:)
bu arada bende hep listeye girmişim çok şükür:) buna çooook sevindim....
gökçem canım ellerine sağlık, çok teşekkürler balım.....

birsey degil canim

ahh ahhh bende verip geri pis boğazım yüzünden 10 kilo alanlardanım
hoşgeldin
Canim hem sana hem yavrucuguna cok çok geçmiş olsun.

Umran ayni kari paylasiyoruz.benimde 2 yasinda kizim var.biyum 175 ve kilo 90.bende 86 ya dusup geri aldim.istersen birbirimize kockuk yaoabiliriz.hosgeldin aramiza

teşekkürederim arkadaşım

sağol :) son olarak hurmaa iyidir hurmaa

Çok iyidir ben de çok severim kendilerine arasına cevizle hele hele ...Fakaaaatt İnsülin direncimin kırılmasını engelliyorsa,çabuk acıkmamı sağlıyorsa bir süre uzak kalmalıyım maalesef kendi adıma..

yenacim listen super!!!
de sadece 2ogunle nasil durabiliyorsun? ben duramam her halde?! biliyorum karatayda oyle ama ne bileyim...

Aralar 5 saat olmak kaydıyla 3 öğün de yapılabilir ama ben acıkmıyorum...Çünkü kahvaltı o kadar doyuruyor ki..derler di ama inanmazdım..Uygulayın ca anladım nasıl etkili bir yöntem olduğunu...

Canım çok geçmiş olsun...Hiiç telaşlanma kiloları verince herşey normale dönecek...Bak ne güzel yaşın genç avantaj senin için...
Kist önemli değildir tahminimce doğum kontrol hapıyla da tedavi ediliyor kimi..

Kızına geçmiş olsun kötü olmuş o kıyamam...KOorkmuşsunuzdur ikiniz de..

hepimizin amacı zayıflamak...Hoşgeldiniz aramıza...

Mutlu huzurlu haftasonu diliyorum hepinize...

Aralar 5 saat olmak kaydıyla 3 öğün de yapılabilir ama ben acıkmıyorum...Çünkü kahvaltı o kadar doyuruyor ki..derler di ama inanmazdım..Uygulayın ca anladım nasıl etkili bir yöntem olduğunu...

.

hadi yaa allah allah :) ben acikirim gibime geldide... ben memnunum 6ögünle

Mutlu huzurlu haftasonu diliyorum hepinize...

sagol canim sanada

Çok sıcak kanlısınz kızlar teşekkür ederim nasıl katılıcam listeye nasıl diyet spor yapıyorsunuz kurallar varmı bütün sayfalara bakmıyım kısaca bilgi verebilirmisiniz

:)
listelere girebilmek icin 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye dahil oluyorsun. dun gelmissin o yuzden 1nci haftan olarak sayiyorum, haftaya cumada bildirim yap ondan sonraki hafta listeye girersin!

Tekrar hosgeldin!

tamam teşekkür ederim:)

canını sıkma ne var bunda bende öyle başladım diyete şöyle düşün kilo verince düşmez deyip ilaç verince daha zor ben öyle düşünerek teselli etmiştim kendimi kilo verdikce düzelir ben artık bayaa iyiyim diyete başladımığımda yüksekti benim küçük tansiyon daha yüksek olyordu yaklaşık 1 ay önce yine yükseldi ondada yeşil çayı çok içmiştim 3 gün sürdü bıraktım yeşilçayı o 3 gün içinde içmedim sonra tekrar başalayınca birşey olmadı sende düşünme yoksa yine yükselir çok geçmiş olsun geçecek inan buna

kızın içinde çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış bence allah korumuş amann erkekler hep aynı bağırınca ne olacak işte fıtrat meselesi bence sen yinede birine bir sadaka falan ver belayı savar derler

Son düzenleme:
selamun aleyküm güzeller
nasılsınız
bu hafta pek ektif olamadım ama ara ara girip okudum.
esracım hoş geldin seni tekrar görmek güzel. annenede sevindim. Allah bir daha sıkıntı şatmasın.
nursenaaaa geçmiş olsun. tansiyon için üzülme canım. bendede vardı tansiyon büyüğüm 15 in küçük 10 un altına düşmüyordu. ilaç vermişti dr. ama ben ilaç kullanmadım. kolestrol 350 iydi. dahada yükseldiği oluyordu. heyet raporu çıkartıp ilaç yazdılar sürekli kullanmam gerekiyormuş. 15 gün kullanıp bıraktım. öce sadece sebze ve yeşillikle beslenerek kolestrolü düşürdüm. sonra diyet yaparak kilo verdim 2 yıldır bütün değerlerim normal. tansiyonumda normal. sadece çok stres yaptığımda yada çok kızdığımda çıkıyor. hiç bir ilaçta kullanmıyorum. kistte çabucak iyileşir inşallah.
küçük prensesede geçmiş olsun kıyamam ben ona canı yanmasa bile çok korkmuştur
arkadaşlarında dediği gibi sadaka ver.

yeni gelenler olmuş hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun

Hayırlı hafta sonları dilerim
Gökçecim ellerine sağlık
Kilo verenleri kutlarım
Nursena sana da kızına da geçmiş olsun canım kilo verince hepsi düzelir bence de tansiyonu bizzat yaşadım biliyorum kist de bayanlarda oluyor genelde sen kontrolünü ihmal etme tabii kızını Allah korumuş yaramaz prenses bu ara iyice coştu bence de bir sadaka ver istersen
Yeni gelenler hoşgelmişler

Canim zaten ben eski uyelrrdenim ama bir haftadir yeniden paylasimda bulunuyorum.listeye girmemis olmam normal :)
Ins bu cuma benide alirsiniz listeye..

hatunlarım nasılsınız bakayım özledim hepinizi

bende kaçtım malumunuz biraz kendimi topluyorum. yeniden doğuyorum bir nevi. karayiplerde hava sıcakmış dönesim yok şimdilik

canlarım bişey sorucam eliptik bisiklet kullanınız var mı aranızda? alıcam ben bu aralarda dogru dürüst bişey arıyorum tabikide uygun fiyatlı önerebileceğiniz marka model var mıdır?

Şimdilik ben de memnunum 2 öğünle

bende dayabilcegimi bilsem bende yapmak isterim karataya bir muddet :) ama simdilik gözüm kesmiyor...

Canim zaten ben eski uyelrrdenim ama bir haftadir yeniden paylasimda bulunuyorum.listeye girmemis olmam normal :)
Ins bu cuma benide alirsiniz listeye..

tamam canim :)

oooo kacak nasilsin
özledik seni!!! :) kendine iyi bak canim
ben eliptik bisiklet kullaniyorum coook iyi oluyor canim... ama markasi yok 2nci el almistim... markasi silinmis

teşekkür ederim bayanlarrr inşallah düzelicekk
ilk defa diyetisyene gidicem bakalım ne olcakk
bide öle deneyelimm uzuzn zamandır istiyodum gimek tansiyon çıkınca mecbur kaldımmm

fazeyy yeşil çay bende günde 2 içiyomm ondan olurmukii
içmeyeyim olmazsa

selam kizlarrrr

ayyyy bugun hava soguk olmasina ragmen coook guzel bir ogleden sonrasi gecirdim :))
9bucuk yasindaki erkek kardesimide alip kizimla beraber burda tepede hayvanat bahcesi var bedava oraya götürdüm cocuklari :)
coook guzel eglendik kecileri kuzulari dag kecilerini sevdik :)
parkta oynadilar... bizi babam arabayla birakti oraya tepede bir yerde cunku... ama inisi yuruyerek yaptik :)
coook eglenceliydi :) cocuklar mutlu oldu, gerci dönüste kizim tekrar parka gidelim diye biraz mizmizlik yapti :)
1bucuk saat surdu gezintimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…