Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yarın kahvaltıdan sonra düzceye kayınvalidemlere gitcez. dönüşte annemide alcaz gelcez. artık kızıma o bakacak. kendi annemle dönüşümlü bakacaklar yarın giremeyebilirim belki
sonra görüşürüz öptüm hepinizi
bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler berabercek veririz inşallah kilocuklarımızı

hoşbulduk sizede iyi yolculuklar evet acilen biraz hafiflemeye ihtiyacım var inş.baraberce burda veririz kilolarımızı :)

aynisi bendede var canim :) Bende coook memnunum! Gecen sene turkiye ye gittigimde almisti bende 60tl civariydi...

yenacim yeni tartinla ilk hafta ne cikarsan cik takma kafana! sonuctan bundan sonra yenisiyle tartilcan o yuzden ona gore bakcaksin kilo vermene :)
benimde eski tarti birazcik daha az gosteriyordu... ama artik bunla tartildigim icin onemi yok :)

Iyi yolculuklar, dikkat et kendine, gorusuruz

Herkese iyi gecelerrrr

Günaydın dün yediklerimi yazayım hemen

Sabah bir paket eti form bisküvi bir domates biraz peynir 5 zeytin

ara bir küçük elma

öğlen bir bardak ayran bir paket eti form bisküvi

ara 1 küçük elma

akşam ayran etiform bisküvi yeşil salata birazcık et

Kizlar iyi hagta sonlari.

Leslisem ile 4 mil 60 dk sporimu yaptum.aksamdan islattigim cevizimi ssuyunu ictim.zencefil tarcin limon cayimi ictim.guzel kahvaltımı yaptim evimi temizledim vee dinleniyorum simdi.

Herkese guzel bir gun diliyorum. ..

bravo bayağı bir iş başarmışsın özelikle spor ve ev temizliği harikaaa:)

bende sabahları kalkar kalmaz

bir çubuk tarçın
bir dilim elma
5 adet karabiber
1 tatlı kaşığı elma sirkesi,
bir dilim limon

bulunan bardağıma kaynar su ilave edip içiyorum heee bunu içmeye başlayalı henüz bir hafta olmadı ama içmeye devam edicem :)
birde kendime İngiliz karbonatı alıp alkali su mu hazırlasam diyorum, suyunu alkali olarak hazırlayan var mı ?

alkalı suyu duydum ama hıc arastırmadım.aslında bır bakmak lazım. canım bende sporda ve sabah cayında bugun 7. gunumu doldurdum. sabah ac karın la ıkı bardak su ıcerek yapılan sporun cok saglıklı oldgunu bılıyordumm ama yapmıyordum. gercekten sankı hıc spor yapmamaıs gıbı oluyorsunuz. gun ıcınde yapılan spor kadar kendınızı gucsuz ve yorgun hıssetmıyorsunuz. ardında bır bardak sıcak bıtkı cayı cok ıse yarıyor.
@
bu rada kızlar yencım gıbı bızım tartıda bozulmus herhalde. ıns bozuktur :) cunş.ş.e3ku esım 3 kılo fazla tartıyor dıyor. bakalım bugun OMRAN 511 yağ kas kemık kılo olceen tartıdan aldım. n11. com dan. yenacım eger butcene uyarsa sende bakalıbırsınız. dunden berı esımı baya vıcdana koydum. bu tartıyı aldIKTAN SONRA ZAYIFLAMAZSAM VAYY YIYECEGIM LAFLARAA :))

Selamlar,

Nasılsınız minik kuşlar.? umarım herkesin günü çok güzel geçiyordur...

Benim tartım bozuk değilmiş. Pilini değiştirirken yanlışlıkla libreye tıklamışım.. Emektarımla yola devam yine..

canım sağlıklı günler de zayıf günler de kullan tartını..Ne kadar aldın.? Şu aralar ben fazla bütçe ayıramam bazı sıkıntılar yaşıyoruz maddi anlam da..
Ayrıca seni çok azimli görüyorum inşallah bu sefer hedefine varacaksın..

eeee hadi gözün aydın :)

güle güle kulan yeni tartını :)

Mecburiyettenmi 3 öğün eti form yediniz.? Eti form şu sunta denilenler değilmi.? ben bitaneyi bile zor yutabiliyorum size bravo demek ki seviyorsunuz..

hadi gözün aydın canım çok sevindim

eeee hadi gözün aydın :)

güle güle kulan yeni tartını :)

tesekkurler canım.

yenacım evet canım bu sfeer gercekten kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan.. rabbım nasıp ederse bır evladım daha olsun dıye planlar yapıyoruz ama zayıflmadan olmaz dedım kendıme. bu kılo ıle hamıle kalırsam coook rahat 100 u gecerım hamıleleıkte. o yuzden rabbım nasıp ederse bır bebek hedefım var. bu yuzden mayıs hazırana kadar en az 80 kılaya ınmem lazım.

canım tartıyı n11 den 230 tlydı. 22 lıra ındırım kupunu kullandım 208 lırya aldım. senın emaktar donus yapmış çok üzülmüştün. sevındım senın adına. ıyı hafta sonları.

bu arada ara öğün bır elma 3 cevız.
ogle yemegı kucuck ekmek dılımı içine kızımın yemegınden artan 2-3 kucuk parca etı koydum bırde 3-4 kasık yoğurt yedım. akşama allah kerım ...

esselamun aleykum
nasılsınız canlarım ben yorgunum çokk bıraz oturdumdinleneyim diye
kızlar ben yeşil kahve aldım deneyenınız vaarmı ?biraztedirginim bırazdahamı araştırsaydım

İyi akşamlar..

Sabah,
2 yumurta
1 çay bardğı ceviz+fındık
4 dilim sucuk
peynir
11 zeytin
domates
2 gün kurusu

Ara,
kahve
yeşilçay

Akşam,
tarhana çorbası
Izgara köfte
3 kaşık bulgur
salata

Son düzenleme:

Fiyatı bayağı iyiymiş Eh artık eşine karşı zayıflaman şart oldu

Bebek için de hayırlı olsun canım bakıcı sorunun da olmuyor pek görümcen bakıyor değilmi.?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…