- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
İyi geceler arkadaşlar .
Allah rahatlık versin...
kızlar yarın kahvaltıdan sonra düzceye kayınvalidemlere gitcez. dönüşte annemide alcaz gelcez. artık kızıma o bakacak. kendi annemle dönüşümlü bakacaklaryarın giremeyebilirim belki
sonra görüşürüz öptüm hepinizi
bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler berabercek veririz inşallah kilocuklarımızı
İyi geceler arkadaşlar .
Allah rahatlık versin...
Benim tartı da bimden alınma
Uygun fiyata bulursun canım ben geçen sene 60 liraya kas yağ vs ölçenini almıştım hem de arzum marka ama fazla tartıyor diğerinden diye kullanmıyorum
Hazır kilo almışken ona mı dönüş yapsam :)
kızlar yarın kahvaltıdan sonra düzceye kayınvalidemlere gitcez. dönüşte annemide alcaz gelcez. artık kızıma o bakacak. kendi annemle dönüşümlü bakacaklaryarın giremeyebilirim belki
sonra görüşürüz öptüm hepinizi
bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler berabercek veririz inşallah kilocuklarımızı
Kizlar iyi hagta sonlari.
Leslisem ile 4 mil 60 dk sporimu yaptum.aksamdan islattigim cevizimi ssuyunu ictim.zencefil tarcin limon cayimi ictim.guzel kahvaltımı yaptim evimi temizledim vee dinleniyorum simdi.
Herkese guzel bir gun diliyorum. ..
bravo bayağı bir iş başarmışsın özelikle spor ve ev temizliği harikaaa:)
bende sabahları kalkar kalmaz
bir çubuk tarçın
bir dilim elma
5 adet karabiber
1 tatlı kaşığı elma sirkesi,
bir dilim limon
bulunan bardağıma kaynar su ilave edip içiyorum heee bunu içmeye başlayalı henüz bir hafta olmadı ama içmeye devam edicem :)
birde kendime İngiliz karbonatı alıp alkali su mu hazırlasam diyorum, suyunu alkali olarak hazırlayan var mı ?
alkalı suyu duydum ama hıc arastırmadım.aslında bır bakmak lazım. canım bende sporda ve sabah cayında bugun 7. gunumu doldurdum. sabah ac karın la ıkı bardak su ıcerek yapılan sporun cok saglıklı oldgunu bılıyordumm ama yapmıyordum. gercekten sankı hıc spor yapmamaıs gıbı oluyorsunuz. gun ıcınde yapılan spor kadar kendınızı gucsuz ve yorgun hıssetmıyorsunuz. ardında bır bardak sıcak bıtkı cayı cok ıse yarıyor.
@
bu rada kızlar yencım gıbı bızım tartıda bozulmus herhalde. ıns bozuktur :) cunş.ş.e3ku esım 3 kılo fazla tartıyor dıyor. bakalım bugun OMRAN 511 yağ kas kemık kılo olceen tartıdan aldım. n11. com dan. yenacım eger butcene uyarsa sende bakalıbırsınız. dunden berı esımı baya vıcdana koydum. bu tartıyı aldIKTAN SONRA ZAYIFLAMAZSAM VAYY YIYECEGIM LAFLARAA :))
Selamlar,
Nasılsınız minik kuşlar.? umarım herkesin günü çok güzel geçiyordur...
Benim tartım bozuk değilmiş.Pilini değiştirirken yanlışlıkla libreye tıklamışım.. Emektarımla yola devam yine..
alkalı suyu duydum ama hıc arastırmadım.aslında bır bakmak lazım. canım bende sporda ve sabah cayında bugun 7. gunumu doldurdum. sabah ac karın la ıkı bardak su ıcerek yapılan sporun cok saglıklı oldgunu bılıyordumm ama yapmıyordum. gercekten sankı hıc spor yapmamaıs gıbı oluyorsunuz. gun ıcınde yapılan spor kadar kendınızı gucsuz ve yorgun hıssetmıyorsunuz. ardında bır bardak sıcak bıtkı cayı cok ıse yarıyor.
@
bu rada kızlar yencım gıbı bızım tartıda bozulmus herhalde. ıns bozuktur :) cunş.ş.e3ku esım 3 kılo fazla tartıyor dıyor. bakalım bugun OMRAN 511 yağ kas kemık kılo olceen tartıdan aldım. n11. com dan. yenacım eger butcene uyarsa sende bakalıbırsınız. dunden berı esımı baya vıcdana koydum. bu tartıyı aldIKTAN SONRA ZAYIFLAMAZSAM VAYY YIYECEGIM LAFLARAA :))
Günaydın dün yediklerimi yazayım hemen
Sabah bir paket eti form bisküvi bir domates biraz peynir 5 zeytin
ara bir küçük elma
öğlen bir bardak ayran bir paket eti form bisküvi
ara 1 küçük elma
akşam ayran etiform bisküvi yeşil salata birazcık et
Selamlar,
Benim tartım bozuk değilmiş.Pilini değiştirirken yanlışlıkla libreye tıklamışım.. Emektarımla yola devam yine..
eeee hadi gözün aydın :)
güle güle kulan yeni tartını :)
Selamlar,
canım sağlıklı günler de zayıf günler de kullan tartını..Ne kadar aldın.? Şu aralar ben fazla bütçe ayıramam bazı sıkıntılar yaşıyoruz maddi anlam da..
Ayrıca seni çok azimli görüyorum inşallah bu sefer hedefine varacaksın..
Mecburiyettenmi 3 öğün eti form yediniz.? Eti form şu sunta denilenler değilmi.? ben bitaneyi bile zor yutabiliyorum size bravodemek ki seviyorsunuz..
esselamun aleykum
nasılsınız canlarım ben yorgunum çokk bıraz oturdumdinleneyim diye
kızlar ben yeşil kahve aldım deneyenınız vaarmı ?biraztedirginim bırazdahamı araştırsaydım
yenacım evet canım bu sfeer gercekten kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan.. rabbım nasıp ederse bır evladım daha olsun dıye planlar yapıyoruz ama zayıflmadan olmaz dedım kendıme. bu kılo ıle hamıle kalırsam coook rahat 100 u gecerım hamıleleıkte. o yuzden rabbım nasıp ederse bır bebek hedefım var. bu yuzden mayıs hazırana kadar en az 80 kılaya ınmem lazım.
canım tartıyı n11 den 230 tlydı. 22 lıra ındırım kupunu kullandım 208 lırya aldım. senın emaktar donus yapmış çok üzülmüştün. sevındım senın adına. ıyı hafta sonları.
bu arada ara öğün bır elma 3 cevız.
ogle yemegı kucuck ekmek dılımı içine kızımın yemegınden artan 2-3 kucuk parca etı koydum bırde 3-4 kasık yoğurt yedım. akşama allah kerım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?