- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
canım geçmez diye birşey yok, geçer ama bazen zaman alır. hani kendim için demedim bunları yanlış anlama sakın, senin için diyorum, geçer bunlarda, dermansız dert yoktur canım benim.
bakış açısı psikolojide çok önemlidir, nasıl baktığın yani, güzel bakan güzel görür....
ve yaradanla olan bağı kuvvetlendirmek, ona teslim olmakta psikolojide çok çok etkili bence.
ecmain inşaallah ablacım, çok sağol.
evet artık iyileştim çok şükür, artık herhangi bir problemim yok psikolojik rahatsızlıklar olarak çok şükür, benim kullandığım ilaç birden bırakılmazmış, oyüzden yavaş yavaş bırakıyoruz doktorumla inşaallah, şimdilik iyi gidiyo bakalım ilaç bırakmada çok şükür.
gerektiğinde ilaçta içmek lazım. peygamberimiz bizim için rehber.
peygamberimiz hayatında ilaç ilede tedavi olmuş dua ilede tedavi olmuş.
yani gerektiğinde ilaç içmemizde gerekiyor demekki. yani ilaç içinde çok ön yargılı olmamak en güzeli bence.
hepimiz insanız nihayetinde.
çünkü ben o aşırı panik hallerimde ilaç içmeseydim ne olurdu halim, haraptı halim harap....
kocaman öptüm ablam:)
kıyamaaam sanada çok geçmiş olsun ablacım, rabbim hep yar ve yardımcın olsun inşaallah.
güzel bağlamış çöp olayını hocamda:)
"rabbim bizi kendinden hiç ayırmasın inşaallah....." amin.
kızına geçmiş olsun canım.
ooooo maşaallah hadi canım:)))))
amin.
hadi gözünüz aydın, tekrar geçmiş olsun, sevindim sonuçların temiz çıktığına.
tabi yazarım.
doğum günü adı altında başka tarihlerde verilebiliyo.
şimdi bana vermen gereken bilgiler:)
-bu liste için belirlediğin tarih
-bu listeye başladığın kilon
-ve bu listede hedeflediğin kilon.
bana bunları yaz hemen eklerim senide canım:)
merhaba kizlar, bugun bolca gezdim tozdum, yemek diyet falan hic dusunmedim iki gundur, kendimi daha iyi hissediyorum
tavsiyeleriniz ve desteginiz icin gercekten cok tesekkur ederim
yarin daha dikkat edicem yedigime ictigime ve benim de insulin direncim oldugu icin, ilacimi da duzenli kullanmaya baslicam insallah daha yoluna girer hersey, ve en onemlisi ikide bir tartiya cikmaktan kurtulucamen cok o etkiledi belkide beni..
haftada bir kez yolunda gidip gitmedigini gormek icin tartilicam artik, yoksa ben her gun sabah ve gun icinde de bir kac kez tartiliyordum
merhaba kizlar, bugun bolca gezdim tozdum, yemek diyet falan hic dusunmedim iki gundur, kendimi daha iyi hissediyorum
tavsiyeleriniz ve desteginiz icin gercekten cok tesekkur ederim
yarin daha dikkat edicem yedigime ictigime ve benim de insulin direncim oldugu icin, ilacimi da duzenli kullanmaya baslicam insallah daha yoluna girer hersey, ve en onemlisi ikide bir tartiya cikmaktan kurtulucamen cok o etkiledi belkide beni..
haftada bir kez yolunda gidip gitmedigini gormek icin tartilicam artik, yoksa ben her gun sabah ve gun icinde de bir kac kez tartiliyordum
Benim canım sıkkın...tam üst düzey motivasyon yakalamışken baskülüm bozuldu..
5 yıllık baskül.. o kadar alıştım ki ona, bütünleştik aletleBir nevi yoldaşım dı..
Şimdi ödüm kopuyor yeni baskülle kilom farklı çıkar fazla çıkar diye..
cumaya kadar umarım ayarlayabilirim baskül...
Oh ne iyi etmişsin yenam yürümeklene güzel bir gün geçirmişsin sevindim...ben de bugün çok yürüdüm birazı mecburiyetten oldu ama mutluyum
Benim canım sıkkın...tam üst düzey motivasyon yakalamışken baskülüm bozuldu..
5 yıllık baskül.. o kadar alıştım ki ona, bütünleştik aletleBir nevi yoldaşım dı..
Şimdi ödüm kopuyor yeni baskülle kilom farklı çıkar fazla çıkar diye..
cumaya kadar umarım ayarlayabilirim baskül...
ayy canim takma kafana!!! ayni tarz bir baskul alirsan vede ayni yerde tartilirsan sorun cikmaz bence kilo farki olmaz ya
Geçmiş olsun canım üzülme inşallah aynı tartanından bulursun :)
Gönül bağım var dı onunlaBim'den çok komik bir rakama almıştım zamanın da..
Söyleye söyleye nazar ettim aletçaazı
ya hep duyuyorum forum da tartımı değiştirdim fazla çıktım diye o yüzden endişem..Korkum hevesimin kaçacağından..2 haftadır güzel kilo veriyorken fazla çıkmak beni hemen demoralize eder..
Neyse bakalım dediğin gibi o ayar da bişeyler bulayım ama o kadar ucuzunu bulamam sanırsam
Benim tartı da bimden alınma
Uygun fiyata bulursun canım ben geçen sene 60 liraya kas yağ vs ölçenini almıştım hem de arzum marka ama fazla tartıyor diğerinden diye kullanmıyorum
Hazır kilo almışken ona mı dönüş yapsam :)
Zenginlik böyle bişey işte..İkişer ikişer baskül var ev de..
benim gibi garibanlar 9 liralık baskülü bozuluyor diye tüm gün düşünür durur naapıcam diye.
esra'nında sanırım arzum du yağ kas ölçen...ben de sadece yağ olduğundan sorun olurmu ki acaba kas bulamayınca napar alet
Eşim bana hediye almıştı :) çok incedir kendisi
Edele yaparsın kuzu o kolay :)
yena tartın bozulmuş gönlüne göre bulursun inş. yeni bişey hem yenisini daha çok sevmiyeceğin ne mağlum dimiii :) ne tartılar var çiçekli böcekliii
Ayyy edele deyince aklıma Feriştah ve Mükremin Çıtır geldi...İzlermiydin asu sen onları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?