Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menumude yazayim :)

sabah: 2kasik yulaf, sut, 1kiwi

ögle: 5kasik pilav, 70gram balik

ara: 6 tane soganli kraker

aksam: 1tabak karisik sebzeli parcali çorba

ara: 1su bardagi sut, portakal

3litre suyumu tamamlarim
1bardak siyah icerim
1bardak ya yesilcay ya form cayi icerim

inşallah seninki geçer canım...benim 3 sene önce başladı hala geçmedi o zamanlar daha kötüydüm başımı yastıktan kaldıramıyrdum, ilaç içmeme rağmen iyi değildim...herkezin farklıdır belki yaşadığı hastalığı ,teyzemin kızı 5 senedir çekiyorki bir eli yağda bir eli balda durumu çok iyi çocuğunu annesi büyütüyor kocası sürekli yemeğe götürür tatile götürür evde yemek yapmaz yani anlatmak istediğim çok rahat bir insan, ama bir türlü atlata mıyor tam iyiyim diyor ilacı bırakıyor tekrar başlıyor...annem 10 senedir çekiyor onunki ileri derecede zaten başı elleri sürekli titriyor bir çay bardağını ble tutamaz....benimki ikisine bakarak daha hafif nşallah atlatabilirim....

kilo veren spor yapan herkezi ebrik ediyorum bende ikinci olmuşum...inşallah bu ay daha çok verebilirim ikili rakamlara inmek en büyük isteğim....

nursena geçmiş olsun canım..bnde iki sene önce tansiyonum yükseliyordu ilaca başlamıştık , sonra zayıflayınca başka bir dr bıraktırdı...iki sene yükselmedi hamilelikte ykselince doğumdan sonrada çok yükseldi 1.5 mg bir hap verdi dr şimdilik içiyorum ama zayıflayınca bırakıcam...tansiyonum stresten yükseldiği birgün gözlerim kapandı hiçbiryeri göremedim çok kötü bir durumdu, hemen tansiyonumu ölçtüm 16lardaydı tansiyonum ....

merhaba kizlar, bugun bolca gezdim tozdum, yemek diyet falan hic dusunmedim iki gundur, kendimi daha iyi hissediyorum
tavsiyeleriniz ve desteginiz icin gercekten cok tesekkur ederim

yarin daha dikkat edicem yedigime ictigime ve benim de insulin direncim oldugu icin, ilacimi da duzenli kullanmaya baslicam insallah daha yoluna girer hersey, ve en onemlisi ikide bir tartiya cikmaktan kurtulucam en cok o etkiledi belkide beni..
haftada bir kez yolunda gidip gitmedigini gormek icin tartilicam artik, yoksa ben her gun sabah ve gun icinde de bir kac kez tartiliyordum

ne güzel bir gün geçirmişsin sevindim...ben de bugün çok yürüdüm birazı mecburiyetten oldu ama mutluyum

Benim canım sıkkın...tam üst düzey motivasyon yakalamışken baskülüm bozuldu..
5 yıllık baskül.. o kadar alıştım ki ona, bütünleştik aletle Bir nevi yoldaşım dı..
Şimdi ödüm kopuyor yeni baskülle kilom farklı çıkar fazla çıkar diye..
cumaya kadar umarım ayarlayabilirim baskül...

aynen canim dedigin gibi her gun tartilmak iyi degil... Haftada bir kere cuma gunleri tartilirsin hem bildiriminide yaparsin tamam :)

ayy canim takma kafana!!! ayni tarz bir baskul alirsan vede ayni yerde tartilirsan sorun cikmaz bence kilo farki olmaz ya

ne güzel bir gün geçirmişsin sevindim...ben de bugün çok yürüdüm birazı mecburiyetten oldu ama mutluyum
Oh ne iyi etmişsin yenam yürümekle

Geçmiş olsun canım üzülme inşallah aynı tartanından bulursun :)

ayy canim takma kafana!!! ayni tarz bir baskul alirsan vede ayni yerde tartilirsan sorun cikmaz bence kilo farki olmaz ya

Gönül bağım var dı onunla Bim'den çok komik bir rakama almıştım zamanın da..
Söyleye söyleye nazar ettim aletçaazı
ya hep duyuyorum forum da tartımı değiştirdim fazla çıktım diye o yüzden endişem..Korkum hevesimin kaçacağından..2 haftadır güzel kilo veriyorken fazla çıkmak beni hemen demoralize eder..

Neyse bakalım dediğin gibi o ayar da bişeyler bulayım ama o kadar ucuzunu bulamam sanırsam

Benim tartı da bimden alınma
Uygun fiyata bulursun canım ben geçen sene 60 liraya kas yağ vs ölçenini almıştım hem de arzum marka ama fazla tartıyor diğerinden diye kullanmıyorum
Hazır kilo almışken ona mı dönüş yapsam :)

Zenginlik böyle bişey işte..İkişer ikişer baskül var ev de..

benim gibi garibanlar 9 liralık baskülü bozuluyor diye tüm gün düşünür durur naapıcam diye.

esra'nında sanırım arzum du yağ kas ölçen...ben de sadece yağ olduğundan sorun olurmu ki acaba kas bulamayınca napar alet

Son düzenleme:

Eşim bana hediye almıştı :) çok incedir kendisi
Edele yaparsın kuzu o kolay :)

ben geldiiiiim gökçecim ve meyra listeler çok güzel olmuş emeğinize sağlık kilo verebilen ve sporunu devam etiren arkadaşları kutluyoruuum

gekçecim listelerimi yorumlamışsın sağolasın insan her zaman düzenli listeler yazsa ne iyi olur dimiii :)

nursena arkadaşım geçmiş olsun hem sana hemde tatlı miniğine Allah daha beterinden korusun inş. biraz kilo verebildiğinde rahasızlıklarının büyük bölümünden kurtulacaksın gibi görünüyooor içini ferah tut olur mu :)

umran80 hoşgeldin bende yeniyim :)

OGULCUKLARIM bağ bahçe işlerin varmış kolay gelsin toprakla uğraşmak zor ama sonucunu alınca keyifli olmalı pazartesi görüşürüz

yena tartın bozulmuş gönlüne göre bulursun inş. yeni bişey hem yenisini daha çok sevmiyeceğin ne mağlum dimiii :) ne tartılar var çiçekli böcekliii

yena tartın bozulmuş gönlüne göre bulursun inş. yeni bişey hem yenisini daha çok sevmiyeceğin ne mağlum dimiii :) ne tartılar var çiçekli böcekliii

Umarım bulurum canım..Evet çiçekli böcekli güzel tartılar var)

İyi geceler arkadaşlar .

Allah rahatlık versin...

Son düzenleme:
bugün yediklerim

sabah :3 kuru kayısı

kahvaltı : arkadaşlarla yaptım misafirim vardı vee ölçüüü fazlasıyla kaçtı..

akşam:bir kase yoğur ve peynir

ara : çay eşliğinde bir avuç kuruyemiş

kahvaltıyı saat 12 gibii yapınca akşamada fazla acıkmadım birzda dengelemek adına protein tüketeyim dedim ama neyse diyet adına kötüydüü sinirlerim bozuk diyeti oturtamıyorum yapmaya çalışıyorum ama iradee sıfır şu aralar. umarım düzeltirim evdekilerlede aram bozuk çocuklara gücüm yetmiyor ama eşimin her dediği bana batıyor adamda şaşırdı ben ne dedimki şimdi diyip evin içinde dolaşıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…