Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler iyi kizlar
menum:

8:30 peynir ,3 dilim tam bugday,domates
10:30 2 kurabiye,sut
14:00 makarna,yogurt
17:00 kahve
19:00 2 kurabiye ,1/2 bardak msuyu
20:30 findik ,uzum

İyi akşamlar
Yenacım başarılı hafta sonu menün için kutlarım seni canım
Ben akşama yemek yapmadım bugün millet acıkınca da Allah ne verdiyse kahvaltı hazırladım sonuç fazla kaçırdım (

akşam kahvaltıları of of offf çok tehlikelii benim en zayıf noktam yani benim için tehlikelii :))))
bende cumartesi arkadaşları kahvaltıya çağırmışdım öğlen 12 gibi geldiler bende fren filan hakgetiree

yarın yeni bir hafda başlangıcı ümit edelim telafii edicek günlerimiz olsun

ben yarın yürüyüşe başlıyım diyorum yağmur olmasa tabiii kızı okula saat 8:15 de gönderiyorum onula birlikde çıkarım

bende ingiliz karbonatı alıp alkali su hazırlamak istiyorum bu konuda fikri olan var mıı ? yarın yürüyüş bitiminde eczaneye uğruycam ne dersinizz?

esselamun aleykum
nasılsınız canlarım ben yorgunum çokk bıraz oturdumdinleneyim diye
kızlar ben yeşil kahve aldım deneyenınız vaarmı ?biraztedirginim bırazdahamı araştırsaydım

ayyy boşamı aldım yani

off off açmadıysan geri iade etsen(manyak ettiler bizii vallaha bende şngiliz katbonatı düşünüyoruum) neticede dr. tavsiyesi o kadarda zararlı değildir herhaldee tadıı nasıl ki acaba neskafeninde yeşil kahvesi var ben içmiştim atioksidan filan yazıyordu bildiğin neskafe gibiydii ama senin aldığın farklı galibaa...

liste güzel tebrikler:) ben şahsen hiçbir zaman karatay yapmayı göze alamam diye düşünüyorum bana zor geliyor...

İyi geceler iyi kizlar
menum:

8:30 peynir ,3 dilim tam bugday,domates
10:30 2 kurabiye,sut
14:00 makarna,yogurt
17:00 kahve
19:00 2 kurabiye ,1/2 bardak msuyu
20:30 findik ,uzum

iyi geceler listenin saatleri ve 6 öğün oluşu güzel yarın yine aynı saatlerde 6 öğün olarak menü değişikliği olabilir.. yinede ara öğünlerde 2 kurabiyede durabilmen iyi ben çayla birlikde durduramazdım kendimiii :))

kiz neden o kadar cok etiform yedin? ay sonu diyemi acep? :)
bende ay sonu olunca biraz sacma menulerim oluyorda...

ooo sevindim hayirli olsun

esselamun aleykum
nasılsınız canlarım ben yorgunum çokk bıraz oturdumdinleneyim diye
kızlar ben yeşil kahve aldım deneyenınız vaarmı ?biraztedirginim bırazdahamı araştırsaydım

ne biliyim ben hep guzel seyler okudum yesil kahve hakkinda... yenanin verdigi linke bakmadim daha...
hatta turkiye ye gelince alirim diyordum...

ben neler yedim

kahvaltı :3 dilim kızarmış tb.ekmeği
domates salatalık tere
peynir/5 adet zeytin

ara:3 kuru erik* 6 adet bağdem

ara:bir elma -6 adet bağdem

akşam :bir tabak ıspanak yemeği
2 dilim tb.ekmeği
bir kase yoğurt
5 adet istavrit

ara:2 adet keçiboynuzu

Fiyatı bayağı iyiymiş Eh artık eşine karşı zayıflaman şart oldu

Bebek için de hayırlı olsun canım bakıcı sorunun da olmuyor pek görümcen bakıyor değilmi.?

Ins yenas ins zayiflarim.bu aksam baktim yanlarim sanki azalmis esime sordum evet cok az da olsa fark var dedi.kilo veriyor muyum bilmiyorum ama sanirim spor etkisini gosteriyor.yena hafizana hayranim.evet canim kizima gorumcem bakiyor.esim bu yil ortaokula mufur olarak atandi belliki biz daha buralardayiz bari allah ixin verirse ikincisi de olsun yaban ellerde bakiviya muhtac kalmayalim.yaaa valla bebek kokusunu da ozledim.bizim kisi artik yemek kokuyor

Kizzzzlarrrrrrrrrr ben cildircam yaaaaa!!!!
Bu aksam kayinvalidelerle kamerayla gorustuk...
sohbet ediyorduk... sonra börekten laf acildi, pastadan acildi, ben onlari coook iyi yaparimda :)
hanimefendi demezmi, bu yil ben mutfaga girmiycem bile herseyi gökçe ye birakcam, istedigini pisirsin etsin karismiycam diyor ya!!!! offfff deli etcek beni!!! kp de diyorki tabikide yapicak baska caresi yok. ondan sonra moralim bozuldu konusmadim bir daha, kapatirken iyi geceler dedim sadece o kadar... ya zaten okula git gel evle ugras cocukla ugras herifle ugras anam agliyor benim burda... 3hafta tatil yapayim diyorum, hanimefendi anlasilan icine sicicak... offffff cooook sinirliyim ya!!!!
hadi tamam borek yaparim 2-3 kere basit is, pastayida yegenin dogum gunu var o zaman yaparim yeter, hani bana deseki dogum gunu pastasini sen yap seve seve yaparim dicem... ama anlayis yok iste yok... ustelik benim o tatilde derste calismam lazim, cunku haziran sonu yazili sinavlarim var...
napcam ben ya??? yine kavga cikicak bu gittigimde...

kızlar eve geleli 40 dk oluyor neredeyse
küçük hanım yolda uyudu onu uyku edindi şimdi oyun oynuyor
uyumaya hiç niyeti yok gibi ama benim gözümden uyku akıyor
geçmişe yarın bakarım artık öptüm hepinizi

İnşallah hep ümitvarız zaten :)
Alkali diyet gündemde bu sıra ama benim pek bilgim yok

Bugünün başarılı bence
Az önce ben de 2 keçiboynuzu yedim ama bir kase de kabak çekirdeği behzatın filmini izliyoruz da
Yarın ben de yürümek istiyorum ama bakalım fırsatım olacak mı
Gökçecim kimse düşünmez seni bacım herkes kendini düşünüyor işte

vallahi ben gitmeden esimle konuscam dicem benim ders calismam lazim, tamam elimden geldigi kadar yardim ederim, ortaligi toplarim, sofrayi kurar toplarim ama daha fazlasini yapmam derim... bence bu bile cok ama neyse...
ha birde biliyormusun mesela biz esimle kizimla disari cikiyoruz ya gezmeye gunduz saat 17gibi falan disarda yemek yedigimiz oluyor... eve geliyoruz aksam saat 19gibi illa bizlede yigceksiniz diyorlar, biz yok disarda yedik ac degiliz diyoruz, vay efendim siz bizsiz nasil disarda yersinizde falanda filanda... hayir sanki ben zenginimde goturmuyorum onlari...

aslinda menum ii deil fark ettiysen karbonhidrat agirlikli makarnayi azaltip protein ve sebze eklemem gerekiyordu aksam yemegindede kurabiye yerine sebze ve yogurt ile ideal menuye ulasabilirdim ben ettim siz etmeyin😄

aslında adaşım ben alkali diyetini araştırmadım benim ilgilendiğim kısmı alkali su burda amaç sadece zayıflamak değil ben diyet yaparken vucudumdakii zararlı toksinleride atmak istiyorum iç organlarımın sağlığı için yürüyüş dönüşü aldım ingiliz karbonatımı bir ay boyuncaa her ana yemekden öncee bir büyük bardağa 2 çaykaşığı ilave edip içmem lazım şimdi başladım....

yaaa bu behsatın filimi 2 taneydi dimii ben ilkini seyretmişdim sankii fakat hatırlamıyorum 2.sini neten mi seyretdiniz güzelmiydi bende seyredeyiim :)

yürüyüşe başladım bugün 45 dk yürüdüm mutluyum umarım devamını getirebilirim

çok sinir oluyorum böyle davrananlarolunca allahtan kaynanam boyle degil.
dün akşam yemekte içli pilav yapmıştım birazcık fazla yedim birsDe adetim başladıı bu yüzden dayanamadım 2 lokum bir neskafe içtim bu sabah kalktım 1 saat leslise içti4 mil yurudum.bir bardak zencefil tarçın lim10 çayımı içtim bir kase tarhana bir dilim ekmek 2 minik ince dilim kaşar 3 zeytin ile kahvaltımı yaptım
Herkese hayirli bir gun diliyorum

İç karartıcı kapalı bir İzmir sabahından Gününüz aydın olsun arkadaşlar...

liste güzel tebrikler:) ben şahsen hiçbir zaman karatay yapmayı göze alamam diye düşünüyorum bana zor geliyor...

ben de öyle düşünüyordum çok zor karar verdim...Ekmek yemezsem öleceğimi falan sanıyordum
ertesi gün karataya başlayacağım akşam bile en iyisi başlamayayım gerek yok diyordum...
Sabah, koca işe çocuklar okula gitti ben kahvaltı hazırlayacağım kendime hala kararsızdım. sonra başladım ilk iki gün midem bulandı ama şimdi çok alıştım...
Öncesin de hep takip ederdim karatay ve montignat beslenmeyi, hep istemişimdir aslın da. ben porsiyon sınırlamasını sevmiyorum. bu durum bana göreymiş

) Ne güzeldir bebek kokusu ve uykusu bayılırım uyuyan bebekleri,çocukları izlemeyi..
Kızıma sarıldığımda artık parfüm kokuyor oğlum hala bebeksi kokuyor,işte bir de sarılmama izin verse..
ağır abi de kendisi.. Lugatın da sarılmak öpmek racona ters.

Gökçecim ben fazlamı iyiniyetliyim bilemedim ..Sanki seni yakın gördükleri için öyle demişleridr hani bizdensin artık istediğini pişir yeriz gibi algıladım ben...
Ayrıca canını sıkma uygun bir dille ders çalışman gerektiğini açıklarsın...Daha çok var şimdiden strese girme ablası )

günaydın canlar hayırlı haftalar olsun hepımıze :)

Günaydın yasocum....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar menümü yazayım etiformla ben yıllar önce çok kilo vermiştim oyüzden yiyorum hep aynı diyet sıkıyor beni biraz bu biraz başka diyetler yapıcam

Sabah

2 dilim kepekli ekmek
peynir zeytin domates

öğlen etiform ayran

akşam etiform ayran biraz nohut yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…