Mehmet Öz'ün kahvesimi o.? Yorumlar da şöyle bir haber gördüm canım..
http://gundem.milliyet.com.tr/oz-un-kahvesi-yag-yakmiyor-/gundem/detay/1723614/default.htm
İyi akşamlar
Yenacım başarılı hafta sonu menün için kutlarım seni canım
Ben akşama yemek yapmadım bugün millet acıkınca da Allah ne verdiyse kahvaltı hazırladım sonuç fazla kaçırdım(
esselamun aleykum
nasılsınız canlarım ben yorgunum çokk bıraz oturdumdinleneyim diye
kızlar ben yeşil kahve aldım deneyenınız vaarmı ?biraztedirginim bırazdahamı araştırsaydım
ayyy boşamı aldım yani
İyi akşamlar..
Sabah,
2 yumurta
1 çay bardğı ceviz+fındık
4 dilim sucuk
peynir
11 zeytin
domates
2 gün kurusu
Ara,
kahve
yeşilçay
Akşam,
tarhana çorbası
Izgara köfte
3 kaşık bulgur
salata
İyi geceler iyi kizlar
menum:
8:30 peynir ,3 dilim tam bugday,domates
10:30 2 kurabiye,sut
14:00 makarna,yogurt
17:00 kahve
19:00 2 kurabiye ,1/2 bardak msuyu
20:30 findik ,uzum
Günaydın dün yediklerimi yazayım hemen
Sabah bir paket eti form bisküvi bir domates biraz peynir 5 zeytin
ara bir küçük elma
öğlen bir bardak ayran bir paket eti form bisküvi
ara 1 küçük elma
akşam ayran etiform bisküvi yeşil salata birazcık et
Selamlar,
Nasılsınız minik kuşlar.? umarım herkesin günü çok güzel geçiyordur...
Benim tartım bozuk değilmiş.Pilini değiştirirken yanlışlıkla libreye tıklamışım.. Emektarımla yola devam yine..
esselamun aleykum
nasılsınız canlarım ben yorgunum çokk bıraz oturdumdinleneyim diye
kızlar ben yeşil kahve aldım deneyenınız vaarmı ?biraztedirginim bırazdahamı araştırsaydım
Fiyatı bayağı iyiymiş Eh artık eşine karşı zayıflaman şart oldu
Bebek için de hayırlı olsun canım bakıcı sorunun da olmuyor pek görümcen bakıyor değilmi.?
İnşallah hep ümitvarız zaten :)akşam kahvaltıları of of offf çok tehlikelii benim en zayıf noktam yani benim için tehlikelii :))))
bende cumartesi arkadaşları kahvaltıya çağırmışdım öğlen 12 gibi geldiler bende fren filan hakgetiree
yarın yeni bir hafda başlangıcı ümit edelim telafii edicek günlerimiz olsun
Alkali diyet gündemde bu sıra ama benim pek bilgim yokben yarın yürüyüşe başlıyım diyorum yağmur olmasa tabiii kızı okula saat 8:15 de gönderiyorum onula birlikde çıkarım
bende ingiliz karbonatı alıp alkali su hazırlamak istiyorum bu konuda fikri olan var mıı ? yarın yürüyüş bitiminde eczaneye uğruycam ne dersinizz?
ben neler yedim
kahvaltı :3 dilim kızarmış tb.ekmeği
domates salatalık tere
peynir/5 adet zeytin
ara:3 kuru erik* 6 adet bağdem
ara:bir elma -6 adet bağdem
akşam :bir tabak ıspanak yemeği
2 dilim tb.ekmeği
bir kase yoğurt
5 adet istavrit
ara:2 adet keçiboynuzu
İnşallah hep ümitvarız zaten :)
Alkali diyet gündemde bu sıra ama benim pek bilgim yok
Bugünün başarılı bence
Az önce ben de 2 keçiboynuzu yedim ama bir kase de kabak çekirdeğibehzatın filmini izliyoruz da
Yarın ben de yürümek istiyorum ama bakalım fırsatım olacak mı
Gökçecim kimse düşünmez seni bacım herkes kendini düşünüyor işte
off off açmadıysan geri iade etsen(manyak ettiler bizii vallaha bende şngiliz katbonatı düşünüyoruum) neticede dr. tavsiyesi o kadarda zararlı değildir herhaldee tadıı nasıl ki acaba neskafeninde yeşil kahvesi var ben içmiştim atioksidan filan yazıyordu bildiğin neskafe gibiydii ama senin aldığın farklı galibaa...
liste güzel tebrikler:) ben şahsen hiçbir zaman karatay yapmayı göze alamam diye düşünüyorum bana zor geliyor...
iyi geceler listenin saatleri ve 6 öğün oluşu güzel yarın yine aynı saatlerde 6 öğün olarak menü değişikliği olabilir.. yinede ara öğünlerde 2 kurabiyede durabilmen iyi ben çayla birlikde durduramazdım kendimiii :))
İnşallah hep ümitvarız zaten :)
Alkali diyet gündemde bu sıra ama benim pek bilgim yok
Bugünün başarılı bence
Az önce ben de 2 keçiboynuzu yedim ama bir kase de kabak çekirdeğibehzatın filmini izliyoruz da
Yarın ben de yürümek istiyorum ama bakalım fırsatım olacak mı
Gökçecim kimse düşünmez seni bacım herkes kendini düşünüyor işte
Kizzzzlarrrrrrrrrr ben cildircam yaaaaa!!!!
Bu aksam kayinvalidelerle kamerayla gorustuk...
sohbet ediyorduk... sonra börekten laf acildi, pastadan acildi, ben onlari coook iyi yaparimda :)
hanimefendi demezmi, bu yil ben mutfaga girmiycem bile herseyi gökçe ye birakcam, istedigini pisirsin etsin karismiycam diyor ya!!!! offfff deli etcek beni!!! kp de diyorki tabikide yapicak baska caresi yok. ondan sonra moralim bozuldu konusmadim bir daha, kapatirken iyi geceler dedim sadece o kadar... ya zaten okula git gel evle ugras cocukla ugras herifle ugras anam agliyor benim burda... 3hafta tatil yapayim diyorum, hanimefendi anlasilan icine sicicak... offffff cooook sinirliyim ya!!!!
hadi tamam borek yaparim 2-3 kere basit is, pastayida yegenin dogum gunu var o zaman yaparim yeter, hani bana deseki dogum gunu pastasini sen yap seve seve yaparim dicem... ama anlayis yok iste yok... ustelik benim o tatilde derste calismam lazim, cunku haziran sonu yazili sinavlarim var...
napcam ben ya??? yine kavga cikicak bu gittigimde...
liste güzel tebrikler:) ben şahsen hiçbir zaman karatay yapmayı göze alamam diye düşünüyorum bana zor geliyor...
ben neler yedim
kahvaltı :3 dilim kızarmış tb.ekmeği
domates salatalık tere
peynir/5 adet zeytin
ara:3 kuru erik* 6 adet bağdem
ara:bir elma -6 adet bağdem
akşam :bir tabak ıspanak yemeği
2 dilim tb.ekmeği
bir kase yoğurt
5 adet istavrit
ara:2 adet keçiboynuzu
Ins yenas ins zayiflarim.bu aksam baktim yanlarim sanki azalmis esime sordum evet cok az da olsa fark var dedi.kilo veriyor muyum bilmiyorum ama sanirim spor etkisini gosteriyor.yena hafizana hayranim.evet canim kizima gorumcem bakiyor.esim bu yil ortaokula mufur olarak atandi belliki biz daha buralardayiz bari allah ixin verirse ikincisi de olsun yaban ellerde bakiviya muhtac kalmayalim.yaaa valla bebek kokusunu da ozledim.bizim kisi artik yemek kokuyor
Kizzzzlarrrrrrrrrr ben cildircam yaaaaa!!!!
Bu aksam kayinvalidelerle kamerayla gorustuk...
sohbet ediyorduk... sonra börekten laf acildi, pastadan acildi, ben onlari coook iyi yaparimda :)
hanimefendi demezmi, bu yil ben mutfaga girmiycem bile herseyi gökçe ye birakcam, istedigini pisirsin etsin karismiycam diyor ya!!!! offfff deli etcek beni!!! kp de diyorki tabikide yapicak baska caresi yok. ondan sonra moralim bozuldu konusmadim bir daha, kapatirken iyi geceler dedim sadece o kadar... ya zaten okula git gel evle ugras cocukla ugras herifle ugras anam agliyor benim burda... 3hafta tatil yapayim diyorum, hanimefendi anlasilan icine sicicak... offffff cooook sinirliyim ya!!!!
hadi tamam borek yaparim 2-3 kere basit is, pastayida yegenin dogum gunu var o zaman yaparim yeter, hani bana deseki dogum gunu pastasini sen yap seve seve yaparim dicem... ama anlayis yok iste yok... ustelik benim o tatilde derste calismam lazim, cunku haziran sonu yazili sinavlarim var...
napcam ben ya??? yine kavga cikicak bu gittigimde...
günaydın canlar hayırlı haftalar olsun hepımıze :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?