Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

4 aralıkta 105 le doğum yaptım şuan 85 kiloyum çok şükür hala verebiliyorum sabahlari ayaklarımın altı acıyo basarken :)

4 aralıkta 105 le doğum yaptım şuan 85 kiloyum çok şükür hala verebiliyorum sabahlari ayaklarımın altı acıyo basarken :)

MAşallah çok güzel kilo vermişsiniz.
Ayaklarınızın altı neden acıyor.?

MAşallah çok güzel kilo vermişsiniz.
Ayaklarınızın altı neden acıyor.?
kilom çok ve 8 kilo bebegim var kucaga aliskin tekim aksama kadar ayaklarimin alti kilomun altında pastirma oluyo gece dinlenip sabah kalktigimda daha cok hissedilyor.

gerçekden zor bir karar ama iyikide başlamışsın karataya :)sen mutluysan huzurluysan kimene dimii sağlıklı oluşu kesin fakat uygulaması zor ki sende bunu gayet iyi başarıyorsun aynen devam ...

yalnız karatay hocaa beni çok güldürüyor yaa tv de görünce azarlamaları filan ölüyor beni gülmekden yemiyceksiniz! yapmıycaksınız! leptin ne olacak diyee çıkışmaları yokmu :)))

bende başladığım yürüyüş konusunda zor karar verdim hata gece uyuyamadım belkide sabah yürüyüşe çıkıcam gerginliğiylee olabilir. geçen sene hiç spor yapmayarak 16 kilo vermişdim gerçii vakit azlığından bahaneler uydurarak sporsuz olmuşdu .bu sene diyetimii yürüyüşle desteklemek istiyorum bakalım...

gökçe kendini hiç germe rahat ol daha gitmeden sitresli günlerin olmasın yazık zamanla gitmene yakın eşinden destek alabilirsen daha iyi olur. tarafsız olarak bakıldığında seni seven seninlee birlikde vakit geçirmek isteyen bir aile görünüyor ama kendileri için tabi sende tatilinin kendin için güzel geçmesini istiyorsun ki zor. inş. gerginlik olmaz...

bence burda önemli olan eşinin desteğii işte anne baba eşimin ders çalışması lazım yada bizler çalışıyoruz buraya hem sizi görmeye hemde biraz dinlenmeye geldik tarzıı davranırsaa hiçbir sorun olmaz bunu eşinle doğru bir zamanda konuşursan birlikde haledebilirsiniz:)

günaydın canlar hayırlı haftalar olsun hepımıze :)

günaydın teşekkürler :)

Ben Tvi.de pek izlemedim açıkçası Ama koskoca doktor olmuş bir havası yok gerçekten...Hani o pozisyon da olan kişilerin şöyle bir al benisi,karizması olur, devlet gibi misali
En son parasını kaptırma olayı da aleyhine oldu ..Hatta spikerin biri haberi sunarken dalga boyutunda epey laf söylemişti .

yürüyüş şart. aktiviteyle desteklemeden olmuyor..Ben de vakit buldukça yürüyüş yahut leslie yapmaya başladım...

Son düzenleme:

bence alçak gönüllüü olduğundan katıldığı programlardakii sunucuların terbiyesizlikleri var gibime geliyor.hocaya saygısızlık var yaniii hemde çok tabii hoca yıllardır yurd dışında yaşamış burdakilerin çakalıklarından haberi yoook kadıncağızın yazık yaniii son olarak hocaya saygı...

Bugün oğlumu almam epey hareketli idi...Sınıfta hiç anlaşamadığı bir çocuk var eli çok vurak bir çocuk..OĞLum da hiç hoşlanmaz öyle davranışlardan ve uzaklaşır..
bugün de çocuğa ''seni sevmiyorum benim arkadaşım'' değilsin demiş..Çocuk oğlumu itmiş oğlum onu sonra tekrar o onu derken..ağlaşmalar başlamış ben biraz geç gittim almaya...
Annesi benimle konuşmak istediğini söyledi..Nilüfer hanım Lütfen oğlunuzla konuşun benim oğlumu sürekli dışlıyor oğlum onun yüzünden okula gelmek istemiyor falan filan...
ben de durmu izah ettim daha önceleri de bu tür itişmelerin olduğunu size bildirmediğimi bu durumlardan oğlumun yapı olarak hiç hoşlanmadığını söyledim...Herşeye rağmen oğlumun davranışının hoş olmadığını ev de tekrar uyaracağımı söyledim hatta özür dilettim..
LÜtfen siz de uyarın bu konu da dedim ama anne hiç opjektif değil nedense kabak bize patladı

Neyse önemli olan öğretmenimizn neyin en olduğunu bilmesi

Eve gelirken de oğlum ''anne biliyomusun denizatlarını babaları doğuruyomuş ne komik demi.)))''
Denizatı konseptli kalem kutusu yapmışlar da bilgilendiriyor annesini

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun...
Dudağını şişrip iki şarkı ezberleyip çıkıp ben sanatçıyım denilene prim veriyoruz..

dudak demişken az dedikodu yapayım ) üst komşumuzun doyumsuz bir kızı var benle yaşıt dudaklarını şişirmiş annesine gelirken gördüm geçen akşam..Ay ödüm koptu mağara kapısı gibi olmuş ağzı..
Konuşamıyor bile benim korktuğumu görünce düzelecek düzelecek dedi...

selamün aleyküm.....

herkese iyi haftalar olsun inşaallah.....
geçmişi daha okuyamadım, bi ara okurum artıkın:)

bugün bizim burada hava kapalı, havanın gözleri dolmuş ağladı ağlayacak....
ağlasa iyi olacak:))))
çok seviyorum böyle havayı.....
hem duygusal bi ortam oluyo, hemde yalnız kalabiliyorsun tercih edersen......
seviyorum....

Hosbulduk kizlar.valla once sunu belirteyim internet kullanimi konusunda acemiyim yanlisim olursa kusura bakmayin.sismanlik hikayeme gelince valla nereden baslayayim bilmiyorum yasim26 ve 8 senelik evliyim 3 cocuk annesiyim 8 yasinda bir kizim ve 6 aylik ikizlerim var kendimi bildim bileli kilo sorunum vardi ama 90 lara hic cikmamistim ikizlere 86 ile hamile kaldim hastaneden dogum yapip geldigimde tarti 93 gosteriyordu ve sut olsun diye onu ye bunu ye derken ikizlerim 4 aylik olduklarinda bende 99 oldum ve 100 u gormeden kosa kosa diyetisyene gittim ve2 ayda 9 kilo verdim bu sabah tartida 89.7 yi gordum sukur

denizatı ilginçmiş:)
şimdi okudum bende, aslında doğurma değilmiş, sadece dişide yumurtalar oluştuktan sonra dişiden erkeğe aktarılırmış o yumurtalar,
yumurtalar erkekte dururmuş, erkek koruyo galiba yumurtaları:)
gerçekten çok ilginç ve ilk defa duydum bunu.....
zaten normal atlar varya nilüfer abla, o atlar rüzgardan yaratılmış, oyüzden hiçbir hayvan atı koşmada hızda geçemezmiş.....
rabbimin büyüklüğü güzelliği işte hepsi, subhanallah.....
var var bu atlarda bi iş dermişim:)))))

oğlunun yaşadığı sorunda her sınıfta mutlaka olan sorunlar bence ablacım, öğretmeni bilir sonuçta neyin ne olduğunu dediğin gibi ve sende gerekeni fazlasıyla yapmışsın zaten....

düzelecek düzelecek ha:))))))

slm kızlarrr nasılsınızz ben yoruldum gene hastaneye gittik diyetisyene
aman saçma sapan konuştu ben senin gibi çok cengaverler gördüm falan filan listeyi verdi 2 hafta sonra gel dedi bakalım listeye uyucam inşallah artık suyu 2 lt reden fazla içmene gerek yok dedi
spor günde yarım saat aralıksız yapılacak ip atllaya bilirsin dedi
falan filan bilindik şeyler işte aman okadar çok diyetisyene gidip uygulamayan varki adamda liste verip yolluyo işte
nasrettin hoca misali ya tutarsa:))

velhasılı 2 hafta sonra ne olcak bakalım görcez

komşudan gelen tatlılarında tadına bakkılmıcak diyo ben odadan çıkarken arkamdan

adamın gıcıklına kilo veresim geldi

Bu arada kilomu hic kimseye soylemem normalde buraya yazarken icim acidi ne kadar zor geliyor su gercekler 160 boyunda olup 90 kilo olmak off of

Bu arada kilomu hic kimseye soylemem normalde buraya yazarken icim acidi ne kadar zor geliyor su gercekler 160 boyunda olup 90 kilo olmak off of

hoşgeldin aramıza sende:)
aynen bende kimseye söylemem, söylediğim çok az kişidir, söylemediklerimden biride eşimdir:)))
sen yine bana göre daha iyisin canım, bende 1.62boyundayım ve 98kiloyum.....

Selamün aleykümm....

bir sürü alıntı yaptım hepsi gitmiş....hayret bişey...neyse hafta sonunu 200 gram artıyla kapattım çok şükür....cumaya kadar telafi ederim inşallah...yoğun yorucu ama güzel geçti...ama kızım anne artık 6 yaşıma geldim hadi okula gidelim diyo şimdi...biraz baş ağrım var...yemek yapmam lazım üşeniyorum...çamaşırlar toplanıp ütülencek..şöyle parmak şıklatsam ve hallolsa ne güzel olurduu...

yenacım çok başarılı gidiyosun tebrik ediyorumm keşke bende yapabilsem...sadece ekmeği tamamen bıraktım....

nursenacım biraz geç oldu ama anca yazabiliyorum kuzuna çok geçmiş olsun...en çok korktuğum şeylerden biridir o şifonyer olayı bizdede büyük bir tane varda....

gökçecim şimdiden kafana takıp üzme kendini canım bencede eşinle konuşman en doğru olanı...gidincede ordaki duruma göre tavır sergilersin..şimdiden düşünüp üzme kendini..

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr...

daha ne yazcaktımki unuttum hepsini...niye gidiyo bu alıntılar anlamıyomki ben...neyse şimdi gidip yemek yapayım gelirim gene..

hoşgeldin aramıza sende:)
aynen bende kimseye söylemem, söylediğim çok az kişidir, söylemediklerimden biride eşimdir:)))
sen yine bana göre daha iyisin canım, bende 1.62boyundayım ve 98kiloyum.....

Hosbuldum canim 2ay once bende 99 dum eve bir tane baskul almistik esim gogsunu gere gere cikti tartiya ve 170 boyunda 70 kilo o kadar uzuldum ki anlatamam banada cik dedi ama tahmin edersiniz ki tabiki cikmadim ama ertesi gun diyetisyen arayisina girdim buldum gittim ve uyguladim sonuc 2 ayda 9 kilo allahima bin sukur 8 li haneleri ucundanda olsa gordum artik darisi7 lerin ve 6 larin basina İNSALLAHH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…