4 aralıkta 105 le doğum yaptım şuan 85 kiloyum çok şükür hala verebiliyorum sabahlari ayaklarımın altı acıyo basarken :)
kilom çok ve 8 kilo bebegim var kucaga aliskin tekim aksama kadar ayaklarimin alti kilomun altında pastirma oluyo gece dinlenip sabah kalktigimda daha cok hissedilyor.MAşallah çok güzel kilo vermişsiniz.
Ayaklarınızın altı neden acıyor.?
İç karartıcı kapalı bir İzmir sabahından Gününüz aydın olsun arkadaşlar...
ben de öyle düşünüyordum çok zor karar verdim...Ekmek yemezsem öleceğimi falan sanıyordum
ertesi gün karataya başlayacağım akşam bile en iyisi başlamayayım gerek yok diyordum...
Sabah, koca işe çocuklar okula gitti ben kahvaltı hazırlayacağım kendime hala kararsızdım. sonra başladım ilk iki gün midem bulandı ama şimdi çok alıştım...
Öncesin de hep takip ederdim karatay ve montignat beslenmeyi, hep istemişimdir aslın da. ben porsiyon sınırlamasını sevmiyorum. bu durum bana göreymiş
Kizzzzlarrrrrrrrrr ben cildircam yaaaaa!!!!
Bu aksam kayinvalidelerle kamerayla gorustuk...
sohbet ediyorduk... sonra börekten laf acildi, pastadan acildi, ben onlari coook iyi yaparimda :)
hanimefendi demezmi, bu yil ben mutfaga girmiycem bile herseyi gökçe ye birakcam, istedigini pisirsin etsin karismiycam diyor ya!!!! offfff deli etcek beni!!! kp de diyorki tabikide yapicak baska caresi yok. ondan sonra moralim bozuldu konusmadim bir daha, kapatirken iyi geceler dedim sadece o kadar... ya zaten okula git gel evle ugras cocukla ugras herifle ugras anam agliyor benim burda... 3hafta tatil yapayim diyorum, hanimefendi anlasilan icine sicicak... offffff cooook sinirliyim ya!!!!
hadi tamam borek yaparim 2-3 kere basit is, pastayida yegenin dogum gunu var o zaman yaparim yeter, hani bana deseki dogum gunu pastasini sen yap seve seve yaparim dicem... ama anlayis yok iste yok... ustelik benim o tatilde derste calismam lazim, cunku haziran sonu yazili sinavlarim var...
napcam ben ya??? yine kavga cikicak bu gittigimde...
günaydın canlar hayırlı haftalar olsun hepımıze :)
gerçekden zor bir karar ama iyikide başlamışsın karataya :)sen mutluysan huzurluysan kimene dimiisağlıklı oluşu kesin fakat uygulaması zor ki sende bunu gayet iyi başarıyorsun aynen devam ...
yalnız karatay hocaa beni çok güldürüyor yaa tv de görünce azarlamaları filan ölüyor beni gülmekden yemiyceksiniz! yapmıycaksınız! leptin ne olacak diyee çıkışmaları yokmu :)))
bende başladığım yürüyüş konusunda zor karar verdim hata gece uyuyamadım belkide sabah yürüyüşe çıkıcam gerginliğiylee olabilir. geçen sene hiç spor yapmayarak 16 kilo vermişdim gerçii vakit azlığından bahaneler uydurarak sporsuz olmuşdu .bu sene diyetimii yürüyüşle desteklemek istiyorum bakalım...
4 aralıkta 105 le doğum yaptım şuan 85 kiloyum çok şükür hala verebiliyorum sabahlari ayaklarımın altı acıyo basarken :)
Selam kızlar beni de aranıza alır mısınız baslık tamda beni anlatiyor
Selam kızlar beni de aranıza alır mısınız baslık tamda beni anlatiyor
Ben Tvi.de pek izlemedim açıkçasıAma koskoca doktor olmuş bir havası yok gerçekten...Hani o pozisyon da olan kişilerin şöyle bir al benisi,karizması olur, devlet gibi misali
En son parasını kaptırma olayı da aleyhine oldu..Hatta spikerin biri haberi sunarken dalga boyutunda epey laf söylemişti .
yürüyüş şart. aktiviteyle desteklemeden olmuyor..Ben de vakit buldukça yürüyüş yahut leslie yapmaya başladım...
bence alçak gönüllüü olduğundan katıldığı programlardakii sunucuların terbiyesizlikleri var gibime geliyor.hocaya saygısızlık var yaniii hemde çok tabii hoca yıllardır yurd dışında yaşamış burdakilerin çakalıklarından haberi yoook kadıncağızın yazık yaniii son olarak hocaya saygı...
Bugün oğlumu almam epey hareketli idi...Sınıfta hiç anlaşamadığı bir çocuk var eli çok vurak bir çocuk..OĞLum da hiç hoşlanmaz öyle davranışlardan ve uzaklaşır..
bugün de çocuğa ''seni sevmiyorum benim arkadaşım'' değilsin demiş..Çocuk oğlumu itmiş oğlum onu sonra tekrar o onu derken..ağlaşmalar başlamış ben biraz geç gittim almaya...
Annesi benimle konuşmak istediğini söyledi..Nilüfer hanım Lütfen oğlunuzla konuşun benim oğlumu sürekli dışlıyor oğlum onun yüzünden okula gelmek istemiyor falan filan...
ben de durmu izah ettim daha önceleri de bu tür itişmelerin olduğunu size bildirmediğimi bu durumlardan oğlumun yapı olarak hiç hoşlanmadığını söyledim...Herşeye rağmen oğlumun davranışının hoş olmadığını ev de tekrar uyaracağımı söyledim hatta özür dilettim..
LÜtfen siz de uyarın bu konu da dedim ama anne hiç opjektif değil nedense kabak bize patladı
Neyse önemli olan öğretmenimizn neyin en olduğunu bilmesi
Eve gelirken de oğlum ''anne biliyomusun denizatlarını babaları doğuruyomuş ne komik demi.)))''
Denizatı konseptli kalem kutusu yapmışlar da bilgilendiriyor annesini
Doğru söylüyorsun...
Dudağını şişrip iki şarkı ezberleyip çıkıp ben sanatçıyım denilene prim veriyoruz..
dudak demişken az dedikodu yapayım) üst komşumuzun doyumsuz bir kızı var benle yaşıt dudaklarını şişirmiş annesine gelirken gördüm geçen akşam..Ay ödüm koptu mağara kapısı gibi olmuş ağzı..
Konuşamıyor bile benim korktuğumu görünce düzelecek düzelecek dedi...
Bu arada kilomu hic kimseye soylemem normalde buraya yazarken icim acidi ne kadar zor geliyor su gercekler 160 boyunda olup 90 kilo olmak off of
hoşgeldin aramıza sende:)
aynen bende kimseye söylemem, söylediğim çok az kişidir, söylemediklerimden biride eşimdir:)))
sen yine bana göre daha iyisin canım, bende 1.62boyundayım ve 98kiloyum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?