Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ya o ne guzel diyetisyenmis oyle nasil bir diyet cook mu sıkı . bende her gun tartiliyorum kilo kabusum gexmekten bile tat alamiyorum her firsatta emziriyorum 6 dan sonra genelde yemiyorum. emzirmek yardimci oluyor

canim ya o ne guzel diyetisyenmis oyle nasil bir diyet cook mu sıkı . bende her gun tartiliyorum kilo kabusum gexmekten bile tat alamiyorum her firsatta emziriyorum 6 dan sonra genelde yemiyorum. emzirmek yardimci oluyor

Sıkı falan degil aslinda 3+3 yiyorum saat 6 da aksam yemegi 8 de 1 neyvearim yaninda ysrim cay bardagi yogurt o saatten sonra birse yemek yok gunluk 3 litre su ogle et veya baklagil yemeyi 8 kasik 2 kepce c aorba yogurt aksamsebze yemegi 1 kepce corba ve salata kahvalti da kilasik diyetisyebleri verdigi kahvalti iste aralarda findik badem falan cekirdek yssak serbetli tatli borek kizartma seker yasak haftada 3 kere sutlu tatli yeme hakkim vsr ama yemedim bu arada kusura bakmayin biraz karisik oldu ikizlerim le ugrasiyorum da

inşaallah canım:)
benim eşimde balık etlidir, oyüzden şanslıyım biraz:)
eşim kiloma bişey diyince bende hemen diyorumki sen kendi göbeğine bak diyorum:)
ama sağolsun demez zaten kiloma bişey, destek olur bana bu konuda.
ayy bizim burada şuan hava iyice kapandı, her yer akşam gibi oldu nerdeyse içim sıkıldı yine tek başıma karanlıkta....

Kizlar merhaba yeni gelen arkadaslar hosgelmisler ...hava yagmurlu ama bnden yana sabah yuruyusumu yaptim islanmadan 😄

izmirde yasayip kilolari icin psikolojik ve bilincli beslenme destegi almak isteyen arkadaslar varsa bana ozelden yazabilirler

Benim esimde laf etmez ama bende kilomu gostermiyorum da birazda ondan sanirim ince belim var gobegim falanda yok ama bir basen var ki akla zarar yani zayiflayinca belim inceliyo yuzum kuculuyo ama asagida tik yok ama bu sefer diyorum yukarida gidecek biryer kalmayinca mecbur asagidan gidecek ben antalyadayim ve hava cok sicak 25 derece

wışşş havanın zıtlığına bakarmısın?
benim eşim tarafı ekseri göbekli tiplerdir, yani zayıfta olsalar genelinde bir göbek olayı var genetik olarak:))))
eşimde öyle:)
ama ben seviyom göbekli olmasını:))) benim kilo orantılı oldukça, yani göbekli değilim ben:)
burcun ne bu arada?

Benimkinde 0 gobek gayet fit buda beni fazlasiyla sinir ediyo ozelliklepanton alirken ona alipta kendime buyuk bedenci aramak gayet sinir bozucu birsey boga burcuyum sen nerde oturuyorsun burcun ne kac kilosun biraz cokmu sordum acaba;-)

Benimkinde 0 gobek gayet fit buda beni fazlasiyla sinir ediyo ozelliklepanton alirken ona alipta kendime buyuk bedenci aramak gayet sinir bozucu birsey boga burcuyum sen nerde oturuyorsun burcun ne kac kilosun biraz cokmu sordum acaba;-)

yok çok değil:)
konya, koç, 98kg:))))
henüz bebek yok bende. ikizlerinde hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün inşaallah canım.
memnun oldum tekrar.....

Sanki diyet bi tek evde yapılır 2 gün hasta ziyareti diye şehir dışına çıktım yemediğim bişey kalmadı bir aydır yemediğim ekmek mi hamur işimi dersiniz olacak iş değil ne yaptım ben yaa pişman olacağımı bile bile

faydasını görürsün inşallah
filmi de tv de izledik kaçıncı bilmiyorum Behzat ç ankara yanıyor güzeldi dizisini de severdim ben zaten
bugün ben de yürüdüm

Merhabalar
Sabah eşim kızları dişçiye götürdü sonra işi uzayınca beni de çağırdı ikisine de dolgu yapılmış büyüğün daha var yapılacak
Giderken de gelirken de yürüdüm nerdeyse 1 saat olmuştur
Hava burda da yağmurlu arada güneş açsa genelde kapalı ve yağışlı bir ara dolu da yağdı
Yeni gelenler hoşgelmişler
Nursena sen o listeyi çok iyi biliyorsundur eminim inşallah iyi sonuç alırsın

geçmiş olsun, kolay gelsin ablam:)
yağmur burada da yağıyor.....
yürüyüşte iyi olmuş:)

yok çok değil:)
konya, koç, 98kg:))))
henüz bebek yok bende. ikizlerinde hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün inşaallah canım.
memnun oldum tekrar.....

Cok sagol iyi dileklerin icin canim bende memnun oldum benim memleket akseki 1 dag var aramizda yas kacti senin bu arada

slm herkese kacak geldı
kılom maesefkii 100,1 😢
Yine yeniden sıkı bir diyet artı sporla bugünden İtibaren sizinleyim

Hoşgeldin Nilaycım...Seni yeniden görmek güzel...

Olan olmuş fazla da takılma.Yeniden başlayınca aldıkların çabucak gider..

faydasını görürsün inşallah
filmi de tv de izledik kaçıncı bilmiyorum Behzat ç ankara yanıyor güzeldi dizisini de severdim ben zaten
bugün ben de yürüdüm

ahh behzat ahh Yeniden oynasa keşke

selamun aleyküm güzeller

Aleyküm selam...Bu ne sessizlik.:26: Bir sorunmu var.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…