Hosbuldum canim 2ay once bende 99 dum eve bir tane baskul almistik esim gogsunu gere gere cikti tartiya ve 170 boyunda 70 kilo o kadar uzuldum ki anlatamam banada cik dedi ama tahmin edersiniz ki tabiki cikmadim ama ertesi gun diyetisyen arayisina girdim buldum gittim ve uyguladim sonuc 2 ayda 9 kilo allahima bin sukur 8 li haneleri ucundanda olsa gordum artik darisi7 lerin ve 6 larin basina İNSALLAHH...
canim ya o ne guzel diyetisyenmis oyle nasil bir diyet cook mu sıkı . bende her gun tartiliyorum kilo kabusum gexmekten bile tat alamiyorum her firsatta emziriyorum 6 dan sonra genelde yemiyorum. emzirmek yardimci oluyor
Hosbuldum canim 2ay once bende 99 dum eve bir tane baskul almistik esim gogsunu gere gere cikti tartiya ve 170 boyunda 70 kilo o kadar uzuldum ki anlatamam banada cik dedi ama tahmin edersiniz ki tabiki cikmadim ama ertesi gun diyetisyen arayisina girdim buldum gittim ve uyguladim sonuc 2 ayda 9 kilo allahima bin sukur 8 li haneleri ucundanda olsa gordum artik darisi7 lerin ve 6 larin basina İNSALLAHH...
inşaallah canım:)
benim eşimde balık etlidir, oyüzden şanslıyım biraz:)
eşim kiloma bişey diyince bende hemen diyorumki sen kendi göbeğine bak diyorum:)
ama sağolsun demez zaten kiloma bişey, destek olur bana bu konuda.
ayy bizim burada şuan hava iyice kapandı, her yer akşam gibi oldu nerdeyseiçim sıkıldı yine tek başıma karanlıkta....
Benim esimde laf etmez ama bende kilomu gostermiyorum da birazda ondan sanirim ince belim var gobegim falanda yok ama bir basen var ki akla zarar yani zayiflayinca belim inceliyo yuzum kuculuyo ama asagida tik yok ama bu sefer diyorum yukarida gidecek biryer kalmayinca mecbur asagidan gidecek ben antalyadayim ve hava cok sicak 25 derece
wışşş havanın zıtlığına bakarmısın?
benim eşim tarafı ekseri göbekli tiplerdir, yani zayıfta olsalar genelinde bir göbek olayı var genetik olarak:))))
eşimde öyle:)
ama ben seviyom göbekli olmasını:))) benim kilo orantılı oldukça, yani göbekli değilim ben:)
burcun ne bu arada?
Benimkinde 0 gobek gayet fit buda beni fazlasiyla sinir ediyo ozelliklepanton alirken ona alipta kendime buyuk bedenci aramak gayet sinir bozucu birsey boga burcuyum sen nerde oturuyorsun burcun ne kac kilosun biraz cokmu sordum acaba;-)
slm herkese kacak geldı
kılom maesefkii 100,1 😢
Yine yeniden sıkı bir diyet artı sporla bugünden İtibaren sizinleyim
aslında adaşım ben alkali diyetini araştırmadım benim ilgilendiğim kısmı alkali su burda amaç sadece zayıflamak değil ben diyet yaparken vucudumdakii zararlı toksinleride atmak istiyorum iç organlarımın sağlığı için yürüyüş dönüşü aldım ingiliz karbonatımı bir ay boyuncaa her ana yemekden öncee bir büyük bardağa 2 çaykaşığı ilave edip içmem lazım şimdi başladım....
yaaa bu behsatın filimi 2 taneydi dimii ben ilkini seyretmişdim sankii fakat hatırlamıyorum 2.sini neten mi seyretdiniz güzelmiydi bende seyredeyiim :)
yürüyüşe başladım bugün 45 dk yürüdüm mutluyum umarım devamını getirebilirim
nerelerdesin kız sen? kaçak
merak ettim seni.....
nasılsın iyimisin?
selamun aleyküm güzeller
kuzum oglan uyandi cikmam lazim gene gelcem ama
iyiym cok sukur ara vereym dedim kilolari aldim geldim.
sen nasilsin kuzu keyifler yerindemi diyip kacayrum oglanin corbasini yedireyim
Merhabalar
Sabah eşim kızları dişçiye götürdü sonra işi uzayınca beni de çağırdı ikisine de dolgu yapılmış büyüğün daha var yapılacak
Giderken de gelirken de yürüdüm nerdeyse 1 saat olmuştur
Hava burda da yağmurlu arada güneş açsa genelde kapalı ve yağışlı bir ara dolu da yağdı
Yeni gelenler hoşgelmişler
Nursena sen o listeyi çok iyi biliyorsundur eminim inşallah iyi sonuç alırsın
yok çok değil:)
konya, koç, 98kg:))))
henüz bebek yok bende. ikizlerinde hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün inşaallah canım.
memnun oldum tekrar.....
slm herkese kacak geldı
kılom maesefkii 100,1 😢
Yine yeniden sıkı bir diyet artı sporla bugünden İtibaren sizinleyim
Sanki diyet bi tek evde yapılır2 gün hasta ziyareti diye şehir dışına çıktım yemediğim bişey kalmadı bir aydır yemediğim ekmek mi hamur işimi dersiniz olacak iş değil ne yaptım ben yaa pişman olacağımı bile bile
faydasını görürsün inşallah
filmi de tv de izledik kaçıncı bilmiyorum Behzat ç ankara yanıyor güzeldi dizisini de severdim ben zaten
bugün ben de yürüdüm
selamun aleyküm güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?