Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm:

kahvaltı:2 yumurta.1 dilim peynir..5,6 zeytin.1 kupa yeşilçay....

ara:çikolata

akşam:1 porsiyon ıspanak,salata,yoğurt...

ara:1 kupa yeşilçay...

2 litrede su...

menüm:

2 litrede su...

Afiyet olsun zeynepçiğim...Karatay topiğin de sabahları zeytini 10-15 adet ve zeytinyağı için de yememi söylediler hep..
Bir de çiğ kuruyemiş gerekli, sabahları protein artı yağ çok önemliymiş..
Mesela günkurusu ekle tatlı ihtiyacın için..
.Amaç geç acıkmayı sağlamak.Şu leptin zımbırtısı 4 saat sonra devreye giriyormuş çünkü.Yanlış anlamıyorsun değilmi beni söylediklerim için..Muckks

Ha bu arada siyah zeytini ben de ekmeksiz yiyemiyordum yeşil zeytin yiyorum o yüzden..

Son düzenleme:
Selam kizlarrrr!! Ay sonlarindan nefret ediyorum... evde saglikli yigcek kalmiyor cunku... offff... oyle oluncada canim dakka basi yemek istiyor... ama tutuyorum kendimi...

günaydın canlar hayırlı haftalar olsun hepımıze :)

gunaydin aminnn cnaim :)

basta iyiydi ama sornadan sapitti kadin :S

bence coook iyi niyetlisin canim :)
gecen senede aynisini demislerdi... ben kafama göre takilmistim bir kac gun bildigim yemeklerin en iyilerinden yapmistim... ama kimse benim yaptigim yemekleri yemiyordu... tadina bile bakmiyorlardi...
daha cok varda iste insan strese giriyor yinede.... bakalim bu cuma degilde haftaya cuma psikologumla goruscem ona anlaticam bunuu...

Selam kızlar beni de aranıza alır mısınız baslık tamda beni anlatiyor

Hosgeldinnnn

ahhh ahhh önemli olan esimin destegi evet... ama oraya gidince degisiyor adam... onlardan yana oluyor mubarek... ama dicem bu sefer burdan gitmeden eger bana destek olmazsan beni korumazsan ailene karsi (yani diyebilecekleri her hangi birseye karsi) bavulumu alir halama giderim dicem... orda halam universite okuyorda...

denizati olayini biliyordum ama bak ne guzel sanada ogretiyor :)
ayyy bazi anneler cocuklari ne kadar yaramaz olursa olsun onun cocugu hep haklidir...

bravo 2ayda 9kilo super!!!
ben 25yasindayim yaza 26 olucam, 2006'dan beri evliyim :) 4yasinda bir tane kizim var :)
sende benim gibi erken evlenmissin :)

hadi bakalim insallah iyi olur diyetetisyenle canim :)

Bu arada kilomu hic kimseye soylemem normalde buraya yazarken icim acidi ne kadar zor geliyor su gercekler 160 boyunda olup 90 kilo olmak off of

bende 1ay oncesine kadar oyleydim... ama artik soyliye soyliye bir hal oluyorum okuldakiler biktilar benim kilomu duymaktan

Guzel atlatmissin hafta sonunu bravo sana cnaim
kizininda tekrar yas gunu kutlu olsun canim

slm herkese kacak geldı
kılom maesefkii 100,1 😢
Yine yeniden sıkı bir diyet artı sporla bugünden İtibaren sizinleyim

oooooooo Hosgeldin!!!! hadi bakalim verelim su kilolari birlikte :)

selamun aleyküm güzeller

aleykum selam
hayirdir ablacim normalde yazi yazardin falan hic birsey yazmamissin :44:

kızlar dayanamadım bugün tartıldım
94lere düştüm çok şükür
biraz bakındım şimdi çıkcam yarın nöbetçiyim
işlerim var halledeyim gece tekrar gelirim
öptüm

hadi bakalim cumaya kadar dahada eksi gorursun insallah canim!!!
sana simdiden yarin icin kolay gelsin :)

Yarindan itibaren bende yaziyorum yediklerimi izniniz olursa tabi sevgili 90+ lar yaza insallah 90 larda degilde 35 kilo verenlerin gunlugunu acarizz insallahhh....

yaz canim menulerini :) bende yaziyorum normalinde ama dun ve bugun yazmadim cunku menulerim pek iyi degil ay sonu nedeniyle...

menüm:

2 litrede su...

bence guzel olmus menun canim!!!
hatta o cikolata orda cok fazla siiritmamis :)

Kizlar ben sporu yapiyorum ama oglenleri okulda cok yiyorum yaaa, yoruluyorum ve yemezsem kendimi cok koyu hissediyorum. Sinirleniyorum.cocuklara yanlis davrandigimi hissediyorum...adetimde olunca cok kotu hissediyorum.ayyyy kisacasi oglenleri yeme gudumu nasil durduracagim....az oncede 2 lokum nir bardak nescafe ictim...sizce ne yapmaliyim

Sabahları azmı yiyorsun.daha sağlam kahvaltı yapsan acıkmazsın canım..
Öğle yemeğini evdenmi götürüyorsun.?

Evet gokcecim 9 kilo verdim ama ah birde belli olsa yine yuzum kuculdu belim inceldi alt taraf oylece duruyor ... ben 18 evlendim 19 da anne oldum 25 te de rabbim hamzami ve azrami ayni anda gonderdi 26 da 3 cocuk annesi ve 99 kilo bir kadincagiz oldum ciktim ayy boyle yazinca da bir kotu oldum benim yasimdakiler koluna sevgili takip geziyor ben ise 3 cocuk off icim karardi ne cektim bee:-(

est.canım neden yanlış anlıyayımki...aksine teşekkürederim ilgin için....ama bizim aysonumuz dolayısıyla bi on gün daha kuru yemiş tarzı bişeyler alamam....oyüzden elimde olan şeylerden mümkün olduğunca diyetime uygun yemeye çalışıyorum....

ben iki aydır karatay diyetine başlıyom gibi kuruyemişim bitince oda sona eriyo...

ayy ben de sevmiyom aysonlarınıı.....

sağol canım....çok şükür korktuğumdan daha iyi atlattım hafta sonunu...

çikolata olmasa iyiydi ama oluyo işte bazen....neyse bir süre olmayacak inşallah....

tatli krizin tutunca lokum yigcegine 1bardak tarcinli sut icebilirsin canim
tarcinli sut tatli istegini yok ediyor :)

:) bende 18ime 2bucuk hafta kala evlendim... agustos 1988 dogumluyum...
cocuk icin bekledim iyide oldu :)
amannnn ne guzel bak genceciksin ve 3tane cocugun var!
kkiloyuda takma kafana verirsin!!! benim kiz 14aylikken ben 112,8kiloydum!!! ve 3ayda 12kilo vermistim, sonra 1yil kadar durdum o kiloda, sonra en fazla 105e kadar ciktim tekrar... ve suan 89.3kg yim :)

yani takma kafana hic birsey olmamis gibi devam :)

ercanim hoşgeldin canım...ama inan bana sen tanıdığım birinden çok daha iyi durumdasın...bi kuzenim var şuan 22 yaşında..16 yaşında evlendi 17 de bir kızı oldu...19 da 1 oğlu 20 de 1 oğlu daha kısacası 22 yaşında 3 çocuk annesi ve malesefki 108 kilo ve çok istemesine rağmen bir türlü toparlıyamıyo kendinii...demek istediğim evet zor şeyler yaşamışsın ama bunları arkanda bırak içini şişirme düşünüpte..önümüze bakalım olurmu...hedeflerimiz var bizim geçmişe takılıp vakit kaybetmeyelim olurmu canım....

aynen canım durmak yok devammmmm.....

Bende oyle yapmaya calisiyorum ama bazen soldan geliyo gelenler 6 aylik oldular ikizlerim ve yardim edenim yok hastayim bir yandan diyet piskolojisi bir yandan ve daha neler ne yapalim bunada sukur

İyi akşamlar
Yenacım kekden yemedim kızlar çok övdüler tadına baktım minik bir lokmacık onu da saymam:)
Akşam da peynirli salata yedim kefir içtim
Öğlen bir kase de tarhana içmiştim unutmuşum söylemeyi
Tembel asu ıspanakları yıkayıp narı da ayıklarsa yaparım salatayı inşallah

Harikasın..

yarın senin pırasandan yapıcam bulgur falan da koymayacağım içine...
evdekilere mantı açacağım ve ben yemeyeceğim..Zaten hiç sevmem mantı..

Son düzenleme:

Bende zor zahmet bugun 89.7 yi gordum bir zamanlar tartida 89 u gordugunde sevineceksin deselerinanmazdim

Harikasın..

yarın senin pırasandan yapıcam bulgur falan da koymayacağım içine...
evdekilere mantı açacağım ve ben yemeyeceğim..Zaten hiç sevmem mantı..

Sağol canım benim için büyük gelişme :)
Sen zaten oldun canım maşallah mantı da ne ya hamur hamur
Yarın ben ıspanak sen de pırasa yiyoruz o zaman

en son mesajımdan sonraa 5.6 sayfa yazmışsınız bee mubbarekler hangi birini alıntılayım:))) o değilde ben beğeni yapamıyorum beğeni yaptığım zaman bir kutu çıkıyor başkalarınada beğeni yapman lazım diyor bu neyin nesidir bilen varsa bii anlatsın lütfeen...

en iyisi bugün neler yedim yazayım

kahvaltı:2 dilim ananas
bir kiwi
3 adet ceviz
3 kaşık lor peyniri (bunların hepsini bir tabakta karıştırdım meyvaları küçük küp küp dorayarakdan )

ara:4 kuru kayısı -5 adet bağdem

ara:yarım elma ,2 mandalina

akşam:2 dilim ekmek,
bir tabak ıspanak,
bir kase yoğurt
bir küçük nagıt

ara: bir avuç fındık

YENA komşunun dudakları korkutumu gerçekden senii :))) yeni yaptırdıysa şişdirde mağlesefki en fazla 6 ay sonraa hiç yaptırmamış gibii olucak :))

deniz atında erkeklerin doğurduğunu bende dün face öğrendim hata videosu vardı ama doğurdukdan sonra sahip çıkmıyorlarmış yavrularaa...

of of mantı ne yaaa

pırasayı nasıl yapıyorsunuz elinizde güzel tarif var mıı ben kavurup yumurta kırıyorum üstüne birazda pul biber güzel oluyor bende yarın mantar yapıcam kendimee mantının alternatifii olarak:)))

faydasını görürsün inşallah
filmi de tv de izledik kaçıncı bilmiyorum Behzat ç ankara yanıyor güzeldi dizisini de severdim ben zaten
bugün ben de yürüdüm

akşamda dışarı çıktım inanılmaz soğukdu birde yağmur ciselemesinden daha hafif bişey yağıyordu inş. yarın sabah hava iyi olur yürüyüşe çıkabilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…