menüm:
kahvaltı:2 yumurta.1 dilim peynir..5,6 zeytin.1 kupa yeşilçay....
ara:çikolata
akşam:1 porsiyon ıspanak,salata,yoğurt...
ara:1 kupa yeşilçay...
2 litrede su...
günaydın canlar hayırlı haftalar olsun hepımıze :)
çok sinir oluyorum böyle davrananlarolunca allahtan kaynanam boyle degil.
dün akşam yemekte içli pilav yapmıştım birazcık fazla yedim birsDe adetim başladıı bu yüzden dayanamadım 2 lokum bir neskafe içtim bu sabah kalktım 1 saat leslise içti4 mil yurudum.bir bardak zencefil tarçın lim10 çayımı içtim bir kase tarhana bir dilim ekmek 2 minik ince dilim kaşar 3 zeytin ile kahvaltımı yaptım
Herkese hayirli bir gun diliyorum
Gökçecim ben fazlamı iyiniyetliyim bilemedim ..Sanki seni yakın gördükleri için öyle demişleridr hani bizdensin artık istediğini pişir yeriz gibi algıladım ben...
Ayrıca canını sıkma uygun bir dille ders çalışman gerektiğini açıklarsın...Daha çok var şimdiden strese girme ablası)
Selam kızlar beni de aranıza alır mısınız baslık tamda beni anlatiyor
gökçe kendini hiç germe rahat ol daha gitmeden sitresli günlerin olmasın yazık zamanla gitmene yakın eşinden destek alabilirsen daha iyi olur. tarafsız olarak bakıldığında seni seven seninlee birlikde vakit geçirmek isteyen bir aile görünüyor ama kendileri için tabi sende tatilinin kendin için güzel geçmesini istiyorsun ki zor. inş. gerginlik olmaz...
bence burda önemli olan eşinin desteğii işte anne baba eşimin ders çalışması lazım yada bizler çalışıyoruz buraya hem sizi görmeye hemde biraz dinlenmeye geldik tarzıı davranırsaa hiçbir sorun olmaz bunu eşinle doğru bir zamanda konuşursan birlikde haledebilirsiniz:)
Bugün oğlumu almam epey hareketli idi...Sınıfta hiç anlaşamadığı bir çocuk var eli çok vurak bir çocuk..OĞLum da hiç hoşlanmaz öyle davranışlardan ve uzaklaşır..
bugün de çocuğa ''seni sevmiyorum benim arkadaşım'' değilsin demiş..Çocuk oğlumu itmiş oğlum onu sonra tekrar o onu derken..ağlaşmalar başlamış ben biraz geç gittim almaya...
Annesi benimle konuşmak istediğini söyledi..Nilüfer hanım Lütfen oğlunuzla konuşun benim oğlumu sürekli dışlıyor oğlum onun yüzünden okula gelmek istemiyor falan filan...
ben de durmu izah ettim daha önceleri de bu tür itişmelerin olduğunu size bildirmediğimi bu durumlardan oğlumun yapı olarak hiç hoşlanmadığını söyledim...Herşeye rağmen oğlumun davranışının hoş olmadığını ev de tekrar uyaracağımı söyledim hatta özür dilettim..
LÜtfen siz de uyarın bu konu da dedim ama anne hiç opjektif değil nedense kabak bize patladı
Neyse önemli olan öğretmenimizn neyin en olduğunu bilmesi
Eve gelirken de oğlum ''anne biliyomusun denizatlarını babaları doğuruyomuş ne komik demi.)))''
Denizatı konseptli kalem kutusu yapmışlar da bilgilendiriyor annesini
Hosbulduk kizlar.valla once sunu belirteyim internet kullanimi konusunda acemiyim yanlisim olursa kusura bakmayin.sismanlik hikayeme gelince valla nereden baslayayim bilmiyorum yasim26 ve 8 senelik evliyim 3 cocuk annesiyim 8 yasinda bir kizim ve 6 aylik ikizlerim var kendimi bildim bileli kilo sorunum vardi ama 90 lara hic cikmamistim ikizlere 86 ile hamile kaldim hastaneden dogum yapip geldigimde tarti 93 gosteriyordu ve sut olsun diye onu ye bunu ye derken ikizlerim 4 aylik olduklarinda bende 99 oldum ve 100 u gormeden kosa kosa diyetisyene gittim ve2 ayda 9 kilo verdim bu sabah tartida 89.7 yi gordum sukur
slm kızlarrr nasılsınızz ben yoruldum gene hastaneye gittik diyetisyene
aman saçma sapan konuştu ben senin gibi çok cengaverler gördüm falan filan listeyi verdi 2 hafta sonra gel dedi bakalım listeye uyucam inşallah artık suyu 2 lt reden fazla içmene gerek yok dedi
spor günde yarım saat aralıksız yapılacak ip atllaya bilirsin dedi
falan filan bilindik şeyler işte aman okadar çok diyetisyene gidip uygulamayan varki adamda liste verip yolluyo işte
nasrettin hoca misali ya tutarsa:))
velhasılı 2 hafta sonra ne olcak bakalım görcez
komşudan gelen tatlılarında tadına bakkılmıcak diyo ben odadan çıkarken arkamdan
adamın gıcıklına kilo veresim geldi
Bu arada kilomu hic kimseye soylemem normalde buraya yazarken icim acidi ne kadar zor geliyor su gercekler 160 boyunda olup 90 kilo olmak off of
Selamün aleykümm....
bir sürü alıntı yaptım hepsi gitmiş....hayret bişey...neyse hafta sonunu 200 gram artıyla kapattım çok şükür....cumaya kadar telafi ederim inşallah...yoğun yorucu ama güzel geçti...ama kızım anne artık 6 yaşıma geldim hadi okula gidelim diyo şimdi...biraz baş ağrım var...yemek yapmam lazım üşeniyorum...çamaşırlar toplanıp ütülencek..şöyle parmak şıklatsam ve hallolsa ne güzel olurduu...
yenacım çok başarılı gidiyosun tebrik ediyorummkeşke bende yapabilsem...sadece ekmeği tamamen bıraktım....
nursenacım biraz geç oldu ama anca yazabiliyorum kuzuna çok geçmiş olsun...en çok korktuğum şeylerden biridir o şifonyer olayı bizdede büyük bir tane varda....
gökçecim şimdiden kafana takıp üzme kendini canım bencede eşinle konuşman en doğru olanı...gidincede ordaki duruma göre tavır sergilersin..şimdiden düşünüp üzme kendini..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr...
daha ne yazcaktımki unuttum hepsini...niye gidiyo bu alıntılar anlamıyomki ben...neyse şimdi gidip yemek yapayım gelirim gene..
slm herkese kacak geldı
kılom maesefkii 100,1 😢
Yine yeniden sıkı bir diyet artı sporla bugünden İtibaren sizinleyim
selamun aleyküm güzeller
kızlar dayanamadım bugün tartıldım
94lere düştüm çok şükür
biraz bakındım şimdi çıkcam yarın nöbetçiyim
işlerim var halledeyim gece tekrar gelirim
öptüm
Yarindan itibaren bende yaziyorum yediklerimi izniniz olursa tabi sevgili 90+ lar yaza insallah 90 larda degilde 35 kilo verenlerin gunlugunu acarizz insallahhh....
menüm:
kahvaltı:2 yumurta.1 dilim peynir..5,6 zeytin.1 kupa yeşilçay....
ara:çikolata
akşam:1 porsiyon ıspanak,salata,yoğurt...
ara:1 kupa yeşilçay...
2 litrede su...
Kizlar ben sporu yapiyorum ama oglenleri okulda cok yiyorum yaaa, yoruluyorum ve yemezsem kendimi cok koyu hissediyorum. Sinirleniyorum.cocuklara yanlis davrandigimi hissediyorum...adetimde olunca cok kotu hissediyorum.ayyyy kisacasi oglenleri yeme gudumu nasil durduracagim....az oncede 2 lokum nir bardak nescafe ictim...sizce ne yapmaliyim
Afiyet olsun zeynepçiğim...Karatay topiğin de sabahları zeytini 10-15 adet ve zeytinyağı için de yememi söylediler hep..
Bir de çiğ kuruyemiş gerekli, sabahları protein artı yağ çok önemliymiş..
Mesela günkurusu ekle tatlı ihtiyacın için..
.Amaç geç acıkmayı sağlamak.Şu leptin zımbırtısı 4 saat sonra devreye giriyormuş çünkü.Yanlış anlamıyorsun değilmi beni söylediklerim için..Muckks
Ha bu arada siyah zeytini ben de ekmeksiz yiyemiyordum yeşil zeytin yiyorum o yüzden..
Selam kizlarrrr!! Ay sonlarindan nefret ediyorum... evde saglikli yigcek kalmiyor cunku... offff... oyle oluncada canim dakka basi yemek istiyor...ama tutuyorum kendimi...
Guzel atlatmissin hafta sonunu bravo sana cnaim
kizininda tekrar yas gunu kutlu olsun canim
bence guzel olmus menun canim!!!
hatta o cikolata orda cok fazla siiritmamis :)
Evet gokcecim 9 kilo verdim ama ah birde belli olsa yine yuzum kuculdu belim inceldi alt taraf oylece duruyor ... ben 18 evlendim 19 da anne oldum 25 te de rabbim hamzami ve azrami ayni anda gonderdi 26 da 3 cocuk annesi ve 99 kilo bir kadincagiz oldum ciktim ayy boyle yazinca da bir kotu oldum benim yasimdakiler koluna sevgili takip geziyor ben ise 3 cocuk off icim karardi ne cektim bee:-(
est.canım neden yanlış anlıyayımki...aksine teşekkürederim ilgin için....ama bizim aysonumuz dolayısıyla bi on gün daha kuru yemiş tarzı bişeyler alamam....oyüzden elimde olan şeylerden mümkün olduğunca diyetime uygun yemeye çalışıyorum....
ben iki aydır karatay diyetine başlıyom gibi kuruyemişim bitince oda sona eriyo...
ayy ben de sevmiyom aysonlarınıı.....
sağol canım....çok şükür korktuğumdan daha iyi atlattım hafta sonunu...
çikolata olmasa iyiydi ama oluyo işte bazen....neyse bir süre olmayacak inşallah....
Evet gokcecim 9 kilo verdim ama ah birde belli olsa yine yuzum kuculdu belim inceldi alt taraf oylece duruyor ... ben 18 evlendim 19 da anne oldum 25 te de rabbim hamzami ve azrami ayni anda gonderdi 26 da 3 cocuk annesi ve 99 kilo bir kadincagiz oldum ciktim ayy boyle yazinca da bir kotu oldum benim yasimdakiler koluna sevgili takip geziyor ben ise 3 cocuk off icim karardi ne cektim bee:-(
:) bende 18ime 2bucuk hafta kala evlendim... agustos 1988 dogumluyum...
cocuk icin bekledim iyide oldu :)
amannnn ne guzel bak genceciksin ve 3tane cocugun var!
kkiloyuda takma kafana verirsin!!! benim kiz 14aylikken ben 112,8kiloydum!!! ve 3ayda 12kilo vermistim, sonra 1yil kadar durdum o kiloda, sonra en fazla 105e kadar ciktim tekrar... ve suan 89.3kg yim :)
yani takma kafanahic birsey olmamis gibi devam :)
ercanim hoşgeldin canım...ama inan bana sen tanıdığım birinden çok daha iyi durumdasın...bi kuzenim var şuan 22 yaşında..16 yaşında evlendi 17 de bir kızı oldu...19 da 1 oğlu 20 de 1 oğlu daha kısacası 22 yaşında 3 çocuk annesi ve malesefki 108 kilo ve çok istemesine rağmen bir türlü toparlıyamıyo kendinii...demek istediğim evet zor şeyler yaşamışsın ama bunları arkanda bırak içini şişirme düşünüpte..önümüze bakalım olurmu...hedeflerimiz var bizim geçmişe takılıp vakit kaybetmeyelim olurmu canım....
İyi akşamlar
Yenacım kekden yemedim kızlar çok övdüler tadına baktım minik bir lokmacık onu da saymam:)
Akşam da peynirli salata yedim kefir içtim
Öğlen bir kase de tarhana içmiştim unutmuşum söylemeyi
Tembel asu ıspanakları yıkayıp narı da ayıklarsa yaparım salatayı inşallah
:) bende 18ime 2bucuk hafta kala evlendim... agustos 1988 dogumluyum...
cocuk icin bekledim iyide oldu :)
amannnn ne guzel bak genceciksin ve 3tane cocugun var!
kkiloyuda takma kafana verirsin!!! benim kiz 14aylikken ben 112,8kiloydum!!! ve 3ayda 12kilo vermistim, sonra 1yil kadar durdum o kiloda, sonra en fazla 105e kadar ciktim tekrar... ve suan 89.3kg yim :)
yani takma kafanahic birsey olmamis gibi devam :)
Harikasın..
yarın senin pırasandan yapıcam bulgur falan da koymayacağım içine...
evdekilere mantı açacağım ve ben yemeyeceğim..Zaten hiç sevmem mantı..
Harikasın..
yarın senin pırasandan yapıcam bulgur falan da koymayacağım içine...
evdekilere mantı açacağım ve ben yemeyeceğim..Zaten hiç sevmem mantı..
faydasını görürsün inşallah
filmi de tv de izledik kaçıncı bilmiyorum Behzat ç ankara yanıyor güzeldi dizisini de severdim ben zaten
bugün ben de yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?