- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ohh sessizlikkk kocayi ise gonderdim cocuklari uyuttum bu gunde aksam oldu cok sukur savastan cikmis gibiyim yine ikiz buyutmek coook zormus allah benim gibi olanlsra sabir versin
Zordur tabii Allah kolaylık versin
ercanim hoş geldin canım
ikizlerin varmış Allah kolaylık versin Allah bağışlasın
benim kızımda 6 aylık 27 ağustos doğumlu seninkiler ne zaman doğdu?
ercanim hoş geldin canım
ikizlerin varmış Allah kolaylık versin Allah bağışlasın
benim kızımda 6 aylık 27 ağustos doğumlu seninkiler ne zaman doğdu?
aaaaa kizinin dogum gunu benim babamla ayni :)
ama insallah huyu babama cekmez
guya yaticaktimneyse hadi gittim bennnn
Hakkaten korktum frıdacım..acaip bir şekle girmiş hatun..
Pırasa mücveri asumanzeynep usulü yapıcam fakat içine un koymayacağım pırasaları minik doğrayıp tuzla ovaladıktan sonra içine yımırta,peynir dereotu bilimum baharat pulbiber ekleyip karıştırıp tavada veya fırında alt üst yapıp ham yapıcam
Bu karışıma kısırlık bulgur da eklenebilirmiş tabiii ıslatılıp.
hayırlı geceler kızlaaarr
öncelikle merak eden ve salamımı alan güzellere teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletirim
ben yokken gelenler hoş gelmşler.
zeynepcim kızının doğum günüydü sanırım. Allah hayırlı uzun ömürler versin.
egedeniz hoş geldin. nerelerdesin bir gittin pir gittin.
ben sessiz değil yoğun ve yorgunum.yoğunluğuma rağmen hergün okudum yazdıklarınızı.
4 gündür yatılı misafirim var ve aynı kişiler değil. 4 ayrı gün 4ayrı misafir. tam temizlik ve mevlit haftası yatılı misafirlerde tuz biber oldu. bu arada birde akika kurbanı kestik. onunla uğraştım. cumartesi ve pazar günü yemek yaptım. 100 kişilik yemek pişirdim.ve tek başıma yaptım yemekleri. sağolsunlar gelinlerden 2 si servise yetiştiler.tam sayıyı bilmiyorum ama aşağı yukarı 80 kişi falan vardı yemekte.köyde cenaze vardı aynı gün. cenaze olmasa dahada kalabalık olurdu. inegölden gelen misafirlerin içinde yeğenlerimde vardı servis başlarken onlarda yetiştiler. servis esnasında bana iş düşmedi.yemekten sonra namazını kılan mevlite gitti onlarla birlikte bende gittim. gelinler biraz geç geldiler mevlite. mevlit sonrası kalan misafirleri alıp yemeğe getirdim. eve bir girdim sanki onca insana bu evde yemek verilmemiş. her yer tertemiz. süpürge yapılmış. bulaşıklar yıkanmış.göğsümü gere gere buyur ettim misafirleri. akşam yemeğindede çok misafir vardı. demekki 100 kişilikten çok yapmışımgözüm doymazki hiç kalan yemeklerden gelinlere verdim. ama daha iki üç günlük yemek var dolapta son misafirlerimde 1 saat önce gitti. ama tabii benim evde temizlik diye bir şey kalmadı. bismillah deyip yarın tekrar başlarım artık.
hayırlı geceler kızlaaarr
öncelikle merak eden ve salamımı alan güzellere teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletirim
ben yokken gelenler hoş gelmşler.
zeynepcim kızının doğum günüydü sanırım. Allah hayırlı uzun ömürler versin.
egedeniz hoş geldin. nerelerdesin bir gittin pir gittin.
ben sessiz değil yoğun ve yorgunum.yoğunluğuma rağmen hergün okudum yazdıklarınızı.
4 gündür yatılı misafirim var ve aynı kişiler değil. 4 ayrı gün 4ayrı misafir. tam temizlik ve mevlit haftası yatılı misafirlerde tuz biber oldu. bu arada birde akika kurbanı kestik. onunla uğraştım. cumartesi ve pazar günü yemek yaptım. 100 kişilik yemek pişirdim.ve tek başıma yaptım yemekleri. sağolsunlar gelinlerden 2 si servise yetiştiler.tam sayıyı bilmiyorum ama aşağı yukarı 80 kişi falan vardı yemekte.köyde cenaze vardı aynı gün. cenaze olmasa dahada kalabalık olurdu. inegölden gelen misafirlerin içinde yeğenlerimde vardı servis başlarken onlarda yetiştiler. servis esnasında bana iş düşmedi.yemekten sonra namazını kılan mevlite gitti onlarla birlikte bende gittim. gelinler biraz geç geldiler mevlite. mevlit sonrası kalan misafirleri alıp yemeğe getirdim. eve bir girdim sanki onca insana bu evde yemek verilmemiş. her yer tertemiz. süpürge yapılmış. bulaşıklar yıkanmış.göğsümü gere gere buyur ettim misafirleri. akşam yemeğindede çok misafir vardı. demekki 100 kişilikten çok yapmışımgözüm doymazki hiç kalan yemeklerden gelinlere verdim. ama daha iki üç günlük yemek var dolapta son misafirlerimde 1 saat önce gitti. ama tabii benim evde temizlik diye bir şey kalmadı. bismillah deyip yarın tekrar başlarım artık.
çok sağol teşekkür ederim. Rabbim hep böyle tatlı telaşlar versin.Allah kabul etsin bayağı yorulmuşsunuz şu misafir trafikleri bendede olur.
Allah razı olsun meyracım. kusura bakma canım akşam görmemişim.sayfada kalmışım yenilememişim yazılanlarıda görmedim. yaşlılığıma verinsanada hayırlı geceler ablam
rabbim ellerine kollarına güç kuvvet versin inşaallah, ellerine sağlık, ve allah kabul etsin inşaallah ablacım....
baya baya koşturmuşsun, maşaallah sana.
tüm yaptıklarını okurken sona doğru resmen ben mala bağlandım desem inanırmısın:)))))
tövbe estağfirullah:)))
bende ne oturuyom bilmem ablacım bu saate kadar:)
gidip yatıyım bende artık, sonra kalkamıyorum işte sabahları, al bana al bana
kocaman öpüyorum ablacım, görüşürüz
Herkese gunaydin az kalorili bol hareketli saglikli huzurlu bir gun olsun insallah
Helloo....
İyi akşamlar güzeller..
Hatırladınız mı ben
İnsallahh ama nerdee -200 gr gorursem ona seviniyorum
Ohh sessizlikkk kocayi ise gonderdim cocuklari uyuttum bu gunde aksam oldu cok sukur savastan cikmis gibiyim yine ikiz buyutmek coook zormus allah benim gibi olanlsra sabir versin
Aleyküm selam daficim
Hayırlı sabahlar herkese
Kızlar gitti eşimde gidecek birazdan ben de az oyalanıp 10 gibi çıkarım
Aminn canim....
Dafi abla masallah enerjine.rabbim saglik nasip etsin ins.
Gunaydin tombis sultanlar.
Resmen uzerimden tur gecmis gibiyim.hic halim yok.o yuzden bugun sadece 20 dk leslisenin sabah yuruyusunu ve 2-3 dk karin egzersini, yaptim.bu hafta muhtemelen boyle gececek.
Yena dun karatay kitaplarimi cikardim.bu hafta karatayi deneyecegim.senden destek bekliyorum.sevgiler canlar.
günayydınnnnnn kızlarr kahvaltımı yaptımm
sanki benim kilolar eylem yapıyo direniyoo gitmemmek için:))
tartıda gr ilerleme yokkk aynı sabit tartı bozukmu diye bütün ev ahalisini sıraya sokuyom sabahın köründe:)))
asuuuu liste silik biraz foto çektim net çıkmadı yazayım bende
167 boy 90 kilo
1650 cal. diyetim
sabah 08,00
2 kk peynir
5-6 zeytin
2 ince dlm ekmek kepek çavdar gibi
çiğ mevsim sebzesi (domates.salatalık)gibi
ara 10,30
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı yoğurt
öğlen12,30
1 yumurta büyüklüğünde tavuk veya köfte
4-5 yem kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba kremasız olcak
4 yem kaşığı pilav makarna
1 ince dm ekmek
1 su bar yoğurt veya salata yağsız
ara 2,30
1 porsiyon meyve 1 çay bar yoğurt yada ayran
ara 16,30
1 peynir
1 dlmekmek
akşam 18,30
2 yumurta büyüklüğü ızgara balık et tavuk
4-5 yemek kaş sebze yemeği susuz
1 kase çorba yada 4 yemek kaşığı pilav makarna
1 dlm ekmek
salata yağsız
ara öğün20,30
2 porsiyon meyve
1 su bar süt veya yoğurt
günde 2 lt su
işte bölee bakalımm 2 hafta sonra gr inebilcekmiyim uymaya çalışcam inşallah
ve günde aralıksız 30 dakika spor ip atlayabilirsiin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?