- 12 Mart 2012
- 5.538
- 17.388
- 498
hayırdır asucum nereye gidiyorsun. yoksa söylednde benmi kaçırdımAleyküm selam daficim
Hayırlı sabahlar herkese
Kızlar gitti eşimde gidecek birazdan ben de az oyalanıp 10 gibi çıkarım
amiiinnn çok sağol canım.Allah razı olsun.Aminn canim....
Dafi abla masallah enerjine.rabbim saglik nasip etsin ins.
Gunaydin tombis sultanlar.
Resmen uzerimden tur gecmis gibiyim.hic halim yok.o yuzden bugun sadece 20 dk leslisenin sabah yuruyusunu ve 2-3 dk karin egzersini, yaptim.bu hafta muhtemelen boyle gececek.
Yena dun karatay kitaplarimi cikardim.bu hafta karatayi deneyecegim.senden destek bekliyorum.sevgiler canlar.
sabahları birazcık elma sirkesi , bal ve zencefil karışımı iç enerjin yerine gelsin halsizliğini atarsın canım.
nursena verirsin inşallah. biz normalde bu kadar çok yemiyoruz ama :44:günayydınnnnnn kızlarr kahvaltımı yaptımm
sanki benim kilolar eylem yapıyo direniyoo gitmemmek için:))
tartıda gr ilerleme yokkk aynı sabit tartı bozukmu diye bütün ev ahalisini sıraya sokuyom sabahın köründe:)))
asuuuu liste silik biraz foto çektim net çıkmadı yazayım bende
167 boy 90 kilo
1650 cal. diyetim
sabah 08,00
2 kk peynir
5-6 zeytin
2 ince dlm ekmek kepek çavdar gibi
çiğ mevsim sebzesi (domates.salatalık)gibi
ara 10,30
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı yoğurt
öğlen12,30
1 yumurta büyüklüğünde tavuk veya köfte
4-5 yem kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba kremasız olcak
4 yem kaşığı pilav makarna
1 ince dm ekmek
1 su bar yoğurt veya salata yağsız
ara 2,30
1 porsiyon meyve 1 çay bar yoğurt yada ayran
ara 16,30
1 peynir
1 dlmekmek
akşam 18,30
2 yumurta büyüklüğü ızgara balık et tavuk
4-5 yemek kaş sebze yemeği susuz
1 kase çorba yada 4 yemek kaşığı pilav makarna
1 dlm ekmek
salata yağsız
ara öğün20,30
2 porsiyon meyve
1 su bar süt veya yoğurt
günde 2 lt su
işte bölee bakalımm 2 hafta sonra gr inebilcekmiyim uymaya çalışcam inşallah
ve günde aralıksız 30 dakika spor ip atlayabilirsiin dedi
belki önce böyle bir listeyle metoyu şaşırtacaktır. sonra azaltır. ilk etapta alsan bile sonra vermeye başlarsın. hadi hayırlısı bakalım.
ve aleyküm selam canım. sanada kolay gelsin. ev işleride hiç bitmiyor. bende nevresimleri yıkadım. makinam battaniye yıkamıyor. battaniyeyide küvete bastım. şimdi gidip onu yıkayayım.esselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzellerim
inşallah herkez iyidir benim işler yamur dolayısıyla bugun kaldı yarın tekrar devam edecek inşallah bende evi temizliycem kaç gündür sabah çıkıp akşam giriyorum bugun halletmem lazım diyet işleride eh işte çat pat gidiyor inşallah hepimiz çokkkk güzel k,ilolaar veririz
yeni arkadaşlarımız gelmış hoş gelmişler sefalar getirmişler
dafi ablam rabbım kolaylık versın sanada gücünü kuvetini arttırsın
geçmişi okudum ama okadar çoktuki alıntı yapamadım hepınızı sevıyorum kocaman öpüyorum
ve aleykümselam zeynepcim.Selamün aleykümm...
bugün çok geç kalktım hazır kızlar uyuyo diye bende yattım...dün sular kesilicek dediler ben bugünün yemeklerinide hazır ettiydim şimdi yemek derdimde yok....kafam rahat yani...kuzuların karnını doyurdum az oynadım onlarla sonra size bakam dedim ne çok konuşmuşunuz eski günlerdeki gibi...önceden nezaman girsem foruma en az beş sayfa okumak zorunda kalırdım bugün gene öyle oldu...k.validem hafta sonuna doğru gelicez size dedi...ama belli olmaz bir aydır hep böyle diyolar vazgeçiyolar sonra...benim yaptığım hazırlık boşa gidiyo bu sefer yapmıcam hiç bişey onlar yola çıktık dedikten sonra yaparım bişeyler öyle düşünüyorum artık...
dafi ablacım sana söylicek söz bile bulamıyorum maşallah sana diyorum ve başka bişeyde diyemiyorumm....
sende dinlen bu gün. bazı kv. ler özellikle yapar bunu. benim eski iş ortağımın kv. si öyle yapardı. arada bir arar önümüzdeki hafta sana gelicez derdi.(istanbulda oturuyorlar )kız bir telaşlanırdı. bende derdim birlikte yapacağımız işleri halledelim yalnız yapılabilecekleri ben hallederim sende git evini hallet derdim. kızcağız gece yarılarına kadar koşturur hazırlık yapardı. kimse gelmezdi. sonra başka bir gün hiç haber vermeden çat kapı çıkar gelirlerdi
yenacım sendende alıntı yapmıştım ama yok