Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleyküm selam daficim
Hayırlı sabahlar herkese
Kızlar gitti eşimde gidecek birazdan ben de az oyalanıp 10 gibi çıkarım
hayırdır asucum nereye gidiyorsun. yoksa söylednde benmi kaçırdım

amiiinnn çok sağol canım.Allah razı olsun.
sabahları birazcık elma sirkesi , bal ve zencefil karışımı iç enerjin yerine gelsin halsizliğini atarsın canım.

nursena verirsin inşallah. biz normalde bu kadar çok yemiyoruz ama :44:
belki önce böyle bir listeyle metoyu şaşırtacaktır. sonra azaltır. ilk etapta alsan bile sonra vermeye başlarsın. hadi hayırlısı bakalım.

ve aleyküm selam canım. sanada kolay gelsin. ev işleride hiç bitmiyor. bende nevresimleri yıkadım. makinam battaniye yıkamıyor. battaniyeyide küvete bastım. şimdi gidip onu yıkayayım.

ve aleykümselam zeynepcim.
sende dinlen bu gün. bazı kv. ler özellikle yapar bunu. benim eski iş ortağımın kv. si öyle yapardı. arada bir arar önümüzdeki hafta sana gelicez derdi.(istanbulda oturuyorlar )kız bir telaşlanırdı. bende derdim birlikte yapacağımız işleri halledelim yalnız yapılabilecekleri ben hallederim sende git evini hallet derdim. kızcağız gece yarılarına kadar koşturur hazırlık yapardı. kimse gelmezdi. sonra başka bir gün hiç haber vermeden çat kapı çıkar gelirlerdi hazırlıksız yakalayıp kızı mahçup etmeye çalışırlardı. seninkiler art niyetli değillerdir ama

yenacım sendende alıntı yapmıştım ama yok nereye gitmiş bilmem ne söyliycektim onuda hatırlamadım

Hayırlı günler
Arkadaşıma gittim geldim evdeyim şimdi azcık ekmek fazla kaçtı ceviZli çavdar almış arkadaş taze taze iyi gitti artık günlük ekmek hakkım bitmiş oldu
Büyük kızım geldi küçük de gelsin arkadaşla yürüyeceğiz inşallah
Yağmurlu hava ama olsun sorun değil yeğenime Yelek ördüm onun düğmelerini alacağım bahanem hazır :)

selamün aleyküm.....

epeeeeyce biriken geçmişimi okumakla meşgulüm ben şuan kızçeler:))))
yarısı bittide, yarısınada devam edicem birazdan yine.....

dün eşim bi parça göstermişti, ben bunu çok dinlerdim eskiden diye, benimde hoşuma gitmişti şimdi bi yandanda onu dinliyorum ama içim şişti, damara bunalıma bağladım:)
8aydır sigarayı bırakan benin canı sigara istedi bu parçayla:))))
ama içmem korkmayın:) sadece öyle bi duygu geldi geçti....
8aydır haftada 3-4 en fazla içtiğim, o da içersem işte, keyfine sadece...
çok şükür rabbime bıraktım.
senelerce zaten haddin fazla içtim, arkadaş kurbanı oldum desem yeridir((
o parçada bu işte kızlar:)
eşim zaten çok ağır bi insandır, tam onluk bi parça:))))
ben aceleden uçarken, o tosba misalidir:))))
tatlı tosbam o benim:))))
gökçe bu parçayı benim eşimde dinler hep dersen şaşmam hiç canım:)
[video=youtube;Rf6gHpN9Wwo]http://www.youtube.com/watch?v=Rf6gHpN9Wwo[/video]

arnazar,

Faceden, sağlıklı yaşıyoruza gir...Nefis karatay tarifleri var...Orda ki bey 50 kilo vermiş karatay yaparak...

hıımmm karatay la 50 kilo mu vermiş harikaa ilk defa karatayla bu kadar kilo verilebildiğini duydum inş. 2. de sen olursun arkadaşım tarifleri güzelse bende bakayım karatay yapmasamda ortaya karışık gidiyor yaa benim kii :))

Karatay ile karbonhidrat diyeti yakın değil mi ? İkisini de inceleyen varsa içinizde sizce hangisi daha makul??

benim bildiğim ikisi de farklıı, tercih meselesii aslında ikisinede bak bakalım hangisinii yapabileceğin aklına yatıyorsa onu yap

Leslie 3 mili yaptim simdi 5 i 1 arada cayimi iciyorum yaninda 10 tane findik ara ogunum

gayet güzel bende sabahleyin yürüyüşe gideyim dedim ama hava çok soğukduu üşütmek istemiyoruum o kadar güneşli havada yatım sırt üstüü tam yürüyüş aşkım depleşti hava bozdu bende sabah leslie 2 yaptım ilk defaa bayağı zorlandım hata bitirdiğimde koridordan mutfağa geçerken belden aşağımın istem dışı benden ayrıı bir yerlere gitiğini hisettim

bizim burada hava yine zindan gibi, neyse yağmur yağsında razıyım kendi adıma ben bu karanlığa....
çünkü önümüzdeki aylarda yağış olmazsa türkiyede kuraklık bekleniyormuş yine malesef ama yağarsa sorun yokmuş.....
rabbim sen esirge bağışla bizleri, sen affet bizleri, sen hayırlar ver bizlere, ne olur rabbim ne olur(( amin.

meyraaaa bitirdiiin biziiiii

aslında başlangıç sözleri umut vericiii ama müzik ve müslüm baba Allah senin bellanı vereee ne diye doğdun der gibiii :)))

ama acayip güldüm:))) benimkide mağlesef dinler böylee müzikler arabaya biner binmez hemen kanal değiştiririm

son olarak sigarayı bırakman harikaa büyük başarı gerçekden

yok ablacım böyle bi art niyetleri sadece çookkk kararsızlar her konuda öyleler...hatta bazen öyle oluyoki bana diye yola çıkıyolar ani bir kararla yolda vazgeçip eltime gidiyolar...tabi benim hazırlık boşa gidiyo eltim hazırlıksız yakalanıyo yada tam tersii...bi garipler yani ..işin kötüsü haberde vermiyolar vazgeçtik gelmiyoz diye akşam oluyo arıyoz nerde kaldınız diye tam yola çıkmıstık vazgeçtik elife gittik şimdide eve döndük falan diyolar ister istemez sinir bozucu oluyo...yoksa kasıtlı herhangi bir art niyetle yapmıyolar...

evet yağmur yağsın AMİİİN

Valla 5 mil yapiyorum normalde ama cocuklar durmadi 3 te kestim 5 i bitirdigimde uzerimden kamyon gecmis gibi oluyorum ama 3 u fazla zorlamadi

meyracım müslümü zaten sevmem oyüzden dinleme zahmetinede girmedim canım ama yorumlara bakılırsa sende dinlemee....

çok sağol canım, tüm bırakmak isteyenlerin başına inşaallah darısı.
azalta azalta bıraktım ben hep.

bazen hareketlide dinler benim eşim ama tercihi ağır parçalardır:) hani ille damar değilde, ağır olacak, yavaş olacak tercihen:)
mesela erkan oğur dinler:)))

Aminnn antalya da kapali sabahta bu yana bir turlu yagamadi

Sekersiz kahve yapim kendime ikizleri orumcege bindirdim ayaklarimla salliyorum hem cocuk bakiyorum hem spor yapiyorum

çok sinir bozucuuu benimde kaynım gilli ağırlamam lazım aynen bunu yaparlar:SSS bir keresinde yemeğe 1 saat kala 10 kişi yemeğe geldiler bu kadar düşüncesizlik olmaz halaa memleketdee yaşadıklarını zanediyorlaar mesafelerin kısa olduğunu düşünüyorlar bi defasındada beni aradılar evde yokum yolu yarı yapmışlar 2 saatlik yol düşünün sana geliyoruuz diyee telefon açtılar evde yokum dedim ama biz yoldayız diyor halaa eee tamamdaa ben evde yokum gelseniz bile evde kapıyı açıcak adam yok geri dönün dedim......fazlasıyla haketmişlerdiii inanın gözümü karartsamda bu perşembe veyaa cuma çağırsam üstümden koca bir yük kalkar

oh oh keşke bende bir bahane bulsam ama elim kolum akıyor sanki. boş kalınca birşey yapasım gelmiyor kendime bir iş bulsam iyi olucak sanki

burdada aynısı meyracım. dışarsı zindan gibi. duanada amiinn diyorum canım. tam zamanı bu yağışlar olmazsa sadece kuraklıkla kalmaz ekinlerde olmaz. tprak tavlanıp ekilecek kıvama gelmez kıtlık olur Allah korusun. yağış olmadığı için meyvelere gübre bile atamamıştık. hava bozulunca eşim hemen gidip cevizlere gübre attı yağmur eritsin diye.

eh bunlarda daha başka birşeymiş kararsız insanda çok zor oluyor yaa
benim eltimde alış verişte çok kararsızdır. eline alır alır bırakır. karar verir pazarlığını yapar parayı ödeyecekken vaz geçer sonra benim almamı bekler ben alırken oda aynısını alır. yada geriden benim aldığıma bakar bir gün sonra gidip aynısını alır daltonlar gibi heryere aynı kıyafetle gideriz

çok haklısın ablacım...

En iyisi ansizin gelmelerindense kendini ayarla 4 4 luk hazirligini yap cagir sitrese girmemis olursun ben oyle yapiyorum firsat vermemek lazim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…