günayydınnnnnn kızlarr kahvaltımı yaptımm
sanki benim kilolar eylem yapıyo direniyoo gitmemmek için:))
tartıda gr ilerleme yokkk aynı sabit tartı bozukmu diye bütün ev ahalisini sıraya sokuyom sabahın köründe:)))
asuuuu liste silik biraz foto çektim net çıkmadı yazayım bende
167 boy 90 kilo
1650 cal. diyetim
sabah 08,00
2 kk peynir
5-6 zeytin
2 ince dlm ekmek kepek çavdar gibi
çiğ mevsim sebzesi (domates.salatalık)gibi
ara 10,30
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı yoğurt
öğlen12,30
1 yumurta büyüklüğünde tavuk veya köfte
4-5 yem kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba kremasız olcak
4 yem kaşığı pilav makarna
1 ince dm ekmek
1 su bar yoğurt veya salata yağsız
ara 2,30
1 porsiyon meyve 1 çay bar yoğurt yada ayran
ara 16,30
1 peynir
1 dlmekmek
akşam 18,30
2 yumurta büyüklüğü ızgara balık et tavuk
4-5 yemek kaş sebze yemeği susuz
1 kase çorba yada 4 yemek kaşığı pilav makarna
1 dlm ekmek
salata yağsız
ara öğün20,30
2 porsiyon meyve
1 su bar süt veya yoğurt
günde 2 lt su
işte bölee bakalımm 2 hafta sonra gr inebilcekmiyim uymaya çalışcam inşallah
ve günde aralıksız 30 dakika spor ip atlayabilirsiin dedi
nası 11 dilim pilav makarnayıdamı saydınnHoşgeldin canım..nerlerdeydin işinimi kurdun yoksa..
Hayali bile güzel..O yüzden hhedeflerimizi yüksek tutalım.
Allah yardımcın olsun..Sağlıkla büyüsünler..
Nereye gidiyosun ki sabah sabah..
Günaydın arnazar...
tamam canım öğrendiklerimi paylaşırım...Yalnız senin şöyle dezavantajın var çocuklar yemek yerken yanlarında olduğun için canın çekermi acaba.?
Günaydın...11 dilim ekmeğin var..Gayet doyurucu...Arada bir dilim ekmek yerine iki galeta da yiyebilirsin değişiklik için..
buna bugün başladım bakalım 2 hafta böle yapıcam tekrar gidince deiştiricekmi bakalım 2 hafta sonra sanki bu listeyle veremicem gibime geliyo çok geliyo mesela ben normalde yemeklerde hem et hem sebze pişirmemkiiGunaydin canim uzun sure ayni diyeti uygulayinca vucut alisiyo ve kilo verimi duruyo benim oyle oldu 2 gun listeme degil kafama gore yaptim ekmeklerimi yemedim 5 i 1 arada cay ictim kahvaltida musli yedim ve leslie 5 mil i yaptim ve sukur vermeye basladim yine
Yena sabah 9 gibi yiyorum ogleyin de ojulda menu de ne varsa ondan cocuklarla birlikte yiyoruz.aslinda bende mi karataya gecsem. .ogle yemeginden kurtulurum.
Gokce deneyecegim.tesk canimmm.
Kizlar pirasayi agzina surmeyen edim simdi muptelasi oldu nasil mi ? Esimin ogretmen yengesi var.ona gexmeye gutmistik.ogle yemegine pirasa yspmis ama ne muhtesem tat. 3 tane Pirasa incrcik dogruyordunuz.1 patetes 1 havuc küçük küp dograniyor. Tencrreye az yag alip yarim kadik domates yarim kasik salcayi kavuruyor uzerine malzememizi atip uzerine cikacak kadar su ekliyoruz.patetesler yumusamaya yakin icine yarim cay bardagi sehriye atip yarim limon sikiyoruz.yemek cirba tadinda cok doyurucu oluyor :)
Yena soyle dusundum sabah 8 da kahvalti yapinca bix zaten 2 de ogle yemegi yiuoruz okulda. Eger acikirsam azicik yerim acikmazsam onlsr yemek yerken bende ip atlarim :)
Karatayin 4 kitabi da var bende. Cikardim aksamdan beri bilgi tazeledim.
Sabah 20 dk spor sonrasi bir sb tarcin zencefil limon cayimi ictim. koyden gelme bir yumurta ve 1 su bardagi icine tarcin atilmis koy sutu bol gobek maril, el ici kadar peynir maydaniz havucla 4 zeytin yedim.kahvaltimi yaptim. Ilk zamanlar bir hafta felan acikirsam ara ogun uygulamayi dudunuyorum.bakalim sonuc ne olacak...
Yena soyle dusundum sabah 8 da kahvalti yapinca bix zaten 2 de ogle yemegi yiuoruz okulda. Eger acikirsam azicik yerim acikmazsam onlsr yemek yerken bende ip atlarim :)
Sabah 20 dk spor sonrasi bir sb tarcin zencefil limon cayimi ictim. koyden gelme bir yumurta ve 1 su bardagi icine tarcin atilmis koy sutu bol gobek maril, el ici kadar peynir maydaniz havucla 4 zeytin yedim.kahvaltimi yaptim. Ilk zamanlar bir hafta felan acikirsam ara ogun uygulamayi dudunuyorum.bakalim sonuc ne olacak...
nası 11 dilim pilav makarnayıdamı saydınn
Karatay ile karbonhidrat diyeti yakın değil mi ? İkisini de inceleyen varsa içinizde sizce hangisi daha makul??
Çorbayı da ekmek yerine sayıyor diyetisyenler..evet pilav makarnada ekmek grubu..
Sana değişim listesi vermedimi.??
...
Ohh sessizlikkk kocayi ise gonderdim cocuklari uyuttum bu gunde aksam oldu cok sukur savastan cikmis gibiyim yine ikiz buyutmek coook zormus allah benim gibi olanlsra sabir versin
Selamün aleykümm...
bugün çok geç kalktım hazır kızlar uyuyo diye bende yattım...dün sular kesilicek dediler ben bugünün yemeklerinide hazır ettiydim şimdi yemek derdimde yok....kafam rahat yani...kuzuların karnını doyurdum az oynadım onlarla sonra size bakam dedim ne çok konuşmuşunuz eski günlerdeki gibi...önceden nezaman girsem foruma en az beş sayfa okumak zorunda kalırdım bugün gene öyle oldu...k.validem hafta sonuna doğru gelicez size dedi...ama belli olmaz bir aydır hep böyle diyolar vazgeçiyolar sonra...benim yaptığım hazırlık boşa gidiyo bu sefer yapmıcam hiç bişey onlar yola çıktık dedikten sonra yaparım bişeyler öyle düşünüyorum artık...
aa ikizmiii....Allah kolaylık versinnn...çokk zorrrr....Rabbim yardımcın olsunn...
nursena böyle bi listede iki sene önce gittiğim bir diyetisyen bana vermişti ama 2 gün yaptım arkası gelmedi..inşallah sen yapabilirsin...aynen dediğin gibi soğuk nevale bir kadındı benimki doğru düzgün ilgilenmedi bile aynı listeyi herkese dağıtıyodu...zaten yapamadımda...
dafi ablacım sana söylicek söz bile bulamıyorum maşallah sana diyorum ve başka bişeyde diyemiyorumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?