Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin canim uzun sure ayni diyeti uygulayinca vucut alisiyo ve kilo verimi duruyo benim oyle oldu 2 gun listeme degil kafama gore yaptim ekmeklerimi yemedim 5 i 1 arada cay ictim kahvaltida musli yedim ve leslie 5 mil i yaptim ve sukur vermeye basladim yine

Bende kahvaltimi yazayim...
Kalkinca 2 kuru kayisi 2 bardak su (kabizlik durumum varda)
1 kk yagli peynir
4 siyah zeytin
1 harslanmis yumurta
1 tatli kasigi bal
2 dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik maydonoz

nası 11 dilim pilav makarnayıdamı saydınn
buna bugün başladım bakalım 2 hafta böle yapıcam tekrar gidince deiştiricekmi bakalım 2 hafta sonra sanki bu listeyle veremicem gibime geliyo çok geliyo mesela ben normalde yemeklerde hem et hem sebze pişirmemkii
sebze yemeği yada tavuk makarna falan olur salata falan tamamda bakıcaz bakalım

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzellerim
inşallah herkez iyidir benim işler yamur dolayısıyla bugun kaldı yarın tekrar devam edecek inşallah bende evi temizliycem kaç gündür sabah çıkıp akşam giriyorum bugun halletmem lazım diyet işleride eh işte çat pat gidiyor inşallah hepimiz çokkkk güzel k,ilolaar veririz
yeni arkadaşlarımız gelmış hoş gelmişler sefalar getirmişler
dafi ablam rabbım kolaylık versın sanada gücünü kuvetini arttırsın
geçmişi okudum ama okadar çoktuki alıntı yapamadım hepınızı sevıyorum kocaman öpüyorum

hemen deniyorum pırasa pişircemde kızlar yemezki diye düşünüp duruyodumm bakalım nası olcek

Nursenacim benim diyetisyenim ogle sebze yiyorsan aksam et ye dedi yada tam tersi pilav makarnada yasak eger yersen ekmeginden kes dedi 3 kasik pilav bir dilim ekmek mis

Nursena teşekkürler canım en azından hangi boyutlarda yemem gerektiğini bilirim
Yena gel seni de götüreyim
Pırasa mücverim vardı buzlukta ondan götüreceğim giderken 1 dilim ondan yerim gerisi Allah Kerim

Gunaydin canim ara ogun yapmazsan zayiflayamazsin dedi benim diyetisyen metebolizma denilen illet calismiyormus o zaman vucut depolamaya geciyormus ama surekli atistirinca yakiyormus tabi dusuk kalorililerden hani su icsem yariyo durumu boyle oluyormus ben 3+3 ile 2 ayda 9 kilo verdim

nası 11 dilim pilav makarnayıdamı saydınn

Çorbayı da ekmek yerine sayıyor diyetisyenler..evet pilav makarnada ekmek grubu..
Sana değişim listesi vermedimi.??

ÖZellikle yumurta 2 adet olacak eğer 2 yiyemiyorsan 1 yumurta 1 yerli muz şeklin de zeytin 10 adetten az olmayacak vee bir çay bardağı ceviz fındık vb.Tabiii kavrulmamış.. Mesela sen doğal kaymak bulabilrsin orda rahatlıkla, kuru kayısının içine kaymak ve ceviz koyup yiyorlarmış ben denemedim hiç..

ben sabah ne yedim...2 yumurta yumurtayı sevdiğim için zevkle yiyorum bazen tereyağda omlet yapıyorum peynirli..
11 zeytin
peynir
domates, yeşillik, turp
1 çay bardağı ceviz.. diğer kuruyemişleri denedim en geç acıktıran ceviz oldu ben de..
2 gün kurusu

Bu menüyle akşam dörde beşe kadar kalabiliyorum canım hiç birşey çekmeden...

arnazar,

Faceden, sağlıklı yaşıyoruza gir...Nefis karatay tarifleri var...Orda ki bey 50 kilo vermiş karatay yaparak...

Karatay ile karbonhidrat diyeti yakın değil mi ? İkisini de inceleyen varsa içinizde sizce hangisi daha makul??

Son düzenleme:
Çorbayı da ekmek yerine sayıyor diyetisyenler..evet pilav makarnada ekmek grubu..
Sana değişim listesi vermedimi.??

...

yena burda yüzde 75 gibi bi oran sanırım okadar çok obezite varki anlatamam basen bölgesii hep kilolu zayıf çok az bu bölgenin büyük sorunuymuşş dr söyledii ve diyetisyene sevk edilen o kadar çok hasta varkii baya bildiğin kuyruk oluyo diyetisyenin önüü adam sert konuşarak biraz daha ciddi ele almamızımı sağlıyo anamadım baya kızar gibi gergin bi konuşma oldu kime sorsam aksi dr diyolar belki bu tv lerdeki eğlenceli espirili bi drla karşılaşacağımımı sandım bilemedim

2 hafta listeyi verdi çabuk çabuk anlattı hani uygularsan 2 hafta sonra gel uygulamzsan yolun açık olsun der gibi bakalım 2 hafta sonrakii davranışı nası olcak merak ediyorum
deşim listesi falan vermedii
bunu uygula gel dedi

Son düzenleme:
Selamün aleykümm...

bugün çok geç kalktım hazır kızlar uyuyo diye bende yattım...dün sular kesilicek dediler ben bugünün yemeklerinide hazır ettiydim şimdi yemek derdimde yok....kafam rahat yani...kuzuların karnını doyurdum az oynadım onlarla sonra size bakam dedim ne çok konuşmuşunuz eski günlerdeki gibi...önceden nezaman girsem foruma en az beş sayfa okumak zorunda kalırdım bugün gene öyle oldu...k.validem hafta sonuna doğru gelicez size dedi...ama belli olmaz bir aydır hep böyle diyolar vazgeçiyolar sonra...benim yaptığım hazırlık boşa gidiyo bu sefer yapmıcam hiç bişey onlar yola çıktık dedikten sonra yaparım bişeyler öyle düşünüyorum artık...

Ohh sessizlikkk kocayi ise gonderdim cocuklari uyuttum bu gunde aksam oldu cok sukur savastan cikmis gibiyim yine ikiz buyutmek coook zormus allah benim gibi olanlsra sabir versin

aa ikizmiii....Allah kolaylık versinnn...çokk zorrrr....Rabbim yardımcın olsunn...

nursena böyle bi listede iki sene önce gittiğim bir diyetisyen bana vermişti ama 2 gün yaptım arkası gelmedi..inşallah sen yapabilirsin...aynen dediğin gibi soğuk nevale bir kadındı benimki doğru düzgün ilgilenmedi bile aynı listeyi herkese dağıtıyodu...zaten yapamadımda...

dafi ablacım sana söylicek söz bile bulamıyorum maşallah sana diyorum ve başka bişeyde diyemiyorumm....

Evet canim ikiz ikinci sinifa giden birde kizim var o kiskancligiyla ikizlere bedel dualarin icin coook tesekkurler dualarla ayaktayim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…