Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yap canım afiyet olsun, bende içtim bugün.
maşaallah ayrıca sana:)
ama ikizlerde uysallar galiba maşaallah.....

Ehh iste ikiz olduklarini ogrendigimden bu yana 7 den 70 e herkez dua etti birazda ondan sanirim ama yinede zor ayni anda agladiklari ne kadar sinir bozucuysa ayni anda gulen gozlerini gormek cok baska hicbirseyle paha bicilemez

kızlarr bişey dicem sizee ben çok sevindimde paylaşmak istedimm...göbek çevresi ve basenden 3 er cm incelmişim ama nasıl oldu bilmiyom iyimii...olsun yağlarım accıkta olsa gitmiş yaa..

he bide belki siz biliyosunuzdur ama ben dün gördüm gene bi detoks gibi sabah öğle akşam birer kase yoğurt yedişer hurma yeniyo ve bir hafta yapılıyo bugün ona başladım accık hurmam vardı deniyeyim dedim ama bir hafta yetmez üç günü kurtarsam yeter diye düşünüyorum bakalım işe yarıyacakmı...çok tok tutuyoo..12,30 da yedim ve hala hiç açlık hissetmiyorumm...tabi bugün çok geç kaltığım için ben iki öğün olarak yapıcam...

Allah razı olsun meyracım. kusura bakma canım akşam görmemişim.sayfada kalmışım yenilememişim yazılanlarıda görmedim. yaşlılığıma verin

estağfirullah güzel ablam benim, hiç sorun değil:)

Ehh iste ikiz olduklarini ogrendigimden bu yana 7 den 70 e herkez dua etti birazda ondan sanirim ama yinede zor ayni anda agladiklari ne kadar sinir bozucuysa ayni anda gulen gozlerini gormek cok baska hicbirseyle paha bicilemez

tabi yer gök dua ile....
hiç kolayda olmaz tabiki ne olursa olsun ikiz çocuk tek çocuğa nazaran, allah kolaylık versin inşaallah canım hep size.
işte rabbim dağına göre kar veriyo:) rabbim ikizlerine diğer evladına da hayırlı uzun ömürler versin inşaallah analı babalı.

dafi abla sanki kv mi anlatıyosun oda aynı tam bir saat inceler almaya karar verir pazarlık yapar istediği fiyatı adam kabul eder ama tam ödeme yapacağı sırada vazgeçer...başka yere bakalım der...eskiden görümcem küçüktü alışverişe benle gitmek isterdi hep şimdi anne kocaman kızın var onla gitsen olmazmı ben çocuklarla çok zorlanıyorum dışarıda deyip çok mecbur kalmadıkça katılmıyorum alışverişlere...

kızlarr bişey dicem sizee ben çok sevindimde paylaşmak istedimm...göbek çevresi ve basenden 3 er cm incelmişim ama nasıl oldu bilmiyom iyimii...olsun yağlarım accıkta olsa gitmiş yaa..

hadi gözünaydın ozaman canım:)
3er cm süper bence...

Sagol canim... yaa su kilo cizelgesini nasil ayarliyoruz bir turlu bulamadim cahillgin gozu kor olsun

kızlar karbonhidrat diyeti bana çok mantıklı geldi, tabi sadece belli sürelerde hızlı kilo verme amaçlı yapılması mantıklı geldi, sürekli değil tabiki....
belki yapabilirim bu karbonhidrat diyetini, belli bir öğün yada saat derdide yokmuş heralde bunda hem:)
istediğini istediğin zaman ye, tabi bunu yaparkende sağlıklı beslenmeye çalısıcam yinede elimden geldiğince.
kilo vermek için napacağımı şaşırdım iyimi:)))))
acaba günlük belli bi dk amuda kalksak kilo vermeye yardımcı olurmuki dermişim:))))

Hem gobekten hem basenden muhtesem tebrikler vallaaaaa

Karatay da buna benziyo ama benim aklim almiyo birturlu soyle bir goz gezdirdim de ben normalde bile o kadar yiyemiyorum bin kilo olurum herhalde demistim

Sagol canim... yaa su kilo cizelgesini nasil ayarliyoruz bir turlu bulamadim cahillgin gozu kor olsun

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

aynen yaa bende napcanı şaşıranlardanımm...:26:ama amuda kalkmakta işe yarıyabilir dermişim...

Hem gobekten hem basenden muhtesem tebrikler vallaaaaa

sağol canımm...

Karatay da buna benziyo ama benim aklim almiyo birturlu soyle bir goz gezdirdim de ben normalde bile o kadar yiyemiyorum bin kilo olurum herhalde demistim

bak şu linki bi incele:)
http://www.diyet.in/karbonhidrat_diyeti.html

aynen yaa bende napcanı şaşıranlardanımm...:26:ama amuda kalkmakta işe yarıyabilir dermişim...

ters durunca yağlarımız yanmaya başlar belki:))))
flash flash flash çok hızlı kilo verdiren amuda diyeti:)))))))
ay bugün çok güldüüüüüm, allahım sen esirge sen bağışla ya rabbim, amin.

canım şu linke sende bi göz at istersen
http://www.diyet.in/karbonhidrat_diyeti.html

kızlar geçmişi okudum bitirdim, ama alıntılarıma şimdi cevap yazamam yetişmez işim var çünkü, sonra yazarım artık:)

süpersin yoğurt detoksunun etkisidir belki
aynen takılmış durumdayım gine yeşil kahveyi araştırıyorum bende bakalım :26:

kızlar temizliği bitirdim kv çağırgı mısafır gelecekmiş oraya gidicem umarım fazla kaçırmam dua edin öptüm hepinizi

Baktim canim bunu hesaplamak diyetten daha cok yorar beni dogrusu 1 gunluk degil cunku uzun bir maratondayiz

arnazar,

Faceden, sağlıklı yaşıyoruza gir...Nefis karatay tarifleri var...Orda ki bey 50 kilo vermiş karatay yaparak...
Yenaa ben ilk gunden gittim.dayanamadim 1 bucuk poca kucuktu ama iki de lahmacun yedim.yemeyim dedim ama gozlerim kararmaya başladı. Yedim gitti. Aksami salata ve yogurt ile geçireceğim.ceza kendime. Söylediğin yere hemen bakıyorum canim tsk ederim.

3 cm incelenler bebekliler çocuklu lar kayinvalideliler herkese hayirli aksamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…