süpersinyoğurt detoksunun etkisidir belki
aynen takılmış durumdayım gine yeşil kahveyi araştırıyorum bende bakalım :26:
kızlar temizliği bitirdim kv çağırgı mısafır gelecekmiş oraya gidicem umarım fazla kaçırmam dua edin öptüm hepinizi
Yenaa ben ilk gunden gittim.dayanamadim 1 bucuk poca kucuktu ama iki de lahmacun yedim.yemeyim dedim ama gozlerim kararmaya başladı. Yedim gitti. Aksami salata ve yogurt ile geçireceğim.ceza kendime. Söylediğin yere hemen bakıyorum canim tsk ederim.
3 cm incelenler bebekliler çocuklu lar kayinvalideliler herkese hayirli aksamlar.
Offf 1 tane kocayla ugrasacagina 10 tane cocukla ugras bu kadar yormaz icim sisti sabahtan beri
sağol canım...haklı olabilirsin bende bilmiyom ne zaman nasıl gittii...
yokyok korkma sen üstesinden gelirsin geçen seferde bişey yemeden geldiydin..yanlışmı hatırlıyorum acaba....:44:
sanada hayırlı akşamlar öğretmenim....
o kesin zaten canım...ben kocamın emekli olmasını hiçççç istemiyom meselaa...
iyi akşamlar kızlarrr benim tansiyon oynayıp duruyoo keyfim yok hiççç
bide kız çocuğu olanlar akıl vern benim büyük kızla takışıp duruyoz bana karşılık veriyo bende dayanamıyom kızıyom sinirlerim hepten oynuyoo ne desem bi ağlamayla başlıyo kızım test çöz dedim süre tutuyom 1 saat te yapılacak süre başladı dedim neymiş efendim ucumu takmadım diye ağlamaya başladı kızım saçmalama ne ağlıyon diyomm konuşana kadar takardın ucunu ayy saçma sapan sebepler geriyo beni delircem off yaa piskoloğamı götürsem
Ayyy canim allah yardimcin olsunnn seni benden iyi kimse anlayamaz benim kiz daha beter sacini tariyacak olurum aglar banyoya katacak olurum aglar odev yap derim aglar kiyafetini degistirecek olurum aglar ikizler aglarlar neden agliyolar diye aglar daha da yazsam cok var da uzatmayayim bazen sinirimden oturur bende aglarim
hah işte akşam oturdum bende ağladım hırsımdan kardeşi 4 yaşında daha kıskanıyo daha kıskanıyo ne zaman biticek anlamadım kıskançlık inan her anne baba gibi her şeyi sağlıyoruz eksiği yok fazlası var şımarıklıktan başka bişey deil artık yaptığı babaya yapmıyo sadece bana devamlı çatışma halindeyiz ergenliğe girdiğince be komalık olurum heralde
kızlarr bişey dicem sizee ben çok sevindimde paylaşmak istedimm...göbek çevresi ve basenden 3 er cm incelmişim ama nasıl oldu bilmiyom iyimii...olsun yağlarım accıkta olsa gitmiş yaa..
he bide belki siz biliyosunuzdur ama ben dün gördüm gene bi detoks gibi sabah öğle akşam birer kase yoğurt yedişer hurma yeniyo ve bir hafta yapılıyo bugün ona başladım accık hurmam vardı deniyeyim dedim ama bir hafta yetmez üç günü kurtarsam yeter diye düşünüyorum bakalım işe yarıyacakmı...çok tok tutuyoo..12,30 da yedim ve hala hiç açlık hissetmiyorumm...tabi bugün çok geç kaltığım için ben iki öğün olarak yapıcam...
Yenaa ben ilk gunden gittim.dayanamadim 1 bucuk poca kucuktu ama iki de lahmacun yedim.yemeyim dedim ama gozlerim kararmaya başladı. Yedim gitti. Aksami salata ve yogurt ile geçireceğim.ceza kendime. Söylediğin yere hemen bakıyorum canim tsk ederim.
3 cm incelenler bebekliler çocuklu lar kayinvalideliler herkese hayirli aksamlar.
Bugunku yediklerimi sooyleee bir toparlayayim
kahvalti
1 harslanmis yumurta
1 kk peynir
4 siyah zeytin 1 tatli kasigi bal
2 dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik maydonoz
ara
10 tane findik
ogle
3 kasik kavurma
1 kepce corba
1 kase yogurt
1 dilim tam b. ekmegi
ara
2 tane sekersiz sutlu kahve
aksam
1 kepce corba
8 kasik ispanak yemegi
salata
ara
10 tane findik
3 litre suyumu tamamliyacam yatana kadar 4 kupa 5 i 1 arada form cayi spor olarak leslie 3 mil
bide kız çocuğu olanlar akıl vern benim büyük kızla takışıp duruyoz bana karşılık veriyo bende dayanamıyom kızıyom sinirlerim hepten oynuyoo ne desem bi ağlamayla başlıyo kızım test çöz dedim süre tutuyom 1 saat te yapılacak süre başladı dedim neymiş efendim ucumu takmadım diye ağlamaya başladı kızım saçmalama ne ağlıyon diyomm konuşana kadar takardın ucunu ayy saçma sapan sebepler geriyo beni delircem off yaa piskoloğamı götürsem
yenaaaaa mantı ne alemde:)))))))))))))))
iyi akşamlar güzeller
herkesler iyimi?
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler azminiz daim olsun
nursenam diyetisyene gitmişin en iyisi takip edilmek insanı frenletiyor.diyene bak benim diyet 2 gündür hak getire(
İyi akşamlar canısı...Naaapan)
En iyisi ansizin gelmelerindense kendini ayarla 4 4 luk hazirligini yap cagir sitrese girmemis olursun ben oyle yapiyorum firsat vermemek lazim canim
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bakımları çok zordur bi o kadarda tatlılar dimiiiEhh iste ikiz olduklarini ogrendigimden bu yana 7 den 70 e herkez dua etti birazda ondan sanirim ama yinede zor ayni anda agladiklari ne kadar sinir bozucuysa ayni anda gulen gozlerini gormek cok baska hicbirseyle paha bicilemez
kızlarr bişey dicem sizee ben çok sevindimde paylaşmak istedimm...göbek çevresi ve basenden 3 er cm incelmişim ama nasıl oldu bilmiyom iyimii...olsun yağlarım accıkta olsa gitmiş yaa..
he bide belki siz biliyosunuzdur ama ben dün gördüm gene bi detoks gibi sabah öğle akşam birer kase yoğurt yedişer hurma yeniyo ve bir hafta yapılıyo bugün ona başladım accık hurmam vardı deniyeyim dedim ama bir hafta yetmez üç günü kurtarsam yeter diye düşünüyorum bakalım işe yarıyacakmı...çok tok tutuyoo..12,30 da yedim ve hala hiç açlık hissetmiyorumm...tabi bugün çok geç kaltığım için ben iki öğün olarak yapıcam...
napayım Yenam hiç tadım yokda ölesine bakayım dedim akşamdan uykusuzum sızarım birazdan.
sen birtanesin asil kadın tebrik ederim çok iyi gidiyosunn canım devamm devammm..
Zeynepcim incelmişin kuzum haydi bakalım daha 5 cm lere 10 cm lere.
canım çözümünü bulursan banada yol göster benim ki şu an 10 yaşında vee şu ana bana bağırırken ben mesaj yazıyorum yine 1 haftadır çocuğun içine bişey kaçtıı bağırıp duruyor yoksa normalde öyle değil :))))
neden çünki biraz soru çözelim bak taktir aldın ikinci dönem alamasan üzülürsün bu başarını korumak için çabalaman lazım dedik vee bir kamyom laf işitik .....
yediklerimi de paylaşayım o vakit
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu
2 kahve
Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu
leslie 2 mıle
Bu yaşlar da ders çalıştırabiliyosun ileri yaşta ancak kendileri istediğin de ders çalışıyorlar...
Kızım okuldan geldi bugün yemek yedi..Okulunda plates dersi var haftada 2 gün. oraya gitti bir saatliğine gelince az uzandı...Şimdi de müzik dinliyor ders çalışmayacamısın dedim hiiç halim yok yarın çalışırım zaten ödev de yok dedi..
hazıran da 16 yaşın da olacak kızım...
güzel listee mantıyada hayır denmiş harikaa
leslie 2 yi bende bu gün yaptım yaaa bitirdiğimde mutfağa giderken bi 70lik rakı devirmiş gibiydimyeminlee belden aşağım ayrı bir devlet gibii hareket ediyordu ama sonrasında çok mutlu olduum bayağı ter atırıyor muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?