Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin yoğurt detoksunun etkisidir belki

aynen takılmış durumdayım gine yeşil kahveyi araştırıyorum bende bakalım :26:

sağol canım...haklı olabilirsin bende bilmiyom ne zaman nasıl gittii...

kızlar temizliği bitirdim kv çağırgı mısafır gelecekmiş oraya gidicem umarım fazla kaçırmam dua edin öptüm hepinizi

yokyok korkma sen üstesinden gelirsin geçen seferde bişey yemeden geldiydin..yanlışmı hatırlıyorum acaba....:44:

sanada hayırlı akşamlar öğretmenim....

Offf 1 tane kocayla ugrasacagina 10 tane cocukla ugras bu kadar yormaz icim sisti sabahtan beri

o kesin zaten canım...ben kocamın emekli olmasını hiçççç istemiyom meselaa...

tozutmak uzereyim bugun emekliligini dusunmek bile istemiyorum

Bugunku yediklerimi sooyleee bir toparlayayim
kahvalti
1 harslanmis yumurta
1 kk peynir
4 siyah zeytin 1 tatli kasigi bal
2 dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik maydonoz

ara
10 tane findik
ogle
3 kasik kavurma
1 kepce corba
1 kase yogurt
1 dilim tam b. ekmegi
ara
2 tane sekersiz sutlu kahve
aksam
1 kepce corba
8 kasik ispanak yemegi
salata
ara
10 tane findik

3 litre suyumu tamamliyacam yatana kadar 4 kupa 5 i 1 arada form cayi spor olarak leslie 3 mil

iyi akşamlar kızlarrr benim tansiyon oynayıp duruyoo keyfim yok hiççç

bide kız çocuğu olanlar akıl vern benim büyük kızla takışıp duruyoz bana karşılık veriyo bende dayanamıyom kızıyom sinirlerim hepten oynuyoo ne desem bi ağlamayla başlıyo kızım test çöz dedim süre tutuyom 1 saat te yapılacak süre başladı dedim neymiş efendim ucumu takmadım diye ağlamaya başladı kızım saçmalama ne ağlıyon diyomm konuşana kadar takardın ucunu ayy saçma sapan sebepler geriyo beni delircem off yaa piskoloğamı götürsem

Ayyy canim allah yardimcin olsunnn seni benden iyi kimse anlayamaz benim kiz daha beter sacini tariyacak olurum aglar banyoya katacak olurum aglar odev yap derim aglar kiyafetini degistirecek olurum aglar ikizler aglarlar neden agliyolar diye aglar daha da yazsam cok var da uzatmayayim bazen sinirimden oturur bende aglarim

hah işte akşam oturdum bende ağladım hırsımdan kardeşi 4 yaşında daha kıskanıyo daha kıskanıyo ne zaman biticek anlamadım kıskançlık inan her anne baba gibi her şeyi sağlıyoruz eksiği yok fazlası var şımarıklıktan başka bişey deil artık yaptığı babaya yapmıyo sadece bana devamlı çatışma halindeyiz ergenliğe girdiğince be komalık olurum heralde

Son düzenleme:

Babanin karsisinda sut liman oluyo ergenligi dusunemiyorum gecen gun oyuncaklarini topla dedim aglaya aglaya odasina gitti birseyler mirildaniyo sessizce gittim anacim kulaklarima inanamadim " artik ben bu evde kalamam biktim bu evden gidicem kurtulacam" daha 7 yasinda

iyi akşamlar güzeller

herkesler iyimi?

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler azminiz daim olsun

nursenam diyetisyene gitmişin en iyisi takip edilmek insanı frenletiyor.diyene bak benim diyet 2 gündür hak getire (

Maşallah zeynepçim harikasın ..

Sadece lahmacun olsaymış bozulmazdı Olsun canım sen tanıyorsun kendini artık bünyene göre davran bir şekil de...

Tansiyon sorunun önceden yoktu değilmi nursena.? Geçmiş olsun dikkat et kendine...
Kızın için de üzeine gitme fazla umursamıyormuş gibi davran bakalım belki ilgi çekmek için öyle yapıyordur..
benim kızım da cadı biraz, halasına çekmiş o yönü..Dan dan konuşur fazla laf dalaşına girmemeye çalışıyorum

yenaaaaa mantı ne alemde:)))))))))))))))

bir tane bile yemedim.tadına dahi bakmadım..hiiç canım istemedi..
MAşallah bana.
Yedim misler gibi pırasamı ohhh )

iyi akşamlar güzeller

herkesler iyimi?

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler azminiz daim olsun

nursenam diyetisyene gitmişin en iyisi takip edilmek insanı frenletiyor.diyene bak benim diyet 2 gündür hak getire (

İyi akşamlar canısı...Naaapan )

Son düzenleme:
İyi akşamlar canısı...Naaapan )

napayım Yenam hiç tadım yokda ölesine bakayım dedim akşamdan uykusuzum sızarım birazdan.

sen birtanesin asil kadın tebrik ederim çok iyi gidiyosunn canım devamm devammm..

Zeynepcim incelmişin kuzum haydi bakalım daha 5 cm lere 10 cm lere.

En iyisi ansizin gelmelerindense kendini ayarla 4 4 luk hazirligini yap cagir sitrese girmemis olursun ben oyle yapiyorum firsat vermemek lazim canim

evet haklısın daa işde görev icabı yapmak eşimin hatrı için iştee uzatım aslında yok 2 sefer çağırdım gelmediler perşembe akşamı için tekrar deniycem yarın evin sağına soluna bakar akşama bir sonraki gün için çağırırım artık dün akşam bize geliceklermiş bulaşık yıkarken ellini kesmiş kanımın evli kızı dikiş atmışlar gelememişler miş miş de miş uzar gider böylee kaç sefer belirtiğim haldee ve davetde etiğim haldee yok ila habersiz baskın yapıcaklar

Ehh iste ikiz olduklarini ogrendigimden bu yana 7 den 70 e herkez dua etti birazda ondan sanirim ama yinede zor ayni anda agladiklari ne kadar sinir bozucuysa ayni anda gulen gozlerini gormek cok baska hicbirseyle paha bicilemez
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bakımları çok zordur bi o kadarda tatlılar dimiii

çok güzel gözün aydın büyük sevinç gerçekden

tarifde güzel miş yap bakalım sonuç alırsan bende öğlen veya akşam menüsünde denemek isterim özeliklee insanın bağzen işi oluyor menü hazılamaya vakti olmuyor yoğurt zaten sürekli evimizde bulunan bir gıdaa geriye hurma almak kalıyor.....

yediklerimi de paylaşayım o vakit

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu

2 kahve

Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu

leslie 2 mıle

Asalet akıyor paçalarımdan diimi..
Neden tadın yok...Olsun tadın

Hadi dinlen sen boşver neti meti.. Yarın ben de gidiyorum iş çıktı

canım çözümünü bulursan banada yol göster benim ki şu an 10 yaşında vee şu ana bana bağırırken ben mesaj yazıyorum yine 1 haftadır çocuğun içine bişey kaçtıı bağırıp duruyor yoksa normalde öyle değil :))))

neden çünki biraz soru çözelim bak taktir aldın ikinci dönem alamasan üzülürsün bu başarını korumak için çabalaman lazım dedik vee bir kamyom laf işitik .....

Bu yaşlar da ders çalıştırabiliyosun ileri yaşta ancak kendileri istediğin de ders çalışıyorlar...
Kızım okuldan geldi bugün yemek yedi..Okulunda plates dersi var haftada 2 gün. oraya gitti bir saatliğine gelince az uzandı...Şimdi de müzik dinliyor ders çalışmayacamısın dedim hiiç halim yok yarın çalışırım zaten ödev de yok dedi..
hazıran da 16 yaşın da olacak kızım...

yediklerimi de paylaşayım o vakit

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu

2 kahve

Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu

leslie 2 mıle

güzel listee mantıyada hayır denmiş harikaa

leslie 2 yi bende bu gün yaptım yaaa bitirdiğimde mutfağa giderken bi 70lik rakı devirmiş gibiydim yeminlee belden aşağım ayrı bir devlet gibii hareket ediyordu ama sonrasında çok mutlu olduum bayağı ter atırıyor muş

evet canım bilirim rahatım aslında bu benim küçüğüm olduğu için deneyimliyimde sadece beni güldürüyor büyüğüm 21 yaşındaa :)

30 dakika sürüyor ama epey terletiyor değilmi.? yada kilo fazla olduğu için çok terliyoruz...
Pırsayı tavsiye ediyorum leslie yaparken yakmama rağmen çok beğendim..
Gerçi ben sebze sevdiğim için de beğenmiş olabilirim en iyisi deneyip gör...
beşamel soslu pırasa da güzel oluyor aklında bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…