Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ii aksamlar sabahdan beri sokaklardayim yeni girdim ewe isler cok hmn menumu paylasayim biraz dinlenirken sabah yine spor pofff...
8:00 2 dilim ekmek
Peynir
Domates
12:00 muzlu sut
13:30 1/2 porsiyontavuklu salata
2 dilim ekmek
2 Cig kofte
15:00 portakal
17:00 1 ezme
19:00 2 kasik bulgur
1 karniyarik
Ayran

evet canım bilirim rahatım aslında bu benim küçüğüm olduğu için deneyimliyimde sadece beni güldürüyor büyüğüm 21 yaşındaa :)

MAşallah..Erken anne olmuşsun sen de..Büyüğün kızmı erkekmi.?

Düzenliyorum.. büyüğün erkek ve profesyonel sporcumu.? )))

Son düzenleme:

beşamel sos ağır olmaz mı ? sebze sevmiyorum mecburen yiyorum işde :) yani egede yaşıyorsun orası daha sağlıklı besleniyor evet.

MAşallah..Erken anne olmuşsun sen de..Büyüğün kızmı erkekmi.?

Düzenliyorum.. büyüğün erkek ve profesyonel sporcumu.? )))

benim kızlar seninkilerden küçük ama bu duruma henüz bir çare bulamadım en kötü bende oturup ağlıyom ozaman o daha çok üzülüp beni teselli ediyo yamyam....

sağol yasemin abla hepberaber incelelim inşallah...

tamam canım yazarım mutlaka....

yediklerimi de paylaşayım o vakit

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu

2 kahve

Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu

leslie 2 mıle

bence menüleriniz gayet başarılı tebrik ediyorumm sizii....

Son düzenleme:
Kizlar bir prasadir gidiyor birde kereviz tarifi yazar misiniz kokusundan nefret ediyorum kaynana almis gelmis sevmedigimi de biliyor aslinda ama adi ustunde kaynana oylece duruyor dolapta nasil piser onu bile bilmiyorum:26:

Asuuu, yaptınmı ıspanak salatasını.??

Kizlar bir prasadir gidiyor birde kereviz tarifi yazar misiniz kokusundan nefret ediyorum kaynana almis gelmis sevmedigimi de biliyor aslinda ama adi ustunde kaynana oylece duruyor dolapta nasil piser onu bile bilmiyorum:26:

ben kerevizi sadece salata olarak yiyebiliyorum dediğim gibiii sebzeyle pek aram yok ama kereviz salatasını severim bir kabda sarmısaklı yoğurt hazırlıyoruz daha sonra soyup rendelediğimiz kerevizleri en hızlısından yoğurtla karıştırıyoruz (burda amaç kerevizlerin kararmasını önlemek ) bir porsiyona 2 adet gelecek şekilde salatanın çokluğuna bağlı ceviz içi de ilave ettik mi harika bir salata oluyor .....

Bu arada kaynanam 150 boyunda 45 kilo birde guzel giyinir carsiya ciktigimizda utaniyorum sanki ben onun kaynanasiyim gorumcem de 155 boyunda 48 kilo offf of

bende bugün yediklerimi yazıyım

kahvaltı :3 dilim ekmek
yumurta,peynir,zeytin,salatalık,
domates,azıcık acuka,

ara:3 adet kayısı +6 adet bağdem

akşam: bir kase tarhana çorbası,
bir tabak sarmısaklı yoğurtlu mantar
domates,salatalık,

ara:fındık

leslie 2

Cok sagol canm da rendelerken dekokuyormu annem pisirirkn mutfaga bile giremiyorum kokusundan

Asuuu, yaptınmı ıspanak salatasını.??

Maalesef yapamadım canım
Sabah arkadaşta yedik öğleden sonra da yürüdük çarşıda acıkınca arkadaşla bişeyler yedik kaldı benim salata kızlar yemez zaten
Seni de kutlarım yürekten mükemmelsin sen sevdin mi pirasa mücveri
Arada bende yapsam karatay diyorum sayende canım

Sen de iki öğün besleniyorsun.? kahvaltıyı geçmi yapıyorsun..

afiyet oslun başarılı bir menü..

Cok sagol canm da rendelerken dekokuyormu annem pisirirkn mutfaga bile giremiyorum kokusundan

Ailecek çok severiz kerevizi...

ben çok sevdim asucum dediğim gibi yakmasaydım daha güzel olurdu belki ama..Ona rağmen severek yedim...
İçine bol lor koydum bulgur falan koymadım...

merhaba.. sabah kısa bir süre girip bir şeyler yazmıştım. gönderip çıktım. şimdi baktım hiç biri yok. bunca aradan sonra olan bazı değişikliklere zor alışıcam sanırım.

hayırlı geceler kızlaaarr

egedeniz hoş geldin. nerelerdesin bir gittin pir gittin.

daficim hoşbuldum. buralardayım artık.....

Hoşgeldin canım..nerlerdeydin işinimi kurdun yoksa..

YENAm geldim. işi kurduk. oturtmaya çalışıyoruz. bir yandan hastane bir yandan bu işler yordu beni. uzak kaldım buralardan şimdi 2 ay izne ayrıldım. kafamı toplayıp işle ilgilenicem. geleceğe dönük bazı kararlar ve en çok da bu 7-8 ayda aldığım kiloları vericem

Hayırlı olsun canım...Ahhh ahhh o kiloları hiiç sorma ;(

Hayırlı olsun canım...Ahhh ahhh o kiloları hiiç sorma ;(

sormuyorum tatlım. aslında halimden o kadar utandım ki buraya dönme konusunda çok çekinik kaldım. sonra...buranın motivasyonumu çok güzel etkilediğini düşünüp geldim..
Karataya bşlmışsın. iyi tercih. ben de o güzel kilo verdiğim dönemde Karatayı kendime uyarlamıştım. ama ne zaman ekmek ve pilava kısaca karbonhidrata döndüysem o ara kilo alıverdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…