Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neden çekiniyosun burası ikinci evimiz artık. Evet hatırlıyorum senin karatay yaptığını, çok doyurucu bir sistem...Zor karar verdim ama iyi ki başlamışım kendimi her açıdan iyi hissediyorum..Gözüm hiç birşeyde kalmıyor en önemlisi tatlı krizim yok daha ne olsun...

2 ay izin nasıl alabildin heyet raporumu aldın naaptın

çizelgem de oldu

evet karatay la kilolar rahat gidiyor. üzülmeden yorulmadan. daha sağlıklı ... bi çok sistemi inceledim. en akla yatkın ve bilimsel olanı buydu.

izin meselesine gelince ben yıllardır az izin kullanıp genelde kalanını yakardım. geçen yıl 25 günüm yandı. bu sene olursa emeklilik olmazsa istifa edeceğim için hepsini alıp kullanayım. hem de işleri yoluna koyayım istedim..

asi gençlik malesef anne olmak eskiden daha kolaymış bence ömür törpüsü
iyi akşamlar güzeller

herkesler iyimi?

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler azminiz daim olsun

nursenam diyetisyene gitmişin en iyisi takip edilmek insanı frenletiyor.diyene bak benim diyet 2 gündür hak getire (
fren yaptırıcakmı bilmem ama 2 hafta sonra gidicemi düşündükçe yiyesim gelmiyo

yoktu turp giibiydim yaş 35i geçti ya
he bide kaynanamın yanına gidip geldim böyle oldum
yediklerimi de paylaşayım o vakit

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu

2 kahve

Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu

leslie 2 mıle
hımm öğle yemeği nerde bacımmm az yawwww yenamm böyle yemeyle buraktınmı geri almayasın

anam terliği elime alacam da piskolojileri bozulmasın hanımın
annem babam gözüme baktımı mum ollurduk yerinden sıkıysa kımılada
nası bi oteriteyse
şimdikilere nerde

ohh hayat ona güzell bee yenam

Kizlar bir prasadir gidiyor birde kereviz tarifi yazar misiniz kokusundan nefret ediyorum kaynana almis gelmis sevmedigimi de biliyor aslinda ama adi ustunde kaynana oylece duruyor dolapta nasil piser onu bile bilmiyorum:26:

Bu arada kaynanam 150 boyunda 45 kilo birde guzel giyinir carsiya ciktigimizda utaniyorum sanki ben onun kaynanasiyim gorumcem de 155 boyunda 48 kilo offf of
salatası yoğurtlu sarımsaklı cevizli başka gitmiyo :))

benim kaynanada zayıftıdaa şimcik menepozdan aldı veremiyoda ohhhh ne mutlu oluyomm bana az laf sokmadı

Son düzenleme:
a

yoktu turp giibiydim yaş 35i geçti ya
he bide kaynanamın yanına gidip geldim böyle oldum
hımm öğle yemeği nerde bacımmm az yawwww yenamm böyle yemeyle buraktınmı geri almayasın

ı

ÖĞle yemeğine gerek kalmıyor acıkmıyorum çünkü...zaten sırf kahvaltı 700-800 kalori. eğer kalori hesabı yapılırsa..bir de iki öğün öneriyor Canan hocam.

Senin nasıl gidiyor uyuyomusun listeye.?

uyuyorum yena elimden geldiğince inşallah işe yarar offf yaww kız bu bizim çilemiz nedir yıllardır buralarda dirsek çürütüyozzz

diyetiisyen ben 80 olsam yeter diyom adam 69 lardan bahsediyo niiihaaaaa:))

kendi özgürlüğünü ilan eden altı üstü ayrı bi cumhuriyet olan iri ve diri vücudumu heç düşünemiyommm o kilolarda

benim kaynanada zayıftıdaa şimcik menepozdan aldı veremiyoda ohhhh ne mutlu oluyomm bana az laf sokmadı[/QUOTE]

Bende oyle yapayim bari
ayy ben avlenirken de kadin menepozdaydi 8 sene oldu hala tig gibi kadin cok sinir bozucu belkide esim zayiflarin arasinda sıkılmistir da ondan benimle evlenmistir evlendigimde73 kiloydum

Kizlarrrr ne coook konusmussunuz oyle!!! butun gecmisi muntazam bir sekilde okuyamadim... ama gozden gecirdim... eger kacirdigim birsey olduysa kusuruma bakmayin...

bende başak burcuyum (31 ağustos)
neyse kızlar bende yatıyorum yarın nöbetçiyim
çarşamba günü görüşürüz
öptüm hepinizi

Basak burclari iyi huylu olurlar genelde ama...

Belki erkekleri kötü huyludur

masallah sana canim ayakta alkisliyorum seni
allah kabul etsin canim

Gokcecim su kilo cizelgesinden benimde olsun istiyorum ama beceremedim nasil oluyo bu yaa

vallahi arkadaslardan birileri muhakkak forumda anlatan sayfayi verirler canim... ben nerde bilmiyorum cunku :S

kizzzz sirf yogurt ile hurmami yiyorsun??? baska birsey yemiyormusun???

Sen de iki öğün besleniyorsun.? kahvaltıyı geçmi yapıyorsun..

afiyet oslun başarılı bir menü..

.

başarılı bir gündü evet:) yok hayır 2 ana öğün beslenmiyoruum 6 öğün beslenmem lazım ama işim oluyor dışarıda oluyorum öğün kaçıyor yada kahvaltı geç saatte kalıyor. yalnız artık kendimii kasmıyorum kalkınca 2 saatde bir bişeyler yemeye çalışıyorum bugün arkadaş kahvaltıya geldi geç oldu kahvaltım biraz. hadi öğlen 2 ara yapıcaktım oda dışardadım işte öylee....

benim kaynanada zayıftıdaa şimcik menepozdan aldı veremiyoda ohhhh ne mutlu oluyomm bana az laf sokmadı

Bende oyle yapayim bari
ayy ben avlenirken de kadin menepozdaydi 8 sene oldu hala tig gibi kadin cok sinir bozucu belkide esim zayiflarin arasinda sıkılmistir da ondan benimle evlenmistir evlendigimde73 kiloydum[/QUOTE]

bende 73 kiloyla evlendim ilk kızım 105le doğurdum 95le uzun süre yaşadım 79 a burda düştüm tekrar hailelik 98 le doğurdum tekrar 96 yla buraya devam 1 buçuk yıl önce 79 oldum bu bir buçuk yılda geri 90 oldum pis boğazımdan dolayıı
şimdi yeni yeniden burada bu sefer diyetisyenle başladım bakalım ne olcekkk

Kızlar iyi geceler diyeyim size..
OĞlum uyumuştu ağlayarak uyandı..OĞlumun kitaplarından ödünç kitap verdik bugün arkadaşına biz de ondan almıştık daha önce 3-4 kez...Ağlayarak kalktı, ya benim kitabımın sayfasını yırtarsa..Allahım sakinleştirinceye kadar mahfoldum cinlerim tepeme çıktı...En son baktım hala susumuyor. hadi gidelim o zaman evlerine isteyelim dedim..O zaman kötü davranışlı çocuk derler bana diyo )
neyse ikna oldu da babasıyla uyuyorlar şimdi..

Son düzenleme:

79 benim kara yazım 2 kere düşüp geri çıkmışımmm wayy wayyy

Bende oyle yapayim bari
ayy ben avlenirken de kadin menepozdaydi 8 sene oldu hala tig gibi kadin cok sinir bozucu belkide esim zayiflarin arasinda sıkılmistir da ondan benimle evlenmistir evlendigimde73 kiloydum

bende 73 kiloyla evlendim ilk kızım 105le doğurdum 95le uzun süre yaşadım 79 a burda düştüm tekrar hailelik 98 le doğurdum tekrar 96 yla buraya devam 1 buçuk yıl önce 79 oldum bu bir buçuk yılda geri 90 oldum pis boğazımdan dolayıı
şimdi yeni yeniden burada bu sefer diyetisyenle başladım bakalım ne olcekkk[/QUOTE]

Ayyy 79 u gordun de niye geri aldin cok uzuldum valla diyet sureci insani cok yipratiyo neyse olan olmus artik insallah bu sefer kalici olur canim

Ayyy 79 u gordun de niye geri aldin cok uzuldum valla diyet sureci insani cok yipratiyo neyse olan olmus artik insallah bu sefer kalici olur canim[/QUOTE]

ilki nin üzerine hamilelik oldu hadi neyse de bu ikinci 79 dan sonra pis boğazlılığım benimmm
hayırlısı
iyigeceler kızlarr

kizzzz sirf yogurt ile hurmami yiyorsun??? baska birsey yemiyormusun???

evet canım aynen öyle başlarken korkmuştum doymam acıkırım diye ama hiç acıkmadım inanki...

gelmişken menümüde yazamm

kahvaltı ama 12,30 da:1 kase yoğurt,7 tane medine hurması..

ara: 1kupa yeşilçay

ara:1 kupa 9lu çay

akşam18,00 de :1kase yoğurt,7 tane hurma

ara:1kupa yeşilçay...

suyum 2 litreyi geçti...

hurmalarım bitene kadar devam edicem sanırım üç gün yeter bakalım sonuç ne olcak...

iyi geceler herkeze...benim zilliler şimdi uyudu bende hemen size bakayım dedim gece çok uğraştırıyorlar beni ikiside uyumak bilmiyoır...

geçmişe bakayım dedim ama fazla bakamadım ,kızların cadılığından bahsedilmiş aynı benimki herşeye ağlar , hele kardeşini çok kıskanıyopr büyün gün ağlatıyor çocuğu yanağından bir makas alıyor koparıyor yanaklarını çocuğun sürekli hırpalıyor ağlatıyor saçını çekiyor geçen gün çok sevdiler gezmekte nisayı farkına vardı eve geldik kızın ayaklarının üzerine bastı iyiki gördüm kıracaktı çocuğun ayaklarını...offf offff tamda yaramı deştiniz kimseye bişey diyemiyorum çok aradın ya sesin çıkmasın diyorlar ama çok bunaldım gerçektennisada tombik sürekli gülen çok uslu bir bebek herkezde aşırı seviyor çocukta haklı.....bugün eltimin kızının doğum günüydü eşim aradı kutladı sen bizim ilk göz aprımızsın dedi seni çok seviyoruz babasına top fırlattı sürekli tekmeledi tokat attı ,sinirinden öldü çok kıskanç, inş geçicidir....

kızımın bir aydır yine alerjik öksürüğü başladı dün sağlık ocağına götürdüm ciğerlerini dinledi hemen hastaneye götürün dedi çok korktum bende edremite özel druna götürelim dedim eşime yola çıktım yolda karşımıza dev gibi köpek çıktı arabaya çarptı arabanın önü dağıldı eşim geri döndü biz yola kzımla devam ettik minübüse binerek ,bir sürü masraf çıktı Allahtan bize bişey olmadı diyoruz bu sıra hepsi üst üste geldi allah beterinden korusun....kızımın kulakları sıvı dolmaya başlamış tekrardan iki ay öncede vardı zaten geçmişti, antibiyotik tedavisine başladık bir sürü şurup dünden beri kan idrar büyük abdest tahlili hep onlarla uğraştım akciğer filmi sinüz filmi, parmağımın kırklığıda hiç geçmemiş tabii hiç oturamadımki iki çocukla....

Gecmis olsun yaa ...daha oncede sormusdum ama cvp yazdinmi hatirlamiorum nerede oturuodunuz?

selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bol eksili bir gün diliyorum.

Derin çok geçmiş olsun.anne babaların imtihanıda çocuklarıyla oluyor. Allah yavrularına sağlıklar versin.
araba içinde geçmiş olsun. köpeğe vurmak çok kötüü. bir keresinde bizimde başımıza gelmişti. köyden gelirken çalının arkasından aniden arabanın önüne atladı ne olduğunu anlamadan verduk. ben ay gitti hayvancık dedim köpek acı çeker gibi ses çıkarttı ah vitti hayvancık derken baktım köpeğin hiç bir şeyi yok. kalkıp yoluna devam etti. indik arabanın önüne bir baktık ikiye katlanmış içine çökmüş şok olduk. az masraf açmamıştı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…