sormuyorum tatlım. aslında halimden o kadar utandım ki buraya dönme konusunda çok çekinik kaldım. sonra...buranın motivasyonumu çok güzel etkilediğini düşünüp geldim..
Karataya bşlmışsın. iyi tercih. ben de o güzel kilo verdiğim dönemde Karatayı kendime uyarlamıştım. ama ne zaman ekmek ve pilava kısaca karbonhidrata döndüysem o ara kilo alıverdim...
neden çekiniyosun burası ikinci evimiz artık.Evet hatırlıyorum senin karatay yaptığını, çok doyurucu bir sistem...Zor karar verdim ama iyi ki başlamışım kendimi her açıdan iyi hissediyorum..Gözüm hiç birşeyde kalmıyor en önemlisi tatlı krizim yok daha ne olsun...
2 ay izin nasıl alabildinheyet raporumu aldın naaptın
asi gençlik malesef anne olmak eskiden daha kolaymış bence ömür törpüsüBabanin karsisinda sut liman oluyo ergenligi dusunemiyorum gecen gun oyuncaklarini topla dedim aglaya aglaya odasina gitti birseyler mirildaniyo sessizce gittim anacim kulaklarima inanamadim " artik ben bu evde kalamam biktim bu evden gidicem kurtulacam" daha 7 yasinda
fren yaptırıcakmı bilmem ama 2 hafta sonra gidicemi düşündükçe yiyesim gelmiyoiyi akşamlar güzeller
herkesler iyimi?
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler azminiz daim olsun
nursenam diyetisyene gitmişin en iyisi takip edilmek insanı frenletiyor.diyene bak benim diyet 2 gündür hak getire(
yoktu turp giibiydim yaş 35i geçti yaMaşallah zeynepçim harikasın ..
Sadece lahmacun olsaymış bozulmazdıOlsun canım sen tanıyorsun kendini artık bünyene göre davran bir şekil de...
Tansiyon sorunun önceden yoktu değilmi nursena.? Geçmiş olsun dikkat et kendine...
Kızın için de üzeine gitme fazla umursamıyormuş gibi davran bakalım belki ilgi çekmek için öyle yapıyordur..
benim kızım da cadı biraz, halasına çekmiş o yönü..Dan dan konuşur fazla laf dalaşına girmemeye çalışıyorum
bir tane bile yemedim.tadına dahi bakmadım..hiiç canım istemedi..
MAşallah bana.
Yedim misler gibi pırasamı ohhh)
İyi akşamlar canısı...Naaapan)
hımm öğle yemeği nerde bacımmm az yawwww yenamm böyle yemeyle buraktınmı geri almayasınyediklerimi de paylaşayım o vakit
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu
2 kahve
Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu
leslie 2 mıle
anam terliği elime alacam da piskolojileri bozulmasın hanımıncanım çözümünü bulursan banada yol göster benim ki şu an 10 yaşında vee şu ana bana bağırırken ben mesaj yazıyorum yine 1 haftadır çocuğun içine bişey kaçtıı bağırıp duruyor yoksa normalde öyle değil
neden çünki biraz soru çözelim bak taktir aldın ikinci dönem alamasan üzülürsün bu başarını korumak için çabalaman lazım dedik vee bir kamyom laf işitik .....
ohh hayat ona güzell bee yenamBu yaşlar da ders çalıştırabiliyosun ileri yaşta ancak kendileri istediğin de ders çalışıyorlar...
Kızım okuldan geldi bugün yemek yedi..Okulunda plates dersi var haftada 2 gün. oraya gitti bir saatliğine gelince az uzandı...Şimdi de müzik dinliyor ders çalışmayacamısın dedim hiiç halim yok yarın çalışırım zaten ödev de yok dedi..
hazıran da 16 yaşın da olacak kızım...
Kizlar bir prasadir gidiyor birde kereviz tarifi yazar misiniz kokusundan nefret ediyorum kaynana almis gelmis sevmedigimi de biliyor aslinda ama adi ustunde kaynana oylece duruyor dolapta nasil piser onu bile bilmiyorum:26:
salatası yoğurtlu sarımsaklı cevizli başka gitmiyo :))Bu arada kaynanam 150 boyunda 45 kilo birde guzel giyinir carsiya ciktigimizda utaniyorum sanki ben onun kaynanasiyim gorumcem de 155 boyunda 48 kilo offf of
a
yoktu turp giibiydim yaş 35i geçti ya
he bide kaynanamın yanına gidip geldim böyle oldum
hımm öğle yemeği nerde bacımmm az yawwww yenamm böyle yemeyle buraktınmı geri almayasın
ı
ÖĞle yemeğine gerek kalmıyor acıkmıyorum çünkü...zaten sırf kahvaltı 700-800 kalori. eğer kalori hesabı yapılırsa..bir de iki öğün öneriyor Canan hocam.
Senin nasıl gidiyor uyuyomusun listeye.?
bende başak burcuyum (31 ağustos)
neyse kızlar bende yatıyorum yarın nöbetçiyim
çarşamba günü görüşürüz
öptüm hepinizi
Basak burclari iyi huylu olurlar genelde ama...
hayırlı geceler kızlaaarr
öncelikle merak eden ve salamımı alan güzellere teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletirim
ben yokken gelenler hoş gelmşler.
zeynepcim kızının doğum günüydü sanırım. Allah hayırlı uzun ömürler versin.
egedeniz hoş geldin. nerelerdesin bir gittin pir gittin.
ben sessiz değil yoğun ve yorgunum.yoğunluğuma rağmen hergün okudum yazdıklarınızı.
4 gündür yatılı misafirim var ve aynı kişiler değil. 4 ayrı gün 4ayrı misafir. tam temizlik ve mevlit haftası yatılı misafirlerde tuz biber oldu. bu arada birde akika kurbanı kestik. onunla uğraştım. cumartesi ve pazar günü yemek yaptım. 100 kişilik yemek pişirdim.ve tek başıma yaptım yemekleri. sağolsunlar gelinlerden 2 si servise yetiştiler.tam sayıyı bilmiyorum ama aşağı yukarı 80 kişi falan vardı yemekte.köyde cenaze vardı aynı gün. cenaze olmasa dahada kalabalık olurdu. inegölden gelen misafirlerin içinde yeğenlerimde vardı servis başlarken onlarda yetiştiler. servis esnasında bana iş düşmedi.yemekten sonra namazını kılan mevlite gitti onlarla birlikte bende gittim. gelinler biraz geç geldiler mevlite. mevlit sonrası kalan misafirleri alıp yemeğe getirdim. eve bir girdim sanki onca insana bu evde yemek verilmemiş. her yer tertemiz. süpürge yapılmış. bulaşıklar yıkanmış.göğsümü gere gere buyur ettim misafirleri. akşam yemeğindede çok misafir vardı. demekki 100 kişilikten çok yapmışımgözüm doymazki hiç kalan yemeklerden gelinlere verdim. ama daha iki üç günlük yemek var dolapta son misafirlerimde 1 saat önce gitti. ama tabii benim evde temizlik diye bir şey kalmadı. bismillah deyip yarın tekrar başlarım artık.
Gokcecim su kilo cizelgesinden benimde olsun istiyorum ama beceremedim nasil oluyo bu yaa
kızlarr bişey dicem sizee ben çok sevindimde paylaşmak istedimm...göbek çevresi ve basenden 3 er cm incelmişim ama nasıl oldu bilmiyom iyimii...olsun yağlarım accıkta olsa gitmiş yaa..
he bide belki siz biliyosunuzdur ama ben dün gördüm gene bi detoks gibi sabah öğle akşam birer kase yoğurt yedişer hurma yeniyo ve bir hafta yapılıyo bugün ona başladım accık hurmam vardı deniyeyim dedim ama bir hafta yetmez üç günü kurtarsam yeter diye düşünüyorum bakalım işe yarıyacakmı...çok tok tutuyoo..12,30 da yedim ve hala hiç açlık hissetmiyorumm...tabi bugün çok geç kaltığım için ben iki öğün olarak yapıcam...
Sen de iki öğün besleniyorsun.? kahvaltıyı geçmi yapıyorsun..
afiyet oslun başarılı bir menü..
.
salatası yoğurtlu sarımsaklı cevizli başka gitmiyo :))
benim kaynanada zayıftıdaa şimcik menepozdan aldı veremiyoda ohhhh ne mutlu oluyomm bana az laf sokmadı
bende 73 kiloyla evlendim ilk kızım 105le doğurdum 95le uzun süre yaşadım 79 a burda düştüm tekrar hailelik 98 le doğurdum tekrar 96 yla buraya devam 1 buçuk yıl önce 79 oldum bu bir buçuk yılda geri 90 oldum pis boğazımdan dolayıı
şimdi yeni yeniden burada bu sefer diyetisyenle başladım bakalım ne olcekkk
Bende oyle yapayim bari
ayy ben avlenirken de kadin menepozdaydi 8 sene oldu hala tig gibi kadin cok sinir bozucu belkide esim zayiflarin arasinda sıkılmistir da ondan benimle evlenmistir evlendigimde73 kiloydum
bende 73 kiloyla evlendim ilk kızım 105le doğurdum 95le uzun süre yaşadım 79 a burda düştüm tekrar hailelik 98 le doğurdum tekrar 96 yla buraya devam 1 buçuk yıl önce 79 oldum bu bir buçuk yılda geri 90 oldum pis boğazımdan dolayıı
şimdi yeni yeniden burada bu sefer diyetisyenle başladım bakalım ne olcekkk
kizzzz sirf yogurt ile hurmami yiyorsun??? baska birsey yemiyormusun???
Gecmis olsun yaa ...daha oncede sormusdum ama cvp yazdinmi hatirlamiorum nerede oturuodunuz?iyi geceler herkeze...benim zilliler şimdi uyudu bende hemen size bakayım dedim gece çok uğraştırıyorlar beni ikiside uyumak bilmiyoır...
geçmişe bakayım dedim ama fazla bakamadım ,kızların cadılığından bahsedilmiş aynı benimki herşeye ağlar , hele kardeşini çok kıskanıyopr büyün gün ağlatıyor çocuğu yanağından bir makas alıyor koparıyor yanaklarını çocuğun sürekli hırpalıyor ağlatıyor saçını çekiyor geçen gün çok sevdiler gezmekte nisayı farkına vardı eve geldik kızın ayaklarının üzerine bastı iyiki gördüm kıracaktı çocuğun ayaklarını...offf offff tamda yaramı deştiniz kimseye bişey diyemiyorum çok aradın ya sesin çıkmasın diyorlar ama çok bunaldım gerçektennisada tombik sürekli gülen çok uslu bir bebek herkezde aşırı seviyor çocukta haklı.....bugün eltimin kızının doğum günüydü eşim aradı kutladı sen bizim ilk göz aprımızsın dedi seni çok seviyoruz babasına top fırlattı sürekli tekmeledi tokat attı ,sinirinden öldü çok kıskanç, inş geçicidir....
kızımın bir aydır yine alerjik öksürüğü başladı dün sağlık ocağına götürdüm ciğerlerini dinledi hemen hastaneye götürün dedi çok korktum bende edremite özel druna götürelim dedim eşime yola çıktım yolda karşımıza dev gibi köpek çıktı arabaya çarptı arabanın önü dağıldı eşim geri döndü biz yola kzımla devam ettik minübüse binerek ,bir sürü masraf çıktı Allahtan bize bişey olmadı diyoruz bu sıra hepsi üst üste geldi allah beterinden korusun....kızımın kulakları sıvı dolmaya başlamış tekrardan iki ay öncede vardı zaten geçmişti, antibiyotik tedavisine başladık bir sürü şurup dünden beri kan idrar büyük abdest tahlili hep onlarla uğraştım akciğer filmi sinüz filmi, parmağımın kırklığıda hiç geçmemiş tabii hiç oturamadımki iki çocukla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?