Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepcim benim eltiyle senin kv. yi arkadaş edelim birlikte çıksınlar alış verişe

Son düzenleme:

Yogurt da hurmada tok tutan seyler insallah ise yarar canim

Gunaydiiiin

ruyamda bile diyet yapiyordum bugun orda bari gonlumce yiyeydim iyiydi.
az once tartiya ciktim hay cikmaz olaydim 2 gun once 89.8 i gosteriyordu bugun90.0 o kadar ozen gosteriyoru spor diyet su
form caylari neden yaaa yine 9 lari gormek offf sabah sabah moral diye birsey kalmadi bosuna mi ugrasiyorum ben yaaa takildim
kaldim offfff

Musmutlu günler güzel hanımlar :) leslie ye bayılıyorum yaa bana sporu sevdirdi hatun koşu bandını alma saçmalığıma üzülüyorum şimdi

Musmutlu günler güzel hanımlar :) leslie ye bayılıyorum yaa bana sporu sevdirdi hatun koşu bandını alma saçmalığıma üzülüyorum şimdi

Sana da hayirli gunler canim valla 4 gundur bende yspiyorum 1 gun 3 mil 1 gun 5 mil guzel ter atiyorum yoruluyorum ama bugun tartida + 200 gr mi gorunce sok oldum ben nerde hata yapiyorum anlamadim gitti yaawwww

essselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzeller naparsınız ben dun kv kaçırdım sanırım offf tutamadım boğazımı kendime çokk sınır oluyorum böyle zamankarda neyse bugun ekmek yok cezab:20olsun bana
YENAM tebrikler kutlarım senı mantıya hayır demişsin harıkasın

evet canım geçen sefer atlatmıştım ama busefer mahfettim
maalesef zamane çocukları benım büyükte aynı doyumsuz ası şımarık yetışıyor çocuklarımız bız nekadar dikkat etsekte çevre okulda çok etkiliyor geçecek diye ümit ediyorum bende
Bu arada kaynanam 150 boyunda 45 kilo birde guzel giyinir carsiya ciktigimizda utaniyorum sanki ben onun kaynanasiyim gorumcem de 155 boyunda 48 kilo offf of
sıkma tatlı canın sen de olacaksın inşallah
oyyyy yerim ben paşayı rabbim esirgesin
canım çok geçmiş olsun kızınada sızede rabbim beterinden esirgesin

belki ödemdir canım spora başlandığında ilk zamanlar su toplar vücut diye duymuştum suyunu ihmal etme

Çok geçmiş olsun görünmez kaza dedikleri bu herhaldekızınızda ilaçlarıyla birlilde sağlığına kavuşur inş. benim kızımda öksürmeye başladı çocuklar öksürünce annelerin yaşadığı telaşı can sıkıntısını bende yaşıyorum tabiii şimdilik evde doğala kesmeye çalışıyorum aslına isteğim gibi çorbasıydı ,meyve suyuydu,normal suyuydu bunları içse iyileşecek ıhlamurdan bahsetmiyorum bilee ama içmiyor bir haftadır anlamadığım bir inat istemediği şeyi yedirip içiremiyoruz dün akşamda tarhana çorbası yapmıştım acı diye içmedii ....

sizede hayırlı günleer:)

günaydın fıstıklar....
hepinize güzel bir gün diliyorum

hoşbulduk tatlım

YENA oğluna bayılıyorum. çok tatlı. kızdırması bile sevimli..

günaydın gönlümüzce geçireceğimiz bir günümüz olsun:)

Sana da hayirli gunler canim valla 4 gundur bende yspiyorum 1 gun 3 mil 1 gun 5 mil guzel ter atiyorum yoruluyorum ama bugun tartida + 200 gr mi gorunce sok oldum ben nerde hata yapiyorum anlamadim gitti yaawwww

bol su ve diyet olmayinca spor aksine kilo aldırıyor acaba kaçamak mi yapıyorsun ya da tartı dijitalse bazen yanilabiliyor

Gecmis olsun yaa ...daha oncede sormusdum ama cvp yazdinmi hatirlamiorum nerede oturuodunuz?
çok sağol evt cevap vermiştim ayvalıkta oturuyorum.....
dafi çok sağol...amin hepimizin evlatlarına inşallah...aynen öyle bende dev gibi köpekti katırrrrtttt diye bir ses geldi ayyyy gitti hayvan diyorum bakamıyorum yolun ortasına nasıl üzüldüm anlatamam birde arabadan ibdikki arabanın önü gitmiş oda bizi mahvedip kaçıp gitmiş...
çok teşekkürler.....
çok sağolun aynen benim kızımı anlatmışsınız ne meyva suyu içer ne yemek yer ne ıhlamur içer .aslında zencefil ve bal kesiyor ama içiremiyoruz çok zorlarsamda kusmaya başlıyor aldığını uğraşmıyorum bende.....birtek makarna nohut patates bu sırada mercimek çorbasına bayılıyor....

kızlar uyurken bakayım dedim kalkıp kahvaltı hazırlayayım en iyisi...benim bu kırık parmakla leslie yapsam bişey olurmuki kızlar yaaaa zaten evin içinde oturamıyorum bütün gün koşturuyorum oturmadan geçmezmiş ben nasıl oturayım iki çocukla.....

Çook tatlı maşallah benim kızda öylee geçen komşunun oğlu kitabını istedi okumak için surat astı küçülen kıyafetlerini bilee verebilmek için bayağı dil döküyorum bağzende uzağa vericeksem uzun süredir kulanmadığu bir eşyasıysa o görmeden veriyorum çok uğraştırıyor çünkii...

evet yaa çok iyiymiş leslie bende sabah yaptım :)

Suyumu iciyorum diyetime uyuyorum neden biyle oluyo off tarti dijital

sıkma canını olur öylee şişkinlik vardır gaz yapacak bir yemek yemişsindir veya özel günler öncesi olabilir o zamanlarda + 1,2 bile oynar tartıı ....

mercimek çorbası bizimde ailenin en sevdiği çorbadır:) sizin ayağınızın kırığı içinde dana diz kapağı alıp düdüklüde haşladıktan sonra suyuna çorba yapsanız çok iyi gelir ve tabikiii kele paça nında iyi geldiği söyleniyor. kızım içinde geçen pazar komşum bendeydi öksürdüğünü görünce abla ayağının altına viks sür çorap giydir yatır dedii daha önce duymuştum böyle bişey ama denememiştim aldım yaptım hakatten işe yarıyor öksürüğü bayağı azaldıı ...

kızım iştahsız değil aksine bana çekmiş çok iştahlıda işde yaklaşık bir haftadır özeliklee yemeklerde bir inadı tutdu ilaa istediğini yiyecek bakalım bende fazla üstüne gitmiyorum düzelir umarım

Tünaydınlar ,

Mutlu çarşambalar

Derinciğim çok geçmiş olsun..ÜZüldüm..Dediğin gibi bazen öyle oluyor herşey üst üste gelir..Allah beterinden korusun..
Senin küçüğünmü öksürüğü var..Tıkanıyormu.?? Ventolin koklatıldımı.? Alerjik olduğunu nasıl anladınız..

günaydın fıstıklar....
hepinize güzel bir gün diliyorum

hoşbulduk tatlım

YENA oğluna bayılıyorum. çok tatlı. kızdırması bile sevimli..

Sağol canım..akşam hiç öyle düşünmüyordum ama oğlum hakkın da

Çok takılma gayet iyi besleniyorsun..kilo değişikliği normalmiş..

hayriye sen den öğrendim reddetmeyi yoksa hamur olacak ve ben yemeyeceğim ))

benim kız da öyleydi malı çok kıymetli benim tam tersim..bende bayılırım dağıtmaya..

Son düzenleme:
yenaaa çok başka birşey bu şerbetli
Allah nazardan saklasın çok tatlı ve çok zeki bir çocuk

kızlar öksürğe boza nın iyi geldiğini duydum. denemedim ama bizim gelin denedim çok iyi geldi diyordu. onun kızıda kokan hiçbir şeyi içmiyor ama bozayı severek içmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…