hoşbulduk tatlımege denizi hoşş geldinnn
evet canım aynen öyle başlarken korkmuştum doymam acıkırım diye ama hiç acıkmadım inanki...
gelmişken menümüde yazamm
kahvaltı ama 12,30 da:1 kase yoğurt,7 tane medine hurması..
ara: 1kupa yeşilçay
ara:1 kupa 9lu çay
akşam18,00 de :1kase yoğurt,7 tane hurma
ara:1kupa yeşilçay...
suyum 2 litreyi geçti...
hurmalarım bitene kadar devam edicem sanırım üç gün yeter bakalım sonuç ne olcak...
Musmutlu günler güzel hanımlar :) leslie ye bayılıyorum yaa bana sporu sevdirdi hatunkoşu bandını alma saçmalığıma üzülüyorum şimdi
evet canım geçen sefer atlatmıştım ama busefer mahfettimsağol canım...haklı olabilirsin bende bilmiyom ne zaman nasıl gittii...
yokyok korkma sen üstesinden gelirsin geçen seferde bişey yemeden geldiydin..yanlışmı hatırlıyorum acaba....:44:
sanada hayırlı akşamlar öğretmenim....
o kesin zaten canım...ben kocamın emekli olmasını hiçççç istemiyom meselaa...
maalesef zamane çocukları benım büyükte aynı doyumsuz ası şımarık yetışıyor çocuklarımız bız nekadar dikkat etsekte çevre okulda çok etkiliyor geçecek diye ümit ediyorum bendeiyi akşamlar kızlarrr benim tansiyon oynayıp duruyoo keyfim yok hiççç
bide kız çocuğu olanlar akıl vern benim büyük kızla takışıp duruyoz bana karşılık veriyo bende dayanamıyom kızıyom sinirlerim hepten oynuyoo ne desem bi ağlamayla başlıyo kızım test çöz dedim süre tutuyom 1 saat te yapılacak süre başladı dedim neymiş efendim ucumu takmadım diye ağlamaya başladı kızım saçmalama ne ağlıyon diyomm konuşana kadar takardın ucunu ayy saçma sapan sebepler geriyo beni delircem off yaa piskoloğamı götürsem
sıkma tatlı canın sen de olacaksın inşallahBu arada kaynanam 150 boyunda 45 kilo birde guzel giyinir carsiya ciktigimizda utaniyorum sanki ben onun kaynanasiyim gorumcem de 155 boyunda 48 kilo offf of
oyyyy yerim ben paşayı rabbim esirgesinKızlar iyi geceler diyeyim size..
OĞlum uyumuştu ağlayarak uyandı..OĞlumun kitaplarından ödünç kitap verdik bugün arkadaşına biz de ondan almıştık daha önce 3-4 kez...Ağlayarak kalktı, ya benim kitabımın sayfasını yırtarsa..Allahım sakinleştirinceye kadar mahfoldum cinlerim tepeme çıktı...En son baktım hala susumuyor. hadi gidelim o zaman evlerine isteyelim dedim..O zaman kötü davranışlı çocuk derler bana diyo)
neyse ikna oldu da babasıyla uyuyorlar şimdi..
canım çok geçmiş olsun kızınada sızede rabbim beterinden esirgesiniyi geceler herkeze...benim zilliler şimdi uyudu bende hemen size bakayım dedim gece çok uğraştırıyorlar beni ikiside uyumak bilmiyoır...
geçmişe bakayım dedim ama fazla bakamadım ,kızların cadılığından bahsedilmiş aynı benimki herşeye ağlar , hele kardeşini çok kıskanıyopr büyün gün ağlatıyor çocuğu yanağından bir makas alıyor koparıyor yanaklarını çocuğun sürekli hırpalıyor ağlatıyor saçını çekiyor geçen gün çok sevdiler gezmekte nisayı farkına vardı eve geldik kızın ayaklarının üzerine bastı iyiki gördüm kıracaktı çocuğun ayaklarını...offf offff tamda yaramı deştiniz kimseye bişey diyemiyorum çok aradın ya sesin çıkmasın diyorlar ama çok bunaldım gerçektennisada tombik sürekli gülen çok uslu bir bebek herkezde aşırı seviyor çocukta haklı.....bugün eltimin kızının doğum günüydü eşim aradı kutladı sen bizim ilk göz aprımızsın dedi seni çok seviyoruz babasına top fırlattı sürekli tekmeledi tokat attı ,sinirinden öldü çok kıskanç, inş geçicidir....
kızımın bir aydır yine alerjik öksürüğü başladı dün sağlık ocağına götürdüm ciğerlerini dinledi hemen hastaneye götürün dedi çok korktum bende edremite özel druna götürelim dedim eşime yola çıktım yolda karşımıza dev gibi köpek çıktı arabaya çarptı arabanın önü dağıldı eşim geri döndü biz yola kzımla devam ettik minübüse binerek ,bir sürü masraf çıktı Allahtan bize bişey olmadı diyoruz bu sıra hepsi üst üste geldi allah beterinden korusun....kızımın kulakları sıvı dolmaya başlamış tekrardan iki ay öncede vardı zaten geçmişti, antibiyotik tedavisine başladık bir sürü şurup dünden beri kan idrar büyük abdest tahlili hep onlarla uğraştım akciğer filmi sinüz filmi, parmağımın kırklığıda hiç geçmemiş tabii hiç oturamadımki iki çocukla....
Gunaydiiiin
ruyamda bile diyet yapiyordum bugun orda bari gonlumce yiyeydim iyiydi.
az once tartiya ciktim hay cikmaz olaydim 2 gun once 89.8 i gosteriyordu bugun90.0o kadar ozen gosteriyoru spor diyet su
form caylari neden yaaa yine 9 lari gormek offf sabah sabah moral diye birsey kalmadi bosuna mi ugrasiyorum ben yaaa takildim
kaldim offfff
iyi geceler herkeze...benim zilliler şimdi uyudu bende hemen size bakayım dedim gece çok uğraştırıyorlar beni ikiside uyumak bilmiyoır...
geçmişe bakayım dedim ama fazla bakamadım ,kızların cadılığından bahsedilmiş aynı benimki herşeye ağlar , hele kardeşini çok kıskanıyopr büyün gün ağlatıyor çocuğu yanağından bir makas alıyor koparıyor yanaklarını çocuğun sürekli hırpalıyor ağlatıyor saçını çekiyor geçen gün çok sevdiler gezmekte nisayı farkına vardı eve geldik kızın ayaklarının üzerine bastı iyiki gördüm kıracaktı çocuğun ayaklarını...offf offff tamda yaramı deştiniz kimseye bişey diyemiyorum çok aradın ya sesin çıkmasın diyorlar ama çok bunaldım gerçektennisada tombik sürekli gülen çok uslu bir bebek herkezde aşırı seviyor çocukta haklı.....bugün eltimin kızının doğum günüydü eşim aradı kutladı sen bizim ilk göz aprımızsın dedi seni çok seviyoruz babasına top fırlattı sürekli tekmeledi tokat attı ,sinirinden öldü çok kıskanç, inş geçicidir....
kızımın bir aydır yine alerjik öksürüğü başladı dün sağlık ocağına götürdüm ciğerlerini dinledi hemen hastaneye götürün dedi çok korktum bende edremite özel druna götürelim dedim eşime yola çıktım yolda karşımıza dev gibi köpek çıktı arabaya çarptı arabanın önü dağıldı eşim geri döndü biz yola kzımla devam ettik minübüse binerek ,bir sürü masraf çıktı Allahtan bize bişey olmadı diyoruz bu sıra hepsi üst üste geldi allah beterinden korusun....kızımın kulakları sıvı dolmaya başlamış tekrardan iki ay öncede vardı zaten geçmişti, antibiyotik tedavisine başladık bir sürü şurup dünden beri kan idrar büyük abdest tahlili hep onlarla uğraştım akciğer filmi sinüz filmi, parmağımın kırklığıda hiç geçmemiş tabii hiç oturamadımki iki çocukla....
selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bol eksili bir gün diliyorum.
Derin çok geçmiş olsun.anne babaların imtihanıda çocuklarıyla oluyor. Allah yavrularına sağlıklar versin.
araba içinde geçmiş olsun. köpeğe vurmak çok kötüü. bir keresinde bizimde başımıza gelmişti. köyden gelirken çalının arkasından aniden arabanın önüne atladı ne olduğunu anlamadan verduk. ben ay gitti hayvancık dedim köpek acı çeker gibi ses çıkarttı ah vitti hayvancık derken baktım köpeğin hiç bir şeyi yok. kalkıp yoluna devam etti. indik arabanın önüne bir baktık ikiye katlanmış içine çökmüşşok olduk. az masraf açmamıştı bize
günaydın fıstıklar....
hepinize güzel bir gün diliyorum
hoşbulduk tatlım
YENA oğluna bayılıyorum. çok tatlı. kızdırması bile sevimli..
Sana da hayirli gunler canim valla 4 gundur bende yspiyorum 1 gun 3 mil 1 gun 5 mil guzel ter atiyorum yoruluyorum ama bugun tartida + 200 gr mi gorunce sok oldumben nerde hata yapiyorum anlamadim gitti yaawwww
bol su ve diyet olmayinca spor aksine kilo aldırıyor acaba kaçamak mi yapıyorsun ya da tartı dijitalse bazen yanilabiliyor
çok sağol evt cevap vermiştim ayvalıkta oturuyorum.....Gecmis olsun yaa ...daha oncede sormusdum ama cvp yazdinmi hatirlamiorum nerede oturuodunuz?
dafi çok sağol...amin hepimizin evlatlarına inşallah...aynen öyle bende dev gibi köpekti katırrrrtttt diye bir ses geldi ayyyy gitti hayvan diyorum bakamıyorum yolun ortasına nasıl üzüldüm anlatamam birde arabadan ibdikki arabanın önü gitmiş oda bizi mahvedip kaçıp gitmiş...selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bol eksili bir gün diliyorum.
Derin çok geçmiş olsun.anne babaların imtihanıda çocuklarıyla oluyor. Allah yavrularına sağlıklar versin.
araba içinde geçmiş olsun. köpeğe vurmak çok kötüü. bir keresinde bizimde başımıza gelmişti. köyden gelirken çalının arkasından aniden arabanın önüne atladı ne olduğunu anlamadan verduk. ben ay gitti hayvancık dedim köpek acı çeker gibi ses çıkarttı ah vitti hayvancık derken baktım köpeğin hiç bir şeyi yok. kalkıp yoluna devam etti. indik arabanın önüne bir baktık ikiye katlanmış içine çökmüşşok olduk. az masraf açmamıştı bize
çok teşekkürler.....essselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzeller naparsınız ben dun kv kaçırdım sanırım offf tutamadım boğazımıkendime çokk sınır oluyorum böyle zamankarda neyse bugun ekmek yok cezab:20olsun bana
YENAM tebrikler kutlarım senı mantıya hayır demişsin harıkasın
evet canım geçen sefer atlatmıştım ama busefer mahfettim
maalesef zamane çocukları benım büyükte aynı doyumsuz ası şımarık yetışıyor çocuklarımız bız nekadar dikkat etsekte çevre okulda çok etkiliyor geçecek diye ümit ediyorum bende
sıkma tatlı canın sen de olacaksın inşallah
oyyyy yerim ben paşayı rabbim esirgesin
canım çok geçmiş olsun kızınada sızede rabbim beterinden esirgesin
belki ödemdir canım spora başlandığında ilk zamanlar su toplar vücut diye duymuştum suyunu ihmal etme
çok sağolun aynen benim kızımı anlatmışsınız ne meyva suyu içer ne yemek yer ne ıhlamur içer .aslında zencefil ve bal kesiyor ama içiremiyoruz çok zorlarsamda kusmaya başlıyor aldığını uğraşmıyorum bende.....birtek makarna nohut patates bu sırada mercimek çorbasına bayılıyor....Çok geçmiş olsun görünmez kaza dedikleri bu herhaldekızınızda ilaçlarıyla birlilde sağlığına kavuşur inş. benim kızımda öksürmeye başladı çocuklar öksürünce annelerin yaşadığı telaşı can sıkıntısını bende yaşıyorum tabiii şimdilik evde doğala kesmeye çalışıyorum aslına isteğim gibi çorbasıydı ,meyve suyuydu,normal suyuydu bunları içse iyileşecek ıhlamurdan bahsetmiyorum bilee ama içmiyor bir haftadır anlamadığım bir inat istemediği şeyi yedirip içiremiyoruz dün akşamda tarhana çorbası yapmıştım acı diye içmedii ....
sizede hayırlı günleer:)
günaydın gönlümüzce geçireceğimiz bir günümüz olsun:)
Kızlar iyi geceler diyeyim size..
OĞlum uyumuştu ağlayarak uyandı..OĞlumun kitaplarından ödünç kitap verdik bugün arkadaşına biz de ondan almıştık daha önce 3-4 kez...Ağlayarak kalktı, ya benim kitabımın sayfasını yırtarsa..Allahım sakinleştirinceye kadar mahfoldum cinlerim tepeme çıktı...En son baktım hala susumuyor. hadi gidelim o zaman evlerine isteyelim dedim..O zaman kötü davranışlı çocuk derler bana diyo)
neyse ikna oldu da babasıyla uyuyorlar şimdi..
Musmutlu günler güzel hanımlar :) leslie ye bayılıyorum yaa bana sporu sevdirdi hatunkoşu bandını alma saçmalığıma üzülüyorum şimdi
Suyumu iciyorum diyetime uyuyorum neden biyle oluyo off tarti dijital
çok sağolun aynen benim kızımı anlatmışsınız ne meyva suyu içer ne yemek yer ne ıhlamur içer .aslında zencefil ve bal kesiyor ama içiremiyoruz çok zorlarsamda kusmaya başlıyor aldığını uğraşmıyorum bende.....birtek makarna nohut patates bu sırada mercimek çorbasına bayılıyor....
iyi geceler herkeze...benim zilliler şimdi uyudu bende hemen size bakayım dedim gece çok uğraştırıyorlar beni ikiside uyumak bilmiyoır...
günaydın fıstıklar....
hepinize güzel bir gün diliyorum
hoşbulduk tatlım
YENA oğluna bayılıyorum. çok tatlı. kızdırması bile sevimli..
Gunaydiiiin
ruyamda bile diyet yapiyordum bugun orda bari gonlumce yiyeydim iyiydi.
az once tartiya ciktim hay cikmaz olaydim 2 gun once 89.8 i gosteriyordu bugun90.0o kadar ozen gosteriyoru spor diyet su
form caylari neden yaaa yine 9 lari gormek offf sabah sabah moral diye birsey kalmadi bosuna mi ugrasiyorum ben yaaa takildim
kaldim offfff
......
Çook tatlı maşallahbenim kızda öylee geçen komşunun oğlu kitabını istedi okumak için surat astı küçülen kıyafetlerini bilee verebilmek için bayağı dil döküyorum bağzende uzağa vericeksem uzun süredir kulanmadığu bir eşyasıysa o görmeden veriyorum çok uğraştırıyor çünkii...
.
Tünaydınlar ,
Mutlu çarşambalar
hayriye sen den öğrendim reddetmeyi yoksa hamur olacak ve ben yemeyeceğim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?