Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar diyet nasıl gidiyor ben sıkı dikkat ediyorum güya bakalım cumaya baskülle küs gibiyiz

üstüne çıkmak istemiyom yaa bitane resim vardı alıntı yapamadım yattığı yede kadın baskül ayaklarının altına koymuş neyse tam o olacağım

neyse asu yena yaptınız mı ıspanak salatamı

yaptıysanız karnıbahar salata tarifimi vereyim oda bize göre neyse bende şu ayran dedoksunu kötü kötü düşünmeye başaladım ama

beklemek istiryorum son 2- 3 kilo kalınca denerim belki

Pardon cnm ya hic hatirlayamadim ayvaligi ben bu gecmisi okurken cok kafam karisio kacirdim herhalde yazdigini ailem burhaniyede bnde esimi kandirmaya calisiorum edremite yerlesmek icin orda isinma jeotermalli ya o yuzden ben beceremem soba falan yakmayi esim istemio ama sikiliriz orda dio kisin neler yapiosun ayvalikda nasil vakit gecio

slm kızlar nöbetten çıktım geldim.
çok şükür rahat geçti bir sıkıntı olmadı.
geçmişe baktım birazcık
birazdan yatarım herhalde
gece girebilirmiyim bilmiyorum
sonra görüşürüz

maşallah alnının akıyla misafirlerini ağırlamışsın. Allah kolaylık versin

süpersin yoğurt detoksunun etkisidir belki

aynen takılmış durumdayım gine yeşil kahveyi araştırıyorum bende bakalım :26:
ben izmirdeyken baharatçıdan yeşil kahve aldım. orada çektirmek istedim, değirmende kavrulmuş kahve olduğu için çekmediler. evde havanda döv veya robottan çek dediler. ikisinide yaptım ama olmadı bugün-yarın internetten kahve öğütme makinası alcam. aldığımdan beri kahveler öyle köşede duruyor

Eki Görüntüle 996443 aynen böleeeeee çok hoşuma gitti alıntı yapıverdim

ayyy çok hoşuma gitti

aynen benimkide dolap bekliyor ama öğütmüdende demliyerek içebiliyormuşsun

sağol hasibecim. çıktım çok şükür.çocuklarda çok beğendiler gelinler eve götürdüler. akşamda büyük eltimin gelini yemekten önce geldi .( herkesin yemeğini yemez ) birlikte yedik akşam yemeğini. sonrada birlikte gezmeye gittik. kalan yemeklerden götürürüm. çok beğenerek yedik götürdüğümü dedi. benimde hoşuma gitti israf olmadan yenmesine çok sevindim. bir tabak bile dökmedim.

kahve çekme bende almak istiyorum. sabah internette biraz bakmıştım. benimki bozuldu bir dahada almadım. 1 kilo karabiber var çekilecek duruyor.

diyetle bir adım ileri iki adım geri gitmekten sıkıldım artık, kendimi tutamamaktan ve her defasında pişmanlık duyarak kendime lanet okumaktan da sıkıldım boşa mı vakit harcıyorum diye düşünmeye başladım ameliyat mı olsam tüp mide falan, sabırsızlık mı ediyorum hayatım kilolarımın ön planda olması ve benim onlarla amansız mücadele edişlerimle geçti..Neden olmuyor daha 23 yaşındayım ve özgüven eksiliğinden bıktım ameliyat işi iyice kafama yatmaya başladı

Kizlarrrr ne coook konusmussunuz oyle!!! butun gecmisi muntazam bir sekilde okuyamadim... ama gozden gecirdim... eger kacirdigim birsey olduysa kusuruma bakmayin...

çok geçmiş olsun canım kızın içinde kaza içinde, belki bu kazada da vardır bi hayır.

ayyy ablacım sende köpeğe çarpmıştık bizde diyince aklıma babam rahmetli sağken yaşadığımız bişey geldi
bilirsin kediyi ben çok severim, annemde aynı benim gibidir, babamda severdi rahmetli bizim kadar olmasada.
birgün babam annem ben alışverişe gidicez arabayla, mahalle arasında ve yavaş yavaş ilerliyoruz mahalle arası diye, babam sürüyor arabayı, derken önümüze genç bir kedi çıktı, resmen kedi aniden atladı arabanın önüne, halbuki çok yavaştık ve kedi kendi atladı birden, ve hepimiz gördük bunu, hatta kemiklerinin kırıldığını bile duyduk üzerinden geçerken((14:
hala unutamam o olayı.... bizim bi hatamız hiç yoktu.
durduk baktık acaba yaşıyormu, yaşıyorsa veterinere götürelim diye ama ölmüş
1saat falan şok gibi olmuştum ben üzüntüden, bu kadar kediyi çok sevdiğim için....
ay öfff içini kararttım hakkını helal et.....
yine hatırlayınca tüylerim diken diken oldu şuan....

ruyamda bile diyet yapiyordum bugun orda bari gonlumce yiyeydim iyiydi.

rüyanı yesinler:)
canım seni arkadaş olarak ekledim dün ama sen pc den pek anlamıyorum dedinya oyüzden göremedin galiba arkadaşlık isteğimi:)

ve aleyküm selam canım...

bende soracaktım, naaptın kvlerde diye, olsun bakalım canım üzme kendini, diyet genelde malesefki 2ileri 1geri giden bişey, önemli olan hiç yılmadan yola devam etmek hep....
kocaman öpüyorum, sıkma canını

senin burcun ne özel olmazsa? öylesine sordum.

meyracım bende üzüldüm kedi için ama köpek kedi gibi olmuyor. çok sağlam kemik yapısı var . araba pert oluyor köpek biraz ıyklayıp yürüyüp gidiyor.
bizimde gecenin karanlığında farları görünce bir anda önümüze atlamıştı. insan birşey yapamıyor elinde olmayan birşey.
bir keresinde eşimde 40 la gidiyordu mahalle arasında bir sokağın arasından bir çocuk topa vurup topun arkasından öyle bir fırlıyorki yandan ön tekerlekle arka tekerleğin arasına giriyor. eşim frene basmış ama durana kadar arka teker çocuğun ayağından geçmiş. eşim hemen inip çocuğu almış bağırmış çocuğu tanıyan varmı diye kimse tanımıyor.bakkala demiş çocuğu x hastahaneye götürüyorum arayan olursa söylersin demiş. çocuğun ayağı kırılmış. film çekildi. sonra ailesi gelmiş eşime küfürler sayarak. bir arkadaş eşimi ordan uzaklaştırmış.sonra karakola götürdüler. komser demiş seni biraz burda misafir edelim. çocuktan iyi bir haber alıncaya kadar burda daha güvendesin demiş. neyseki birşey olmadı.çocuk istanbuldan annesiyle birlikte anneanneye gezmeye gelmiş. hastahaneden çıkınca hergün gidip çocuğu pansumana götürdük. tedavisini yaptırdık. sonra çocuğun babası geldi. teşekkür etti. aslında herkese sordum. hata benim çocuğumdaymış ama yinede çok ilgilemişsiniz dedi. halâa daha dua ederim. Allah korudu ya çocuğa birşey olsaydı diye. beterin beteri var.

heeeyyyy beni de ekleyin 27 ağustos kızımın doğum günü ve o zaman 80 kilo olmak istiyorum :) daha düşükte olursam olur ama şimfilik hedefim 80 başlangıç kilom 95.1 :)

tamam canım ekledim senide:)

kızlar dayanamadım bugün tartıldım
94lere düştüm çok şükür
biraz bakındım şimdi çıkcam yarın nöbetçiyim
işlerim var halledeyim gece tekrar gelirim
öptüm

bende istiyorum bende 94 olmak:))))
tebrikler.....

çok fazla özletme ama kendini canım.....

giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir, sen gideni değil giden seni kaybetmiştir......
takma fazla boşver, salla gitsin.....

canım üzülme dur....
herşeyin vardır bi çaresi, bu kadar üzme kendini, ben seni çok iyi anlıyorum ama, çünkü bende yaşadım senin bu durumunu, ne kadar yıpratıcı bi durum biliyorum, ama bugünlerinde geçeceğini hepsinin birer imtihan olduğunu ve her zorlukla birde kolaylık olduğunu ve çaresizlik diye birşey olmadığını düşünmek hatırlamak çok rahatlatıyor inan insanı, diyorum ya bakış açısı çok mühim herşeyde, hı ben herşeye çokmu güzel bakıyorum hayır ama en azından bakmaya çalışıyorum bu bile iyi geliyo insana gerçekten.
sanki kvgil sana iş yaptırmak için değilde gerçekten seni sizi çok özlediklerinden demişler gibi geldi bana okuduklarıma göre, tabi sen onlara güvenemediğin için şuan bu kadar takıyorsun, ama bence korktuğun gibi geçmicek, bulursun sen bi yolunu, bazen en güzel şey unutmuş gibi yapmak hiç oralı olmamaktır, olmazsa unutmuş gibi yapar hiiiç yemeklere elini sürmek olayını ortaya bile atmazsın... hiç oralı olmazsın..... arada bir yaparsın, yani işte şunları şunları seve seve yaparım diye yazmışsın ya işte onları yaparsın, az buçukta yardım edersin tabi yine kvne, ama tamamen üstlenmezsin asla olur biter....
ders çalışman gerektiğinide güzelce uygun bi dille ve durumda ifade edersin, birde bazen bişeylere önceden planlı yaklaşmakta iyi oluyor, yani mesela 3gün öncesinden gününü planlamak gibi.... o zaman planın dışındaki maniler otomatikmen etkisiz hale geliyo....
amaaan bacım işte hayat böyle:)
ne olursa olsun çok üzme kendini, gerçekten sağlığımız çok değerli çok.....
kocaman öpüyorum, inşaallah bi nebze yarana merhem olmuşumdur.

bak bu parçada benden sana gelsin:), sözlerini dinle..........

[video=youtube;iZalJXOYrVY]http://www.youtube.com/watch?v=iZalJXOYrVY[/video]

Helloo....

İyi akşamlar güzeller..
Hatırladınız mı ben

hoşgeldin canım:)
inan merak ediyordum seni, hatta heralde bizi unuttu diyordum içimden senin için:)
iyi olmana ve tekrar dönmene sevindim canım benim, kocaman öpüyorum, görüşürüz

yaaa çok haklısın ablacım, çok şükür çocuğada bişey olmamış, tekrar sizede çok geçmiş olsun ablacım.
sizinde gönlünüze sağlık gerçekten.....
rabbim bela musibetlerden hepimizi korusun inşaallah, amin.

güzeller nasılsınız.. pek sakin geçiyor bu gün benim açımdan

hoşgeldin canım:)
inan merak ediyordum seni, hatta heralde bizi unuttu diyordum içimden senin için:)
iyi olmana ve tekrar dönmene sevindim canım benim, kocaman öpüyorum, görüşürüz

Geldim Meyracım.. unutmadım hiç birinizi. ama çok yoğun günler geçirdim. telaşem bitmedi henüz ama sanırım artık daha da rahat olacağım. gün içinde burada olurum... neler oldu burada neler yaşandı bilmiyorum. merak ediyorum. umarım hep iyi haberler olmuştur..

kolay gelsin işlerin canım benim....

bende bayılırımmmm eşim fala sevmez ama içer yinede...dana diz kapağı iyi geliyor demek sağol canm
vicks evet bazen işe yarıyor ama bizim ileri derecede artık ama yinede çoğu kez rahat uyur muhakkak öksürdüğünde sürerizaman iştahlı olsun ben çok çektim şimdi 10 aylık kızımda ne versem yer maşallah.....
sağol yenacım sorma küçüğün hastalığı parmağımın kırılması nazın hastalığı derken üst üste geldi naz canım şu anda öksüren 9 aydır böyle canım burada götürüyordum hiç keslmiyordu 20 gün iyi şuruplar bittikten sonra yine hastalanıyordu alerjik bronşit deniliyor şimdi güzel bir dra gidiyoruz baklaım bu nasıl gelecek oda özel gerçi ama napalım yeterki düzelsinde ...ventolin şurubu çok sık kullandık canım tıkanması yok çok şükür....
Burhaniye bize yarım saat çok yakın..ayvalık benim memleketim canım herkezin kendi memleketi tabii ama ben başka yerde yaşayamam izmire bile gitsem sıkılırım aslında kışın ayvalıkta hiçbişey yok ama seviyorum yinede....canım sıkılsa deniz kenarına gider gelirim o bile yetiyor , tabii ben şu anda çocuk büyüttüğüm için herşeyden mahrumum iki çocukla olmuyor...

sağol canım var herşeyde bir hayır ,bugünde tv ünitesinin üzerinde duran kızım ve benim resmimin olduğu çerçeve düştü ve kırıldı şok oldum hemde durup dururken 3 sene oldu bu eve taşındığım o resim orada duruyor hiç böyle bişey olmamıştıo belki olacağı vardı ama nazarmı diyorum acaba....

zeynep aleyküm selam canım selamın havada kalmasın

meyra zor bir şey yaşadığın bende sana benzer şeyler yaşadım kardeşimle arabada giderken akşam karnlık birşeye bir vurdu göreme

dik ne olduğunu hemen inip baktıkki kedi Allahım kardeşim cenaze namazı kılmıştı o zama daha gençti

dafi canım seninki ayrı bir olay Allah cana vereceğine mala versin denir yaa

ben bir yağ yakma çayı öğrendim hanımlar yazayım isteyen yapsın

1 taze zencefil

5-6 yaprak nane

1 yeşil elma

1 limon

1 salatalık

1 kabuk tarçın

elma limon zencefil salatalık hepsini doğrayıp bir kaseye koyuyoruz 2 litre kaynamış suyu üstüne döküp ılıyınca içiyoruz bol bol yağlarımız erir inşallah:

derincim benim oğlanların ıkısındedevar alerjik bronşitti buyuk oğlumu bılemedıler 4 yaşında aanladık çok ta kolay bı tedavısı varmış 6 ay öksürürdü benimm oğlumda toz halinde bi ilaç kullandık 3 ay oymuş sımdı çok iyi kolayda hastalanmaz çok şükür kucugu hemen anladık abısınde olunca oda öksürünce buhar veriyotuz içine ventolin katıp başka hiçbirşeye gerek kalmıyor r
geçensene çok oldu ama busene 1 kere anca yaptık kızın bu seneyı atlatırsa seneye fazla olmayacaktır canım sabret bıde doktora danış derim ben buhar makınasını rapor çıkınca devlet bedava veriyo hem çocuk boşuna antibiyotik içmesin

Valla canim gercekten anlamiyorum nasil olacagini bilseydim baksrdim kusura bakma ay su kilo cizelgesini yapana kadar akla karayi sectim inan

doğru söylüyorsun fatmacım. o çocuğa birşey olsaydı on tane araba gitse ne olur. çocuklara çok dikkat etmek gerekiyor aslında çocuk topun arkasından öyle bir koşmuşki ara sokaktan çıkar çıkmaz arabayı farketmiş ama kendini durduramamış kayarak arabanın altına gitmiş. yandan girmiş arabanın altına. Allah korumuş yinede onunda bizimde verilmiş sadakamız varmış.
canım o yağ yakıcı çayı ben yaptım. bende tık demedi ama belki sizde işe yarar

hayriyecim atlatmışsınız çok şükür Allah bir daha yaşatmasın.

Valla canim gercekten anlamiyorum nasil olacagini bilseydim baksrdim kusura bakma ay su kilo cizelgesini yapana kadar akla karayi sectim inan
hadi çizelgen hayırlı olsun sık sık değiştirirsin inşallah ibre hep aşağıya düşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…