Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence o bölgede en guzel yer ayvalık bızde fahrı hemserın sayılırız 30 yıl once babam ordan arsa aldı kendı ellerımızle kazıya kazıya bır ev yaptık her sene evın bır yerını yapıoduk bır sene bahce duvarı bır sene kanalızasyonu...bız bu ıslere basladıgımızda tek bır ev yokken sımdı yazlık sıteler kaynıo senenın 6ayını orda 4ayını istanbulda gecırırler bızımkılerde sevıorum oksıjenı yeter oraların ama ayvalık dedıgım gıbı bır baska o mımarı yapısına bayılıyorum bır aıle dostumuzun evı vardı orda eskı rum evımı yunan evımı otogarın arkalarında tepede bır evdı duvarında resımler falan vardı cok guzel mımarısı ayvalık edremıtten daha guzel ama dedıgım gıbı oralarda dogalgaz yok bnde komurle sobayla odunla ugrasabılecek kdr yeteneklı deılım:) keske kandırsamda bızde oralara yerlessek
sen cocuklarla ugrasıosun orda yasayan bır bayan ozellıkle kısın nasıl kendını oyalar nasıl vakıt gecırıolar mesela devletın actıgı kurslar falan varmı halk egıtımler falan yıne burhanıyelı bır tanıdıgımız burhanıye halk egıtımde ahsap boyama kursuna falan gıdıo ama tabı bayanlar nasıl vakıt gecırıo kısın hıc oturup bole detaylı sohbet etmedım eczacımız var ıstanbuldan burhanıyeye yerlesmıs esı mutahıtlık yapıo burhanıyede kadın ezcanede yaz kıs vaktım olmuo sosyal etkınlıge dıor wınsanın sahıbı cok yakın aıle dostumuz onun hanımı kadın platformu gıbı bır cok dernekde aktıf ama bu sekılde vakıt gecıomu dıe cok tedırgınım sanırım bende yaparım bırseyler... cokda emın deılım ama ıstıyorum saglıklı ve organık bır yasam ıcın oralarda olmayı eşimi ikna edemıorum işte
sen bahcelı bır ewdemısın?hobılerın varmı calısmıosun zannedersem...
1 ay sonra babamın bahcesının çimlerını ekmeye gıdıcem belkı gorusuruz:) hasıbeyle ızmırde bulusduk:)guzeldı:)

İnnsallahhh
masallah sen bayaa yol kat etmissin canim

ben cok uzulurum bu küçümenler hastalandımı yazık onlaraya mutlu mesutcocukluklarını yasasınlar hıc hasta olmasınlar...rabbım tez vakıtte hepınızınkılerı saglıgına kavusturur insallah

ben bu tuylu kucumenlerede cok uzuluorum agızları var dıllerı yok garıplerımın ve gelısen dunyada bına yıgınlarının ve arabaların arasında kendılerıne bır dunya yaratmaya calısırken cogu heba oluo ben bole seyler gorunce okuyunca cenem kıtlenıo hanı tırnagınızı torpulerken bole dıslerınız kasılır ya öle oluorum bu yuzden dıslerımı kaybetme tehlıkesı yasıyorum cok acıorum o zavallıcıklarada ama ınsanlar artık dahada bılınclıler eskıye nazaran hıc olmazsa bır kap su koyuyorlar...

aynı derttenmuzdarıbım ama cok arastırdım opları acıkcası ben cesaret edemedım edıp olanlarıda takdır edıorum sende ıyı arastır yasın genc ve kılonun esırı olma ben ettım sen etme...hangı sehırdesın?

bu arada menumu paylasıp sıze kotu ornek olmayayım dıorum ...:))cıslar yedım ben bgun...

Son düzenleme:
tünaydın canım
maalesef ben akşam çuvalladım

Olsun canım üzülme ama bir daha olmasın ben seni örnek alıyordum bu konuda..

Ben yapmadım henüz en kısa zaman da yapacağım ama..
Karnıbaharı sana zahmet paylaşırsan sevinirm..

http://siskoyum.blogspot.com.tr/sea...d-max=2014-01-01T00:00:00+02:00&max-results=5

Verdiğim linki incele lütfen...Linkin sahibini tanıyorum yaklaşık 6 aydır hastanaeler de çok üzücü bir durum..
Mİdesini tamamen kaybetme durumu söz konusu..
Neden böyle acı çekelim ki..Bu acıları çekeceğimize sağlıklı ve dengeli ve yeterli beslenelim..Çok basit aslın da. bireysel başaramadığımız için burdayız sen de daha sık katıl belki daha motive olursun...
Öylesine gençsin ki bu senin için büyük avantaj..bir daha 23 yaşın da olmayacaksın,yıllar çok çabuk geçiyor..
Biz sana inanıyoruz sen de inan kendine..

selamün aleyküm.....

aleyküm selam

aile hem ilgisiz hem de kabaymış..Çocuk sokakta ve takip etmiyorlar çocuğu..Siz de büyük bir olay atlatmışsınız çok şükür sonu kötü olmamış..

Selamün aleykümm....

Aleyküm selam..

İyi akşamlar minik kuşlar..

Bugün çok yoruldum çok yorgunum...yorgunluktan topuk dikenim azdı..
Komşunun oğlunun doğum günü partisi var..Çocuklar orda ben geç geldiğim için ablası eşlik etmiş kardeşine
Gelsinler oğlan uyuyunca ben de uyuyacağım hemen..

Bugün mecburiyetten bir simit yedim..Yemekler de iş yoktu çünkü..Sabah karatay kahvaltı, saat beş gibi bir simit...

Son düzenleme:

canım yaa hiç iyi demedin ben geçen hafta yapmıştım birde bu hafta deniyim dedim ama sen böyle söyleyince

dafi canım çok özür dilerim senin çocuğa eşinin çarptığı yeri okumamışım hakkını helal et rabbib iyi insanlarla karşılaştırsın derler ya o hesap

çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Selam canlarim!!! ayyy bendede her gun ayri bir olay var canim
cuma gunu annem psikyatri hastanesine yaticakmis... yilda bir kere oyle tatil yapar kendine... halbuki hic birseyi yok... masallah coook iyi... babam dunyalar tatlisi bir es, bir dedigini iki etmiyor... onemli sinavlarim yaklasiyor ya bana inat yapiyor bunu!!! 24-26-27 martta sinavlarim varya... birde 3hafta gidiyor... offff babamla ve kardesimle benim ilgilenmem gerekicek... seve seve ilgilenirdim ama zamanlama coook kotu ya

ayyyyy bende alicam hurma ve yogurt!!!!

gecmis olsun canim atlattiginiz kaza icin... ufakligada gecmis olsun...
buyuk kizinla bu aralar biraz daha fazla ilgilensen? yada anlatsan kardesin daha fazla bakima muhtac desen, ama senide cok seviyorum falan desen, ufaklik uyudugu an buyukle oyun oynasan yada ne bileyim tv baksan onla...
belki zaten yapiyorsundur bile dediklerimi :) ama bunlar geldi aklima canim

yaaa takma kafana...hepimizin basina geldi bu dedigin sey canim...

evet ayaga ne surersen sur 15-20dakika sonra bogazina geliyor tadi :)

aynen benimkide dolap bekliyor ama öğütmüdende demliyerek içebiliyormuşsun

yesil kahveyi turk kahvesi gibi pisirip icebilirmissin...

sagol sarki icin canim :))
bakalim ne olucak... takmamaya calisiyorum :)
ben ne zaman birseyi planli yapsam illa bir engel cikiyor canim ve planim alt ust oluyor...

Valla canim gercekten anlamiyorum nasil olacagini bilseydim baksrdim kusura bakma ay su kilo cizelgesini yapana kadar akla karayi sectim inan

ugrasmana degmis canim coook guzel olmus!!! kilolarimiz birbirine cooook yakin :)

KEndi adıma ben çok yorgunum...

canım birşey soracağım sana...B12 kaç aralığın da olması normal veya normale yakın kabul ediliyor.?

kusura bakma geç gördüm.. face takıldım kaldım
B 12 benim kullandığım bir tetkik değil ama yanlış hatırlamıyorsam 200-9000 pgram falan olmalı. ne oldu ki??

gökcecim senin imtihanında ailelerle Allah beterinden saklasın.esmaülhüsna okuyup bol bol dua et canım.
yenacım çocuğn babası çok kibar beyefendi birisiydi ama çocuk misafir olduğu için kabalık yapan anneanne ve dayılardı.

canım benim duraklama zamanım olduğu içindi. sana faydası olur belki.
fatmacım özür dileyecek birşey yok. yeni değil birkaç yıl oldu zaten. konu konuyu açtığı için yazmıştım.

dafi sen duraklama döneminde şu zeynepin ayran detoksunu denesen yapabilirmisin ben yazmıştım 2 -3 kilo kalınca düşünüyorum

yena canım inşallah bunu yapma fırsatın olur

yarım karnıbahar

1 büyük havuç

8-9 dal maydonoz

2-3 dal yeşil soğan

1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz

karnıbaharı küçük küçük çiçeklere ayırıp buharda haşla havucuda iri doğrayıp buharda haşla 2 -3 diş sarmısak rendele maydonoz soğanları

doğra cevizide kat en son tuz limon zeytinyağ üçlüsü ile sosla afiyet olsun canım

Son düzenleme:

evet canim aynen oyle... dedigin gibi allah beterinden saklasin... bol bol dua ediyorum... aradada esmaul husnayi okuyorum...

İyi aksamlar canim tesekkurler evet kilolarimiz yakin yaris yapalim bari bakalim kim once 38 beden olacak(ayy ben 38 beden olayim da varsin sonuncu olayim)

Mrb arkadaşlar...Şişman olmaktan artık çok sıkıldım çok.İnş artık zayıflıycam ama desteğinize ihtiyacım var... Diyet ve spor yapıyorum ama moralim çok bozuk öyle çirkin zayıflar var ki sırf zayıflar diye kimse bişey demiyo bana eşimin yanında milli felaket diyo adamlar ya

Bugun yediklerimi yazayim canocanlar...
Kahvalti
1 harslama yumurta
2 siyah zeytin
1 dilim peynir
1 tatli kasigi bal
domates salatalik
2 dilim tam b. ekmegi

ara
10 findik 1 bardak visne suyu

Oglen
2 tane yaprak sarma 1 kase hosaf

ara
2 kupa 5 i 1 arada cay

aksam az kavurma
1 kase yogurt
1 dilim t.b. ekmegi

ara 2 neskafe sekersiz
2 litre suyumuda ictim.....

İyi aksamlar canim tesekkurler evet kilolarimiz yakin yaris yapalim bari bakalim kim once 38 beden olacak(ayy ben 38 beden olayim da varsin sonuncu olayim)

olur canim :)
ama ben 40bedendim kilo almaya baslamadan 40 beden olsamda yeter su an 46giyiyorum, lcw nin 44bedeni oluyor ama cok dar oluyor... bir kac kilo daha verince giycem o cicilerimi :)

selammm
ayyy uzulme kiz!!! Verirsin sende!!! kilo vericeksen millet icin yapma kendin icin yap sagligin icin yap
diyet ve spor yapiyorsan is tamamdir zayifliycaksin sende demek :)

cuma gunleri kilomuzu ve yaptigimiz sporu bildiriyoruz. yani 1haftada kac dakika spor yaptik diye :)
yeni gelenler 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…