bende bayılırımmmm eşim fala sevmez ama içer yinede...dana diz kapağı iyi geliyor demek sağol canm
vicks evet bazen işe yarıyor ama bizim ileri derecede artık ama yinede çoğu kez rahat uyur muhakkak öksürdüğünde sürerizaman iştahlı olsun ben çok çektim şimdi 10 aylık kızımda ne versem yer maşallah.....
sağol yenacım sorma küçüğün hastalığı parmağımın kırılması nazın hastalığı derken üst üste geldi naz canım şu anda öksüren 9 aydır böyle canım burada götürüyordum hiç keslmiyordu 20 gün iyi şuruplar bittikten sonra yine hastalanıyordu alerjik bronşit deniliyor şimdi güzel bir dra gidiyoruz baklaım bu nasıl gelecek oda özel gerçi ama napalım yeterki düzelsinde ...ventolin şurubu çok sık kullandık canım tıkanması yok çok şükür....
Burhaniye bize yarım saat çok yakın..ayvalık benim memleketim canım herkezin kendi memleketi tabii ama ben başka yerde yaşayamam izmire bile gitsem sıkılırım aslında kışın ayvalıkta hiçbişey yok ama seviyorum yinede....canım sıkılsa deniz kenarına gider gelirim o bile yetiyor , tabii ben şu anda çocuk büyüttüğüm için herşeyden mahrumum iki çocukla olmuyor...
sağol canım var herşeyde bir hayır ,bugünde tv ünitesinin üzerinde duran kızım ve benim resmimin olduğu çerçeve düştü ve kırıldı şok oldum hemde durup dururken 3 sene oldu bu eve taşındığım o resim orada duruyor hiç böyle bişey olmamıştıo belki olacağı vardı ama nazarmı diyorum acaba....
aynen benimkide dolap bekliyor ama öğütmüdende demliyerek içebiliyormuşsun
doğru söylüyorsun fatmacım. o çocuğa birşey olsaydı on tane araba gitse ne olur. çocuklara çok dikkat etmek gerekiyor aslında çocuk topun arkasından öyle bir koşmuşki ara sokaktan çıkar çıkmaz arabayı farketmiş ama kendini durduramamış kayarak arabanın altına gitmiş. yandan girmiş arabanın altına. Allah korumuş yinede onunda bizimde verilmiş sadakamız varmış.
canım o yağ yakıcı çayı ben yaptım. bende tık demedi ama belki sizde işe yarar
hayriyecim atlatmışsınız çok şükür Allah bir daha yaşatmasın.
hadi çizelgen hayırlı olsun sık sık değiştirirsin inşallah ibre hep aşağıya düşsün
derincim benim oğlanların ıkısındedevar alerjik bronşitti buyuk oğlumu bılemedıler 4 yaşında aanladık çok ta kolay bı tedavısı varmış 6 ay öksürürdü benimm oğlumda toz halinde bi ilaç kullandık 3 ay oymuş sımdı çok iyi kolayda hastalanmaz çok şükür kucugu hemen anladık abısınde olunca oda öksürünce buhar veriyotuz içine ventolin katıp başka hiçbirşeye gerek kalmıyor r
geçensene çok oldu ama busene 1 kere anca yaptık kızın bu seneyı atlatırsa seneye fazla olmayacaktır canım sabret bıde doktora danış derim ben buhar makınasını rapor çıkınca devlet bedava veriyo hem çocuk boşuna antibiyotik içmesin
meyracım bende üzüldüm kedi için ama köpek kedi gibi olmuyor. çok sağlam kemik yapısı var . araba pert oluyor köpek biraz ıyklayıp yürüyüp gidiyor.
bizimde gecenin karanlığında farları görünce bir anda önümüze atlamıştı. insan birşey yapamıyor elinde olmayan birşey.
bir keresinde eşimde 40 la gidiyordu mahalle arasında bir sokağın arasından bir çocuk topa vurup topun arkasından öyle bir fırlıyorki yandan ön tekerlekle arka tekerleğin arasına giriyor. eşim frene basmış ama durana kadar arka teker çocuğun ayağından geçmiş. eşim hemen inip çocuğu almış bağırmış çocuğu tanıyan varmı diye kimse tanımıyor.bakkala demiş çocuğu x hastahaneye götürüyorum arayan olursa söylersin demiş. çocuğun ayağı kırılmış. film çekildi. sonra ailesi gelmiş eşime küfürler sayarak. bir arkadaş eşimi ordan uzaklaştırmış.sonra karakola götürdüler. komser demiş seni biraz burda misafir edelim. çocuktan iyi bir haber alıncaya kadar burda daha güvendesin demiş. neyseki birşey olmadı.çocuk istanbuldan annesiyle birlikte anneanneye gezmeye gelmiş. hastahaneden çıkınca hergün gidip çocuğu pansumana götürdük. tedavisini yaptırdık. sonra çocuğun babası geldi. teşekkür etti. aslında herkese sordum. hata benim çocuğumdaymış ama yinede çok ilgilemişsiniz dedi. halâa daha dua ederim. Allah korudu ya çocuğa birşey olsaydı diye. beterin beteri var.
diyetle bir adım ileri iki adım geri gitmekten sıkıldım artık, kendimi tutamamaktan ve her defasında pişmanlık duyarak kendime lanet okumaktan da sıkıldım boşa mı vakit harcıyorum diye düşünmeye başladım ameliyat mı olsam tüp mide falan, sabırsızlık mı ediyorum hayatım kilolarımın ön planda olması ve benim onlarla amansız mücadele edişlerimle geçti..Neden olmuyor daha 23 yaşındayım ve özgüven eksiliğinden bıktımameliyat işi iyice kafama yatmaya başladı
tünaydın canım
maalesef ben akşam çuvalladım
günaydın hanımlar diyet nasıl gidiyor ben sıkı dikkat ediyorum güya bakalım cumaya baskülle küs gibiyiz
üstüne çıkmak istemiyom yaa bitane resim vardı alıntı yapamadım yattığı yede kadın baskül ayaklarının altına koymuş neyse tam o olacağım
neyse asu yena yaptınız mı ıspanak salatamı
yaptıysanız karnıbahar salatatarifimi vereyim oda bize göre neyse bende şu ayran dedoksunu kötü kötü düşünmeye başaladım ama
beklemek istiryorum son 2- 3 kilo kalınca denerim belki
diyetle bir adım ileri iki adım geri gitmekten sıkıldım artık, kendimi tutamamaktan ve her defasında pişmanlık duyarak kendime lanet okumaktan da sıkıldım boşa mı vakit harcıyorum diye düşünmeye başladım ameliyat mı olsam tüp mide falan, sabırsızlık mı ediyorum hayatım kilolarımın ön planda olması ve benim onlarla amansız mücadele edişlerimle geçti..Neden olmuyor daha 23 yaşındayım ve özgüven eksiliğinden bıktımameliyat işi iyice kafama yatmaya başladı
selamün aleyküm.....
meyracım bende üzüldüm kedi için ama köpek kedi gibi olmuyor. çok sağlam kemik yapısı var . araba pert oluyor köpek biraz ıyklayıp yürüyüp gidiyor.
bizimde gecenin karanlığında farları görünce bir anda önümüze atlamıştı. insan birşey yapamıyor elinde olmayan birşey.
bir keresinde eşimde 40 la gidiyordu mahalle arasında bir sokağın arasından bir çocuk topa vurup topun arkasından öyle bir fırlıyorki yandan ön tekerlekle arka tekerleğin arasına giriyor. eşim frene basmış ama durana kadar arka teker çocuğun ayağından geçmiş. eşim hemen inip çocuğu almış bağırmış çocuğu tanıyan varmı diye kimse tanımıyor.bakkala demiş çocuğu x hastahaneye götürüyorum arayan olursa söylersin demiş. çocuğun ayağı kırılmış. film çekildi. sonra ailesi gelmiş eşime küfürler sayarak. bir arkadaş eşimi ordan uzaklaştırmış.sonra karakola götürdüler. komser demiş seni biraz burda misafir edelim. çocuktan iyi bir haber alıncaya kadar burda daha güvendesin demiş. neyseki birşey olmadı.çocuk istanbuldan annesiyle birlikte anneanneye gezmeye gelmiş. hastahaneden çıkınca hergün gidip çocuğu pansumana götürdük. tedavisini yaptırdık. sonra çocuğun babası geldi. teşekkür etti. aslında herkese sordum. hata benim çocuğumdaymış ama yinede çok ilgilemişsiniz dedi. halâa daha dua ederim. Allah korudu ya çocuğa birşey olsaydı diye. beterin beteri var.
Selamün aleykümm....
doğru söylüyorsun fatmacım. o çocuğa birşey olsaydı on tane araba gitse ne olur. çocuklara çok dikkat etmek gerekiyor aslında çocuk topun arkasından öyle bir koşmuşki ara sokaktan çıkar çıkmaz arabayı farketmiş ama kendini durduramamış kayarak arabanın altına gitmiş. yandan girmiş arabanın altına. Allah korumuş yinede onunda bizimde verilmiş sadakamız varmış.
canım o yağ yakıcı çayı ben yaptım. bende tık demedi ama belki sizde işe yarar
hayriyecim atlatmışsınız çok şükür Allah bir daha yaşatmasın.
hadi çizelgen hayırlı olsun sık sık değiştirirsin inşallah ibre hep aşağıya düşsün
kızlarrr... nasılsınız??
evet canım aynen öyle başlarken korkmuştum doymam acıkırım diye ama hiç acıkmadım inanki...
gelmişken menümüde yazamm
kahvaltı ama 12,30 da:1 kase yoğurt,7 tane medine hurması..
ara: 1kupa yeşilçay
ara:1 kupa 9lu çay
akşam18,00 de :1kase yoğurt,7 tane hurma
ara:1kupa yeşilçay...
suyum 2 litreyi geçti...
hurmalarım bitene kadar devam edicem sanırım üç gün yeter bakalım sonuç ne olcak...
iyi geceler herkeze...benim zilliler şimdi uyudu bende hemen size bakayım dedim gece çok uğraştırıyorlar beni ikiside uyumak bilmiyoır...
geçmişe bakayım dedim ama fazla bakamadım ,kızların cadılığından bahsedilmiş aynı benimki herşeye ağlar , hele kardeşini çok kıskanıyopr büyün gün ağlatıyor çocuğu yanağından bir makas alıyor koparıyor yanaklarını çocuğun sürekli hırpalıyor ağlatıyor saçını çekiyor geçen gün çok sevdiler gezmekte nisayı farkına vardı eve geldik kızın ayaklarının üzerine bastı iyiki gördüm kıracaktı çocuğun ayaklarını...offf offff tamda yaramı deştiniz kimseye bişey diyemiyorum çok aradın ya sesin çıkmasın diyorlar ama çok bunaldım gerçektennisada tombik sürekli gülen çok uslu bir bebek herkezde aşırı seviyor çocukta haklı.....bugün eltimin kızının doğum günüydü eşim aradı kutladı sen bizim ilk göz aprımızsın dedi seni çok seviyoruz babasına top fırlattı sürekli tekmeledi tokat attı ,sinirinden öldü çok kıskanç, inş geçicidir....
kızımın bir aydır yine alerjik öksürüğü başladı dün sağlık ocağına götürdüm ciğerlerini dinledi hemen hastaneye götürün dedi çok korktum bende edremite özel druna götürelim dedim eşime yola çıktım yolda karşımıza dev gibi köpek çıktı arabaya çarptı arabanın önü dağıldı eşim geri döndü biz yola kzımla devam ettik minübüse binerek ,bir sürü masraf çıktı Allahtan bize bişey olmadı diyoruz bu sıra hepsi üst üste geldi allah beterinden korusun....kızımın kulakları sıvı dolmaya başlamış tekrardan iki ay öncede vardı zaten geçmişti, antibiyotik tedavisine başladık bir sürü şurup dünden beri kan idrar büyük abdest tahlili hep onlarla uğraştım akciğer filmi sinüz filmi, parmağımın kırklığıda hiç geçmemiş tabii hiç oturamadımki iki çocukla....
Gunaydiiiin
ruyamda bile diyet yapiyordum bugun orda bari gonlumce yiyeydim iyiydi.
az once tartiya ciktim hay cikmaz olaydim 2 gun once 89.8 i gosteriyordu bugun90.0o kadar ozen gosteriyoru spor diyet su
form caylari neden yaaa yine 9 lari gormek offf sabah sabah moral diye birsey kalmadi bosuna mi ugrasiyorum ben yaaa takildim
kaldim offfff
mercimek çorbası bizimde ailenin en sevdiği çorbadır:) sizin ayağınızın kırığı içinde dana diz kapağı alıp düdüklüde haşladıktan sonra suyuna çorba yapsanız çok iyi gelir ve tabikiii kele paça nında iyi geldiği söyleniyor. kızım içinde geçen pazar komşum bendeydi öksürdüğünü görünce abla ayağının altına viks sür çorap giydir yatır dedii daha önce duymuştum böyle bişey ama denememiştim aldım yaptım hakatten işe yarıyor öksürüğü bayağı azaldıı ...
kızım iştahsız değil aksine bana çekmiş çok iştahlıda işde yaklaşık bir haftadır özeliklee yemeklerde bir inadı tutdu ilaa istediğini yiyecek bakalım bende fazla üstüne gitmiyorum düzelir umarım
aynen benimkide dolap bekliyor ama öğütmüdende demliyerek içebiliyormuşsun
canım üzülme dur....
herşeyin vardır bi çaresi, bu kadar üzme kendini, ben seni çok iyi anlıyorum ama, çünkü bende yaşadım senin bu durumunu, ne kadar yıpratıcı bi durum biliyorum, ama bugünlerinde geçeceğini hepsinin birer imtihan olduğunu ve her zorlukla birde kolaylık olduğunu ve çaresizlik diye birşey olmadığını düşünmek hatırlamak çok rahatlatıyor inan insanı, diyorum ya bakış açısı çok mühim herşeyde, hı ben herşeye çokmu güzel bakıyorum hayır ama en azından bakmaya çalışıyorum bu bile iyi geliyo insana gerçekten.
sanki kvgil sana iş yaptırmak için değilde gerçekten seni sizi çok özlediklerinden demişler gibi geldi bana okuduklarıma göre, tabi sen onlara güvenemediğin için şuan bu kadar takıyorsun, ama bence korktuğun gibi geçmicek, bulursun sen bi yolunu, bazen en güzel şey unutmuş gibi yapmak hiç oralı olmamaktır, olmazsa unutmuş gibi yapar hiiiç yemeklere elini sürmek olayını ortaya bile atmazsın... hiç oralı olmazsın..... arada bir yaparsın, yani işte şunları şunları seve seve yaparım diye yazmışsın ya işte onları yaparsın, az buçukta yardım edersin tabi yine kvne, ama tamamen üstlenmezsin asla olur biter....
ders çalışman gerektiğinide güzelce uygun bi dille ve durumda ifade edersin, birde bazen bişeylere önceden planlı yaklaşmakta iyi oluyor, yani mesela 3gün öncesinden gününü planlamak gibi.... o zaman planın dışındaki maniler otomatikmen etkisiz hale geliyo....
amaaan bacım işte hayat böyle:)
ne olursa olsun çok üzme kendini, gerçekten sağlığımız çok değerli çok.....
kocaman öpüyorum, inşaallah bi nebze yarana merhem olmuşumdur.
bak bu parçada benden sana gelsin:), sözlerini dinle..........
[video=youtube;iZalJXOYrVY]http://www.youtube.com/watch?v=iZalJXOYrVY[/video]
Valla canim gercekten anlamiyorum nasil olacagini bilseydim baksrdim kusura bakma ay su kilo cizelgesini yapana kadar akla karayi sectim inan
KEndi adıma ben çok yorgunum...
canım birşey soracağım sana...B12 kaç aralığın da olması normal veya normale yakın kabul ediliyor.?
yenacım çocuğn babası çok kibar beyefendi birisiydi ama çocuk misafir olduğu için kabalık yapan anneanne ve dayılardı.Olsun canım üzülme ama bir daha olmasın ben seni örnek alıyordum bu konuda..
Ben yapmadım henüz en kısa zaman da yapacağım ama..
Karnıbaharı sana zahmet paylaşırsan sevinirm..
http://siskoyum.blogspot.com.tr/sea...d-max=2014-01-01T00:00:00+02:00&max-results=5
Verdiğim linki incele lütfen...Linkin sahibini tanıyorum yaklaşık 6 aydır hastanaeler de çok üzücü bir durum..
Mİdesini tamamen kaybetme durumu söz konusu..
Neden böyle acı çekelim ki..Bu acıları çekeceğimize sağlıklı ve dengeli ve yeterli beslenelim..Çok basit aslın da. bireysel başaramadığımız için burdayız sen de daha sık katıl belki daha motive olursun...
Öylesine gençsin ki bu senin için büyük avantaj..bir daha 23 yaşın da olmayacaksın,yıllar çok çabuk geçiyor..
Biz sana inanıyoruz sen de inan kendine..
aleyküm selam
aile hem ilgisiz hem de kabaymış..Çocuk sokakta ve takip etmiyorlar çocuğu..Siz de büyük bir olay atlatmışsınız çok şükür sonu kötü olmamış..
Aleyküm selam..
canım benim duraklama zamanım olduğu içindi. sana faydası olur belki.canım yaa hiç iyi demedin ben geçen hafta yapmıştım birde bu hafta deniyim dedim ama sen böyle söyleyince
dafi canım çok özür dilerim senin çocuğa eşinin çarptığı yeri okumamışım hakkını helal et rabbib iyi insanlarla karşılaştırsın derler ya o hesap
çok geçmiş olsun
gökcecim senin imtihanında ailelerle Allah beterinden saklasın.esmaülhüsna okuyup bol bol dua et canım.
yenacım çocuğn babası çok kibar beyefendi birisiydi ama çocuk misafir olduğu için kabalık yapan anneanne ve dayılardı.
canım benim duraklama zamanım olduğu içindi. sana faydası olur belki.
fatmacım özür dileyecek birşey yok. yeni değil birkaç yıl oldu zaten. konu konuyu açtığı için yazmıştım.
İyi aksamlar canim tesekkurler evet kilolarimiz yakin yaris yapalim bari bakalim kim once 38 beden olacakSelam canlarim!!! ayyy bendede her gun ayri bir olay var canim
cuma gunu annem psikyatri hastanesine yaticakmis... yilda bir kere oyle tatil yapar kendine... halbuki hic birseyi yok... masallah coook iyi... babam dunyalar tatlisi bir es, bir dedigini iki etmiyor... onemli sinavlarim yaklasiyor ya bana inat yapiyor bunu!!! 24-26-27 martta sinavlarim varya... birde 3hafta gidiyor... offff babamla ve kardesimle benim ilgilenmem gerekicek... seve seve ilgilenirdim ama zamanlama coook kotu ya
ayyyyy bende alicam hurma ve yogurt!!!!
gecmis olsun canim atlattiginiz kaza icin... ufakligada gecmis olsun...
buyuk kizinla bu aralar biraz daha fazla ilgilensen? yada anlatsan kardesin daha fazla bakima muhtac desen, ama senide cok seviyorum falan desen, ufaklik uyudugu an buyukle oyun oynasan yada ne bileyim tv baksan onla...
belki zaten yapiyorsundur bile dediklerimi :) ama bunlar geldi aklima canim
yaaa takma kafana...hepimizin basina geldi bu dedigin sey canim...
evet ayaga ne surersen sur 15-20dakika sonra bogazina geliyor tadi :)
yesil kahveyi turk kahvesi gibi pisirip icebilirmissin...
sagol sarki icin canim :))
bakalim ne olucak... takmamaya calisiyorum :)
ben ne zaman birseyi planli yapsam illa bir engel cikiyor canimve planim alt ust oluyor...
ugrasmana degmis canim coook guzel olmus!!! kilolarimiz birbirine cooook yakin :)
İyi aksamlar canim tesekkurler evet kilolarimiz yakin yaris yapalim bari bakalim kim once 38 beden olacak(ayy ben 38 beden olayim da varsin sonuncu olayim)
Mrb arkadaşlar...Şişman olmaktan artık çok sıkıldım çok.İnş artık zayıflıycam ama desteğinize ihtiyacım var...Diyet ve spor yapıyorum ama moralim çok bozuk öyle çirkin zayıflar var ki sırf zayıflar diye kimse bişey demiyo bana eşimin yanında milli felaket diyo adamlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?