Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canimm moralini bozma imkansiz degil en azindan zayiflamak ama cirkinleri guzellestirmek oyle mi benim kaynana ben hamileyken goril gibi oldun demisti hala icim yanar o yuzden seni cok iyi anliyorum amaaaa 2014 bizim icin milat olacak insallah her kese inat pes etmek yok gunler cok cabuk geciyor yapmamiz gereken tek sey bogazimiza hakim olmak bu gune kadar yedikte yedik su anda hangi baklavanin hangi biregin tadi var agzimizda geriye sadece mutsuzluk kaldi bundan sonra baklava borek degil mutluluk istiyoruuuuzzzzz bu seferki diyet hedefe varana kadar bitmiyecek.....

Yaaa arkadas kilolar ayni sayilir ben niye 50 beden giyiyorum boy kacti senin kiskandim ama bennn simdi

İyi geceler ercanım birşey sorabilir miyim 10 kiloyu ne kadar sürede verdin acaba bi de spor yapıyor musun?

Sanada iyi geceler canim 2 ayda verdim diyetisyenle spor daha 4 gundur yapiyorum leslie 3 ve 5 mil olanlari aksinede iki uc gundur kilo veremuyorum ne hikmetse

ayran detoksu yaptım fatmacım. ilk yapışımda 1 kilo verdim ikincide 200 gr. aldım

hoşgeldinn....

Aynen katılıyorum. Yani sadece zayıf diye bana bile daha güzel görünmeye başlıyorlar. Ben de bugün başlıycam inşallah konuşalım

94 üm geleyim mi:)

Gel canim gellll bende yeniyim daha ama iyiki burayi secmisim cok tatli cok icten cok samimi insanlar buldum burada moralim bozuk olsa beni mutlu etmeye calisan, bir soru sorsam cevaplamak icin yarisan, bir dolu guzellik buldum burada.... 90 kiloluk bedenime sıkısıp kalmis olan ruhuma yeniden can buldum burada allah hepsinden razi olsun ( gozlerim doldu yahu )

Guuu naayyy diiiiinnnnn .........
esim gunduz vardiyasina gecti sukuurrrr ama bu seferde 6 da kalkmak zorunda kaliyorum neresinden bakarsan bak sorun bu adam neyse onu ise gonderdim rahat rahat muge anliyi izliyecem bugun nasipse tabii

Buyur gel tabii hoşgeldin
Ay sabah sabah beni de duygulandırdın esracım herkes kendini görüyor bence burda
Guuu naayyy diiiiinnnnn .........
esim gunduz vardiyasina gecti sukuurrrr ama bu seferde 6 da kalkmak zorunda kaliyorum neresinden bakarsan bak sorun bu adam neyse onu ise gonderdim rahat rahat muge anliyi izliyecem bugun nasipse tabii

Hadi gözün aydın mı diyim o zaman eşlerin evde olması zor gerçekten en iyi ben bilirim desem yalan sayılmaz :)

Hayırlı sabahlar canlarım
Okuyup çıkacaktım esranın içten mesajına dayanamadım
Büyük kızımın dolgularına devam edilecek bugün küçük kızımın da öğlen okulda toplantısı var öğleden sonra evdeyim ama inşallah
Diyete tam başlayamasam da sanırım iyiye doğru gidiyorum diyebilirim bugün dünden de iyi geçer inşallah hepimiz için her açıdan
Daficim dün okudum ama yazamadım bir türlü

Evettt aynen oyle canim gozum aydin allah kocasi emekli olan kadincagizlara yardim etsin zoorrr

gercekten abartmiyorum cok icten cok samimi arkadasliklar var burda en onemlisi dis gorunusler degil yurekler konusuyor

Yaaa arkadas kilolar ayni sayilir ben niye 50 beden giyiyorum boy kacti senin kiskandim ama bennn simdi

hoşgeldin diyeyim önce canım

canım beden sorunlarına takılma bence sende demekki basen var aynen bende öyleyim

96 kiloday ken 52 beden giyiyordum şimdi 79

şimdi 46 beden giydiğim pantolon hemde gökçe gibi lsw alınma aramızda 10 kilo var ama yapacak birşey yok kimisi popodan kimisi göğüs

bölgesinden (gökçe seninle kıyas yaptım ama kırılma canım sen açıkca yazdığın için rahat yazabildim seni

Valla suraya fotograf koymayi becerebilsem hic 90 kilo gibi degilim ama bende sasiriyorum album olusturdum guc bela bir bakin isterseniz

Son düzenleme:
günayyydınnnn kızlarrr alıntı yapmıştım amma velakin yenna paylaştığın link beni mahfetti ne kadar üzüldümm tüp miğde ve yaşanan sorun off yaa boğazımızı kısamayıp nelerde çere arıyoruz allah yardımcısı olsunnn

diyet yapmama rağmen haftalardırr 90,500 de sayan kilom azimle aşşağılara inmeye başladı sabah çok sevindirik oldummm
demekki azmedince oluo dünn çaybahesinde arkadaşlarla oturduk ayy neden diyetisyene gittin çokmu kilolusun falan diyolar kendileri benden zaıff anam görmüyonuzmu kiloluyum işte 90 kiloyum dedim aaa hiç göstermiyon diyolar valla tartı öylebi gösteriyokiii adamın suratına çarpı veriyo valla tartı bari uyabiliyomusun diye alaycı konuşmalar gerildimmm bide üzerine anne neden söylüyon kilonı diyen bi kızım üzerine tuz biber olduuu allahın bildini kulundan niye saklıcam kii yaw off allahın izniyle kurtulcam kilolarımdan daha önce 2 kere verdiğim 79 lu rakamlara neden yeniden dönemeyimkiii

beden konusu olmuş kızlarr ben her 4 kiloda bir beden inceliyorumm

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz

ve ben spora gidiyorummm 45 dakika spor yapayım

Son düzenleme:
Günaydın fikrimin ince gülleri

kusura bakma geç gördüm.. face takıldım kaldım
B 12 benim kullandığım bir tetkik değil ama yanlış hatırlamıyorsam 200-9000 pgram falan olmalı. ne oldu ki??

Rica ederim canım...benim 126 epey düşük anladığım. hap kullanamıyorum acaip iştahımı açıyor..
İğnemi olsam acaba diye düşünüyorum..:26: Karatay topiğin de bu beslenmeyle düzelir diyorlar kendi örnekleriyle..Ben de 3-5 ay sonra tekrar tahlille karşılaştırayım bakalım...
Mersi cevabın için..

yenacım çocuğn babası çok kibar beyefendi birisiydi ama çocuk misafir olduğu için kabalık yapan anneanne ve dayılardı.

demek kışkırtanlar epey fazlaymış...Neyse gelmiş geçmiş. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize...

Sağol tatlım...Ben sırf karnabahar haşlayıp sosluyordum..Bu daha lezize benziyor karnabahar alıp hemen uygulayacağım..

Hoşgeldin..
Can sıkacak hiçbirşey yok..Herhangi bir sağlık sorunun yok ise ''kilo vermeye engel''
Doğru beslenme ve aktiviteyle kilolar bir şekil de gidiyor..Plato evresi dışın da...

yaprak sarma ve 2 adet. sen nasıl şişko oldu diye sorarlar adama ))

Sanada iyi geceler canim 2 ayda verdim diyetisyenle spor daha 4 gundur yapiyorum leslie 3 ve 5 mil olanlari aksinede iki uc gundur kilo veremuyorum ne hikmetse

Neden kilo veremediğin çıktı ortaya Spora yeni başladığın için kaslar şişiyormuş diye bir haber okumuştum bir yerler de..
bünyen harekete alışınca pıt diye gidecek kilolar..

ayran detoksu yaptım fatmacım. ilk yapışımda 1 kilo verdim ikincide 200 gr. aldım

Hoşgeldiniz...

Valla suraya fotograf koymayi becerebilsem hic 90 kilo gibi degilim ama bende sasiriyorum album olusturdum guc bela bir bakin isterseniz

Sadece arkadaşların görecek şekil de düzenle fotolarını yoksa tüm net alemi görebilir..

Sen de onlara herkese inat zayıflayacaksın nursenacım..Kızınada kıyamam neden söyledin diyo..
Bu arada sen bayağı sıksın galiba 4 kiiloda bir beden inceliyosan ben 10 kilo da falan anca 1 beden inceliyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…