Mrb arkadaşlar...Şişman olmaktan artık çok sıkıldım çok.İnş artık zayıflıycam ama desteğinize ihtiyacım var...Diyet ve spor yapıyorum ama moralim çok bozuk öyle çirkin zayıflar var ki sırf zayıflar diye kimse bişey demiyo bana eşimin yanında milli felaket diyo adamlar ya
olur canim :)
ama ben 40bedendim kilo almaya baslamadan 40 beden olsamda yetersu an 46giyiyorum, lcw nin 44bedeni oluyor ama cok dar oluyor... bir kac kilo daha verince giycem o cicilerimi :)
selammm
ayyy uzulme kiz!!! Verirsin sende!!! kilo vericeksen millet icin yapma kendin icin yapsagligin icin yap
diyet ve spor yapiyorsan is tamamdir zayifliycaksin sende demek :)
cuma gunleri kilomuzu ve yaptigimiz sporu bildiriyoruz. yani 1haftada kac dakika spor yaptik diye :)
yeni gelenler 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorlar :)
İyi geceler ercanım birşey sorabilir miyim 10 kiloyu ne kadar sürede verdin acaba bi de spor yapıyor musun?
ayran detoksu yaptım fatmacım. ilk yapışımda 1 kilo verdim ikincide 200 gr. aldımdafi sen duraklama döneminde şu zeynepin ayran detoksunu denesen yapabilirmisin ben yazmıştım 2 -3 kilo kalınca düşünüyorum
yena canım inşallah bunu yapma fırsatın olur
yarım karnıbahar
1 büyük havuç
8-9 dal maydonoz
2-3 dal yeşil soğan
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
karnıbaharı küçük küçük çiçeklere ayırıp buharda haşla havucuda iri doğrayıp buharda haşla 2 -3 diş sarmısak rendele maydonoz soğanları
doğra cevizide kat en son tuz limon zeytinyağ üçlüsü ile sosla afiyet olsun canım
bende 48 giyiyorum ama diyete başlamadan önce 60 bedebdimYaaa arkadas kilolar ayni sayilir ben niye 50 beden giyiyorum boy kacti senin kiskandim ama bennn simdi
bende 48 giyiyorum ama diyete başlamadan önce 60 bedebdim
Mrb arkadaşlar...Şişman olmaktan artık çok sıkıldım çok.İnş artık zayıflıycam ama desteğinize ihtiyacım var...Diyet ve spor yapıyorum ama moralim çok bozuk öyle çirkin zayıflar var ki sırf zayıflar diye kimse bişey demiyo bana eşimin yanında milli felaket diyo adamlar ya
Bugun yediklerimi yazayim canocanlar...
Kahvalti
1 harslama yumurta
2 siyah zeytin
1 dilim peynir
1 tatli kasigi bal
domates salatalik
2 dilim tam b. ekmegi
ara
10 findik 1 bardak visne suyu
Oglen
2 tane yaprak sarma 1 kase hosaf
ara
2 kupa 5 i 1 arada cay
aksam az kavurma
1 kase yogurt
1 dilim t.b. ekmegi
ara 2 neskafe sekersiz
2 litre suyumuda ictim.....
94 üm geleyim mi:)
Buyur gel tabii hoşgeldin94 üm geleyim mi:)
Ay sabah sabah beni de duygulandırdın esracımGel canim gellll bende yeniyim daha ama iyiki burayi secmisim cok tatli cok icten cok samimi insanlar buldum burada moralim bozuk olsa beni mutlu etmeye calisan, bir soru sorsam cevaplamak icin yarisan, bir dolu guzellik buldum burada.... 90 kiloluk bedenime sıkısıp kalmis olan ruhuma yeniden can buldum burada allah hepsinden razi olsun ( gozlerim doldu yahu )
Guuu naayyy diiiiinnnnn .........
esim gunduz vardiyasina gecti sukuurrrr ama bu seferde 6 da kalkmak zorunda kaliyorum neresinden bakarsan bak sorun bu adam neyse onu ise gonderdim rahat rahat muge anliyi izliyecem bugun nasipse tabii
Buyur gel tabii hoşgeldin
Ay sabah sabah beni de duygulandırdın esracımherkes kendini görüyor bence burda
Hadi gözün aydın mı diyim o zaman eşlerin evde olması zor gerçekten en iyi ben bilirim desem yalan sayılmaz :)
Yaaa arkadas kilolar ayni sayilir ben niye 50 beden giyiyorum boy kacti senin kiskandim ama bennn simdi
kusura bakma geç gördüm.. face takıldım kaldım
B 12 benim kullandığım bir tetkik değil ama yanlış hatırlamıyorsam 200-9000 pgram falan olmalı. ne oldu ki??
yenacım çocuğn babası çok kibar beyefendi birisiydi ama çocuk misafir olduğu için kabalık yapan anneanne ve dayılardı.
yena canım inşallah bunu yapma fırsatın olur
yarım karnıbahar
1 büyük havuç
8-9 dal maydonoz
2-3 dal yeşil soğan
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
karnıbaharı küçük küçük çiçeklere ayırıp buharda haşla havucuda iri doğrayıp buharda haşla 2 -3 diş sarmısak rendele maydonoz soğanları
doğra cevizide kat en son tuz limon zeytinyağ üçlüsü ile sosla afiyet olsun canım
Bugun yediklerimi yazayim canocanlar...
Kahvalti
1 harslama yumurta
2 siyah zeytin
1 dilim peynir
1 tatli kasigi bal
domates salatalik
2 dilim tam b. ekmegi
ara
10 findik 1 bardak visne suyu
Oglen
2 tane yaprak sarma 1 kase hosaf
ara
2 kupa 5 i 1 arada cay
aksam az kavurma
1 kase yogurt
1 dilim t.b. ekmegi
ara 2 neskafe sekersiz
2 litre suyumuda ictim.....
Sanada iyi geceler canim 2 ayda verdim diyetisyenle spor daha 4 gundur yapiyorum leslie 3 ve 5 mil olanlari aksinede iki uc gundur kilo veremuyorum ne hikmetse
ayran detoksu yaptım fatmacım. ilk yapışımda 1 kilo verdim ikincide 200 gr. aldım
94 üm geleyim mi:)
Valla suraya fotograf koymayi becerebilsem hic 90 kilo gibi degilim ama bende sasiriyorum album olusturdum guc bela bir bakin isterseniz
günayyydınnnn kızlarrr alıntı yapmıştım amma velakin yenna paylaştığın link beni mahfetti ne kadar üzüldümm tüp miğde ve yaşanan sorun off yaa boğazımızı kısamayıp nelerde çere arıyoruz allah yardımcısı olsunnn
diyet yapmama rağmen haftalardırr 90,500 de sayan kilom azimle aşşağılara inmeye başladı sabah çok sevindirik oldummm
demekki azmedince oluo dünn çaybahesinde arkadaşlarla oturduk ayy neden diyetisyene gittin çokmu kilolusun falan diyolar kendileri benden zaıff anam görmüyonuzmu kiloluyum işte 90 kiloyum dedim aaa hiç göstermiyon diyolar valla tartı öylebi gösteriyokiii adamın suratına çarpı veriyo valla tartı bari uyabiliyomusun diye alaycı konuşmalar gerildimmm bide üzerine anne neden söylüyon kilonı diyen bi kızım üzerine tuz biber olduuu allahın bildini kulundan niye saklıcam kii yaw off allahın izniyle kurtulcam kilolarımdan daha önce 2 kere verdiğim 79 lu rakamlara neden yeniden dönemeyimkiii
beden konusu olmuş kızlarr ben her 4 kiloda bir beden inceliyorumm
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
ve ben spora gidiyorummm 45 dakika spor yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?