Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

essselamün aleykum güzellikler
nasılsınız bakalım ben orta şekerli bugun gine günüm ar sabah ekmeksız kahvaltı yaptım öğleni dengelesin diye bakalım ama yarına artı çıkıcam gibi geliyor tartılmak istemiyorum hayırlısı bu arada yenam sen güzel beceriyorsun bu işi ben ekmeksiz hiç doymadım

hımmmm bilmiyordum. sen demliyerek denedin mi tadı nasıl
içiliyor canım okumuştum ama ben daha içip içmemeye karar vermedim bırazdaha araştırıcam

rabbim razı olsun ablam rabbimesirgemiş ablam sızıde çocuguda aileside can havliyle yapmıştır belki bide bu işlerde dişardan karışan çok olur

Olsun canım üzülme ama bir daha olmasın ben seni örnek alıyordum bu konuda..

.
in
şallah olmıycak canım
rabbım ımtıhanını kolay eylesin inşallah evet turk kahvesi gibide içiliyor ama çok kaynatmıycan
hoş geldin canım bozma moralını azımkle sarılırsak yapamıyacagımız şey yok
94 üm geleyim mi:)
tabıkı gel hoş geldin
günaydın canım desene diyetisyen işe yarıycak inşallah

Valla normalde iki tabak yerim sarmadan ama simdi kendimi soyle frenligorum( 1 tanede yesem ayni tat 100 tanede yesem ayni tat ve 2 dakika sonra a a a a hani nerede o taattf, birde artik yemek yemekle degil magza magza dolasip gozume takilan butun kiyafetleri almakla mutlu olacam)
Fotolari uyardigin icin sagol canimmm

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Yıllardır kilolarla başım dertte bakalım hafta başından itibaren yeniden diyete başladım ilave olarak lahana suyu içiyorum bir kilo gitmiş şimdilik biraz moralim yerine geldi.96,400 le başladım 95'ten aşağılara inmek dileğiyle hepimize kolay gelsin.

Yarın oğlumun okulun da beslenme sırası ben de..
sigara böreği,kurabiye kuruyemiş ve meyve suyu var...

Bugün çıkışta yufka alıp sarmam gerek ki sabaha kızartmak kalsın geriye..Kurabiyeleri de sanırım akşamdan yaparım...
ÖZellikle fazla yapacağım ki kızım ve eşim de yer..Bana da koklamak kalır..
yarın yine imtihan günüm bakalım bunu da geçebilecekmiyim...
Valla bekarlara diyet yapmak kolay yaa...
MEsela hala kakaolu kek var mutfakta.. İnsanız yahu biz de..

Hoşgeldiniz aramıza..

Deniz isminizmi,nıckınızmı bilemiyorum ama çok sevdiğim isimdir

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo vercez
kızlar bu arada fark etmişsinizdir eskisi kadar sık giremiyorum. girincede çok geçmişe bakamıyorum
kv artık bende kaldığı için pc başında çok vakit geçiremiyorum
yarın bakalım neler olacak inşallah hepimiz için eksilerde bir hafta olmuştur

Hoşbulduk Hasibe hanım başladık bakalım azimle devam edicez inşallah :)

selamun aleyküm güzeller
sabah kalkar kalkmaz tartıya çıktım. bakalım yarın için tyo alayım dedim. ama pili bitmiş Lo Lo çıkıyor
eşime söyledim akşama getirir inşallah. gerçi hiç ümitli değilim hiç dikkat etmedim sadece iki gündür ekmek yemiyorum.

senan1 hoş geldin azmin daim olsun

Guuu naayyy diiiiinnnnn .........
esim gunduz vardiyasina gecti sukuurrrr ama bu seferde 6 da kalkmak zorunda kaliyorum neresinden bakarsan bak sorun bu adam neyse onu ise gonderdim rahat rahat muge anliyi izliyecem bugun nasipse tabii
ben sabahları vaktim olursa MELEK e taskılıyorum.çoğu zaman diyetisyen ağırlıyor. bayaa faydalı oluyor.

48 beden birsuru kiyafetim var ama basenlerim gecis izni vermiyor
ama gun gelecek onlar olacak uzerime ben begenip giymiyecem hi ha ha ha
yürü esracım kim tutar seni

94 üm geleyim mi:)
geldin bile

oy oy seninde gönlün güzel canım güzel bakan güzel görür. gerçekten burda çok gönlü güzel arkadaşlar var ama bakmayı bilmeyen bir süre kalıp hakaret edip gidiyor

Valla suraya fotograf koymayi becerebilsem hic 90 kilo gibi degilim ama bende sasiriyorum album olusturdum guc bela bir bakin isterseniz
arkadaş olmamışız önce arkadaş olalım sonra bakarız

haydi bakalım şeytanın bacağını kırdın nursenacım. darısı başımıza
takma sen kendini bilmezlere kafanı
onlar utanacaklar alayvari konuşmalarından. bende koşu bandını aldığım zaman en samimi arkadaşımın kocası alycı bir tavırla ''bizim ihtiyacımız yok '' demişti. şimdi ben verdim onun karısı duba gibi oldu. boyda yok benim omuzuma gelmiyor boyu. eşime dedim şimdi koşu bandını size verelimmi demenin tam zamanı ama değmez seviye meselesi

amiin çok sağol nilüfercim.

aramıza hoşgeldin deniz azmin daim olsun

yenacım ben sigara böreğini fırında yapıyorum çok hafif ve güzel oluyor. hemde daha pratik.

hasibecim farkettik canım evine yeni geldi işleri vardır diye düşünmüştüm ben. demek kurtlar vadisi sendeymiş eh kolay gelsin sana
aaa sen kurtlar vadisini bilmiyorsun değilmi ?bizim bir hürremimiz vardı şimdi kayıplara karıştı kendisi burda KV. yazıldıkca (KV:) nin kayınvalide anlamına geldiğini çözememiş kurtlar vadisi yazıldığını zannetmiş. o gün bu gündür kurtlar vadisi diyoruz biz

kızlar yeni gelen birisi daha vardı sanki alıntılamıştım ama gitmiş herhalde yada alıntımı göremedim. her neyse bütün yeni gelenler hoş gelmişler

Slm kızlar epeydir girememistim.diyetimde kacamaklarim oldu biraz ama fena degil sanki yaklasik 3 kg gitmis.moralim duzeldi biraz o kacamaklarla iyi vermisim gene:))

yenaaa benim mutfaktada damla sakızlı , hurmalı kurabiye var hemde cam kavanozun içinde üç gündür seyredip seyredip geliyorum

yenaaa benim mutfaktada damla sakızlı , hurmalı kurabiye var hemde cam kavanozun içinde üç gündür seyredip seyredip geliyorum

Aahhh ah benimde dolabin uzerinde kizimin brownileri var gozum gormuyo ama varligini hissetmek bile icimi gicikliyo ama napiyoruz kendimize hakim oluyoruuuzzzzz

Ahhh dafi ahhh, yedin beni bitirdin beni...Hurmalı hem de.

Aleyküm selam...

Çok doğru söylüyosun hem de ne hakaret..

Daficiğim kızartın diyor öğretmen ben de mecburen kızartıcam...Fırınlarken bilindik börek harcını üstüne sürüyosun değilmi.?

Butuunnn iyi niyetlerin icin sagol canim 3 gundur gordugum kadariylaburada kotu kalpli kimse yok olmasinda zaten canim

Cok haklisin canim mutfak cocuklarin abur cuburlariyla dolu iken diyet yapmak bayaa bi nefis mucadelesi gerektiriyo gercekten ne cektik ne cektiikk beeeee

Selamün aleykümm....

nasılsınız kızlar...benim pek keyfim yok bu ara biraz üşüttüm galiba burun akıntısı başağrısı gidiyoz işte böyle...yatasım var ama kızlar rahat vermiyo 10 dakka uzanıp kalkıyom...galiba yarın kesin geliyo kv ler...bugün evi silip süpürmem lazım yarın anca yemek yaparım ama halim yok..diyet iyi gidiyo gibi bu sabah hurmalarım bitti üçüncü günü tamamlıyamıcam yani ama 1 kilo eksideyim belki dedikleri gibi bir hafta yapılsa daha iyi sonuçlarda olur gibi...

Ve aleykum selam allahin rahmeti ve bereketi uzerine olsu rabbim guc kuvvet sifa versin canimm geleyim sana yardima iki uctan girisir bitiririzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…