essselamün aleykum güzellikler
nasılsınız bakalım ben orta şekerli bugun gine günüm ar sabah ekmeksız kahvaltı yaptım öğleni dengelesin diye bakalım ama yarına artı çıkıcam gibi geliyor tartılmak istemiyorum hayırlısı bu arada yenam sen güzel beceriyorsun bu işi ben ekmeksiz hiç doymadım
şallah olmıycak canım
nasılsınız bakalım ben orta şekerli bugun gine günüm ar sabah ekmeksız kahvaltı yaptım öğleni dengelesin diye bakalım ama yarına artı çıkıcam gibi geliyor tartılmak istemiyorum
içiliyor canım okumuştum ama ben daha içip içmemeye karar vermedim bırazdaha araştırıcamhımmmm bilmiyordum. sen demliyerek denedin mi tadı nasıl
rabbim razı olsun ablam rabbimesirgemiş ablam sızıde çocuguda aileside can havliyle yapmıştır belki bide bu işlerde dişardan karışan çok olur
doğru söylüyorsun fatmacım. o çocuğa birşey olsaydı on tane araba gitse ne olur. çocuklara çok dikkat etmek gerekiyor aslında çocuk topun arkasından öyle bir koşmuşki ara sokaktan çıkar çıkmaz arabayı farketmiş ama kendini durduramamış kayarak arabanın altına gitmiş. yandan girmiş arabanın altına. Allah korumuş yinede onunda bizimde verilmiş sadakamız varmış.
canım o yağ yakıcı çayı ben yaptım. bende tık demedi ama belki sizde işe yarar
hayriyecim atlatmışsınız çok şükür Allah bir daha yaşatmasın.
hadi çizelgen hayırlı olsun sık sık değiştirirsin inşallah ibre hep aşağıya düşsün
inOlsun canım üzülme ama bir daha olmasın ben seni örnek alıyordum bu konuda..
.
şallah olmıycak canım
rabbım ımtıhanını kolay eylesin inşallah evet turk kahvesi gibide içiliyor ama çok kaynatmıycanSelam canlarim!!! ayyy bendede her gun ayri bir olay var canim
cuma gunu annem psikyatri hastanesine yaticakmis... yilda bir kere oyle tatil yapar kendine... halbuki hic birseyi yok... masallah coook iyi... babam dunyalar tatlisi bir es, bir dedigini iki etmiyor... onemli sinavlarim yaklasiyor ya bana inat yapiyor bunu!!! 24-26-27 martta sinavlarim varya... birde 3hafta gidiyor... offff babamla ve kardesimle benim ilgilenmem gerekicek... seve seve ilgilenirdim ama zamanlama coook kotu ya
ayyyyy bende alicam hurma ve yogurt!!!!
gecmis olsun canim atlattiginiz kaza icin... ufakligada gecmis olsun...
buyuk kizinla bu aralar biraz daha fazla ilgilensen? yada anlatsan kardesin daha fazla bakima muhtac desen, ama senide cok seviyorum falan desen, ufaklik uyudugu an buyukle oyun oynasan yada ne bileyim tv baksan onla...
belki zaten yapiyorsundur bile dediklerimi :) ama bunlar geldi aklima canim
yaaa takma kafana...hepimizin basina geldi bu dedigin sey canim...
evet ayaga ne surersen sur 15-20dakika sonra bogazina geliyor tadi :)
yesil kahveyi turk kahvesi gibi pisirip icebilirmissin...
sagol sarki icin canim :))
bakalim ne olucak... takmamaya calisiyorum :)
ben ne zaman birseyi planli yapsam illa bir engel cikiyor canimve planim alt ust oluyor...
ugrasmana degmis canim coook guzel olmus!!! kilolarimiz birbirine cooook yakin :)
hoş geldin canım bozma moralını azımkle sarılırsak yapamıyacagımız şey yokMrb arkadaşlar...Şişman olmaktan artık çok sıkıldım çok.İnş artık zayıflıycam ama desteğinize ihtiyacım var...Diyet ve spor yapıyorum ama moralim çok bozuk öyle çirkin zayıflar var ki sırf zayıflar diye kimse bişey demiyo bana eşimin yanında milli felaket diyo adamlar ya
tabıkı gel hoş geldin94 üm geleyim mi:)
günaydın canım desene diyetisyen işe yarıycak inşallahgünayyydınnnn kızlarrr alıntı yapmıştım amma velakin yenna paylaştığın link beni mahfetti ne kadar üzüldümm tüp miğde ve yaşanan sorun off yaa boğazımızı kısamayıp nelerde çere arıyoruz allah yardımcısı olsunnn
diyet yapmama rağmen haftalardırr 90,500 de sayan kilom azimle aşşağılara inmeye başladı sabah çok sevindirik oldummm
demekki azmedince oluo dünn çaybahesinde arkadaşlarla oturduk ayy neden diyetisyene gittin çokmu kilolusun falan diyolar kendileri benden zaıff anam görmüyonuzmu kiloluyum işte 90 kiloyum dedim aaa hiç göstermiyon diyolar valla tartı öylebi gösteriyokiii adamın suratına çarpı veriyo valla tartı bari uyabiliyomusun diye alaycı konuşmalar gerildimmm bide üzerine anne neden söylüyon kilonı diyen bi kızım üzerine tuz biber olduuu allahın bildini kulundan niye saklıcam kii yaw off allahın izniyle kurtulcam kilolarımdan daha önce 2 kere verdiğim 79 lu rakamlara neden yeniden dönemeyimkiii
beden konusu olmuş kızlarr ben her 4 kiloda bir beden inceliyorumm
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
ve ben spora gidiyorummm 45 dakika spor yapayım
Günaydın fikrimin ince gülleri
günaydın canım benım
Rica ederim canım...benim 126 epey düşük anladığım. hap kullanamıyorum acaip iştahımı açıyor..
İğnemi olsam acaba diye düşünüyorum..:26: Karatay topiğin de bu beslenmeyle düzelir diyorlar kendi örnekleriyle..Ben de 3-5 ay sonra tekrar tahlille karşılaştırayım bakalım...
Mersi cevabın için..
demek kışkırtanlar epey fazlaymış...Neyse gelmiş geçmiş. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize...
Sağol tatlım...Ben sırf karnabahar haşlayıp sosluyordum..Bu daha lezize benziyor karnabahar alıp hemen uygulayacağım..
Hoşgeldin..
Can sıkacak hiçbirşey yok..Herhangi bir sağlık sorunun yok ise ''kilo vermeye engel''
Doğru beslenme ve aktiviteyle kilolar bir şekil de gidiyor..Plato evresi dışın da...
yaprak sarma ve 2 adet. sen nasıl şişko oldu diye sorarlar adama))
Neden kilo veremediğin çıktı ortayaSpora yeni başladığın için kaslar şişiyormuş diye bir haber okumuştum bir yerler de..
bünyen harekete alışınca pıt diye gidecek kilolar..
Hoşgeldiniz...
Sadece arkadaşların görecek şekil de düzenle fotolarını yoksa tüm net alemi görebilir..
Sen de onlara herkese inat zayıflayacaksın nursenacım..Kızınada kıyamam neden söyledin diyo..
Bu arada sen bayağı sıksın galiba 4 kiiloda bir beden inceliyosan ben 10 kilo da falan anca 1 beden inceliyorum..