Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl istiyorlarsa öyle yaparsın canım.
evet tepsiye diziyorum üzerine yağ, yoğurt, yumurta karışımı sürüyorum. helede 1 şişe maden suyu koyar çırpar dökersen dahada güzel oluyor.

geçmiş olsun zeynepcim. canım kalk otur elinle bir süre göğsüne vur. sonra balkona çık yada camı aç derin derin nefes al iyi gelir.

ve aleyküm selam zeynepcim kusura bakma canım az önce selamını almadan cevap yazmışım. mesaj düzenlemede bir problem var sanırım düzeltemedim.

Aahhh ah benimde dolabin uzerinde kizimin brownileri var gozum gormuyo ama varligini hissetmek bile icimi gicikliyo ama napiyoruz kendimize hakim oluyoruuuzzzzz
olsun canım biz o içimizi dinlemiyelim. bende seyrediyorum ve nefis terbiyesi diyorum

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler acaip motive ediyorsunuz insanı:) Bu gün bi iyi bi de kötü bi haberim var size.Önce kötüyü yazıyım.Bugün öğleden sonraki son derste öğrencimin birisi geldi ve öğretmenim hamile misin dedi Allahım Allahım bi de benim üst tarafım fazla yoktur ya da ben öyle sanıyorum:)Böylelikle zayıflama kararımın ne denli doğru olduğu büyüklerden sonra bir minik çocuk tarafından da onaylanmış oldu.Şimdi de iyi haber 93.9 kiloyum bugün:)

tebrikler azmin daim olsun

Bi de çizelgeyi nasıl değiştiriyoruz acaba İlk defa değiştircem de:) Cevaplayan 38 beden olur inş:)
ben her seferinde baştan yapıyorum canım

Bi de çizelgeyi nasıl değiştiriyoruz acaba İlk defa değiştircem de:) Cevaplayan 38 beden olur inş:)

hoşgeldin canım ben her seferinde yeniden düzenliyorum çizelgemi...

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

ay inşallah 38 benden olurumm...en son nezaman 38 bedendim onu bile hatırlamıyorumkii...:44:

sağol ablacım...şimdi gördüm yazdıklarını az oturam dediğini uygulayacağım hemen...tam olarak neye iyi geliyo ablacım...

evi silip süpürdüm çorba yaptım çamaşırları topladım lavaboları yıkadım..şimdi çorbanın yanına kendime salata yapcam ama çocuklara neyapsam diye düşünüyorum...küçük cadım gulgur pilavı yaparmısın annee diyoo..sanırım onu yapıcam...bu akşam çocukları yıkasam iyi olur yarına kalırsa bir sürü laf yerim kv den...kimse gelmeden halletmeliyim yani...bide ütülerimi yaparsam tamam olucak....her gün çamaşır yıkıyom haftada iki kere ütü yapıyorum ama genede hiç bişeye yetişemiyo gibi hissediyorum...

canım troid bezinin altında şimdi adını hatırlamadığım bir bez veya hormon varmış.( aramızda dr. olanlar bilir )hıçkırarak ağladığında , kahkahayla güldüğünde veya göğsüne bir süre vurduğunda bu hormon harekete geçiyor bağışıklık sistemi kuvvetleniyormuş. ben bunu uzun zaman önce okumuştum. ağlamadığım yada kahkahayla gülmediğim için zaman zaman göğsüme vururum. ve beni canlandırıyor bu.
sende yine bir sürü iş yapıp yormuşsun kendini. ben sadece 1 battaniye yıkadım bugün bol bol tembellik ettim.

dafi ablam olcak 38 bedenn inşallahh....
ay hayal gibi birşey. nişanlılık dönemime inmiş olurum yok anacım istemem okadar o sizin olsun. bana 42 yeter

Hoşbulduk Esra ismim deniz ismini sevdiğim için aldım:) çok eğlenceli burası işteyken ne sıklıkla girebilirim bilmiyorum ama takip etmeye çalışıcam

Merhabalar
Sabah dişçi öğlen okul sonra da arkadaşımı çağırdım çay kahve keyfi :) bugün de akşamı ettik
Çamaşır makinesini çalıştırmam lazım yemek de yapamadım en azından çorba yapayım en zaten aç değilim
Akşam yoğurt neyim geçiştiririm
Dün kendime karnıbaharlı omlet yaptım hem lezzetli hem doyurucu oldu hem kahvaltı hem öğle için güzel bir öğün bence
Karnıbaharları Çiğden doğrayıp az yağda soteledim üzerine taze nane peynir bir de yumurta kırdım minik acı biber turşularının da ekledim oh mis çok güzel oldu

bütün gün sanayide şurda burda gezip az evvel ofise döndüm. kısaca geçmişe göz atıverdim...

126 ya çok üzülme... Gerçekten Karatay ile düzeltebilirsin.
ben yarın kısa bi konya yolculuğu yapacağım. sanırım dönüşte ben de karataya başlarım tekrar. ne zaman ekmeğe başladım. geri geldi o binbir zahmet verdiğim kilocuklar.... geri verme zamanı geldi. mayıs sonunda insana benzer bi hale girmem gerek....

daficim merhaba...
timüs bezi o sözünü ettiğin. aslında tıpta çok öğretmezler. daha çok alternatif tıbbın bezidir
ama mühim bir bezdir. bağoşıklık sistemi ve mutluluk hormonuyla ilgili...
bol bol döverek sevmek gerekir...

diş sorununu hallettinizmi asu
hemen bitmez herhalde
oh dağarcığımız hergün biraz daha genişliyor. yeni yeni sağlıklı yemekler çıkıyor ortaya
benim daha yemeklerim bitmedi.çorba var, kuru fasulye var, nohut var, yahni var. bir salata yapıyorum tamam. aç gözlü dafi kocaman bir tencere kuru fasulye yapmışken ya yetmezse deyip yedek nohut pişirmiştim tabiki kuru fasulye bile arttı. nohutu biraz dağıttım biraz daha var.aslında karatay hoca nohutu pek önermiyor ama çok severek yiyorum. köyden birisinden almıştım. nasıl güzel lezzetli anlatamam. çok çabuk pişti tadıda çok güzel.büyük eltimin gelini biraz götürmüştü biraz daha götürebilirim etten daha lezzetli dedi. kısmetse bu sene yine aynı kişiden alıcam.

merhaba diclecim evet sen yazınca hatırladım. işte topiğimizin zenginliği buda hemen imdada yetişti dr.umuz
bende döve döve seviyorum ara sıra

canım sen yine eskişehirdemisin

çok teşekkür ederim destek ve tavsiyeleriniz için bazen öyle bir an geliyor ki bu işi diyetle falan başaramayacağıma inanıyorum linki inceledim gerçekten ürkütücü ve üzücü teşekkür ederim İnşallah sabredeceğim ama ameliyat olanların bu işe kalıcı çözüm demeleri ve kısa sürede fazla kilo kaybetmeleri aklımı karıştırdı..şimdi daha aklı selim düşünebiliyorum sağolun tekrar

selamün aleyküm.....

napıyonuz bakıyım kızlar:)
ben 3gün şu karbonhidrat diyetini denicem, ilk günüm bitti.
menümüde sizinle paylaşayım.
geçmişide daha okuyamadım, bi ara okurum yine.
öptüm hepinizi, görüşürüz kızlar

bugün ki menüm

100gr peynir 1P
50gr yer fıstığı 12P
3tane haşlanmış yumurta 0P
20tane zeytin 4P
1tane portakal 17P
3tane yeşil biber 9P
1sb İNEK SÜTÜ 6P
1sb şekersiz yeşilçay 0P
şekersiz çay 0P

TOPLAM: 49P

50p nin altı olmak yeterliydi, çok şükür kıtı kıtına ilk günü tamamladım:))))

merhaba arkadaslar, an itibariyle 93.8 kiloyum, yani bir kac hafta once dustugum 92.8 kiloya bir kilom kalmis bulunuyor..
ama tabi bunun yani sira ayni moralsizlikle devam ediyorum hayatima. galiba benim bi psikologa ihtiyacim var, ama online bir sekilde goruse bilecegim bi psikolog biliyor musunuz acaba? biliyorum etkisi ayni olmuyor ama su an zaman ayirip gidebilecek bir durumda degilim ve en onemlisi turkiyede degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…