Ve aleykum selam allahin rahmeti ve bereketi uzerine olsu rabbim guc kuvvet sifa versin canimm geleyim sana yardima iki uctan girisir bitiririzz
Amin canım Allah razı olsun...
sağol canım çok işim yok ama halim olmadığı için gözümde büyüyo...
nasıl istiyorlarsa öyle yaparsın canım.Ahhh dafi ahhh, yedin beni bitirdin beni...Hurmalı hem de.
Aleyküm selam...
Çok doğru söylüyosun hem de ne hakaret..
Daficiğim kızartın diyor öğretmen ben de mecburen kızartıcam...Fırınlarken bilindik börek harcını üstüne sürüyosun değilmi.?
geçmiş olsun zeynepcim. canım kalk otur elinle bir süre göğsüne vur. sonra balkona çık yada camı aç derin derin nefes al iyi gelir.Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlar...benim pek keyfim yok bu ara biraz üşüttüm galiba burun akıntısı başağrısı gidiyoz işte böyle...yatasım var ama kızlar rahat vermiyo 10 dakka uzanıp kalkıyom...galiba yarın kesin geliyo kv ler...bugün evi silip süpürmem lazım yarın anca yemek yaparım ama halim yok..diyet iyi gidiyo gibi bu sabah hurmalarım bitti üçüncü günü tamamlıyamıcam yani ama 1 kilo eksideyim belki dedikleri gibi bir hafta yapılsa daha iyi sonuçlarda olur gibi...
ve aleyküm selam zeynepcim kusura bakma canım az önce selamını almadan cevap yazmışım. mesaj düzenlemede bir problem var sanırım düzeltemedim.Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlar...benim pek keyfim yok bu ara biraz üşüttüm galiba burun akıntısı başağrısı gidiyoz işte böyle...yatasım var ama kızlar rahat vermiyo 10 dakka uzanıp kalkıyom...galiba yarın kesin geliyo kv ler...bugün evi silip süpürmem lazım yarın anca yemek yaparım ama halim yok..diyet iyi gidiyo gibi bu sabah hurmalarım bitti üçüncü günü tamamlıyamıcam yani ama 1 kilo eksideyim belki dedikleri gibi bir hafta yapılsa daha iyi sonuçlarda olur gibi...
olsun canım biz o içimizi dinlemiyelim. bende seyrediyorum ve nefis terbiyesi diyorumAahhh ah benimde dolabin uzerinde kizimin brownileri var gozum gormuyo ama varligini hissetmek bile icimi gicikliyo ama napiyoruz kendimize hakim oluyoruuuzzzzz
tebrikler azmin daim olsunArkadaşlar hepinize çok teşekkürler acaip motive ediyorsunuz insanı:) Bu gün bi iyi bi de kötü bi haberim var size.Önce kötüyü yazıyım.Bugün öğleden sonraki son derste öğrencimin birisi geldi ve öğretmenim hamile misindedi Allahım Allahım bi de benim üst tarafım fazla yoktur ya da ben öyle sanıyorum:)Böylelikle zayıflama kararımın ne denli doğru olduğu büyüklerden sonra bir minik çocuk tarafından da onaylanmış oldu.Şimdi de iyi haber 93.9 kiloyum bugün:)
ben her seferinde baştan yapıyorum canımBi de çizelgeyi nasıl değiştiriyoruz acaba İlk defa değiştircem de:) Cevaplayan 38 beden olur inş:)
Bi de çizelgeyi nasıl değiştiriyoruz acaba İlk defa değiştircem de:) Cevaplayan 38 beden olur inş:)
nasıl istiyorlarsa öyle yaparsın canım.
evet tepsiye diziyorum üzerine yağ, yoğurt, yumurta karışımı sürüyorum. helede 1 şişe maden suyu koyar çırpar dökersen dahada güzel oluyor.
geçmiş olsun zeynepcim. canım kalk otur elinle bir süre göğsüne vur. sonra balkona çık yada camı aç derin derin nefes al iyi gelir.
Hosgeldiiinnn adasim girdigin bu karanlik tunelin ucundaki isiga tez elden kavusman dilegiyleeeee....
canım troid bezinin altında şimdi adını hatırlamadığım bir bez veya hormon varmış.( aramızda dr. olanlar bilir )hıçkırarak ağladığında , kahkahayla güldüğünde veya göğsüne bir süre vurduğunda bu hormon harekete geçiyor bağışıklık sistemi kuvvetleniyormuş. ben bunu uzun zaman önce okumuştum. ağlamadığım yada kahkahayla gülmediğim için zaman zaman göğsüme vururum. ve beni canlandırıyor bu.hoşgeldin canım ben her seferinde yeniden düzenliyorum çizelgemi...
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3
ay inşallah 38 benden olurumm...en son nezaman 38 bedendim onu bile hatırlamıyorumkii...:44:
sağol ablacım...şimdi gördüm yazdıklarını az oturam dediğini uygulayacağım hemen...tam olarak neye iyi geliyo ablacım...
evi silip süpürdüm çorba yaptım çamaşırları topladım lavaboları yıkadım..şimdi çorbanın yanına kendime salata yapcam ama çocuklara neyapsam diye düşünüyorum...küçük cadım gulgur pilavı yaparmısın annee diyoo..sanırım onu yapıcam...bu akşam çocukları yıkasam iyi olur yarına kalırsa bir sürü laf yerim kv den...kimse gelmeden halletmeliyim yani...bide ütülerimi yaparsam tamam olucak....her gün çamaşır yıkıyom haftada iki kere ütü yapıyorum ama genede hiç bişeye yetişemiyo gibi hissediyorum...
ay hayal gibi birşey. nişanlılık dönemime inmiş olurumdafi ablam olcak 38 bedenn inşallahh....
Hoşbulduk Esra ismim deniz ismini sevdiğim için aldım:) çok eğlenceli burası işteyken ne sıklıkla girebilirim bilmiyorum ama takip etmeye çalışıcamselamun aleyküm güzeller
sabah kalkar kalkmaz tartıya çıktım. bakalım yarın için tyo alayım dedim. amapili bitmiş Lo Lo çıkıyor
eşime söyledim akşama getirir inşallah. gerçi hiç ümitli değilim hiç dikkat etmedim sadece iki gündür ekmek yemiyorum.
senan1 hoş geldin azmin daim olsun
ben sabahları vaktim olursa MELEK e taskılıyorum.çoğu zaman diyetisyen ağırlıyor. bayaa faydalı oluyor.
yürü esracım kim tutar seni
geldin bile
oy oy seninde gönlün güzel canım güzel bakan güzel görür. gerçekten burda çok gönlü güzel arkadaşlar var ama bakmayı bilmeyen bir süre kalıp hakaret edip gidiyor
arkadaş olmamışızönce arkadaş olalım sonra bakarız
haydi bakalım şeytanın bacağını kırdın nursenacım. darısı başımıza
takma sen kendini bilmezlere kafanı
onlar utanacaklar alayvari konuşmalarından. bende koşu bandını aldığım zaman en samimi arkadaşımın kocası alycı bir tavırla ''bizim ihtiyacımız yok '' demişti. şimdi ben verdim onun karısı duba gibi oldu. boyda yok benim omuzuma gelmiyor boyu. eşime dedim şimdi koşu bandını size verelimmi demenin tam zamanı ama değmezseviye meselesi
amiin çok sağol nilüfercim.
aramıza hoşgeldin deniz azmin daim olsun
yenacım ben sigara böreğini fırında yapıyorum çok hafif ve güzel oluyor. hemde daha pratik.
hasibecim farkettik canım evine yeni geldi işleri vardır diye düşünmüştüm ben. demek kurtlar vadisi sendeymişeh kolay gelsin sana
aaa sen kurtlar vadisini bilmiyorsun değilmi ?bizim bir hürremimiz vardı şimdi kayıplara karıştı kendisi burda KV. yazıldıkca (KV:) nin kayınvalide anlamına geldiğini çözememiş kurtlar vadisi yazıldığını zannetmiş. o gün bu gündür kurtlar vadisi diyoruz biz
kızlar yeni gelen birisi daha vardı sanki alıntılamıştım ama gitmiş herhalde yada alıntımı göremedim. her neyse bütün yeni gelenler hoş gelmişler
Günaydın fikrimin ince gülleri
Rica ederim canım...benim 126 epey düşük anladığım. hap kullanamıyorum acaip iştahımı açıyor..
İğnemi olsam acaba diye düşünüyorum..:26: Karatay topiğin de bu beslenmeyle düzelir diyorlar kendi örnekleriyle..Ben de 3-5 ay sonra tekrar tahlille karşılaştırayım bakalım...
Mersi cevabın için..
canım troid bezinin altında şimdi adını hatırlamadığım bir bez veya hormon varmış.( aramızda dr. olanlar bilir )hıçkırarak ağladığında , kahkahayla güldüğünde veya göğsüne bir süre vurduğunda bu hormon harekete geçiyor bağışıklık sistemi kuvvetleniyormuş. ben bunu uzun zaman önce okumuştum. ağlamadığım yada kahkahayla gülmediğim için zaman zaman göğsüme vururum. ve beni canlandırıyor bu.
sende yine bir sürü iş yapıp yormuşsun kendini. ben sadece 1 battaniye yıkadım bugün bol bol tembellik ettim.
ay hayal gibi birşey. nişanlılık dönemime inmiş olurumyok anacım istemem okadar o sizin olsun. bana 42 yeter
diş sorununu hallettinizmi asuMerhabalar
Sabah dişçi öğlen okul sonra da arkadaşımı çağırdım çay kahve keyfi :) bugün de akşamı ettik
Çamaşır makinesini çalıştırmam lazım yemek de yapamadım en azından çorba yapayım en zaten aç değilim
Akşam yoğurt neyim geçiştiririm
Dün kendime karnıbaharlı omlet yaptım hem lezzetli hem doyurucu oldu hem kahvaltı hem öğle için güzel bir öğün bence
Karnıbaharları Çiğden doğrayıp az yağda soteledim üzerine taze nane peynir bir de yumurta kırdım minik acı biber turşularının da ekledim oh mis çok güzel oldu
merhaba diclecim evet sen yazınca hatırladım. işte topiğimizin zenginliği buda hemen imdada yetişti dr.umuzbütün gün sanayide şurda burda gezip az evvel ofise döndüm. kısaca geçmişe göz atıverdim...
126 ya çok üzülme... Gerçekten Karatay ile düzeltebilirsin.
ben yarın kısa bi konya yolculuğu yapacağım. sanırım dönüşte ben de karataya başlarım tekrar. ne zaman ekmeğe başladım. geri geldi o binbir zahmet verdiğim kilocuklar.... geri verme zamanı geldi. mayıs sonunda insana benzer bi hale girmem gerek....
daficim merhaba...
timüs bezi o sözünü ettiğin. aslında tıpta çok öğretmezler. daha çok alternatif tıbbın bezidir
ama mühim bir bezdir. bağoşıklık sistemi ve mutluluk hormonuyla ilgili...
bol bol döverek sevmek gerekir...
http://siskoyum.blogspot.com.tr/sea...d-max=2014-01-01T00:00:00+02:00&max-results=5
Verdiğim linki incele lütfen...Linkin sahibini tanıyorum yaklaşık 6 aydır hastanaeler de çok üzücü bir durum..
Mİdesini tamamen kaybetme durumu söz konusu..
Neden böyle acı çekelim ki..Bu acıları çekeceğimize sağlıklı ve dengeli ve yeterli beslenelim..Çok basit aslın da. bireysel başaramadığımız için burdayız sen de daha sık katıl belki daha motive olursun...
Öylesine gençsin ki bu senin için büyük avantaj..bir daha 23 yaşın da olmayacaksın,yıllar çok çabuk geçiyor..
Biz sana inanıyoruz sen de inan kendine..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?