- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
aynı derttenmuzdarıbım ama cok arastırdım opları acıkcası ben cesaret edemedım edıp olanlarıda takdır edıorum sende ıyı arastır yasın genc ve kılonun esırı olma ben ettım sen etme...hangı sehırdesın?
Merhabalar
Sabah dişçi öğlen okul sonra da arkadaşımı çağırdım çay kahve keyfi :) bugün de akşamı ettik
Çamaşır makinesini çalıştırmam lazım yemek de yapamadım en azından çorba yapayım en zaten aç değilim
Akşam yoğurt neyim geçiştiririm
Dün kendime karnıbaharlı omlet yaptım hem lezzetli hem doyurucu oldu hem kahvaltı hem öğle için güzel bir öğün bence
Karnıbaharları Çiğden doğrayıp az yağda soteledim üzerine taze nane peynir bir de yumurta kırdım minik acı biber turşularının da ekledim oh mis çok güzel oldu
hemşeriymişiz bursanın neresindesin canımbilmiyorum ama aşırı karamsar davrandım galiba biraz daha düşüneceğim ve sabredeceğim bu arada teşekkür ederim öneri ve destekleriniz için.. Bursa'dayım..
canım troid bezinin altında şimdi adını hatırlamadığım bir bez veya hormon varmış.( aramızda dr. olanlar bilir )hıçkırarak ağladığında , kahkahayla güldüğünde veya göğsüne bir süre vurduğunda bu hormon harekete geçiyor bağışıklık sistemi kuvvetleniyormuş. ben bunu uzun zaman önce okumuştum. ağlamadığım yada kahkahayla gülmediğim için zaman zaman göğsüme vururum. ve beni canlandırıyor bu.
sende yine bir sürü iş yapıp yormuşsun kendini. ben sadece 1 battaniye yıkadım bugün bol bol tembellik ettim.
ay hayal gibi birşey. nişanlılık dönemime inmiş olurumyok anacım istemem okadar o sizin olsun. bana 42 yeter
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler acaip motive ediyorsunuz insanı:) Bu gün bi iyi bi de kötü bi haberim var size.Önce kötüyü yazıyım.Bugün öğleden sonraki son derste öğrencimin birisi geldi ve öğretmenim hamile misindedi Allahım Allahım bi de benim üst tarafım fazla yoktur ya da ben öyle sanıyorum:)Böylelikle zayıflama kararımın ne denli doğru olduğu büyüklerden sonra bir minik çocuk tarafından da onaylanmış oldu.Şimdi de iyi haber 93.9 kiloyum bugün:)
selamün aleyküm.....
napıyonuz bakıyım kızlar:)
ben 3gün şu karbonhidrat diyetini denicem, ilk günüm bitti.
menümüde sizinle paylaşayım.
geçmişide daha okuyamadım, bi ara okurum yine.
öptüm hepinizi, görüşürüz kızlar
bugün ki menüm
100gr peynir 1P
50gr yer fıstığı 12P
3tane haşlanmış yumurta 0P
20tane zeytin 4P
1tane portakal 17P
3tane yeşil biber 9P
1sb İNEK SÜTÜ6P
1sb şekersiz yeşilçay 0P
şekersiz çay 0P
TOPLAM: 49P
50p nin altı olmak yeterliydi, çok şükür kıtı kıtına ilk günü tamamladım:))))
Mrb arkadaşlar...Şişman olmaktan artık çok sıkıldım çok.İnş artık zayıflıycam ama desteğinize ihtiyacım var...Diyet ve spor yapıyorum ama moralim çok bozuk öyle çirkin zayıflar var ki sırf zayıflar diye kimse bişey demiyo bana eşimin yanında milli felaket diyo adamlar ya
94 üm geleyim mi:)
günayyydınnnn kızlarrr alıntı yapmıştım amma velakin yenna paylaştığın link beni mahfetti ne kadar üzüldümm tüp miğde ve yaşanan sorun off yaa boğazımızı kısamayıp nelerde çere arıyoruz allah yardımcısı olsunnn
diyet yapmama rağmen haftalardırr 90,500 de sayan kilom azimle aşşağılara inmeye başladı sabah çok sevindirik oldummm
demekki azmedince oluo dünn çaybahesinde arkadaşlarla oturduk ayy neden diyetisyene gittin çokmu kilolusun falan diyolar kendileri benden zaıff anam görmüyonuzmu kiloluyum işte 90 kiloyum dedim aaa hiç göstermiyon diyolar valla tartı öylebi gösteriyokiii adamın suratına çarpı veriyo valla tartı bari uyabiliyomusun diye alaycı konuşmalar gerildimmm bide üzerine anne neden söylüyon kilonı diyen bi kızım üzerine tuz biber olduuu allahın bildini kulundan niye saklıcam kii yaw off allahın izniyle kurtulcam kilolarımdan daha önce 2 kere verdiğim 79 lu rakamlara neden yeniden dönemeyimkiii
beden konusu olmuş kızlarr ben her 4 kiloda bir beden inceliyorumm
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
ve ben spora gidiyorummm 45 dakika spor yapayım
Valla normalde iki tabak yerim sarmadan ama simdi kendimi soyle frenligorum( 1 tanede yesem ayni tat 100 tanede yesem ayni tat ve 2 dakika sonra a a a a hani nerede o taattf, birde artik yemek yemekle degil magza magza dolasip gozume takilan butun kiyafetleri almakla mutlu olacam)
Fotolari uyardigin icin sagol canimmm
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Yıllardır kilolarla başım dertte bakalım hafta başından itibaren yeniden diyete başladım ilave olarak lahana suyu içiyorum bir kilo gitmiş şimdilik biraz moralim yerine geldi.96,400 le başladım 95'ten aşağılara inmek dileğiyle hepimize kolay gelsin.
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerinşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo vercez
kızlar bu arada fark etmişsinizdir eskisi kadar sık giremiyorum. girincede çok geçmişe bakamıyorum
kv artık bende kaldığı için pc başında çok vakit geçiremiyorum
yarın bakalım neler olacak inşallah hepimiz için eksilerde bir hafta olmuştur
Slm kızlar epeydir girememistim.diyetimde kacamaklarim oldu biraz ama fena degil sanki yaklasik 3 kg gitmis.moralim duzeldi biraz o kacamaklarla iyi vermisim gene:))
Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlar...benim pek keyfim yok bu ara biraz üşüttüm galiba burun akıntısı başağrısı gidiyoz işte böyle...yatasım var ama kızlar rahat vermiyo 10 dakka uzanıp kalkıyom...galiba yarın kesin geliyo kv ler...bugün evi silip süpürmem lazım yarın anca yemek yaparım ama halim yok..diyet iyi gidiyo gibi bu sabah hurmalarım bitti üçüncü günü tamamlıyamıcam yani ama 1 kilo eksideyim belki dedikleri gibi bir hafta yapılsa daha iyi sonuçlarda olur gibi...
bilmiyorum ama aşırı karamsar davrandım galiba biraz daha düşüneceğim ve sabredeceğim bu arada teşekkür ederim öneri ve destekleriniz için.. Bursa'dayım..
canım bunu böylece tükettiğimizde yanındaki yoğurt kalkmalı
malum yumurta peynir aynı grup ama sabah kavaltıda muhakkak yapıcam
ıyı aksamlar kızlar bugun sabah spora dıe evden bı cıktım yenı geldım belım kopuo...menumu paylasayım hemen
8:00 beyaz ekmek,peynır,salatalık
11:00 muzlu sut
14:00 tavuklu bulgur pılavı,salata
15:00 10fındık,meyve suyu
....ac degılım sanırım bır meyve yerım....
takma o kötu ınsanları kendın ıcın saglıgın ıcın yap dıyetını sporunu ...
durma gel pılını pırtını topla gelll hergun gelll...
bende bu zayıf olupda bızım gıbı kılolulara dıyete ne gerek var dıyenlerı anlamıorum bosver sen ne kılonu ne dıyet yaptıgını kımseye soleme moralını bozmasınlar...
sen aşmışsın gecen kıs kılo verdıgım donemde onu bende yapabılıodum hep canım ne cekerse esımınkınden kucuk bı ısırık alıodum sımdı kendıme engel olamıorum ve tatlı sevmeme ragmen dayanılmaz bır tatlı ıstegı var...
hosgeldın sende
ben bugunun persembe oldugunu unutmusdum hatırlatmasaydın iidi
tebrıkler basarılarının devamını dılerım bol kacamaksız gunler...
gecmıs olsun teraflu soguk algınlıgında gecıcı bır ıylesme saglıyor ...
düşünme hemen harekete gec yarın yuruyuse basla en azından bır baslangıc olur...:122:ben cok pısmanım daha gencken su kılolarımdan kurtulmayıp yıllarımı heba ettıgım ıcın dıyetısyen arastır kendıne memnun kalmazsan pes etme mutlaka sana hıtap eden bır dıyetısyen bulursun...
Ben 89 kg 170 boyum var 66 kg hedef
hemşeriymişiz bursanın neresindesin canım
Asamadim canim yaa asmis olsam hala 90 li kilolarda olmazdim
ben daha şimdi yedimbana da 42 yeter sanırsam...:44:
ablacım iş yapmamış olmuyokii..kızıma gulgur pilavı yaptım kendimede salata yaptım sofram hazır eşimi bekliyom birazdaha gecikirse ben yicem...aslında geç bile kaldım...o dediğin göğsünü dövme olayını ben genelde panik atak nöbetlerinde yaparım ve iyi gelir gerçekten...ama alışkanlıkla yaptığım için çokta farketmiyodum sen böyle anlatınca düştü jetonum...
ay allahım bu yamyam ömrümü yedi ablasıyla oyun oynuyolardı bi an garip garip bakış atıp kafamı karıştın kızz dedi ablasınaa...nerden öğreniyo bunları birbilsem..ben güldüm diye aynı şeyi tekrarlıyo şimdi..
çok çabuk gitmiş dişleri kıyamam yaayoğurt yazmamışım ama yemiştim :)
haklısın fazla protein oluyor
bugün de arkadaşla bol acılı ve lorlu kabak mücver yaptık yedik
ayrıca sabahları aynı mantıkla kabaklı yumurta da çok güzel oluyor
daficim kızımın dolguları daha bitmedi maalesef az az da olsa çok dolgusu var
20likleri de şimdilik aldrımayı düşünmüyoruz
bende de nohut var aynı seninkiler gibi çok çabuk pişti ve de çok lezzetli ama şöyle yanında turşuyla oturup yiyemedim kaç gündür hep ikindi civarlarına karnımı doyurunca akşam hafif geçirmeye gayret ediyorum
bakalım tartı yarın ne diyecek bu hafta artık artı olmayım nolur yaa
yoğurt yazmamışım ama yemiştim :)
haklısın fazla protein oluyor
bugün de arkadaşla bol acılı ve lorlu kabak mücver yaptık yedik
ayrıca sabahları aynı mantıkla kabaklı yumurta da çok güzel oluyor
daficim kızımın dolguları daha bitmedi maalesef az az da olsa çok dolgusu var
20likleri de şimdilik aldrımayı düşünmüyoruz
bende de nohut var aynı seninkiler gibi çok çabuk pişti ve de çok lezzetli ama şöyle yanında turşuyla oturup yiyemedim kaç gündür hep ikindi civarlarına karnımı doyurunca akşam hafif geçirmeye gayret ediyorum
bakalım tartı yarın ne diyecek bu hafta artık artı olmayım nolur yaa
walla bak ınana bana dıorum ya gecen kıs senın gıbı dusunup 8 ayda 20 kılo verdım ben dogru yoldasın bunu dusun mutlu ol ve devam et...
Canim yaa moralimi bozmuyorum ve tabiki devam ediyorum ama 1 haftadir tarti ac karina da tok karninada 90.0 gosteriyo ben hic 80 leri goremiyecek miyim diye dusunmeye basladim kabus gibi
bır aydır aynı kılodan 1 adım ılerı gıdemedım bende ya bazen vucut dırenıo o zaman bırsey yapmak gerekıyor dıyetısyene gıdıyormusun benım dıyetısyen bana 2gunluk bır dıyet lıstesı vermısdı o ıse yaramısdı bende yıne onumu yapsam dıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?