Diyetisyene gidiyorum ama gecen sefer gittigimde 3 haftada 2 kilo vermistim o yuzden degisiklik yapmadi sali gunu randevum var ama gidemiyecek gibiyim maasi vermediler daha eee birde ikizler madden cõktük gibi gisey allah bundan kotu etmesin bu gunumu de aratmasin rabbim bu arada senin diyetisyen ne onermisti
bır aydır aynı kılodan 1 adım ılerı gıdemedım bende ya bazen vucut dırenıo o zaman bırsey yapmak gerekıyor dıyetısyene gıdıyormusun benım dıyetısyen bana 2gunluk bır dıyet lıstesı vermısdı o ıse yaramısdı bende yıne onumu yapsam dıorum
menüm:
kahvaltı:1 kase yoğurt,5 tane hurma...
ara:1 kase mercimek çorbası....
ara:1 kupa yeşilçay...
akşam:1 kase çorba,boll salata...
birazdan bir yeşilçayda içicemm...umarım yarın hepimiz eksi görürüz....
kızlar neden iki yada üç günlük ayran detoksu yapmıyosunuzz...takıldığım zamanlarda bana bayaa yarıyoda...oyüzden ayda bir kere yapıcam inşallah bundan sonra....
Yaaa arkadas kilolar ayni sayilir ben niye 50 beden giyiyorum boy kacti senin kiskandim ama bennn simdi
Neyse canlarim esra kacar benim adim esra bu arada hepinize allah rahatlik versin
94 üm geleyim mi:)
Gel canim gellll bende yeniyim daha ama iyiki burayi secmisim cok tatli cok icten cok samimi insanlar buldum burada moralim bozuk olsa beni mutlu etmeye calisan, bir soru sorsam cevaplamak icin yarisan, bir dolu guzellik buldum burada.... 90 kiloluk bedenime sıkısıp kalmis olan ruhuma yeniden can buldum burada allah hepsinden razi olsun ( gozlerim doldu yahu )
hoşgeldin diyeyim önce canım
canım beden sorunlarına takılma bence sende demekki basen var aynen bende öyleyim
96 kiloday ken 52 beden giyiyordum şimdi 79
şimdi 46 beden giydiğim pantolon hemde gökçe gibi lsw alınma aramızda 10 kilo var ama yapacak birşey yok kimisi popodan kimisi göğüs
bölgesinden (gökçe seninle kıyas yaptım ama kırılmacanım sen açıkca yazdığın için rahat yazabildim seni
günayyydınnnn kızlarrr alıntı yapmıştım amma velakin yenna paylaştığın link beni mahfetti ne kadar üzüldümm tüp miğde ve yaşanan sorun off yaa boğazımızı kısamayıp nelerde çere arıyoruz allah yardımcısı olsunnn
diyet yapmama rağmen haftalardırr 90,500 de sayan kilom azimle aşşağılara inmeye başladı sabah çok sevindirik oldummm
demekki azmedince oluo dünn çaybahesinde arkadaşlarla oturduk ayy neden diyetisyene gittin çokmu kilolusun falan diyolar kendileri benden zaıff anam görmüyonuzmu kiloluyum işte 90 kiloyum dedim aaa hiç göstermiyon diyolar valla tartı öylebi gösteriyokiii adamın suratına çarpı veriyo valla tartı bari uyabiliyomusun diye alaycı konuşmalar gerildimmm bide üzerine anne neden söylüyon kilonı diyen bi kızım üzerine tuz biber olduuu allahın bildini kulundan niye saklıcam kii yaw off allahın izniyle kurtulcam kilolarımdan daha önce 2 kere verdiğim 79 lu rakamlara neden yeniden dönemeyimkiii
beden konusu olmuş kızlarr ben her 4 kiloda bir beden inceliyorumm
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
ve ben spora gidiyorummm 45 dakika spor yapayım
rabbım ımtıhanını kolay eylesin inşallah evet turk kahvesi gibide içiliyor ama çok kaynatmıycan
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Yıllardır kilolarla başım dertte bakalım hafta başından itibaren yeniden diyete başladım ilave olarak lahana suyu içiyorum bir kilo gitmiş şimdilik biraz moralim yerine geldi.96,400 le başladım 95'ten aşağılara inmek dileğiyle hepimize kolay gelsin.
Yarın oğlumun okulun da beslenme sırası ben de..
sigara böreği,kurabiye kuruyemiş ve meyve suyu var...
Bugün çıkışta yufka alıp sarmam gerek ki sabaha kızartmak kalsın geriye..Kurabiyeleri de sanırım akşamdan yaparım...
ÖZellikle fazla yapacağım ki kızım ve eşim de yer..Bana da koklamak kalır..
yarın yine imtihan günüm bakalım bunu da geçebilecekmiyim...
Valla bekarlara diyet yapmak kolay yaa...
MEsela hala kakaolu kek var mutfakta..İnsanız yahu biz de..
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerinşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo vercez
kızlar bu arada fark etmişsinizdir eskisi kadar sık giremiyorum. girincede çok geçmişe bakamıyorum
kv artık bende kaldığı için pc başında çok vakit geçiremiyorum
yarın bakalım neler olacak inşallah hepimiz için eksilerde bir hafta olmuştur
Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlar...benim pek keyfim yok bu ara biraz üşüttüm galiba burun akıntısı başağrısı gidiyoz işte böyle...yatasım var ama kızlar rahat vermiyo 10 dakka uzanıp kalkıyom...galiba yarın kesin geliyo kv ler...bugün evi silip süpürmem lazım yarın anca yemek yaparım ama halim yok..diyet iyi gidiyo gibi bu sabah hurmalarım bitti üçüncü günü tamamlıyamıcam yani ama 1 kilo eksideyim belki dedikleri gibi bir hafta yapılsa daha iyi sonuçlarda olur gibi...
Ben 89 kg 170 boyum var 66 kg hedef
yok yoğurt yazmıyordu zaten ama sen sabah öğlen diye bahsedince
şimdi sen diyetisyene gitttiğin için söyledim aynı bu dr lar
birini yiyince öbürünü yeme dengelensin diyor
ne güzel arkadaşında bol acılı kabak çok severim kabak olan herşeyi afiyet olsun canım
sen böyle dikkat ettikce tartı seni hep mutlu edr inşallah kızın için geçmiş olsun zor o öyle durumdayken ahh bu kızlar benim kızımda
seninki gibi izn vermiyor kilomu söylemeye sadece kendisi biliyor birde burası başaka kimse bilmez kilomu
selam millet!!! okuldayken hep aklimdasiniz :) sizleri ozluyorum hemcecik
benim 1,70 canim senin kac??? bana zaten kilomu söyledigim zaman inanmiyorlar sen daha zayifsin falan diyorlar... basenlerim fazla yok... ama gobek masallah yarim dunya...
memnun oldum esra esralar cogaldi :)
Hosgeldinnnn geldin bile
ayyyyy okuyunca duygulandim canim :)) coook sagol :)
onemli degil canim :) artik kiloyla giydigim bedenle alakali hic bir sorunum yokcunku veriyorum ya
gögüs dedinde benim gögüsler zaten 2kilo gelir... vucudumda en sevmedigim yerim goguslerim...
112 kiloyken ben 50beden giyiyordum ama biraz SIKIyordu... 52bedende bol geliyordu...
ya yapiya bagli oluyor bu beden olayi... bazilarinda daha cok kas oldugu icin agir oluyorlar... mesela ben... hele bacaklarim oyle kasliki mubarek profesyonel futbolcu gibi...
ooo sevindim eksi gormene canim :) insallah bende yarin en azindan +cikmam...
4kiloda bir beden incelme olayinada hayran kaldim canim :)
aminnnn canim...
hosgeldin!!!!
Insallah kolaylikla atlatirsin yarini canim :)
dedigin gibi bekarlara diyet yapmak kolay... ben kizin ivir ziviri esimin ivir ziviri derken... her dakika imtihan
evet fark ettik canim gelmedigini :)
sen cuma gunleri bildirimini unutma yeter :)
gecmis olsun canim!!!
hosgeldin!!!
menumu yazayim
sabah: 2kasik yulaf, sut, 1portakal
ara: 2pirinc patlagi
ögle: 1domates, yesil salata
ara: 1elma
aksam: 3tane pirasa mucver, yesil salata domatesli
ara: ananas kucuk bir kase, 1cay bardagi sut
3litre su
1yesil cay
Bravo valla canim boyle devam adarsen yaza seni buyutecle ararlar evde
sagol canim :) ve ustelik Kötü menulerimden biri bugunki... pirinc patlagi biraz kotu oldu... neyse yarin alisverise gidicem, cevizimi, findigimi, kuru kayisimi alacam :)
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Yıllardır kilolarla başım dertte bakalım hafta başından itibaren yeniden diyete başladım ilave olarak lahana suyu içiyorum bir kilo gitmiş şimdilik biraz moralim yerine geldi.96,400 le başladım 95'ten aşağılara inmek dileğiyle hepimize kolay gelsin.
Beni nursenayla karıştırdın sanırım fatmacım
Diyetisyene giden ve kilosunu söylediği için kızı kızan oydu
Geçmiş olsun dileğin için sağol o doğru dolguya giden biziz:)))
Canim senin o pirinc patlagi dedigin devede kulak canim gayet guzel menun
sagol canim :) ama ekmek grubuna giriyor ya... gerci sabah yedigim icin sorun degil :)
yarin insallah +cikmam... bu hafta cok biskuvi yedim...
Aynen bende gayet hoşbuldum çok güzel çok samimi bir ortam ama alışmaya çalışıyorum henüz mesajları kimin gönderdiği kimin kime cvp yaztakip etmeye çalışıyorum.Menülerin paylaşılması çok güzel bazen ne yiyeceğini şaşırıyor insan :)Hoşgeldinn ben de hoşgeldim hoşbuldum
Tartilmak icin 1 hafta bekleyebiliyorsan cok iyi ben sabah aksam gunde 2 doz kullaniyorum baskulu beni gorunce alet titremeye basliyo
Yarın anladığım kadarıyla tartılma gününüz baya gerilimli bir o kadarda heyecan var değilmi bende her ikiside oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?