Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kusura bakma canım biliyorsun değilmi ben burada yaşlıların başında geliyorum

fırsat bulmuşken biraz okuyup yazayım dedim ama baksana olmamış:::

Estağfirullah canım ne kusuru olabilir böyle şeyler gülümsettin :)
Hem ne yaşlısı yaşın kaç ki senin

kızzlaaarrrr ben geldim
kızımı, kocamı, kvmi yatırdım pc başına oturdum
ohhh beee rahat rahat gezineyim azıcık
geçmişe bakayım biraz geliyorum
özledim sizi ayyy

İyi akşamlar ..

Belimi dinlendirmek için oturmuşken size bakayım dedim...Kurabiyeler hazırlandı 40 adet börek sardım..Kaldı 40 adet...

Gelmişken yediklerimi paylaşayım..

Sabah,

2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
11 zeytin
peynir
2 gün kurusu
havuç ve yeşillik

Kahve
yeşilçay

Akşam,

Epey dolu bir tabak kurufasulye
Salata
Turşu

Kizlar benim kocusko sizi kiskandi sen boyna yaz dedi kapiyi carpti gitti erkekler kulubu varmi acaba

benimkide anası geldikten sonra pc başında çok vakit geçiriyorsun kızımızla ilgilen o uyuduğunda gir nete dedi sanki kızımla ilgilenmiyormuşum gibi
ondan çok giremiyorum işte kvnin gözüne batmasın diye
erkeklerin hepsi aynı takma cnm kafana
benim kız da sağolsun gün içerisinde hiç uyumuyor bugün 7:30da kalktı bu saate kadar toplasan 3 saat uyumamıştır. gündüz uyuduğunda anca evle ilgileniyorum pc başına geçeyim diyince kalkıyor zilli böyle işte bendeki durumlar

Kocalar bize yapınca kızıyoruz. Ama zaten benimki pc başında hep hakediyo.Allah'ım dünyaları savaş yapıp kazanıyo dünya onun sadece ülkeler de kalmıyor. Civilization V ti galiba.Hoş buna da şükür

Kocalar bize yapınca kızıyoruz. Ama zaten benimki pc başında hep hakediyo.Allah'ım dünyaları savaş yapıp kazanıyo dünya onun sadece ülkeler de kalmıyor. Civilization V ti galiba.Hoş buna da şükür

Tartilmak icin 1 hafta bekleyebiliyorsan cok iyi ben sabah aksam gunde 2 doz kullaniyorum baskulu beni gorunce alet titremeye basliyo

hahaha iyiymiş
bak kocama 90 kilonun üzerindekiler toplandık hep birlikte zayıflıcaz dedim ilk üye olduğum zaman bana ne dese beğenirsin 'site çökmesin'

Ellerine sağlık canım
Menün de yine başarılı maşallah

İnsallah canim yarin tarti gunumuz mu

evet canım cuma günleri tartı günümüz ama yeni katılan arkadaşla iki hafta düzenli bildirim yaptıktan sonra üçüncü hafta listeye girebiliyolar...spor listemizi meyra kilo listemizi gökçe irem hazırlıyo canım....

Nasil oluyo biraz anlatir misin canim

2 litre ayran

4 kaşık nohut

4 kaşık yeşil mercimek

4 kaşık bulgur

2 tane salatalık....

canım hepsini haşlayıp ayranla karıştırıyosun...sabah diyet kahvaltıdan sonra iki saat arayla bir kase yiyorsun canım ama ben salatalığın mevsimi olmadığı için o olmadan yapıyorum bu sıralar...tuz hiç yok ama istersen nane pulbiber koyabilirsin...ister iki gün ister üç gün yapabilirsin...

umarım yanlış anlatmamışımdır....:44:

Merhaba canim menun guzel de keske kurufasulye yemeseydin yarin tarti gunuymusya siskinlik yaparsa moralin bozulur

Benim boy 160 oradan kaybedihorum demekki bende 0 gobek ama basenler varya ahh o basenler bazen kesip atasim geliyo

aynen benimde göbeğim yok basenlerim var. önden bakınca vücudumun hatlarını beğeniyorum ama yan dönünce hepsi hayal oluyor. gerçi doğumdan sonra biraz göbeğim oldu ama çok değil

hahaha iyiymiş
bak kocama 90 kilonun üzerindekiler toplandık hep birlikte zayıflıcaz dedim ilk üye olduğum zaman bana ne dese beğenirsin 'site çökmesin'

ay çok güldüm yaaa.....

yenacım harikasınn....

hahaha iyiymiş

Ayyy ne guldummm cocuklar uyuyordu sicradi tutamiyorum kendimi hala guluyoruummmmm koca kalkip gelecek simdi

Canim cok sagol da ben karisik seyleri yiyemem omrumde pilav ustu kuru bile yemedim tuhh sade birsey olaydi:26:

hasibecim ben burda gülmekten kırılırken eşimden bir soru geldi sana kocası öyle deyince tepkisi ne olmuş çok merak ettim sor dedi....

Tartilmak icin 1 hafta bekleyebiliyorsan cok iyi ben sabah aksam gunde 2 doz kullaniyorum baskulu beni gorunce alet titremeye basliyo

daha dun sabah tartilmistim canim

Yarın anladığım kadarıyla tartılma gününüz baya gerilimli bir o kadarda heyecan var değilmi bende her ikiside oluyor :)

evet yarin tarti gunumuz yolcu arkadasimiz anlatmis nasil oldugunu :) en erken ne zaman bildirim yapabilirseniz o zaman yaparsaniz daha iyi olur :)

kızzlaaarrrr ben geldim
kızımı, kocamı, kvmi yatırdım pc başına oturdum
ohhh beee rahat rahat gezineyim azıcık
geçmişe bakayım biraz geliyorum
özledim sizi ayyy

oohhh uyusunlarda buyusunler canim :)
sende rahat rahat bize takil yasa hayatini

yenacim vallahi helal olsun sana supersin! inaniyorum yaza fistik gibi olursun!

benimki bilgisayar manyagi allahtan 2tane bilgisayarimiz var... benimkisi dandik gerci amannn zaten bir buraya giriyorum bu bilgisayarlar

hahaha iyiymiş

ayyyy coook guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…