- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kusura bakma canım biliyorsun değilmi ben burada yaşlıların başında geliyorum
fırsat bulmuşken biraz okuyup yazayım dedim ama baksana olmamış:::
Kizlar benim kocusko sizi kiskandi sen boyna yaz dedi kapiyi carpti gitti erkekler kulubu varmi acaba
Bizimkiler alıştı senin ki de alışır canım
kızzlaaarrrr ben geldim
kızımı, kocamı, kvmi yatırdım pc başına oturdum
ohhh beee rahat rahat gezineyim azıcık
geçmişe bakayım biraz geliyorum
özledim sizi ayyy
Kizlar benim kocusko sizi kiskandi sen boyna yaz dedi kapiyi carpti gitti erkekler kulubu varmi acaba
Tartilmak icin 1 hafta bekleyebiliyorsan cok iyi ben sabah aksam gunde 2 doz kullaniyorum baskulu beni gorunce alet titremeye basliyo
Ellerine sağlık canımİyi akşamlar ..
Belimi dinlendirmek için oturmuşken size bakayım dedim...Kurabiyeler hazırlandı 40 adet börek sardım..Kaldı 40 adet...
Gelmişken yediklerimi paylaşayım..
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
11 zeytin
peynir
2 gün kurusu
havuç ve yeşillik
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Epey dolu bir tabak kurufasulye
Salata
Turşu
İnsallah canim yarin tarti gunumuz mu
Nasil oluyo biraz anlatir misin canim
İyi akşamlar ..
Belimi dinlendirmek için oturmuşken size bakayım dedim...Kurabiyeler hazırlandı 40 adet börek sardım..Kaldı 40 adet...
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
11 zeytin
peynir
2 gün kurusu
havuç ve yeşillik
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Salata
Turşu
Benim boy 160 oradan kaybedihorum demekki bende 0 gobek ama basenler varya ahh o basenler bazen kesip atasim geliyo
hahaha iyiymiş
bak kocama 90 kilonun üzerindekiler toplandık hep birlikte zayıflıcaz dedim ilk üye olduğum zaman bana ne dese beğenirsin 'site çökmesin'
İyi akşamlar ..
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
11 zeytin
peynir
2 gün kurusu
havuç ve yeşillik
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Salata
Turşu
hahaha iyiymiş
bak kocama 90 kilonun üzerindekiler toplandık hep birlikte zayıflıcaz dedim ilk üye olduğum zaman bana ne dese beğenirsin 'site çökmesin'
evet canım cuma günleri tartı günümüz ama yeni katılan arkadaşla iki hafta düzenli bildirim yaptıktan sonra üçüncü hafta listeye girebiliyolar...spor listemizi meyra kilo listemizi gökçe irem hazırlıyo canım....
2 litre ayran
4 kaşık nohut
4 kaşık yeşil mercimek
4 kaşık bulgur
2 tane salatalık....
canım hepsini haşlayıp ayranla karıştırıyosun...sabah diyet kahvaltıdan sonra iki saat arayla bir kase yiyorsun canım ama ben salatalığın mevsimi olmadığı için o olmadan yapıyorum bu sıralar...tuz hiç yok ama istersen nane pulbiber koyabilirsin...ister iki gün ister üç gün yapabilirsin...
umarım yanlış anlatmamışımdır....:44:
Tartilmak icin 1 hafta bekleyebiliyorsan cok iyi ben sabah aksam gunde 2 doz kullaniyorum baskulu beni gorunce alet titremeye basliyo
Yarın anladığım kadarıyla tartılma gününüz baya gerilimli bir o kadarda heyecan var değilmi bende her ikiside oluyor :)
kızzlaaarrrr ben geldim
kızımı, kocamı, kvmi yatırdım pc başına oturdum
ohhh beee rahat rahat gezineyim azıcık
geçmişe bakayım biraz geliyorum
özledim sizi ayyy
İyi akşamlar ..
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
11 zeytin
peynir
2 gün kurusu
havuç ve yeşillik
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Salata
Turşu
Kocalar bize yapınca kızıyoruz. Ama zaten benimki pc başında hep hakediyo.Allah'ım dünyaları savaş yapıp kazanıyo dünya onun sadece ülkeler de kalmıyor. Civilization V ti galiba.Hoş buna da şükür
hahaha iyiymiş
aynen benimde göbeğim yok basenlerim var. önden bakınca vücudumun hatlarını beğeniyorum ama yan dönünce hepsi hayal oluyor. gerçi doğumdan sonra biraz göbeğim oldu ama çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?