Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim cok sagol da ben karisik seyleri yiyemem omrumde pilav ustu kuru bile yemedim tuhh sade birsey olaydi:26:

hadi ya..aslında rahat yeniyo...ben denemedim ama aklımda evde ne çorbam varsa onu bu şekilde yemek var bir arada onu deniyecem...ama kalorisi çok olmayan bir çorba düşünüyorum...hani böyle bişeyde yapabilirsin..iki günlük sadece..kilo vermemiz durakladığı dönemde metabolizmayı şaşırtmak için olabilir diye düşünüyorum....tabi bu benim düşüncem..yanlışta olabilir..:26:

hasibecim ben burda gülmekten kırılırken eşimden bir soru geldi sana kocası öyle deyince tepkisi ne olmuş çok merak ettim sor dedi....

ne dicem güldüm bende
bir kaç şey daha söylemişti ama şimdi hatırlamıyorum (gülmekten) bir bu kalmış aklımda

Allahim ne olacak bizim sonumuz ell medet yarabbi yagmur duasi gibi bir dua varmi acaba yaglarimizda yagmur gibi akip gitse kafayimi yiyorum nee

Allahim ne olacak bizim sonumuz ell medet yarabbi yagmur duasi gibi bir dua varmi acaba yaglarimizda yagmur gibi akip gitse kafayimi yiyorum nee

Biz degil anacim ziyaretciler cokertecek siteyi

kk beğenmeme izin vermiyor
üye olduğumdan beri neden böyle olduğunu hala anlayamadım
neyse ben bunları beğendim

geçmişe bir göz atayım dedim, herkesler kaybolmuş...

merhaba diclecim evet sen yazınca hatırladım. işte topiğimizin zenginliği buda hemen imdada yetişti dr.umuz
bende döve döve seviyorum ara sıra

canım sen yine eskişehirdemisin

Evet canım, hala eskişehirdeyim. burdan ayrılmaya da hiç niyetim yok.. sevdim ben bu kenti

yarın konyada 6-8 saat sürecek bir işim var.... çantamı hazırladım. eğitim için slaytları hazırladım. erken yatıp erken kalkmam gerek. hızlı trene yetişcem....
ordan etli ekmek yemeden dönmem her halde

ben bu haftadan kilo bildirimine başlaıyayım madem... daha kendime gelemedim. diyete başlayamadım....

spor...110 dakika
kilo 92

ben de 84 leri görmüştüm bir ara

yarı 21:30 gibi evde olurum. nete girebilirsem görüşürüz..herkese tatlı rüyalar diliyorum.. iyi geceler...

tabi etli ekmek yemeden dönme canım, pişman olursun:)
bol ayranla epey dengelenir zaten.
ayyy burnuma etli ekmek koktu:)))))
iyi geceler

merhaba, arkadaşım YENA nın tavsiyesiyle geldim, benide aranıza alırsanız çok sevinirim, günlükler bölümünde Acı bir Şişmanlık Hikayesi benim hikayem ve günlüğüm, 2 aydır diyetteyim toplamda 9 kilo verdim, bir haftadır hiç olmadığım kadar mutsuzum, motivasyonumu kaybetmiş durumdayım,sizlerinde moralini bozmıyım daha fazla :) umarım bu topiğin bana faydası olur,
sevgiler

protein agirlikli bir diyetti oglen menemen aksam izgara ...ucretsiz hekim bul kendine sekerim ben servet harcadim o diyetisyenlere gittigim en iyi diyetisyen devletteydi

kızlar neden iki yada üç günlük ayran detoksu yapmıyosunuzz...takıldığım zamanlarda bana bayaa yarıyoda...oyüzden ayda bir kere yapıcam inşallah bundan sonra....

nasil biseyki acaba icinde karabugday fln yoktur umarim sole bisey buldum ama dogrumudur dogruysa ekleyecegin birsey varmi buna yada tecrubelerinden dolayi onerecegin birseyler

MALZEMELER ;
4 yk Nohut
4 yk Pilavlık Bulgur
4 yk Yeşil Mercimek
2 ad Salatalık
600-700gr Yoğurt
İsteğe göre, sarımsak, nane, pul biber veya diğer baharatlar.
Su
HAZIRLANIŞI ;

Bakliyatlar akşamdan ıslatılır ve ertesi gün yumuşayana kadar haşlanır.
Yoğurt su ile karıştırılarak ayran kıvamı elde edilir.
İçerisine, haşlanmış bakliyatlar, rendelenmiş salatalıklar eklenir ve isteğe göre sarımsak ve baharatlar ilave edilir.
Normal Kahvaltı saat 9'da yapılacak ve 12:00'de başlayarak 20:00'de bitecek şekilde her 2 saatte 1'er kase detoks çorbası içilecek.
Kahvaltıda yenmesi gerekenler ; peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşillik ve çay.
Ayran detoksu ayda 2 gün olacak şekilde 1 defa yapılmalıdır.
Detoks yapıldığı gün, su ve bitki çayları dışında hiç bir şey yenilip içilmemelidir.
2 gün sonunda tartıda kiloya bağlı olarak 2 kilo eksilme göreceksiniz.
Ayran detoksu sırf yağdan gitmektedir.
Birebir yaptığım için ayda 1 bu detoksu tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
esselamun aleykum
hayırlı cumalar kızlar canım çok sıkkın bugun + datım gine offf offf bıktım 2 ileri bir geri
neyse bugun yemekte misafirim gelecek herhalde bugun gelemem sanırım bıdaha umarım bu hafta hepimiz için daha güzel olur şimdiden kilo veren herkezi kutluyorum şimdiden
KİLOM 133.3
SPOR 40 DK

Geçen hafta spor listesine girmiştim ama kilo listesinde yoktum dikkatlerden kaçtı galiba sorun değil tabiki bu arada geçen hafta 106.5 tum bu hafta:
Spor: 220 dk
kilo bildirimi: 105.9 yani -600 gr kaplumbağa hizinda ilerliyorum bakalım ne olacak :/

Günaydın hanımlar bu gün bayaa işim çok hemen bildirim yapıp kaçayım listeleri yapanların ellerine sağlık kolay gelsin

kilo - 78.1

spor - 25 dk yürüyüş

bu arada meyra beninde o listeye yazdın değilmi canım

1 mayıs KİLOM- 70

bu arada hiç bir özelliği yok bahar olsun dedim çünki bizim bütün özeller sonbahar ve kışın olmuş

günayyydınnn kızlarr hayırlı cumalarrrr
güzel bildirimler olur inşallahhh

yeni kilom çok şükür 8 li rakamları gördüm allah bi daha 9 lu rakamları göstermesinn
  • yeni kilom:89,500
  • sporum:200 dakika

Son düzenleme:
Yas ben diyet olayina kendimi veremedim.manalar uretip yiyorum resmen kendımı acil motive etmem lazim.

Onron 511 tarti almustim dun geldi.
Kilo :90.8
yag oranim % 47 Kas % 26 Su % 27 Su
(((
Resmen yag tulumuuuyummmm

Bir hafta spor yaptim 250 dk leslise koştum jic bir ise yaramadi

90.4 tum 90.8 olmuşum (

Dun okulda resmen temizlik yaptik.kizlar allah dusmanima vermesin yüzüne bakilmayacak, is bilmeyen , bilmedigi gibi bize bagirip cagiran, herkes tarafindan sevilmeyen , ogretmenlerine asla sahip cikmayan bir müdürü muz var.anaokuluyuz heryil en sx 12000 para toplaniyor tek tik oyuncak yok.tuvaletler hic yenilenmemus kirim dökük. Adam resmen okulu kendine maddi kaynak yapmis.sahte faturalarla.vee ilginc tarafi herkes bunu biliyor ama kimse ona bulusmak istemiyor.

Bir haftadir ayni okulda arkadasimla ugrasiyoruz.belediyeye gityik tuvaletler icin malzeme istedik bakalim onumuzdeki hafta haber verecekler.milli egitime gittik 2 siniflik oyuncak , top havuzu birde projeksiyon aleti aldık :)) altt katta depo diye kullanilan bir sinif vardi.dun butun ogretmenler girdik oraya.attik herseyi.orayi tertemiz bosalttik.boyatip .Oyun salonu yapacagiz orayi :))

Adama paralari yedirmeyecegimizi net tavirla anlattik.bu donemki aidatlatla ses distemi dvd vb.programlarda lazim olan malzemeleri alacagiz.

Bu kadar ugrasiyoruz rabbim hayir kabul etsin ins. Cunku kendi cocugumun gitmesini istemedigim yerde ben diger cocuklarin gunahina giremem.

Bu kadar ugrastik dun yine tartistik adamla. Allah islah etsin.

Kiloda verememisim zaten.off offfff

Ben bu hafta değişiklik olsun diye hurma & yoğurt diyeti yapayim dedim sabah kahvaltımi 1 kase yoğurt ve 7 kuru hurma ile yaptım bir haftada 4-5 kg verenler varmış maksat 100 u görmek tartıda ama vazife sitelerde hurma kg aldırır yazıyor bir hafta bir haftadır bir hafta kaybetmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var devam etmeli miyim!?

Arkadaşlar ben sabah tartıldım bugün beşinci günüm 96,400 ile başladım 95,400 çıktım bu sabah inşallah bu şekilde devam ederim.Uzunnn bir diyet geçmişim olduğu için kafama göre uyguluyorum diyetimi kafama göre derken diyetisyenlerimin daha önce hazırladıkları listelere benzer oluyor.Yaşlarınızı bilmiyorum ama ben 40 yaşındayım bekarım sizlerin yazılarından anladığım kadarıyla hepiniz evli çocuk sahibisiniz Allah bağışlasın zor ama bir o kadarda güzel bir iş çıkarıyorsunuz hem ev,çocuklar,eşiniz çalışanların işi bunların yanında birde diyet bende çalışıyorum ama Allahtan evde annem var yoksa bende gerçekten zorlanırdım.Hepinize sağlıklı ve de bol eksili günler diliyorum:) benim birazdan çıkmam gerek gün içinde fırsat buldukça size kaıtlırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…