Canim cok sagol da ben karisik seyleri yiyemem omrumde pilav ustu kuru bile yemedim tuhh sade birsey olaydi:26:
hasibecim ben burda gülmekten kırılırken eşimden bir soru geldi sana kocası öyle deyince tepkisi ne olmuş çok merak ettim sor dedi....
hasibecim ben burda gülmekten kırılırken eşimden bir soru geldi sana kocası öyle deyince tepkisi ne olmuş çok merak ettim sor dedi....
Allahim ne olacak bizim sonumuz ell medet yarabbi yagmur duasi gibi bir dua varmi acaba yaglarimizda yagmur gibi akip gitsehadi ya..aslında rahat yeniyo...ben denemedim ama aklımda evde ne çorbam varsa onu bu şekilde yemek var bir arada onu deniyecem...ama kalorisi çok olmayan bir çorba düşünüyorum...hani böyle bişeyde yapabilirsin..iki günlük sadece..kilo vermemiz durakladığı dönemde metabolizmayı şaşırtmak için olabilir diye düşünüyorum....tabi bu benim düşüncem..yanlışta olabilir..:26:
Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 23 ziyaretçi)
y.o.l.c.u,
ercanim+,
Gokce_Iremim+
Allahim ne olacak bizim sonumuz ell medet yarabbi yagmur duasi gibi bir dua varmi acaba yaglarimizda yagmur gibi akip gitsekafayimi yiyorum nee
Biz degil anacim ziyaretciler cokertecek siteyi
merhaba diclecim evet sen yazınca hatırladım. işte topiğimizin zenginliği buda hemen imdada yetişti dr.umuz
bende döve döve seviyorum ara sıra
canım sen yine eskişehirdemisin
geçmişe bir göz atayım dedim, herkesler kaybolmuş...
Evet canım, hala eskişehirdeyim. burdan ayrılmaya da hiç niyetim yok.. sevdim ben bu kenti
yarın konyada 6-8 saat sürecek bir işim var.... çantamı hazırladım. eğitim için slaytları hazırladım. erken yatıp erken kalkmam gerek. hızlı trene yetişcem....
ordan etli ekmek yemeden dönmem her halde
ben bu haftadan kilo bildirimine başlaıyayım madem... daha kendime gelemedim. diyete başlayamadım....
spor...110 dakika
kilo 92
ben de 84 leri görmüştüm bir ara
yarı 21:30 gibi evde olurum. nete girebilirsem görüşürüz..herkese tatlı rüyalar diliyorum.. iyi geceler...
Diyetisyene gidiyorum ama gecen sefer gittigimde 3 haftada 2 kilo vermistim o yuzden degisiklik yapmadi sali gunu randevum var ama gidemiyecek gibiyim maasi vermediler daha eee birde ikizler madden cõktük gibi gisey allah bundan kotu etmesin bu gunumu de aratmasin rabbim bu arada senin diyetisyen ne onermisti
kızlar neden iki yada üç günlük ayran detoksu yapmıyosunuzz...takıldığım zamanlarda bana bayaa yarıyoda...oyüzden ayda bir kere yapıcam inşallah bundan sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?