..
...
merhaba, arkadaşım YENA nın tavsiyesiyle geldim, benide aranıza alırsanız çok sevinirim, günlükler bölümünde Acı bir Şişmanlık Hikayesi benim hikayem ve günlüğüm, 2 aydır diyetteyim toplamda 9 kilo verdim, bir haftadır hiç olmadığım kadar mutsuzum, motivasyonumu kaybetmiş durumdayım,sizlerinde moralini bozmıyım daha fazla :) umarım bu topiğin bana faydası olur,
sevgiler
esselamun aleykum
hayırlı cumalar kızlar canım çok sıkkın bugun + datım gine offf offfbıktım 2 ileri bir geri
neyse bugun yemekte misafirim gelecek herhalde bugun gelemem sanırım bıdaha umarım bu hafta hepimiz için daha güzel olur şimdiden kilo veren herkezi kutluyorum şimdiden
KİLOM 133.3
SPOR 40 DK
Geçen hafta spor listesine girmiştim ama kilo listesinde yoktum dikkatlerden kaçtı galiba sorun değil tabiki bu arada geçen hafta 106.5 tum bu hafta:
Spor: 220 dk
kilo bildirimi: 105.9 yani -600 gr kaplumbağa hizinda ilerliyorum bakalım ne olacak :/
günayyydınnn kızlarr hayırlı cumalarrrr
güzel bildirimler olur inşallahhh
yeni kilom çok şükür 8 li rakamları gördüm allah bi daha 9 lu rakamları göstermesinn
- yeni kilom:89,500
- sporum:200 dakika
Yas ben diyet olayina kendimi veremedim.manalar uretip yiyorum resmen kendımı acil motive etmem lazim.
Onron 511 tarti almustim dun geldi.
Kilo :90.8
yag oranim % 47 Kas % 26 Su % 27 Su
(((
Resmen yag tulumuuuyummmm
Bir hafta spor yaptim 250 dk leslise koştumjic bir ise yaramadi
90.4 tum 90.8 olmuşum(
Dun okulda resmen temizlik yaptik.kizlar allah dusmanima vermesin yüzüne bakilmayacak, is bilmeyen , bilmedigi gibi bize bagirip cagiran, herkes tarafindan sevilmeyen , ogretmenlerine asla sahip cikmayan bir müdürü muz var.anaokuluyuz heryil en sx 12000 para toplaniyor tek tik oyuncak yok.tuvaletler hic yenilenmemus kirim dökük. Adam resmen okulu kendine maddi kaynak yapmis.sahte faturalarla.vee ilginc tarafi herkes bunu biliyor ama kimse ona bulusmak istemiyor.
Bir haftadir ayni okulda arkadasimla ugrasiyoruz.belediyeye gityik tuvaletler icin malzeme istedik bakalim onumuzdeki hafta haber verecekler.milli egitime gittik 2 siniflik oyuncak , top havuzu birde projeksiyon aleti aldık :)) altt katta depo diye kullanilan bir sinif vardi.dun butun ogretmenler girdik oraya.attik herseyi.orayi tertemiz bosalttik.boyatip .Oyun salonu yapacagiz orayi :))
Adama paralari yedirmeyecegimizi net tavirla anlattik.bu donemki aidatlatla ses distemi dvd vb.programlarda lazim olan malzemeleri alacagiz.
Bu kadar ugrasiyoruz rabbim hayir kabul etsin ins. Cunku kendi cocugumun gitmesini istemedigim yerde ben diger cocuklarin gunahina giremem.
Bu kadar ugrastik dun yine tartistik adamla. Allah islah etsin.
Kiloda verememisim zaten.off offfff
kızlar misafirleri kesinleşti geliyorlar bende yeşil çayımı içerken size bakayım dedim bide şu bı listemiz vardı ya o geldı aklıma daha çok uzuldum ben martın bırınde 120 olacaktım ama şimdi 133 ümhiç bireyi başaramıyorum neyse sizinde canınızı sıkmayım hayırlısı diyelim ve devam edelim
günayyydınlaar bu gün tartı günüü hepinizin yüzü güler inş.
benim tartı bilgim :126,2
spor: 100 dk.
tobloya bugün dahil edilebilirim dimiiii :)
Yas ben diyet olayina kendimi veremedim.manalar uretip yiyorum resmen kendımı acil motive etmem lazim.
(((
90.4 tum 90.8 olmuşum(
Dun okulda resmen temizlik yaptik.kizlar allah dusmanima vermesin yüzüne bakilmayacak, is bilmeyen , bilmedigi gibi bize bagirip cagiran, herkes tarafindan sevilmeyen , ogretmenlerine asla sahip cikmayan bir müdürü muz var.anaokuluyuz heryil en sx 12000 para toplaniyor tek tik oyuncak yok.tuvaletler hic yenilenmemus kirim dökük. Adam resmen okulu kendine maddi kaynak yapmis.sahte faturalarla.vee ilginc tarafi herkes bunu biliyor ama kimse ona bulusmak istemiyor.
Bir haftadir ayni okulda arkadasimla ugrasiyoruz.belediyeye gityik tuvaletler icin malzeme istedik bakalim onumuzdeki hafta haber verecekler.milli egitime gittik 2 siniflik oyuncak , top havuzu birde projeksiyon aleti aldık :)) altt katta depo diye kullanilan bir sinif vardi.dun butun ogretmenler girdik oraya.attik herseyi.orayi tertemiz bosalttik.boyatip .Oyun salonu yapacagiz orayi :))
Adama paralari yedirmeyecegimizi net tavirla anlattik.bu donemki aidatlatla ses distemi dvd vb.programlarda lazim olan malzemeleri alacagiz.
Bu kadar ugrasiyoruz rabbim hayir kabul etsin ins. Cunku kendi cocugumun gitmesini istemedigim yerde ben diger cocuklarin gunahina giremem.
Ben bu hafta değişiklik olsun diye hurma & yoğurt diyeti yapayim dedim sabah kahvaltımi 1 kase yoğurt ve 7 kuru hurma ile yaptım bir haftada 4-5 kg verenler varmış maksat 100 u görmek tartıda ama vazife sitelerde hurma kg aldırır yazıyor bir hafta bir haftadır bir hafta kaybetmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var devam etmeli miyim!?
Arkadaşlar ben sabah tartıldım bugün beşinci günüm 96,400 ile başladım 95,400 çıktım bu sabah inşallah bu şekilde devam ederim.Uzunnn bir diyet geçmişim olduğu için kafama göre uyguluyorum diyetimi kafama göre derken diyetisyenlerimin daha önce hazırladıkları listelere benzer oluyor.Yaşlarınızı bilmiyorum ama ben 40 yaşındayım bekarım sizlerin yazılarından anladığım kadarıyla hepiniz evli çocuk sahibisiniz Allah bağışlasın zor ama bir o kadarda güzel bir iş çıkarıyorsunuz hem ev,çocuklar,eşiniz çalışanların işi bunların yanında birde diyet bende çalışıyorum ama Allahtan evde annem var yoksa bende gerçekten zorlanırdım.Hepinize sağlıklı ve de bol eksili günler diliyorum:) benim birazdan çıkmam gerek gün içinde fırsat buldukça size kaıtlırım..
Gunaydinnn kizlar seytanin bacagini kirdim sonunda ve kilom
89.8 coook sukur sporu haftalik yaziyorsunuz herhalde soyle hesaplayabildigim kadariyla 240 dakika falan olmus onumuzdeki hafta daha net hesaplarim canlar benide kaydediverin bakalim kara kapli deftere
geçmişe bir göz atayım dedim, herkesler kaybolmuş...
Evet canım, hala eskişehirdeyim. burdan ayrılmaya da hiç niyetim yok.. sevdim ben bu kenti
yarın konyada 6-8 saat sürecek bir işim var.... çantamı hazırladım. eğitim için slaytları hazırladım. erken yatıp erken kalkmam gerek. hızlı trene yetişcem....
ordan etli ekmek yemeden dönmem her halde
ben bu haftadan kilo bildirimine başlaıyayım madem... daha kendime gelemedim. diyete başlayamadım....
spor...110 dakika
kilo 92
ben de 84 leri görmüştüm bir ara
yarı 21:30 gibi evde olurum. nete girebilirsem görüşürüz..herkese tatlı rüyalar diliyorum.. iyi geceler...
merhaba, arkadaşım YENA nın tavsiyesiyle geldim, benide aranıza alırsanız çok sevinirim, günlükler bölümünde Acı bir Şişmanlık Hikayesi benim hikayem ve günlüğüm, 2 aydır diyetteyim toplamda 9 kilo verdim, bir haftadır hiç olmadığım kadar mutsuzum, motivasyonumu kaybetmiş durumdayım,sizlerinde moralini bozmıyım daha fazla :) umarım bu topiğin bana faydası olur,
sevgiler
esselamun aleykum
hayırlı cumalar kızlar canım çok sıkkın bugun + datım gine offf offfbıktım 2 ileri bir geri
neyse bugun yemekte misafirim gelecek herhalde bugun gelemem sanırım bıdaha umarım bu hafta hepimiz için daha güzel olur şimdiden kilo veren herkezi kutluyorum şimdiden
KİLOM 133.3
SPOR 40 DK
Geçen hafta spor listesine girmiştim ama kilo listesinde yoktum dikkatlerden kaçtı galiba sorun değil tabiki bu arada geçen hafta 106.5 tum bu hafta:
Spor: 220 dk
kilo bildirimi: 105.9 yani -600 gr kaplumbağa hizinda ilerliyorum bakalım ne olacak :/
günayyydınnn kızlarr hayırlı cumalarrrr
yeni kilom çok şükür 8 li rakamları gördüm allah bi daha 9 lu rakamları göstermesinn
(((
90.4 tum 90.8 olmuşum(
Arkadaşlar ben sabah tartıldım bugün beşinci günüm 96,400 ile başladım 95,400 çıktım bu sabah inşallah bu şekilde devam ederim.Uzunnn bir diyet geçmişim olduğu için kafama göre uyguluyorum diyetimi kafama göre derken diyetisyenlerimin daha önce hazırladıkları listelere benzer oluyor.Yaşlarınızı bilmiyorum ama ben 40 yaşındayım bekarım sizlerin yazılarından anladığım kadarıyla hepiniz evli çocuk sahibisiniz Allah bağışlasın zor ama bir o kadarda güzel bir iş çıkarıyorsunuz hem ev,çocuklar,eşiniz çalışanların işi bunların yanında birde diyet bende çalışıyorum ama Allahtan evde annem var yoksa bende gerçekten zorlanırdım.Hepinize sağlıklı ve de bol eksili günler diliyorum:) benim birazdan çıkmam gerek gün içinde fırsat buldukça size kaıtlırım..
Gunaydinnn kizlar seytanin bacagini kirdim sonunda ve kilom
89.8 coook sukur sporu haftalik yaziyorsunuz herhalde soyle hesaplayabildigim kadariyla 240 dakika falan olmus onumuzdeki hafta daha net hesaplarim canlar benide kaydediverin bakalim kara kapli deftere
kızlar misafirleri kesinleşti geliyorlar bende yeşil çayımı içerken size bakayım dedim bide şu bı listemiz vardı ya o geldı aklıma daha çok uzuldum ben martın bırınde 120 olacaktım ama şimdi 133 ümhiç bireyi başaramıyorum neyse sizinde canınızı sıkmayım hayırlısı diyelim ve devam edelim
Günaydın hanımlarkilo bildirimi 74.7
Hayriyeciğim lütfen üzülme...Sana örnek vereyim belki kendini iyi hissedersin...2009 da, buraya üye olduğum da 107 kilo idim..
O dönem emziriyordum onun da etkisi ve dikkat etmemle 89 ları görmüştüm. sonra saldım, aldım verdim ben bunu hep yaptım
sene oldu 2014 oğlum 6 yaşın da ve ben 3 hafta önce 110 kiloyu gördüm...
ÖZetle Tu kaka yım ben, herkes benden kat kat iyi bu konu da..
Maşallah süpersin..KAç kilo verdin bu hafta..
Gökçeeeee Frıda'yı tabloya eklermisin ..Yakınimdir kendisi..
sevgiler
esselamun aleykum
KİLOM 133.3
SPOR 40 DK
hoşgeldin cnmmerhaba, arkadaşım YENA nın tavsiyesiyle geldim, benide aranıza alırsanız çok sevinirim, günlükler bölümünde Acı bir Şişmanlık Hikayesi benim hikayem ve günlüğüm, 2 aydır diyetteyim toplamda 9 kilo verdim, bir haftadır hiç olmadığım kadar mutsuzum, motivasyonumu kaybetmiş durumdayım,sizlerinde moralini bozmıyım daha fazla :) umarım bu topiğin bana faydası olur,
sevgiler
amiinnn inşallah darısı bizim başımızagünayyydınnn kızlarr hayırlı cumalarrrr
Maşallah süpersin..KAç kilo verdin bu hafta..
Gökçeeeee Frıda'yı tabloya eklermisin ..Yakınimdir kendisi..
hoşgeldin kaybetiğin motivasyonu biz burda birlikde buluruuuz :) sen dert etme yaniii, hem 2 ayda 9 kiloda çok güzelhangi diyeti uyguluyorsun senin motivasyonunu artıracaksaa listelerinii görmek bizede iyi gelir :)
moralini bozma hafta içi oldukça sıkıcı zamanlar geçirdin misafirinde varmış ben misafir olduğu zaman çok geriliyorum geçtiğimiz hafta içide 3 gün fenaa kaçırdım özeliklee 2 gündür liste yazamadım çünküü beslenmem çok kötüydüü önümümüzdeki hafta ikimiz içinde daha iyi olur inş.
elifce bu hafta senin 2nci haftan o yuzden hafta bildirim yapinca giriceksin listeye... buranin kurali böyle cunku... her hafta gelen oluyor fakat 5kisi geliyorsa 3u gidiyor nerdeyse... o yuzden boyle bir sart var canim, kusura bakma... ama haftaya giriceksin listeye
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?