Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnn kizlar seytanin bacagini kirdim sonunda ve kilom
89.8 coook sukur sporu haftalik yaziyorsunuz herhalde soyle hesaplayabildigim kadariyla 240 dakika falan olmus onumuzdeki hafta daha net hesaplarim canlar benide kaydediverin bakalim kara kapli deftere

HAyırlı yolculuklar canım...

Cevabın için teşekkür ederim rahatlattın beni..

Hoşgeldin canım,iyi ki geldin...Burada kısa sürede motive olursun...
Sık sık gel yaz çiz..Çok iyi gelecek sana inşallah..

Cuma günleri listemiz var hem kilo hem spor..İStersen onlara da katılabilirsin dereceye girmek seni daha da motive eder..

Canım bu haftan senin çok karışık ve yoğun du çok normal...
ÜZülmek yok..

Tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin...
bir arkadaşımız margarin hesabı yapar dı verilen gramları...Örneğin 250 gram bir paket margarin derdi...Öyle bakıp değerlendirince hiçte az vermemişsin değilmi.?

Hadi gözünaydın nursena..Ahhh ben de görebilecekmiyim 80 leri..
Nasıl uzak ve ulaşılmaz geliyor ;(

harikasınız.. emeğinize sağlık...O müdüre de haram olsun aldkıkları diyorum..

Kilom....103,4
Spor.....110 dk.

Şimdiden ellerinize sağlık meyra ve gökçe...

gúnaydin kizlar yatili misafírlerim var oyuzden gelemiyorum kusuruma bakmayin :-( okaa dikkat etmeme ragmen anca 300 gr gtmis gicik oldum su misafirler gtsin ayran detoksunu yapicam simdi bildirim yapip cikaym hepinizi õpuyorum

kilo : 99.8
spor :30 dak

kızlar misafirleri kesinleşti geliyorlar bende yeşil çayımı içerken size bakayım dedim bide şu bı listemiz vardı ya o geldı aklıma daha çok uzuldum ben martın bırınde 120 olacaktım ama şimdi 133 üm hiç bireyi başaramıyorum neyse sizinde canınızı sıkmayım hayırlısı diyelim ve devam edelim

günayyydınlaar bu gün tartı günüü hepinizin yüzü güler inş.

benim tartı bilgim :126,2

spor: 100 dk.

tobloya bugün dahil edilebilirim dimiiii :)

Hayriyeciğim lütfen üzülme...Sana örnek vereyim belki kendini iyi hissedersin...2009 da, buraya üye olduğum da 107 kilo idim..
O dönem emziriyordum onun da etkisi ve dikkat etmemle 89 ları görmüştüm. sonra saldım, aldım verdim ben bunu hep yaptım
sene oldu 2014 oğlum 6 yaşın da ve ben 3 hafta önce 110 kiloyu gördüm...
ÖZetle Tu kaka yım ben, herkes benden kat kat iyi bu konu da..

günayyydınlaar bu gün tartı günüü hepinizin yüzü güler inş.

benim tartı bilgim :126,2

spor: 100 dk.

tobloya bugün dahil edilebilirim dimiiii :)

Maşallah süpersin..KAç kilo verdin bu hafta..

Gökçeeeee Frıda'yı tabloya eklermisin ..Yakınimdir kendisi..

kizlar kilom 96.4.
regl donemindeyim ve her zamanki gibi kilo verecegime almisim.bende tam tersi oluyor.regl doneminde herkez veriyor ben aliyorum.
neyse haftaya ins guzel sonuclar gorurum.

herkeze selamlar

kilo durumu düzelir bu hafta olmaz önümüzdeki hafta olur sıkma canını

ayriyetden uğraştığınız okul işi inanılmaz harikaa!!! tabiki buda bir hayırdıri
okulda çocukların daha hijyen ve kaliteliii eğitim almasına uğraşıyorsunuz sizi kutluyoruuum

sadece yoğurt ve hurmayla tartıda düşüş görürsün ama bunu bir hafta yapabilirmisin zor !!bir haftada vermek isteğin rakamda fazla kendine biraz zaman tanısaan...

hoşgeldiin :) bende yaklaşık 8 ay sonra 40 yaşımda olucam evli mutlu çocuklu şarkısındaki gibii bu durumdan pekde mutlu olamayanlar kervanındayım :)))

tebrikler çabalarının sonucunu almışsın

canim sen eskilerden oldugun icin 1hafta bildirim yapip haftaya listeye giriceksin tamam canim?
ve kilo konusundada uzulme verirsin tekrar ve tekrar gorsun 84leri

hosgeldin canim!!! 9kilo vermissin cok iyi canim!!! Bundan sonra senin icin onemli olan azda olsa her hafta eksi gormek olsun canim oyle olunca insan daha mutlu oluyor...

guzel 400gram artidasin fazla degil... haftaya o arti gitmis olur ustelik ekside olursun canim benim

elifce bu hafta senin 2nci haftan o yuzden hafta bildirim yapinca giriceksin listeye... buranin kurali böyle cunku... her hafta gelen oluyor fakat 5kisi geliyorsa 3u gidiyor nerdeyse... o yuzden boyle bir sart var canim, kusura bakma... ama haftaya giriceksin listeye

günayyydınnn kızlarr hayırlı cumalarrrr
güzel bildirimler olur inşallahhh

yeni kilom çok şükür 8 li rakamları gördüm allah bi daha 9 lu rakamları göstermesinn

• yeni kilom:89,500
  • sporum:200 dakika

sevindim canim :) darisi 7li rakamlara :)

okul icin ellerinize saglik... mudurede haram olsun o haksizca yedigi paralar!!!

yani eskiden diyetetisyene gittiysen ne tarz menu verdiklerini biliyorsundur :) bu hafta senin birinci haftan liste haftaya degil ondan sonraki hafta girebiliceksin canim.

ben yeni gelenleri kagida yaziyorum, yanliz simdilik listeye giremiyorsunuz daha canim. haftayada bildirim yapip ondan sonra hafta listede olucaksin canim

yaaa canim takma kafana!!! sen elinden gelenin en iyisini yap! 120kg olmasanda 120lerde olsan bile yeter canim

Günaydın hanımlar kilo bildirimi 74.7

masallah kiz bu kiloda olarak nasil haftada 1,5kg veriyorsun? banada versene sirrini :)

yenacim onun bu hafta 2nci haftasi zaten haftaya giricek listeye... onu alirsam diger gelen arkadaslara haksizlik olur canim

Yeni gelen arkadaslar lutfen beni yanlis anlamayin! Herkes 2hafta bildirim yapip 3ncu haftaki bildirimlerinde listeye giriyorlar canim!
Bende beklemistim :)

hoşgeldin kaybetiğin motivasyonu biz burda birlikde buluruuuz :) sen dert etme yaniii, hem 2 ayda 9 kiloda çok güzel hangi diyeti uyguluyorsun senin motivasyonunu artıracaksaa listelerinii görmek bizede iyi gelir :)

moralini bozma hafta içi oldukça sıkıcı zamanlar geçirdin misafirinde varmış ben misafir olduğu zaman çok geriliyorum geçtiğimiz hafta içide 3 gün fenaa kaçırdım özeliklee 2 gündür liste yazamadım çünküü beslenmem çok kötüydüü önümümüzdeki hafta ikimiz içinde daha iyi olur inş.

kızlar ben bu hafta çok dikkat edemedim biraz verdim biraz aldım ama sonuç olarak az da olsa eksilerdeyim :)
kilom 94.7 spor yok

hoşgeldin cnm

amiinnn inşallah darısı bizim başımıza

Maşallah süpersin..KAç kilo verdin bu hafta..

Gökçeeeee Frıda'yı tabloya eklermisin ..Yakınimdir kendisi..

Gökçe inş. insafa geliir :) geçen hafdada bildirim yapmıştım ve geçen hafdadan daha önçççe burdaydım yasal süreyii doldurdum zaten

geçen hafta 127.5 di

bugün:126.2

ama şubatın 16 sında tartıda 131.7 gördüm

neyse daha eksii yazabilirdim ama dün akşam regl oldum şişkinlik çok fazlaa ...

selamun aleyküm kızlar

kilo bildirimi

kilo : 87. 5

spor : yok

Selamün aleykümm....

kilo:81,3

spor yok...

kızlar şimdiden ellerinize sağlık....umarım hepiniz boll eksi görürsünüzz....

Anlaştık bakalım listeye girerken ne kadar eksileri görücez

tabi ki de alınmıyorum o zaman sabırsızlıkla bekliyorum haftayı :) teşekküerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…