Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah kiz bu kiloda olarak nasil haftada 1,5kg veriyorsun? banada versene sirrini :)

Canım bi sırrım yok geçen hafta kilo vermem tekrar yavaşladı ve hafta içi artıya çıkınca bende 3 günlük lahana çorbası detoks niyetine yaptım ve form çaylarım bitince yeni denemek için kiraz sapı aldım günde 2 kere onu içiyom

hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkürler :)

valla canım ben iki gün yaptım 1 kilo gitti ama hurmam bittiği için devam edemedim gerçi bitmesede bir hafta yapamazdım heralde niyetim üç gündü....hurma çok tok tuttu beni üstelik ben geç kalktığım için iki öğün yedim ona rağmen zorlanmadım hiç...bence üç gün yapabilirsin vucudu şaşırtmak adına...ama bir hafta zor olabilir...

evet canım tarif bu ama ben ilk asuman abladan duymuştum oda 2 litre ayran demişti ben o şekilde yapıyorum...asuman abla yada dafi abla daha iyi bilir canım...

İnsafa gelme di.. pek ilkeli çıktı bizim kız ) neyse o da haklı bu ara yeni gelen çok oldu...

Yalnız harikasın gerçekten...Sen bir ara taylan kümeli tarifleriylemi besleniyordun...Çok iyi vermiştin o zaman..

Bol bol su kaybetmişsin yani... Sonuç harika ama tebrikler...
Diüretik çayların uzun vadede böbreklere zararlı olduğunu okumuştum bir yerler de...
Siz henüz çok gençsiniz tolore edilebilir tabiii, önemli olan ağırlıktan kurtulmak..

selamün aleyküm.....

pöfff karnım ağrıyo şuan, yaklaşık 1saattir ağrıyo, rgl ağrısı(((
ne sinir bi ağrı bu yaaa
yeni bir tane ağrı kesici içtim, en geç 1saate hafifler galiba.
genelde böyle ağrı olmuyo ama oldumuda arada oluyo işte(((
bu sefer bi yandanda midem ağrıdı kahvaltı yaparken, her ikisi birden çok kötüydü, ama midem epey geçti şuan.
o an çok hasta olanların halini anladım çok zor çok.
pöfff

İki hafta bekleyecek miyim yanii offf neyse allah saglik versin de saglikla zayiflamayi nasib etsin de gunler aylar gelip geciyor

Zeynepçim harikasın canım.. Yediğin hurmalar seni tırmalamadı..

daficiğim,uzun zamandır 88 din sen de veda etmişsin devamını dilerim...

Asucum, aynı kalmışsın bence çok iyi çünkü bu hafta hep dışarıdaydın..

Ayrıyetten kilo veren arkadaşlarımı kutluyor şappırt diye öpüyorum...

Geçmiş olsun...Malum sebebtenmi ağrıyor karnın..

sağol canım desteğin için
aslında şu hurma yoğurt olayınımı denesem 3 gün diyorum ya da ayran detoksu iyice toparlamam için önden bir sıkıya girmem şart galiba yoksa sabah yiyorum akşam az yerim diyorum o da olmuyor neyse yarın diyorum böyle böyle 90 a doğru yol alıyorum

sen bilirsin canım nasıl motive olacaksan yap onu...

yalnız dikkat etmeyince kaybedilen su geri geliyor biliyosun...

Bu hafta artık daha dengeli besleneceksin eminim buna...Sakın beni hayal kırıklığına uğratma emi bebişim..)

Un kurabiyesini minik minik yaptım..Fındık kurabiye de deniyor sanırsam...
Çocuklar bayılmış..Öğretmenimiz kapışıldı diyo ) Şeker gibi yuvarlamışlar...Çok sevindim yaaa..
İyi ki fazla götürmüşüm...Afiyet olsun,can olsun bebelere..

İnsafa gelme di.. pek ilkeli çıktı bizim kız ) neyse o da haklı bu ara yeni gelen çok oldu...

Yalnız harikasın gerçekten...Sen bir ara taylan kümeli tarifleriylemi besleniyordun...Çok iyi vermiştin o zaman..

gökçeninde işi zor ben 2 haftayı tamamladım zanediyordum neyse haftaya geçerim tabloyaa:)

evet canım geçen sene taylan kümeliylee 16 kilo vermiştim yinee o bilgileri ana yol olarak alıp proteğin ağırlıklı yol almaya çalışıcaam bakalım...

no problem ben yanlış hesaplamışım girerim zanediyordum tabloyaa ama, olmasa haftaya gireriz sıkıntı yok gökçeciğim

Ellerine sağlık güzel olmuştur olsaydı yerdiiim

aman napıyım bu 2.3 günde tatlı krizleriyle cebeleşiceem:)))

bu akşam eltime çaya gidecem giderken kuru yemiş alıp götüreyim ama tatlı yapar kesiiin

Hoşgeldin burda herkes aynı duyguları yaşadı yaşıyor inşallah sana iyi gelir topiğimiz

Bende öyle düşünüyorum ama galiba bu sefer daha bilinçli yaptım çok su tükettim vücudumda fazlaca bile su vardır şuan da

Hep farklı çaylar tükettim acaba o zamanda sorun olur mu:26::44: ders çalışınca iyi gidiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…