masallah kiz bu kiloda olarak nasil haftada 1,5kg veriyorsun? banada versene sirrini :)
hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkürler :)Tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin...
bir arkadaşımız margarin hesabı yapar dı verilen gramları...Örneğin 250 gram bir paket margarin derdi...Öyle bakıp değerlendirince hiçte az vermemişsin değilmi.?
.
tabi ki de alınmıyorum o zaman sabırsızlıkla bekliyorum haftayı :) teşekküerler
Ben bu hafta değişiklik olsun diye hurma & yoğurt diyeti yapayim dedim sabah kahvaltımi 1 kase yoğurt ve 7 kuru hurma ile yaptım bir haftada 4-5 kg verenler varmış maksat 100 u görmek tartıda ama vazife sitelerde hurma kg aldırır yazıyor bir hafta bir haftadır bir hafta kaybetmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var devam etmeli miyim!?
protein agirlikli bir diyetti oglen menemen aksam izgara ...ucretsiz hekim bul kendine sekerim ben servet harcadim o diyetisyenlere gittigim en iyi diyetisyen devletteydi
nasil biseyki acaba icinde karabugday fln yoktur umarim sole bisey buldum ama dogrumudur dogruysa ekleyecegin birsey varmi buna yada tecrubelerinden dolayi onerecegin birseyler
MALZEMELER ;
4 yk Nohut
4 yk Pilavlık Bulgur
4 yk Yeşil Mercimek
2 ad Salatalık
600-700gr Yoğurt
İsteğe göre, sarımsak, nane, pul biber veya diğer baharatlar.
Su
HAZIRLANIŞI ;
Bakliyatlar akşamdan ıslatılır ve ertesi gün yumuşayana kadar haşlanır.
Yoğurt su ile karıştırılarak ayran kıvamı elde edilir.
İçerisine, haşlanmış bakliyatlar, rendelenmiş salatalıklar eklenir ve isteğe göre sarımsak ve baharatlar ilave edilir.
Normal Kahvaltı saat 9'da yapılacak ve 12:00'de başlayarak 20:00'de bitecek şekilde her 2 saatte 1'er kase detoks çorbası içilecek.
Kahvaltıda yenmesi gerekenler ; peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşillik ve çay.
Ayran detoksu ayda 2 gün olacak şekilde 1 defa yapılmalıdır.
Detoks yapıldığı gün, su ve bitki çayları dışında hiç bir şey yenilip içilmemelidir.
2 gün sonunda tartıda kiloya bağlı olarak 2 kilo eksilme göreceksiniz.
Ayran detoksu sırf yağdan gitmektedir.
Birebir yaptığım için ayda 1 bu detoksu tavsiye ediyorum.
Gökçe inş. insafa geliir :) geçen hafdada bildirim yapmıştım ve geçen hafdadan daha önçççe burdaydım yasal süreyii doldurdum zaten
geçen hafta 127.5 di
bugün:126.2
ama şubatın 16 sında tartıda 131.7 gördüm
neyse daha eksii yazabilirdim ama dün akşam regl oldum şişkinlik çok fazlaa ...
Canım bi sırrım yokgeçen hafta kilo vermem tekrar yavaşladı ve hafta içi artıya çıkınca bende 3 günlük lahana çorbası detoks niyetine yaptım ve form çaylarım bitince yeni denemek için kiraz sapı aldım günde 2 kere onu içiyom
selamün aleyküm.....
pöfff karnım ağrıyo şuan, yaklaşık 1saattir ağrıyo, rgl ağrısı(((
ne sinir bi ağrı bu yaaa
yeni bir tane ağrı kesici içtim, en geç 1saate hafifler galiba.
genelde böyle ağrı olmuyo ama oldumuda arada oluyo işte(((
bu sefer bi yandanda midem ağrıdı kahvaltı yaparken, her ikisi birden çok kötüydü, ama midem epey geçti şuan.
o an çok hasta olanların halini anladımçok zor çok.
pöfff
Zeynepçim harikasın canım..Yediğin hurmalar seni tırmalamadı..
daficiğim,uzun zamandır 88 din sen de veda etmişsin devamını dilerim...
Asucum, aynı kalmışsın bence çok iyi çünkü bu hafta hep dışarıdaydın..
Ayrıyetten kilo veren arkadaşlarımı kutluyor şappırt diye öpüyorum...
sağol canım desteğin için
aslında şu hurma yoğurt olayınımı denesem 3 gün diyorum ya da ayran detoksu iyice toparlamam için önden bir sıkıya girmem şart galiba yoksa sabah yiyorum akşam az yerim diyorum o da olmuyor neyse yarın diyorum böyle böyle 90 a doğru yol alıyorum
İnsafa gelme di.. pek ilkeli çıktı bizim kız) neyse o da haklı bu ara yeni gelen çok oldu...
Yalnız harikasın gerçekten...Sen bir ara taylan kümeli tarifleriylemi besleniyordun...Çok iyi vermiştin o zaman..
yenacim onun bu hafta 2nci haftasi zaten haftaya giricek listeye... onu alirsam diger gelen arkadaslara haksizlik olur canim
Yeni gelen arkadaslar lutfen beni yanlis anlamayin! Herkes 2hafta bildirim yapip 3ncu haftaki bildirimlerinde listeye giriyorlar canim!
Bende beklemistim :)
Un kurabiyesini minik minik yaptım..Fındık kurabiye de deniyor sanırsam...
Çocuklar bayılmış..Öğretmenimiz kapışıldı diyo) Şeker gibi yuvarlamışlar...Çok sevindim yaaa..
İyi ki fazla götürmüşüm...Afiyet olsun,can olsun bebelere..
merhaba, arkadaşım YENA nın tavsiyesiyle geldim, benide aranıza alırsanız çok sevinirim, günlükler bölümünde Acı bir Şişmanlık Hikayesi benim hikayem ve günlüğüm, 2 aydır diyetteyim toplamda 9 kilo verdim, bir haftadır hiç olmadığım kadar mutsuzum, motivasyonumu kaybetmiş durumdayım,sizlerinde moralini bozmıyım daha fazla :) umarım bu topiğin bana faydası olur,
sevgiler
Bol bol su kaybetmişsin yani...Sonuç harika ama tebrikler...
Diüretik çayların uzun vadede böbreklere zararlı olduğunu okumuştum bir yerler de...
Siz henüz çok gençsiniz tolore edilebilir tabiii, önemli olan ağırlıktan kurtulmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?