- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
valla canım ben iki gün yaptım 1 kilo gitti ama hurmam bittiği için devam edemedim gerçi bitmesede bir hafta yapamazdım heralde niyetim üç gündü....hurma çok tok tuttu beni üstelik ben geç kalktığım için iki öğün yedim ona rağmen zorlanmadım hiç...bence üç gün yapabilirsin vucudu şaşırtmak adına...ama bir hafta zor olabilir...
Zeynepçim harikasın canım..Yediğin hurmalar seni tırmalamadı..
daficiğim,uzun zamandır 88 din sen de veda etmişsin devamını dilerim...
Asucum, aynı kalmışsın bence çok iyi çünkü bu hafta hep dışarıdaydın..
Ayrıyetten kilo veren arkadaşlarımı kutluyor şappırt diye öpüyorum...
selamün aleyküm.....
pöfff karnım ağrıyo şuan, yaklaşık 1saattir ağrıyo, rgl ağrısı(((
ne sinir bi ağrı bu yaaa
yeni bir tane ağrı kesici içtim, en geç 1saate hafifler galiba.
genelde böyle ağrı olmuyo ama oldumuda arada oluyo işte(((
bu sefer bi yandanda midem ağrıdı kahvaltı yaparken, her ikisi birden çok kötüydü, ama midem epey geçti şuan.
o an çok hasta olanların halini anladımçok zor çok.
pöfff
sağol canım desteğin için
aslında şu hurma yoğurt olayınımı denesem 3 gün diyorum ya da ayran detoksu iyice toparlamam için önden bir sıkıya girmem şart galiba yoksa sabah yiyorum akşam az yerim diyorum o da olmuyor neyse yarın diyorum böyle böyle 90 a doğru yol alıyorum
aramıza hoş geldin canım azmin daim olsun. umarım aradığın motivasyonu burda bulursunmerhaba, arkadaşım YENA nın tavsiyesiyle geldim, benide aranıza alırsanız çok sevinirim, günlükler bölümünde Acı bir Şişmanlık Hikayesi benim hikayem ve günlüğüm, 2 aydır diyetteyim toplamda 9 kilo verdim, bir haftadır hiç olmadığım kadar mutsuzum, motivasyonumu kaybetmiş durumdayım,sizlerinde moralini bozmıyım daha fazla :) umarım bu topiğin bana faydası olur,
sevgiler
eskişehir güzel yer bende severim senede birkaç defa gidiyorum. bizde arada bursaya bekleriz komşuyuz sonuçtageçmişe bir göz atayım dedim, herkesler kaybolmuş...
Evet canım, hala eskişehirdeyim. burdan ayrılmaya da hiç niyetim yok.. sevdim ben bu kenti
yarın konyada 6-8 saat sürecek bir işim var.... çantamı hazırladım. eğitim için slaytları hazırladım. erken yatıp erken kalkmam gerek. hızlı trene yetişcem....
ordan etli ekmek yemeden dönmem her halde
ben bu haftadan kilo bildirimine başlaıyayım madem... daha kendime gelemedim. diyete başlayamadım....
spor...110 dakika
kilo 92
ben de 84 leri görmüştüm bir ara
yarı 21:30 gibi evde olurum. nete girebilirsem görüşürüz..herkese tatlı rüyalar diliyorum.. iyi geceler...
tebrik ederim canım Rabbim emeğinizin mükafatını versin. o müdür içinde bir karar alın ve hep birlikte aynı anda dilekce yazarak şikayette bulunun. kurtulalım artık böyle kan emici sülüklerden.Yas ben diyet olayina kendimi veremedim.manalar uretip yiyorum resmen kendımı acil motive etmem lazim.
Onron 511 tarti almustim dun geldi.
Kilo :90.8
yag oranim % 47 Kas % 26 Su % 27 Su
(((
Resmen yag tulumuuuyummmm
Bir hafta spor yaptim 250 dk leslise koştumjic bir ise yaramadi
90.4 tum 90.8 olmuşum(
Dun okulda resmen temizlik yaptik.kizlar allah dusmanima vermesin yüzüne bakilmayacak, is bilmeyen , bilmedigi gibi bize bagirip cagiran, herkes tarafindan sevilmeyen , ogretmenlerine asla sahip cikmayan bir müdürü muz var.anaokuluyuz heryil en sx 12000 para toplaniyor tek tik oyuncak yok.tuvaletler hic yenilenmemus kirim dökük. Adam resmen okulu kendine maddi kaynak yapmis.sahte faturalarla.vee ilginc tarafi herkes bunu biliyor ama kimse ona bulusmak istemiyor.
Bir haftadir ayni okulda arkadasimla ugrasiyoruz.belediyeye gityik tuvaletler icin malzeme istedik bakalim onumuzdeki hafta haber verecekler.milli egitime gittik 2 siniflik oyuncak , top havuzu birde projeksiyon aleti aldık :)) altt katta depo diye kullanilan bir sinif vardi.dun butun ogretmenler girdik oraya.attik herseyi.orayi tertemiz bosalttik.boyatip .Oyun salonu yapacagiz orayi :))
Adama paralari yedirmeyecegimizi net tavirla anlattik.bu donemki aidatlatla ses distemi dvd vb.programlarda lazim olan malzemeleri alacagiz.
Bu kadar ugrasiyoruz rabbim hayir kabul etsin ins. Cunku kendi cocugumun gitmesini istemedigim yerde ben diger cocuklarin gunahina giremem.
Bu kadar ugrastik dun yine tartistik adamla. Allah islah etsin.
Kiloda verememisim zaten.off offfff
canım ben tam 1 senedir aynı kilodayım. yılmak yok.kızlar misafirleri kesinleşti geliyorlar bende yeşil çayımı içerken size bakayım dedim bide şu bı listemiz vardı ya o geldı aklıma daha çok uzuldum ben martın bırınde 120 olacaktım ama şimdi 133 ümhiç bireyi başaramıyorum neyse sizinde canınızı sıkmayım hayırlısı diyelim ve devam edelim
kiraz sapı idrar yollarını temizliyor. idrar yanmasına iyi geliyor. zayıflatma özelliği var ama bende böbrekleri yorduğunu duymuşmuştum. herşeyin fazlası zarar. bir kaç gün uygulanabilecek bir çay.Bol bol su kaybetmişsin yani...Sonuç harika ama tebrikler...
Diüretik çayların uzun vadede böbreklere zararlı olduğunu okumuştum bir yerler de...
Siz henüz çok gençsiniz tolore edilebilir tabiii, önemli olan ağırlıktan kurtulmak..
geçmiş olsun meyracım. ee böyle zorlukları olmasa Mevlam hayızlı kadından ibadeti kaldırırmıydı.selamün aleyküm.....
pöfff karnım ağrıyo şuan, yaklaşık 1saattir ağrıyo, rgl ağrısı(((
ne sinir bi ağrı bu yaaa
yeni bir tane ağrı kesici içtim, en geç 1saate hafifler galiba.
genelde böyle ağrı olmuyo ama oldumuda arada oluyo işte(((
bu sefer bi yandanda midem ağrıdı kahvaltı yaparken, her ikisi birden çok kötüydü, ama midem epey geçti şuan.
o an çok hasta olanların halini anladımçok zor çok.
pöfff
evet yenacım çok şükür biraz oynadı ibre. üç gündür ekmeği tamamen kestim (dilim dilim kesmedim )Zeynepçim harikasın canım..Yediğin hurmalar seni tırmalamadı..
daficiğim,uzun zamandır 88 din sen de veda etmişsin devamını dilerim...
Asucum, aynı kalmışsın bence çok iyi çünkü bu hafta hep dışarıdaydın..
Ayrıyetten kilo veren arkadaşlarımı kutluyor şappırt diye öpüyorum...
karatay yap istersen asucum.sağol canım desteğin için
aslında şu hurma yoğurt olayınımı denesem 3 gün diyorum ya da ayran detoksu iyice toparlamam için önden bir sıkıya girmem şart galiba yoksa sabah yiyorum akşam az yerim diyorum o da olmuyor neyse yarın diyorum böyle böyle 90 a doğru yol alıyorum
ellerine sağlık yenacım.Un kurabiyesini minik minik yaptım..Fındık kurabiye de deniyor sanırsam...
Çocuklar bayılmış..Öğretmenimiz kapışıldı diyo) Şeker gibi yuvarlamışlar...Çok sevindim yaaa..
İyi ki fazla götürmüşüm...Afiyet olsun,can olsun bebelere..
hurma yoğurt diyetini ilk defa duydum bi araştırayım bakayım
siz nasıl yapıyorsunuz?
Un kurabiyesini minik minik yaptım..Fındık kurabiye de deniyor sanırsam...
Çocuklar bayılmış..Öğretmenimiz kapışıldı diyo) Şeker gibi yuvarlamışlar...Çok sevindim yaaa..
İyi ki fazla götürmüşüm...Afiyet olsun,can olsun bebelere..
geçmiş olsun canım...çokkk iyiy bilirim o illet ağrıyı...sıcak su torbası yap biraz karnına biraz ayaklarına koy canım rahatlatır....
geçmiş olsun meyracım. ee böyle zorlukları olmasa Mevlam hayızlı kadından ibadeti kaldırırmıydı.
selamun aleyküm canlar...
herkesin çok iyi olmasını diliyorum önce...Hepinizi özledim...ama unutmuş değilim.
babamın tedavi süreci başladı arada hastane arada ev şeklinde belki 4-5 ay sürebilir toplamda. tabiki ben de ev iş hastane arası mekik dokuyorum... bir de üstüne işle ilgili öyle bir görev yüklediler ki böyle zor zamanda sormayın gitsin...yine sabır diyorum..
annem babam böyle bir süreci beklemedikleri için biraz üzüldüler evlerinden uzak kalmaya alışkın değiller ama çok şükür ki böyle bir imkan var benim İstanbul da olmam gibi...
kilom 100e dayandı tekrardan. kesinlikle doymak bilmiyorum...Kendi tedavim ertelendi herşeyde bir hayır vardır.
Gökçecim beni listeden çıkarabilirsin yada izinli yazabilirsin fazla arayı açmadan döneceğim Allahın izniyle...
herkese sevgiler, Allaha emanet olun...
herkesin çok iyi olmasını diliyorum önce...Hepinizi özledim...ama unutmuş değilim.
babamın tedavi süreci başladı arada hastane arada ev şeklinde belki 4-5 ay sürebilir toplamda. tabiki ben de ev iş hastane arası mekik dokuyorum... bir de üstüne işle ilgili öyle bir görev yüklediler ki böyle zor zamanda sormayın gitsin...yine sabır diyorum..
annem babam böyle bir süreci beklemedikleri için biraz üzüldüler evlerinden uzak kalmaya alışkın değiller ama çok şükür ki böyle bir imkan var benim İstanbul da olmam gibi...
kilom 100e dayandı tekrardan. kesinlikle doymak bilmiyorum...Kendi tedavim ertelendi herşeyde bir hayır vardır.
Gökçecim beni listeden çıkarabilirsin yada izinli yazabilirsin fazla arayı açmadan döneceğim Allahın izniyle...
meyra cım burcumu sormuşdun akrep canım ne işe yaradığını pek bilmem amasendeki ağrıdan bendede var ağrı kesici içtim ilk 3 gün ağrılar bayağı zorluyor beni....
bu arada meyra beninde o listeye yazdın değilmi canım
1 mayıs KİLOM- 70
bu arada hiç bir özelliği yok bahar olsun dedim çünki bizim bütün özeller sonbahar ve kışın olmuş
canım hiç sevmem yapılan işe çomak sokmayı ama inan amcamın oğlu bu diyeti yaptı karaciyer değerleri fırladı gut hastalığının eşiğinden
döndü hakkını helal et yinede sen bilirsin gencecik kadınsın biraz dikkat etsen verirsin
Canım bi sırrım yokgeçen hafta kilo vermem tekrar yavaşladı ve hafta içi artıya çıkınca bende 3 günlük lahana çorbası detoks niyetine yaptım ve form çaylarım bitince yeni denemek için kiraz sapı aldım günde 2 kere onu içiyom
Geçen hafta spor listesine girmiştim ama kilo listesinde yoktum dikkatlerden kaçtı galiba sorun değil tabiki bu arada geçen hafta 106.5 tum bu hafta:
Spor: 220 dk
kilo bildirimi: 105.9 yani -600 gr kaplumbağa hizinda ilerliyorum bakalım ne olacak :/
esselamun aleykum
hayırlı cumalar kızlar canım çok sıkkın bugun + datım gine offf offfbıktım 2 ileri bir geri
neyse bugun yemekte misafirim gelecek herhalde bugun gelemem sanırım bıdaha umarım bu hafta hepimiz için daha güzel olur şimdiden kilo veren herkezi kutluyorum şimdiden
KİLOM 133.3
SPOR 40 DK
Yas ben diyet olayina kendimi veremedim.manalar uretip yiyorum resmen kendımı acil motive etmem lazim.
Onron 511 tarti almustim dun geldi.
Kilo :90.8
yag oranim % 47 Kas % 26 Su % 27 Su
(((
Resmen yag tulumuuuyummmm
Bir hafta spor yaptim 250 dk leslise koştumjic bir ise yaramadi
90.4 tum 90.8 olmuşum(
Dun okulda resmen temizlik yaptik.kizlar allah dusmanima vermesin yüzüne bakilmayacak, is bilmeyen , bilmedigi gibi bize bagirip cagiran, herkes tarafindan sevilmeyen , ogretmenlerine asla sahip cikmayan bir müdürü muz var.anaokuluyuz heryil en sx 12000 para toplaniyor tek tik oyuncak yok.tuvaletler hic yenilenmemus kirim dökük. Adam resmen okulu kendine maddi kaynak yapmis.sahte faturalarla.vee ilginc tarafi herkes bunu biliyor ama kimse ona bulusmak istemiyor.
Bir haftadir ayni okulda arkadasimla ugrasiyoruz.belediyeye gityik tuvaletler icin malzeme istedik bakalim onumuzdeki hafta haber verecekler.milli egitime gittik 2 siniflik oyuncak , top havuzu birde projeksiyon aleti aldık :)) altt katta depo diye kullanilan bir sinif vardi.dun butun ogretmenler girdik oraya.attik herseyi.orayi tertemiz bosalttik.boyatip .Oyun salonu yapacagiz orayi :))
Adama paralari yedirmeyecegimizi net tavirla anlattik.bu donemki aidatlatla ses distemi dvd vb.programlarda lazim olan malzemeleri alacagiz.
Bu kadar ugrasiyoruz rabbim hayir kabul etsin ins. Cunku kendi cocugumun gitmesini istemedigim yerde ben diger cocuklarin gunahina giremem.
Bu kadar ugrastik dun yine tartistik adamla. Allah islah etsin.
Kiloda verememisim zaten.off offfff
Ben bu hafta değişiklik olsun diye hurma & yoğurt diyeti yapayim dedim sabah kahvaltımi 1 kase yoğurt ve 7 kuru hurma ile yaptım bir haftada 4-5 kg verenler varmış maksat 100 u görmek tartıda ama vazife sitelerde hurma kg aldırır yazıyor bir hafta bir haftadır bir hafta kaybetmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var devam etmeli miyim!?
Arkadaşlar ben sabah tartıldım bugün beşinci günüm 96,400 ile başladım 95,400 çıktım bu sabah inşallah bu şekilde devam ederim.Uzunnn bir diyet geçmişim olduğu için kafama göre uyguluyorum diyetimi kafama göre derken diyetisyenlerimin daha önce hazırladıkları listelere benzer oluyor.Yaşlarınızı bilmiyorum ama ben 40 yaşındayım bekarım sizlerin yazılarından anladığım kadarıyla hepiniz evli çocuk sahibisiniz Allah bağışlasın zor ama bir o kadarda güzel bir iş çıkarıyorsunuz hem ev,çocuklar,eşiniz çalışanların işi bunların yanında birde diyet bende çalışıyorum ama Allahtan evde annem var yoksa bende gerçekten zorlanırdım.Hepinize sağlıklı ve de bol eksili günler diliyorum:) benim birazdan çıkmam gerek gün içinde fırsat buldukça size kaıtlırım..
kızlar misafirleri kesinleşti geliyorlar bende yeşil çayımı içerken size bakayım dedim bide şu bı listemiz vardı ya o geldı aklıma daha çok uzuldum ben martın bırınde 120 olacaktım ama şimdi 133 ümhiç bireyi başaramıyorum neyse sizinde canınızı sıkmayım hayırlısı diyelim ve devam edelim
valla canım ben iki gün yaptım 1 kilo gitti ama hurmam bittiği için devam edemedim gerçi bitmesede bir hafta yapamazdım heralde niyetim üç gündü....hurma çok tok tuttu beni üstelik ben geç kalktığım için iki öğün yedim ona rağmen zorlanmadım hiç...bence üç gün yapabilirsin vucudu şaşırtmak adına...ama bir hafta zor olabilir...
evet canım tarif bu ama ben ilk asuman abladan duymuştum oda 2 litre ayran demişti ben o şekilde yapıyorum...asuman abla yada dafi abla daha iyi bilir canım...
İki hafta bekleyecek miyim yanii offf neyse allah saglik versin de saglikla zayiflamayi nasib etsin de gunler aylar gelip geciyor
canım bende nette görüp yaptım günde üç öğün her öğünde bir kase yoğurt yedi hurma yeniyo...günlük toplam 21 hurma üç kase yoğurt olcak...yeşilçay ve bitki çayları serbest bol su ama başka bişey yok...benim okuduğum yerde bir hafta diyodu ama bir hafta bence uzun bir zaman ben üç gün yapmak niyetiyle başladım üçüncü gün kahvaltıda hurmam bitti devam edemedim ama 2 günde 1 kilo eksildim...çok karışık anlattım galiba...:44:
komşum geldide bişey için, birazda oturdu gitti yeni, epeyde karnım sakinledi ağrı kesiciylede:)
sanada gecmıs olsun seker cok kotu deıl ucunda olum yok ama ınsanın yasam standartını etkılıo resmen kendını ınsanlıkdan cıkmıs gergın bır davul gıbı hıssedıp agrıdan sıslıkden sınırden bırsey yapasın gelmıo sınır bozuo ama caresız her ay cekıoruz ...
sabah kalktım yuruyusumu yaptım bu arada yuryusden once 106,7 ıken yuruyusden sonra 105,6 yuryus sonrası wcden sonrada 105,4 oldum kı yuruyusden once kahvaltı yapmama ragmen ılgınc deılmı bnm bagırsaklar pek calısmadıgı ıcın calısdımı hemen kılo gıdıo
neyse geldım bır suru telefon trafıgı arasında ogle yemegı hazırlıgı oncesınde banyo derken anca pc basına gectım ve bnm 3-4 sayfalık gecmısı okumam 1saatımı alıo bendemı bır sorun var anlamadım ama ben cok zorlanıorum bu gecmıs ısınden
bugun lısteler yapılıo dananın kuyrugu kopuo umarım herkesın yuzu guler artık hep eksılerın oldugu lıstelerımız olsun herkesın tahamulu kalmadı sanırsam ...
sen bilirsin canım nasıl motive olacaksan yap onu...
yalnız dikkat etmeyince kaybedilen su geri geliyor biliyosun...
Bu hafta artık daha dengeli besleneceksin eminim buna...Sakın beni hayal kırıklığına uğratma emi bebişim..)
merhaba, arkadaşım YENA nın tavsiyesiyle geldim, benide aranıza alırsanız çok sevinirim, günlükler bölümünde Acı bir Şişmanlık Hikayesi benim hikayem ve günlüğüm, 2 aydır diyetteyim toplamda 9 kilo verdim, bir haftadır hiç olmadığım kadar mutsuzum, motivasyonumu kaybetmiş durumdayım,sizlerinde moralini bozmıyım daha fazla :) umarım bu topiğin bana faydası olur,
sevgiler
nasıl kıraz sapının tadı??kıraz sapı ve mısır puskulunu odem attırıcı dıe duyardım hep ben pek cay sevmedıgım ıcın bıtkı caylarını agzıma bıle suremıorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?