Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım teşekkür ederim aslında bende 3 gün düşündüm ama dayanabildiğim kadar devam edeceğim bakalım artık sonuçları yazarım :)

geçmiş olsun canım...çokkk iyiy bilirim o illet ağrıyı...sıcak su torbası yap biraz karnına biraz ayaklarına koy canım rahatlatır....

bencede birini yap ablacım...o üç günde hem vucut hem kafam alışıyo az yemeye midemde küçülüyo bahaneyle...sonrasında daha rahat devam edebiliyorum diyete...oyüzden tavsiye ederim yanii...

aramıza hoş geldin canım azmin daim olsun. umarım aradığın motivasyonu burda bulursun

eskişehir güzel yer bende severim senede birkaç defa gidiyorum. bizde arada bursaya bekleriz komşuyuz sonuçta
hayırlı yolculuklar canım.

tebrik ederim canım Rabbim emeğinizin mükafatını versin. o müdür içinde bir karar alın ve hep birlikte aynı anda dilekce yazarak şikayette bulunun. kurtulalım artık böyle kan emici sülüklerden.

canım ben tam 1 senedir aynı kilodayım. yılmak yok.

kiraz sapı idrar yollarını temizliyor. idrar yanmasına iyi geliyor. zayıflatma özelliği var ama bende böbrekleri yorduğunu duymuşmuştum. herşeyin fazlası zarar. bir kaç gün uygulanabilecek bir çay.

geçmiş olsun meyracım. ee böyle zorlukları olmasa Mevlam hayızlı kadından ibadeti kaldırırmıydı.

evet yenacım çok şükür biraz oynadı ibre. üç gündür ekmeği tamamen kestim (dilim dilim kesmedim ) zaten ekmek olayını ne zaman bitirsem kilo veriyorum ben

karatay yap istersen asucum.

ellerine sağlık yenacım.
insanın yaptığı şey beğenilince çok hoşuna gidiyor değilmi. ben de çok mutlu oluyorum

hurma yoğurt diyetini ilk defa duydum bi araştırayım bakayım
siz nasıl yapıyorsunuz?

Benimde kilo vermeyi hizlandirmak icin birseyler yapmam lazim sporla destekliyeyim dedim once haftalik 1.200 gram veriyordum ortalama spor yapinca hic veremedim iyice ne yapacagimi sasirdim yaza oglan kardesimin nisani var gelin musfettesi dal gibi boyu da 1.75 kafayi yiyecem hadi boyumu uzatamiyorum kiloyu bari verebilseydim etrafim zayif hatunlarla dolu kurtarin beni kizlar

hurma yoğurt diyetini ilk defa duydum bi araştırayım bakayım
siz nasıl yapıyorsunuz?

canım bende nette görüp yaptım günde üç öğün her öğünde bir kase yoğurt yedi hurma yeniyo...günlük toplam 21 hurma üç kase yoğurt olcak...yeşilçay ve bitki çayları serbest bol su ama başka bişey yok...benim okuduğum yerde bir hafta diyodu ama bir hafta bence uzun bir zaman ben üç gün yapmak niyetiyle başladım üçüncü gün kahvaltıda hurmam bitti devam edemedim ama 2 günde 1 kilo eksildim...çok karışık anlattım galiba...:44:

selamun aleyküm canlar...

herkesin çok iyi olmasını diliyorum önce...Hepinizi özledim...ama unutmuş değilim.

babamın tedavi süreci başladı arada hastane arada ev şeklinde belki 4-5 ay sürebilir toplamda. tabiki ben de ev iş hastane arası mekik dokuyorum... bir de üstüne işle ilgili öyle bir görev yüklediler ki böyle zor zamanda sormayın gitsin...yine sabır diyorum..

annem babam böyle bir süreci beklemedikleri için biraz üzüldüler evlerinden uzak kalmaya alışkın değiller ama çok şükür ki böyle bir imkan var benim İstanbul da olmam gibi...

kilom 100e dayandı tekrardan. kesinlikle doymak bilmiyorum...Kendi tedavim ertelendi herşeyde bir hayır vardır.

Gökçecim beni listeden çıkarabilirsin yada izinli yazabilirsin fazla arayı açmadan döneceğim Allahın izniyle...

herkese sevgiler, Allaha emanet olun...

komşum geldide bişey için, birazda oturdu gitti yeni, epeyde karnım sakinledi ağrı kesiciylede:)

amin...
iyi olmuş:)
eline sağlık...

geçmiş olsun canım...çokkk iyiy bilirim o illet ağrıyı...sıcak su torbası yap biraz karnına biraz ayaklarına koy canım rahatlatır....

çok sağol canım benim.....
eğer ilaçlada geçmeseydi sıcak bişeyler koyma olayına geçicektim zaten bende, çok şükür geçti.
ama yinede ayağımın altına vickss sürüyüm dedim şimdi senin mesajını okuyunca, ısıtma özelliği varya bu kremin, birazdan sürerim.
bizde demokrasi var dimi zeynepcim:)

geçmiş olsun meyracım. ee böyle zorlukları olmasa Mevlam hayızlı kadından ibadeti kaldırırmıydı.

sağolasın ablacım, çooook haklısın.....

hoşgeldin canım benim....
rabbim işlerinde ve babacığının bu tedavi sürecinde kolaylıklar versin, allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım, amin.
fazla özletme kendini, sende allaha emanet olasın, görüşürüz canım

meyra cım burcumu sormuşdun akrep canım ne işe yaradığını pek bilmem ama sendeki ağrıdan bendede var ağrı kesici içtim ilk 3 gün ağrılar bayağı zorluyor beni....

çok geçmiş olsun stresli bir dönem işlerinizde ağırlaşmış Allah kolaylık versin babanızın tedaviside inş. kısa sürede iyi yönde sonuç verirde alilece ferahlarsınız...

meyra cım burcumu sormuşdun akrep canım ne işe yaradığını pek bilmem ama sendeki ağrıdan bendede var ağrı kesici içtim ilk 3 gün ağrılar bayağı zorluyor beni....

tamam canım:)
çok geçmiş olsun canım sanada...
bak ben şimdi ayağımın altına vickss sürücem ısıtsın karnıma iyi gelsin diye, evde varsa istersen sende sür, tabi istersen yani:)

bu arada meyra beninde o listeye yazdın değilmi canım

1 mayıs KİLOM- 70

bu arada hiç bir özelliği yok bahar olsun dedim çünki bizim bütün özeller sonbahar ve kışın olmuş

tamam canım ekledim senide listeye şimdi:)
başlangıç kilonuda 78aldım...

yok canım yanlış anlamadım, anladım seni ben:)
çok sağolasın ince düşüncen için....
allah razı olsun......
çok geçmiş olsun kuzenine de...
acaba kuzenin kaç yaşındaydı? ne kadar süre yaptı? birde artık iyi değilmi?
bende denemek için yapıcaktım 3gün, dün ilk gündü. benim çok hassas bi bünyem var, oyüzden yapamam zaten her bişeyi yapmak istesemde. ve kiloma bağlı olarakta tansiyonum çıkar arada benim, tansiyon hastalığı değil ama çok şükür.
neyse dün akşam tansiyonum çıktı zaten, neden hemen tepki verdi bünyem anlamadım, yani daha ilk gündü, sanki başka zaman çok düzenli yermişim gibi hemen bünyem ilk günden tepki verdi zaten, oyüzden dün akşam bozdum yapamadım.
doktor bana çok kalsiyum tüketirsen yanında da portakal türü tüketki kalsiyum fazlalığını dengelesin kilondan dolayıda bu durumun tansiyonunu çıkarmasın demişti. şimdi peynirde yumurtada kalsiyum var galiba, ondan çıktı galiba tansiyonum. akşam portakal falan yiyince bak sabaha bişeyim kalmamış...
heralde rastlantı değil bu karbonhidrat diyetine tepki olarak çıktı galiba tansiyonum.
hani portakalda bile 17puan karbonhidrat var, günde 50puanı geçmicen zayıflamak için.....
bilmiyorum artık bundan sonra yaparmıyım bu diyetide, senin dediklerinide değerlendircem mutlaka, ya herşeyden mutlaka yiyerek yapıcam.... benimde kafam karıştı
dün gece tansiyonumda çıkınca, oturdum karatay diyeti kitabının, normal diyet kitapçığının, ve bu karbonhidrat diyeti bilgilerinin başına, epey karıştırdım, sonrada ööööf dedim, kafam allak bullak oldu dedim, kararsız bi şekilde hepsini bırakıp gidip yattım
iyice kafam karıştı hakkaten, hangisini nasıl yapacağımı bilemiyorum
vardır tabi elbet bi yoluda, ilerde bebek düşüneceğim içinde hızlı kilo vermek isteğimde işin içine girince allak bullak oldum iyice
ayyy bi ton yazmışım, hakkını helal et.....
senin burç ne burada? öylesine sordum, acaba daha önce sordummu hatırlayamadım şimdide:)

nasıl kıraz sapının tadı??kıraz sapı ve mısır puskulunu odem attırıcı dıe duyardım hep ben pek cay sevmedıgım ıcın bıtkı caylarını agzıma bıle suremıorum...

kaplumbaga hızı ıkı ılerı bır gerı nasıl asınayım bu duruma offff offfffff sıkılmaya basladım ama artık ben zamanım azalıyor zaman akıp gecıo bız hala yerımızde sayıyoruz walla sıkıldım bılla sıkıldım ısyannnnnnnnnn....

ellerıne saglık allah yaptıgın ıylıklerı sana eksı kılo olarak onune getırsın o cocukların yuzusuyu hurmetıne ıns...

acıkmıomusunuz ya ben hayatta doymam yogurt hurmayla aksama evde ne varsa sılıp supururum sonra ben...

bekar olmanın avantajına sımsıkı sarıl ve kılolardan kurtul bende bekar sayılırım cocuksuz falan ınan evlıyken ve calısırken daha zor oluo gercı sen calısıosun ama evlı cocuklu daha zor okuyorum cogu bayan coluk cocuguna yaptıgı yemeklerı yememk ıcın savas verıo en azından bız bu anlamda sanslıyız ....

olacak olacak motıve et kendını bıraz kendıne ve ıcsel dusuncelerıne zaman ayır ve dusun ne yapman gerektıgıne karar ver ve uygula mesela ben sabahları yuryus yaparken hep dusunurum nerde hata yapıorum ne yapmam gerek nasıl bır yol ızlemelıyım ayran detoxu yapabılırmıyım sporumumu artırsam bla bla blaaa bole seyler dusunuorum ve kendımı daha motıve goruorum sende kendınle basbasa kaldıgın zaman bunları dusun ve yolunu cız kararını verıp planını yaptıkdan snra zaten kımse senı yıldıramaz...hadı goreyım senı...

ben hatırlıorum daha once yapanlardan bırıne tadını sormusdum beyendıgını ıcıne naneyle tatlandırdıgını solemısdıı bunu soleyen sen bıle olabılırsın tam hatırlamıorum ama yıne soracagım tadı nasıl soguk nohut ve bulgur bana hıc cazıp gelmedı ama evdekı dıet yemeklerım bıtınce bende deneyecegım soguk moguk en azından yenebılecek seyler

İki hafta bekleyecek miyim yanii offf neyse allah saglik versin de saglikla zayiflamayi nasib etsin de gunler aylar gelip geciyor

bekleme hayatım sen kendı kendıne bıl verıp vermedıgını lıste bılmıs ne fayda onemlı olan senın kılo vermen zaten verırsen solersın bızede bızde mutlu oluruz...

acıkmıomusunuz ya ben ölürüm aclıkdan 1kase yogurtla hayatta doymam:)bırde hurma ve yogurt aynı andamı yenmelı yoksa farklı zamanlarda yenebılırmı

gecmıs olsun acıl sıfalar

komşum geldide bişey için, birazda oturdu gitti yeni, epeyde karnım sakinledi ağrı kesiciylede:)

sanada gecmıs olsun seker cok kotu deıl ucunda olum yok ama ınsanın yasam standartını etkılıo resmen kendını ınsanlıkdan cıkmıs gergın bır davul gıbı hıssedıp agrıdan sıslıkden sınırden bırsey yapasın gelmıo sınır bozuo ama caresız her ay cekıoruz ...

sabah kalktım yuruyusumu yaptım bu arada yuryusden once 106,7 ıken yuruyusden sonra 105,6 yuryus sonrası wcden sonrada 105,4 oldum kı yuruyusden once kahvaltı yapmama ragmen ılgınc deılmı bnm bagırsaklar pek calısmadıgı ıcın calısdımı hemen kılo gıdıo
neyse geldım bır suru telefon trafıgı arasında ogle yemegı hazırlıgı oncesınde banyo derken anca pc basına gectım ve bnm 3-4 sayfalık gecmısı okumam 1saatımı alıo bendemı bır sorun var anlamadım ama ben cok zorlanıorum bu gecmıs ısınden
bugun lısteler yapılıo dananın kuyrugu kopuo umarım herkesın yuzu guler artık hep eksılerın oldugu lıstelerımız olsun herkesın tahamulu kalmadı sanırsam ...

ne kadar tahammülümüz kalmasada kilolarımızın umru değil hiç:)))))
sende kimsin diyo:)))))

çok sağol geçmiş olsun içinde:)
aynen dediğin gibi.

Biliyorum canım pek yapmam böyle şeyleri bilirsin sen de ama su da olsa bişeyler kaybetmeye ihtiyacım var
Bu hafta dediğin gibi olur inşallah canım

Canım bence kesinlikle iyi gelir bu topic ben daha 2 gün oldu geleli ama çok samimiler valla okuldan gelince hemen bakıyorum moralim düzeliyo:) Kilo verme yolun açık olsun inş.hepimiz başarılı oluruz.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]110 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]25 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercanim[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilceeeeee[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ burcu8181
Haftanın spor ikincisi ......... fazey40 & arnazar
Haftanın spor üçüncüsü...... ercanim :124::124:

nasıl kıraz sapının tadı??kıraz sapı ve mısır puskulunu odem attırıcı dıe duyardım hep ben pek cay sevmedıgım ıcın bıtkı caylarını agzıma bıle suremıorum...

Canım bende pek bitki çayı sevmiyorum ama iyi alıştım içmeye tadı fena değil yeşil çaydan daha iyi gibi geldi bana bende bittikçe çayları değiştiriyorum herşeyi denemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…