Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MEsela hala kakaolu kek var mutfakta.. İnsanız yahu biz de..

biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar derler ya.....

Ne çok Esra'mız oldu memnun oldum..Buranın ilk Esra'sı epey kilo verdi 20 küsur kilo kadar...
Darısı size..

meyra bitane:)))))

hadi gözünaydın canım:)
birde spor listesi 2hafta bildirim kuralı yok, hemen listeye girebilirsin canım.
spor bildirimleride her cuma öğlen 1e kadar:)
hadi gözünaydın bu hafta listeye girdin:))))
3.oldun, tebrikler......

Kizlar benim kocusko sizi kiskandi sen boyna yaz dedi kapiyi carpti gitti erkekler kulubu varmi acaba

hahaha iyiymiş
bak kocama 90 kilonun üzerindekiler toplandık hep birlikte zayıflıcaz dedim ilk üye olduğum zaman bana ne dese beğenirsin 'site çökmesin'

hahaaaa güzelmiş:))))
imalıca cevap vermişD

burcucum hurma yoğurt bir arada yeniyo canım beni tok tuttu acıkmadım ama başka bünye nasıl tepki verir bilemem...nohut konusuna gelince bence gayet lezzetli yemekte sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum....salatalık olunca daha güzel oluyo ben mevsimi olmadığı için salatalık koymadan yapıyorum ama ona rağmen güzel...

ellerinize sağlık dereceye giren arkadaşlara da maşallah diyorum Rabbim hepimize doğru istikamet üzere istikrar versin

Kilom....103,4
Spor.....110 dk.

Şimdiden ellerinize sağlık meyra ve gökçe...

günayyydınlaar bu gün tartı günüü hepinizin yüzü güler inş.

benim tartı bilgim :126,2

spor: 100 dk.

tobloya bugün dahil edilebilirim dimiiii :)

hayirli cumalar
bildirimimi yapayim

kilo: 88,5kg

spor: 90dakika
Kizlar tebrikler :) kilo verenleri gormek cok guzell.

Tsk ederim canim.bugun oyun nslzemelerimiz geldi . cocuklar gibi ziplaya ziplaya almaya gittik :)))

kızlar ben bu hafta çok dikkat edemedim biraz verdim biraz aldım ama sonuç olarak az da olsa eksilerdeyim :)
kilom 94.7 spor yok

Tebriklerr :)) 600 az degik çok iyi bence

selamun aleyküm kızlar

kilo bildirimi

kilo : 87. 5

spor : yok
Tebrikler ablacim

Selamün aleykümm....

kilo:81,3

spor yok...

kızlar şimdiden ellerinize sağlık....umarım hepiniz boll eksi görürsünüzz....

Aminn ins :)

kilo bildirimi

97.5 kg

Kilom 105.4
spor 320 dk
Tebrikler kizlar....

Zaten hali hazirda aramizda birbirimizi sikayet ettik.okulda hizmetli esyalarimi caldi.bu adam kizin uzerinden alip bana verdi.kizin hskkinda islem yapmamizi isteyincede yuzumuze para firlatti.ona dokunmayacaksiniz alin paranizi burdan diye.bakalim.
Ayyy bugün 92.7 çıktım arkadaşlar inş böyle devam eder 4 kilo gitti bi 24 kaldı olsun o da gider dimi:)
Elbette gider tebrikler :)

Ayy bu haftada sporda ikinci olmusum ama gram vermedim.off inss bende hagtaya verecegim.motivasyon bozmak yok.

aklıma ne geldi hurmadan hurmaya fark var bazıları serçe parmağım gibi bazıları avuç içi kadar hangisinden 7 tane yesek ki

Aaaa aaa spora 3 hafta olmadan katilabiliyor musum hemde 3 .olmusum cok sevindim beeen

ne kadar tahammülümüz kalmasada kilolarımızın umru değil hiç:)))))
sende kimsin diyo:)))))

çok sağol geçmiş olsun içinde:)
aynen dediğin gibi.

ay bak sımdı daha bı gıcık oldum kılolarıma haaa ..

Canım bende pek bitki çayı sevmiyorum ama iyi alıştım içmeye tadı fena değil yeşil çaydan daha iyi gibi geldi bana bende bittikçe çayları değiştiriyorum herşeyi denemek için

tecrubelerını paylasırmısın bızımle hangısı en guzelı hangısı en berbatı bıtkı cayı dozunda ıcılınce ıyıdır faydalıdır abartmadan dvm seker...

meyracım ellerın kolların dert gormesın kıloların gorsun akıp akıp gıtsın inş.:)))
veee bennnn herzamankı gıbı sporda bırıncı kıloda sondan bırıncı ne olcak bnm bu halım bılmıom...

farklı zamanalarda yıyemem yanı olemı ılla ıkısı aynı anda hımm....:44:hurmada su bıldıgımız hanı genelde ramazanda sofralarda olan hurma degılmı bırde domatese benzeyen bır meyve varya onada hurma diolar o deıl demı o buyuk 7 tane ogunde fazla olur zati:44::44:
tesekkurler bılgıler ıcın kafanı sısırdım bugun saol...

menumude paylasayım 17:30 ıtıbarı ıle yemek olayımı bıtırdım cunkucugume:)

8:00 nesfıt,sut
10:00kahve
13:00 tavuklu salata,3dılım ekmek,yogurt
15:00 2tatlı casıgı tahın pekmez
17:30 bulgur pılavı,yogurtlu tavuk salata
bu saatten sonra sutlu nescafe ve dıet bıskuvı yerım artık...

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]DOĞUM GÜNÜ [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]HEDEF [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilbatum[/TD]
[TD]12 ŞUBAT[/TD]
[TD]83.8[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]1 MART[/TD]
[TD]142.3[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]20 MART[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]15 MAYIS[/TD]
[TD]97.9[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]29 MART[/TD]
[TD]95.2[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panel[/TD]
[TD]15 NİSAN[/TD]
[TD]91.8[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AAD[/TD]
[TD]27 ŞUBAT[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilceeeeee[/TD]
[TD]11 MAYIS[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]1 MAYIS[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bensu_Zayifliyor[/TD]
[TD]14 TEMMUZ[/TD]
[TD]122.5[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]20 OCAK[/TD]
[TD]94.5[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]21 NİSAN[/TD]
[TD]86.7[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]27 AĞUSTOS[/TD]
[TD]95.1[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]1 MAYIS[/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aklıma ne geldi hurmadan hurmaya fark var bazıları serçe parmağım gibi bazıları avuç içi kadar hangisinden 7 tane yesek ki

benım karnımdan once gozum ac oldugu ıcın en buyugunu seçerım muhtemelen ben deneyecem bunları ya once ayranı denıycem onu basarırsam bunuda denerım gelsın hurmalar gıtsın kılolarrr...

alın kızlar size bir liste daha yaptım:)
kızlar lütfen hedef tarihiniz gelince o gün ki kilonuzu bana bildirin ki listeye sonuç olarak gireyim.
bu güne kadar kimse bildirmemiş
bildirmemiş olanları ? ile işaretledim......

gökçe kilom aynı canım bugün tartılamadım dün tartılmıştım 123.5
kvdede kaldık akşam o yüzden bugün tartılamadım, geçmişe birazdan bakacağım iki gündür giremedim çünki ,

benım karnımdan once gozum ac oldugu ıcın en buyugunu seçerım muhtemelen ben deneyecem bunları ya once ayranı denıycem onu basarırsam bunuda denerım gelsın hurmalar gıtsın kılolarrr...

İyi aksamlar canim en kisa zamanda bende deniyecem hurmayi da cok severim yogurtu da hem ikisi de tok tutuyo peygamber efendimiz sadece hurma ve su ile gunlerce oruc tutarmis

İyi aksamlar canim en kisa zamanda bende deniyecem hurmayi da cok severim yogurtu da hem ikisi de tok tutuyo peygamber efendimiz sadece hurma ve su ile gunlerce oruc tutarmis
ben tatlı sevmedıgım ıcın o hurmayı tatlı nıyetıne yerdım bızde sadece ramazan aylarında alınır ben oncelıgı su ayran detoxuna verdım nohut bulgur cok severım yogurt ayranla ıse aram yoktur bende kılo vermemı tetıklemek ıcın zayıflama ılacı bıle almaya nıyetlenmısdım kı hıc onaylamam zararlı oldugunu dusunurum bu detoxlar ıı oldu allah razı olsun kklardan

Bugun yediklerimi yazayim
kahvalti
1 yumurta
4 zeytin
1 d. peynir 1 t.k.bal
2 d.t.b.ekmegi
ara
sekersiz neskafe 10 findik
ogle
az kavurma 1 kase yogurt
ara
3 kare bitter cukulata
aksam
kereviz yogurtlu 1 dilim t. b. ekmegi
birazdan amcaogluna gidecez orda da bir meyve yerim
2 saat te yuruduk kocusla(yuruyuste spor olarak sayiliyor mu kizlar ona gore hesaplayayim)

tempoluysa neden spordan sayılmasın ama carsı pazar magaza gezmesı spor katagorısıne gırmıyormus tvye cıkan doktorlar yok 20 dakıka vıtrın bakar gıbı
yuruyun falan dıolardı o saylanmıomus dıyetısyen ole dedıydı

bu arada nacızane fıkrım oglen yemegınde proteınılerının yanına karbonhıdrat ve yesıllık ekleseydın ara ogundekı cıkolatayı yemıyecekdın menun super olcakdı kan sekerın dusuo karbonhıdrat eklemezsen tatlıya saldırıosun...onun dısında menu super bole devam

Son düzenleme:

O zayiflama haplarindan aldim ben afrika mangomuydu neydi hicbir ise yaramadi canim

O zayiflama haplarindan aldim ben afrika mangomuydu neydi hicbir ise yaramadi canim

yıllar once japonyadan getırmısdık ben ıctıgım gun 1kase zeytın yedım hıc agzıma surmezdım ne yaptıysa bana anneannem hastanelık oldu sonra aradan yıllar gectı bantlar cıktı annem teyzem aldı yapıstırdılar ben kullanmadım karsı oldugum ıcın annem tıroıd hastası oldu ısın tedavısı falan gordu teyzemde kalp carpıntıları basladı falan fılan ben cok karsıyım öle seylere aman dıyım vucudunuza zarar vermeyın ...
en son gecen sene dıyetısyen bır ılac onerdı bıtkıselmıs bıdı bıddı yedıgın yagı yada karbonhıdratı vucuttan emılmeden atıo hıpoglısemı komasına gırıodum o ılac yuzunden yıne 105de takılmısdım kılo vermemı tetıklesın dıe 7tane ıctım ayılıp bayıldım bundan snra doktor bıle verse kullanmam ...ama son 1-2aydır kendımı cok caresız hıssedıyordum yenıden kullanmayı bıle dusundum ama onu yapacagıma detoxlanırım daa iii

Emeğine sağlık canım....Tebrikler hanımlar...

biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar derler ya.....

meyra bitane:)))))

Aynen öyle ) Sitede başka meyra'da yok..

Gordugum kadariyla herkes bildirimini yapmis :) birazdan listeyi yaparim.

gecmis olsun canim!!!
o agrilari coook iyi bilirim... bende regl olunca cekiyorum o agriyi

İki hafta bekleyecek miyim yanii offf neyse allah saglik versin de saglikla zayiflamayi nasib etsin de gunler aylar gelip geciyor

cabuk geciyor zaman canim. kusura bakma gercekten, kalici olucagina kanitlamak icin bu simdiden anlayisin icin tesekkur ederim

vayyyy bana mesajla tarifini yazarmisin??? kizla yapayim bir gun onada eglence olur :)

anlayisin icin coook tesekkur ederim canim benim

ayyyy ben gecen sene 1bucuk hafta yapmistim lahana corbasi diyetini... artik ömrüm boyunca gormek istemiyorum...

yaza kadar gider canim kilolar merak etme boyle devam edersen gider

allahim yardimciniz olsun canim!!! guc kuvvet versin!!!
Insallah bir an once sagligina kavusur babacigin canim

ellerine saglik meyracim

ayyyyy ben 1ayda nasil 8,5kg verecem :S

gökçe kilom aynı canım bugün tartılamadım dün tartılmıştım 123.5
kvdede kaldık akşam o yüzden bugün tartılamadım, geçmişe birazdan bakacağım iki gündür giremedim çünki ,

123,5kg yi kayit ettim canim.

tempolu yuruduyseniz spor olarak sayilir canim :)

ayyyy bu arada ben yarin yogurt ve hurma diyetine basliycammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…