- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ Masalmelek
HAFTANIN 2.si _________ - 1,4 kg. _________ Yena:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ Y.O.L.C.U
kızlar iyi geceler liste yapan arkadaşlarım ellerinize sağlık uğraştınız o kadar
azimle dereceye girenleri tebrik ederim
yennaa bu sefer olcak kız hadii aferimm sanaa
aklıma ne geldi hurmadan hurmaya fark var bazıları serçe parmağım gibi bazıları avuç içi kadar hangisinden 7 tane yesek ki
farklı zamanalarda yıyemem yanı olemı ılla ıkısı aynı anda hımm....:44:hurmada su bıldıgımız hanı genelde ramazanda sofralarda olan hurma degılmı bırde domatese benzeyen bır meyve varya onada hurma diolar o deıl demı o buyuk 7 tane ogunde fazla olur zati:44::44:
tesekkurler bılgıler ıcın kafanı sısırdım bugun saol...
derincim benim oğlanların ıkısındedevar alerjik bronşitti buyuk oğlumu bılemedıler 4 yaşında aanladık çok ta kolay bı tedavısı varmış 6 ay öksürürdü benimm oğlumda toz halinde bi ilaç kullandık 3 ay oymuş sımdı çok iyi kolayda hastalanmaz çok şükür kucugu hemen anladık abısınde olunca oda öksürünce buhar veriyotuz içine ventolin katıp başka hiçbirşeye gerek kalmıyor r
geçensene çok oldu ama busene 1 kere anca yaptık kızın bu seneyı atlatırsa seneye fazla olmayacaktır canım sabret bıde doktora danış derim ben buhar makınasını rapor çıkınca devlet bedava veriyo hem çocuk boşuna antibiyotik içmesin
Selam canlarim!!! ayyy bendede her gun ayri bir olay var canim
cuma gunu annem psikyatri hastanesine yaticakmis... yilda bir kere oyle tatil yapar kendine... halbuki hic birseyi yok... masallah coook iyi... babam dunyalar tatlisi bir es, bir dedigini iki etmiyor... onemli sinavlarim yaklasiyor ya bana inat yapiyor bunu!!! 24-26-27 martta sinavlarim varya... birde 3hafta gidiyor... offff babamla ve kardesimle benim ilgilenmem gerekicek... seve seve ilgilenirdim ama zamanlama coook kotu ya
ayyyyy bende alicam hurma ve yogurt!!!!
gecmis olsun canim atlattiginiz kaza icin... ufakligada gecmis olsun...
buyuk kizinla bu aralar biraz daha fazla ilgilensen? yada anlatsan kardesin daha fazla bakima muhtac desen, ama senide cok seviyorum falan desen, ufaklik uyudugu an buyukle oyun oynasan yada ne bileyim tv baksan onla...
belki zaten yapiyorsundur bile dediklerimi :) ama bunlar geldi aklima canim
yaaa takma kafana...hepimizin basina geldi bu dedigin sey canim...
evet ayaga ne surersen sur 15-20dakika sonra bogazina geliyor tadi :)
yesil kahveyi turk kahvesi gibi pisirip icebilirmissin...
sagol sarki icin canim :))
bakalim ne olucak... takmamaya calisiyorum :)
ben ne zaman birseyi planli yapsam illa bir engel cikiyor canimve planim alt ust oluyor...
ugrasmana degmis canim coook guzel olmus!!! kilolarimiz birbirine cooook yakin :)
meyracım gökçecim ellerinize sağlık hakkınızı helal edin....
yenacım özellikle seni tebrik ediyorum...
ayrıca spor yapan ve kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum....başarılarının devamını diliyorumm...
ben de seni tebrik ediyorum iki küçük çocukla yılmadan mücadele edttiğin için...
zeynepcim aynı anda aynı şeyleri yazmışızsağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum...şu sıra idölümsün senden güç alıyorum bak ona göre sakın pes etme olurmu.....
ellerini guzelce sabunla yikadiysan sorun olmaz canim :)
etli ekmek yemeğe fırsatımız olmadı. martta gidince yeriz artık... bu gün bamya çorbalı,tendırlı güzel bir konya yemeği yedik...
hedef kiloyu neye göre belirlicez?? 1 aylık mı, yoksa kafamıza göre mi??
Kizzlaarrr yaaa musafirlige gittik yas pasta koydular yemiyecem dedim cok israr ettiler arkasindan birde esim eritirsin korkma demesin mi sinirimden yuzume ates cikti resmen ve niye korkcam dedim ve malesef yedim hala moralim cok bozukneden sismanim beeeeennnnnnnn
Bu konu da desteğini ve samimiyetini öylesine hissediyorum ki..
Güç veriyor bana...Bu son şansım bir daha bırakırsam toparlayamam zaten...Bu gücü bulamam artık...
oo maşallah şenlik var burda bende geldiimm...
misafirlerim geldi koşturmaca geçti...k.peder yattı biz oturuyoz kuzum ayağımda uyursa rahat edicek...
zeynepcim aynı anda aynı şeyleri yazmışız
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
yenacım seni özel olarak tebrik ediyorum
aynen devam.
banada güç verdin. ekmeksizliğe cesaretim yoktu. senden güç aldım. ve bu hafta şeytanın bacağını kırdım. uzun zamandır 600 gr. vermemiştim. belki az ama benim için güzel bir rakam
canım kuzenim bu diyeti 2-3 ay yaptı yalan olmasın fazla dayanamadı çok zayıfladı ama ağrıları ve krampları olmuş ters giden birşeyler var deyip duruyordu
sonunda dr gittiğinde ne yaptın demiş hemen brakıyorsun diyet falan sen ne yaptın böyle kendine deyince tabii tahllier değerleri gösterince bıraktı ama bıraktığı
gibi aldı derler aynen öyle oldu kendisi 32 yaşındaydı şu an zaten yine tonton abla sen yap diyeti ben senden sonra başlıycam diyor valla meyra sen aşmışsın
diyet konusunda ben o kadar kitap falan okumadım ha var evde dukan ve karatay kitapları ama inan okumadım çünki ben dizimden sakatlandığımda
tv çıkan bir dr vardı AYŞEN TAN diye o na gittim bana dediki sakın sen ciddi kilo vereceksin diyetisyene başvur demişti bende diyetisyen fobisi vardı
ben şimdiki, dr bir arkadaş toplantısında arkadaş olarak tanıştık dr olduğunu bilmeden 4- 5 saat geçince kendisi teklif ettti bir cesaret gitmiştim
iyiki gitmişim neyse çenim düştü aa ben başak burcuyum önceden sormadın ne özeli olacak burcun canım
bak şimdi alıntı yapmadım hatırlamıyorum kimin olduğunu yaşımı sormuştu arkadaşlardan biri hakkını helal etsin yaşlılık işte yaşım 43 canlar
sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum...şu sıra idölümsün senden güç alıyorum bak ona göre sakın pes etme olurmu.....
yenacım seni özel olarak tebrik ediyorum
aynen devam.
banada güç verdin. ekmeksizliğe cesaretim yoktu. senden güç aldım. ve bu hafta şeytanın bacağını kırdım. uzun zamandır 600 gr. vermemiştim. belki az ama benim için güzel bir rakam
y
hayır bulursun, asla öyle düşünme yenam!!!
ama inşaallah gerek kalmaz, öylede görünüyo zaten:)
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?