Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ Masalmelek

HAFTANIN 2.si _________ - 1,4 kg. _________ Yena
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ Y.O.L.C.U

herkesi tbrik ederim ellerine sağlık gökçecim
meyracım seninde ellerine sağlık her iki liste için

kızlar iyi geceler liste yapan arkadaşlarım ellerinize sağlık uğraştınız o kadar

azimle dereceye girenleri tebrik ederim
yennaa bu sefer olcak kız hadii aferimm sanaa

ayy inşallah nursena bu defa olmalı..Yoksa alıp başımı dağlara gideceğim...

oo maşallah şenlik var burda bende geldiimm...

misafirlerim geldi koşturmaca geçti...k.peder yattı biz oturuyoz kuzum ayağımda uyursa rahat edicek...

aklıma ne geldi hurmadan hurmaya fark var bazıları serçe parmağım gibi bazıları avuç içi kadar hangisinden 7 tane yesek ki

evet canım genelde ramazanda yediğimiz medine hurması...domates gibi olanıda çokk severim trabzon hurması diye geçer...

gelmişken menümü de yazayım bare..

kahvaltı 11,30: 2 yumurtayla sucuklu yumurta,bir dilim peynir,1 kupa yeşilçay..

akşam 18,30: bir dilim mısır ekmeği,1kase yoğurt,1 kupa yeşilçay...

ara:1 çay b.süt

Gökçeeeeee,Bu ölçü epey fazla oluyor ister yarı ölçü yaparsın.. istersen cam kapta uzun süre muhafaza edersin.. yahut buzluğa atarsın...

Fındık kurabiye
5 su bardağı un
1,5 su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket margarin
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

minik minik koparıp gelişi güzel toparlayıp tepsiye atı atıveriyosun..
Sonra pudra şekeriyle süslüyorsun...Kahveyle de çok güzel yeniyo

Son düzenleme:
meyracım gökçecim ellerinize sağlık hakkınızı helal edin....

yenacım özellikle seni tebrik ediyorum...

ayrıca spor yapan ve kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum....başarılarının devamını diliyorumm...

yenacım seni özel olarak tebrik ediyorum
aynen devam.
banada güç verdin. ekmeksizliğe cesaretim yoktu. senden güç aldım. ve bu hafta şeytanın bacağını kırdım. uzun zamandır 600 gr. vermemiştim. belki az ama benim için güzel bir rakam

şimdi bizim pazartesi kontrolümüz var özelden ilacın ismini alabilirim senden alerjik olduğu kesinleşirse...buhar makinesinide konuşayım canım drla sizede çok geçmiş olsun biz 9 aydır bu öksürüğü çekiyoruz mahvoldu kızım .....
QUOTE=burcu8181;34211067]bence o bölgede en guzel yer ayvalık bızde fahrı hemserın sayılırız 30 yıl once babam ordan arsa aldı kendı ellerımızle kazıya kazıya bır ev yaptık her sene evın bır yerını yapıoduk bır sene bahce duvarı bır sene kanalızasyonu...bız bu ıslere basladıgımızda tek bır ev yokken sımdı yazlık sıteler kaynıo senenın 6ayını orda 4ayını istanbulda gecırırler bızımkılerde sevıorum oksıjenı yeter oraların ama ayvalık dedıgım gıbı bır baska o mımarı yapısına bayılıyorum bır aıle dostumuzun evı vardı orda eskı rum evımı yunan evımı otogarın arkalarında tepede bır evdı duvarında resımler falan vardı cok guzel mımarısı ayvalık edremıtten daha guzel ama dedıgım gıbı oralarda dogalgaz yok bnde komurle sobayla odunla ugrasabılecek kdr yeteneklı deılım:) keske kandırsamda bızde oralara yerlessek
sen cocuklarla ugrasıosun orda yasayan bır bayan ozellıkle kısın nasıl kendını oyalar nasıl vakıt gecırıolar mesela devletın actıgı kurslar falan varmı halk egıtımler falan yıne burhanıyelı bır tanıdıgımız burhanıye halk egıtımde ahsap boyama kursuna falan gıdıo ama tabı bayanlar nasıl vakıt gecırıo kısın hıc oturup bole detaylı sohbet etmedım eczacımız var ıstanbuldan burhanıyeye yerlesmıs esı mutahıtlık yapıo burhanıyede kadın ezcanede yaz kıs vaktım olmuo sosyal etkınlıge dıor wınsanın sahıbı cok yakın aıle dostumuz onun hanımı kadın platformu gıbı bır cok dernekde aktıf ama bu sekılde vakıt gecıomu dıe cok tedırgınım sanırım bende yaparım bırseyler... cokda emın deılım ama ıstıyorum saglıklı ve organık bır yasam ıcın oralarda olmayı eşimi ikna edemıorum işte
sen bahcelı bır ewdemısın?hobılerın varmı calısmıosun zannedersem...
1 ay sonra babamın bahcesının çimlerını ekmeye gıdıcem belkı gorusuruz:) hasıbeyle ızmırde bulusduk:)guzeldı:)[/QUOTE]
ooo ne güzel geldiğin zaman görüşürüz ,benim akrabalarım var burada birde iki çocuk olunca pek bir yere gidemiyorum öğleden sonraları uyuyor çünki nisa başka bir evdede uyumadığı için...ama 4 sene öncesi halk eğitimin açmış olduğu kurslara gidiyordum çocuğum olmadığı için oyalıyordum kendimi makine nakışı ahşap boyama kurslarına gittşm spor salonlarında vakit geçiriyordum sabahları deniz kıyısında yürüyüş akişamüzeri tekrar deniz kıyısında yürüyüş çok zevkli geçiyordu ....şimdi mümkün değil herşeyden mahrum kaldım allah sağlık versin kızlarımada çok aradım onları çünki ...

canım sürekli anlatıyorum sen 12 senede geldin bize sen çok özelsin baban içinde benim iinde diyorum anlamıyor illaki kıskanıyor okula gönderiyorum .....eşim akşamları sürekli onunla ilgilenir ama nafile...neyse nisa çok ağlıyor uyutayım tekrar girerim.....

ben de seni tebrik ediyorum iki küçük çocukla yılmadan mücadele edttiğin için...

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

ellerini guzelce sabunla yikadiysan sorun olmaz canim :)

yıkadım ama içime sinmedi yinede:)

etli ekmek yemeğe fırsatımız olmadı. martta gidince yeriz artık... bu gün bamya çorbalı,tendırlı güzel bir konya yemeği yedik...

ohhh bu da güzel:))))
afiyet olsun....
artık etli ekmekte diğer sefere....

hedef kiloyu neye göre belirlicez?? 1 aylık mı, yoksa kafamıza göre mi??

belli bi süresi yok canım, senin istediğin bi tarih olucak.
aslında önce doğum günü ile ortaya atıldı bu fikir, sonra kişilere göre şekillendi, son hali bu:)
bende tarih başlığını değiştireyim bari hem artık, doğum günü yerine hedef tarih yazayım dur sen:)

canım kaçamaksız diyet olmazki, üzülme:)
eşinde seni nasıl gaza getirceğini iyi öğrenmiş:)))))
benim eşimde boğa ordan anladım:))))
sen bunu yapamazsın, korktunmu gibi sözler iyi gaza getiriyo inatçı boğaları:)))))

Bu konu da desteğini ve samimiyetini öylesine hissediyorum ki..
Güç veriyor bana...Bu son şansım bir daha bırakırsam toparlayamam zaten...Bu gücü bulamam artık...

hayır bulursun, asla öyle düşünme yenam!!!
ama inşaallah gerek kalmaz, öylede görünüyo zaten:)

oo maşallah şenlik var burda bende geldiimm...

misafirlerim geldi koşturmaca geçti...k.peder yattı biz oturuyoz kuzum ayağımda uyursa rahat edicek...

geçmiş olsun o zaman:)

zeynepcim aynı anda aynı şeyleri yazmışız

sen deyince baktımda hakkaten senden kopyalamışım gibi olmuşşş....ama gerçekten öyle..yena şu sıralar süper gidiyo onu bukadar hevesli azimli ve başarılı gördükçe bende hevesleniyorum....
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

Allah rahatlık versin canım....

gözünaydın ozaman ablacım:)

tamam ablacım, çok teşekkürler cevabın için.
iyi olmuş seninde bir diyetisyenle görüşmen, bende şimdilik artık yine normal diyetisyenler usulü ile gitmeye karar verdim:)
kocaman öpüyorum ablacım

bak şimdi alıntı yapmadım hatırlamıyorum kimin olduğunu yaşımı sormuştu arkadaşlardan biri hakkını helal etsin yaşlılık işte yaşım 43 canlar

estağfirullah ablacım
insanın yaşı gönlündedir......
kime gence sorsam 70liğim der, kimi ileri yaşa sorsan ben daha 15liğim der:)

sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum...şu sıra idölümsün senden güç alıyorum bak ona göre sakın pes etme olurmu.....

Zeynepçim örnek alınıcak en son kişiyim ben...Hiç bir başarım yok ki...
Ama çok teşekkür ederim çok zarfisin..

Daficim asıl sen şahanesin...Bir sürü kilo verdin..ve çok hareketli yaşamın var..Sorumluluğun çok fazla buna rağmen çok dikkatlisin...

kızlar hepiniz harikasınız bence
bu çok uzun ve meşakketli bir yol ve çok sabır istiyor. bu sabrı gösteren bütün güzelleri tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…