çekirge bir zıplar, 2 zıplar, olmadı 3 zıplar, amaaaa 4.de yakalanır:)
ben düşüncelerimizin aynı olduğunu düşündümsen deyince baktımda hakkaten senden kopyalamışım gibi olmuşşş....ama gerçekten öyle..yena şu sıralar süper gidiyo onu bukadar hevesli azimli ve başarılı gördükçe bende hevesleniyorum....
Allah rahatlık versin canım....
gözlerim aynuru gördü sanki
cücüğüm nerelerdesin
İZmir'e ne zaman geleceksin..geldiğin de görüşelim muhakak...Kızlarağasın da dibek kahve içeriz..
umarım diğer sefere kadar kilo veririmde eli ekmek vicdan azabına neden olmaz..ohhh bu da güzel:))))
afiyet olsun....
artık etli ekmekte diğer sefere....
belli bi süresi yok canım, senin istediğin bi tarih olucak.
aslında önce doğum günü ile ortaya atıldı bu fikir, sonra kişilere göre şekillendi, son hali bu:)
bende tarih başlığını değiştireyim bari hem artık, doğum günü yerine hedef tarih yazayım dur sen:)
arkasından koşana:))))
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ Masalmelek
HAFTANIN 2.si _________ - 1,4 kg. _________ Yena:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ Y.O.L.C.U
YENA cım yazın seninle konuştuğumuz hafta çocukları alıp eve döndüm. o günden beri de izmire hiç gitmedim. Eskişehir izmir arası 6 saat sürüyor. yol da çok yoruyor. yaza geliriz sanırım.. gelince görüşelim..
umarım diğer sefere kadar kilo veririmde eli ekmek vicdan azabına neden olmaz..
hımm. bende bir hedef koyayım.. motive olayım o zaman... doğum günüm 7 nisan... hedef 87 kilo...ikinci hedef 20 mayıs 82 kilo.... defterime de yazdım bunu... eeee hadi o zaman...
Selam fıstıklarrr
nassınız bakayımm ??? bende değişen yok ,aynen devam okul - ev bitmek bilmeyen kısır döngüü
kilo veren , veremeyen ,azmeden , bu yola baş koyan herkesi tebrik ederimm
YENA & YOLCU sizi ayrı tebrik ederim yavrular , hele tütütütütü MAŞALLAHHHH
aynı fikirdeyim meyra... hiç sevmedim ben bunu....eskiden bizim ne güzel beğeni butonlarımız vardı zırt bırt basabildiğimiz, bastıkça mutlu olduğumuz, ne güzel günlerdi ogünler......
şimdikini ben hiç beğenmiyorum, ben eskisini istiyorum bana ne.Eki Görüntüle 1001465 Eki Görüntüle 1001465 Eki Görüntüle 1001465
vallla meyra söylenilenleri kayıt altına alıyor ben korkuyorum ondan...O yüzden hedef kilo falan söylemedim neme lazım
Merhaba canım...İyiyiz çok şükür sen de iyisin inşallah bir yaramazlık yoktur umarım...
aynı fikirdeyim meyra... hiç sevmedim ben bunu....
alsın da zorlasın bizi YENAm.. ben dfe karataya başlicam... gel karatay kankası olalım...
Aynurpeas merhaba...
oğlum başımı bekliyor. bilgisayrı almak için...
ben yavaşça rüyalar ülkesine gidiyorum..
hepinize iyi geceler...
aynı fikirdeyim meyra... hiç sevmedim ben bunu....
alsın da zorlasın bizi YENAm.. ben dfe karataya başlicam... gel karatay kankası olalım...
.
benim de gördü)
tiçııııırrr..
gözlerim aynuru gördü sanki
cücüğüm nerelerdesin
hoş geldin canım seni görmek güzel daha sık uğraburdayım canım Daficim ablaccııımmm
umarım diğer sefere kadar kilo veririmde eli ekmek vicdan azabına neden olmaz..
hımm. bende bir hedef koyayım.. motive olayım o zaman... doğum günüm 7 nisan... hedef 87 kilo...ikinci hedef 20 mayıs 82 kilo.... defterime de yazdım bunu... eeee hadi o zaman...
Selam fıstıklarrr
nassınız bakayımm ??? bende değişen yok ,aynen devam okul - ev bitmek bilmeyen kısır döngüü
kilo veren , veremeyen ,azmeden , bu yola baş koyan herkesi tebrik ederimm
YENA & YOLCU sizi ayrı tebrik ederim yavrular , hele tütütütütü MAŞALLAHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?