Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben düşüncelerimizin aynı olduğunu düşündüm

İZmir'e ne zaman geleceksin..geldiğin de görüşelim muhakak...Kızlarağasın da dibek kahve içeriz..

YENA cım yazın seninle konuştuğumuz hafta çocukları alıp eve döndüm. o günden beri de izmire hiç gitmedim. Eskişehir izmir arası 6 saat sürüyor. yol da çok yoruyor. yaza geliriz sanırım.. gelince görüşelim..

umarım diğer sefere kadar kilo veririmde eli ekmek vicdan azabına neden olmaz..
hımm. bende bir hedef koyayım.. motive olayım o zaman... doğum günüm 7 nisan... hedef 87 kilo...ikinci hedef 20 mayıs 82 kilo.... defterime de yazdım bunu... eeee hadi o zaman...

HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ Masalmelek

HAFTANIN 2.si _________ - 1,4 kg. _________ Yena
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ Y.O.L.C.U

Selam fıstıklarrr

nassınız bakayımm ??? bende değişen yok ,aynen devam okul - ev bitmek bilmeyen kısır döngüü

kilo veren , veremeyen ,azmeden , bu yola baş koyan herkesi tebrik ederimm

YENA & YOLCU sizi ayrı tebrik ederim yavrular , hele tütütütütü MAŞALLAHHHH

vallla meyra söylenilenleri kayıt altına alıyor ben korkuyorum ondan...O yüzden hedef kilo falan söylemedim neme lazım

Merhaba canım...İyiyiz çok şükür sen de iyisin inşallah bir yaramazlık yoktur umarım...

aynı fikirdeyim meyra... hiç sevmedim ben bunu....
vallla meyra söylenilenleri kayıt altına alıyor ben korkuyorum ondan...O yüzden hedef kilo falan söylemedim neme lazım

alsın da zorlasın bizi YENAm.. ben dfe karataya başlicam... gel karatay kankası olalım...

Aynurpeas merhaba...

oğlum başımı bekliyor. bilgisayrı almak için...
ben yavaşça rüyalar ülkesine gidiyorum..
hepinize iyi geceler...

İKİ KURBAĞA
kurbağalar topluca bir yerden geçerken 2tanesi çok derin bir çukura düşmüş.
o 2 kurbağanın düşmeleriyle çıkma çabalamaları bir olmuş, çünkü çok derin bir çukurmuş, çıkmak neredeyse imkansız gibiymiş.
o 2 kurbağa çıkmak için zıplarken çabalarken çukurun başındaki telaşlı kurbağalarda "yok burdan çıkmaları mümkün değil"
"boşuna çabalamayın çıkamazsın" gibi gibi sözler sarfediyorlarmış.
epey bir çabadan sonra kurbağanın biri arkadaşlarınında bu sözleri üzerinede artık bu çukurdan çıkamayacağına karar verip oracıkta yığılıp kalmış.
ama diğer kurbağa asla yılmamış, hep zıplamış hep daha yükseğe zıplamaya çalışmış ve sonunda çukurdan çıkmış......
sonra tüm kurbağalar hayretle bu kurbağaya bakıp hemen sormuşlar nasıl başardın bunu diye?
ama kurbağa onlara hiç cevap vermemiş, çünkü sağırmış.....
onlara hiç cevap vermedende yoluna zıplaya zıplaya devam etmiş kaldığı yerden.....

Merhaba canım...İyiyiz çok şükür sen de iyisin inşallah bir yaramazlık yoktur umarım...

yok bebişimm herşey olunda çook şüküürr

doktorum civanım merhaabbaaa

hoşgelmişsin yuvaya tekrardaann , accık kilo almışın sıkıntı etme , kurtulursun fazlalıklardan en kısa zamandaa

iyi geceler canımmm sanadaa ...

NOT : Aynurpeas çok orjinal bi nick olmuş
napsam kullanıcı adımı değiştirsemmi nneey :44::44:

aynı fikirdeyim meyra... hiç sevmedim ben bunu....

alsın da zorlasın bizi YENAm.. ben dfe karataya başlicam... gel karatay kankası olalım...

.

Tamam karatay kankası olduk biz artık...Ölümüne kankayız )

ben kaçtımm fıstıklarrr

buarada yeni gelenlerde hoşgelmişler ,sefalar getirmişlerrr

koca beni bırakıp çekti gitti uyumaya , bende gidiorumm , herkesleri kocamann öpüorum , iyi gecelerr

kilo veren spor yapan herkezi kutluyorum...darısıda bana inşallah haftaya....
gökçe meyra ellerinize sağlık ....

yenacığım senide özel olarak kutluyorum canıminşallah olacak bu iş karatayla....

nursena kızınada bak yavrum kıyamam ...benim kızımda doğum yaptığımdan itibaren annecim sen neden kilolusun der durur çok üzülüyorum ..geçen gün yine wcde göbeğimi gördü annecim nisamızı doğurduğun için göbeğin çok büyük değilmi diyor kıyamam yaaa annesinin zayıf olmasını istiyor...inşallah olacak....

ben etli ekmeğe hiç vicdan yapmam ne yalan söyliyim:))))) sende fırsat bulmuşken hiç yapma, ye gönlünce bence:)
gensel işte benimkisi
tamam kaydediyim seni 7nisanla ama başlangıç kilonuda yaz bana:)
kayıttayım:)))))

selam canım, hoşgeldin:)
iyi olmana sevindim, kolay gelsin, gel yine hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…